Beruházótól. Árcsökkenés Sürgős

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beruházótól. Árcsökkenés Sürgős"

Átírás

1 Beruházótól Csak a hirdetőnknél Árcsökkenés Sürgős Áron alul Alkalmi vétel Befektetőknek Azonnal költözhető Kulcsom van hozzá Panorámás Kiváló befektetés Akciós Ár Kitűnő vétel Tegyen árajánlatot Bomba ár Igényes Csodás panoráma Legjobb helyen Igazi luxus Kertkapcsolat Belvárosi Vízparti CSOK igényelhető Álomlakás Csendes környék Penthouse Kétgenerációs Bérbeadásra kitűnő Beleszeretős Garázzsal Dunai panoráma Vállalkozóknak Nagyszerű vétel Irányár Saját vízpart Jó helyen Felújított Erkélyes Irodának is Luxus Hőszivattyús fűtés A hirdető szerint az ingatlan a beruházótól vásárolható meg. A hirdető állítása szerint az adott ingatlan értékesítésére kizárólagos megbízással rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan ára csökkent az elmúlt időszakban. A hirdetőnek sürgős az ingatlan értékesítése. A hirdető szerint az ingatlan a hasonló ingatlanokhoz képest áron alul megvásárolható. A hirdető szerint az ingatlan megvétele alkalmi vételnek bizonyul. A hirdető szerint az ingatlan megvásárlása befektetőknek ajánlott. A hirdető szerint az ingatlan azonnal költözhető. A hirdető állítása szerint rendelkezik kulccsal az ingatlanhoz. A hirdető szerint az ingatlan panorámás. A hirdető szerint az ingatlan kiváló befektetés. A hirdető az ingatlant akciós áron kínálja. A hirdető szerint az ingatlan kitűnő vételnek számít. A hirdető várja az árajánlatokat. A hirdető szerint az ingatlan ára bomba ár. A hirdető szerint az ingatlan igényes állapotban található. A hirdető szerint az ingatlan csodás panorámával rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan a legjobb helyen található. A hirdető szerint az ingatlan luxus kategóriás. A hirdető szerint az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan a belvárosban található. A hirdető szerint az ingatlan vízparton található. A hirdető szerint az ingatlanra CSOK igényelhető. A hirdető szerint az ingatlan álomlakásnak számít. A hirdető szerint az ingatlan csendes környéken található. A hirdető szerint az ingatlan penthouse. A hirdető szerint az ingatlan kétgenerációsnak számít. A hirdető szerint az ingatlan bérbeadásra kitűnő ajánlat. A hirdető szerint az ingatlanba első látásra bele tud szeretni a vevő. A hirdető szerint az ingatlanhoz garázs tartozik. A hirdető szerint az ingatlan dunai panorámás. A hirdető szerint az ingatlan megvásárlása vállalkozóknak ajánlott. A hirdető szerint az ingatlan megvétele nagyszerű vételnek bizonyul. A hirdető szerint az ár irányár. A hirdető szerint az ingatlanhoz saját vízpart tartozik. A hirdetős szerint az ingatlan jó helyen található. A hirdető szerint az ingatlan felújított. A hirdető szerint az ingatlanhoz erkély tartozik. A hirdető szerint az ingatlan irodának is alkalmas. A hirdető szerint az ingatlan luxus kategóriás. A hirdető szerint az ingatlan hőszivattyús fűtéssel rendelkezik.

2 Újszerű Jó közlekedés Akció Extrákkal Nagyon megéri Nagy családnak Nagy terasz Kulcsrakész Ékszerdoboz Kihagyhatatlan Saját kert Egyetemhez közel Kétlakásos Kétbejáratú Kitűnő állapotú Jól megépített Örökpanorámás Bevezető áron Tetőteraszos Egyedi design Szépen felújított 4 hálószoba Kuriózum Üzleti célra Költözhető Részletfizetéssel Jó beosztású Külön nyíló szobák Belső két szintes Csendes otthon Balaton Strandhoz közel Elegáns Hatalmas nappali Kifogástalan Bútorozott Különleges Okosotthon Impozáns Alacsony rezsi Központban A hirdető szerint az ingatlan újszerű állapotban van. A hirdető szerint az ingatlan jó közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A hirdető az ingatlant állítása szerint akciós áron kínálja. A hirdető szerint extra tulajdonságokkal rendelkezik az ingatlan. A hirdető szerint az ingatlan jó vételnek számít A hirdető szerint az ingatlan megvásárlása nagy családok számára ajánlott. A hirdető szerint nagy terasszal rendelkezik az ingatlan. A hirdető szerint az ingatlan kulcsrakész állapotú. A hirdető szerint az ingatlan egy ékszerdoboz. A hirdető szerint az adott ingatlan megvásárlása egy kihagyhatatlan ajánlat. A hirdető szerint az ingatlan saját kerttel rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan egyetemhez közel található. A hirdető szerint az ingatlan kétlakásos. A hirdető szerint az ingatlan két bejárattal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan kitűnő állapotú. A hirdető szerint az ingatlan jól megépített. A hirdető szerint az ingatlan örökpanorámával rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlant bevezető áron kínálja. A hirdető szerint az ingatlan tetőterasszal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan egyedi designnal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan szépen felújított. A hirdető szerint az ingatlan 4 hálószobával rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan egy igazi kuriózum. A hirdető szerint az ingatlan üzleti célra ajánlott. A hirdető szerint az ingatlan költözhető. A hirdető szerint az ingatlan részletfizetéssel is megvásárolható. A hirdető szerint az ingatlan jó beosztású. A hirdető szerint az ingatlan külön nyíló szobákkal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan belső kétszintes. A hirdető szerint az ingatlan csendes otthon lehet. A hirdető szerint az ingatlan a Balaton közelében található. A hirdető szerint az ingatlan a strand közelében található. A hirdető szerint az ingatlan elegáns. A hirdető szerint az ingatlan hatalmas nappalival rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan kifogástalan. A hirdető szerint az ingatlan bútorozott. A hirdető szerint az ingatlan különleges. A hirdető szerint az ingatlan okosotthon. A hirdető szerint az ingatlan impozáns. A hirdető szerint az ingatlannak alacsony rezsiköltsége van. A hirdető szerint az ingatlan a központban található.

3 Csodálatos kert Forgalmas hely Két erkélyes Zöldövezeti Többgenerációs Geotermikus Erdei környezet Berendezéssel Dupla garázs Vízközeli Számlaképes lakás Gyönyörű Ingyen ügyvéd Fiatalos Háromgenerációs Luxuskörnyezet Villaház Medencés Teremgarázzsal Teraszos Szép környéken Kertvárosi Rögtön bérbeadható Panelprogramos Átalakítható Dupla komfort Nagy telken Zöldre néző Rövid távra is Partközeli Diplomatanegyed Kiadó hosszútávra Kertes villalakás Tágas otthon Vendéglátás Nagyon sürgős Nívós Csendes utca Amerikai konyhás Garázzsal Elbűvölő A hirdető szerint az ingatlan egy csodálatos kerttel rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan forgalmas helyen található. A hirdető szerint az ingatlan két erkéllyel rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan zöldövezetben található. A hirdető szerint az ingatlan többgenerációs. A hirdető szerint az ingatlan geotermikus fűtéssel rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan erdei környezetben található A hirdető szerint az ingatlan berendezéssel együtt eladó. A hirdető szerint az ingatlan dupla garázzsal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan víz közelében található. A hirdető szerint a lakás számlaképes. A hirdető szerint a lakás gyönyörű. A hirdető vállalja, hogy az ingatlan értékesítésekor az ügyvédi díjat nem kell a vevőnek megfizetnie. A hirdető szerint az ingatlan fiatalos. A hirdető szerint az ingatlan háromgenerációs. A hirdető szerint az ingatlan luxus környezetben található. A hirdető szerint az ingatlan típusa villaház. A hirdető szerint az ingatlanhoz medence tartozik. A hirdető szerint az ingatlanhoz teremgarázs tartozik. A hirdető szerint az ingatlanhoz terasz tartozik. A hirdető szerint az ingatlan szép környéken található. A hirdető szerint az ingatlan kertvárosban található. A hirdető szerint az ingatlan rögtön bérbeadható. A hirdető szerint az ingatlan panelprogramos épületben található. A hirdető szerint az ingatlan átalakítható. A hirdető szerint az ingatlan duplakomfortos. A hirdető szerint az ingatlan nagy telken található. A hirdető szerint az ingatlan zöld területre néz. A hirdető szerint az ingatlan rövid távra is kivehető. A hirdető szerint az ingatlan vízpart közelében található. A hirdető szerint az ingatlan a Diplomatanegyedben található. A hirdető szerint az ingatlan hosszú távra kiadó. A hirdető szerint az ingatlan típusa villalakás, ami kerttel rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan tágas. A hirdető szerint az ingatlan vendéglátás céljára használható. A hirdető szerint az ingatlan értékesítése nagyon sürgős. A hirdető szerint az ingatlan nívós. A hirdető szerint az ingatlan csendes utcában található. A hirdető szerint az ingatlanban amerikai konyha van. A hirdető szerint az ingatlanhoz garázs tartozik. A hirdető szerint az ingatlan elbűvölő stílusú.

4 Modern Rendelőnek is Fürdőhöz közel Csere érdekel Háziállat megengedett Hőszigetelt épület Klimatizált Szép otthon Tóparti Zöld otthon Kezdő lakásnak Csendes Udvari kocsibeálló Barátságos Ajándék tároló Zárt parkolóval Liftes Felszíni beállóval Két fürdőszobával Dunai rálátással Napkollektor Passzív ház Egyszintes Bővíthető Jó állapotú Horgászoknak Nagypolgári Villalakás Bemutató videóval Fejlesztői ajánlat Diákoknak is Összközműves Felújítandó Műhely Mediterrán Önálló garázs Ügyvédeknek Borpince Világos Pályázat Vadászház A hirdető szerint az ingatlan modern. A hirdető szerint az ingatlan rendelőnek is használható. A hirdető szerint az ingatlan egy fürdőhöz közel található. Az ingatlan hirdetőjét csere lehetőség is érdekli. A hirdető szerint az ingatlanban háziállatot is lehet tartani. A hirdető szerint az ingatlan hőszigetelt. A hirdető szerint az ingatlan klimatizált. A hirdető szerint az ingatlan szép otthon. A hirdető szerint az ingatlan tó partján található. A hirdető szerint az ingatlan zöld otthon. A hirdető szerint az ingatlan kezdő lakásnak megfelelő. A hirdető szerint az ingatlan csendes. A hirdető szerint az ingatlanhoz udvari kocsibeálló tartozik. A hirdető szerint az ingatlan barátságos hangulatú. A hirdető szerint az ingatlanhoz ajándék tároló jár. A hirdető szerint az ingatlanhoz zárt parkoló tartozik. A hirdető szerint az ingatlan liftes épületben található. A hirdető szerint az ingatlanhoz felszíni beálló tartozik. A hirdető szerint az ingatlanhoz két fürdőszoba tartozik. A hirdető szerint az ingatlan Dunára néző kilátással rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlanon napkollektor található. A hirdető szerint az ingatlan passzív ház. A hirdető szerint az ingatlan egy szintes. A hirdető szerint az ingatlan bővíthető. A hirdető szerint az ingatlan jó állapotú. A hirdető szerint az ingatlan horgászoknak ideális. A hirdető szerint az ingatlan nagypolgári stílusú. A hirdető szerint az ingatlan típusa villalakás. A hirdető szerint az ingatlanhoz bemutató videó tartozik. A hirdető szerint az ingatlant a fejlesztő ajánlja. A hirdető szerint az ingatlan diákok részére is alkalmas. A hirdető szerint az ingatlan összközműves. A hirdető szerint az ingatlan felújítandó. A hirdető szerint az ingatlan műhelyként használható. A hirdető szerint az ingatlan mediterrán stílusú. A hirdető szerint az ingatlanhoz önálló garázs tartozik. A hirdető szerint az ingatlan ügyvédeknek ideális. A hirdető szerint az ingatlan borospincének alkalmas. A hirdető szerint az ingatlan világos. A hirdető szerint az ingatlan pályázat útján szerezhető meg. A hirdető szerint az ingatlan típusa vadászház.

5 Egyetemi negyed Retro Parasztház Zárt kocsibeálló Portaszolgálat Akadálymentesített Szaunás Fix ár Kertes házikó Kertes ház Klasszikus Körbejárható Cirkófűtés Társasház Galériás Fiatal közösség Utcai Ősfás Saroklakás Bútorozatlan Külvárosi Egyedi mérős Szép üzlet Idősek otthonának Polgári stílus Konditeremnek is Orvosoknak Bioház Gépesített Villa Üzletház Cseréptetős Lakberendező Kandallós Zártkert Garzon Olcsó garzon Akciós ár Alacsony rezsi Alkalmi vétel Álomotthon Árcsökkenés A hirdető szerint az ingatlan az egyetemi negyedben található. A hirdető szerint az ingatlan retro stílusú. A hirdető szerint az ingatlan típusa parasztház. A hirdető szerint az ingatlanhoz zárt kocsibeálló tartozik. A hirdető szerint az ingatlan területen portaszolgálat működik. A hirdető szerint az ingatlan akadálymentesített. A hirdető szerint az ingatlanhoz szauna tartozik. A hirdető szerint az ingatlan ára fix. A hirdető szerint az ingatlan típusa kertes ház. A hirdető szerint az ingatlan típusa kertes ház. A hirdető szerint az ingatlan klasszikus stílusú. A hirdető szerint az ingatlan épülete a kerten belül körbejárható. A hirdető szerint az ingatlanban cirkófűtés található. A hirdető szerint az ingatlant társasházként tartják nyílván. A hirdető szerint az ingatlan belső galériával rendelkezik. A hirdető szerint a lakóközösség fiatal. A hirdető szerint az ingatlan utcai fekvésű. A hirdető szerint az ingatlan környezete ősfás. A hirdető szerint az ingatlan egy saroklakás A hirdető szerint az ingatlan bútorozatlanul eladó vagy kiadó. A hirdető szerint az ingatlan külvárosi. A hirdető szerint az ingatlan egyedi mérővel rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan szép üzlet. A hirdető szerint az ingatlan idősek otthonának alkalmas. A hirdető szerint az ingatlan polgári stílusú. A hirdető szerint az ingatlan konditeremnek is alkalmas. A hirdető szerint az ingatlan orvosok részére ideális. A hirdető szerint az ingatlan bioház. A hirdető szerint az ingatlan külvárosi. A hirdető szerint az ingatlan külvárosi. A hirdető szerint az ingatlan típusa üzletház. A hirdető szerint az ingatlan cseréptetős. A hirdető szerint az ingatlan lakberendező által berendezett. A hirdető szerint az ingatlan kandallós. A hirdető szerint az ingatlanhoz zárt kert tartozik. A hirdető szerint az ingatlan garzon. A hirdető szerint a garzon áron alul eladó. A hirdető szerint az ingatlan akciós áron érhető el. A hirdető szerint az ingatlannak alacsony rezsiköltsége van. A hirdető szerint az ingatlan megvétele alkalmi vételnek bizonyul. A hirdető szerint az ingatlan álomotthon lehet. A hirdető szerint az ingatlan ára csökkent az elmúlt időszakban.

6 Áron alul! Azonnal költözhető Befektetőknek Beruházótól Bomba ár Bulinegyed Csere érdekel! Igazi luxus Kertkapcsolatos Kitűnő vétel Kiváló befektetés Panorámás Részletfizetéssel Rögtön bérbeadó Sürgős! Számlaképes Teraszos Többgenerációs Tóparti Tulajdonostól! Vízparthoz közel A hirdető szerint az ingatlan a hasonló ingatlanokhoz képest áron alul megvásárolható. A hirdető szerint az ingatlan azonnal költözhető. A hirdető szerint az ingatlan megvásárlása befektetőknek ajánlott. A hirdető szerint az ingatlan a beruházótól vásárolható meg. A hirdető szerint az ingatlan ára bomba ár. A hirdető szerint az ingatlan a bulinegyedben található. Az ingatlan hirdetőjét csere lehetőség is érdekli. A hirdető szerint az ingatlan luxus kategóriás. A hirdető szerint az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik. A hirdető szerint az ingatlan kitűnő vételnek számít. A hirdető szerint az ingatlan kiváló befektetés. A hirdető szerint az ingatlan panorámás. A hirdető szerint az ingatlan részletfizetéssel is megvásárolható. A hirdető szerint az ingatlan rögtön bérbeadható. A hirdetőnek sürgős az ingatlan értékesítése. A hirdető szerint a lakás számlaképes. A hirdető szerint az ingatlanhoz terasz tartozik. A hirdető szerint az ingatlan többgenerációs. A hirdető szerint az ingatlan tó partján található. A hirdető szerint az ingatlan a Tulajdonostól vásárolható meg. A hirdető szerint az ingatlan vízpart közelében található.

Lakás eladó Víziváros 122 m²

Lakás eladó Víziváros 122 m² Lakás eladó Víziváros m² D6T rész Víziváros II. kerület Ingatlan típusa Lakás 5 M Ft m² 5 Dolgozó szoba, Kamra szoba, Gardrób szoba, Wc vizesblokk, Zuhanyzós fürdő vizesblokk, autó számára Garázs Klima,

Részletesebben

Lakás eladó Rózsadomb 78 m²

Lakás eladó Rózsadomb 78 m² eladó Rózsadomb 78 m² G573U Rózsadomb 40.5 M Ft 78 m² Kamra szoba, Tároló szoba, Kádas fürdő vizesblokk, Wc vizesblokk, autó számára Garázs Kertkapcsolat, Jó A egyik legkedveltebb utcájában kínálunk megvételre

Részletesebben

R&D Ingatlan - Margit krt. 15.

R&D Ingatlan - Margit krt. 15. 161982 Budapest VII. Wesselényi utca 89 m 2 52 900 000 Ft 2 szoba http://avataringatlan.hu/ingatlanok/161982/181014 A VI. kerületben, körúton belül a Wesselényi utcában egy rendezett, szép homlokzatú,

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. november CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY Hogy a hitel ne teher legyen Cégünk személyre szabott ajánlatokkal segíti Önt a tanácsadástól

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. szeptember október CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY tecnocasa_kisujsag_2013_09.indd 1 2013. 09. 03. 10:30:11 Hogy a hitel ne

Részletesebben

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON

CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON ELADÓ, KIADÓ LAKÁSOK ÉS HÁZAK.hu BUDAPEST 2013. december CSALÁDI HÁZAK MELLÉKLETTEL A 24 26. OLDALON INGYENES KIADVÁNY Hogy a hitel ne teher legyen Cégünk személyre szabott ajánlatokkal segíti Önt a tanácsadástól

Részletesebben

.hu INGATLANHIRDETÉSI KIADVÁNY. BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON

.hu INGATLANHIRDETÉSI KIADVÁNY. BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON Kövessen minket a Facebookon Gruppo Tecnocasa Hungary.hu A Tecnocasa Group franchise hálózat irodáinak ingatlanhirdetései BUDAPEST 2014. január február PANELLAKÁSOK KEDVEZŐ ÁRON A 24 26. OLDALON INGATLANHIRDETÉSI

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1054 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói tó Luxusvilla eladó a Comói tó partján LEIRÁS

Részletesebben

1021 Budapest, BUDAKESZI ÚT 51/D, A épület földszint

1021 Budapest, BUDAKESZI ÚT 51/D, A épület földszint 1021 Budapest, BUDAKESZI ÚT 51/D, A épület földszint Épület bemutatása: A Budakeszi út felső részén, közvetlenül a Bíróság épülete mellett található a Szépilona Lakópark, melynek a főúthoz legközelebb

Részletesebben

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3. HÁZAK. E r d ő ke r t e s

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3. HÁZAK. E r d ő ke r t e s LUX Veresegyház, Budapesti út 3. HÁZAK I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada E r d ő ke r t e s Őrbottyán Csomád Aszód Vác Fót w w w. l u x h a z a k. h u M ű kö d é s

Részletesebben

INGATLANROBOT.HU. XML leírás. 2014.02.01 verzió: 1.6

INGATLANROBOT.HU. XML leírás. 2014.02.01 verzió: 1.6 INGATLANROBOT.HU XML leírás 2014.02.01 verzió: 1.6 1.6 112233

Részletesebben

OTTHON CENTRUM. Otthon Centrum. XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ. ingatlan-katalógus

OTTHON CENTRUM. Otthon Centrum. XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ. ingatlan-katalógus AZ INGATLANKÖZVETÍTÉSBEN OTTHON CENTRUM ingatlan-katalógus XIII. KERÜLET x 2011 ÔSZ Irodáink: XIII. Váci út 24. XIII. Béke utca 21-29. XIII. Pozsonyi út 39. XIII. Véső utca 8. www.13.oc.hu www.oc.hu INNOVÁCIÓ

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1218 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Elegáns villa medencével Luccában eladó LEIRÁS

Részletesebben

KÍNÁLATUNK: SZÁLLODA ELADÓ TELKEK BALATONSZÁRSZÓ. ÉPÍTÉSI TELEK 20.4 M Ft ÁRON ELADÓ m 2 ÉPÍTÉSI TELEK 5.3 M Ft ÁRON ELADÓ.

KÍNÁLATUNK: SZÁLLODA ELADÓ TELKEK BALATONSZÁRSZÓ. ÉPÍTÉSI TELEK 20.4 M Ft ÁRON ELADÓ m 2 ÉPÍTÉSI TELEK 5.3 M Ft ÁRON ELADÓ. KÍNÁLATUNK: SZÁLLODA BALATONLELLE Vízpart közelében, 1352 m2 telken, 1113 m2 szálloda és 116 m2 apartmanház, étteremmel, mélygarázzsal, szaunával, teljes berendezéssel 219 millió Ft. 151 ELADÓ TELKEK BALATONSZÁRSZÓ

Részletesebben

R&D Ingatlan - Margit krt. 15.

R&D Ingatlan - Margit krt. 15. 163232 Budapest VI. Hajós utca 41 m 2 36 900 000 Ft 2 szoba http://avataringatlan.hu/ingatlanok/163232/181014 Hajós utcában ÚJSZERÛ, 41 m2-es luxus színvonalon kialakított lakás eladó. Igazi ritkaság a

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0934 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Luxusvilla eladó saját parkkal Rómában LEIRÁS Rómában,

Részletesebben

2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig

2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig 2015. szept. 4. XII. évf. 36. hét Érv.: szept. 4.-szept. 18-ig 2 3 4 APróHIrdETÉSEK: Adás-vétel Kukoricán nevelt, vágni való csirke kapható a baromfikeltetőnél! Pomáz, Bethlen G. u. 1/A. Tel.: 06-26/325-869

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0608 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lago Maggiore Luxusvilla eladó a Lago Maggiore tó partján

Részletesebben

Kiemelt ajánlat. Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor

Kiemelt ajánlat. Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor Kiemelt ajánlat Budapest XIV. kerület, Városliget, Ajtósi Dürer sor Budapesten a Városliget délkeleti határán az Ajtósi Dürer soron patinás, több szintes, szintenként 500 m2-es villa jellegű épület / kereskedelmi

Részletesebben

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló

Komfort. Parkolás. Kilátás. Építés éve. Légkondicionáló Homes Ingatlan Fenyőerdők ölelésében Fenyőerdők ölelésében, kristálytiszta levegővel kínálunk eladásra egy kétszintes luxus ingatlant! Az épület lágy, letisztult formatervezését a páratlan adottságú telek

Részletesebben

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s LUX HÁZAK Veresegyház, Budapesti út 3/e. I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada E r d ő ke r t e s Őrbottyán Csomád Aszód Vác Fót w w w. l u x h a z a k. h u M ű kö d é

Részletesebben

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s

LUX I N G AT L A N I RO DA. w w w. l u x h a z a k. h u. Veresegyház, Budapesti út 3/e. HÁZAK. E r d ő ke r t e s LUX HÁZAK Veresegyház, Budapesti út 3/e. I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada E r d ő ke r t e s Őrbottyán Csomád Aszód Vác Fót w w w. l u x h a z a k. h u M ű kö d é

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1056 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Castiglioncello Elegáns villa eladó Castiglioncelloban

Részletesebben

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus

ÖZTÁRSASÁG UTCA. Modern minimál a rejtőző luxus K16 ÖZTÁRSASÁG UTCA Modern minimál a rejtőző luxus Koncepció Az ingatlan tervezésekor a megbízónk igen magas elvárásainak igyekeztünk megfelelni. Az ingatlan felszereltsége egyedülálló. 6 hálószoba, 5

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0882 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Varese Luxusvilla eladó az olasz Vareseben LEIRÁS Varese

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1152 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Medencés luxusvilla eladó Luccában LEIRÁS Lucca

Részletesebben

ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7

ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7 ingatlanrobot.hu XML leírás verzió: 1.7 Hirdetések szinkronizálása A szinkronizáció naponta egyszer, éjfél után történik. A hirdetés összes adata ellenőrzésre kerül és minden változás átkerül az ingatlanrobot.hu

Részletesebben

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető!

% 06 (30) 944-8812. Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft. 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! Kívül-belül 100%-ban felújítva! Azonnal költözhető! H 40 ONFOGLALÁS UTCA II/A Budaliget Honfoglalás utcai Lakópark C/5 ház ismertetése 173 m 2 Ár: 53,9 millió Ft % 06 (30) 944-8812 Elhelyezkedés, általános

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1189 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói tó Romantikus luxusvilla eladó a Comoi tó partján

Részletesebben

2 ingatlan@cegpasztor.hu

2 ingatlan@cegpasztor.hu szeptember 2 ingatlan@cegpasztor.hu Balmazújváros, Szigetkerti 2 szobás, 90 nm-es, 2002 -ben teljeskörűen felújított családi ház eladó, 900 nm összközműves telekkel. Érd.: 30/281-6255 Ár: 10.900.000,-

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1161 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Monte Argentario Csodás tengerpartra néző villa eladó

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1412 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói-tó Splendid villa eladó a Comói-tó LEIRÁS Néző

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT

ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT ÉRTÉKESÍTÉSI AJÁNLAT Orvosi rendelő komplexum vagy Egészségház kialakítására Budapest, XX. Szent Imre herceg u. 15. Belterületi lakóingatlan Ingatlan leírása Az ingatlan egyedi beosztása révén kiváló lehetőséget

Részletesebben

Hirdetés leadásának dátuma: 2015.08.25.

Hirdetés leadásának dátuma: 2015.08.25. Főbérlő nélküli, bútorozott lakásban 1 szoba 2 fiú részére kiadó. Bérleti díj: 25 000 Ft/hó/fő+rezsi Kiadja: Németh Otília Telefon: 70/94-71-352 Megjegyzés: Egyetemhez közel Hirdetés leadásának dátuma:

Részletesebben

Többmintszáloda,többmintothon!

Többmintszáloda,többmintothon! Otthon lenni jó! Olykor elhagyjuk, mert szeretnénk a világot megismerni. Olykor el kell hagyjuk, mert munkánk, elintézendő dolgaink más helyre szólítanak. Nagyra értékeljük a szállodai szolgáltatásokat,

Részletesebben

2 debrecen@cegpasztor.hu

2 debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 Báránd, Rákóczi utcán 2007-ben épült 93 nm-es családi ház + 22 nm-es szépségszalon eladó. Ár: 20.000.000,- Ft Báránd, Hunyadi utcán 1 éves, 120 nm-es,

Részletesebben

KIAJÁNLÓ BROSÚRA Budapest, Kresz Géza utca emelet 6.

KIAJÁNLÓ BROSÚRA Budapest, Kresz Géza utca emelet 6. KIAJÁNLÓ BROSÚRA INGATLAN BEFEKTETÉS ÉRTÉKBECSLÉS TANÁCSADÁS ELÉRHETŐSÉGEK * WWW.ATZ.HU TANACSADAS@ATZ.HU ATZPARTNERS@GMAIL.COM +36 70 44 22 187 VALÓS ÉRTÉKET TEREMTÜNK 1132 Budapest, Kresz Géza utca 27.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxus villa eladó Capri szigetén LEIRÁS Ez az ingatlan

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0760 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Gyönyörű luxusvilla eladó Forte dei

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1331 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Campiglia Marittima Gyönyörű Luxury Villa Campiglia

Részletesebben

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL

CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL CSÁBÍTÓAN OTTHONOS 520 ÚJ, NAPFÉNYES, OTTHONOS, TERASZOS LAKÁS EGY SAROKRA A DUNÁTÓL ÉS A MÜPA-TÓL Allure_Prosi_2017_0323.indd 1 2017. 03. 23. 19:49:44 Allure_Prosi_2017_0323.indd 2 2017. 03. 23. 19:49:48

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0554 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Tavak - Maggiore tó ELADÓ KASTÉLY A MAGGIORE TÓNÁL LEIRÁS

Részletesebben

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó családi ház, Szántód Ft. Kasza Viktor. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Kasza Viktor Vezető ingatlan-képviselő +36707038450 viktor.kasza@lidohome.hu Ingatlan jellemzői Ingatlan leírása A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01479-es számú, kiváló tulajdonságokkal

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2665 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi FORTE DEI MARMI, ELADÓ VILLÁK LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0897 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capri Tengerparti luxushotel Capri szigetén LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0983 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Grosseto LUXUSVILLA ELADÓ GROSSETO MELLETT LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1333 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Santa Margherita Ligure Luxus Villa a tenger Liguria

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1332 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Viareggio Bájos villa eladó Viareggio LEIRÁS Ez a bájos

Részletesebben

Váci utcai, bútorozott lakásba, 2 fő mellé várnak még 1 vagy 2 lakót.

Váci utcai, bútorozott lakásba, 2 fő mellé várnak még 1 vagy 2 lakót. Főbérlő nélküli lakás, megbízható nem dohányzó fiúk részére kiadó. Ár: 60 000 Ft/hó+rezsi (lakás) Kiadja: Szabó Imréné Cím: Szombathely, Saághy István u. Érdeklődni: 94/322-652 (Munkaidőben 94/311-542/5298

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0943 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lago Maggiore Elegáns villa a Maggiore tó partján LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

Telek eladó Budaliget 2048 m²

Telek eladó Budaliget 2048 m² eladó Budaliget 2048 m² X767H Budaliget II A. kerület 99 M Ft 2048 m² Parkolás Extrák Panoráma Budaliget egyik legszebb utcájában, a II/A kerületben kínálunk megvételre egy 2048 nm-es 2 oldalról utcakapcsolatos,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1121 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Torino Exkluzív luxusvilla eladó Torinó környékén LEIRÁS

Részletesebben

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek

Főszerepben a funkcionalitás és a földszínek élettér Átláthatóság, egyszerűség, praktikusság és esztétikum: ezek voltak a család elvárásai a háztól, amit végül teljes mértékben meg is kaptak igényeik szerint testre szabott hajlékuktól. Főszerepben

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1039 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lago Maggiore Csodás luxusvilla eladó a Maggiore tó

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0400 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Exkluzív villa eladó a livornoi tengerparton

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1107 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Roma Luxusvilla Rómában LEIRÁS Ez a csodás eladó villa

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1035 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Viareggio LUXUSAPARTMAN ELADÓ VIAREGGIOBAN LEIRÁS Ez

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0128 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Értékes ingatlan eladó Umbriában LEIRÁS Umbria

Részletesebben

Piaci i Érték számítás

Piaci i Érték számítás Piaci i Érték számítás 1111 Budapest, Kruspér utca 1/c 2. em. 6. lakás piaci értékének meghatározása piaci összehasonlító módszer alkalmazásával. Tartalom: 1.) Ingatlan bemutatása 2.) Alaphalmaz lehatárolása

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1029 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena LUXUSVILLA ELADÓ SIENA VÁROSÁBAN LEIRÁS A zöld

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3942 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Comói-tó Tóparti villa eladó Lecco tartományban LEIRÁS

Részletesebben

debrecen@cegpasztor.hu

debrecen@cegpasztor.hu 2 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 3 4 debrecen@cegpasztor.hu debrecen@cegpasztor.hu 5 Sajtkukac Játszóház Tartsa gyermeke zsúrját nálunk! Hozza magával ezt a hirdetést és foglaljon 2009 október

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

Bruttó alapterület 1030,25 m2. Nettó alapterület. ÁLOMHÁZ TÁRSASHÁZ I. ütem. 1130,73 m2 1201,17 m2 Nettó alapterület. Bruttó alapterület 878,48 m2

Bruttó alapterület 1030,25 m2. Nettó alapterület. ÁLOMHÁZ TÁRSASHÁZ I. ütem. 1130,73 m2 1201,17 m2 Nettó alapterület. Bruttó alapterület 878,48 m2 ÁLOMHÁZ TÁRSASHÁZ I. ütem Korona u 44. A. épület - Közös tulajdon összesen: 1030,25 m2 Korona u 44. A. épület - Külön tulajdon összesen: Sorszám FÖLDSZINT Földszint - Közös tulajdon összesen: Földszint

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0984 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia ELADÓ MEDENCÉS VILLA TOSZKÁNÁBAN LEIRÁS Pistoia

Részletesebben

2015 Megnyílt új irodánk!

2015 Megnyílt új irodánk! LUX HÁZAK Veresegyház, Budapesti út 3/e. Kálvin tér 6. I N G AT L A N I RO DA VERESEGYHÁZON 2015 Megnyílt új irodánk! Veresegyház, Kálvin tér 6. Ve r e s e g y h á z Gödöllő Szada Fót E r d ő ke r t e

Részletesebben

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2013

Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár 2013 Siófok és környéke Nyaralók, apartmanok, magánházak Nyár Megrendelhető: HÍRÖS GUIDE Utazási Iroda, 6000 Kecskemét, Lórántffy u. 2. Tel./Fax: 76/499-814, Mobil: +36/30/265-1970 E-mail: hirosguide@freemail.hu

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0597 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ligúria - Ligúr tengerpart CSODÁS LIGÚRIAI VILLA ELADÓ

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1352 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Garda-tó Eladó modern luxusvilla a Garda-tónál LEIRÁS

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1238 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Magnificent luxus villa eladó Lucca LEIRÁS Csak

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1101 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lake Maggiore Magnificent Luxury Villa Lake Maggiore

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0102 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze Luxusvilla eladó Firenzében csodás panorámával

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0734 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pistoia Luxusvilla eladó az olasz Pistoiaban LEIRÁS

Részletesebben

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE

Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE 1. Sajnos vagy szerencsére? SAJNOS SZERENCSÉRE Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 1. Sajnos vagy szerencsére? A belvárosban lakom. A földszinten lakom. Elég messze lakom a belvárostól.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 2144 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Elegáns luxusvilla eladó a toszkán tengerparton

Részletesebben

Bóly-Mohács térségi 12. INGYENES KERESKEDELMI LAP II. évfolyam, 12. szám, 2008. június 18.

Bóly-Mohács térségi 12. INGYENES KERESKEDELMI LAP II. évfolyam, 12. szám, 2008. június 18. Bóly-Mohács térségi 12. INGYENES KERESKEDELMI LAP II. évfolyam, 12. szám, 2008. június 18. 2. oldal I I. évfolyam, 12. szám, 2008. június 18. Tel./fax: 72/411-892 Mobil: 20/218-3189 E-mail: baranyapressbt@t-online.hu

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0949 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lerici Medencés álomház eladó az olasz Lericiben LEIRÁS

Részletesebben

Bérelhetô irodaterület nagysága: szintenként 21 m 2 -tôl 1000 m 2 -ig. Bérelhetô üzlethelyiségek: 16 m 2 -tôl 400 m 2 -ig

Bérelhetô irodaterület nagysága: szintenként 21 m 2 -tôl 1000 m 2 -ig. Bérelhetô üzlethelyiségek: 16 m 2 -tôl 400 m 2 -ig Bérelhetô irodák és üzlethelyiségek Bérelhetô irodaterület nagysága: szintenként 21 m 2 -tôl 1000 m 2 -ig Bérelhetô üzlethelyiségek: 16 m 2 -tôl 400 m 2 -ig A Panorama Offices Székesfehérvár egyetlen A

Részletesebben

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk!

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! XIII. kerület Gömb utca 17-21. Velünk kerek a világ! Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! www.gombhaz.com Modern lakáselrendezés Miért a Gömb Ház legyen az otthona? Alacsony fenntartási költség

Részletesebben

Nem lakáscélú ingatlan bérbeadó

Nem lakáscélú ingatlan bérbeadó Nem lakáscélú ingatlan bérbeadó Url: http://www.bfvk.hu/ingatlan-es-ingosag-kinalat/kiado-ingatlanok/nem-lakascelu-ingatlan-berbeado-64.html Letöltés dátuma: 2018. December 06. 11:04 Kategória: Kiadó ingatlanok

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1811 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfi Luxus villa az Amalfi-parton eladó LEIRÁS Az

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0625 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Medencés luxusvilla eladó Rómában LEIRÁS Rómában,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3314 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Róma Magnificent luxus lakás eladó Rómában LEIRÁS A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0556 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentárió, Toszkána LUXUSVILLA ELADÓ ARGENTÁRIÓBAN

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0313 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Történelmi jelentőségű ingatlan eladó Siena vidékén

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0473 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze ELADÓ VILLA FIRENZE MELLETTI DOMBVIDÉKEN

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 21046 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Pisa Pisai luxusvilla eladó LEIRÁS A csodás Pisa környéki

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1265 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Savona Gyönyörű luxus villa medencével a tenger Liguria

Részletesebben

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON

VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON 8600 Siófok, Móricz Zsigmond u. 20. www.villasiofok.greenhomes.hu VÍZPARTI, PANORÁMÁS VILLA AZ ARANYPARTON A Balaton déli partján, a Somogyi dombság és a Mezőföld találkozásánál található Siófok, Dél-Dunántúl

Részletesebben

2 TARTALOMJEGYZÉK 3 MŰSZAKI PARAMÉTEREK 4 MEGKÖZELÍTÉS

2 TARTALOMJEGYZÉK 3 MŰSZAKI PARAMÉTEREK 4 MEGKÖZELÍTÉS I N N O H O M E R Ó K A H E G Y TARTALOMJEGYZÉK 2 TARTALOMJEGYZÉK 3 MŰSZAKI PARAMÉTEREK 4 MEGKÖZELÍTÉS 5 1.LAKÁS - FÖLDSZINTI ALAPRAJZ 6 1.LAKÁS - BELSŐ LÁTVÁNYTERVEK 11 2-3.LAKÁS - EMELETI ALAPRAJZ 12

Részletesebben

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket!

Eladó szálloda, panzió, üdülő, Eplény Ft. Eckert Eleonóra. Hivatkozási szám: Keresse szakértőnket! Keresse szakértőnket! Eckert Eleonóra Ingatlan-képviselő, Home Stager +36203340399 eleonora.eckert@casanetwork.hu Ingatlan jellemzői CasaNetWork 0440 Ingatlan leírása Veszprémi Ingatlaniroda eladásra kínálja

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdichiana Vidéki luxusbirtok eladó az olasz Valdichianaban

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1329 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentario Luxus Villa a tenger Argentario LEIRÁS A

Részletesebben

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában

Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában Kiadó lakás Budapest, XVIII. kerület Havanna utcában Kiadó Budapest XVIII. kerületben a Havanna utca kertváros közeli részén, a 11. emeleten található bútorozott panellakás hosszú távra (minimum 1 év),

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

INGATLANHÍRDETÉSEK. A vevők részére az ajánlott ingatlanok esetében a közvetítési díj ingyenes.

INGATLANHÍRDETÉSEK. A vevők részére az ajánlott ingatlanok esetében a közvetítési díj ingyenes. KOVING web: www.koving.vic.hu e-mail: kovacs.koving@freemail.hu KOVING Ingatlanközvetítés Értékbecslés 06-30-9869-761, 34/360-424 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 69-71. Fogadó napok: hétfő 10 00 12 00, 15

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1219 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Trento Antik kastély eladó Trentoban LEIRÁS Az észak-olasz

Részletesebben