RGW EXPRESS KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom 1. Bevezetés A személyes adatok köre... 2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RGW EXPRESS KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom 1. Bevezetés A személyes adatok köre... 2"

Átírás

1 1 RGW EXPRESS KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalom 1. Bevezetés A személyes adatok köre Az RGW Express Kft. adatkezelései Munkavállalói adatok Ügyfelek adatai Önéletrajzok tárolása Egyéb adatkezelések A személyes adatok biztonsága Az RGW Express Kft. (mint adatkezelő) adatai és elérhetőségei Jogok és jogorvoslati lehetőségek A tájékoztatáshoz való jog Az érintett hozzáféréshez való joga A helyesbítés joga A törléshez való jog Az adatkezelés korlátozásához való jog Az adathordozáshoz való jog A tiltakozás joga A visszavonás joga Eljárási szabályok: Panasz az adatvédelmi auditornál:... 8

2 1. BEVEZETÉS Az RGW Express Kft. (1103 Budapest, Gyömrői út 150., V/9.épület), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak. Az RGW Express Kft. fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató megváltoztatására, természetesen az esetleges változásokról kellő időben és módon értesíti az érinteteket. Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. Az RGW Express Kft. elkötelezett ügyfelei és munkatársai személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja az ezzel kapcsolatos önrendelkezési jog tiszteletben tartását. Cégünk a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az RGW Express Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát. Az RGW Express Kft. az alábbi külső adatfeldolgozó cégekkel dolgozik: dr. Sallai Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. STALLUM cégcsoport 1117 Budapest, Bercsényi u. 21/B Tel: CCS Hungary Aircargo Kft. Székhely: 1172 Budapest, Liget sor 34. Weblap: Telefon: (+36) Viginti Bt Budapest, Ametiszt u. 31. Dr. Bán István Telefon: A SZEMÉLYES ADATOK KÖRE Az RGW Express Kft. tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, valamint munkáltatói és egyéb (pl. számviteli, vámjogi, stb) törvényi előírásokon alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.); Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (Általános Adatvédelmi Rendelet, GDPR); évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.); évi LIII. törvény a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.); 2

3 évi CCXXXVII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról (Hpt.). 3. Az RGW Express Kft. ADATKEZELÉSEI 3.1. Munkavállalói adatok Az RGW Express Kft. törvényi előírásainak megfelelően gyűjti és tárolja a munkavállalók személyes adatait, azokat kizárólag azon harmadik félnek adja át, akik a munkavállaláshoz szükséges okokból kell, hogy ezeket az adatokat feldolgozzák. A begyűjtött adatokat a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelő ideig tárolja, ezután szintén a mindenkori hatályos szabályozásnak megfelelően semmisíti meg Ügyfelek adatai Cégünknek kizárólag 18 éven felüli személy adhat meg bármilyen személyes adatot! A 18. életévet be nem töltött személyek adatainak megadása csak törvényes képviselő útján lehetséges! Ilyen esetben a törvényes képviselő vállalja a mindennemű felelősséget az adatszolgáltatásért! Az RGW Express Kft. az ügyfeleitől olyan adatokat gyűjt be és használ, amely az általa végzett szállítmányozási feladatok ellátásához elengedhetetlen. Ezeket az adatokat csak a feladatok ellátásához szükséges mértékben és módon közli azon partnereivel, akik az adott szállítmányozási feladat elvégzéséhez szükségesek. Az RGW Express Kft-vel munkakapcsolatba kerülő ügyfelek a kapcsolat kezdetekor tudomásul veszik és jóváhagyásukat adják a szállítmányozási feladat elvégzéséhez kapcsolódó személyes adataik fenti módon történő felhasználásához. Cégünk nem gyűjt személyes adatokat sem hírlevél küldéshez, sem más marketing célú tevékenységhez! Cégünk személyes adatokkal nem kereskedik, azokat személyes adatokból való haszonszerzés céljából nem adja át harmadik félnek! 3.3. Önéletrajzok tárolása Az RGW Express Kft. toborzásai során beérkező önéletrajzokat különös gonddal kezeli, azokat csak személyes interjúk során nyomtatja ki. Levelezőrendszeréből és egyéb elektronikus csatornáiból egyedileg törli, tárolásra semmilyen jogcím alatt nem hivatkozik. Kiválasztás során a belépő dolgozó iratai közé iktatja, ellenkező esetben a papír alapú példányt is megsemmisíti Egyéb adatkezelések A tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

4 4 4. A SZEMÉLYES ADATOK BIZTONSÁGA Az RGW Express Kft. számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyén és adatfeldolgozóinál találhatók meg. Az RGW Express Kft. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat: a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (bizalmasság) legyen; változatlansága igazolható (sértetlenség); az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás); hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége); Az RGW Express Kft. az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. Az RGW Express Kft. a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. 5. Az RGW Express Kft. (MINT ADATKEZELŐ) ADATAI ÉS ELÉRHETŐSÉGEI Név: RGW Express Szállítmányozó, Csomagküldő és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű Társaság Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 150, V/9.épület Cégjegyzékszám: Adószám: Telefonszám: JOGOK ÉS JOGORVOSLATI LEHETŐSÉGEK Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adatkezelő fenti elérhetőségein A tájékoztatáshoz való jog Az RGW Express Kft. megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

5 Az érintett hozzáféréshez való joga Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár. Személyes adatok harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére történő továbbítása esetén az érintett jogosult arra, hogy tájékoztatást kapjon a továbbításra vonatkozó megfelelő garanciákról. Az RGW Express Kft. a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást A helyesbítés joga Az érintett kérheti a Az RGW Express Kft. által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését A törléshez való jog Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a Az RGW Express Kft. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat: s személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték; az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja; az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre; a személyes adatokat jogellenesen kezelték; a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

6 6 a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor Az adatkezelés korlátozásához való jog Az érintett kérésére a Az RGW Express Kft. korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül: az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését; az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és e helyett kéri azok felhasználásának korlátozását; az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben. Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni. Az RGW Express Kft. az érintettet az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatja Az adathordozáshoz való jog Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa A tiltakozás joga Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább.

7 A visszavonás joga Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét Eljárási szabályok: Az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet a GDPR cikk szerinti kérelem nyomán hozott intézkedésekről. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható Ha az adatkezelő nem tesz intézkedéseket az érintett kérelme nyomán, késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet az intézkedés elmaradásának okairól, valamint arról, hogy az érintett panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál, és élhet bírósági jogorvoslati jogával. Az RGW Express Kft. a kért információkat és tájékoztatást díjmentesen biztosítja. Ha az érintett kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy különösen ismétlődő jellege miatt túlzó, az adatkezelő, figyelemmel a kért információ vagy tájékoztatás nyújtásával vagy a kért intézkedés meghozatalával járó adminisztratív költségekre ésszerű díjat számolhat fel, vagy megtagadhatja a kérelem alapján történő intézkedést Panasz az adatvédelmi auditornál: - Bírósághoz fordulás joga: Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. - Adatvédelmi hatósági eljárás: Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: Fax: Honlap:

8 8

1. Az adatkezelési tájékoztató célja

1. Az adatkezelési tájékoztató célja 1. Az adatkezelési tájékoztató célja A Retextil Alapítvány (a továbbiakban: szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az IT-PNG-SYSTEM Kft. (H-1125, Budapest, Kútvölgyi út 50 F/1.) továbbiakban adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Alumíniumárugyár Zrt. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. I. Bevezetés Adatvédelmi tájékoztató Az Alumíniumárugyár Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hogy az adatkezelés során az Ön mint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2018. MÁJUS 25. A jelen Adatkezelési Szabályzat a VARGA+SONS Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató és szabályzat

Adatkezelési tájékoztató és szabályzat 1.. Adatkezelési tájékoztató és szabályzat hatályos: 2018. május 25-től Adatkezelő adatai: Cégnév: Boros Gyevi Anita ev. (Élet virága jógastúdió) Székhely: 6724 Szeged, Öthalom utca 19/a Telefonszám: 0620/3978500

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1/5 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1., Bevezetés: Az AERECO Légtechnika Kft. (Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 20., cégjegyzékszám: 01-09-686531, Adószám: 11984515-2-41), mint Adatkezelő elkötelezett ügyfelei és partnerei

Részletesebben

Weboldal: Vállalkozásunk termékeink, szolgáltatásaink bemutatására weboldalt üzemeltet.

Weboldal:   Vállalkozásunk termékeink, szolgáltatásaink bemutatására weboldalt üzemeltet. Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő vállalkozás adatai: Cégnév: Watermann Csavarkereskedelmi Kft. Székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 23/A. Képviselő: Ruszthi Csaba Email: info@watermann.hu Telefon:

Részletesebben

Különlegesek-ért Alapítvány

Különlegesek-ért Alapítvány ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az adatkezelési tájékoztató célja: hogy a Különlegesek-ért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) rögzítse az általa alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, amelyet az

Részletesebben

DR. SZÉNÁSZKI TÜNDE Végrehajtói Irodájának. Adatkezelési tájékoztatója

DR. SZÉNÁSZKI TÜNDE Végrehajtói Irodájának. Adatkezelési tájékoztatója DR. SZÉNÁSZKI TÜNDE Végrehajtói Irodájának Adatkezelési tájékoztatója 1 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Dr. Szénászki Tünde Végrehajtói Irodája, mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

Montillaprodukcio.hu adatkezelési tájékoztató

Montillaprodukcio.hu adatkezelési tájékoztató Montillaprodukcio.hu adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja Kovács Attila (3231 Gyöngyössolymos, Tihanyi út 19., a továbbiakban, szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek

Részletesebben

1. Az adatkezelő adatai

1. Az adatkezelő adatai Tisztelt Jelentkező! Mielőtt megtisztelne Bennünket bizalmával és elküldené nekünk álláspályázatát vagy önéletrajzát, kérjük, előtte ismerje meg adatvédelmi tájékoztatónkat. 1. Az adatkezelő adatai Az

Részletesebben

A " KOPÁRI és HORVÁTH Kft. adatkezelési szabályzata és tájékoztatója

A  KOPÁRI és HORVÁTH Kft. adatkezelési szabályzata és tájékoztatója A " KOPÁRI és HORVÁTH Kft. adatkezelési szabályzata és tájékoztatója 1. Az adatkezelési tájékoztató célja: a KOPÁRI és HORVÁTH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ( KOPÁRI és HORVÁTH

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44; Adatkezelő ) az Európai Parlament

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció

Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció 1) Az adatkezelési tájékoztató célja A 3C Kft. Domain Regisztráció célkitűzése az, hogy tevékenységével kapcsolatos adatkezelés megfeleljen a hatályos

Részletesebben

GDPR ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

GDPR ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ GDPR ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A DUKÁT Consult Üzletviteli Tanácsadó Kft ( 1141 Budapest, Kalocsai itca 2/A 1em.2.) továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Az Európai Parlament és a Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk Adatkezelési tájékoztató az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz Az adatkezelő megnevezése: Dabas Város Önkormányzata Székhelye: 2370 Dabas,

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Tartalom 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 3 A kezelt személyes adatok köre... 3 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok... 3 3.2.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az adatkezelési tájékoztató célja Az Origo kkt (cím, a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, hogy megismerje, hogyan kezeljük személyes adatait és az adatkezeléssel kapcsolatosan milyen jogokkal rendelkezik Az Európai Unió

Részletesebben

Szűcs Gabriella e.v. minden, hozzá beérkezett t a személyes adatokkal együtt kérésre 5 munkanapon belül töröl.

Szűcs Gabriella e.v. minden, hozzá beérkezett  t a személyes adatokkal együtt kérésre 5 munkanapon belül töröl. 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Szűcs Gabriella e.v. (a továbbiakban Szolgáltató, Adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal

Részletesebben

HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 1 Az adatkezelési tájékoztató célja ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az (8200 Veszprém, Ady E. u. 7/b, a továbbiakban Adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Csornai Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Hivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő üggyel kapcsolatban, jellemzően a jogszabályban meghatározott feladat-és hatásköreinek gyakorlásával összefüggésben

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató Verzió: 1.0 Hatályos: 2019.03.25 Az ID&Trust Kft. (székhely: 1117 Budapest, Infopark, Gábor Dénes utca 2/D. 1. em.; cégjegyzékszám: 01-09-710179; telefon: +36-1-307-8035; e-mail:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Pearl Hunt Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-960019) elkötelezett Jelöltjei és Ügyfelei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja Jelöltjei és Ügyfelei információs

Részletesebben

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK Az ELMŰ Hálózati Kft. adatkezelési tájékoztatója - Üzletfejlesztési célú alkalmazás fejlesztési igények gyűjtésére szolgáló - rendezvény regisztrációjához kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az Applixation Kft. (továbbiakban mint adatkezelő) a weboldalai (applixation.hu, medicort.hu, salecort.hu, shopcort.hu) felhasználóinak személyes adatait értékesítési tevékenységével

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére Preambulum A jelen adatkezelési tájékoztató a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését. 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Az Mikovich András ev. (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 2.1 Adatvédelmi tisztviselő... 2 3 A kezelt személyes adatok köre... 2 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes

Részletesebben

PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről

PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Basalt-Középkő Kőbányák Kft; Basaltker Építőanyag Kereskedelmi Kft. és; Lajta-Kavics Bányászati Kft dolgozói és partnerei számára 1. Adatkezelők nyilatkozata A Basalt-Középkő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az adatkezelő adatai: Név: Permanent Reliance Kft Székhely: 1184 Budapest, József utca 25. Telefonszám: 36-70-385-8596 E-mail: Honlap: info@hidegtalkiraly.hu https://hidegtalkiraly.hu

Részletesebben

Adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozatát bármikor módosíthatja, azonban erről mindenkor kellő időben értesíti az érintetteket.

Adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozatát bármikor módosíthatja, azonban erről mindenkor kellő időben értesíti az érintetteket. Adatvédelmi nyilatkozat 1. Jelen nyilatkozat célja: A White Rose Szépségszalon Kft. (1131, Budapest, Paszomány u. 1.., a továbbiakban: adatkezelő), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A SASA.COM KFT. (2483 Gárdony, Balatoni út 51, adatvedelem.sasa@gmail.com, tel: 0622/370-126, adószám: 13996206-2-07, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő,

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ 1. ADATKEZELŐ ADATAI 1.1.Megnevezése: Waberer s - Szemerey Logisztika Kft. Székhelye: 3527 Miskolc, Fonoda u. 1 Képviselője:

Részletesebben

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön Adatkezelési tájékoztató A biztonság sokszínű arca című nemzetközi tudományos-szakmai konferencia regisztrált előadóinak és résztvevőinek nyilvántartásához 1. Előzetes tájékoztatás az adatkezelés megkezdése

Részletesebben

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei)

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. telefonos ügyfélszolgálatain hangfelvétel készítésének alkalmazásáról (ingatlanokkal és parkolással kapcsolatos ügyintézés) A XIII. Kerületi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén)

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelő: Adatkezelő megnevezése: DSS Consulting Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: DSS Consulting Kft.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ www.gdprlite.eu ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. BEVEZETÉS A Security.hu Kft. (1007 Budapest-Margitsziget, Danubius Grand Hotel IV. emelet), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény

Részletesebben

A DSMILE HUNGARY KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A DSMILE HUNGARY KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A DSMILE HUNGARY KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Gazdasági tevékenységeink (egyéb egészségügyi szolgáltatás nyújtása) során kezelünk személyes adatokat. A kezelt személyes adatok

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az adatkezelési tájékoztató célja A Kis Gyule ev. (5051 Zagyvarékas, Fekete Lajos u. 82., a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója A MÁV-HÉV Zrt. a fogyasztói panaszok intézésével kapcsolatban, valamint az információ kérések (beleértve a közérdekű adatigénylés, valamint bármely egyéb megkeresés,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató i tájékoztató Legyélteis! MOST generációs! A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44) és a T-Systems

Részletesebben

EURÓPASOFŐR SZOLGÁLTATÓ SZÖVETKEZET. ANY Adatkezelési Nyilatkozat I. AZ ADATKEZELŐ II. A KEZELT ADATOK KÖRE

EURÓPASOFŐR SZOLGÁLTATÓ SZÖVETKEZET. ANY Adatkezelési Nyilatkozat I. AZ ADATKEZELŐ II. A KEZELT ADATOK KÖRE EURÓPASOFŐR SZOLGÁLTATÓ SZÖVETKEZET ANY Adatkezelési Nyilatkozat Az EURÓPASOFŐR Szolgáltató Szövetkezet (a továbbiakban Szolgáltató), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Ester Communications Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes adatainak védelmében. Ezért

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS A Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesülete (a továbbiakban: Egyesület vagy Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes

Részletesebben

3. számú Függelék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára

3. számú Függelék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára 1. Kik vagyunk? Hatályos: 2018.06.15-tól Kvazar.cloudKft. és [SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTŐ] A Kvazar.cloud Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VI. 27.) Korm. határozat szerinti igénybejelentő laphoz Adatkezelői információk

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja 2 Az adatkezelő adatai 2.1 Adatvédelmi tisztviselő 3 A kezelt személyes adatok köre 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok 3.2 Technikai

Részletesebben

MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezések Adatkezelési tájékoztatója

MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezések Adatkezelési tájékoztatója A MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezések Adatkezelési tájékoztatója 1. Az adatkezelés célja - a MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató az egyesületi- és elnökségi tagságában érintett személyek részére. 1. Bevezető A (a továbbiakban: Adatkezelő) ezúton tájékoztatja a Szervezet tagságában és elnökségi tagságában

Részletesebben

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA A Humanitás Szociális Alapítvány elkötelezett az általa végzett valamennyi tevékenység kapcsán kezelt személyes adatok védelmében, legyen szó

Részletesebben

Tartalom Adatkezelési tájékoztató... 1

Tartalom Adatkezelési tájékoztató... 1 Dátum: 2018. május 10. Verzió: 1.0 Tartalom... 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 3 Az adatkezelő adatai... 3 Adatvédelmi tisztviselő... 4 Kezelt személyes adatok köre... 4 Előjegyzés során megadandó

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja Az Omega Irodaház Kft. (1108 Budapest, Újhegyi út 14. a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Dr. Gaál Magdolna (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 3 A kezelt személyes adatok köre...3 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok...3 3.2 Technikai adatok...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről

Részletesebben

Szani-Oil 2000 Kft. Adatkezelési tájékoztató

Szani-Oil 2000 Kft. Adatkezelési tájékoztató 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Szani-Oil 2000 Kft Adatkezelési tájékoztató A Szani-Oil 2000 Kft. (1097 Budapest, Tagló u.11-13, adószám: 12388905-2-13 a továbbiakban viszonteladó, adatkezelő) mint

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ OTP TRAVEL KFT. 1051 Budapest, Nádor u. 21. 1 1. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi

Részletesebben

A II. KERÜLETI KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A II. KERÜLETI KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1 Az adatkezelési tájékoztató célja A II. KERÜLETI KULTURÁLIS KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A Berczik Sára Budai Táncklub üzemeltetését végző II. Kerületi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44; Adatkezelő ) az Európai Parlament és a Tanács

Részletesebben

1. Az adatkezelési tájékoztató célja 2. Az adatkezelő adatai 3. A kezelt személyes adatok köre 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok

1. Az adatkezelési tájékoztató célja 2. Az adatkezelő adatai 3. A kezelt személyes adatok köre 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Az Aroma Beauty Bt.. (Székhely, Telephely: 1027 Budapest, Szász Károly u. 2. alagsor 10. a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek

Részletesebben

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről. Tisztelt Ügyfelünk!

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről. Tisztelt Ügyfelünk! PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (2016/679 EU rendelet, a továbbiakban röviden: GDPR),

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Rászoruló Hallgatókért Közalapítvány, mint adatkezelő a hátrányos helyzetű, nyíregyházi állandó lakcímmel rendelkező a felsőoktatási alapképzésben résztvevő hallgatók

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 Az adatkezelési tájékoztató célja 2 Az Adatkezelő adatai 2.1 Adatvédelmi tisztviselő 3 A kezelt személyes adatok köre 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok 3.2 Technikai

Részletesebben

Direkt Marketing célú adatkezeléshez

Direkt Marketing célú adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató Direkt Marketing célú adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Név: Székhely: R.C-21 Kft. Pécs Cégjegyzékszám: 02-09-067805 Adószám: 12746778202 Képviseli: Meszlényi Ferenc II.

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 3 A kezelt személyes adatok köre... 2 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok... 2 3.2 Technikai

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató 1. Az adatkezelési tájékoztató célja 1.1. Az Egomrent Kft (a továbbiakban: Adatkezelő) kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az információs önrendelkezési jogról

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Pozsonyi Piknik rendezvény

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Pozsonyi Piknik rendezvény ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Pozsonyi Piknik rendezvény A Pozsonyi Piknik rendezvényt a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. (a továbbiakban: Zrt.) szervezi. A Zrt. a rendezvény szervezése körében felvett személyes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató WWW.IT-MANAGEMENT.HU 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 3 A kezelt személyes adatok köre 2... 3 3.1 Kapcsolatfelvétel során megadandó személyes

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ZÖLDFA PANZIÓ ÉS ÉTTEREM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Zöldfa Panzió és Étterem Miskolc-Felsőhámor, Palota út 40.minden esetben biztosítja az általa kezelt személyes adatok tekintetében

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja Széll Magdolna e.v. (a továbbiakban TRÓPUS, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES PARTNER KAPCSOLATTARTÓI ADATOK KEZELÉSÉRŐL

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES PARTNER KAPCSOLATTARTÓI ADATOK KEZELÉSÉRŐL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZERZŐDÉSES PARTNER KAPCSOLATTARTÓI ADATOK KEZELÉSÉRŐL A BKÜ Zrt. (adatkezelő) az Európai Parlament és Tanács természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: MARSO Ipari Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza-Rozsrét Cégjegyzékszám:

Részletesebben

3. Az adatkezelés jogalapja/jogszerűsége: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

3. Az adatkezelés jogalapja/jogszerűsége: GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (álláshirdetésre történő jelentkezés esetén) A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. (a továbbiakban: Társaság) a személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

KÉRJÜK OLVASSA EL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, AMELY AZ ERDOSDR.HU OLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK:

KÉRJÜK OLVASSA EL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, AMELY AZ ERDOSDR.HU OLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK: KÉRJÜK OLVASSA EL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, AMELY AZ ERDOSDR.HU OLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK: 1 Általános szabály Az általam üzemeltetett internetes oldal használata kizárólag az alábbi kikötésekkel

Részletesebben

2. Adatkezelés célja: a felek szerződésben foglalt jogainak és kötelezettségeinek megvalósulása, kapcsolattartás.

2. Adatkezelés célja: a felek szerződésben foglalt jogainak és kötelezettségeinek megvalósulása, kapcsolattartás. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ természetes személy szerződéses partnerek és jogi személy szerződéses partnerek kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséről A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. (BTI Zrt.) a

Részletesebben

MÁV Szolgáltató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezéseinek adatkezelési tájékoztatója

MÁV Szolgáltató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezéseinek adatkezelési tájékoztatója A MÁV Szolgáltató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezéseinek adatkezelési tájékoztatója 1. Az adatkezelés célja 1.1. A MÁV Szolgáltató Központ Zártkörűen

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelési szabályzat célja, irányadó jogszabályok. 1. Tóth György ev. székhely: 2113 Erdőkertes Vácbottyáni u. 13. (a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató MÁVDIREKT

Adatkezelési tájékoztató MÁVDIREKT Adatkezelési tájékoztató MÁVDIREKT 1. Az adatkezelő megnevezése: Név: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

A vállalkozás a működése során megismert, tudomására jutott adatokat a tájékoztatóban leírt módon kezeli.

A vállalkozás a működése során megismert, tudomására jutott adatokat a tájékoztatóban leírt módon kezeli. Adatkezelési tájékoztató Délroll Kft. A vállalkozás a működése során megismert, tudomására jutott adatokat a tájékoztatóban leírt módon kezeli. Az adatkezelő adatai, elérhetősége Név: Délroll Kft Székhely:

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató 1. Általános rendelkezések és elérhetőségek Jelen Adatkezelési Tájékoztató (a továbbiakban Tájékoztató) a www.nutriexpert.hu weboldalon a felhasználó/adatközlő által rendelkezésre

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a Szabó Vivien kisadózó egyéni vállalkozó üzleti partnereivel megvalósuló kapcsolattartási célú adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. Az adatkezelési

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT Alulírott Név:... Anyja neve:... Lakcím:... Mobil telefonszám:... E-mail cím:... Taj szám:... Adóazonosító jel:... Bankszámlaszám:... hozzájárulok, hogy a Veszprém Főegyházmegyei

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése www.kabinetedu.hu TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT: Az adatkezelés célja: A személy- és vagyonőrök képzésének, a képzésszervezési

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ADATKEZELŐ BEMUTATÁSA

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ADATKEZELŐ BEMUTATÁSA ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ADATKEZELŐ BEMUTATÁSA A Hangtrend Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Adatkezelő) a belső adatkezelési folyamatai jogszerűségének és az érintettek

Részletesebben

1 Az adatkezelési tájékoztató célja Az adatkezelő adatai Adatvédelmi tisztviselő A kezelt személyes adatok köre..

1 Az adatkezelési tájékoztató célja Az adatkezelő adatai Adatvédelmi tisztviselő A kezelt személyes adatok köre.. Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai.. 2 2.1 Adatvédelmi tisztviselő... 2 3 A kezelt személyes adatok köre.. 2 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Első Hazai Adatkezelő Kft.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Első Hazai Adatkezelő Kft. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Első Hazai Adatkezelő Kft. A honlap látogatásával összefüggő adatkezelés Tartalom 1. Az adatkezelési tájékoztató célja... 3 2. Az adatkezelő adatai... 3 3. A kezelt személyes adatok

Részletesebben

ÖNÉLETRAJZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ÖNÉLETRAJZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÖNÉLETRAJZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A CLAIR & CURTIS COMMUNICATION Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1024 Budapest, Retek u. 21-27. magasföldszint; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről

Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről Tájékoztatás az EL GUSTO KFT. adatkezeléséről 1. Bevezetés Az EL GUSTO Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 35., cégjegyzékszám: Cg 08-09-013295, a továbbiakban EL

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ szerződéses polgári búcsúztató partnerek személyes adatainak kezeléséről

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ szerződéses polgári búcsúztató partnerek személyes adatainak kezeléséről ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ szerződéses polgári búcsúztató partnerek személyes adatainak kezeléséről A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. (BTI Zrt.) a személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Ennek az adatkezelési tájékoztatónak az a célja, hogy a látogatókat, akik a HUNGEXPO Zrt. (a továbbiakban: Hungexpo) által üzemeltetett Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén

Részletesebben

A Budapest Elektromos Művek Nyrt. 1000Mester és ELMŰ 1000Mester+ szolgáltatását igénylők és igénybevevők adatkezelési tájékoztatója

A Budapest Elektromos Művek Nyrt. 1000Mester és ELMŰ 1000Mester+ szolgáltatását igénylők és igénybevevők adatkezelési tájékoztatója A Budapest Elektromos Művek Nyrt. 1000Mester és ELMŰ 1000Mester+ szolgáltatását igénylők és igénybevevők adatkezelési tájékoztatója (a személyes adatok érintettől való gyűjtése esetén alkalmazandó) a természetes

Részletesebben