SZEPTEMBER OKTÓBER. HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP szeptember-október 4. évfolyam 9-10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZEPTEMBER OKTÓBER. HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP 2013. szeptember-október 4. évfolyam 9-10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)"

Átírás

1 HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP szeptember-október 4. évfolyam 9-10.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) SZEPTEMBER OKTÓBER

2 Megyei Értekezlet Nyíregyháza szeptember 05. Megyei értekezletet tartott a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete a megyében lévő kereskedelmi cégek szakszervezeti tisztségviselői részvételével, szeptember 05-én, Nyíregyházán, a Szakszervezetek Házában. Az értekezlet napirendi pontjai az Országos Értekezlet írásos anyagainak a megtárgyalása, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei alapszervezeti munka értékelése és az Országos Értekezlet küldötteinek megválasztása volt. Az ülésen részt vett Buday Pálné a KASZ Alelnöke, aki bemutatta és kiegészítette az Országos Értekezlet anyagait. A jövőre nézve elmondta, hogy nagyon fontos a szakszervezetünk megerősítése, ezért reméli, hogy az elindított Országos Tagszervezési Akció eredményes lesz. Ugyanakkor Megyei Munkajogi Nyílt Napokat indítunk útjára, szórólapozással, fórumokkal egybekötve. Szeretnénk bemutatkozni, bemutatni a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetét, az úgynevezett Zöldmezős beruházású kereskedelmi cégeknél dolgozó kollégáknak. A Takarékszövetkezetekkel kapcsolatban elmondta, hogy nagyon fontos, hogy tudják az ott dolgozók, hogy a szakszervezetünk mellettük áll, minden szakmai segítséget megadunk nekik, már közzétettük a PETICIÓNKAT is. Az MSZOSZ, SZEF, AUTONÓM egyesüléséről kifejtette, a tárgyalások haladnak, és ez egy megkerülhetetlen szervezet lesz. Vida Sándor megyetitkár megköszönte az Alelnök asszonynak a mindenre kiterjedő beszámolóját. A következő napirendi pont a 2013 szeptemberéig elvégzett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei és alapszervezeti munka beszámolója és értékelése volt, melyet Vida Sándor Megyetitkár írásban mutatott be. A jelenlévők egyhangúan elfogadták az eddig elvégzett munkáról adott beszámolót. Az utolsó napirendi pont a KASZ ORSZÁGOS ÉRTEKEZLETÉRE a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei küldöttek megválasztása volt, amelyre Kicsinyné Pásztor Veronikát, a SZABOLCS COOPTÓL, Sarkadi Gézánét, a SZATMÁRVIDÉK COOP-tól választottak meg. A fórum vége előtt az Alelnök asszony átadta a megyei kollégák által készítetett ÖRÖKÖS ÉS TISZTELETBENI MEGYETITKÁR OKLEVELET Mrenkó Lászlónak, aki több évtizedig képviselte a megyében a tagjainkat, ezután a COOPOKTÓL és a MULTINACIONÁLIS CÉGEKTŐL jelenlévő Titkárok, bizalmiak mondták el a cégeiknél lévő problémákat, és kértek segítséget a megoldásban. (vs)

3 Megyei Értekezlet Debrecen, szeptember 11. Megyei értekezletet tartott a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének Hajdú-Bihar Megyei Szervezete a megyében lévő kereskedelmi cégek szakszervezeti tisztségviselői részvételével, szeptember 11-én, Debrecenben, az MSZOSZ Székházában. Az értekezlet napirendi pontjai az Országos Értekezlet írásos anyagainak a megtárgyalása, a Hajdú-Bihar Megyei alapszervezeti munka értékelése és az Országos Értekezlet küldötteinek megválasztása volt. Az ülésen részt vett Dr. Sáling József a KASZ Elnöke, aki bemutatta és kiegészítette az Országos Értekezlet anyagait. Majd hozzá fűzte, nagyon fontos a szakszervezetünk megerősítése, a tagmegtartás és a tagszervezés, ezért elindítottuk az Országos Tagszervezési Akciót, ebben a megyében már látszik az eredménye. Ugyanakkor Megyei Munkajogi Nyílt Napokat indítunk útjára, szórólapozással, fórumokkal egybekötve. Szeretnénk bemutatkozni, bemutatni a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetét, az úgynevezett Zöldmezős beruházású kereskedelmi cégeknél dolgozó kollégáknak. A Takarékszövetkezetekkel kapcsolatban elmondta, hogy nagyon fontos, hogy tudják az ott dolgozók, hogy a szakszervezetünk mellettük áll, minden szakmai segítséget megadunk nekik, már közzétettük a PETICIÓNKAT is. Az MSZOSZ, SZEF, AUTONÓM egyesüléséről kifejtette, a bizottságok megalakultak, a tárgyalások jól haladnak, ő is az egyik bizottság vezetője. Az egyesülés után ez egy megkerülhetetlen szervezet lesz. Vida Sándor megyetitkár megköszönte az Elnök úrnak a mindenre kiterjedő beszámolóját. A következő napirendi pont a 2013 szeptemberéig elvégzett Hajdú-Bihar Megyei és alapszervezeti munka beszámolója és értékelése volt, melyet Vida Sándor Megyetitkár diavetítés formájában mutatott be. A jelenlévők egyhangúan elfogadták az eddig elvégzett munkáról adott beszámolót. Az utolsó napirendi pont a KASZ ORSZÁGOS ÉRTEKEZLETÉRE a Hajdú-Bihar Megyei küldöttek megválasztása volt, amelyre Buglyó Jánosnét, a BALMAZ COOPTÓL, Koncz Lászlónét a HAJDÚ COOPTÓL, Szabó Istvánnét a BALMAZÚJVÁROS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZETTŐL és Vida Sándor Megyetitkárt választották meg. Ezután a COOPOKTÓL és a MULTINACIONÁLIS CÉGEKTŐL jelenlévő Titkárok, bizalmiak mondták el a cégeiknél lévő problémákat és kértek segítséget a megoldásban. (vs)

4 Budapesti KASZ NYÍLT NAP!!! szeptember. 16. Munkajogi Nyílt Napot tartott a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete szeptember 16-án Budapesten, az MSZOSZ székházában. Az érdeklődő kollégák előadásokat hallgathattak meg többek közt az Új Munkatörvénykönyv még mindig változó fejezeteiről, mint a szabadság kiadása, számítása, vagy a távvolétí díj változásairól, vagy a munkaidőkeret alkalmazásáról. (vs)

5 Tagszervezés és szórólapozás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében! szeptember TESCO, ALDI, LIDL, TOP SHOP A KASZ Országos Tagszervezési Akció keretén belül, valamint a Megyei Munkajogi Nyílt Napra való felhívás kapcsán, szeptember 17-től 20-ig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Megyejárást hajtottunk végre Galambos Angélával, a debreceni TESCO áruház bizalmijával. Felkerestük a megyében található TESCO áruházakat tagszervezés céljából, és felhívtuk a kollégák figyelmét a Nyílt Napon való részvételre. Utunk Vásárosnaménytól, Kisvárda és Mátészalkán át nagyon sok helyre vezetett, és mi mindenhol megálltunk, hogy bemutassuk a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetét, szórólapozzunk és átadjuk a Meghívót a Megyei Nyílt Napra! KÉPEKBEN!

6

7 TAGSZERVEZÉS, SZÓRÓLAPOZÁS!! Hajdú-Bihar megyében, szeptember TESCO, ALDI, LIDL, KIKA, MY BOX, TOP SHOP üzleteiben A KASZ Országos Tagszervezési Akció keretén belül, valamint a Megyei Munkajogi Nyílt Napra való felhívás kapcsán, szeptember 17-től 20-ig, Hajdú-Bihar megyében, Megyejárást hajtottunk végre Galambos Angélával, a debreceni TESCO áruház bizalmijával. Felkerestük a megyében található TESCO áruházakat tagszervezés céljából, és felhívtuk a kollégák figyelmét a Nyílt Napon való részvételre. Utunk Hajdúböszörménytől Hajdúszoboszló és Püspökladányon át nagyon sok helyre vezetett, és mi mindenhol megálltunk, hogy bemutassuk a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetét, szórólapozzunk és átadjuk a Meghívót a Megyei Nyílt Napra! KÉPEKBEN!

8

9 Országos Értekezletet tartott a KASZ Hagyományaihoz híven, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete idén is megtartotta Országos Értekezletét. Beszámoltunk az előző, illetve az idei évben végzett munkánkról, valamint meghatároztuk a következő időszak legfontosabb feladatait. Az ünnepélyes megnyitót követően az eddigi évek szokását megtartva sor került a KASZ Aranygyűrű kitüntetés átadására, melyet idén tíz, kimagasló szakszervezeti tevékenységet végző kolléga vehetett át, munkájuk elismeréseként. Ezt követően a KASZ Elnöke, Dr. Sáling József tette meg szóbeli kiegészítőjét az Országos Értekezlet beszámolójához és programjához kötődően. Beszédében az alábbi témákat emelte ki: - A takarékszövetkezetek integrációja - A trafiknyitás következményei - A pénztárgépek online bekötése - A munkaügyi ellenőrzés hiánya - A szakképzettség elhanyagoltsága - A minimálbér és a szakmai bérminimum kérdése - A béren kívüli juttatások, cafeteria helyzete - A KASZ működése és az ágazati rendszer - A konföderációk integrációja - Tagszervezés Meghívott vendégként Házi Zoltán, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) alelnöke szólalt fel. A beszámoló, valamint a program vitájához érkezett hozzászólásokban aggodalmukat fejezték ki a kollégák a takarékszövetkezeti integráció kapcsán. Legtöbb hozzászólás a tagszervezés és a tagmegtartás fontosságára hívta fel a figyelmet. Hozzászólók: A vita lezárását követően a küldöttek egyhangúan elfogadták a beszámolót és a programot, valamint a KASZ állásfoglalását.

10 Ezt követően Kovalszky Éva, a KASZ főkönyvelője, majd Galla Gyula, az Ellenőrző Bizottság elnöke tette meg szóbeli kiegészítőjét. A küldöttek egyhangúan egyetértettek az említett beszámolókkal. A KASZ Országos Értekezlete Állásfoglalásában megemlíti, hogy a KASZ a takarékszövetkezeteknél is képviselettel rendelkezik és kötelességének érzi a takarékszövetkezeti szektor munkavállalóival való törődést. Az erőszakos államosítás és az azt megelőző szakmai indoklások elfogadhatatlanok. A takarékszövetkezetek a vidéki kisemberek pénzügyi kiszolgálására voltak hivatottak, mégpedig a helyi társadalom közmegelégedésére. Egy szakszervezet számára a legfontosabb kérdés, hogy mi lesz a munkavállalókkal? Jelenleg több mint 7300 alkalmazott dolgozik a takarékszövetkezeteknél, ez 7300 családnak nyújt tisztes megélhetést, biztonságot és egyben tisztes munkát. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete lévén, hogy tagságának egy része a takarékszövetkezeteknél dolgozik és ezért ez közvetlen feladata is figyelemmel kíséri az átalakulás folyamatát. Igyekszünk mindenben együttműködni az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséggel. A KASZ azonban saját hálózatán keresztül is biztosítja a kollégák számára a jogsegélyszolgálat lehetőségét szükség esetén. Végső soron lehetőségünk nyílik nemzetközi szervezetekhez fordulni. Elszántak vagyunk a segítésre, szükség esetén önálló lépésre, de a legfontosabbnak most a kollégák, a takarékszövetkezeti alkalmazottak megnyugtatását tartjuk. A körülöttünk zajló politikai, társadalmi és gazdasági környezetben az események egyre jobban azt bizonyítják, hogy egységesebb és erősebb szakszervezetekre van szükség. A szakszervezet úgy tud kiállni a munkavállalókért, ha minél több tag van a háta mögött. Sajnos, ha csökken a taglétszámunk, ezzel arányosan csökken az érdekérvényesítő képességünk is. Gyakorlatban is érvényre kell juttatnunk a szolidaritást. Be kell látnunk, hogy a jelenlegi környezetben két út van előttünk. Döntenünk kell: vagy növekszünk, vagy a válság áldozataivá válunk. KASZ ARANYGYŰRŰ KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÜLTEK! HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBŐL SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYÉBŐL Buglyó Jánosné a BALMAZ COOP ZRT SZB Titkára Sarkadi Gézáné a SZATMÁRVIDÉK COOP ZRT SZB Titkára

11 MUNKAJOGI NYÍLT NAPOT TARTOTT A KERESKEDELMI ALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE! október 15. NYÍREGYHÁZÁN, A NYÍR PLAZÁBAN A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szervezete október 15-én, 10 órától 16 óráig Munkajogi Nyílt Napot tartott Nyíregyházán, a NYÍR PLAZÁBAN. A hely kiválasztásában nagymértékben szerepet játszott a partneri kapcsolat, a látogatottság, a kulturált hely és a megközelíthetőség. A Nyílt Napra vártunk minden Kollégát, aki a kereskedelemben dolgozik, nekik mutattuk be a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetét. A Nyílt Napunkon részt vettek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Szakigazgatási Szervei részéről a kereskedelemhez szorosan kapcsolódó Fogyasztóvédelmi Felügyelőség a Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőség, valamint a Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv. Nagyon fontos szempont volt, hogy a Nyílt Napunkat felkereső kollégák, egyenesen a hatóság szakembereinek tehették fel a kérdéseiket. A munkajogi tanácsadás keretében a munkaidő beosztás, túlóra elszámolás, leltárfelelősség, szabadság kiadás, távolléti díj elszámolás, kártérítési felelősséggel kapcsolatban, de a munkavédelemhez és a fogyasztóvédelemhez, is érkeztek kérdésekkel a kollégák! A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve táplálkozási tanácsadással, a stressz kezelésével valamint vérnyomásméréssel, és testzsír tömegméréssel, kérdőívek kitöltésével várták az érdeklődőket. Sajnos az esős idő miatt nem lett kihasználva a GYEREK SAROK, mert a szülők nem hozták el a gyerekeket. Pozitívan értékelték a kollégák a kiállítást, amely olyan tárgyakból, amit régen használtak a kereskedelemben, tankönyvekből, újságokból, valamint a kereskedelemben dolgozó kollégák PORTRÉIBÓL lett létrehozva. Csatlakoztunk a NYÍR PLAZÁBAN már működő Hétköznapi Angyal karitatív tevékenységhez, amely a Nagycsaládosokat segíti. Ezért kértünk minden kollégát, ha eljön a Nyílt Napunkra hozzon magával Egy könyvet vagy egy Plüss figurát. Ezúton szeretném megköszönni azt a sok ruhát, plüss figurát, játékot, könyvet mindenkinek, amivel tudjuk segíteni a Nagycsaládosokat! Összességében megállapíthatjuk, hogy jól sikerült, a szakadó eső ellenére is. Köszönöm mindenkinek a részvételt! (vida) Képekben!

12

13 MUNKAJOGI NYÍLT NAPOT TARTOTT A KERESKEDELMI ALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE! október 16. DEBRECENBEN, A DEBRECEN PLAZÁBAN A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) Hajdú-Bihar megyei Szervezete október 16-án, 10 órától 16 óráig Munkajogi Nyílt Napot tartott Debrecenben, a DEBRECEN PLAZÁBAN. A hely kiválasztásában nagymértékben szerepet játszott a partneri kapcsolat, a látogatottság, a kulturált hely és a megközelíthetőség. A Nyílt Napra vártunk minden Kollégát, aki a kereskedelemben dolgozik, nekik mutattuk be a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetét. A Nyílt Napunkon részt vettek a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Szakigazgatási Szervei részéről a kereskedelemhez szorosan kapcsolódó Fogyasztóvédelmi Felügyelőség valamint a Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv. Nagyon fontos szempont volt, hogy a Nyílt Napunkat felkereső kollégák, egyenesen a hatóság szakembereinek tehették fel a kérdéseiket. A munkajogi tanácsadás keretében Dr. Timkó Zoltán ügyvéd úrnak, aki az MSZOSZ jogsegély munkatársa, valamint Kovács Andrásnénak a KASZ megyetitkárának a munkaidő beosztás, túlóra elszámolás, leltárfelelősség, szabadság kiadás, távolléti díj elszámolás, kártérítési felelősséggel kapcsolatban lehetett kérdéseket feltenni. De a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség munkatársához is érkeztek kérdésekkel a kollégák! A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve táplálkozási tanácsadással, a stressz kezelésével valamint vérnyomásméréssel, és testzsír tömegméréssel, kérdőívek kitöltésével várták az érdeklődőket. Sajnos az esős idő miatt nem lett kihasználva a GYEREK SAROK, mert a szülők nem hozták el a gyerekeket. Pozitívan értékelték a kollégák a kiállítást, amely olyan tárgyakból, amit régen használtak a kereskedelemben, tankönyvekből, újságokból, valamint a kereskedelemben dolgozó kollégák PORTRÉIBÓL lett létrehozva. Csatlakoztunk a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány KARITATÍV tevékenységéhez ezért kértünk minden kollégát, ha eljön a Nyílt Napunkra hozzon magával Egy könyvet vagy egy Plüss figurát. Ezúton szeretném megköszönni azt a sok plüss figurát, játékot, könyvet mindenkinek, amivel tudjuk segíteni az Alapítványt! Összességében megállapíthatjuk, hogy jól sikerült, a szakadó eső ellenére is. Köszönöm mindenkinek a részvételt! (vida) Képekben!

14

15 KASZ HBM HÍRLAP Felelős szerkesztő: Vida Sándor Debrecen, Szalkay út 4. KEDVES KASZ TAGOK! Örömmel tájékoztatlak, benneteket, hogy egy új cég kapcsolódott be a KASZ tagok részére nyújtott, kedvezményes szolgáltatásba. A DaLilla Optikai Kft. amely Debrecenben található, a Bethlen út 16. szám alatt

MOST AKKOR JÁR? vagy NEM JÁR? a VASÁRNAPI PÓTLÉK!

MOST AKKOR JÁR? vagy NEM JÁR? a VASÁRNAPI PÓTLÉK! HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP 2013. november 4.évfolyam 11.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) MOST AKKOR JÁR? vagy

Részletesebben

HBM HÍRLAP március 4.évfolyam 3.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

HBM HÍRLAP március 4.évfolyam 3.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) HBM HÍRLAP 2013. március 4.évfolyam 3.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) ADÓ ÉS JÁRULÉKVÁLTOZÁS 2013-ban! Debrecen, 2013. február 19. Az ADÓ és Járulékok jogszabályváltozásról tartott előadást

Részletesebben

HBM HÍRLAP A KASZ FIATALOK TAGOZATA VEZETŐJÉNEK VÁLASZTOTTÁK KISS NIKOLETTÁT. 2012. szeptember III.évfolyam 9.szám

HBM HÍRLAP A KASZ FIATALOK TAGOZATA VEZETŐJÉNEK VÁLASZTOTTÁK KISS NIKOLETTÁT. 2012. szeptember III.évfolyam 9.szám HBM HÍRLAP 2012. szeptember III.évfolyam 9.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) Megyetitkári Értekezlet Szolnok 2012.09.11.

Részletesebben

HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP 2013. július 4.évfolyam 7.szám

HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP 2013. július 4.évfolyam 7.szám HAJDÚ ÉS SZABOLCS MEGYEI HÍRLAP 2013. július 4.évfolyam 7.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) ISMERD MEG A KERESKEDELMI

Részletesebben

HBM HÍRLAP. V. KONGRESSZUS október BUDAPEST október 3.évfolyam 10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

HBM HÍRLAP. V. KONGRESSZUS október BUDAPEST október 3.évfolyam 10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) HBM HÍRLAP 2012. október 3.évfolyam 10.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) V. KONGRESSZUS 2012. október 11-12. BUDAPEST

Részletesebben

HBM HÍRLAP. KASZ Országos Tagszervezés október-november. SZOLNOK PRAKTIKER, november november 3.évfolyam 11.

HBM HÍRLAP. KASZ Országos Tagszervezés október-november. SZOLNOK PRAKTIKER, november november 3.évfolyam 11. HBM HÍRLAP 2012. november 3.évfolyam 11.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! ( Széchenyi István) Tagtoborzási tréning Szolnok 2012. november

Részletesebben

HBM HÍRLAP KASZ TÉLAPÓ JÁRT A KERISULIBAN! 2011. december 3.évfolyam 12.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

HBM HÍRLAP KASZ TÉLAPÓ JÁRT A KERISULIBAN! 2011. december 3.évfolyam 12.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) HBM HÍRLAP 2011. december 3.évfolyam 12.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! ( Széchenyi István) KASZ TÉLAPÓ JÁRT A KERISULIBAN! Titkárok

Részletesebben

HBM HÍRLAP. 2012. június III. évfolyam 6. szám

HBM HÍRLAP. 2012. június III. évfolyam 6. szám HBM HÍRLAP 2012. június III. évfolyam 6. szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) Mérleg alapszervezet, Kihelyezett ülés A

Részletesebben

Megyetitkári értekezlet

Megyetitkári értekezlet HBM HÍRLAP 2013. január-február Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) 4. évfolyam 1-2.szám Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) Évindító, Érdekvédelmi Feladatok

Részletesebben

Kellemes Ünnepeket!!

Kellemes Ünnepeket!! HBM HÍRLAP 2013. április 4.évfolyam 4.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) Kellemes Ünnepeket!! Locsoló vers Jó reggelt,

Részletesebben

HBM HÍRLAP 43. DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL 2012. AUGUSZTUS 20. Díjazták a legszebb virágkarneváli kirakatokat. 2012.augusztus III.évfolyam 8.

HBM HÍRLAP 43. DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL 2012. AUGUSZTUS 20. Díjazták a legszebb virágkarneváli kirakatokat. 2012.augusztus III.évfolyam 8. HBM HÍRLAP 2012.augusztus III.évfolyam 8.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Tagtoborzás Szolnoki CORA-AUCHAN 2012.08.02. Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István)

Részletesebben

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete elnöke és alelnöke a KASZ MUNKAVÁLLALÓKÉRT. kitüntetésben részesítette Müller Jánosnét,

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete elnöke és alelnöke a KASZ MUNKAVÁLLALÓKÉRT. kitüntetésben részesítette Müller Jánosnét, IIDddd A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete elnöke és alelnöke a KASZ MUNKAVÁLLALÓKÉRT kitüntetésben részesítette Müller Jánosnét, a Nógrádker Zrt. Szakszervezeti Bizottságának titkárát, a KASZ

Részletesebben

Közösen a Fogyasztókért (Hatóság+ Gazdasági Vezetők+KASZ SZAKSZERVEZET) Fórum Szolnok 2011. március 23-án

Közösen a Fogyasztókért (Hatóság+ Gazdasági Vezetők+KASZ SZAKSZERVEZET) Fórum Szolnok 2011. március 23-án Közösen a Fogyasztókért (Hatóság+ Gazdasági Vezetők+KASZ SZAKSZERVEZET) Fórum Szolnok 2011. március 23-án A KASZ JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megyei Szervezete Fórumot szervezett a megyében működő kereskedelmi

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: BORSOD ABAÚJ - ZEMPLÉN MEGYE KOORDINÁTOR NEVE: Ducsay

Részletesebben

HBM HÍRLAP. 2010 október. 1.évfolyam 9.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

HBM HÍRLAP. 2010 október. 1.évfolyam 9.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) HBM HÍRLAP 2010 október. 1.évfolyam 9.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) ERÓPAI KERESKEDELEM NAPJA NÓGRÁD MEGYE SALGÓTARJÁN

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: Szabolcs-Szatmár-Bereg KOORDINÁTOR NEVE: Timkó József

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: Hajdú-Bihar megye KOORDINÁTOR Sass Bálintné NEVE: Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL A KOORDINÁCIÓ

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. MÁSODIK L MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Fejér Jámbor Ferencné Szakszervezet megnevezése:

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig!

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig! Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Baranya megye Horváth Sándorné A

Részletesebben

2.MKKSZ Vass Eszter 3.BRDSZ Várdai Lászlóné 4.MZTSZ Viszokai Adrienn

2.MKKSZ Vass Eszter 3.BRDSZ Várdai Lászlóné 4.MZTSZ Viszokai Adrienn Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. július 05ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Békés Kalászné Gelencsér Ilona A

Részletesebben

A fogyasztóvédelmi hatóság megkezdi a nyári idegenforgalmi ellenőrzéseket

A fogyasztóvédelmi hatóság megkezdi a nyári idegenforgalmi ellenőrzéseket Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 42/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a megyei kormányhivatalok

Részletesebben

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS)

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS) MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS) Ü G Y R E N D J E Elfogadta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. MÁSODIK L MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: - Moson- Sopron Megye Dr. Jáki Katalin Szakszervezet

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 83 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. június 23-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Az EVDSZ évi munkaprogramja

Az EVDSZ évi munkaprogramja 1 Az EVDSZ 2011. évi munkaprogramja Elfogadva: Budapest, 2011. február 02.-i SZV ülésen 2 Bevezető Az EVDSZ 2011. évi munkaprogramja az EVDSZ VI. Kongresszusán elfogadott programra, valamint az ez alapján

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

Kedves Kollégák! járás megye ország

Kedves Kollégák! járás megye ország 3300 Eger,. Tel.: 36/418-804; Elnök: Balogh Éva/70/375 6355 Kedves Kollégák! Heves megyei és Egri Járási Szervezetünk Intéző Bizottsága (IB) /röviden: Vezetősége/ döntött a 2014/2015-ös tanév értekezleteinek

Részletesebben

KASZ ORSZÁGOS ÉRTEKEZLET 2010. OKTÓBER 14.

KASZ ORSZÁGOS ÉRTEKEZLET 2010. OKTÓBER 14. KASZ ORSZÁGOS ÉRTEKEZLET 2010. OKTÓBER 14. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete PROGRAM-ja végrehajtásának legfontosabb éves feladatai A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének programja figyelembe

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. március 6-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ MÁSODIK Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. december 10-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. MÁSODIK L MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: TOLNA MEGYE Szakszervezet megnevezése: 1 PSZ 20-9729312

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről április 29.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről április 29. Ügyszám: 87-57/2015. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2015. április 29. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 42 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. március 11- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén.

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Jegyzőkönyv Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2018. május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Küldöttgyűlés helye: 4400 Nyíregyháza, István utca 3. Küldöttgyűlés ideje:

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: Békés KOORDINÁTOR NEVE: Kalászné Gelencsér Ilona A KOORDINÁCIÓ

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. január 28-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

A Munkában megrokkantak és elhunytak XV. Nemzetközi Emléknapja április 28.

A Munkában megrokkantak és elhunytak XV. Nemzetközi Emléknapja április 28. A Munkában megrokkantak és elhunytak XV. Nemzetközi Emléknapja 2010. április 28. Alapítványunk a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségével együttmőködve a Vasas Szakszervezet székházában emlékezett

Részletesebben

Az EVDSZ évi munkaprogramja

Az EVDSZ évi munkaprogramja 1 Az EVDSZ 2017. évi munkaprogramja Elfogadva: Budapest, 2017. január 24-i SZV ülésen 2 Bevezető Az EVDSZ 2017. évi munkaprogramja az EVDSZ VII. Kongresszusán elfogadott programra, és az I-II-III. Taggyűlésén

Részletesebben

MVM DOLGOZÓINAK SZAKSZERVEZETE (MVM DSZ) A L A P S Z A B Á L Y A

MVM DOLGOZÓINAK SZAKSZERVEZETE (MVM DSZ) A L A P S Z A B Á L Y A MVM DOLGOZÓINAK SZAKSZERVEZETE (MVM DSZ) A L A P S Z A B Á L Y A 2012. március 23. 1 I. ÁLTALÁNOS MEGHATÁROZÁSOK 1. A szakszervezet neve: Magyar Villamos Művek Dolgozóinak Szakszervezete (MVM DSZ) 2. Székhelye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Budapest, 2014. március 19.

Budapest, 2014. március 19. Budapest, 2014. március 19. 1. Beszámolók: Elnöki beszámoló Etikai Bizottság elnökének beszámolója 2013. évi elszámolás, 2014. évi költségvetés-tervezet előterjesztése Felügyelő Bizottság elnökének beszámolója

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 29/2015. Kedves Kolléga!

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 29/2015. Kedves Kolléga! Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 29/2015 Kedves Kolléga! Mai hírlevelünkben kérem engedje meg, hogy a Komárom-Esztergom megyei fogyasztóvédelmi hírekről tájékoztassuk. Tatabányán

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének 2014. május 27-én 10.55 órától megtartott Közgyűléséről PROGRAM: Elnöki megnyitó VALENTA LÁSZLÓ, a GTTSZ elnöke Tisztelt Közgyűlés! Kedves

Részletesebben

Tagóvoda vezetői Munkaterv 2017/2018-as tanév. Tagóvoda vezető: Sánta Ábelné

Tagóvoda vezetői Munkaterv 2017/2018-as tanév. Tagóvoda vezető: Sánta Ábelné i Munkaterv 2017/2018-as tanév : A tagóvoda vezetésével a 2016/2017-es tanévtől bíztak meg először, ezen tanév a második évem lesz a közösségben, mint tagóvoda vezető. Megtisztelő és sok kihívással tele

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 209 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 29- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozása során megtartott lakossági fórumok és taggyűlések:

A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozása során megtartott lakossági fórumok és taggyűlések: A Helyi Fejlesztési Stratégia kidolgozása során megtartott lakossági fórumok és taggyűlések: Célja a lakosság teljeskörű szóbeli tájékoztatása, javaslatok, észrevételek megtárgyalása, stratégia kidolgozásának

Részletesebben

Készítette: Kiss András Operatív igazgató, KEMAFI Sz-Sz-B megyei Civil Információs Centrum Kerekes Tímea irodavezető, CIC

Készítette: Kiss András Operatív igazgató, KEMAFI Sz-Sz-B megyei Civil Információs Centrum Kerekes Tímea irodavezető, CIC Készítette: Kiss András Operatív igazgató, KEMAFI Sz-Sz-B megyei Civil Információs Centrum Kerekes Tímea irodavezető, CIC Civil Információs Centrum általában az Emberi Erőforrás Minisztérium szakmai partnere

Részletesebben

Az EVDSZ évi munkaprogramja. Elfogadva: Budapest, i SZV ülésen

Az EVDSZ évi munkaprogramja. Elfogadva: Budapest, i SZV ülésen 1 Az EVDSZ 2009. évi munkaprogramja Elfogadva: Budapest, 2009.05.11-12-i SZV ülésen 2 Az EVDSZ 2009. évi munkaprogramja Bevezetı Jelen EVDSZ 2009 évi program a kongresszusi, valamint az ez alapján készült

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztújító Közgy?lése 2015

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Tisztújító Közgy?lése 2015 A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség 2015. március 10-én Tisztújító Közgy?lést tartott a Campus étterem különtermében. A küldöttek a részletes programot, a Közgy?lés anyagát és a jelöl?listát elektronikus

Részletesebben

HOSZ. Czövek János Hosz elnök. Balatonkenese 2014. 04. 16.

HOSZ. Czövek János Hosz elnök. Balatonkenese 2014. 04. 16. HOSZ Czövek János Hosz elnök Balatonkenese 2014. 04. 16. A Honvédszakszervezet: 1991. Budapesten 7 helyi egyesületből és 56 egyéni tagból megalakul a Katonák Érdekvédelmi Szövetsége (KÉSZ), 1995. A KÉSZ

Részletesebben

Az OTDT Agrártudományi Szakmai Bizottságának Szervezeti és Működési Szabályzata

Az OTDT Agrártudományi Szakmai Bizottságának Szervezeti és Működési Szabályzata Az OTDT Agrártudományi Szakmai Bizottságának Szervezeti és Működési Szabályzata Az agrártudományi területen működő diákkörök tevékenységének összehangolását a agrártudományi szakmai bizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 104 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. június 13-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

Meghívó. A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének évi II. Rendes Küldöttgyűlésére

Meghívó. A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének évi II. Rendes Küldöttgyűlésére Meghívó A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének 2017 évi II. Rendes Küldöttgyűlésére Időpont: 2017. november 29 (szerda) 14 30 (regisztráció: 14 órától) Helyszín: Újbuda Önkormányzat földszinti

Részletesebben

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával.

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával. VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával. A Vasutasok Szakszervezete tagja kiemelkedő szakszervezeti munkájáért kitüntetésben, vagy más

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv 2008/2. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete 2008/2. Közgyűlésén 2008. június 9-én Helyszín: Érd, Kutyavári u. 11. A 17:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent meg

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Isztimér és Kincsesbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. április 27-én 17 órakor megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Községháza 8045 Isztimér, Köztársaság

Részletesebben

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET

VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET VENDÉGLÁTÓ ÉS TURISZTIKAI SZAKSZERVEZET Választási szabályzat (ajánlás) 2015. Alapszervezeti választások 2015. szeptember 3 - október 31-ig Országos testületek és vezetőik választása A VISZ VI. Kongresszusa

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

Az új Munka Törvénykönyve

Az új Munka Törvénykönyve Az új Munka Törvénykönyve Szakszervezet jogainak változása Kollektív szerződés megkötésének és módosításának új szabályai Eltérési lehetőségek a kollektív szerződésben az új Mt.-hez és a munkaszerződéshez

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakszervezet /VISZ/ 1989-2007

Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakszervezet /VISZ/ 1989-2007 1 Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakszervezet /VISZ/ 1989-2007,,...nem vagyok magam! Testvéreim vannak, számos milliók: Én védem őket, ők megvédenek engem. Nem félek tőled sors, bár mit akarsz. (Vörösmarty)

Részletesebben

KONTAKTUS Egyesület 4450 Tiszalök, Arany J. u. 42. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011.

KONTAKTUS Egyesület 4450 Tiszalök, Arany J. u. 42. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. KONTAKTUS Egyesület 4450 Tiszalök, Arany J. u. 42. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámoló mérlege 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ a VDSZ elnökség január 26-i üléséről

EMLÉKEZTETŐ a VDSZ elnökség január 26-i üléséről MAGYAR VEGYIPARI, ENERGIAIPARI ÉS ROKON SZAKMÁKBAN DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETI SZÖVETSÉGE 1068 Budapest, Benczúr u.45. www.vdsz.hu EMLÉKEZTETŐ a VDSZ elnökség 2012. január 26-i üléséről Jelen vannak: jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ Veszprém MEGYE: Vizl Péterné

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ Veszprém MEGYE: Vizl Péterné Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 2016. július 05-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 2016. MEGYE: KOORDINÁTOR NEVE: Veszprém Vizl Péterné Szakszervezet megnevezése: 1.Pedagógusok

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 42/2018. (IX.25.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2018/2019. tanév I.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2018. január 25-én a Kéthelyi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Németh Lajos al Bartis László Imre képviselő

Részletesebben

Akik eddig kifejezték szolidaritásukat

Akik eddig kifejezték szolidaritásukat Akik eddig kifejezték szolidaritásukat Szakszervezeti Konföderációk Magyar Szakszervezeti Szövetség Kordás László a MASZSZ elnöke a szervezet szolidaritási közleményében a szakszervezet képviselői mindent

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A 2013. ÉVI KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS RÉSZTVEVŐIT!

ÜDVÖZÖLJÜK A 2013. ÉVI KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS RÉSZTVEVŐIT! ÜDVÖZÖLJÜK A 2013. ÉVI KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS RÉSZTVEVŐIT! Dr. Horváth Sándor elnök 2013. május 29. Az elmúlt év értékelése A Postások Szakmai Egyesülete a 2012-es évet tekintve programokban gazdag, sikeres

Részletesebben

1989/1990-es tanév Eseménykrónika: március február 23.

1989/1990-es tanév Eseménykrónika: március február 23. 1989/1990-es tanév Eseménykrónika: 1989. március 3 1990. február 23. 1989. márc. 3. FDSZ Intézõbizottság ülése 1989. márc. 30. FDSZ-TUDOSZ-TDDSZ Fórum 1989. ápr. 11. Az Országgyûlés Kulturális Bizottságának

Részletesebben

2/2004. (I. 15.) FMM rendelet. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól

2/2004. (I. 15.) FMM rendelet. a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes szabályairól a kollektív szerződések bejelentésének és nyilvántartásának részletes A Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt.) 41/A. ának (4) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2014. május 16. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

A KERESKEDELMI ALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETÉNEK MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT ALAPSZABÁLYA I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A KERESKEDELMI ALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETÉNEK MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT ALAPSZABÁLYA I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A KERESKEDELMI ALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETÉNEK MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT ALAPSZABÁLYA I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A társadalmi szervezet - neve: KERESKEDELMI ALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y zőkönyv FMB-33/2011. (FMB-62/ )

J e g y zőkönyv FMB-33/2011. (FMB-62/ ) FMB-33/2011. (FMB-62/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának 2011. december 23-án, pénteken 9 óra 49 perckor az Országház főemelet 55. számú tanácstermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv. a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről. Jegyzőkönyv a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség 2015. március 27-én a Hunguest Hotel Griff Smaragd termében megtartott Közgyűléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti ív szerint BENCS ATTILA

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

MKKSZ HÍRLEVÉL. Kiadja a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók. A KÉK SZTRÁJK Sajtótájékoztató.

MKKSZ HÍRLEVÉL. Kiadja a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók. A KÉK SZTRÁJK Sajtótájékoztató. MKKSZ HÍRLEVÉL Kiadja a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók A KÉK SZTRÁJK Sajtótájékoztató Öt napos sztrájk Sajtótájékoztató 2018. február 15. Boros Péterné beszéde Mondanivalóm

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

Beszámoló a decemberi klubnap eseményeiről

Beszámoló a decemberi klubnap eseményeiről Beszámoló a 2016. decemberi klubnap eseményeiről 1 Tisztelt CSVOE Tagtársunk, Kedves Barátunk! 2016.12.15.-n csütörtökön tartotta Egyesületünk az évzáró KLUB rendezvényét. Az idei évre komoly célokat tűztünk

Részletesebben

AJKAI HŐERŐMŰ MUNKAVÁLLALÓINAK SZAKSZERVEZETE

AJKAI HŐERŐMŰ MUNKAVÁLLALÓINAK SZAKSZERVEZETE AJKAI HŐERŐMŰ MUNKAVÁLLALÓINAK SZAKSZERVEZETE SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 1999. május 27. Módosítva: 2004. november 19. Módosítva: 2009. november 30. 2 I. Az Ajkai Hőerőmű Munkavállalóinak Szakszervezetének

Részletesebben

47/2012. (11.15.) számú Képviselő-testületi határozat

47/2012. (11.15.) számú Képviselő-testületi határozat Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő - testülete 9. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. november 15-én 17 órakor megtartott képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Jelenléti ív szerint,

Részletesebben

Fogyasztóbarát város lett Salgótarján, rekordszámú pozitív listás cég kapott elismerést

Fogyasztóbarát város lett Salgótarján, rekordszámú pozitív listás cég kapott elismerést Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 75/2015 Kedves Kolléga! Hírlevelünk következő számában tisztelettel tájékoztatjuk Önt arról, hogy SALGÓTARJÁN az országban tizenötödikként

Részletesebben

5. sz. HÍRLEVÉL. Érdekvédelem, érdekképviselet a munkavédelmi területen (Mvt )

5. sz. HÍRLEVÉL. Érdekvédelem, érdekképviselet a munkavédelmi területen (Mvt ) 5. sz. HÍRLEVÉL A Nemzetgazdasági Minisztérium a Széchényi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programon belül közétette A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése tárgyú

Részletesebben

elfogadásáról 35/2013. (IV.29.) számú határozatot A Toronyi Általános Iskola évi

elfogadásáról 35/2013. (IV.29.) számú határozatot A Toronyi Általános Iskola évi 3/E/TD/2013. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete és Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29-i nyílt együttes ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: Torony: 35/2013. (IV.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. KOVÁCS GYULA a Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. augusztus 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Első Nyírségi Fejlesztési Társaság 4400 Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009.

Első Nyírségi Fejlesztési Társaság 4400 Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. Első Nyírségi Fejlesztési Társaság 4400 Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámoló mérlege

Részletesebben

Dr. Kállai Mária Dr. Kállai Mária Kormánymegbízott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Dr. Kállai Mária Dr. Kállai Mária Kormánymegbízott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal 4. Megyei Civil Partnerségi Fórum 2014. október 20. A közigazgatás és a civil szervezetek Dr. Kállai Mária Dr. Kállai Mária Kormánymegbízott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal A területi közigazgatás

Részletesebben

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete

Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete MAGYAR ELEKTROTECHNIKAI EGYESÜLET 1075 Budapest, Madách Imre út 5. III. emelet Magyar Elektrotechnikai Egyesület szervezete SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Verzió: 1 Készítette: Készítette: Sebestény

Részletesebben