Adatkezelési tájékoztató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatkezelési tájékoztató"

Átírás

1 Adatkezelési tájékoztató A Pearl Hunt Kft. (cégjegyzékszám: ) elkötelezett Jelöltjei és Ügyfelei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja Jelöltjei és Ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Pearl Hunt Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A Pearl Hunt Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési szabályait és gyakorlatát. 1. Az Adatkezelő adatai Az adatkezelő megnevezése: Pearl Hunt Kft. (a továbbiakban Adatkezelő ) Az adatkezelő székhelye: 1023 Budapest, Ürömi utca Az adatkezelő elérhetőségei: hr@pearlhunt.hu telefon: +36 (30) honlap: levelezési cím: 1023 Budapest, Ürömi utca Alapfogalmak Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja. Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy, a továbbiakban Jelölt. Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. Profilalkotás: személyes adatok automatizált kezelésének bármely olyan formája, amelynek során a személyes adatokat valamely természetes személyhez fűződő bizonyos személyes jellemzők értékelésére, különösen a munkahelyi teljesítményhez, gazdasági helyzethez, egészségi állapothoz, személyes preferenciákhoz, érdeklődéshez, megbízhatósághoz, viselkedéshez, tartózkodási helyhez vagy mozgáshoz kapcsolódó jellemzők elemzésére vagy előrejelzésére használják.

2 Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy (természetes vagy jogi személy) számára történő hozzáférhetővé tétele. Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel. Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő kezeléséhez. Tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri. 3. Az Adatkezelő által kezelt személyes adatok felsorolása név; lakcím; születési hely és idő; telefonszám; cím; skype azonosító; állampolgárság; nem; fotó; jelenlegi munkahely neve, beosztás; régi munkahelyek neve, beosztás; Iskolai végzettség neve, iskola megnevezése; nyelvtudás; jogosítvány típusa; publikációk; projektek; képzések; díjak és kitüntetések; tagságok; referenciák; hobbi tevékenység; közösségi médiában nyilvánosan megjelenő adatok; Interjú során megfigyelt, az alkalmasság megítéléséhez szükséges személyiségi, viselkedési jellemzők; szakmai teszt eredménye 4. Adatok forrása a. állásportálokon keresztül letöltött vagy Jelölt által küldött pályázati anyagok b. linkedin portálon elérhető adatok c. honlapon a Jelölt általi önéletrajz feltöltés vagy jelentkezés egy adott állásajánlatra az Adatkezelő címeinek egyikén keresztül d. az Adatkezelő saját adatbázisában tárolt önéletrajzok és profil adatok 5. Adatkezelés jogalapja Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (GDPR - Általános Adatvédelmi Rendelet) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett (Jelölt) megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes hozzájárulása az adatkezeléshez; b) pontja szerint az adatkezelés munkaerő közvetítési szerződés teljesítéséhez szükséges.

3 6. Adatkezelés célja Az Adatkezelő a munkaerő közvetítés tevékenységéből adódóan célzottan, szerződéses kötelezettségeinek teljesítése céljából személyes adatokat gyűjt, tárol, feldolgoz (profilt alkot, kapcsolatot tart, azonosít) saját adatbázisában és továbbít Ügyfelei (Adatfeldolgozó) részére. 7. Az adatkezelés időtartama A megadott személyes adatokat 3 évig vagy a Jelölt hozzájárulásának visszavonásáig kezeli az Adatkezelő. 8. A hozzájárulás megadása A Jelöltek a jelen tájékozató 3. pontjában felsorolt személyes adataikat önkéntes hozzájárulásukkal adják meg olyan módon, hogy vagy az Adatkezelő honlapjára ( vagy - az Adatkezelő címeinek egyikén keresztül - egy adott állásajánlatra küldik el önéletrajzukat. A Jelölt az álláshirdetésre történő jelentkezéssel megerősíti, hogy teljeskörűen megismerte és elolvasta a jelen adatkezelési tájékoztatót, továbbá az abban foglalt rendelkezéseket magára nézve kötelezőnek fogadja el és önkéntesen, határozottan hozzájárul ahhoz, hogy Adatkezelő a részére önkéntesen megadott személyes adatokat a jelen adatkezelési tájékoztatóban meghatározott célok érdekében kezelje. 9. A hozzájárulás visszavonása A Jelöltek hozzájárulása önkéntes és bármikor visszavonható az Adatkezelő - jelen tájékoztató 1. pontjában részletezett - elérhetőségei valamelyikére küldött hozzájárulás visszavonásának elküldésével. A hozzájárulás visszavonása esetén az Adatkezelő a Jelölt összes Adatkezelőnél kezelt adatát törli. 10. A Jelölt jogai és jogérvényesítési lehetőségei A Jelölt tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, kiegészítését illetve törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az Adatkezelő elérhetőségein Tájékoztatáshoz való jog Az Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy a Jelöltek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

4 10.2. A Jelölt hozzáféréshez való joga A Jelölt jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e. Ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes adatok kategóriái; azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga; a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és a Jelöltre nézve milyen várható következményekkel jár Helyesbítés joga A Jelölt kérheti az Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését Törléshez való jog A Jelölt az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő törölje a rá vonatkozó személyes adatokat: személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték; a Jelölt visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja; a Jelölt tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre; a személyes adatokat jogellenesen kezelték Az adatkezelés korlátozásához való jog A Jelölt kérésére az Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül: a Jelölt vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését; az adatkezelés jogellenes, és a Jelölt ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását Adathordozáshoz való jog A Jelölt jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsájtott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik Adatkezelőnek továbbítsa.

5 10.7. Tiltakozás joga Az Jelölt jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az Adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az Adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az Adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek a Jelölt érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak Visszavonás joga A Jelölt jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja Bírósághoz fordulás joga A Jelölt a jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. 11. Adatvédelmi incidens Az Adatkezelő a bekövetkezett adatvédelmi incidensekkel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az érintett személyes adatok körét, az adatvédelmi incidenssel érintettek körét és számát, az adatvédelmi incidens időpontját, körülményeit, hatásait és az elhárítására megtett intézkedéseket. Az Adatkezelő tudomására jutott adatkezelési incidensről 72 órán belül tájékoztatja az érintetteket (Jelöltek) és a hatóságokat. 12. Adatvédelmi hatósági eljárás Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni. Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: Fax: ugyfelszolgalat@naih.hu Honlap:

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Alumíniumárugyár Zrt. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. I. Bevezetés Adatvédelmi tájékoztató Az Alumíniumárugyár Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hogy az adatkezelés során az Ön mint

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az IT-PNG-SYSTEM Kft. (H-1125, Budapest, Kútvölgyi út 50 F/1.) továbbiakban adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal

Részletesebben

DR. SZÉNÁSZKI TÜNDE Végrehajtói Irodájának. Adatkezelési tájékoztatója

DR. SZÉNÁSZKI TÜNDE Végrehajtói Irodájának. Adatkezelési tájékoztatója DR. SZÉNÁSZKI TÜNDE Végrehajtói Irodájának Adatkezelési tájékoztatója 1 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Dr. Szénászki Tünde Végrehajtói Irodája, mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el

Részletesebben

Különlegesek-ért Alapítvány

Különlegesek-ért Alapítvány ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az adatkezelési tájékoztató célja: hogy a Különlegesek-ért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) rögzítse az általa alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, amelyet az

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, hogy megismerje, hogyan kezeljük személyes adatait és az adatkezeléssel kapcsolatosan milyen jogokkal rendelkezik Az Európai Unió

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 1 Az adatkezelési tájékoztató célja ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az (8200 Veszprém, Ady E. u. 7/b, a továbbiakban Adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Az Európai Parlament és a Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,

Részletesebben

HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. hírlevelére feliratkozó személyek részére Preambulum A jelen adatkezelési tájékoztató a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése

Részletesebben

PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről

PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről PETŐFIBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos ügyfélszolgálat során

Adatkezelési tájékoztató. a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos ügyfélszolgálat során BUDAPEST FŐVÁROS I. KERÜLET BUDAVÁRI POLGÁRMESTERI HIVATAL Víziváros Vár Krisztinaváros Tabán Gellérthegy JEGYZŐ Adatkezelési tájékoztató a Hivatal hangfelvétel készítésének az alkalmazásáról a telefonos

Részletesebben

Weboldal: Vállalkozásunk termékeink, szolgáltatásaink bemutatására weboldalt üzemeltet.

Weboldal:   Vállalkozásunk termékeink, szolgáltatásaink bemutatására weboldalt üzemeltet. Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő vállalkozás adatai: Cégnév: Watermann Csavarkereskedelmi Kft. Székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 23/A. Képviselő: Ruszthi Csaba Email: info@watermann.hu Telefon:

Részletesebben

1. Az adatkezelő adatai

1. Az adatkezelő adatai Tisztelt Jelentkező! Mielőtt megtisztelne Bennünket bizalmával és elküldené nekünk álláspályázatát vagy önéletrajzát, kérjük, előtte ismerje meg adatvédelmi tájékoztatónkat. 1. Az adatkezelő adatai Az

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2018. MÁJUS 25. A jelen Adatkezelési Szabályzat a VARGA+SONS Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön Adatkezelési tájékoztató A biztonság sokszínű arca című nemzetközi tudományos-szakmai konferencia regisztrált előadóinak és résztvevőinek nyilvántartásához 1. Előzetes tájékoztatás az adatkezelés megkezdése

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató Verzió: 1.0 Hatályos: 2019.03.25 Az ID&Trust Kft. (székhely: 1117 Budapest, Infopark, Gábor Dénes utca 2/D. 1. em.; cégjegyzékszám: 01-09-710179; telefon: +36-1-307-8035; e-mail:

Részletesebben

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed a/az...egyesületre (a továbbiakban: Adatkezelő). 2. A

Részletesebben

1. Az adatkezelési tájékoztató célja

1. Az adatkezelési tájékoztató célja 1. Az adatkezelési tájékoztató célja A Retextil Alapítvány (a továbbiakban: szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget

Részletesebben

Montillaprodukcio.hu adatkezelési tájékoztató

Montillaprodukcio.hu adatkezelési tájékoztató Montillaprodukcio.hu adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja Kovács Attila (3231 Gyöngyössolymos, Tihanyi út 19., a továbbiakban, szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Csornai Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Hivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő üggyel kapcsolatban, jellemzően a jogszabályban meghatározott feladat-és hatásköreinek gyakorlásával összefüggésben

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 352/2009. (V.27.) számú önkormányzati határozatával

Részletesebben

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei)

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. telefonos ügyfélszolgálatain hangfelvétel készítésének alkalmazásáról (ingatlanokkal és parkolással kapcsolatos ügyintézés) A XIII. Kerületi

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ 1. ADATKEZELŐ ADATAI 1.1.Megnevezése: Waberer s - Szemerey Logisztika Kft. Székhelye: 3527 Miskolc, Fonoda u. 1 Képviselője:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Rászoruló Hallgatókért Közalapítvány, mint adatkezelő a hátrányos helyzetű, nyíregyházi állandó lakcímmel rendelkező a felsőoktatási alapképzésben résztvevő hallgatók

Részletesebben

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK Az ELMŰ Hálózati Kft. adatkezelési tájékoztatója - Üzletfejlesztési célú alkalmazás fejlesztési igények gyűjtésére szolgáló - rendezvény regisztrációjához kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató és szabályzat

Adatkezelési tájékoztató és szabályzat 1.. Adatkezelési tájékoztató és szabályzat hatályos: 2018. május 25-től Adatkezelő adatai: Cégnév: Boros Gyevi Anita ev. (Élet virága jógastúdió) Székhely: 6724 Szeged, Öthalom utca 19/a Telefonszám: 0620/3978500

Részletesebben

KÉRJÜK OLVASSA EL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, AMELY AZ ERDOSDR.HU OLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK:

KÉRJÜK OLVASSA EL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, AMELY AZ ERDOSDR.HU OLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK: KÉRJÜK OLVASSA EL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT, AMELY AZ ERDOSDR.HU OLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZIK: 1 Általános szabály Az általam üzemeltetett internetes oldal használata kizárólag az alábbi kikötésekkel

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A KLASSIS-Z Biztosítási Alkusz Kft. munkatársai elkötelezettek amellett, hogy ügyfeleik információs önrendelkezési jogát tiszteletben tartsák. A KLASSIS-Z Kft. a személyes adatokat

Részletesebben

A " KOPÁRI és HORVÁTH Kft. adatkezelési szabályzata és tájékoztatója

A  KOPÁRI és HORVÁTH Kft. adatkezelési szabályzata és tájékoztatója A " KOPÁRI és HORVÁTH Kft. adatkezelési szabályzata és tájékoztatója 1. Az adatkezelési tájékoztató célja: a KOPÁRI és HORVÁTH Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ( KOPÁRI és HORVÁTH

Részletesebben

SND FASHION MAGYARORSZÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA április 15.

SND FASHION MAGYARORSZÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA április 15. SND FASHION MAGYARORSZÁG Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 2019. április 15. 1 1. Alapadatok Az adatkezelő megnevezése: SND Fashion Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 Szolnoki Tankerületi Központ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ ÉRINTETT TERMÉSZETES SZEMÉLY JOGAIRÓL SZEMÉLYES ADATAI KEZELÉSE VONATKOZÁSÁBAN a Szolnoki Tankerületi Központ fenntartásában lévő intézményekben

Részletesebben

Tájékoztató személyes adatok 1 kezeléséhez

Tájékoztató személyes adatok 1 kezeléséhez Tájékoztató személyes adatok 1 kezeléséhez Adatkezelés 2 megnevezése: Adatkezelés nyilvántartási száma: MATEHETSZ Tehetségpont, Tehetségsegítő Tanács regisztráció MATEHETSZ-2/2018 Az érintett személyes

Részletesebben

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről. Tisztelt Ügyfelünk!

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről. Tisztelt Ügyfelünk! PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (2016/679 EU rendelet, a továbbiakban röviden: GDPR),

Részletesebben

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; évi V. törvény

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; évi V. törvény Kossiktea.hu Balatonfüred - Keller Zsuzsanna EV, továbbiakban (székhely: 8230 Balatonfüred, P.Horváth Á. u 18 D telephely. 8230 Balatonfüred Zsigmond u 12 adószám: 67699676-1-39 a továbbiakban Adatkezelő

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44; Adatkezelő ) az Európai Parlament

Részletesebben

Agrofeed Kft Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója

Agrofeed Kft Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója Agrofeed Kft Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója A tájékoztató célja, hatálya Jelen tájékozató célja, hogy rögzítse az Agrofeed Kft továbbiakban mint Adatkezelő - által alkalmazott adatvédelmi és

Részletesebben

GDPR ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

GDPR ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ GDPR ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A DUKÁT Consult Üzletviteli Tanácsadó Kft ( 1141 Budapest, Kalocsai itca 2/A 1em.2.) továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 05.25. napjától Cégszerû aláírás: Általános rendelkezések Az Intersnack Magyarország Kft. székhelye: 1117 Budapest, Alíz u. 1. A/1. cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése www.kabinetedu.hu TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT: Az adatkezelés célja: A személy- és vagyonőrök képzésének, a képzésszervezési

Részletesebben

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT SASA.COM KFT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A SASA.COM KFT. (2483 Gárdony, Balatoni út 51, adatvedelem.sasa@gmail.com, tel: 0622/370-126, adószám: 13996206-2-07, a továbbiakban szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐRENDSZER MŰKÖDTETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSRŐL AZ ADATKEZELŐ ADATAI AZ ADATKEZELÉS CÉLJAI ÉS AZOK JOGALAPJAI

TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐRENDSZER MŰKÖDTETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSRŐL AZ ADATKEZELŐ ADATAI AZ ADATKEZELÉS CÉLJAI ÉS AZOK JOGALAPJAI TÁJÉKOZTATÓ ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐRENDSZER MŰKÖDTETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ ADATKEZELÉSRŐL A SILVANUS Hotel Kft. (2025 Visegrád, Panoráma u. 2. a továbbiakban: HOTEL ) kizárólagos bérletében és üzemeltetésében

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS A Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesülete (a továbbiakban: Egyesület vagy Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes

Részletesebben

Amennyiben Ön a Neoline Kft. valamely utazási szolgáltatására foglalást kíván rögzíteni, akkor ehhez a következő személyes adatokat kell megadnia:

Amennyiben Ön a Neoline Kft. valamely utazási szolgáltatására foglalást kíván rögzíteni, akkor ehhez a következő személyes adatokat kell megadnia: 1 Általános szabály A Neoline Kft. által üzemeltetett oldal használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá Magyarország és az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a Szabó Vivien kisadózó egyéni vállalkozó üzleti partnereivel megvalósuló kapcsolattartási célú adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. Az adatkezelési

Részletesebben

Adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozatát bármikor módosíthatja, azonban erről mindenkor kellő időben értesíti az érintetteket.

Adatkezelő jelen adatvédelmi nyilatkozatát bármikor módosíthatja, azonban erről mindenkor kellő időben értesíti az érintetteket. Adatvédelmi nyilatkozat 1. Jelen nyilatkozat célja: A White Rose Szépségszalon Kft. (1131, Budapest, Paszomány u. 1.., a továbbiakban: adatkezelő), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen

Részletesebben

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata

Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata Csorba Zsolt EV. Adatvédelmi Szabályzata A Csorba Zsolt EV. által üzemeltetett www.penzugyikozpont.hu weboldal lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy adataik megadásával visszahívást kérjenek, illetve

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató 1. Általános rendelkezések és elérhetőségek Jelen Adatkezelési Tájékoztató (a továbbiakban Tájékoztató) a www.nutriexpert.hu weboldalon a felhasználó/adatközlő által rendelkezésre

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató Az Audi Hungaria duális felsőfokú képzésére jelentkezők részére

Adatkezelési Tájékoztató Az Audi Hungaria duális felsőfokú képzésére jelentkezők részére Adatkezelési Tájékoztató Az Audi Hungaria duális felsőfokú képzésére jelentkezők részére 1. Bevezetés Az Audi Hungaria Zrt. (cím: 9027 Győr, Audi Hungária út 1. cégjegyzékszám: 08-10-001840 a továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk Adatkezelési tájékoztató az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz Az adatkezelő megnevezése: Dabas Város Önkormányzata Székhelye: 2370 Dabas,

Részletesebben

Sajószentpéteri Polgármesteri Hivatal ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

Sajószentpéteri Polgármesteri Hivatal ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA SAJÓSZENTPÉTERI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3770 Sajószentpéter, Kálvin tér 4. Telefon: (48) 521-037 Fax: (48) 521-137 E-mail: titkarsag@sajoszentpeter.hu A Sajószentpéteri Polgármesteri Hivatal ADATVÉDELMI

Részletesebben

Részletes szabályozás az említett rendeletben található, további információigény esetén javasoljuk a Rendelet tanulmányozását.

Részletes szabályozás az említett rendeletben található, további információigény esetén javasoljuk a Rendelet tanulmányozását. Preambulum A VBH Budapest Kft. (továbbiakban Adatkezelő ; székhely: 1184 Budapest, Lakatos u. 38.) mint adatkezelő a személyes adatok kezelése során az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete

Részletesebben

Személyes adatok védelme

Személyes adatok védelme Személyes adatok védelme I. definíciók: személyes adat : azonosított vagy azonosítható természetes személyre ( érintett érintett ) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki

Részletesebben

KIK-FOR Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft.

KIK-FOR Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft. A KIK-FOR Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA 1. A Tájékoztató célja, hatálya 1.1 Előzmények Az adatvédelem kiemelten fontos a KIK-FOR Ingatlankezelő és Forgalmazó

Részletesebben

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T. Gyula Autóház Autójavító és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T. Gyula Autóház Autójavító és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T Gyula Autóház Autójavító és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1. Általános tájékoztatás 1. 1. Általános tájékoztatás az érintett magánszemélyek részére

Részletesebben

Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről

Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről Adatkezelés 2 megnevezése: Adatkezelés nyilvántartási száma: KUTDIÁK regisztráció és hírlevél Kutdiák-4/2018 Az érintett személyes adatai kezeléséhez történő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA/ÁLLÁSPÁLYÁZATRA JELENTKEZŐ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Preambulum

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA/ÁLLÁSPÁLYÁZATRA JELENTKEZŐ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Preambulum ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA/ÁLLÁSPÁLYÁZATRA JELENTKEZŐ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Preambulum A jelen adatkezelési tájékoztató a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató partnereknek. Preambulum. Fogalmak

Adatvédelmi tájékoztató partnereknek. Preambulum. Fogalmak Adatvédelmi tájékoztató partnereknek Preambulum Az ADBOARD Kft. (továbbiakban Adatkezelő ) mint adatkezelő a személyes adatok kezelése során az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016.

Részletesebben

A D A T K E Z E L É S I T Á J É K O Z T A T Ó

A D A T K E Z E L É S I T Á J É K O Z T A T Ó A D A T K E Z E L É S I T Á J É K O Z T A T Ó A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu (a továbbiakban weboldal) üzemeltetője: Papp Lászlóné EV. (a továbbiakban Szolgáltató)

Részletesebben

3. számú Függelék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára

3. számú Függelék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára 1. Kik vagyunk? Hatályos: 2018.06.15-tól Kvazar.cloudKft. és [SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTŐ] A Kvazar.cloud Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Tartalom 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 3 A kezelt személyes adatok köre... 3 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes adatok... 3 3.2.

Részletesebben

Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről

Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről Adatkezelés 2 megnevezése: Adatkezelés nyilvántartási száma: MATEHETSZ Felfedezettjeink MATEHETSZ-3/2018 Az érintett személyes adatai kezeléséhez történő hozzájárulásának

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA/SZAKMAI GYAKORLATI LEHETŐSÉGRE/ÖSZTÖNDÍJ PROGRAMRA/DUÁLIS KÉPZÉSI HELYRE PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA/SZAKMAI GYAKORLATI LEHETŐSÉGRE/ÖSZTÖNDÍJ PROGRAMRA/DUÁLIS KÉPZÉSI HELYRE PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA/SZAKMAI GYAKORLATI LEHETŐSÉGRE/ÖSZTÖNDÍJ PROGRAMRA/DUÁLIS KÉPZÉSI HELYRE PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Adatkezelőként elkötelezettek vagyunk a személyes adatok védelme iránt, ezért

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Értelmező rendelkezések Személyes adat: az Önnel kapcsolatba hozható adat, így például az Ön neve, email címe, arcképe, hangja, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséről (fémkereskedelmi tevékenység)

Adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséről (fémkereskedelmi tevékenység) AKT002/001-1. Hatályba lépés: 2018.05.25. Adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséről (fémkereskedelmi tevékenység) A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ -ÖSSZEFOGLALÓ-

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ -ÖSSZEFOGLALÓ- ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ -ÖSSZEFOGLALÓ- Az információs önrendelkezésről és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 20. (1) bekezdése, valamint az európai általános adatvédelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1/5 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1., Bevezetés: Az AERECO Légtechnika Kft. (Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 20., cégjegyzékszám: 01-09-686531, Adószám: 11984515-2-41), mint Adatkezelő elkötelezett ügyfelei és partnerei

Részletesebben

Szűcs Gabriella e.v. minden, hozzá beérkezett t a személyes adatokkal együtt kérésre 5 munkanapon belül töröl.

Szűcs Gabriella e.v. minden, hozzá beérkezett  t a személyes adatokkal együtt kérésre 5 munkanapon belül töröl. 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Szűcs Gabriella e.v. (a továbbiakban Szolgáltató, Adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Basalt-Középkő Kőbányák Kft; Basaltker Építőanyag Kereskedelmi Kft. és; Lajta-Kavics Bányászati Kft dolgozói és partnerei számára 1. Adatkezelők nyilatkozata A Basalt-Középkő

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató az egyesületi- és elnökségi tagságában érintett személyek részére. 1. Bevezető A (a továbbiakban: Adatkezelő) ezúton tájékoztatja a Szervezet tagságában és elnökségi tagságában

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató Az MVM NET Zrt. vendég (Guest) vezeték nélküli internet használattal összefüggő személyes adatok kezeléséről

Adatkezelési tájékoztató Az MVM NET Zrt. vendég (Guest) vezeték nélküli internet használattal összefüggő személyes adatok kezeléséről Adatkezelési tájékoztató Az MVM NET Zrt. vendég (Guest) vezeték nélküli internet használattal összefüggő személyes adatok kezeléséről A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében

Részletesebben

GYŐRI BALETT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

GYŐRI BALETT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT GYŐRI BALETT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT CÉGNÉV: GYŐRI BALETT SZÉKHELY: 9022 GYŐR, CZUCZOR GERGELY UTCA 7. ADÓSZÁM: 16718342-2-08 CÉGJEGYZÉKSZÁM:676142 KÉPVISELI: KISS JÁNOS Tartalomjegyzék: I. Az adatkezelés

Részletesebben

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME. Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME. Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében Érintett területek Az adatkezeléssel érintett területek: A munkavállalók személyes adatainak kezelése Üzleti partnerek

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése az 503/2012. (VIII. 17.) számú határozatával döntött a Koronás Park létrehozásáról és a KDOP-2.1.1/B-12 kódjelű pályázaton

Részletesebben

A GÉPIPART TÁMOGATÓ EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Érvényes: 208. május 25. napjától

A GÉPIPART TÁMOGATÓ EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Érvényes: 208. május 25. napjától A GÉPIPART TÁMOGATÓ EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Érvényes: 208. május 25. napjától 1 I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed A Gépipart Támogató Egyesületre

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az adatkezelési tájékoztató célja Az Origo kkt (cím, a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát.

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató. Kedves Vendégeink!

Adatvédelmi Tájékoztató. Kedves Vendégeink! Adatvédelmi Tájékoztató Kedves Vendégeink! A www.hotelpatyi.hu oldalon egy online foglalási rendszer érhető el, amely útján a Patyi Étterem & Hotel-be nyílik lehetőségük szállást foglalni. Tájékoztatom

Részletesebben

A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Általános rendelkezés A Social Steps az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ - pályázóknak

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ - pályázóknak ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ - pályázóknak Tisztelt Pályázó! Önéletrajzának benyújtása során az alábbiakra hívjuk fel a figyelmét: - az önéletrajzba a személyes adatain (név, e-mail cím, telefonszám) kívül

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Kedves Vásárlónk! A www.eccopiccolo.hu oldalon egy online vásárlási oldal érhető el, amely útján a lehetősége nyílik étlapunk kínálatából rendelni. Az adatok kezelésével összefüggésben

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató panasz- és kérelem benyújtásával összefüggő személyes adatok kezeléséről

Adatkezelési tájékoztató panasz- és kérelem benyújtásával összefüggő személyes adatok kezeléséről Adatkezelési tájékoztató panasz- és kérelem benyújtásával összefüggő személyes adatok kezeléséről A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok

Részletesebben

RGW EXPRESS KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom 1. Bevezetés A személyes adatok köre... 2

RGW EXPRESS KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Tartalom 1. Bevezetés A személyes adatok köre... 2 1 RGW EXPRESS KFT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalom 1. Bevezetés... 2 2. A személyes adatok köre... 2 3. Az RGW Express Kft. adatkezelései... 3 3.1. Munkavállalói adatok... 3 3.2. Ügyfelek adatai... 3

Részletesebben

JA-KA KFT SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JA-KA KFT SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JA-KA KFT SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Fogalmak A JA-KA Kft. adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit meghatározza, adatfeldolgozóként az adatkezelő

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció

Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció Adatkezelési tájékoztató - 3C Kft. Domain Regisztráció 1) Az adatkezelési tájékoztató célja A 3C Kft. Domain Regisztráció célkitűzése az, hogy tevékenységével kapcsolatos adatkezelés megfeleljen a hatályos

Részletesebben

Az önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Az önéletrajzok kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztató Jászapáti Gróf Széchenyi István Katolikus Középiskola és Kollégium OM 201762 5130 Jászapáti, Vasút u. 2. Tel: 57/540-960 Fax: 57/440-347 E-mail: szechenyi.jaszapati@gmail.com Az önéletrajzok kezelésére

Részletesebben

Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről

Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről Tájékoztatás személyes adatok 1 kezeléséről Adatkezelés 2 megnevezése: Adatkezelés nyilvántartási száma: MATEHETSZ Nemzeti Tehetség Program MATEHETSZ-1/2018 Az érintett személyes adatai kezeléséhez történő

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ OTP TRAVEL KFT. 1051 Budapest, Nádor u. 21. 1 1. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Az adatkezelési tájékoztató célja... 2 2 Az adatkezelő adatai... 2 2.1 Adatvédelmi tisztviselő... 2 3 A kezelt személyes adatok köre... 2 3.1 Regisztrációs során megadandó személyes

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TALMÁCSI GROUP ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Társaságunk adatkezelőként a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan, vagy másokkal együtt meghatározza, adatfeldolgozóként pedig személyes adatokat

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

A SPORTKÁRTYA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

A SPORTKÁRTYA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A SPORTKÁRTYA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA 2013 I. Bevezetés A jelen Adatvédelmi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) a SPORTKÁRTYA Kereskedelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal adatvédelmi tájékoztatója

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal adatvédelmi tájékoztatója Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal adatvédelmi tájékoztatója 2018. május 1 I. Jelen adatkezelési tájékoztató célja: Jelen Tájékoztatás az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú, a természetes

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését. 1. Az adatkezelési tájékoztató célja Az Mikovich András ev. (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Ester Communications Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes adatainak védelmében. Ezért

Részletesebben

Személyes adatok védelme

Személyes adatok védelme Személyes adatok védelme I. definíciók: személyes adat : azonosított vagy azonosítható természetes személyre ( érintett érintett ) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki

Részletesebben

METABOND Magyarország Kft. H-9030 Győr, Szigligeti E.u. 5. Tel.: +3696/ Közvetlen szervező:... Név:... Cím:...

METABOND Magyarország Kft. H-9030 Győr, Szigligeti E.u. 5. Tel.: +3696/ Közvetlen szervező:... Név:... Cím:... R METABOND TERJESZTŐI HÁLÓZAT MTH TAGSÁGI SZERZŐDÉS 0 i csatlakozás 0Munkatársi csatlakozás METABOND Magyarország Kft. H-9030 Győr, Szigligeti E.u. 5. Tel.: +3696/332-738 e-mail: metabond@metabond.hu Közvetlen

Részletesebben