MAVOSZ-szakdolgozatok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MAVOSZ-szakdolgozatok"

Átírás

1 MAVOSZ-szakdolgozatok MAVOSZ-szakdolgozatok 1970 Bordács Ernő (1970): Az apróvad téli etetésének gazdasági kihatásai. Farkas Dénes (1970): A mezei nyúl állomány helyzetének vizsgálata Tolna megyében. Farkas János (1970): A fácán zárttéri tenyésztése Baranya megyében. Gyimesi Kálmán (1970): A siketfajd előfordulása hazánkban, visszatelepítésének lehetőségei az Őrségi erdőkbe. Zachar György (1970): A muflon (Ovis musimon) megtelepítése a Mátrában Bárdos László (1971): Az őzállomány helyzete és fejlesztésének lehetőségei Nógrád megyében. Füri Sándor (1971): Szakemberképzés szerepe a vadgazdálkodásban. Remete István (1971): Vas megye nagyvadállományának jelenlegi helyzete. Tóth Ferenc (1971): A nagyvadgazdálkodás Somogy megyei eredményei és fejlesztésének lehetőségei. Tömösváry Károly (1971): Szabolcs-Szatmár megye vadállományának fejlődése év között és fejlesztésének további lehetőségei Ádám Ferenc (1972): A korszerű erdőgazdálkodás, vadgazdálkodás kapcsolata a Gödöllői Állami Erdő- és Vadgazdaság területén. Benderek Krisztina (1972): Az apróvad populáció sűrűségének összefüggése az elejtett dúvadfajok számának alakulásával a hazai vadásztársaságok területén. Bierling István (1972): Bakony-hegység adott területének nagyvadgazdálkodása.

2 Bogács László (1972): A szarvasagancs minőségi alakulása a Gödöllői Állami Erdő- és Vadgazdaság területén. Brassó Péter (1972): A zárttéri fácán- és fogolytenyésztés helyzete a MAVOSZ Ácsi Vadgazdaság mesterséges tenyésztő telepén. Felsőbányai György (1972): A Marcalvölgyi Sólyom Vadásztársaság többéves gazdálkodása és ennek folyamán felmerült, általánosítható problémák, tapasztalatok. Hollósi Attila (1972): A vízivad jelentősége a vadászatban és a tőkés réce tenyésztésének kezdeti lépései Soponyán. Ifj. Bergmann Károly (1972): A véreb tenyésztése és alkalmazása a Pilisi Parkerdő-gazdaságban. Iványi György (1972): Fácántenyésztés a Gödöllői Állami Erdő- és Vadgazdaságban. Kocsis János (1972): Veszprém megye vadgazdálkodásának alakulása 1938-tól napjainkig. Kovács Gábor Tamás (1972): Vadászatrendezés, vadászati módok és alkalmazásuk különböző vadfajoknál. Kovács Rezső (1972): Vadgazdálkodásunk ágazati kapcsolatai, fejlesztésének lehetőségei és jelentősége. Munkácsi István (1972): Vadbúvóhelyek kialakításának lehetőségei, téli takarmányozás szükségessége a korszerű mezőgazdaságban, különös tekintettel az apróvad-gazdálkodásra. Nagy Endre (1972): A dám jelentősége a nyíri apróvadas területen. Sámson László (1972): Az apróvad és a mezőgazdasági termelés kapcsolata, a vadállomány fejlesztésének lehetőségei. Sára János (1972): A vadréce telepítésének és vadászatának jelentőségei. Solymos Endre (1972): A Vadgazdálkodás című tantárgy oktatása a vadász-vadtenyésztő szakmunkásképzésben. Szuly Tamás (1972): Az őz helyzete a monokultúrás kukoricatermesztési rendszer és a nyárfa-telepítési program bevezetésével a Bábolnai Állami Gazdaság rezervátumában tól 1971-ig. Végh Ádám (1972): Mesterséges vadtenyésztés tanítása a MG szakmunkásképző intézetek vadász-vadtenyésztő szakmájában. Vinkovits Sándor (1972): Az apróvad állomány fejlesztésének lehetőségei a Tanulmányi Állami Erdőgazdaság Iváni Erdészetének területén. Zöldági János (1972): A mesterséges fácántenyésztés időszerű kérdéseiről Avar Péter (1973): Vadászkutyák szerepe a modern vadgazdálkodásban.

3 Csötönyi János (1973): A gímszarvas (Cervus elaphus L.) vadgazdálkodási lehetőségei a homoki erdőtársulásokban, a Gemenci Állami Erdő- és Vadgazdaság Homoki vadászterületén. Dany Vendel (1973): A nagyvadgazdálkodás jelene és lehetőségei az Őriszentpéteri Őrség VT kezelésében lévő 86. sz. nagyvadas vadászterületen. Deme József (1973): Együttműködés lehetőségének terve a Téglás Új Élet MTSZ Vadásztársaság és a helyi termelőszövetkezet között, különös tekintettel a vadgazdálkodás fejlesztésének lehetőségére Dr. Szabó Árpádné (Bertalan Lenke) (1973): Keszthely-Balatonfelvidéki Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság Sarvalyi üzemi vadászterülete nagyvadállományának és vadgazdálkodásának fejlődése az elmúlt 5 év alatt és fejlesztésének további lehetőségei. Hermán Tibor (1973): A vadgazdálkodás fejlesztésének lehetőségei a Zalai Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság Letenyei Erdészetének területén. Hollósi Attila (1973): Vízivad jelentősége a vadászatban és a tőkés réce tenyésztésének kezdeti lépései Soponyán. Horváth Árpád (1973): Vadgazdálkodási lehetőségek feltárása és fejlesztése az Isaszegi Erdészet homokterületein. Kocsis György (1973): Csorvási Vörös Október Vadásztársaság vadgazdálkodása és vadvédelme. Krepuska Géza (1973): A Jánoshalmi Petőfi MGTSZ vadásztásaságának a vadgazdálkodása és vadvédelme. Kiss József Ferenc (1973): A vadréce zárttéri tenyésztése. Kollmann Ferenc (1973): A vadászkutyák jelenlegi helyzete. Új vaddisznós kutya kialakítása. Kovács Ferenc (1973): Vadgazdálkodás Szabolcs-Szatmár megye Állami Gazdaságaiban. Lajkó József (1973): Apróvadas terület (kiemelve az Alattyáni Úttörő Vadásztársaság területét) ig történt változások, fejlődése, visszaesése az apróvad és az őz állomány területén. Lehota Kálmán (1973): Szarvas-gazdálkodásunk a trófeabírálat tükrében. Lőrincz János (1973): Vadföldgazdálkodás szerepe és víz biztosításának jelentősége a vadkárok megelőzésében a Tanulmányi Állami Erdőgazdaság Röjtökmuzsaji Üzemi Vadászterületén. Mészáros Zoltán (1973): Vadgazdálkodás a Lajta-Hansági Állami Gazdaság területén. Nagy Tibor (1973): Az erdő szerepe a vadállomány és az egyéb állatvilág fenntartásában és a táj többoldalú hasznosításában. Palkovics György (1973): A környezeti tényezők hatása a vadgazdálkodásban. Petró István (1973): Tapasztalatok a fácán mesterséges tenyésztésével kapcsolatosan a Tatai Állami gazdaság fácántelepén. Pintér Éva (1973): A szirtifogoly (Alectoris graeca) tojásrakásának alakulása zárttéri tartásban.

4 Pordán Béla (1973): Kiskunfélegyházi termelőszövetkezetek és a Petőfi Vadásztársaság vadgazdálkodási társulás tervezete. Russay Péter (1973): A fácántenyésztés kialakulása és jelentősége a vadgazdálkodásban. Sárközi György (1973): Az erdők területének és jellemzőinek hatása a Jászság vadállományának fejlődésére. Schell László (1973): Kemenesalja jelenlegi vadgazdálkodási helyzete és jövője. Szabó László (1973): A Kemecsei Állami Gazdaság vadgazdálkodási üzemterve. Szalkai János (1973): Kártevő apasztás korszerű, gazdaságos módszerei. Tardy Zoltán (1973): Szabolcs-Szatmár megye apróvad állomány árvíz utáni fejlesztésének lehetőségei. Tarnay Miklós (1973): A vad által okozott erdőgazdasági károk a MAVOSZ Komárom és Ács határában fekvő vadászterületén. Tóth Árpád (1973): Zala megye vadgazdálkodása az elmúlt 10 évben és a gazdálkodás fejlesztésének lehetőségei. Tömböly Zsigmond (1973): A mezőgazdasági területek fásításainak jelentősége a vadgazdálkodásban. Varga István (1973): A vadon élő állatok védelme az egyre korszerűsödő mezőgazdaságban Balogh István (1974): A túzok (Otis tarda L.) megóvásának, tenyésztésének lehetőségei. Baroti András (1974): A Vadászlaptól a Nimródig (A mai vadászati sajtónk összevetése, az első magyar vadászati szakfolyóirattal). Beke Péter (1974): Lyukkártyás adatnyilvántartás a zárttéri nagyvadtartásban (bölény-gímszarvas-őz-muflondámszarvas). Bod Lajos (1974): Az őzállomány helyzete és minőségjavításának módja a Somogy megyei vadásztársaságoknál. Csapó Miklós (1974): Természetvédelem és vadászat. Dr. Pintér Ferenc (1974): Felmérés Győr-Sopron megye vadásztársaságainak szociális összetételéről Ekert János (1974): Az őztenyésztés táj körzetek állományának vizsgálata agancsminőség alapján Somogy megyében. Farkas andrás (1974): A Mátra szarvasállományának múltja, jelene és a jövőbeni fejlesztésének lehetőségei.

5 Füle Szilveszter (1974): Bakonyaljai szarvas-állomány minőségi alakulása az utolsó öt évben ( ) és további fejlesztés lehetőségei. Gyetvai Péter (1974): A Gárdonyi Géza Vadásztársaság területének, szervezeti életének, vadgazdálkodásának és távlati terveinek ismertetése. Horváth Zoltán (1974): Vadcsenderesek létesítésének időszerű kérdései Békés megyében, különös tekintettel a megye apróvad állományára. Jakab István (1974): Hannoveri véreb vadgazdálkodási jelentősége. Jakus László (1974): Vadkár, vadkárelhárítás. Káli Béla (1974): A Mátrai Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság Verpeléti Erdészetének vadgazdálkodási múltja, jelene és jövője. Kardos József (1974): A vaddisznó Magyarországon. Kis Balázs András (1974): Apróvad állomány optimális létszámának kialakítása a Völgységben. Kiss Kálmán (1974): A szentgyörgyvölgyi szálaló erdő vadeltartóképessége és a siketfajd betelepítésének lehetőségei. K. Nagy László (1974): Mezőgazdasági termelő üzemek és vadásztársaságok közötti termelési együttműködés jelentősége a vadgazdálkodásra. Komóczy Attila (1974): A Mezőtúri FMSZ. Vadásztársaság múltja, jelene és jövője. Korpás József (1974): A MAVOSZ Heves megyei Intéző Bizottság fácán tenyészttelepének létrejötte és kiértékelő elemzése. Lőrinc Tibor (1974): Az őzállomány adottságai és minőségi fejlesztésének lehetőségei a Kiskunfélegyházi Petőfi Vadásztársaság területén. Martonosi Ferenc (1974): Egy vadásztársaságról Nagy Lóránt (1974): Ragadozó madarak védelmében. Pető Béla (1974): A Debrecen környéki erdős puszták őzállományának alakulása, teendők a minőség további javítása érdekében. Pétervári Gábor (1974): Gímszarvas állomány helyzete és minőségi elemzése a Zala megyei vadásztársaságok területén. Polgár József (1974): A Sárvári Állami Gazdaság vadrezervátumának vadgazdálkodása nagyvad szempontjából az elmúlt tíz évben és a fejlesztés lehetőségei. Révbéri Ottó (1974): A mezei nyúl szerepe a vadgazdálkodásban. Romvári György (1974) Fácántenyésztési közös vállalkozás megszervezésének lehetőségei Békés megyében. Rosenberger Pál (1974): Vadbénítási (immobilizációs) eljárások és azok jelentősége a vadgazdálkodásban.

6 Sasvári András (1974): Szajoli Béke Vadásztársaság területén élő őzállomány felmérése. Simon Pál (1974): A takarmánykáposzta felhasználása a vadonélő kérődzők téli takarmányozásában. Slifka Zoltán (1974): A Sárrét vadgazdálkodásának alakulása a felszabadulás után. Stein József (1974): A Dunaföldvári Természetvédelmi Terület madár faunája (A barotai halastavak madarai). Szabó Gáspár (1974): A mezei nyúl populáció-dinamikájának tapasztalatai a Hunyadi TSZ. Vadásztársaságnál. Szabó Stefan (1974): A muflon előfordulása a Rozsnyói járásban. Szász Lajos (1974): Orosházi Dózsa Vadásztársaság vadgazdálkodási adottságai és a vadgazdálkodás fejlesztésének lehetőségei. Tóth Lajos (1974): A Mecseki Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság Pécsváradi Erdészetének vadgazdálkodása. Tóth Jenő (1974): A Keszthelyi Erdészet Fenékpusztai vadászterületén apróvadas rezervátum kialakítása, működése és problémái. Török Henrik (1974): A Pest megyei vadásztársaságok őzállományának érmes trófea produktivitása a 10 éves távlati terv első felében. Vajda János (1974): A Somogy megyei szarvastörzsek leírása, és az agancsvizsgálati eredményeik összehasonlítása. Varga Ernő (1974): A zalai vadásztársaságok vadgazdálkodásának továbbfejlesztési lehetősége. Varga Ferenc (1974): A muflon zárttéri tenyésztésének lehetőségei a Bajnai Erdészet Gyarmatpusztai területén. Vass Tamás (1974): Az őzállomány helyzete és fejlesztésének lehetőségei Csongrád megyében. Vida László (1974): A nagyüzemi mező- és vadgazdálkodás kapcsolatának fontossága és tapasztalatai a szekszárdi járás tengelici továbbá báta-bátaszéki tsz-közi vadásztársaságoknál. Víg Imre (1974): A bajor véreb felhasználása az alföldi őzes területeken. Zakar Tibor (1974): A Csemői Rákóczi MGTSZ és UTGÉP Vállalat Vadásztársaságnak vadgazdálkodási helyzete, lehetőségei és nagyterítékű fácánvadászatra alkalmas erdő kialakításának terve Bognár Mihály (1975): Árvizek hatása az ártéri vadállományra, vadmentés. Bóta János (1975): Vadkacsatenyésztés a Középtiszai Állami Gazdaságban. Bögöly György (1975): Vadföldgazdálkodás és vadtakarmányozás a Teleki Állami Erdő- és Vadgazdaság területén.

7 Debreczeny Iván (1975): Növénytermesztés és vadgazdálkodás, különös tekintettel a növény- és vadvédelemre. Doros István (1975): Az apróvad telepítése, tenyésztése, vadászata nagyvadas területen. Dr. Nagy Tamás (1975): Vadegészségügy Fényes Balázs (1975): Magyar vadász és a természetvédelem. Horváth Tibor és Varga László (1975): Keszthelyi-hegység nagyvadgazdálkodása, az erdő- és mezőgazdasági vadkárai. László Sándor (1975): Vadgazdálkodás a Rába-völgyben. Leskó Árpád (1975): A vadásztársaság vadgazdálkodási tevékenysége. Mészáros László (1975): Zárttéri megfigyelések az állat és környezete kapcsolatáról. Nagy Károly (1975): Bellye elemi ökológiai feltételei. A mesterséges kiválasztás (szelekció) hatása a bellyei szarvas minőségi fejlődésére. Papp Tamás (1975): A szarvasállomány minőségi javításának lehetőségei az Esztergomi Erdészet területén. Piacsek Zoltán (1975): A fakó pézsmapocok (Ondatra zibethicus). Ruff László (1975): Vértes a vadgazdálkodás tükrében. Sipos Péter (1975): A Szászvári Rákóczi Vadásztársaság területe vadeltartó képességének vizsgálata. Stánitz László (1975): A Tanulmányi Állami Erdőgazdaság Röjtökmuzsaji üzemi Vadászterületén a vadföldgazdálkodás helyzete, a fejlesztés lehetőségei különös tekintettel a vad károsításának megelőzésére. Szabó Imre (1975): Ravazdi szarvas-populáció felmérése a Kisalföldi Nimród V.T. területén. Telek Péter (1975): A vadászetika szerepe a magyar vadászatban. Tóth József (1975): Zala megye 18. sz. Nagylengyeli Olajbányász Vadásztársaság 10 éves vadgazdálkodási üzemterve. Török Imre (1975): Fácántenyésztés műszaki fejlesztése vadgazdálkodási társulások formájában Faludi Lászlóné (1976): Állatról emberre terjedő betegségek vizsgálata. A lyssa, mint időszerű járványügyi probléma. Gondos Gyula (1976): Ormánsági és Zselicségi táj vadállományának jelene, és távlati lehetőségei a Mecseki Erdő- és Fagazdaság Vajszlói és Sásdi Erdészete eredményeinek tükrében.

8 Hibbey Árpád (1976): A császármadár (Tetrastes bonasia). Ifj. Fűrész László (1976): Az apróvadállomány létfeltételeinek biztosítása a Bábolnai Mezőgazdasági Kombinát vadgazdaságában. Kiss Attila (1976): A kunsági nevelővel végzett szárnyas vadtenyésztés tapasztalatai Szolnok megyében. Kovács Ferenc (1976): Jákó és vidéke Vadásztársaság vadgazdálkodásának elemzése. Pintér István (1976): A Csongrádi Május 1 Vadásztársaság vadgazdálkodása és fejlesztési lehetőségei. Sáránszky István (1976): Vadászati múzeum. Sipos Sándor (1976): Az évi hörcsöggradáció kihatása a mesterséges fácántenyésztésre. Várdai János (1976): Szabolcs-Szatmár megye vadgazdálkodásának helyzete és fejlesztésének néhány kérdése az évi gazdasági adatok tükrében. Varga Ferenc (1976): Trófeák kikészítése és esztétikai hatásuk, elhelyezésük a lakásban Bánhidi Antal (1977): Az intenzív fácántenyésztés műszaki feltételei a vadásztársaságok gyakorlatában. Bodor László (1977): Az apróvadállomány (nyúl, fácán, fogoly) helyzetének vizsgálata a Szigetköz Vadásztársaság területén. Cser Nándor (1977): Az őz jellemzése s szabályozása a Hercegalomi Kísérleti Gazdaság rezervátumában től 1977-ig. Dörnyei Ferenc (1977): A Gyulai Állami Erdő- és Vadgazdaság Hőgyészi Erdészetének vadgazdálkodása 1971-től 1975-ig. DR. Bojtos ottóné (1977): A turizmus és az állatvilág kapcsolata a Miskolc körüli erdőkben. Dr. Pető István (1977): Zárttéri fácántenyésztés állategészségügyi feltételei. Dr. Pintér György (1977): A Győr-Sopron megyei sportvadászok szociológiai vizsgálata. Dr. Rácz István (1977): A mezei nyúl (Lepus europens) zárttéri tenyésztésének üzemi szervezettségű termeléstechnológiája és állategészségügyi problémái. Dr. Szabados Mihály és Vakarcs Imre (1977): Fácántenyésztés a Kőrösladányi VT-ben. Horváth Ferenc (1977): Somogy megye nagyvadállományának vadászterületenkénti megoszlása, az évi becslési és fenntartható adatok alapján. Ifj. Bánfalvi Mátyás (1977): A Hubertus Vadásztársaság vadgazdálkodása.

9 Ingola István (1977): A vadgazdálkodás eredményei a Kardosfai és Szentbalázsi erdészetek területén. Kiss István (1977): A Derekegyházi Állami Gazdaság erdőterületének vadászerdővé történő átalakítása. Kovács Gyula (1977): Nagy terítékű fácán hajtóvadászatok megrendezésére alkalmas öt vadászerdő kialakításának lehetősége a Balaton-nagybereki Állami Gazdaság üzemi vadászterületén. Kovács János (1977): Zárttéri vadkacsatenyésztés röptetésre, különös tekintettel az élővizek hasznosítására. Krompazsky Attila (1977): Vetési varjú (Corvus frugilegus f. L.). Kurucz Kálmán (1977): A vadföld művelése. Kutasi József (1977): Győr-Sopron megye vadásztársaságainak dúvadapasztó tevékenysége az 1974, 1975 és 1976-os években. Magyar Dezső (1977): A Heves-megyei Fácántenyésztő Társulás vadászterületének bemutatása. Majer Ilona (1977): VEFAG üzemi vadászterületének vadállomány értékelése. Máté Tibor (1977): A Kölcsei Kossuth Vadásztársaság gazdálkodása, illetve fejlesztési célkitűzései. Nagy Árpád (1977): Élőnyúl befogása. Nagy József (1977): Környezeti tényezők vizsgálatának módszere a Vértesi EFAG zárt vadtartásra kijelölt területén. Nagy Pál Géza (1977): A bakonyi szarvas néhány kvantitatív jellegének vizsgálata. Nagy Sándor László (1977): A vadgazdálkodás jelentősége, a vadkárok és azok biztosításának kérdése. Papp István (1977): Borsod-Abaúj-Zemplén megye őzállományának vizsgálata valamint az állományszabályozó tevékenység elemzése öt éves távlatban. Papp Tamás (1977): A szarvasállomány minőségi javításának lehetőségei az Esztergomi Erdészet területén. Radics Kálmán (1977): Apróvadgazdálkodás a mosonmagyaróvári Szigetköz Vadásztársaság területén. Resch Mihály (1977): A vadgazdálkodás és a vadászat fejlődése, a fejlődés további lehetőségei a tapolcai Nimród Vadásztársaságnál. Sághy Pál (1977): Az őzgazdálkodás a mosonmagyaróvári Szigetköz Vadásztársaság területén. Steiger Kátoly (1977): A Fertő-tó madárfaunája és vadászati lehetőségei. Stiff Győző (1977): Kapuvári Járási Tanács Vadásztársaság vadászterülete, vadállománya és vadgazdálkodásának koncepciója. Szabó József (1977): 22-es számú Tokaj-Hegyaljai VT hosszúlejáratú vadgazdálkodási üzemterve. Takács András (1977): A hazai nagyvad eredményes vadászata, különös tekintettel a vadászfegyverekre és lövedékfajtákra.

10 Tóth András (1977): 12/A jelű vadásztársaság 10 éves vadgazdálkodási üzemterve. Tóth László (1977): A Zempléni tájegység vadállományának ismertetése, a szarvas-állomány mennyiségi, minőségi fejlesztésének lehetőségei. Váli Ede (1977): A szarvasfélék álcsontjai és az őrlés mechanizmusa. Vastag Gábor (1977): A túzok mesterséges keltetése és nevelése Bukta Mátyás (1978): A fogolyállomány csökkenésének vizsgálata 1960 és 1977 év között Veszprém megyében. Dr. Aczél Csaba (1978): A Besenyszögi Vadásztársaság helye és helyzete a megye vadgazdálkodásában. Eigner Miklós (1978): A Pápai Állami Gazdaság apróvad gazdálkodásának fejlesztési lehetőségei. Győrffy Sándor (1978): Magyarország muflonállománya. Kuslics László (1978): I/48/a tájrészletbe tartozó Szárhalmi erdő vadeltartó képességének vizsgálata. Radácsi István (1978): A fácán (Phasianus colchicus). Sas Emil (1978): A Somogyi Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság vadgazdálkodásának eredményei és fejlesztésének lehetőségei. Simon Géza (1978): A Vértes Vadásztársaság vadászterületének hosszúlejáratú vadgazdálkodási terv tervezete. Tóth Elek (1978): Korszerű nagyüzemi gazdálkodás hatása a vadkárra. Turbucz Mihály (1978): A korszerű vadgazdálkodás és megszervezésének alapvető feladatai a vadásztársaságoknál. Vass Tibor (1978): A mezei nyúl állomány részletes vizsgálata a Győri Építők Szakszervezetének vadásztársasága területén. Készítés éve ismeretlen Beregszászi György (?): A vadászetika jelentősége és szerepe a megváltozott társadalmi viszonyok között folytatott vadászatban. Csalló Károly és Németh Ferenc (?): A fácántenyésztés lehetőségei a Bakonyszombathelyi Sólyom Vadásztársaság területén. Dr. Tölgyesi György (?): A vadászat és vadgazdálkodás államigazgatási jogi szabályozásának néhány kérdése.

11 Powered by TCPDF ( Dr. Várnai János (?): A vadászattal, vadgazdálkodással összefüggő egészségkárosodások. Heltay István (?): Fácántenyésztés Heves megyében. Homonnay Zsombor (?): A vörös és szirti fogoly telepítése és zárttéri tenyésztése. K. Nagy László (?): Mezőgazdasági termelő üzemek és a vadásztársaságok közötti termelési együttműködés jelentősége a vadgazdálkodásra. Kiss Kornél (?): A vizslák származásáról, vadgazdálkodási jelentőségéről. Kiss László (?): Borsod-Abaúj-Zemplén megye apróvad-gazdálkodásának helyzete, távlati fejlesztési lehetőségei. Kovács Imre (?): Vaddisznóskert létesítése hazai viszonyok között a Gödöllői Állami Erdő- és Vadgazdaság Isaszegi Erdészeténél. Pallag János (?): A Hansági vadállomány fejlődése és jelentősége népgazdaságunkban. Sasvári András (?): Szajoli Béke Vadásztársaság területén élő őzállomány felmérése. Prucsik Nándor (?): A Mecseki Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaság Sellyei üzemi vadászterületének vadgazdálkodása. Tell Antal (?): Kabhegy vadgazdálkodási adottságai. Tóth Sándor (?): Élő nyúl befogása. 27 Kategóriák: Nincs kategória Létrehozva: június :59:18 Módosítva: június :00:10

1. A vadgazdálkodási egység alapadatai

1. A vadgazdálkodási egység alapadatai 1. A vadgazdálkodási egység alapadatai 1.1. A vadgazdálkodási egység alapadatai 1.1.1. Név: 1.1.2. Telephely: 1.1.3. Azonosító (kódszám): - - - - 1.1.4. A vadászati jog hasznosítási formája: 1.1.5. A vadgazdálkodási

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERV Vadgazdálkodási egység: Telephelye: Kelt:,.. A tervet készítette Vadgazdálkodási egység vezetõje A FÔ FEJEZETEK MUTATÓJA Ennek a lapnak a helyére kerül

Részletesebben

OKJ Vadgazdálkodási technikus szakképesítés

OKJ Vadgazdálkodási technikus szakképesítés FM KELET-MAGYARORSZÁGI AGRÁR-SZAKKÉPZŐ KÖZPONT SZAKMAI PROGRAM VADGAZDÁLKODÁSI TECHNIKUS SZAKMAI PROGRAM Mezőgazdaság szakmacsoport XXXII. Erdészet és vadgazdálkodás ágazat OKJ 54 625 01 Vadgazdálkodási

Részletesebben

Záróvizsga témakörök Vadgazda mérnök BSc szak június 12. Az ugaroltatás (set-aside), mint a mezei élőhelygazdálkodás eszköze.

Záróvizsga témakörök Vadgazda mérnök BSc szak június 12. Az ugaroltatás (set-aside), mint a mezei élőhelygazdálkodás eszköze. Záróvizsga témakörök Vadgazda mérnök BSc szak 2017. június 12. Élőhelyfejlesztés Az ugaroltatás (set-aside), mint a mezei élőhelygazdálkodás eszköze. A passzív és az aktív élőhely-fejlesztés. Tiltott és

Részletesebben

Szakdolgozatok javasolt témakörei a VadVilág Megőrzési Intézet által gondozott szakok/szakirányok hallgatói részére. (2010 szeptember) Dr.

Szakdolgozatok javasolt témakörei a VadVilág Megőrzési Intézet által gondozott szakok/szakirányok hallgatói részére. (2010 szeptember) Dr. SZENT ISTVÁN EGYETEM MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZETTUDOMÁNYI KAR VADVILÁG MEGŐRZÉSI INTÉZET 2103 GÖDÖLLŐ, PÁTER KÁROLY U. 1 TEL:(28) 522 086 FAX:(28) 420 189 E-MAIL: S.CSANYI@GMAIL.COM Szakdolgozatok javasolt

Részletesebben

Csíkszeredai vadgazda mérnökök szakdolgozatai

Csíkszeredai vadgazda mérnökök szakdolgozatai Csíkszeredai vadgazda mérnökök szakdolgozatai 2003 Andorka Bernát (2003): A barnamedvével folyó gazdálkodás a Zetelaki Erdészetnél Babos Attila (2003): A holló (Corvus corax) állomány vizsgálata és védelme

Részletesebben

ITT KELL IGÉNYELNI A NYUGDÍJAT

ITT KELL IGÉNYELNI A NYUGDÍJAT ITT KELL IGÉNYELNI A NYUGDÍJAT Nyugdíj iránti igényt az alábbi járási hivatalnál illetve ha a jogszerző már nyugellátásban részesült a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál kell előterjeszteni. Nemzetközi nyugdíjügyekben

Részletesebben

Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Polgárőr Szövetség év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén

Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Polgárőr Szövetség év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Szövetség 2015. év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén Sor a Küldött 1. 1. Országos Szövetség és Dr. Túrós András P00000018 Sor a 2. 1.

Részletesebben

Szabolcs-Szatmár-Bereg. 9. Kasu Attila 97 Móra F. Ált. Isk. Mátészalka

Szabolcs-Szatmár-Bereg. 9. Kasu Attila 97 Móra F. Ált. Isk. Mátészalka FIÚ EREDMÉNYEK 100 m fiú III. kcs. Döntő 1. Kovács Péter 97 Ált. Isk. Szentlőrinc 12,9 Baranya 2. Juhász Patrik 97 Ált. Isk. Iregszemcse 13,0 Tolna 3. Borsos Róbert 97 Hunyadi János Közokt. Int. Mbh. 13,1

Részletesebben

DUNAKANYAR TAGSZÖVETSÉG GYŰRŰKIOSZTÁS 2012 TAGSZÖVETSÉGI GYŰRŰK

DUNAKANYAR TAGSZÖVETSÉG GYŰRŰKIOSZTÁS 2012 TAGSZÖVETSÉGI GYŰRŰK DUNAKANYAR TAGSZÖVETSÉG GYŰRŰKIOSZTÁS 2012 TAGSZÖVETSÉGI GYŰRŰK A-03 DUNAKESZI 425 db HU-12-06- 04726 04800 Németh István 75 HU-12-06- 04801 04845 Haraszti Győző 45 HU-12-06- 04846 04895 Tóth Mihály 50

Részletesebben

Ismertesse az egyéni vadászati módokat! 1. A. Információtartalom vázlata:

Ismertesse az egyéni vadászati módokat! 1. A. Információtartalom vázlata: 1. A Ismertesse az egyéni vadászati módokat! Egyéni vadászati módok Egyéni vadászat során ejthető vadfajok Egyéni vadászat biztonsági előírásai Egyéni vadászat etikai előírásai 1. B Ismertesse a vadászaton

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A feltüntetett karakterszámoktól maximum 20%-al lehet eltérni

VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A feltüntetett karakterszámoktól maximum 20%-al lehet eltérni VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A feltüntetett karakterszámoktól maximum 20%-al lehet eltérni 208 Kódszám Vadgazdálkodási egység neve VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVE Tervkészítő neve és aláírása

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

V A D V I L Á G M E G Ő R Z É S I I N T É Z E T

V A D V I L Á G M E G Ő R Z É S I I N T É Z E T V A D V I L Á G M E G Ő R Z É S I I N T É Z E T Szent István Egyetem, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, 2103 Gödöllő telefon: 28-522086, fax: 28-420189, email: css@ns.vvt.gau.hu Szakdolgozatok javasolt

Részletesebben

DUNAKANYAR TAGSZÖVETSÉG GYŰRŰKIOSZTÁS 2011 TAGSZÖVETSÉGI GYŰRŰK

DUNAKANYAR TAGSZÖVETSÉG GYŰRŰKIOSZTÁS 2011 TAGSZÖVETSÉGI GYŰRŰK DUNAKANYAR TAGSZÖVETSÉG GYŰRŰKIOSZTÁS 2011 TAGSZÖVETSÉGI GYŰRŰK A-03 DUNAKESZI 500 db HU-11-06- 00251 00300 Dudás Ferenc 50 HU-11-06- 00301 00335 F. Tóth Ferenc 35 HU-11-06- 00336 00365 Haraszti Győző

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR / vadászati év

VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR / vadászati év VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR 2016 / 2017. vadászati év Hungarian Game Management Database 2016 / 2017 hunting year Gödöllő 2017 Az ORSZÁGOS VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR kiadványa. A kiadványt szerkesztette: Prof.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

Alapító tagok. Alakuló ülésen ( 1990. október 13.) és azt megelőzően belépők. légvédelmi-repülő-és űrhajózási/ hadművészeti

Alapító tagok. Alakuló ülésen ( 1990. október 13.) és azt megelőzően belépők. légvédelmi-repülő-és űrhajózási/ hadművészeti Ács Tibor dr. Alabér László Amaczi Viktor Bali Zoltán Balogh Béla Balogh István Balogh Vilma dr. Bánki István Barna Géza dr. Bartos Jenő dr. bencsik istván Berka István dr Bihari Gábor dr. Bognár botond

Részletesebben

Effi Korcsoport. Besorolás

Effi Korcsoport. Besorolás Effi 18-29 : 10:54 065 Fábián Norbert 1989 Ózd HTP Effi 18-29 065 10:54 2:34:00,00 2:36:54,89 0:02:54,89 1 9:08 019 Juhász András 1992 FKI XX. HTP Effi 18-29 019 9:08 0:48:00,00 0:51:24,49 0:03:24,49 2

Részletesebben

Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT. Eger, június

Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT. Eger, június Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT Eger, 2015. június 14-16. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA 2014/2015. TANÉVI DIÁKOLIMPIAI LABDAJÁTÉKOK III.

Részletesebben

Segítségnyújtási lehetőségek az Integrált Futball Alkalmazás sportszervezeti felhasználóinak

Segítségnyújtási lehetőségek az Integrált Futball Alkalmazás sportszervezeti felhasználóinak Segítségnyújtási lehetőségek az Integrált Futball Alkalmazás sportszervezeti felhasználóinak 1 Kapcsolattartás 2 Kapcsolattartás 3 Telefonos ügyfélfogadás / Kapcsolattartás Technikai gond: (061)-398-8550

Részletesebben

A Belügyminisztérium vezető tisztségviselői november április

A Belügyminisztérium vezető tisztségviselői november április A Belügyminisztérium vezető tisztségviselői 1956. november 1963. április Belügyminiszterek (1957. március 1-ig a fegyveres erők minisztere) Münnich Ferenc (1886 1967) 1956. november 12. 1957. március 1.

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat.

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (wwwantszhu), valamint

Részletesebben

Észak-kelet Régió Hosszútávú csapatbajnokság Radeburg, Halle, Kladno, 1.lap

Észak-kelet Régió Hosszútávú csapatbajnokság Radeburg, Halle, Kladno, 1.lap 1.lap 1 Z22 Oláh János 15/18 405.97/ 477.27 2 Z16 Szabó Géza 15/20 359.03/ 430.36 3 Z16 Berki József 13/15 314.74/ 348.09 4 Z31 Csabán - Papp 13/14 308.66/ 325.69 5 Z34 Burka - Takács 14/16 301.96/ 330.36

Részletesebben

Hely. Cím Csapatnév Össz.

Hely. Cím Csapatnév Össz. Hely. Cím Csapatnév 1 Nagykőrös Toldi Miklós Élelm. Szki. 46,050 2 46,050 2 47,950 1 47,350 1 46,200 1 45,400 2 279,000 2 Nyíregyháza Eötvös József Gyak. Ált. Isk. és Gimn. 46,950 1 47,250 1 47,050 2 47,300

Részletesebben

A vad tulajdonjoga vadkárért való felelősség

A vad tulajdonjoga vadkárért való felelősség A vad tulajdonjoga vadkárért való felelősség Konferencia 2014. Május 14. Dr. Pecsenye Csaba Vadak tulajdonjogának megszerzése Főszabály A vadak az állam tulajdonában vannak Kivétel Vadászterületen elejtett,

Részletesebben

2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY IV. KORCSOPORT. DEBRECEN, június

2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY IV. KORCSOPORT. DEBRECEN, június 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY IV. KORCSOPORT DEBRECEN, 2015. június 05-07. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA 2014/2015. TANÉVI DIÁKOLIMPIAI LABDAJÁTÉKOK IV. KORCSOPORTOS ORSZÁGOS DÖNTŐ TELEKOM

Részletesebben

A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája

A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája 2019.02.15 BÁCS-KISKUN MEGYE Kecskemét, 5. sz. főút, 82+592 km-szelvény Apostag, 51. sz. főút, 74+494 km-szelvény Baja, 51. sz. főút, 159+319 km-szelvény

Részletesebben

Erdőmérnökök diplomamunkái

Erdőmérnökök diplomamunkái Erdőmérnökök diplomamunkái 1964 Berze Imre (1964): A Balassagyarmati Erdőgazdaság Bujáki Erdészete területén 5150 ha kiterjedésű nagyvadas terület vadgazdasági üzemterve Rácz Antal (1964): A Délsomogyi

Részletesebben

Fellebbezési arányok a év során a helyi bíróságokon befejezett, és a évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján

Fellebbezési arányok a év során a helyi bíróságokon befejezett, és a évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján 1. sz. melléklet Fellebbezési arányok a 2010. év során a helyi bíróságokon befejezett, és a 2011. évben a megyei másodfokú bíróságra érkezett perek mennyisége alapján Büntető peres Gazdasági ebből Szabálysértési

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR / vadászati év

VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR / vadászati év VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR 2014 / 2015. vadászati év Hungarian Game Management Database 2014 / 2015 hunting year Gödöllő 2015 Az ORSZÁGOS VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR kiadványa. A kiadványt szerkesztette: Prof.

Részletesebben

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évi Úszóbajnoksága

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évi Úszóbajnoksága BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2014. évi Úszóbajnoksága EREDMÉNYEK Összesített eredmény Megye Pontszám helyezés Csongrád MKI 577 1 FKI 576 2 Borsod MKI 447 3 Baranya MKI 301 4 Bács-Kiskun

Részletesebben

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A

MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A MATEMATIKAI KOMPETENCIATERÜLET A Matematika 4. évfolyam eszközök tanítók részére 1. félév 1. modul 7. melléklet 4. évfolyam tanítói karton 145 307 451 495 505 541 370 450 500 504 550 703 2. modul 2. melléklet

Részletesebben

Vadkereskedelem és vadászati turizmus #02 VADKERESKEDELEM ÉS VADÁSZATI TURIZMUS 1945 ÉS KÖZÖTT

Vadkereskedelem és vadászati turizmus #02 VADKERESKEDELEM ÉS VADÁSZATI TURIZMUS 1945 ÉS KÖZÖTT Vadkereskedelem és vadászati turizmus #02 VADKERESKEDELEM ÉS VADÁSZATI TURIZMUS 1945 ÉS 1989. KÖZÖTT Vadkereskedelem 1945-1989 között Szoros kapcsolat a vadállomány alakulása és a vadértékesítés között.

Részletesebben

III. S.Pártai Félmaraton

III. S.Pártai Félmaraton 45-49 éves 1 21211 TAKÁCS László 1968 01:20:35 01:20:31 6 6 3:50 min/km +00:00:00 2 21260 KISS Attila 1969 01:26:55 01:26:52 15 16 4:08 min/km +00:06:21 3 21346 KELEMEN Attila 1971 01:34:44 01:34:35 26

Részletesebben

43 Kiss György Ö. Nemzeti Győr 44 Krakovszky János I. osztályú Budapest 45 Kovács Iván EABA Budapest 46 Kovács Gábor I. osztályú Baja 47 Kovács

43 Kiss György Ö. Nemzeti Győr 44 Krakovszky János I. osztályú Budapest 45 Kovács Iván EABA Budapest 46 Kovács Gábor I. osztályú Baja 47 Kovács 2012. évi bírólista Név Minősítés Város 1 Ajtai Péter AIBA Budapest 2 Babai Sándor II. osztályú Tatabánya 3 Becsey Károly AIBA Szeged 4 Bende Szabolcs II. osztályú Hódmezővásárhely 5 Benda Tivadar Ö. Nemzeti

Részletesebben

Reiger László 123/F/2013 építésügyi terület Dél-Alföld Bács-Kiskun Sárközy Mihály 122/F/2013 építésügyi terület Dél-Alföld Bács-Kiskun

Reiger László 123/F/2013 építésügyi terület Dél-Alföld Bács-Kiskun Sárközy Mihály 122/F/2013 építésügyi terület Dél-Alföld Bács-Kiskun Név Farkas Sándor Halász István Nyilvántartási szám Szak Régió Megye 34/A/2013 35/B/2013 Dél-Alföld Bács-Kiskun vonatkozó Dél-Alföld Bács-Kiskun Helfrich Salamon Mohácsi Kálmán 36/EF/2013 37/EF/2013 Dél-Alföld

Részletesebben

Jegyzőkönyv Diákolimpia

Jegyzőkönyv Diákolimpia Jegyzőkönyv Diákolimpia III. korcsoport - Fiú Egyéni Zala Zalaegerszeg 2009.06.05. 1 Magyar Bence 96 Kossuth Lajos Ált. Isk. Monor 748 8,00-511 - 59,29-01:36,85 2 Kiss Csaba 96 Ált. Isk. AM Tiszaújváros

Részletesebben

ebben a megyében főként 150,1 kw összteljesítmény feletti Unical kazánokra vonatkozóan Kecel +50 km-es körzete

ebben a megyében főként 150,1 kw összteljesítmény feletti Unical kazánokra vonatkozóan Kecel +50 km-es körzete Szervizesek 44 kw feletti Unical gáz és olaj kazánokhoz, 2019.01.01-i állapot SZERVIZCÉGEK 1, Geosolar Kft - Tel: +36-30/786-1050, unical@energiaplusz.hu 2, I-GÁZ Kft - Tel: +36-70/419-7202, jozsef.koncz@i-gaz.hu

Részletesebben

Országos Vadgazdálkodási Adattár ÚTMUTATÓ A VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVEK KÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS VEZETÉSÉHEZ. Szerkesztette: dr.

Országos Vadgazdálkodási Adattár ÚTMUTATÓ A VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVEK KÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS VEZETÉSÉHEZ. Szerkesztette: dr. ÚTMUTATÓ A VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVEK KÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS VEZETÉSÉHEZ Szerkesztette: dr. Csányi Sándor Gödöllõ 1997-1999 ÚTMUTATÓ A VADGAZDÁLKODÁSI ÜZEMTERVEK KÉSZÍTÉSÉHEZ ÉS VEZETÉSÉHEZ BEVEZETÉS Az utóbbi

Részletesebben

I/1. Szolnok és dél-hevesi apróvadas vadgazdálkodási körzet

I/1. Szolnok és dél-hevesi apróvadas vadgazdálkodási körzet I/1. Szolnok és dél-hevesi apróvadas vadgazdálkodási körzet I/1. Szolnok és dél-hevesi apróvadas vadgazdálkodási körzet A körzet a Jász-Nagykun-Szolnok és a Heves megye déli, alföldi részén található kifejezetten

Részletesebben

Licencek és kategóriák

Licencek és kategóriák Licencek és kategóriák Sorszám Név Kat Egyesület Kártya sz. Senior Senior Félig senior Amatőr Félig amatőr 1 Bálint Péter sen KS Köröstarcsa 1162 2 Balog Ádám am OMVK 1270 3 Békési Roland kezd OMVK 1585

Részletesebben

FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai Péter. TELEFON: 72/ FAX: 72/

FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai Péter. TELEFON: 72/ FAX: 72/ MEGYE Baranya Megye 7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) Patai Péter FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai Péter Családi csődvédelem TELEFON: 72/512-770

Részletesebben

5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK 5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK Ssz. Megye Iskola Település Pécsi SZC Zsolnay Vilmos Szakgimnáziuma és 1. Baranya Pécs Szakközépiskolája 2. Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium Kiskunfélegyháza 3.

Részletesebben

Vadgazdálkodási adatok Pest megye

Vadgazdálkodási adatok Pest megye Vadgazdálkodási adatok Pest megye 26-29. A megye vadállományának alakulásáról utoljára 26-ban, vagyis a vadászterületek újbóli kijelölése előtt nyújtottunk áttekintést. Forrásként most is a Vadászati Hatóságnál,

Részletesebben

További információkért látogasson el honlapunkra (www.pioneer.c om/hungary) vagy keresse területileg illetékes Pioneer agronómusát!

További információkért látogasson el honlapunkra (www.pioneer.c om/hungary) vagy keresse területileg illetékes Pioneer agronómusát! 2012. április 21. 7. szám AKTUALITÁSOK Pioneer oltóanyag-11aft HASZNOS INFORMÁCIÓK Pioneer.com/hungary Árutızsdei hírek Pioneer sajtófigyelı Idıjáráselırejelzés Agrometeorológia Ha segítségre, szaktanácsadásra

Részletesebben

Effi Besorolás Eredmény Helyezés. Név Rendf. Szervezeti egység

Effi Besorolás Eredmény Helyezés. Név Rendf. Szervezeti egység Effi 18-29 Név Rendf. Szervezeti egység 10:58 067 Fábián Norbert Ózd HTP Effi 18-29 0:02:57,91 1 10:42 059 Huczek Zsolt Kiskunhalas HTP Effi 18-29 0:03:10,07 2 11:42 086 Szilágyi Péter FER Tűzoltóság Algyő

Részletesebben

HÖT-ök napi készenléti szolgálati létszáma 54%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontásban)

HÖT-ök napi készenléti szolgálati létszáma 54%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontásban) -ök napi készenléti szolgálati létszáma 5%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontás) Létszám Módosított javaslat OSZ jav. tartalék % nettó OSZ jav. Tartalék % Mohács 5 5, 5,, - -,,, 5,, -, 5,, 5, 5,

Részletesebben

Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek

Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek 1. Magyar Kereskedelmi és Iparkamara: 1.1. Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. bkmkik@mail.datanet.hu Tel.: 76/501-500 www.iparkamara.hu

Részletesebben

1975-ben végzett IV. a Autószerelő Igazgató: Nagy László Osztályfőnökök: Kerényi László Vascsur Ernő Derzsi László

1975-ben végzett IV. a Autószerelő Igazgató: Nagy László Osztályfőnökök: Kerényi László Vascsur Ernő Derzsi László 1975-ben végzett IV. a Autószerelő Igazgató: Nagy László Osztályfőnökök: Kerényi László Vascsur Ernő Derzsi László Idézet: Amíg az ember él, előre kell haladni (Che Guevara) Antal László Bakó Károly Búzás

Részletesebben

Eredmények: 3 km-es távon: 1996-ban és utána születetek: Lány: 1. hely Fózer Tímea Gyóni Géza Ált. Iskola. 2. hely Hende Helga Gyóni Géza Ált.

Eredmények: 3 km-es távon: 1996-ban és utána születetek: Lány: 1. hely Fózer Tímea Gyóni Géza Ált. Iskola. 2. hely Hende Helga Gyóni Géza Ált. Eredmények: 3 km-es távon: 1996-ban és utána születetek: 1. hely Fózer Tímea Gyóni Géza Ált. Iskola 2. hely Hende Helga Gyóni Géza Ált. Iskola 3. hely Ritka Viktória Kossuth Lajos Ált. Iskola 1. hely Pap

Részletesebben

Ferencz Károly Emlékverseny. Felnőtt

Ferencz Károly Emlékverseny. Felnőtt Ferencz Károly Emlékverseny Galgamácsa 2019.08.03-2019.08.04 Felnőtt 1 6 Szerdahelyi András ATKLE MAN 25 24 25 25 99 24 23 25 24 96 195 2 95 Jéri Tamás MVE MAN 24 22 25 25 96 23 25 24 24 96 192 3 84 Varga

Részletesebben

r. Varga Gyula gím dám őz vaddisznó összesen Zselic Kaposvár Szántód Lábod Segesd Iharos Zsitfa Barcs SEFAG Zrt.

r. Varga Gyula gím dám őz vaddisznó összesen Zselic Kaposvár Szántód Lábod Segesd Iharos Zsitfa Barcs SEFAG Zrt. z üzemi vadgazdálkodás tervezése, jellemzői Költségek és hozamok a vadgazdálkodásban r. Varga Gyula % 100 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 gím dám őz vaddisznó összesen Zselic Kaposvár Szántód Lábod Segesd

Részletesebben

támogatás támogatási

támogatás támogatási szerződés tárgya aláírás dátuma 2013.08.24 2013.09.04 szerződés típusa szerződés értéke szerződés hatálya szerződő partner szerződés 500.000 hott 2013.08.31 Alföldkutatásért Alapítvány szerződés 1.000.000

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT. Eger, 2015. június 14-16.

Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT. Eger, 2015. június 14-16. Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ III. KORCSOPORT Eger, 2015. június 14-16. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA 2014/2015. TANÉVI DIÁKOLIMPIAI LABDAJÁTÉKOK III.

Részletesebben

Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk Önnek!

Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk Önnek! 1.sz. ábra: 23 szemtıl-szembe kísérlet helyszínei 2011. január 07. 1. szám AKTUALITÁSOK Szemtıl-szemben kísérletek HASZNOS INFORMÁCIÓK Pioneer.com/hungary Árutızsdei hírek Pioneer sajtófigyelı Idıjáráselırejelzés

Részletesebben

VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR / vadászati év

VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR / vadászati év VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR 215 / 216. vadászati év Hungarian Game Management Database 215 / 216 hunting year Gödöllő 216 Az ORSZÁGOS VADGAZDÁLKODÁSI ADATTÁR kiadványa. A kiadványt szerkesztette: Prof. Csányi

Részletesebben

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó MEGYEI BEMUTATÓK BÁCS-KISKUN MEGYE Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervező: Józsa Kata telefon: +36 30 3657966, e-mail:

Részletesebben

Szabó Sándor 96, Kovács Dávid 96,Bogdán György 95, Bogdán László Somogy megye 4:36,5

Szabó Sándor 96, Kovács Dávid 96,Bogdán György 95, Bogdán László Somogy megye 4:36,5 FIÚ EREDMÉNYEK 100 m fiú IV. kcs. Döntő 1. Nyári István 95 Benedek Elek. Ált. Isk. Bakonyszombathely 12,5 Veszprém Megye 2. Kovács Dávid 96 Ált. Isk. Mohács 12,6 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye 3. Baranyai

Részletesebben

Az agrárminiszter 12/2018. (VII. 3.) AM rendelete az Észak-dunántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről

Az agrárminiszter 12/2018. (VII. 3.) AM rendelete az Észak-dunántúli Vadgazdálkodási Táj vadgazdálkodási tájegységeinek vadgazdálkodási tervéről M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2018. évi 104. szám 8981 kell biztosítani. Szárnyasvad-kibocsátás esetén biztosítani kell, hogy a tenyésztett madarak ne jelentsenek állategészségügyi kockázatot a vadon élő állomány

Részletesebben

VIZSGÁLÓORVOSI HÁLÓZAT Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

VIZSGÁLÓORVOSI HÁLÓZAT Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Hatályos: 2016. március 1-jétől VIZSGÁLÓORVOSI HÁLÓZAT Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Ügyfeleink az előre egyeztetett időpontban a felsorolt dokumentumokkal keressék fel a vizsgáló orvost:

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2014.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2014. EZÜSTFŰZ BRFK-TEAM TÓSZEGI DR. BAY BÉLA Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2014. CSAPAT FORDULÓK KEZDŐK JAGERMEISTER ABÁDSZALÓK II. I. II. III. IV. V. VI. ÖSSZ: MÓD ÁBEL LÁSZLÓ 32 37 30

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2011.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2011. JäGERMAISTER BRFK-TEAM RÁKÓCZIFALVA EZÜSTFŰZ JÁSZLADÁNY Jász-Nagykun-Szolnok megyei LÖVÉSZVERSENY ÖSSZESÍTŐ 2011. CSAPAT FORDULÓK ÖSSZ: I. II. III. IV. V. VI. VII. MÓD DRÁVUCZ FERENC 36 33 30 35 0 0 0

Részletesebben

Magyar joganyagok - 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet - a környezetvédelmi és termé 2. oldal Környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdés vizsgála

Magyar joganyagok - 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet - a környezetvédelmi és termé 2. oldal Környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdés vizsgála Magyar joganyagok - 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet - a környezetvédelmi és termé 1. oldal 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet a környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdés vizsgálatával kapcsolatos

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

3, Kazángépész Kft - Tel: / , mobil: telefon: 1, H&H 2023 Kft - Tel: / ,

3, Kazángépész Kft - Tel: / , mobil: telefon:   1, H&H 2023 Kft - Tel: / , Szervizesek 44 kw feletti Unical gáz és olaj kazánokhoz, amelyek 2017.01.01-től érkeztek be Magyarországra A régebben beérkezett Unical termékek hivatalos eseiről (ha elfelejtette a beüzemelő elérhetőségét)

Részletesebben

Magyar Erőemelő Szövetség XVII. Balaton Kupa Balatonszárszó, 2011. június 25-26. NEVEZÉSEK - FÉRFIAK IFJÚSÁGI

Magyar Erőemelő Szövetség XVII. Balaton Kupa Balatonszárszó, 2011. június 25-26. NEVEZÉSEK - FÉRFIAK IFJÚSÁGI N - 53 kg 1. Lőrincz Dávid 1996 Tabi Fitness Klub SE 55,0-59 kg 1. Bácsi Dávid 1993 Bihari Szabadidő és 120,0 2. Fazekas Tibor 1996 Marvel Team, Vésztő 80,0 1. Gombos Attila 1993 Bihari Szabadidő és 120,0

Részletesebben

Hajdú-Bihar Megyei Sakk Csapatbajnokság 2012/2013 erősorrend

Hajdú-Bihar Megyei Sakk Csapatbajnokság 2012/2013 erősorrend 1. Püspökladányi MÁV Sakk Klub 1 Egri Laszlo Jr. HUN 703397 2127 23618 vendég 2 Egri Laszlo HUN 707619 2128 2269 3 Szathmari Gabor HUN 718785 1984 2284 4 Hegedus Sandor HUN 727210 1795 8781 5 Keseru Tibor

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZLEMÉNYEK. Rovatvezető: Király Pál

EGYESÜLETI KÖZLEMÉNYEK. Rovatvezető: Király Pál EGYESÜLETI KÖZLEMÉNYEK Rovatvezető: Király Pál Az OEE országos választmánya 1980. január 31-én, Budapesten, az MTESZ székházában, dr. Váradi Géza alelnök vezetésével ülést tartott. Dr. Váradi Géza elnöki

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI KÖZPONT Cím: 1024 Bp. Margit krt. 85. Postacím: 1399 Budapest 62. Pf. 639. Telefon: 06-1-346-9400 Fax: 06-1-346-9415 E-mail: titkarsag@ommf.gov.hu

Részletesebben

2018. november 6. BM központi épület, színházterem óra DR. PINTÉR SÁNDOR, MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERE

2018. november 6. BM központi épület, színházterem óra DR. PINTÉR SÁNDOR, MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERE 2018. november 6. BM központi épület, színházterem 10.00 óra DR. PINTÉR SÁNDOR, MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERE A START PLUSZ 2018 KÖZFOGLALKOZTATÁSI PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN NYÚJTOTT KIEMELKEDŐ SZAKMAI

Részletesebben

Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT 2006 január

Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT 2006 január Foglalkoztatási Hivatal ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT Megnevezés 2006 január Változás az előző Változás az előző évhez hónaphoz képest képest főben %-ban főben %-ban Regisztrált munkanélküli és nyilvántartott

Részletesebben

2006/2007. TANÉVI TORNA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ Pápa, március

2006/2007. TANÉVI TORNA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ Pápa, március Országos Elődöntő I-II. korcsoport B kategória leány Csapatbajnokság Csapat neve: Ugrás Gerenda Talaj Össz pont Helyezés Batthyány Kázmér Ált. Iskola Siklós 47,8 46,9 47,15 141,85 I. Köztársaság Téri Ált.

Részletesebben

1999-ben végzett 12. a Gépjárműtechnikai szerelő-autószerelő. Igazgató: Alföldi Ferenc Osztályfőnök: Ilyés Gábor

1999-ben végzett 12. a Gépjárműtechnikai szerelő-autószerelő. Igazgató: Alföldi Ferenc Osztályfőnök: Ilyés Gábor 1999-ben végzett 12. a Gépjárműtechnikai szerelő-autószerelő Igazgató: Alföldi Ferenc Osztályfőnök: Ilyés Gábor Idézet: Hiszünk benne, hogy sokkal jobb szembenézni a valósággal, bármilyen ijesztő legyen

Részletesebben

MVK 2012 I. Kategória # Név MRSZ Klub Szám Össz. Sz1. Sz2. Sz3. Sz4. Négy % Minősítés

MVK 2012 I. Kategória # Név MRSZ Klub Szám Össz. Sz1. Sz2. Sz3. Sz4. Négy % Minősítés MVK 2012 I. Kategória # 1 SZABÓ József 779 ARK 17 19453 1393 1382 1325 1308 5408 100.00 1.osztály 2 FÖLDI Zoltán 3235 ARK 19 18232 1445 1323 1321 1125 5214 96.41 1.osztály 3 VEREBÉLYI Zoltán 29 MÁV 6 7064

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE XX. évfolyam külön szám 2010. április 7. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA TARTALOM K Ö Z L E M É N Y A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI

Részletesebben

HVK fejlesztési forrás. Összes HVK forrás. 8Palóc A Bakonyért Helyi Közösség

HVK fejlesztési forrás. Összes HVK forrás. 8Palóc A Bakonyért Helyi Közösség 1. Melléklet: A helyi közösségek számára rendelkezésre álló ok (összes ) Megjegyzés: 1. Az alábbi táblázatban szereplő összegek Euro-ban értendők. 2. A táblázatban szereplő összegek tartalmazzák a helyi

Részletesebben

Munkahelymegőrzéssel. Munkáltató nagysága (foglalkoztatottak száma szerint) érintett közigazgatási egység (megye)

Munkahelymegőrzéssel. Munkáltató nagysága (foglalkoztatottak száma szerint) érintett közigazgatási egység (megye) szerint) Arcadia-Reklám Kft. 1182 Budapest, Nemeske u. 5. Budapest 20 fő alatti 9 1 843 750 Autista Sérültekért Zalában Bata István 8900 Zalaegerszeg, Apáczai Csere János tér 5/a 6412 Balotaszállás, Ady

Részletesebben

LEADER HACS-ok illetékességi területei

LEADER HACS-ok illetékességi területei A Z E M V A T Á R S F I N A N S Z Í R O Z Á S Ú I N T É Z K E D É S E K I R Á N Y Í T Ó H A T Ó S Á G Á N A K 33/2013 S Z Á M Ú ( I V. 11.)K Ö Z L E M É N Y E A 30/2012. ( I I I. 24.) VM R E N D E L E

Részletesebben

Biharkeresztes választási eredményei október 13.

Biharkeresztes választási eredményei október 13. Biharkeresztes választási eredményei DANI BÉLA PÉTER Független jelölt 998 57,22% SEMLYÉNYINÉ MIZÁK ÁGOTA NÉPPÁRT 499 28,61% HARSÁNYI CSABA Független jelölt 223 12,79% MAGYARI CSABA Független jelölt 24

Részletesebben

MTB Balaton Maraton - Kismaraton Abszolút Férfi Helyezés Rajtszám Név Település Idő Hátrány 1 MR0807 Fenyvesi Péter Balassagyarmat 01:45:44 00:00:00

MTB Balaton Maraton - Kismaraton Abszolút Férfi Helyezés Rajtszám Név Település Idő Hátrány 1 MR0807 Fenyvesi Péter Balassagyarmat 01:45:44 00:00:00 MTB Balaton Maraton - Kismaraton Abszolút Férfi 1 MR0807 Fenyvesi Péter Balassagyarmat 01:45:44 00:00:00 2 MR0330 Kovács Botond Tatabánya 01:46:41 00:00:57 3 MR0202 Panyi János Herceghalom 01:49:16 00:03:32

Részletesebben

CSAPATOK IV. LIGA Sorszám No. CSAPAT NÉV JÁTÉKOS 1 JÁTÉKOS 2 JÁTÉKOS 3

CSAPATOK IV. LIGA Sorszám No. CSAPAT NÉV JÁTÉKOS 1 JÁTÉKOS 2 JÁTÉKOS 3 CSAPATOK IV. LIGA Sorszám No. CSAPAT NÉV J JÁTÉKOS J2 JÁTÉKOS 2 J JÁTÉKOS 50 Zsámbéki SBE Tóth Gábor 2 Varjú András 2 502 Beremendi Építők S.E. 4 Mayer Tamás 5 Varga Dániel 6 50 Nagycenk SE 7 Asbóth András

Részletesebben

A ZÁRTTÉRI VADTARTÁS LEHETŐSÉGEI, FELTÉTELEI

A ZÁRTTÉRI VADTARTÁS LEHETŐSÉGEI, FELTÉTELEI A ZÁRTTÉRI VADTARTÁS LEHETŐSÉGEI, FELTÉTELEI Zsigmond Richárd földművelésügyi igazgató 2014. március 25. Zárttéri nagyvadtartás 1996. évi LV. törvény (Vtv.) és végrehajtási rendelete szabályozza Vadaskertek

Részletesebben

Jelentkező neve Épület neve Épület címe

Jelentkező neve Épület neve Épület címe Csikja Dávid Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc, Soltész N. K. u. 10. 77 Dobos Dániel Dominik Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola 3530 Miskolc, Soltész N. K. u. 10. 77 Fekete Richárd

Részletesebben

FAO 300-as csoport. Kedves Gazdálkodó! GOSZ VSZT Kukorica Posztregisztrációs Kísérletek eredmények

FAO 300-as csoport. Kedves Gazdálkodó! GOSZ VSZT Kukorica Posztregisztrációs Kísérletek eredmények A PR38N86 immár 3. éve szerepel a posztregisztrációs kísérletekben. Kétszer elsı helyezett, egyszer második volt. Megbízható nagy termése miatt nagyon jó választás az igen korai hibridet választóknak.

Részletesebben

Név Évjárat Engedély Egyesület

Név Évjárat Engedély Egyesület 0 m. Légpisztoly 0 pont Bérces Béla 0 Győri PLE Szabó M. Károly 000 Bázis SE, Kapuvár 0 Sass László 00 Écs LK Hideg Gyula Tamás 0 Szombathelyi PLE Pintér Tibor 0 Zalaegrszegi PLE Kovács Bálint 00 Soproni

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

JÁKI PAPÍR. I. B.osztály Ősz Eredményei XIX. FORDULÓ. Zotu Reklám - DPSE 1 : 7 ( 0 : 3 ) Peakfitness - EPCOS 4 : 3 ( 2 : 1 )

JÁKI PAPÍR. I. B.osztály Ősz Eredményei XIX. FORDULÓ. Zotu Reklám - DPSE 1 : 7 ( 0 : 3 ) Peakfitness - EPCOS 4 : 3 ( 2 : 1 ) SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG 9700SZOMBATHELY, MARKUSOVSZKY U. 8. 2016. év Zotu Reklám - DPSE 1 : 7 ( 0 : 3 ) Peakfitness - EPCOS 4 : 3 ( 2 : 1 ) Harangláb Söröző - Nyugat Rádió 3 : 6 ( 1 : 1 ) Rács SE - KÖRY-KER

Részletesebben

TRÓFEA KATALÓGUS GEMENC ZRT bőgési szezonban terítékre került szarvasbikák trófeái

TRÓFEA KATALÓGUS GEMENC ZRT bőgési szezonban terítékre került szarvasbikák trófeái TRÓFEA KATALÓGUS GEMENC ZRT. 2016. 2016. bőgési szezonban terítékre került szarvasbikák trófeái Előszó A gemenci szarvasbőgést és a hozzá kapcsolódó bikavadászatot a kiemelkedő minőségű gímállomány mellett

Részletesebben

IV. Korcsoport Fiú Csapateredmények a 4 legjobb csapattaggal

IV. Korcsoport Fiú Csapateredmények a 4 legjobb csapattaggal Ráckeve, Ady Endre Gimnázium Egyéni absz. helyezési összeg: 89 Csapat pozició: 1 1 3 1011 NOVÁK Levente 2003 00:13:06.420 2 8 1010 MIKOLA Bálint 2003 00:14:32.410 3 37 1009 KUKOVECZ Ákos 2003 00:15:51.647

Részletesebben

Két Keréken Békésben kerékpáros túramozgalom teljesítői. 1 Barna Krisztina Miskolc

Két Keréken Békésben kerékpáros túramozgalom teljesítői. 1 Barna Krisztina Miskolc 1 Barna Krisztina Miskolc 1994.05.10. 1994.05.13. 2 Imregh István Miskolc 1994.05.10. 1994.05.10. 3 Pintér József 1955 Győr 1994.07.06. 1994.07.13. 4 Rácz Krisztián 1977 Békéscsaba 1994.05.01. 1994.08.30.

Részletesebben

Feladta Horváth Attila. Feladta Beck László. Feladta Kádas Miklós 4 Abszolut hely.: 11 Start: 10:15:30 beérkez 14:44:37

Feladta Horváth Attila. Feladta Beck László. Feladta Kádas Miklós 4 Abszolut hely.: 11 Start: 10:15:30 beérkez 14:44:37 Férfi Kajak 1 1 Abszolut hely.: 4 Start: 10:00:30 beérkez 14:08:57 Rajtszám: 36 Futott idı: 4:08:27 Horváth Attila 2 Abszolut hely.: 5 Start: 10:04:55 beérkez 14:15:08 Rajtszám: 3 Futott idı: 4:10:13 Beck

Részletesebben

Jegyzőkönyv ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA

Jegyzőkönyv ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA Jegyzőkönyv ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA IV. korcsoport - Fiú Egyéni Budapest UTE pálya 2008. 06. 10. 1 Gál Kristóf 93 Mosonmagyaróvár Móra Ferenc Ált. Isk. 1053 12,21-625 - 69,55-13,85-02:19.76 2 Szabó Márk 93

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MATEMATIKAVERSENY 2018/2019

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MATEMATIKAVERSENY 2018/2019 GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MATEMATIKAVERSENY 2018/2019 Bejutók a döntőbe A döntő helyszínének címei és a bejutás ponthatárai a dokumentum végén láthatóak. Város Iskolanév Osztály Kategória Név Helyszín Darnózseli

Részletesebben

7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.)

7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) MEGYE Jogi Segítségnyújtó Szolgálat Baranya Megye 7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) Patai Péter Bács-Kiskun Megye FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai

Részletesebben