2017. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2017. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink"

Átírás

1 Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ Adószám: Számlaszám: Erste Bank Honlap: évi külön buszos útjaink és csillagtúráink évi egyesületi tagdíj: dolgozó Ft, nyugdíjas Ft, diák (26 éves korig) Ft; tagjainknak a külön buszos utak részvételi díjainál támogatást adunk és minden más programunknál is előnyben részesülnek. A tagsági jogviszony arra a naptári évre szól, amelyben a tag a tagdíjat befizeti. Ha egy tag a tagdíjat az év végéig elmulasztja befizetni, a tagsági viszonya annak az évnek a végén megszűnik. Minden külön buszos út a Széna térről indul, a Mammut bevásárló központtal szemben, gyülekezés 6 óra 45 perckor, indulás 7 órakor. Az ettől eltérő indulást külön jelezzük. Az utakon mindenki a saját felelősségére vesz részt. A buszon az ülésrend a befizetés sorrendjében történik. Az előleg befizetése után lemondást csak az útlemondási feltételekben foglaltak szerint fogadunk el (ld. utolsó oldal). Belföldi útjainkra és egynapos külföldi útjainkra BBP biztosítást nem kötünk, a biztosításról mindenki egyénileg gondoskodik. Többnapos külföldi útnál az egyéni biztosítással nem rendelkező utasoknak kötelezően kötünk csoportos BBP biztosítást. A készpénzforgalom csökkentése érdekében kérjük, hogy aki teheti, az egyesületi tagdíjat és az utak részvételi díját Mógor Gabriellával (mogor.gabriella@gmail.com), vagy a pénztárossal, Máténé László Zsuzsával (matene.zsuzsanna@gmail.com) történt előzetes egyeztetés után - az Erste Bank bármelyik budapesti vagy vidéki fiókjában szíveskedjen befizetni a következő bankszámlaszámra: Az egyeztetés nélküli befizetés még nem jelenti az utaslistára történő automatikus felvételt. A bankon át történő befizetés díjtalan. Eurót csak készpénzben lehet befizetni az ügyeleten. A Természetvédők Turista Egyesülete a fogadóóráit minden szerdán óra között tartja a VI. kerület Eötvös u. 10. sz. alatti közösségi házban, a 415-ös teremben, itt lehet jelentkezni az utakra, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Útjainkhoz a Bp. VI. ker. Terézvárosi Önkormányzat ad támogatást. Az Egyesület hivatalos útjai csak azok az utak, amelyeket ebben a programban, ill. a honlapunkon meghirdetünk. Az egyesület túravezetői által esetlegesen szervezett más utakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. KÉRJÜK, FIGYELJÉTEK A BEFIZETÉSI HATÁRIDŐKET, KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A VÁRHATÓ NYÁRI ÜGYELETI SZÜNETEKRE! ******* április 22., szombat: Felcsút, Alcsút, Gánt Biatorbágy: séta az északi Viadukton (ipari műemlék); Felcsút: Makovecz stílusú Puskás Akadémia körút, idegenvezetővel (500 Ft); Kisvasúttal az arborétumig (500 Ft/300 Ft); Alcsút: arborétum (csoportos kedv. jegy: 600 Ft); Gánt: Balás Jenő Bauxitbányászati Kiállítás (900/500 Ft) Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: március 29.

2 Április 29., szombat: Kiskunsági Nemzeti Park és Kecskemét A Kiskunsági Nemzeti Park változatos élőhelyeinek felderítése a rétek, szikes tavak, buckavidék, nádas-mocsár területeken kijelölt tanösvényekről; Kunszentmiklós: Virágh-kúria (400 Ft); Bugacpusztaháza: Karikás Csárda (kávészünet); Kecskemét: városnézés, séta a belvárosban; Cifra palota épületlátogatás és kiállítás vezetéssel (350 Ft); Pusztavacs: az ország közepe Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: március 29. Május 3.-7.: Prága Túravezető: Kósa Zsuzsa és Mógor Gabriella (70/ ) 1. nap: Indulás a Széna térről 6 órakor! Három és fél órás városnézés Brnoban, benne a Petrov templom; a régi városháza tornya (fakultatív). Kávészünet. Érkezés Prágába kb. 19 órakor, szállás elfoglalása, vacsora. 2. nap: Gyalogos városnézés az Óvárosban és az Újvárosban, majd bemegyünk a Városi Múzeumba. Este hajókázás a Moldván svédasztalos vacsorával, közben az idegenvezető mesél. 3. nap: Ezt a napot a Hradzsinban (Vár) töltjük. Megnézzük a Vár látnivalóit, valamint a királyi és főúri kerteket. Majd Kisoldali tér, Kampa, Károly híd. Szabadidő, utána fakultatívan a zsidónegyed látnivalói, vagy a Szent Ágnes kolostor. 4. Sztrahovi kolostor és könyvtár; Lipany csata körkép, majd séta a parkban, ismerkedés a látnivalókkal. Szabadidő. Délután: a vysehradi nemzeti panteon, palota, kazamaták. Panoráma és kávészünet Prága legmodernebb kilátójában. 5. nap: Hazafelé Spilberk vára és kazamaták; szabadidő. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Szállás: Prága, Hotel Modra Stodola, kétágyas komfortos szobákban, félpanzióval A szállóban van fizetős wellness részleg is (pezsgőfürdő, szauna, masszázs, aromakabin), akit érdekel, hozzon fürdőruhát (pezsgőfürdő 1 óra 560 CZK, szauna 1 óra 180 CZK). Fontos: Hozzatok kényelmes és strapabíró sportcipőt, amiben a macskaköveken hosszan tudtok gyalogolni. Nyugdíjas belépőt 60 éves kor felett adnak. Az utazást csak érvényes BBP biztosítással lehet megkezdeni, a II. részlet befizetésekor kérjük bemutatni. Akinek nincs egyéni biztosítása, annak csoportosan megkötjük, ez esetben jelentkezéskor kérjük befizetni a Ft biztosítási díjat (5 nap x 470 Ft). Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft Euro (utazás+idegenvezetés+szállás+félpanzió díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: I. részlet: Ft március 29-éig II. részlet: 140 Euro április 19-éig Az eurót csak készpénzben lehet befizetni és csak az ügyeleten! Az út várólistás.

3 Május 13., szombat: Szekszárd, Gemenc Túravezető: Farkas Orsolya (30/ ) Pörbölyről: kisvasúttal Keselyűs állomásig, itt: A Gemenc kincsei - Élet az ártéri erdőben c. kiállítás megtekintése (500/300 Ft). A kisvasúttal tovább utazunk a tájvédelmi területen Malomtelelő állomásig, majd vissza Pörbölyre (2.250 Ft / Ft). Szekszárd: Wosinszky Mór Múzeum (NY 600 Ft, 70 év felett ingyenes); Városnézés - Béla Király tér, Vármegyeháza udvara, Szentháromság szobor, I. Béla király szobra, Borkút, Babits Mihály Emlékház (600 Ft). A Garay tér bemutatása (Garay János szobra, Auguszt-ház, Német Színház). Séta a Prométheusz Parkban. Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat mindenki maga fizeti. Az út minimum 22 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: április 12. Május 27., szombat: Balaton-felvidék/Bakony-alja (egy része bakancsos túra) Úrkút: őskarszt, egykori mangánbánya (felül körbe lehet sétálni, de aki le akar menni az aljára, annak lépcsőznie kell); Nyirád: a Darvas-tó lefejtett bauxit lencse bejárása; Tapolca: Tapolcai sétánk során útba ejtjük a Tavasbarlangot, a Fő tér és Templomdomb látnivalóit. A séta után szabadprogram a Malom-tó környékén. Ez idő alatt az alábbi fakultatív programokra van lehetőség: 1. Wass Albert könyvtár és múzeum - Városi Múzeum megtekintése. Közép-Európa egyik legrégibb népiskolájában berendezett helytörténeti kiállítás és iskolamúzeum. Belépődíj 500/250 Ft, legalább 10 fős csoport esetén 150Ft/fő. 2. Tavas-barlang Látogatóközpont és egy kör csónakázás (15 percenként indulnak 35 fős csoportok, kb 1,5 órás program - csak akkor, ha az időbe belefér). Belépődíj 2000/1800 Ft. 3. A Hotel Pelionon keresztül a Gyógybarlang meglátogatása, ebédelési lehetőség. Hat féle menüből lehet választani, egységesen Ft, előre kérjük befizetni az ügyeleten (nem utalással!). Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat mindenki maga fizeti. Az út minimum 22 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: április 12. Június , kedd-szombat: Csillagtúra a Bakonyban. Csak egyesületi tagoknak. Túravezető: Nemes Lászlóné és Mógor Gabriella (70/ ) 1. nap: Megérkezés, a szállás elfoglalása. Gyalogtúra: Szent Mauriciusz templom és monostor, gyógynövény kert, arborétum megtekintése vezetéssel (700 Ft), kívánság szerint kóstoló a monostori termékekből (450 Ft); Szentkút; Kálvária. 2. nap: Gyalogtúra a Hubertlaki-tóhoz (másképpen Gyilkos-tó). Busszal Odvaskő-parkolóig, onnan gyalog a tóig. Visszafelé gyalog Odvaskő-parkolóig, onnan haza busszal. Táv: 8 km, szint: 2 x 180 m. 3. nap: Gumikerekű kisvonattal Bakonybélből a Száraz Gerence völgy Halomsírok Pörgöl-barlang Bakonybél útvonalon. 4 órás program, Ft/fő. Erre a napra várjuk a többi túratársat is!

4 4. nap: Gyalogtúra a Kerteskői-szurdokhoz. Gerence Fogadó Szömörke-völgy Gerence-patak Kerteskőiszurdok Pénzesgyőr. Onnan haza busszal. Táv: 10 km, szint: 310 m. Akinek nem jó az egyensúlyérzéke, hozzon magával túrabotot. 5. nap: Bakonybél nevezetességeinek megtekintése: apácatemető, Bakonyi Erdők Háza (400 F), Pannon Csillagda (1.600 Ft), tájház (200 Ft). Hazautazás. A napi programok felcserélhetőek az időjárás függvényében. Szállás Bakonybélen a Gerence Fogadó kétágyas, fürdőszobás szobáiban, Ft/éj, (egyágyas felár Ft/éj), IFA 300 Ft/éj, reggeli 700 Ft, kétfogásos vacsora 980 Ft. Befizetéskor kérem jelezni, hogy ki milyen ellátást kér. Teakonyha, büfé és minden szobában hűtő van. Utazási költség: Budapest-Bakonybél buszjegy egy útra teljes áron: Ft Ft kiegészítő jegy. Találkozás: Népliget buszpályaudvaron a pápai busznál 6.30-kor, a busz indul 6.45-kor. Bakonybél üdülőbejárati út megállóba ér 9.55-kor. (Vagy lehet menni vasút/busz kombinálásával is, a Bp. Déli pu.-veszprém, majd átszállással Veszprém-Zirc útvonalon. Zircen, a Rákóczi téren 9.20-kor felszállás a pápai buszra, ami a Népligettől jön.) Jelentkezés a szállásköltség és IFA befizetésével ( Ft): február 15-éig Az út várólistás. Június , szerda-vasárnap: Szabolcs-Szatmár Bereg. IV/4. Szatmári-síkság és Tisza-hát Túravezető: Mógor Gabriella (70/ ) 1. nap: a víz az úr : Tiszadob (Andrássy-kastély vezetéssel, NY 500 Ft; ártér, Tisza-szabályozási emlékmű); Bátorligeti ősláp és kiállítás vezetéssel (800 Ft); Nagyecsed (szivattyútelep) 2. nap: Fehérgyarmat (XV. szdi kazettás ref. templom; helytörténeti gyűjtemény); Túristvándi (vízimalom NY 200 Ft; gótikus ref. templom); Fülesd (falumúzeum; öntöttvas magángyűjtemény); Vámosoroszi (XVI. szdi ref. templom nyolcszögletű toronnyal); Kisszekeres (XV. szdi ref. templom, benne korabeli epitáfium); Nagyszekeres (XVI. szdi ref. templom csillagboltoztattal) 3. nap: meg is látná magát benne Cégénydányád (Kölcsey Kende kúria és parkja NY 400 Ft); Gyügye (XIV. szdi ref. templom kazettás mennyezettel); Szamostatárfalva (Árpád-kori ref. templom); Szamosújlak (Europa Nostra díjas ref. templom); Csenger (Makovecz tervezte belváros; helytörténeti gyűjtemény; XIV. szdi ref. templom); Csengersima (XIII. szdi késő román ref. templom a Szamos holtága mellett); Gacsály (meglepetés templom) 4. nap: ott, ahol a Kis-Túr siet beléje Kölcse (XV. szdi ref. templom és harangtorony); Sonkád (Europa Nostra díjas XV. szdi ref. templom); Tiszacsécse (Móricz Zsigmond emlékház); Tiszakóród (a Kis-Túr bukógátja jó idő esetén fürdőzés); Szatmárcseke (kopjafás temető; Kölcsey-kúria NY 200 Ft); Nagyar (Luby-kastély és rózsapark; XVI. szdi ref. templom reneszánsz freskókkal) 5. nap: Kocsord (Tisza kastély és parkja; unitárius templom); Mátészalka (Szatmári Múzeum, várostörténeti és villamosítás kiállítás, kocsi-, szekér- és szángyűjtemény vezetéssel, belépő 400/200 Ft + vezetés); termálfürdő és uszoda, 3 órás belépő Ft ) Szállás: Mátészalkán a Hotel Ramszesz kétágyas, fürdőszobás szobáiban, félpanzióval. A fürdőruhát ne felejtsétek otthon. Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés+szállás+étkezés díja) a felmerülő belépődíjakat mindenki maga fizeti. Az út minimum 22 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: I. részlet: Ft április 26-áig II. részlet: Ft május 24-éig

5 Július , szerda-vasárnap: Bükk, Cserehát, Zemplén, Aggtelek 1. nap: Déli Bükk. Cserépfalu kilátó, suba luk múzeum; Cserépváralja nagy kaptárkő, tájház, pincék; Bükkszentkereszt Üvegmúzeum, Mária kövek; Miskolctapolca (fürdés a Barlangfürdőben, ha időben belefér) 2. nap: Aggtelek, Cserehát és Torna Vidék. Aggtelek vörös tói középtúra (kb. 100 perc); Rudabánya templom, bányászati múzeum, tó; Szalonna ref. templom; Áj-völgy 3. nap: Zemplén. Vizsoly ref. templom, Vizsolyi Biblia; Pálháza-Rostallo (kisvasúti múzeum, kisvasút, séta); Komlóska ruszin tájház, görög katolikus templom; Boldogkőváralja - vár 4. nap: Miskolc. Miskolcról kisvasúttal Újmassa-Őskohóig - Újmassa őskohó és múzeum; Lillafüred. Miskolc: Ortodox egyházi múzeum; Deszkatemplom; Diósgyőr vár; Színháztörténeti- és Színészmúzeum 5. nap: Nyugati Bükk. Dédestapolcsány - Upponyi szoros séta; Bélapátfalva; Demjénfürdő (3 óra fürdés) Szállás: Panzióban, kétágyas, komfortos, pótágyazható szobákban, félpanzióval Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés+szállás+félpanzió díja) a felmerülő belépődíjakat mindenki maga fizeti. Az út minimum 16 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: I. részlet : Ft május 17. II. részlet: Ft június 14. Július 29., szombat: Vitorlázás a Balatonon a Phoenix vitorlás hajóval. Túravezető: Mógor Gabriella (70/ ) Utazás vonattal Balatonboglárra. Felszállás a vitorlásra a boglári kikötőben 9.30-kor. Áthajózunk Szigligetre. Kikötés Szigligeten, transzfer a kikötőből a vár alá. Megtekintjük a várat, gyönyörködünk a kilátásban, fotózás, videózás. Majd ebéd, pincelátogatás és borkóstolás az Eszterházy pincében. Transzfer vissza a kikötőbe, szabadidő (strandolási lehetőség), majd visszavitorlázunk Boglárra. Érkezés Boglárra kb kor, hazautazás menetrendszerinti gyorsvonattal. Indul: 18.25, Budapestre érk A vonatjegy egyénileg kerül megváltásra (teljes áron csak oda Ft, helyjegy elővételben 385 Ft). Találkozás 6.45-kor a Balatonszentgyörgyig közlekedő SIÓFOKI FLIRT sebesvonat utolsó kocsijánál, a vonat indul 7.05-kor. Részvételi díj: Ft (az ár min. 30 fő esetén érvényes, tartalmazza a vitorlázást, a transzfereket, a pincelátogatást korlátlan borkóstolással és az ebédet). A program minimum 20 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: június 14. Figyelem! Befizetés csak készpénzben az ügyeleten!

6 Szeptember 2., szombat: Bakony Fehérvárcsurgó: Károlyi-kastély; Csesznek: Vár (700/500 Ft); Bakony-Balaton Geopark: a Kőmosó-szurdok barlangokkal és Magyarország első via-ferrata-ja; zsidó temető; Zirc: Apátság épület együttesének bejárása: Bazilika, Egyháztörténeti kiállítás, Műemlék könyvtár, Arborétum (kombinált csoportos belépő 20 fő felett: 2200/1300 Ft); Sörmanufaktúra (500 Ft); Bakonyi Természettudományi Múzeum (500/250 Ft). Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: augusztus 2. Szeptember 9., szombat: Mátraalja Gyöngyösről kisvasúttal Mátrafüredre (600 Ft); Mátrafüred (Kozmári-kilátó); Gyöngyöspata (XIV. szdi templom, Jessze-oltár); Gyöngyössolymos (XIV. szdi templom, XVIII. szdi vízimalom és molnárház); Feldebrő (ebédszünet egy parasztház kertjében, kérhető menü: kemencében sült kenyérlángos, 2 dl bor, ásványvíz, szörp, 1200 Ft. Ugyanitt méz, lekvár, népi hímzések is vásárolhatóak.); Tarnaszentmária (XI. szdi templom); Kisnána (vár vezetéssel, 3D-s filmvetítés 500 Ft, szlovák tájház 100 Ft, kovácsműhely); Markaz (tópart). Aki szeretne ebédet, kérjük, fizesse be kizárólag az ügyeleten, készpénzben. Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: augusztus 2. Szeptember 23., szombat: Körmöcbánya, Selmecbánya Körmöcbánya: Ferences templom a Főtéren, Főtér házai, Főtér 7.: Városi Múzeum (Szlovák pénzek és érmék története kiállítás, 2.69 felnőtt / 1.34 kedvezményes), Főtér 8.: a Floren Szálloda épülete értékes mennyezetkazettákkal és gótikus pincével; Faerkélyes bányászházak ( 2.67 afelnőtt / 0.84 kedvezményes (gyerek, diák,nyugdíjas); Városfalak; a Körmöci vár egyik körbástyája rejti magában a vár eredeti templomát, a Szent András körtemplomot ( 2.69 felnőtt / 1.34 kedvezményes (gyerek, diák,nyugdíjas). A Bányászbástyára egy függőhídon lehet eljutni, óratornya is bástyaként szolgált. Selmecbánya: Leányvár (gyerek: 1, felnőtt 2 eur); Óvár (gyerek 2, felnőtt 4 eur); városközpont; Kálvária-hegy Bacsófalvi-tó: bányató körbesétálása Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: augusztus 2.

7 Október 7., szombat: A Velencei-tó megkerülése Meglepetés kastély (látogathatóságtól függően Velencén a Wenckheim, vagy Seregélyesen a Zichy-Hadik); Dinnyési-fertő Természetvédelmi terület: Madárdal tanösvény kb. 3 km; Pákozd: Doni Emlékkápolna. Ebéd lehetőség: Szunyogszigeti halászcsárdában. Aki szeretne enni, a jelentkezéskor kérjük befizetni a választott ebéd árát; Sukoró: Bence-hegyi kilátó (Panoráma út); Nadap: szintezési ősjel; Megálló a velencei kastélynál, ha odafelé nem mentünk be, vagy Kápolnásnyéken a Vörösmarty Mihály Emlékháznál Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat Jelentkezési határidő: szeptember 6. Október 28., szombat: Darules a Hortobágyi Nemzeti Parkban Túravezető: Mógor Gabriella (70/ ) Indulás a Széna térről 8.30-kor. Érkezés Hortobágyra, tól szabad program, opcionális ebéd a Pizza Sférában (gulyás + rétes kb Ft). Ebéd befizetés kizárólag készpénzben az ügyeleten! 14 órai kezdettel a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjában egy vetítettképes előadást kapunk, melynek során megismerkedünk a darvak életmódjával, vonulási szokásaival, néprajzi kötődéseivel, majd megnézünk egy szép természetfilmet. A film hangulatos felvételei bemutatják a kecses madarak táncát is. 16 órakor elindulunk buszunkkal az egyik látványos darubehúzási helyszínre (egyik halastó). Szakvezető kísér, erős nagyítású távcsővel bemutatja a darvakat és egyéb madárfajokat. A program vége kb kor. A busztól a halastóig, majd vissza 1-1 km-t gyalog fogunk megtenni. A program ára: gyerek 1.000/ felnőtt Ft. Részvételi díj tagoknak, támogatással: Ft (utazás+idegenvezetés díja) a felmerülő belépődíjakat mindenki maga fizeti. Az út minimum 22 fő részvétele esetén indul. Jelentkezési határidő: szeptember 13. Útlemondási feltételek: Az utazás megkezdése előtti 60 napon kívüli lemondás díjmentes napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 10 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 25 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 40 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 60 %-át, napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 80 %-át, 5 napon belüli lemondás, valamint meg nem jelenés esetén a részvételi díj 100 %-át nem téríti vissza az Egyesület. Amennyiben teli busz esetén a lemondó utas helyét várólistáról fel tudjuk tölteni, akkor a befizetett összeg 100 %-a visszajár. Ha nincs várólista, a lemondó utasnak jogában áll a túravezetővel történő előzetes egyeztetés után maga helyett valakit küldeni.

2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra

2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-41 Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra

2019. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-41 Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

Január. 001. Kb. 002. Kb. 003. Kb. 004. 005. Kb. 006. Kb. 007. Kb. 008. Kb. 009. 10km 50m 9.00 Moszkva tér. 010. Kb. 011. Kb. 012.

Január. 001. Kb. 002. Kb. 003. Kb. 004. 005. Kb. 006. Kb. 007. Kb. 008. Kb. 009. 10km 50m 9.00 Moszkva tér. 010. Kb. 011. Kb. 012. Január Dát. Részletes útvonal Szám: Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 03. (szombat)budai hegyek: Csillebérc, Makkosmária Budakeszi erdő,virágvölgy,mezei Mária háza kivülről,himnusz

Részletesebben

2016. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink

2016. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1067 Bp. Szondi u. 9., Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-42, Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: A kárpátaljai Dercenből érkező gyermekek vendéglátásáról szóló döntés meghozatala Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

2018. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra

2018. évi külön buszos útjaink, vitorlázás, csillagtúra Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80. Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-41 Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1.

Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz április 28.- május 1. Tour de Délvidék Badacsonyi tavasz 2018. április 28.- május 1. Nemrég a Keszthelyi hegységben túráztunk, az egyik kilátóból szépen látszott a 2018. évi Tour majális túra színtere, a Tapolcai medence a

Részletesebben

Július TUDNIVALÓK. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. (m) Ideje Helye. Dát. Részletes útvonal

Július TUDNIVALÓK. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. (m) Ideje Helye. Dát. Részletes útvonal K i rá n d u l á so k 2 0 0 9. I II I. n eg y e d é v b e n Július Dát. Részletes útvonal Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 01. (szerda)budai hegyek:budakeszi Korányi szanatórium,szilfa

Részletesebben

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül Kedves Alkotók! A Népművészeti Egyesületek Szövetsége negyedik szakmai tanulmányútját szervezi tagjai számára 2018-ban, ez alkalommal Szlovákiába és Dél-Lengyelországba. A korábbi tanulmányutak pozitív

Részletesebben

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program

Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Velence Fészek Nyár 2015.06.18-21-ig - Program Kedves Résztvevők! A programok úgy vannak kialakítva, hogy a babakocsival is bejárhatóak az útvonalak, illetve a délelőtti programokból van lehetőség visszatérni

Részletesebben

Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át!

Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át! Kedves Túratársak! A 2011-évi Egyesületi Találkozónkat a királyréti szállás foglaltsága miatt EGERben tartjuk 2011. 09. 23-tól 25-ig 3 egész napon át! Jelentkezés a Találkozóra Koszovácz Erzsi/Zsebinél

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon

Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon Határtalanul I. rész Kolozsvári diákok látogatása Szekszárdon A Határtalanul pályázat keretében 2016 áprilisában a kolozsvári Báthory István Elméleti Líceum két osztálya járt nálunk a Garay János Gimnáziumban,

Részletesebben

Duna-Tisza köze Autóbuszos program március 22. (szombat)

Duna-Tisza köze Autóbuszos program március 22. (szombat) Duna-Tisza köze Autóbuszos program 2003. március 22. (szombat) Szalkszentmárton: Nyakvágó csárda: Pusztavacs: Tápiószele: Jászberény: Aszód: Petöfi Múzeum múzeum Magyarország közepe, emlékhely Blaskovics

Részletesebben

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 1/2011. számú körlevél Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 2011. január 1. szombat Újév. Az év első délutáni sétájára

Részletesebben

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo

London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: Ft/fo London-Oxford-Stonehenge - augusztus (6 nap) Irányár: 109.900.-Ft/fo London-Windsor-Oxford-Stonhenge-Salisbury / 6 nap 2016. augusztus 30-szeptember 04. 1. nap Békéscsaba-Budapest-Bécs-Köln Találkozás:

Részletesebben

A Magyar Népművelők Egyesülete XXIV. Vándorgyűlése

A Magyar Népművelők Egyesülete XXIV. Vándorgyűlése A Magyar Népművelők Egyesülete XXIV. Vándorgyűlése Népművelők Vándorgyűlése Miskolc, 2007. november 29 december 1. Konferencia helyszíne: Művészetek Háza (Rákóczi u. 5.) Szekcióülések helyszíne: Művészetek

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába

Program: 1. nap: április 10., csütörtök. 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába Program: 1. nap: április 10., csütörtök 7.00 Indulás Budapestről (Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló) Utazás autópályán Prágába 14.00 Ondrejovi Obszervatórium megtekintése Csehország legnagyobb csillagászati

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Április. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. Dát. Részletes útvonal. (m) Ideje Helye

Április. Hiv. Szám: Táv (km) utazási költség és túravezető. Dát. Részletes útvonal. (m) Ideje Helye Április 01. Normafa,Makkosmária,Budakeszi Mezei Mária háza Himnusz Emlékmű(az út megszakitható)szép Juhászné 033. Kb.. Tel:319-4265 04. (szombat)űröm: (Kápolna,Katolikus templom)és a déli tanösvény szakvezetéssel.

Részletesebben

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban.

Időpont: december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: Znojmoban, panzióban, személyes szobákban. Időpont: 2018. december 8-9. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal Szállás: Znojmoban, panzióban, 2-3-4 személyes szobákban. Étkezés: étterem lehetőség Znojmoban és Pozsonyban. Felszerelés: esőkabát,

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

4/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 4/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Fontos tudnivalók: Mint minden évben, idén is lesz nyári szünet.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET és KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET és KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET 2017. és KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2017. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ RÁKOSLIGETI REFORMÁTUS KULTURÁLIS ALAPÍTVÁNY Székhely: 1172. BUDAPEST, Ferihegyi út 21. Adószám: 18065200-1-42

Részletesebben

II. Kárpát-medencei Tehetségtábor. Révfülöp, július 2-8.

II. Kárpát-medencei Tehetségtábor. Révfülöp, július 2-8. II. Kárpát-medencei Tehetségtábor Révfülöp, 2018. július 2-8. Főszervező: Magyar Természettudományi Társulat (www.mtte.hu) Társszervezők: Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság (BfNPI) Magyar Bányászati

Részletesebben

5/2009. számú körlevél

5/2009. számú körlevél 5/2009. számú körlevél Tirol Hintertux(2004) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 2009. szeptember 5-6. ( szombat - ) vasárnap

Részletesebben

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény Mont Saint Michel Normandia D-Day Zarándoklat, Kaland, Élmény Társadalmi kapcsolatok Cseh és magyar fegyver barátság Légiparádé Falaiseban Fiatal érdeklődő Helyi hagyományőrzők Normandiai csendéletek

Részletesebben

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv)

1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) 1/2010. számú körlevél (2010. Január februári túraterv) Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Figyelem: A túrák előtt

Részletesebben

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára

Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Turisztikai programcsomag ajánlat általános és középiskolák, cserkészcsapatoknak számára Átlagos csoportlétszám: 15 30 fő esetén. Célmeghatározás: Ismerkedés Magyarország egyik leghíresebb iskolavárosával,

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag NYÍRBÁTOR Ahol magad is legendára találsz Nyírbátor, mint Legendás Helyszín bemutatása: Nyírbátor legendás múltja nagyban köthető a sárkányokhoz, mivel a Sárkány

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 30-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása testvér-települési programokra Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

OKT 50 napi túratervek B.-A.-Z. megyei szakasz VIII. 2011. 08. 01. hétfő. Putnok, 08:00. Zádorfalva, 17:00. 18,4 km. 375 m

OKT 50 napi túratervek B.-A.-Z. megyei szakasz VIII. 2011. 08. 01. hétfő. Putnok, 08:00. Zádorfalva, 17:00. 18,4 km. 375 m OKT 50 napi túratervek B.-A.-Z. megyei szakasz 1. 2011. 08. 01. hétfő Putnok, 08:00 Zádorfalva, 17:00 18,4 km 375 m Putnok (reggel vásárlás a helyi boltokban) Mohos-tavak Kelemér Gömörszőlős Zádorfalva

Részletesebben

6/2009. számú körlevél

6/2009. számú körlevél Dachstein - 2009 6/2009. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu 2 FONTOS! Olvassátok el az utolsó oldalt!

Részletesebben

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014.

Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 4/2014. számú körlevél 2014. júliusi augusztusi programkiírás Fontos tudnivalók:

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány Szív a Szívért Alapítvány 1138. Budapest, Váci út 163. Kedves Sorstársaink, Hozzátartozók és Vendégeink! Székesfehérvár-Agárd, 2017. június 9-10-11-12.-i (péntek du.-hétfő de.) Orvos- Beteg találkozó rövid

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI TATA, 2017. AUGUSZTUS 23 25. TÉMA MOTTÓ RÉSZLETEK A VÁROSBAN OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus 23. szerda

Részletesebben

Kedvezményes kirándulások a Hortobágyi Nemzeti Parkban

Kedvezményes kirándulások a Hortobágyi Nemzeti Parkban Kedvezményes kirándulások a Hortobágyi Nemzeti Parkban (kizárólag óvodás és iskolai csoportoknak, iskolai tanévben) 2019. május - június, szeptember - október Hortobágy, hazánk varázslatos szépségű tája,

Részletesebben

PROGRAM. TÁJÉKOZTATÓ Időpont: június (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162.

PROGRAM. TÁJÉKOZTATÓ Időpont: június (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162. A Kárpát-medencei Néprajzi Gyűjtők Tradíció Tábora - Szántód 2018 - PROGRAM TÁJÉKOZTATÓ Időpont: 2018. június 15 19. (péntek-kedd) Helyszín: Rév Hotel Ifjúsági Szállás 8622 Szántód, Szent István út 162.

Részletesebben

ANP osztálykirándulásos ajánlatai Barlang túrák Hucul programok Kúria Oktatóközpont Tanösvények Faluséták és kultúrtörténeti helyszínek

ANP osztálykirándulásos ajánlatai Barlang túrák Hucul programok Kúria Oktatóközpont Tanösvények Faluséták és kultúrtörténeti helyszínek ANP osztálykirándulásos ajánlatai Barlang túrák Hucul programok Kúria Oktatóközpont Tanösvények Faluséták és kultúrtörténeti helyszínek Baradla-barlang, aggteleki rövidtúra 700Ft/fő A túra hossza: 1 km

Részletesebben

ERDEI ISKOLA BARKÓS CINEGE PROGRAMCSOMAGOK. A csoport összetételét, a megfelelő tudásszintet. figyelembe véve történnek a foglalkozások, azok

ERDEI ISKOLA BARKÓS CINEGE PROGRAMCSOMAGOK. A csoport összetételét, a megfelelő tudásszintet. figyelembe véve történnek a foglalkozások, azok BARKÓS CINEGE ERDEI ISKOLA PROGRAMCSOMAGOK A csoport összetételét, a megfelelő tudásszintet figyelembe véve történnek a foglalkozások, azok anyagai teljes mértékben alkalmazkodnak a gyerekek, középiskolások,

Részletesebben

BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ

BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ BARLANGTÚRÁK BARLANGTÚRA TÍPUSA A TÚRA INDULÁSI IDŐPONTJA ÁRA JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ Aggteleki rövidtúra (1 óra/1 km) Vörös-tói túra (2 óra/2,3 km) Hosszútúra (kb. 5 óra/7 km) Retek-ági speciális túra

Részletesebben

2011. szeptember október havi programkiírás

2011. szeptember október havi programkiírás Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 5/2011. számú körlevél 2011. szeptember október havi programkiírás 2011. szeptember

Részletesebben

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet Unilever Tömegsportegyesület - 2017 Programtervezet 01.01 Szilveszteri buli Budapesten szórakozás Program: hangulatkeltő szilveszteri kvíz, hangulatfokozó fergeteges DJ. zenét Csihák Laci és barátai biztosítják

Részletesebben

CSILLAGSÉTÁK NEMZETI PARKJAINKBAN

CSILLAGSÉTÁK NEMZETI PARKJAINKBAN CSILLAGSÉTÁK NEMZETI PARKJAINKBAN Ablakot nyitunk a végtelen világegyetem felé! Időpont: április 17-18. Helyszín: országszerte számos helyszínen Távoli galaxisok, bolygók és csillagok világába kalauzolnak

Részletesebben

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Horvátország-Szlovénia Autóbuszos program szeptember

Horvátország-Szlovénia Autóbuszos program szeptember Horvátország-Szlovénia Autóbuszos program 2003. szeptember 13.-17. 1.nap Virovitila/Verőce/: Kastély és kastélypark Zágráb: Plitvice Jezera: Szállás 2 éjszaka, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban, félpanziós

Részletesebben

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI

AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI AZ ŐSZ SZÍNEI ÉS ÁRAI HH NAGYERDŐ*** DEBRECEN Érvényes: 2013.10.01 12.22-ig.( kivéve őszi szünet) Ár: 7.245 Ft / fő / éj, a hét bármely napján, min. 2éj foglalással 2 éjszaka szállás félpanzióval (bőséges

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, július

IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, július IX. CSALÁDKONGRESSZUS Veszprém, 2018. július 11-15. Programterv Általános információk: A központi sátor ad helyet a regisztrációnak és a reggeli osztásának (minden reggel 07:00-08:00 óra között a szobaszám

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

Miskolc Pass Turisztikai Kártya

Miskolc Pass Turisztikai Kártya Miskolc Pass Turisztikai Kártya Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását,

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK Bonnya: Somogy Kertje Üdülőfalu**** Nyári piknik csomag VIII.28-ig 21 800 Ft/fő 2 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlőital, pezsgős bekészítés a szobában, Somogy Kertje

Részletesebben

Nyári tábor Szigetköz / július (6 nap / 5 éj)

Nyári tábor Szigetköz / július (6 nap / 5 éj) Nyári tábor Szigetköz / 2016. július 18. 23. (6 nap / 5 éj) 1 nap (érkezési nap / hétfő / július 18.) Odautazás 7 45 Gyülekezés Veszprém vasútállomáson 8 15 Indulás Győr felé (vonatszám: 39517) 10 17 Érkezés

Részletesebben

Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018

Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018 Babits Mihály Gimnázium Diáknap 2018 1 A program neve: Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés a hegyről. Tervezett létszám: 30-50 fő Diákfelelős: Tisza Ádám, Várai Axel 11.a Találkozás

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

2/2016. számú körlevél Mottó: és majd megjön a tavasz

2/2016. számú körlevél Mottó: és majd megjön a tavasz GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Sütő u. 46. 2/5. Adószám: 18482571-1-07 www.gyongyvirag-te.hu 2/2016. számú körlevél Mottó: és majd megjön a tavasz 2016. március 1. kedd Közgyűlés

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Szülői engedély-babits Diáknap szombat 01 Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés

Szülői engedély-babits Diáknap szombat 01 Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés 01 Kirándulás a János hegyen az Erzsébet kilátóba, majd libegőzés Tanárfelelős: Lakihegyi György tanár úr Találkozás 8.10 majd indulás Újpest Központból 8:15 Túra a Széchenyi hegyen és a Normafán, majd

Részletesebben

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org A Fespa nagymúltú, de sokáig csak másodvonalasnak tekintett szakmai kiállítás volt. Az elmúlt években ez megváltozott (amiben kiemelkedő szerepe volt Kovács Györgynek a magyar tagszervezet elnökének aki

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Bakancsban, vasparipával!

Bakancsban, vasparipával! Bakancsban, vasparipával! Vasutas Természetjárók Szövetsége, 1113 Budapest, Villányi út 48/b. 2/1. Asz.: 19021887-1-43 7/2016. VTSZ. Kapják: valamennyi szakosztály, önálló egyesület, felügyelő bizottság,

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 5/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Köszönjük a Vértesi Barangolások segítő csapat résztvevőinek

Részletesebben

K i r ándulások 2008. II. negyedévben

K i r ándulások 2008. II. negyedévben K i r ándulások 2008. II. negyedévben Ideje Helye utazási költség Áp r i l i s 2. 5. 5 9 12 Normafa, Csillebérc, Irhásárok, Gazdagrét Budai hegység Csacsi rét, Makkosmária, Mária szurdok, Budakeszi Visegrádi

Részletesebben

2009. II. féléves program terv

2009. II. féléves program terv 2009. II. féléves program terv A túrákra jelentkezni a nagyvenyimi könyvtárban lehet délutánonként, a túra előtti két-három hétben. 2009. szeptember 5. (szombat): GERECSE-hegység és Tata városnézés. Turul-emlékmű

Részletesebben

6/2013. számú körlevél 2013. november december havi programkiírás

6/2013. számú körlevél 2013. november december havi programkiírás Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 6/2013. számú körlevél 2013. november december havi programkiírás Felhívás, értesítés,

Részletesebben

TELEFONOS INFO: Blaskó István Káldi Géza

TELEFONOS INFO: Blaskó István Káldi Géza A BÁNKI DONÁT TERMÉSZETBARÁT EGYESÜLET, KÖZHASZNÚ SZERVEZET, (AJKA, BRÓDY U. 2) 2017. FEBRUÁRI TÚRÁI HONLAPUNK: www.bdte.hu E-MAIL: bankite@freemail.hu TELEFONOS INFO: Blaskó István +36-20-578-7168. Káldi

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28.) NGM rendelet által módosítva) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28.) NGM rendelet által módosítva) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. T 54 812 03/2/2 A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28.) NGM rendelet által módosítva) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 812 03 Turisztikai

Részletesebben

2016. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink

2016. évi külön buszos útjaink és csillagtúráink Természetvédők Turista Egyesülete Közhasznú szervezet Alapítva 1992-ben Postacím: 1068 Bp. Király u. 80., Telefon: 30/ 383-57-63 Adószám: 18042900-1-42, Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-13127026

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Időpont Nap Hétfő Kedd Szerda

Részletesebben

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum

További informádóért hhogasson el honlapunkra: www,uni-ho1eum KedYezmény~ ÜdiHési ajánh:atolk a kiadványban szereplo kollégiumok felsooktatási intézményei dolgozóinak, hallgatóinak és kíséroinek. A kedvezmények igénybevételének feltétele munkáltatói igazolás vagy

Részletesebben

Október: 063. Kb. 064. 16 km. 250m 8.20 Batthányi tér- 065. Kb. 066. 10 km 50 m. 9.00 Moszkva tér. 067. 8 km. - 9.00 Moszkva tér

Október: 063. Kb. 064. 16 km. 250m 8.20 Batthányi tér- 065. Kb. 066. 10 km 50 m. 9.00 Moszkva tér. 067. 8 km. - 9.00 Moszkva tér Október: Dát. Részletes útvonal Szám: Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 01. Szépjuhászné-Hárshegyi krt.-makovecz Imre tervezte Kishárshegyi kilátó- Hűvösvölgy 061. 8 km. 50

Részletesebben

Fehérgyarmat autóbusz-állomásról induló járatok. Beregsurány, beregdaróci elágazáshoz

Fehérgyarmat autóbusz-állomásról induló járatok. Beregsurány, beregdaróci elágazáshoz Fehérgyarmat autóbusz-állomásról induló járatok Baktalórántháza, Fő térre M 5.40 O 6.15 14 11.00 M 12.00 14 13.10 Beregsurány, autóbusz-fordulóhoz M 5.45 M 6.10 M 10.50 O 12.10 I 14.30 I 15.40 W 15.50

Részletesebben

Sikerszéria - Nyeremények

Sikerszéria - Nyeremények A SIKERSZÉRIA ELNEVEZÉSŰ TIPPMIXPRO NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA TOPLISTA NYEREMÉNYEK Helyezés Nettó nyereményösszeg Nyeremény típusa 1. helyezett 2. helyezett 500 000 Ft 450 000 Ft

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár.

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár. Magyar Könyvtárosok Egyesülete 47. Vándorgyűlése Szolnok, 2015. július 16-18. A minőség dinamikája: a fejlődő könyvtár Jelentkezési lap Személyes adatok Név*: Területi szervezet / szekció neve: MKE tagsági

Részletesebben

EFOP Érezd jól magad a bőrödben! Változatos tevékenységformák a Jászai Mari Általános Iskolában SZAKMAI BESZÁMOLÓ

EFOP Érezd jól magad a bőrödben! Változatos tevékenységformák a Jászai Mari Általános Iskolában SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1 EFOP-1.3.9-17-2017-00011 Érezd jól magad a bőrödben! Változatos tevékenységformák a Jászai Mari Általános Iskolában SZAKMAI BESZÁMOLÓ Északi-középhegység természeti kincsei A megvalósítás időszaka: 2018.

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában

Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Történelmi Veszprém Klasszikus városnézés 2-2,5 órában Találkozó: Óváros tér/köd utcai parkoló Időtartam: 2-2,5 óra Ismerkedés Veszprémmel és a várnegyeddel Azoknak ajánljuk, akik előszőr járnak a városban,

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, 2017. AUGUSZTUS 23-25. TÉMA CSALÁD A VÁROSBAN MOTTÓ OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL RÉSZLETEK www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus

Részletesebben

KÉT KERÉKEN A KÖZÉPKORI TEMPLOMOK ÚTJÁN!

KÉT KERÉKEN A KÖZÉPKORI TEMPLOMOK ÚTJÁN! KÉT KERÉKEN A KÖZÉPKORI TEMPLOMOK ÚTJÁN! TÜNDÉR TOUR A NYÁR UTOLSÓ, AZ ŐSZ ELSŐ ÉLMÉNYE A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. és a Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben