BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása"

Átírás

1 BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen hivatalos szabályzat határozza meg, amely minden résztvevő számára kötelező érvényű. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a szabályzatot a kampány ideje alatt belátása szerint módosítsa, azzal a feltétellel, hogy ezt előzetesen hivatalos, nyilvános dokumentumban teszi közzé. 2. RÉSZ: A KAMPÁNYBAN RÉSZT VEVŐ ORSZÁGOK A kampány a következő európai országok részvételével és területén zajlik: Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország, Svájc, Ausztria, Csehország, Magyarország, Szlovénia, Románia, Franciaország, Egyesült Királyság és Észtország. 3. RÉSZ: A KAMPÁNY IDŐTARTAMA 3.1 A kampány a katalógus kézhezvételétől számítva ig tart az összes résztvevő országban párhuzamosan. A játékban való részvételhez a jelentkezési határidő A játékban való részvételhez érvényes megrendelést kell leadni a Bakker Holland Kft. mellékelt katalógusából, és be kell küldeni a Hivatalos Nyertesigazoló-Szelvényt a Bakker Holland Kft. ügyfélszolgálatára. A nyerteseket után postán értesítjük. 3.2 Azon megrendelőink, akik biztosítani szeretnék maguknak a hápogó kacsát a világító kiskacsákkal, valamint az ékszercsomagból való biztos részesedést, rendelésüket lehetőleg 3 napon belül, de legkésőbb február 2-ig kell leadniuk a Bakker Holland Hungary Kft es katalógusából, személyes ajándékbélyegüket

2 fel kell ragasztaniuk kitöltött megrendelőszelvényükre, és a helyesen kitöltött megrendelőszelvényt vissza kell küldeniük hozzánk. Azon ügyfeleink, akik az adott határidő lejárta után rendelnek, szintén kapnak ingyenes ajándékot megrendelésük mellé, cégünk azonban nem tudja garantálni, hogy az ezen időpont után beérkezett megrendelések mellé biztosítja a hápogó kacsát és az ékszercsomagból való biztos részesedést. 3.3 Mindenki, aki e dokumentumok kézhezvételétől számított 3 napon belül, de legkésőbb február 2-ig rendel a Bakker Holland Hungary Kft es katalógusából, részt vesz WEBER kültéri konyha sorsolásán, amelynek értéke Ft. Ez az akció egy időben a következő országokban zajlik: Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország, Svájc, Ausztria, Csehország, Magyarország, Szlovénia, Románia, Franciaország, Egyesült Királyság és Észtország. 4. RÉSZ: RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 4.1 A kampány mindazon személyek számára nyitott, akik betöltötték legalább 18. életévüket, valamelyik résztvevő országban rendelkeznek lakóhellyel, és elfogadják a jelen Akciós Szabályzat feltételeit. 5. RÉSZ: 5.1 A KAMPÁNY MENETE A kampányban való részvételhez a jelentkezőknek a Bakker Holland Kft es tavaszi katalógusából kell rendelnie a katalógusban feltüntetett minimális rendelési érték figyelembe vételével. A résztvevők a postán, faxon, ben vagy telefonon leadott megrendelésük után kerülnek be a kampány adatbázisába. Telefonos megrendelés esetén a játékban való részvételhez kérjük beküldeni a Hivatalos Nyertesigazoló-Szelvényt a felragasztott két odaítélési bélyeggel együtt. 5.2 Játékszabályok: Ez a Bakker Holland Kft. és a Bakker Hillegom B.V. által közösen szervezett nyereményakció ig tart, és egyidejűleg több országban (NL, BE, LU, DE, CH, AT, CZ, HU, SI, RO, FR, UK, EE), különböző formában és feltételekkel hirdethető ki. Megrendelés esetén akár az interneten is Ön automatikusan részt vesz ebben a nyereményakcióban, utolsó rendelési időpont A nyertes

3 szám kihúzása korábban már megtörtént. Hivatalos Nyertesigazoló-Szelvénye beérkezésekor leellenőrizzük, hogy az Ön díj-részvételi száma megegyezik-e a korábban már kihúzott főnyerőszámmal. Amennyiben a nyerőszám nem szerepel a beküldött hivatalos Nyertesigazoló-Szelvények között, a fődíjat a következő legmagasabb díj-részvételi számokat beküldőnek ítéljük oda. Ön minden esetben nyer egy díjat az ékszercsomagok közül. Az ékszercsomagok esetében az alábbi díjakról van szó: 1 Nyakék 3 színű arannyal, 2 Aranylánc rubinnal, 3 Aranygyűrű brilliánsal, 4 Lánc egy valódi kékzafírral, és számos luxusfüggő a Hollandia Aranykora kollekcióból. A fődíj nyertesét írásban értesítjük, aki részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a Bakker Holland Kft. nevét és fényképét reklámcélokra felhasználhassa. Jogi út kizárva. Részletes információ, illetve után a nyertesek neve megtalálható lesz honlapunkon: A hatályos magyar jogszabályok értelmében a szervező köteles visszatartani és megfizetni a nyertes által ezúton szerzett jövedelem adóját. 6. RÉSZ: A NYEREMÉNYEK 6.1 A pénz vagy aranydíj csomag forinttól forintot érhet el. A rendelkezésre álló összegek: 2x Ft, 1x Ft, 1x Ft, 1x Ft és 1x Ft. A nyeremények nemzetközileg lettek Euro alapon megállapítva. A magyarországi nyeremények 250 Ft/Euro árfolyamon lettek átszámítva. 6.2 Minden ügyfélhez a Bakker adatbázisából két egyedi részvételi szám lett hozzárendelve a kampány során. A kampány megkezdése előtt egy hivatalos közjegyző jelenlétében véletlenszerűen húzzák ki a főnyerőszámot és a kisebb összegekhez tartozó szerencseszámokat a meghirdetett feltételek szerint. A nyertes számokat a kampány végén tudatják a Szervezővel. A nyertesek az alábbi országok ügyfelei közül kerülnek kiválasztásra: Hollandia, Belgium, Luxemburg, Németország, Svájc, Ausztria, Csehország, Magyarország, Szlovénia, Románia, Franciaország, Egyesült Királyság és Észtország. 6.3 A 6 pénz- és aranydíj mellett még számos további nyereménycsomag áll rendelkezésre. A csomagok tartalma megtalálható a részletes játékszabályoknál. (5.2)

4 7. RÉSZ: A NYEREMÉNYEK ÁTADÁSA 7.1 A kampányban részt vevő játékosok elfogadják, hogy a nyertesek bármely említett országból kikerülhetnek. 7.2 A nyertesek listája január 31. után megtalálható lesz honlapunkon a címen. Pénznyeremények esetében a nyertesek a nyeremények összegét átutalással kapják meg a bejelentéstől számított 30 napon belül, de legkésőbb ig. Pénznyeremények esetében a hatályos magyar jogszabályok értelmében a Szervező köteles visszatartani és megfizetni a nyertes által ezúton szerzett jövedelem adóját. 7.3 A tárgyi nyereménnyel kapcsolatos adóvonzatokat a nyertes fizeti meg az Adóhatóságoknak. (Figyelem! A hápogó kacsa után az ügyfélnek nem kell adót fizetnie!) 7.4 Amennyiben a nyertes nem adja meg a szükséges adatokat az átutaláshoz, a Szervező a nyeremény összegét ig tárolja a díjazott számára. 8. RÉSZ: Az érvényesség feltételei Ahhoz, hogy a részvétel, és ezáltal a nyeremény érvényes legyen, a résztvevőknek meg kell felelniük az összes alábbi feltételnek: 8.1 A katalógusban szereplő feltételek szerint érvényes rendelést kell leadniuk a Bakker Holland Hungary Kft es tavaszi katalógusából, illetve a személyre szóló ajándékbélyeget, valamint az érvényes Hivatalos Nyertesigazoló Szelvényt a felragasztott két odaítélési bélyeggel együtt be kell küldeniük a Bakker részére, és ki kell fizetniük a megvásárolt árut. 8.2 A megrendeléseket a megadott akciós időtartamon belül ( ) kell beküldeniük telefonon, faxon, en vagy postán keresztül. Telefonos megrendelés esetén kérjük, küldje be a Hivatalos Nyertesigazoló Szelvényt a felragasztott két odaítélési bélyeggel külön postán a Bakker Holland Kft. címére.

5 8.3 A teljesítés és elfogadás érdekében a megrendelésnek tartalmaznia kell: a résztvevő személyes adatait (vezeték- és keresztnév, cím, telefonszám, Illetve opcionálisan a születési dátum) az egyes megrendelt termékek cikkszámát, nevét, mennyiségét és árát a megrendelőszelvényt vagy a megrendelés bármely módon történő igazolását a Hivatalos Nyertesigazoló Szelvényt a felragasztott két odaítélési bélyeggel az ajándék igényléséhez a személyes ajándékbélyeget 8.4 A megfelelő azonosítás érdekében a nyertesnek be kell mutatnia valamilyen hivatalos személyazonosító okmányt, például az útlevelét vagy személyi igazolványát, illetve az érvényes IBAN kódot. 9. RÉSZ: A személyes adatok védelme 9.1 A kampányban való részvétellel az érintettek hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataik bekerüljenek a Bakker Holland Kft adatbázisába. Egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy a Bakker Holland Kft. piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából saját és partnerei ajánlatával felkeresse megadott elérhetőségeiken, és e célból személyes adataikat kezelje. A nyertesek részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket és fényképüket reklámcélokra felhasználhassuk. A játékban történő részvétellel elfogadják a fenti játékszabályokat. 10. RÉSZ: Adózás 10.1 A kampány során megjelölt pénznyeremények esetében a szervező a hatályos magyar jogszabályok értelmében köteles visszatartani és megfizetni a nyertes által ezúton szerzett jövedelem adóját A tárgyi nyereménnyel kapcsolatos adóvonzatokat a nyertes fizeti meg az Adóhatóságoknak. (Figyelem! A hápogó kacsa után az ügyfélnek nem kell adót fizetnie!)