Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 21-én tartott nyílt üléséről. 48/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 21-én tartott nyílt üléséről. 48/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat:"

Átírás

1 48/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: az előterjesztés mellékletét képező évi közbeszerzési tervet elfogadja.

2 49/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Premium Hotel Kft. kérésére, miszerint a Rozmaring utcai üdülőházas területen (saját ingatlan: 385 hrsz) lakó rendeltetés lehetőségét is kéri, a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába felveszi, és azt a magánérdekre tekintettel, a lakossági igények között szerepelteti. A kérelmezővel a területre vonatkozó ,- Ft+ÁFA résztervezési díjra, a Képviselő-testület - az Étv 30/A értelmében - településrendezési szerződést kíván kötni, amelyre felhatalmazza a t.

3 50/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szaxon Attila kérelmére, miszerint az Öreghegyi utca végén lévő saját telkeinek (1154/11,-/12, /15) hétvégi házas üdülőterület övezeti átsorolását kéri, két épület elhelyezése, lakó funkció biztosítása, valamint a terepadottságok miatt támfalgarázs elhelyezési lehetőségének szabályozásával, a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába felveszi, és azt a magánérdekre tekintettel, a lakossági módosítási igények között szerepelteti. A kérelmezővel a területre vonatkozó ,- Ft+ÁFA résztervezési díjra, a Képviselő-testület - az Étv 30/A értelmében - településrendezési szerződést kíván kötni, amelyre felhatalmazza a t.

4 51/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szaxon Attila kérelmére, miszerint az Öreghegyi utca végén lévő telkeinek (1154/11,-/12, /15) hétvégi házas üdülőterületen a zölddel borított lapos tető építését, az épületmagasság 5 méterről 6 méterre történő emelését, és a szabályozottól eltérő színű tetőfedés biztosítását nem támogatja, azt a településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába nem veszi fel. A kérések tekintetében a hatályos helyi építési előírásokat változatlanul hagyja. Felhatalmazza a t, hogy a kérelmezőt a fentiekről értesítse.

5 52/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Kovács Balázs és helyi szőlősgazdák kérelmére, a szőlő-hegyi telkeken (Má-Sző övezetekben) pinceépítés lehetőségének, terepszint alatti beépítéssel való biztosítását támogatja, és a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába felveszi, azt közérdekre tekintettel önkormányzati igényként szerepelteti.

6 53/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába felveszi a könnyített tetőfedőanyag építési lehetőségének szabályozását, melyet csak a karaktervédett területen kívül tart lehetségesnek, a tetőhéjalás szín- és anyaghasználatának vizsgálatával együtt, azt közérdekre tekintettel önkormányzati igényként szerepelteti.

7 54/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Fecske utcai lakópark útfeltárás felülvizsgálatát a telkek bejárása miatt, illetve a 954/10 hrsz-ú teleknek kiegészítési lehetőségével, az előírt 2*800 m2 térmérték biztosítására, a tulajdonosi anomáliák rendezése miatt a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába felveszi, és azt önkormányzati igényként szerepelteti.

8 55/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a hatályos helyi építési szabályzat szabályozási tervében jelenleg hiányzó (korábbi tervezési hibából fakadó) jelöléseket, úgymint az északi kerékpárút nyomvonala, valamint a Kishegyi utcai tömb övezeti határvonala hiányainak pótlására felkéri a településtervezőt (szabályozási tervlapok újra dokumentálásával a módosítást követően egységes szerkezetben). Ezt az igényt a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába a Képviselő-testület felveszi, és azt önkormányzati igényként szerepelteti.

9 56/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 0221/2-/47 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai kérésére, a Guruljon az élet nevű büfé (0219/18 hrsz) telke melletti Má-gy3 övezet megközelítésére a Balatonfüred felöli útfeltárás biztosítását a hatályos településrendezési eszközök aktuális módosítási csomagjába felveszi, és azt a közérdekre tekintettel önkormányzati igényként szerepelteti.

10 57/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kéri, hogy a helyi építési szabályzatról szóló 20/2015. (IX.25) Ökt sz. rendelet aktuális módosításának tervezési csomagjába felveszi az üdülőterületek övezeteiben (Üü, Üh övezetek) a lakófunkciók biztosításának szabályozási módosítását, közérdekre tekintettel önkormányzati igényként. Erre vonatkozóan a településtervező Völgyzugoly Műhely Kft-től szakmai- és árajánlat kérése szükséges még. Felhatalmazza a t, hogy a tervezési eljárást kezdeményezze.

11 58/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi építési szabályzatról szóló 20/2015. (IX.25) Ökt sz. rendelet előírásainak részterületeken történő módosítását kezdeményezi, aktuális lakossági és önkormányzati igények miatt, illetve a fellelt tervezési hiányosságok korrigálására. Felhatalmazza a t, hogy a külön döntések értelmében a tervezési és egyeztetési eljárásokat kezdje meg, és azokkal kapcsolatban a vonatkozó jogszabályok szerint járjon el.

12 59/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi építési szabályzatról szóló 20/2015. (IX.25) Ökt sz. rendelet előírásai aktuális módosításának tervezési munkáira felkéri a Völgyzugoly Műhely Kft-t, az általuk március 20-án adott tervezési ajánlat alapján ,- Ft + ÁFA tervezési díjért. Felhatalmazza a t, hogy a tervezési szerződéskötésben és a tervezési eljárások koordinálásban járjon el.

13 60/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezi a Balaton törvény 59. (2) bekezdésére hivatkozva, a Csopak vízpart-rehabilitációs szabályozási követelményekkel érintett területének lehatárolásáról és vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének elfogadásáról szóló az 16/2005. (V.5.) TNM rendelet módosítását. A tervezési feladatokat a Völgyzugoly Műhely Kft. által készített megvalósíthatósági tanulmány vizsgálata szerinti lehetőségek közül az alábbiakban támogatja: 1. A Horgász tanya telekrendezése miatt, a vízparti terület területhasználatának változtatását, zöldterület kialakítására alkalmas terület bővítésével. 2. A Holiday kikötő bővítését, a hajózási, sport és idegenforgalmi célú kikötők létesítésére felhasználható partszakasz bővítésével, a keleti irányban. 3. Az ún. Apáca-strand partszakaszán, a meglévő zöldterületen közfunkciót kiszolgáló épület elhelyezését, az építmények számára biztosítható terület kijelölésével. A Képviselő-testületnek vállalja, hogy a minisztériumi rendelet módosításához szükséges tervi munkarészeket elkészítteti és a Miniszterelnökség számára átadja azokat. Felhatalmazza a t a tervezési és egyeztetési eljárások kezdeményezésére., főépítész

14 61/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Völgyzugoly Műhely Kft. által készített megvalósíthatósági tanulmány szerint a Csopak vízpart-rehabilitációs szabályozási követelményekkel érintett területének lehatárolásáról és vízpartrehabilitációs tanulmánytervének elfogadásáról szóló az 16/2005. (V.5.) TNM rendelet módosításához, a minisztériumi előterjesztéséhez szükséges tervezési munka szükségességét jóváhagyja, és kezdeményezi a miniszteri rendelet módosítását valamint az alátámasztó tanulmány kidolgozását, az ajánlat szerinti ,- Ft + ÁFA tervezési összegben. Felhatalmazza a t a tervezési szerződés megkötésére és a Miniszterelnökséggel való kapcsolatok koordinálására., főépítész

15 62/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Rolero Property Investment Kft. kérésére, miszerint a 462/3 hrsz-ú saját ingatlanán üzemelő Holiday kikötő bővítését, a hajózási, sport és idegenforgalmi célú kikötők létesítésére felhasználható partszakasz a keleti irányban való bővítésével lehetővé váljon, a vízpart-rehabilitációs tanulmányterv módosítási kérelmei közé felveszi. A kérelmezővel előzetes nyilatkozata alapján, a területre vonatkozó ,- Ft+ÁFA rész-tervezési díjra, a Képviselő-testület - az Étv 30/A értelmében - településrendezési szerződést kíván kötni, amelyre felhatalmazza a t., főépítész

16 63/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csopaki Horgászegyesület kérésére, miszerint a Horgász tanya valós telekrendezése miatt, a vízparti terület területhasználatának változtatását, így zöldterület kialakítására alkalmas terület bővítésével való lehetőségét kéri, a vízpart-rehabilitációs tanulmányterv módosítási kérelmei közé felveszi. A kérelmezővel előzetes nyilatkozata alapján a területre vonatkozó ,- Ft+ÁFA rész-tervezési díjra, a Képviselő-testület - az Étv 30/A értelmében - településrendezési szerződést kíván kötni, amelyre felhatalmazza a t., főépítész

17 64/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: engedélyezi a nyári karbantartási és felújítási munkák idejére a Mandulavirág Óvoda és konyha bezárását július 04. napjától július 22. napjáig.

18 65/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: a Mandulavirág Óvodába való beiratkozás időpontját az alábbiak szerint határozza meg a 2015/2016-os nevelési évre vonatkozóan: április 25. (hétfő) 8 órától 17 óráig és április 26. (kedd) 8 órától 16 óráig. Felkéri a t, hogy a hirdetmény közzétételéről gondoskodjon március 24. Dr. Szántód Anita

19 66/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a csopaki 0115 helyrajzi számon nyilvántartott, legelő művelési ágú, 655 m 2 nagyságú ingatlant Kovács Miklóstól (8229 Csopak, Fenyves u. 30.) és Kovács Anikótól (8229 Csopak, Fenyves u. 30.) megvásárolja a február 13-án készített ingatlanforgalmi szakértői véleményben meghatározott bruttó ,- Ft vételárért. A Képviselő-testület az ingatlan vételárát a évi költségvetésében az általános tartalék terhére biztosítja. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szerződés megkötésére és az adásvétellel, majd az ingatlan átminősítésével kapcsolatos szükséges intézkedések megtételére.

20 67/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: 1.) Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t, hogy a Csopak Község Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező csopaki 153/1 helyrajzi számon nyilvántartott, kivett közút megnevezésű, 261 m 2 nagyságú ingatlan beépítetlen területté történő átminősítése érdekében a szükséges intézkedéseket tegye meg. 2.) Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t, hogy a Csopak Község Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező csopaki 156 helyrajzi számon nyilvántartott, kivett közterület megnevezésű, 238 m 2 nagyságú ingatlan beépítetlen területté történő átminősítése érdekében szükséges intézkedéseket tegye meg.

21 68/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Sólyomvári István (8229 Csopak, Füredi utca 4.) kérelmére úgy dönt, hogy az önkormányzat tulajdonát képező csopaki 1058 helyrajzi számú ingatlannak a településrendezési terven jelölt 4 méter széles zöldterületen felüli 108 m 2 nagyságú területrészét Sólyomvári István és Rottenbücher Zsuzsanna részére, a Fókusz Geodézia Kft. által január 27-én készített telekhatár rendezési vázlatban foglaltak szerint nem kívánja értékesíteni.

22 69/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Kovács Kálmán és Kovácsné Somogyi Mária kérelmére úgy dönt, hogy a Csopak Község Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező csopaki 1184 helyrajzi számon nyilvántartott, kivett beépítetlen terület megnevezésű, 393 m 2 nagyságú ingatlan értékesítését nem támogatja. A Képviselő-testület a csopaki 1189 helyrajzi számon nyilvántartott, kivett közút megnevezésű, 2054 m 2 nagyságú ingatlan John Zoltán földmérő mérnök 12-10/2016. munkaszámú változási vázrajzán jelölt 60 m 2 nagyságú területrészének közlekedési területként való megszüntetését a településrendezési terv felülvizsgálatában szerepelteti.

23 70/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Kovács Tamás kérelmét a csopaki 1718 helyrajzi számon nyilvántartott, közút megnevezésű, 1439 m 2 nagyságú, a csopaki 0131/28 helyrajzi számon nyilvántartott, közút megnevezésű, 2813 m 2 nagyságú, a csopaki 0131/27 helyrajzi számon nyilvántartott, m 2 nagyságú ingatlanok telekrendezésére vonatkozóan támogatja és felhatalmazza a t a szükséges jognyilatkozatok és intézkedések megtételére.

24 71/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a kizárólagos tulajdonát képező, csopaki 2430 és 2454 helyrajzi számokon nyilvántartott Pacsirta utca, valamint a 2450 helyrajzi számon nyilvántartott Fenyő köz karbantartási munkáinak elvégzésére a Colas Út Zrt-nek ad megbízást, az ajánlatában szereplő ,- Ft + Áfa összeg ellenében. A Képviselő-testület a kivitelezés költségét a évi költségvetésében a Pacsirta utca felújítása költségvetési sor terhére biztosítja. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szerződés megkötésére és a szükséges intézkedések megtételére.

25 72/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a kizárólagos tulajdonát képező, csopaki 2430 és 2454 helyrajzi számokon nyilvántartott Pacsirta utca, valamint a 2450 helyrajzi számon nyilvántartott Fenyő köz karbantartási munkáival kapcsolatos műszaki ellenőri feladatok elvégzésére a Főút Bt-nek ad megbízást, az ajánlatában szereplő ,- Ft + Áfa összeg ellenében. A Képviselő-testület a műszaki ellenőrzés költségét a évi költségvetésében a Pacsirta utca felújítása költségvetési sor terhére biztosítja. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szerződés megkötésére és a szükséges intézkedések megtételére.

26 73/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a kizárólagos tulajdonát képező, csopaki 2430 és 2454 helyrajzi számokon nyilvántartott Pacsirta utca, valamint a 2450 helyrajzi számon nyilvántartott Fenyő köz karbantartási munkáinak elvégzéséhez a Lock László által felajánlott , Ft+ ÁFA összeget elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szükséges intézkedések megtételére.

27 74/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandi homokföveny árnyékolását a Fullgarden-D és U 95 Kft-től rendeli meg ÁFA összegért. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szükséges intézkedések megtételére május 27.

28 75/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó vizimentő feladatok végzésére a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesülettel (8251 Zánka 030/8 hrsz.) köt szerződést. A szerződés időtartama május 28. napjától szeptember 04. napjáig tart. A vállalási ár: ,- Ft+ÁFA. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szerződés aláírására május

29 76/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandi pénztárakhoz a kamerarendszer kiépítésére a Macrotel Kft-t (8200 Veszprém, Victor Hugo u. 23.) bízza meg bruttó ,- Ft összegért. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szükséges intézkedések megtételére.

30 77/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul a Balatonfüredi Rendőrkapitányság eszközbeszerzéséhez ,- Ft értékben, a civil szervezetek támogatása sor terhére.

31 78/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a HÍR-BOR Kft. telephely-létesítési kérelme tárgyú előterjesztést és úgy határozott, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a HÍR-BOR Kft. a Csopak Község Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képező, 382 hrsz-ú, természetben 8229 Csopak, Ifjúság sétány 1. szám alatt található, kivett strandfürdő megnevezésű ingatlanon a augusztus 31. napján létrejött bérleti szerződés alapján telephelyet létesítsen. Dr. Szántód Anita

32 79/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Walczer Bt. albérletbe adás iránti kérelme tárgyú előterjesztést és úgy határozott, hogy hozzájárul ahhoz december 31-ig a Walczer Bt. albérletbe adja Kovács Gyula ev. (8220 Balatonalmádi, Dankó Pista u. 7.) részére az általa bérelt, a csopaki strandon lévő, KTer. 8. sz., Kaktusz Büfé elnevezésű bérleményt, abban az esetben, ha az albérleti díj 20%-át, ,- Ft+ÁFA összeget március 31-ig az önkormányzat számlájára befizeti. Dr. Szántód Anita

33 80/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Csopaki Közös Önkormányzati Hivatal épületének klimatizálását megvalósítja. A feladatok elvégzésére megbízást ad a K&P Fulltech Kft-nek (8200 Veszprém, Muskátli u. 8.) az ajánlatában foglalt ,- Ft+ÁFA díj ellenében. A kivitelezés költségét a évi költségvetésében az általános tartalékkeret terhére biztosítja. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szerződés megkötésére és a szükséges intézkedések megtételére.

34 81/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a TOP A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével kódszámú és című pályázat keretében, a Csopaki Mandulavirág Óvoda infrastrukturális fejlesztésére, valamint a főzőkonyha áthelyezés-fejlesztésére vonatkozó pályázati anyag előkészítéséhez szükséges tervezési munkák elvégzésével megbízást ad a Fehérvári és Fekete Kft-nek az ajánlatában foglalt ,- Ft+ÁFA díj ellenében. A kivitelezés költségét a évi költségvetésben az általános tartalékkeret terhére biztosítja. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a szerződés megkötésére és a szükséges intézkedések megtételére.

35 82/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Aqua Regnum Hungary projektet a rendelkezésre bocsátott információk alapján a település hosszú távú fejlesztésével elviekben összeegyeztethetőnek tartja, amely elvi támogatás azonban Csopak Község Önkormányzat részéről semmiféle kötelezettségvállalást nem keletkeztet. A Képviselő-testület felkéri a t, hogy a döntésről a kérelmezőt tájékoztassa.

36 83/2016. (III. 21.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csopak-Paloznak Horgászegyesület (8229 Csopak, Sport utca 13.) kérelmére az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező csopaki 173/7 helyrajzi számú ingatlanon a kerékpáros pihenő parkolójában lévő villamos elosztószekrényből kiindulva a IV. számú csónakkikötő áramellátásának kialakításához a hozzájárulását megadja azzal, hogy az ehhez szükséges engedélyek, hozzájárulások beszerzésének kötelezettsége kérelmezőt terheli.

Jelen vannak: Simon Attiláné PGE Bizottsági elnök. Markó Péter Imre Bizottsági tag Strasznerné Érchegyi Klára Bizottsági kültag

Jelen vannak: Simon Attiláné PGE Bizottsági elnök. Markó Péter Imre Bizottsági tag Strasznerné Érchegyi Klára Bizottsági kültag 1 Szám: 1/439-1/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi, Gazdasági és Ellenőrző Bizottság és a Településfejlesztési és Idegenforgalmi Bizottság 2016. március 10-én 8.00 órai kezdettel tartott együttes nyílt

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f.

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a csopaki 163/3 helyrajzi számú ingatlanon nyilvántartott általános iskola belső udvarának térkövezésére 3.000.000,-

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-án tartott nyílt üléséről. 91/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-án tartott nyílt üléséről. 91/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat: 91/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat: a Csopak Településért Közalapítvány 2015. évi Egyszerűsített éves beszámolóját elfogadja. 2016. április 30. 92/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat: Csopak Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről. 1 Ikt. szám: 1/681-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:, Balogh Balázs

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 28-án tartott nyílt üléséről. 88/2014. (V. 28.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 28-án tartott nyílt üléséről. 88/2014. (V. 28.) ÖKT számú határozat: 88/2014. (V. 28.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a gyermekvédelmi és gyermekjóléti feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelést tudomásul veszi és elfogadja. Megbízza

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/171- /2017 Előkészítő: Melléklet: Dr. Szőke Szabolcs kérelem másolata,

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET december 21-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET december 21-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 279/2017. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. december 21-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat szolgalmi jog bejegyzéséről

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről 227/2013. (XI.20.) ÖKT. számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az önkormányzati ingatlantérkép elkészítésére megbízást ad a Fókusz Geodézia Mérnöki és Szolgáltató

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

Tata Város Polgármesterétől

Tata Város Polgármesterétől Tata Város Polgármesterétől Tata, Kossuth tér 1. 2890 (+36 34) 588 611 (+36 34) 586 480 E-mail: polgarmester@tata.hu Szám: I/1-107/2012 Előterjesztés Tata Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 31-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanvásárlási igények Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 42/2017.(V.29.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete a polgármester hatáskörébe átruházott 2016. évi szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló beszámolót

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 27-én tartott nyílt üléséről. 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 27-én tartott nyílt üléséről. 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat: 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 19/2014. (I.29.) ÖKT. számú határozatát Kellerné Jánka Andrea kérelmére módosítja, mely szerint a Csopak, Fecske

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről 251/2010. (X. 15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete működési feladatainak finanszírozásához, likviditási célra 30.000.000 forint összegű 1 éves futamidejű folyószámla

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

2. oldalszabályozási Balatonszemes vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének M=1:2000 méretarányú tervlapja BALATONSZEMES JELMAGYARÁZATA VÍZPART-REHABI

2. oldalszabályozási Balatonszemes vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének M=1:2000 méretarányú tervlapja BALATONSZEMES JELMAGYARÁZATA VÍZPART-REHABI 1. oldalszabályozási 36/2004. (XII. 30.) TNM rendelet Balatonszemes vízpart-rehabilitációs szabályozási követelményekkel érintett területének lehatárolásáról és vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2015. november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Hatály: 2005.IV.29. Magyar joganyagok - 11/2005. (IV. 14.) TNM rendelet - szabályozási 2. oldal tervlapja TIHANY VÍZPART-REHABILITÁCIÓS TANULMÁNYTERVE

Hatály: 2005.IV.29. Magyar joganyagok - 11/2005. (IV. 14.) TNM rendelet - szabályozási 2. oldal tervlapja TIHANY VÍZPART-REHABILITÁCIÓS TANULMÁNYTERVE Hatály: 2005.IV.29. Magyar joganyagok - 11/2005. (IV. 14.) TNM rendelet - szabályozási 1. oldal 11/2005. (IV. 14.) TNM rendelet szabályozási ényekkel érintett területének lehatárolásáról és vízpart-rehabilitációs

Részletesebben

2. oldal Ábrahámhegy vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének M=:2000 méretarányú tervlapja ÁBRAHÁMHEGY JELMAGYARÁZATA VÍZPART-REHABILITÁCIÓS TANULMÁN

2. oldal Ábrahámhegy vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének M=:2000 méretarányú tervlapja ÁBRAHÁMHEGY JELMAGYARÁZATA VÍZPART-REHABILITÁCIÓS TANULMÁN . oldal 27/2005. (VIII. 6.) TNM rendelet Ábrahámhegy vízpart-rehabilitációs követelményekkel érintett területének lehatárolásáról és vízpart-rehabilitációs tanulmánytervének elfogadásáról A Balaton Kiemelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzatának Településfejlesztési és Idegenforgalmi Bizottsága június 17-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzatának Településfejlesztési és Idegenforgalmi Bizottsága június 17-én tartott nyílt üléséről 87/2014. (VI. 17.) TFIB számú határozat: Bíró Edit (8229 Csopak, Szérűskert u. 14. szám alatti lakos) egyéni vállalkozó kérelmére úgy dönt, hogy a községi strand nyugati kapuja mellett a 2014. évi strandszezonra

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 9/2017. (II.2.) ÖKT számú határozat

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 9/2017. (II.2.) ÖKT számú határozat 9/2017. (II.2.) ÖKT számú határozat Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához

Részletesebben

Javaslat Ózd város közúti közlekedési struktúrájának átalakításához szükséges ingatlancsere kezdeményezésére

Javaslat Ózd város közúti közlekedési struktúrájának átalakításához szükséges ingatlancsere kezdeményezésére Javaslat Ózd város közúti közlekedési struktúrájának átalakításához szükséges ingatlancsere kezdeményezésére Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály Ó z d, 2019. június

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

Söréd Község Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosítása Alba Expert Mérnöki Iroda Bt.

Söréd Község Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosítása Alba Expert Mérnöki Iroda Bt. ALÁTÁMASZTÓ MUNKARÉSZEK I. TELEPÜLÉSRENDEZÉS 1. Vizsgálat 1.1. Elhelyezkedés Söréd község Fejér megye észak-nyugati határához közel, Székesfehérvártól 16 km-re helyezkedik el. A települést DNy ÉK-i irányban

Részletesebben

1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/8 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/25/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008.

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/ 217- /2016 Előkészítő: Dr. Szőke Szabolcs Melléklet: vázrajz ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat 2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai 12/2015. (II. 10.) Jegyzőkönyv hitelesítők: Mekler Andrea, dr. Bóna Balázs 13/2015. (II. 10.) Napirendi pontok elfogadása 14/2015.

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére 8. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 15-i ülésére Tárgy: A Lajosmizse külterületén elhelyezkedő, 0394/59 helyrajzi szám alatti ingatlannal Az előterjesztést

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzata Polgármesterétől

Balatonakarattya Község Önkormányzata Polgármesterétől Balatonakarattya Község Önkormányzata Polgármesterétől Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Balatonakarattya, 2016. szeptember 20. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. megtartott nyílt ülésének könyvéből. 39/2017.(III.27.) számú határozata N A P I R E N D : 1. Jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása Előterjesztő: Grubits Ferenc 2. Grubits Márton kérelme Előterjesztő: Grubits

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

283/2002. (XII. 21.) Korm. rendelet. a balatoni vízpart-rehabilitációs szabályozás követelményeiről. Általános rendelkezések

283/2002. (XII. 21.) Korm. rendelet. a balatoni vízpart-rehabilitációs szabályozás követelményeiről. Általános rendelkezések 283/2002. (XII. 21.) Korm. rendelet a balatoni vízpart-rehabilitációs szabályozás követelményeiről A Balaton Kiemelt Üdülőkörzet Területrendezési Tervének elfogadásáról és a Balatoni Területrendezési Szabályzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 17-én tartott nyílt üléséről. 286/2015. (XII. 17.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete december 17-én tartott nyílt üléséről. 286/2015. (XII. 17.) ÖKT számú határozat: 286/2015. (XII. 17.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt és folyamatban lévő határozatokról szóló jelentést elfogadja. 287/2015. (XII. 17.) ÖKT számú határozat:

Részletesebben

A módosítások elhelyezkedése

A módosítások elhelyezkedése SZENTKIRÁLYSZABADJA TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA A MÓDOSÍTÁSI IGÉNYEK BEMUTATÁSA, CÉLJA ÉS HATÁSA 9 8 5 7 6 1 3 4 2 A módosítások elhelyezkedése 1. A 638/3 hrsz-ú telket érintő módosítás Az ingatlan

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VI. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VI. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. március 31. VI. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 4. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 26-án megtartott munkaterv

Részletesebben

Változtatási jegyzék

Változtatási jegyzék Változtatási jegyzék Fonyód Város településrendezési eszközeinek módosításához Jsz.: 50-1947/2016 VÁLTOZTATÁSI JEGYZÉK TARTALMA: 1. Fonyódi piac és vásárcsarnok fejlesztése. 2. Lakóterület fejlesztés az

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/11/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. október 28-i ülésére Tárgy: Az Eplény 236/1 helyrajzi számú

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 167/2019. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2019. június 27-i ülésére Tárgy: Budapest I. kerület NÉPLIGET VOLÁNBUSZ (Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Képviselő-testületének Képviselő-testületének 534/2012. (XI. 21.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 21. napján megtartott ülésének napirendjét az alábbiak

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1572-6/2017. Javaslat a Salgótarján, észak déli irányú kerékpárút III. ütemével érintett 3064/1 hrsz.-ú ingatlanból kialakuló 3064/5-6 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 240/2015. (XII. 16.) határozata

Részletesebben

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 260/2010. (VIII. 18.) számú Képviselő-testületi Határozattal megválasztott

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 133/2013.(VII.24.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kemenesvíz Kft. a 2013. évi rekonstrukciós munkáit módosítsa úgy, hogy

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/8/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 31-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: A 0289 hrsz.-ú önkormányzati ingatlan övezeti besorolás

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 2012. április 4-én megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 133/2012. (IV. 04.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. április 4. napján megtartott rendkívüli Képviselő-testületi

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. június 9 Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T Képviselő-testületének 2018. október 30-án (Kedden) 16 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből: 163/2018.(X.30.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

BALATONFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

BALATONFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 1 BALATONFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. szeptember 26-i ülésére Előterjesztést készítette: Madarászné Tóth Ildikó vezető-főtanácsos

Részletesebben

Tárgy: Javaslat az Észak I. gázszállító vezeték elhelyezési bányaszolgalmi jog létesítésével kapcsolatos megállapodások megkötésére

Tárgy: Javaslat az Észak I. gázszállító vezeték elhelyezési bányaszolgalmi jog létesítésével kapcsolatos megállapodások megkötésére Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Lizák János pályázati koordinátor Tárgy: Javaslat az Észak I. gázszállító vezeték elhelyezési bányaszolgalmi jog létesítésével kapcsolatos megállapodások

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

2017. március 14-ei rendes, Képviselő-testületi ülés határozatai

2017. március 14-ei rendes, Képviselő-testületi ülés határozatai 2017. március 14-ei rendes, Képviselő-testületi ülés határozatai 42/2017. (III. 14.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére dr. Bóna Balázs alpolgármestert és Száger

Részletesebben

2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének

2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 13-án megtartott rendkívüli ülésének könyvéből 472/2014. (XI. 13.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2014. november 13. napján megtartott rendkívüli ülése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester

Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Balatonakarattya Község Önkormányzat Polgármester Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Balatonakarattya, 2016. július20. Polgár Beatrix jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Balatonakarattya

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

(17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

(17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2 A Nemzetgazdasági Minisztérium NGM/27401/5/2016. iktatószámon nyilvántartott értesítő levelében foglaltak szerint a pályázatot elfogadták az igényelt 64.121.612 Ft összeggel, a vonatkozó Támogatói Okiratot

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. február 08-i nyílt és zárt ülésén

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám:1131-26/2016. Javaslat a Salgótarján észak déli irányú kerékpárút II./A ütemmel érintett ingatlanok terület és tulajdonjog rendezéséhez kapcsolódó előzetes

Részletesebben

Javaslat a Településképi Arculati Kézikönyv (TAK), valamint településképi önkormányzati rendelet előkészítésére

Javaslat a Településképi Arculati Kézikönyv (TAK), valamint településképi önkormányzati rendelet előkészítésére Javaslat a Településképi Arculati Kézikönyv (TAK), valamint településképi önkormányzati rendelet előkészítésére Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi és Gazdasági Osztály Ózd 2017. március 23.

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Közterületek elnevezésének kezdeményezése. Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető Hatósági és Adóosztály

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Közterületek elnevezésének kezdeményezése. Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető Hatósági és Adóosztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Hatósági és Adóosztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Közterületek elnevezésének kezdeményezése Előterjesztő:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Autokar Kft. ingatlancsere kérelme Iktatószám: 4858/2017. Melléklet:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti egyszerűsített eljáráshoz DEBRECEN, 2018. JÚNIUS HÓ 1 2 BEREKFÜRDŐ

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25-i ülésére Tárgy: Zirc, Alkotmány és Állomás utca között megépült gyalog- és kerékpárút telekhatárrendezése Előadó:

Részletesebben