Zalacsány község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10./2014 (IX.15.) önkormányzati rendelete

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Zalacsány község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10./2014 (IX.15.) önkormányzati rendelete"

Átírás

1 Zalacsány község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2014 (IX.15.) önkormányzati rendelete a Zalacsány községben épített fecskeházban történő elhelyezés feltételeiről Zalacsány község Önkormányzat Képviselő-testülete a fiatal házasok (élettársak) első önálló lakáshoz jutásának elősegítése érdekében Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény 13 (1) bekezdés 9. pontjában, valamint és a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló évi LXXVIII. törvény (a továbbiakban: Lt.)34..-ban kapott felhatalmazás alapján az alábbiak szerint rendelkezik: Általános rendelkezések 1.. Az önkormányzat azzal a céllal, hogy a fiatal házasok,élettársak ( továbbiakban fiatal házasok) e rendeletben meghatározott csoportja részére lakásigényük végleges megoldásáig, de legfeljebb öt évig - elhelyezésük átmeneti megoldásával és takarékosságra ösztönzéssel - segítséget nyújtson, fiatal házasok elhelyezésére szolgáló fecskeházat tart fenn és üzemeltet. 2..Az 1. -ban megjelölt feladatok ellátásához a Képviselő-testület az alábbi önkormányzati tulajdonban álló épületet - jelöli ki: Zalacsán, Hegy utca 9.sz. (18/7. hrsz.) alatt a Leader pályázati támogatással megépített 1 lakásból álló 99 m2 alapterületű, 3 szobás összkomfortos önálló ingatlan. 3.. (1) A fenti fiatal házasok elhelyezésére szolgáló épületet kizárólag e rendeletben meghatározott célra lehet használni. (2) A rendelet 2. -ában meghatározott épület házirendjét az Önkormányzati Hivatal készíti el, és a polgármester hagyja jóvá. 4..(1) Az épületekben elhelyezésre kerülő fiatal házasok lakásügyük 1. szerinti végleges rendezéséről egyénileg, legkésőbb a lakásbérleti szerződésben foglalt határidő lejártáig kötelesek gondoskodni. (2) A takarékosságra ösztönzés Ft összeg előzetes befizetése (induló előtakarékosság) és a rendeletben meghatározott havonta rendszeres összeg zárolt takarékbetétben történő elhelyezése (kötelező előtakarékosság) útján valósul meg.

2 Az épületekben történő elhelyezésre jogosultak köre 5.. (1) Az épületekben történő elhelyezésre jogosultak azok a fiatalok, akik: a) házassági vagy élettársi életközösségben élnek, ( továbbiakban házastársak, fiatal házasok ) b) a házastársak egyike legalább 2 éve életvitelszerűen Zalacsányban lakik, vagy 3 éve Zalacsány községben munkahellyel rendelkezik, c) a kérelem benyújtásakor a házastársak/élettársak egyike sem töltötte be a 40. életévét, d) nem rendelkeznek beköltözhető lakással vagy lakástulajdonban 50%-nál nagyobb tulajdonrésszel vagy saját családi környezetükben elhelyezésük nem oldható meg, e) vállalják, hogy a lakásügyük megoldásáról az 4. -ban foglaltak szerint gondoskodnak, f ) az épületekben történő elhelyezés feltételeit magukra nézve kötelezőnek elismerik és kötelezettséget vállalnak a jelen rendelet szerinti szerződés megkötésére g) kereső tevékenységet végeznek vagy valamelyik felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói. h.) a pályázó vállalja, hogy a bérleti szerződés megkötését követően legalább 10 évig Zalacsány községben fog élni állandó lakosként. (2) A jogosultság megállapításához az (1) bekezdésben foglalt feltételek együttes fennállása szükséges. (3) Az élettársi kapcsolatban élőknek hatósági bizonyítvánnyal kell igazolni, hogy legalább 2 éve életvitelszerűen együtt laknak. Kérelem benyújtása és elbírálása 6.. (1) Az épületben történő elhelyezésre irányuló kérelmet az e célra rendszeresített nyomtatványon kell benyújtani. (1. melléklet) (2)Az épületben elhelyezésre kerülő fiatal házasokat a Képviselő-testület jelöli ki. (3) A kijelölésnél előnyben kell részesíteni: a) Zalacsány község Önkormányzatával vagy egyéb közfeladatot ellátó állami, költségvetési szervvel közalkalmazotti, köztisztviselői vagy munkajogi jogviszonyban állókat b.) az 5. (1) bekezdés b.) pontjában levő feltételek egyidejű fennállását, illetve ha a helyben lakó pályázó a Zala Termálvölgye Leader HACS tervezési területén munkahellyel rendelkezik c.) ha az elhelyezést 5 évnél rövidebb időre kérik, d) ha a 10..(1) bekezdésében meghatározott összegnél nagyobb összegű kötelező előtakarékosságot vállalnak, e) ha a pályázó kiskorú gyermeket nevel f.) a pályázó vagy házastársa felsőfokú végzettséggel rendelkezik A bérlő kijelölése 7.. (1) A polgármester írásban értesíti a jogosultat a kijelölésről, az elhelyezés feltételeiről, és időpontjáról, továbbá felhívja a fiatal házasok figyelmét, hogy a beköltözhetőségtől számított 8 napon belül lakásbérleti szerződést (a továbbiakban: szerződés) kötelesek kötni. (2) Ha a fiatal házasok a megjelölt határidőn belül a szerződést nekik felróhatóan nem kötik meg, a kijelölés hatályát veszti.

3 A lakásbérleti szerződés létrejötte, tartalma 8.. (1) A szerződés - a polgármester kijelöléséről szóló értesítésben foglaltak szerint - a Polgármester, mint az önkormányzat képviselője és a fiatal házasok között határozott időre, de legfeljebb 5 évi időtartamra jön létre. (2) A szerződés tartalmazza: a) a lakás megjelölését, b) a rezsi költség megfizetésére vonatkozó rendelkezést c) a havonta zárolt takarékbetétben elhelyezésre kerülő összeget (kötelező előtakarékosság), d) a felek jogait és kötelességeit. Lakásbérleti díj 9.. (1) A lakás használatáért a fiatal házasok havonta lakásbérleti díjat nem fizetnek. (2) Az egyéb közüzemi díjakat a lakáshasználó a szolgáltatásokat végző szervnek külön köteles megfizetni. Kötelező takarékosság 10.. (1) A bérbevételi kérelem benyújtásakor a fiatal pár egyike nyilatkozatban vállalja, hogy a lakásbérleti szerződés megkötésekor olyan lakástakarékossági szerződést köt, amely keretében Ft összeg előzetes befizetése mellett havonta ,-Ft betétet befizet. Az előtakarékossági szerződést legalább a bentlakás időtartamára- valamely Európai Unió területén bejegyzett hitelintézetnél vagy biztosítónál kell megkötni. (2) Az előző éves befizetés összegét minden év március 31-ig igazolni kell A lakás átadására az önkormányzati bérlakások leadására vonatkozó szabályokat kell alkalmazni. (Az átadásról átvételről jegyzőkönyvet kell készíteni.) Az épület használata, a lakók jogai és kötelességei 12.. A fiatal házasok a számukra kijelölt lakást és a közös célokat szolgáló helyiségeket kötelesek a házirendben rögzítetteknek megfelelően használni. A lakásbérleti szerződés megszűnése 13.. A bérleti szerződés megszűnik: a) a benne megállapított határidő elteltével, b) ha a fiatal házasok bármilyen jogcímen lakásigényüket kielégítő lakáshoz jutottak, c) a Polgármester felmondása következtében, ha a fiatal házasok közüzemi díjfizetési vagy előtakarékossági kötelezettségük elmulasztása miatt a polgármester részéről tett írásbeli felszólítás átvételétől számítva 15. nap elteltével sem tesznek eleget, d.) abban az esetben, ha a kereső tevékenység 90 napnál hosszabb időre, vagy a hallgatói jogviszony megszűnik (kivéve, ha a tanulmányok befejezése után a lakásban lakó 6 hónapon belül munkába áll ).

4 14.. (1) A szerződés megszűnését követő 15 napon belül a fiatal házasok kötelesek a lakást elhagyni. (2) Amennyiben a fiatal házasok az (1) bekezdésben meghatározott határidőn belül a lakást nem hagyják el, a jogosulatlan használat kezdetétől számítva a mindenkori minimálbér összegének megfelelő pótdíjat kötelesek fizetni. (3) A szerződés lejártát követő 6 hónapon túli használat esetén a lakás visszaadása iránt a bérbeadó köteles pert indítani. Vegyes rendelkezések 15.. (1 ) E rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba. (2) A rendelet kihirdetéséről a jegyző a helyben szokásos módon gondoskodik. Zalacsány, 2014.szeptember 12. Nagy Lászlóné Polgármester Hetesi Krisztina jegyző Kihirdetve: Zalacsány, szeptember 15. Hetesi Krisztina Jegyző

5 1. melléklet a 10/2014. (IX.15.) önk. rendelethez P Á L Y Á Z A T I N Y O M T A T V Á N Y A Zalacsány, Hegy u. 9. szám alatti fecskeházi lakás határozott idejű, legfeljebb 5 évre szóló bérleti joga elnyerésére I. Személyi adatok Telefonszám: Név: Állampolgárság: Leánykori név: Anyja neve: Születési hely, idő Állandó lakcím, létesítési idő: Pályázó Házastárs/élettárs Tartózkodási hely, létesítési idő: Levelezési cím: Szem. ig. szám: Családi állapot: Házasságkötés ideje / Élettársi kapcsolat kezdete: Foglalkozás: Munkahely neve, címe, munkaviszony kezdete: Havi rendszeres nettó jövedelem: Legmagasabb iskolai végzettség Eltartott kiskorú gyermekek neve és születési éve:

6 A meghirdetett lakást.évre kívánom igénybe venni II. A pályázó és házastársa/élettársa nyilatkozatai: 1.) Rendelkezik-e lakás-előtakarékossági szerződéssel: IGEN NEM 2.) Ha rendelkezik lakás-előtakaréskossági szerződéssel, akkor a.) a számlavezető bank neve:... b.) a számlavezető bank címe:... c.) a lakás-előtakarékossági szerződés megkötésének ideje: d.) a rendszeres lakás-előtakarékosság összege:,-ft/hó e.) a számlájának jelenlegi egyenlege:.,-ft. 3.) Amennyiben még nem rendelkezik lakás-előtakarékossági szerződéssel, a pályázat elnyerése esetén mekkora összegű havi lakás-előtakarékosságot vállal (min Ft/hó):.Ft/hó, valamint Ft összeg előzetes befizetését Csak állami támogatással finanszírozott lakás-előtakarékossági szerződést fogadunk el! 4.) A pályázó kijelenti, hogy ismeri és magára kötelezően elfogadja a.) Zalacsány község Önkormányzatának /2014.(IX.15.)sz. rendeletét, b.) a Fecskeház szabályzatát, c.) a pályázati hirdetményben foglaltakat, melyek be nem tartása esetén a tulajdonos megbízottja jogosult a bérleti szerződést azonnali hatállyal felmondani. 5.) A pályázó kötelezettséget vállal arra, hogy lakás-előtakarékossági számlája pénzintézet által megküldött egyenlegközlő értesítésének másolatát háromhavonta az Önkormányzat megbízottja rendelkezésére bocsátja, és tudomásul veszi, hogy kéthavi lakás-előtakarékosság elmaradása esetén a bérleti szerződést a tulajdonos megbízottja felmondhatja. 6.) A pályázó tudomásul veszi, hogy a bérleti szerződés bármely okból történő megszűnése esetén köteles a lakásból 15 napon belül kiköltözni és azt üresen, tiszta és további rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban átadni. a.) kijeleni, hogy ebben az esetben házastársával/élettársával együtt az alábbi lakásba költöznek: Cím:. b.) a lakás tulajdonformája: MAGÁNTULAJDON ÖNKORMÁNYZATI TULAJDON EGYÉB: 7.) A pályázó tudomásul veszi, hogy a bérleti jog maximum 5 éves határozott időre szól, mely nem hosszabbítható meg, nem cserélhető el és nem ruházható át. 8.) A pályázó és házastársa/élettársa nyilatkozik, hogy nem rendelkeznek beköltözhető lakással vagy lakástulajdonban 50%-nál nagyobb tulajdonrésszel vagy saját családi környezetükben elhelyezésük nem oldható meg.

7 9.) A pályázó vállalja, hogy a bérleti szerződés megkötését követően legalább 10 évig Zalacsány községben fog élni állandó lakosként. 10.) A pályázó és házastársa/élettársa aláírásukkal büntetőjogi felelősséget vállalnak azért, hogy az általuk a pályázatukban közölt adatok a valóságnak megfelelnek. Zalacsány, pályázó házastárs/élettárs N Y I L A T K O Z A T Alulírott (név) (helység). (utca, házszám) alatti lakos nyilatkozom, hogy.. nevű, Zalacsány, Hegy u. 9. alatti bérlőt és családját a bérleti szerződés megszűnése esetén (helység, utca, házszám) alatti ingatlanomba ( melynek tulajdonjogát 30 napnál nem régebbi tulajdoni lappal igazolom) befogadom. Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy fent közölt nyilatkozat a valóságnak megfelel. Zalacsány, Nyilatkozatot tevő aláírása

Jánoshalma Város Képviselő-testület 17/2005 (X.20.) Ör. sz. rendelete

Jánoshalma Város Képviselő-testület 17/2005 (X.20.) Ör. sz. rendelete Jánoshalma Város Képviselő-testület 17/2005 (X.20.) Ör. sz. rendelete a Jánoshalma Városban épített fecskeházban történő elhelyezés feltételeiről Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő-testülete a fiatal

Részletesebben

Egységes szerkezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

Egységes szerkezet ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Szarvas Város Önkormányzata 8/2002.(IV.19.) számú helyi rendeletével módosított 1/1999. (I. 29.) rendelete egységes szerkezetben az önkormányzati tulajdonú ifjúsági lakásokba (fiatal házasok otthonába)

Részletesebben

Általános rendelkezések 1..

Általános rendelkezések 1.. Jánossomorja Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 12/1998. (XI.26.) ÖKT. számú rendelete a Fiatalok Lakóháza működéséről módosításokkal egységes szerkezetben Jánossomorja Nagyközség Önkormányzat

Részletesebben

Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2017. (X. 4.) önkormányzati rendelete a Fiatalok Lakóházának működéséről

Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2017. (X. 4.) önkormányzati rendelete a Fiatalok Lakóházának működéséről Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2017. (X. 4.) önkormányzati rendelete a Fiatalok Lakóházának működéséről Jánossomorja Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I K É R E L E M a Bercsényi út 14. sz. alatt lévő garzonházi lakások bérleti jogának megszerzéséhez

P Á L Y Á Z A T I K É R E L E M a Bercsényi út 14. sz. alatt lévő garzonházi lakások bérleti jogának megszerzéséhez P Á L Y Á Z A T I K É R E L E M a Bercsényi út 14. sz. alatt lévő garzonházi lakások bérleti jogának megszerzéséhez Alulírottak.(név) bejelentjük, hogy pályázatot nyújtunk be Kazincbarcika Város Önkormányzata

Részletesebben

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM PÁLYÁZATI KIÍRÁSA A PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁBAN LÉVŐ PÉCS KOLLER U. 4-6. SZÁM ALATT TALÁLHATÓ FECSKEHÁZ MEGNEVEZÉSŰ - ÖSSZKOMFORTOS ÖNKORMÁNYZATI LAKÁSOK BÉRLETI

Részletesebben

Pályázat önkormányzati szociális bérlakás 5 év határozott időtartamú bérbevételére Felhívjuk a Tisztelt Pályázó figyelmét a kért adatok pontos, egyértelmű kitöltésére. Amennyiben a pályázat hiányosan kerül

Részletesebben

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(..) számú önkormányzati rendelete

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(..) számú önkormányzati rendelete Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(..) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletéről Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Bakonyszentlászló Község Önkormányzat. Képviselő-testületének. 11/2015. (XI. 2.) önkormányzati rendelete. az első lakáshoz jutók támogatásáról

Bakonyszentlászló Község Önkormányzat. Képviselő-testületének. 11/2015. (XI. 2.) önkormányzati rendelete. az első lakáshoz jutók támogatásáról Bakonyszentlászló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2015. (XI. 2.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról A rendeletet Bakonyszentlászló Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

A rendelet hatálya. A lakásbérlet általános szabályai

A rendelet hatálya. A lakásbérlet általános szabályai Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2007. (IV. 25.) számú rendelete feltételeiről Lábatlan Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény

Részletesebben

Nagybánhegyes Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2015. (XI. 25.) Ör. számú rendelete

Nagybánhegyes Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2015. (XI. 25.) Ör. számú rendelete Nagybánhegyes Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2015. (XI. 25.) Ör. számú rendelete a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól. Nagybánhegyes Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

(1) R 4. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

(1) R 4. (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete../2015. (.) rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésükre vonatkozó szabályokról szóló, 29/2009.( IX.30.) számú rendelet

Részletesebben

Sokorópátka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról

Sokorópátka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról Sokorópátka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2014. (XI.26.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról Sokorópátka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

ELŐSZÁLLÁS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2015. (I. 29.) önkormányzati rendelete

ELŐSZÁLLÁS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2015. (I. 29.) önkormányzati rendelete ELŐSZÁLLÁS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2015. (I. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások és a helyiségek bérletének megállapításáról Előszállás Nagyközség Önkormányzatának

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Pálháza Város Önkormányzat képviselő-testületének 3/2014. (II. 13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről Pálháza Város Önkormányzat

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. Bátaapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet

Pályázati Hirdetmény. Bátaapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet Pályázati Hirdetmény Bátaapáti Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet költségalapon meghatározott lakbérű önkormányzati bérlakások határozott idejű bérleti jogának elnyerésére Pályázati

Részletesebben

Rákóczifalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2019. (V. 24.) önkormányzati rendelete

Rákóczifalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2019. (V. 24.) önkormányzati rendelete Rákóczifalva Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2019. (V. 24.) önkormányzati rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások és helyiségek bérletéről és elidegenítéséről Rákóczifalva Város Önkormányzatának

Részletesebben

Az önkormányzati lakások bérbeadásának feltételei 2..

Az önkormányzati lakások bérbeadásának feltételei 2.. Tengelic Község Önkormányzata 12/2008(VI.25.) számú rendelete az Önkormányzat tulajdonában lévő önkormányzati lakások és helyiségek bérletéről, a lakbérek mértékéről a 12/2009. (VIII.19.) és a 22/2011

Részletesebben

Pályázati adatlap. önkormányzati bérlakás 5 év határozott időtartamú bérbevételére szociális alapon

Pályázati adatlap. önkormányzati bérlakás 5 év határozott időtartamú bérbevételére szociális alapon Pályázati adatlap önkormányzati bérlakás 5 év határozott időtartamú bérbevételére szociális alapon Felhívjuk a Tisztelt Pályázó figyelmét a kért adatok pontos, egyértelmű kitöltésére. Amennyiben a pályázat

Részletesebben

Összevont szerkezet 2001(09.12)

Összevont szerkezet 2001(09.12) Összevont szerkezet 2001(09.12) ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ- TESTÜLETE az önkormányzati lakások lakbérének megállapításáról szóló 14/2000.(12.15) számú rendeletének 12/2001(09.12) számú rendeletével

Részletesebben

Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő testületének 7/2012. (IV. 24.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról 1

Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő testületének 7/2012. (IV. 24.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról 1 Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő testületének 7/2012. (IV. 24.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról 1 Felsőlajos Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő Testületének 14/2013. ( V. 2.) sz. önkormányzati rendelete

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő Testületének 14/2013. ( V. 2.) sz. önkormányzati rendelete Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő Testületének 14/2013. ( V. 2.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló nem lakáscélú helyiségek bérletére vonatkozó egyes szabályokról

Részletesebben

Kazincbarcika Város Önkormányzata pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a. alábbiak szerint: Lakbér és Komfortfokozat. Ft/hó

Kazincbarcika Város Önkormányzata pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a. alábbiak szerint: Lakbér és Komfortfokozat. Ft/hó RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS garzonházi lakások bérbeadására Kazincbarcika Város Önkormányzata pályázat kiírásával bérbeadásra meghirdeti a Bercsényi úton épülõ fiatalok garzonházában lévõ 18 db önkormányzati

Részletesebben

1. Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések Kápolnásnyék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10 /2014. (XI. 11.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás igénylésének helyi szabályairól Kápolnásnyék Község Önkormányzatának

Részletesebben

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete. 6/2005. (IV.28.) számú

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete. 6/2005. (IV.28.) számú Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 6/2005. (IV.28.) számú Rendel ete Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletéről és a lakbérek megállapításáról ( egységes szerkezetben a módosítására

Részletesebben

Az ügytípus megnevezése: Helyi lakáscélú támogatás

Az ügytípus megnevezése: Helyi lakáscélú támogatás Az ügytípus megnevezése: Helyi lakáscélú támogatás Eljáró osztály: Illetékességi terület: Eljárási illeték: Ügyintézéshez szükséges dokumentumok Hatósági Osztály Sárbogárd Város közigazgatási területe

Részletesebben

Letenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 15/2014. (XI. 13.) önkormányzati rendelete. a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Letenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 15/2014. (XI. 13.) önkormányzati rendelete. a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Letenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2014. (XI. 13.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Letenye Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a szociális

Részletesebben

Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 11/2015. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól

Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 11/2015. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 11/2015. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Sajóvámos Község Önkormányzatának Képviselőtestülete az alaptörvény

Részletesebben

Jánossomorja Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 12/1998. (XI.26.) ÖKT. számú rendelete a Fiatalok Lakóháza mőködésérıl

Jánossomorja Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 12/1998. (XI.26.) ÖKT. számú rendelete a Fiatalok Lakóháza mőködésérıl Jánossomorja Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 12/1998. (XI.26.) ÖKT. számú rendelete a Fiatalok Lakóháza mőködésérıl Jánossomorja Nagyközség Önkormányzat Képviselıtestülete a fiatalok takarékosságának,

Részletesebben

I. fejezet. A rendelet hatálya 1.. Hatásköri szabályok 2..

I. fejezet. A rendelet hatálya 1.. Hatásköri szabályok 2.. Herceghalom Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2002.(XII.15.) számú rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére (Egységes szerkezetbe foglalva

Részletesebben

Felsőtárkány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2013. (VI.13.) önkormányzati rendelete a lakáshoz jutás helyi támogatásának rendjéről

Felsőtárkány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2013. (VI.13.) önkormányzati rendelete a lakáshoz jutás helyi támogatásának rendjéről Felsőtárkány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2013. (VI.13.) önkormányzati rendelete a lakáshoz jutás helyi támogatásának rendjéről Felsőtárkány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A rendelet célja. Az iskolakezdési támogatás nyújtása és biztosításának szabályai. A támogatás mértéke

A rendelet célja. Az iskolakezdési támogatás nyújtása és biztosításának szabályai. A támogatás mértéke Balatonakarattya Község Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2015.(VIII.17.) Önkormányzati rendelete a 2015. évi önkormányzati iskolakezdési támogatásról Balatonakarattya Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

1. Általános rendelkezések. 2. A támogatás feltételei

1. Általános rendelkezések. 2. A támogatás feltételei Kápolnásnyék Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2015.(X.27.) önkormányzati rendelete A szociális célú tűzifa támogatás igénylésének helyi szabályairól Kápolnásnyék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2016(IX.5.) önkormányzati rendelete A szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól

Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2016(IX.5.) önkormányzati rendelete A szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2016(IX.5.) önkormányzati rendelete A szociális tűzifa támogatás helyi szabályairól Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2013. (XI. 28.) önkormányzati rendelete a 2013. évben a helyi önkormányzatok szociális célú tűzifa vásárlásához kapcsolódó kiegészítő támogatásból

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. költségalapú lakás bérbeadására. pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. költségalapú lakás bérbeadására. pályázatot hirdet PÁLYÁZATI KIÍRÁS költségalapú lakás bérbeadására A Szerencsi Városüzemeltető Non - Profit Kft (3900 Szerencs, Eperjes út 9.), mint bérbeadó a Szerencs Város Önkormányzata (3900 Szerencs, Rákóczi út 89.)

Részletesebben

Lipót Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2018.(III...) önkormányzati rendelete a lakás építéséhez, vásárlásához nyújtandó helyi támogatásról

Lipót Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2018.(III...) önkormányzati rendelete a lakás építéséhez, vásárlásához nyújtandó helyi támogatásról Lipót Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2018.(III...) önkormányzati rendelete a lakás építéséhez, vásárlásához nyújtandó helyi támogatásról Lipót Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

Bük Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014.(III. 11.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról

Bük Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014.(III. 11.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról Bük Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014.(III. 11.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról Bük Város Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk

Részletesebben

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 39/2011. (XII.23.) önkormányzati rendelete

Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 39/2011. (XII.23.) önkormányzati rendelete Orosháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 39/2011. (XII.23.) önkormányzati rendelete az önkormányzati lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésére vonatkozó szabályokról szóló, a 28/2006.

Részletesebben

P á l y á z a t. a Karcag, Széchenyi sgt. 87. sz. alatti önkormányzati bérlakás bérletére

P á l y á z a t. a Karcag, Széchenyi sgt. 87. sz. alatti önkormányzati bérlakás bérletére P á l y á z a t a Karcag, Széchenyi sgt. 87. sz. alatti önkormányzati bérlakás bérletére A pályázó neve: leánykori neve: születési helye, ideje: anyja neve: A pályázó állandó lakcíme: A pályázó tartózkodási

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSBA TÖRTÉNŐ BEFOGADÁS

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSBA TÖRTÉNŐ BEFOGADÁS 1041 Budapest, István út 14. 231-3179, Fax.: 231-3191 lakas.osztaly@ujpest.hu Hivatali ügyfélkapu elérhetőség: IVKERPMH, KRID: 701127129 Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat POLGÁRMESTERI HIVATAL

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (X.7.) számú önkormányzati rendelet a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (X.7.) számú önkormányzati rendelet a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (X.7.) számú önkormányzati rendelet a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

Prügy Községi Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (XII.17.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Prügy Községi Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (XII.17.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Prügy Községi Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2013. (XII.17.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Prügy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30 / (VIII.10.) önkormányzati rendelete a lakáscélú támogatásról

Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30 / (VIII.10.) önkormányzati rendelete a lakáscélú támogatásról Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 30 / 2017. (VIII.10.) önkormányzati rendelete a lakáscélú támogatásról Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. A rendelet célja II. ELJÁRÁSI RENDELEKEZÉSEK. A helyi támogatás feltételrendszere

I. ÁLTALÁNOS RÉSZ. A rendelet célja II. ELJÁRÁSI RENDELEKEZÉSEK. A helyi támogatás feltételrendszere Lengyel Község Önkormányzata Képviselő-testületének az első lakáshoz jutók támogatásáról szóló 11/2015. ( IX.21.) önkormányzati rendelete a 2/2016. (I.29.) és a 4/2018. (II.28.) önkormányzati rendeletekkel

Részletesebben

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2016. (II.11.) önkormányzati rendelete

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2016. (II.11.) önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről és annak egyes szabályairól szóló 22/2013.

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003. (III. 25.) SZ. RENDELETE az első lakáshoz jutók támogatásáról

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003. (III. 25.) SZ. RENDELETE az első lakáshoz jutók támogatásáról SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 6/2003. (III. 25.) SZ. RENDELETE az első lakáshoz jutók támogatásáról egységes szerkezetben a 19/2003. (VIII. 26.), a 21/2004. (V. 27.), 5/2005. (III. 29.), 17/2009. (V.

Részletesebben

Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete. a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete. 16/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete. a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Rezi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 16/2014.

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről Majosháza Község Önkormányzatának

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(X.03.) önkormányzati rendelete

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(X.03.) önkormányzati rendelete Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(X.03.) önkormányzati rendelete A szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről Tarnaméra Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő testületének 17/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról 1

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő testületének 17/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról 1 Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő testületének 17/2012. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról 1 Lajosmizse Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete /2016 ( ) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa juttatásainak szabályairól

Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete /2016 ( ) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa juttatásainak szabályairól Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete /2016 ( ) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa juttatásainak szabályairól Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2015. (XI.5.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2015. (XI.5.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Szomor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2015. (XI.5.) önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Szomor Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 18/2008. (XII.12.) önkormányzati rendelete. a fiatal családok első lakáshoz jutásának támogatásáról 1

PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 18/2008. (XII.12.) önkormányzati rendelete. a fiatal családok első lakáshoz jutásának támogatásáról 1 PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2008. (XII.12.) önkormányzati rendelete a fiatal családok első lakáshoz jutásának támogatásáról 1 Pétfürdő Nagyközség Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 1/2014. (II.19.) önkormányzati rendelete

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 1/2014. (II.19.) önkormányzati rendelete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 1/2014. (II.19.) önkormányzati rendelete a lakások bérletéről szóló 25/2006.(VII. 12.) önkormányzati rendelet módosításáról Miskolc Megyei Jogú Város

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 16/2014. (XI.28.) önkormányzati rendelete. A szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 16/2014. (XI.28.) önkormányzati rendelete. A szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 16/2014. (XI.28.) önkormányzati rendelete A szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Kengyel Községi Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

egységes szerkezetben az 5/2014. (VI. 2.) önkormányzati rendelettel 1. A lakásbérlet általános szabályai

egységes szerkezetben az 5/2014. (VI. 2.) önkormányzati rendelettel 1. A lakásbérlet általános szabályai Őrbottyán Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (IV. 1.) önkormányzati rendelete Őrbottyán Város Önkormányzata tulajdonában lévő lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2014.(XII.19.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2014.(XII.19.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2014.(XII.19.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól 2 Németbánya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XI. 25.) önkormányzati rendelete

Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XI. 25.) önkormányzati rendelete Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2016. (XI. 25.) önkormányzati rendelete a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről Majosháza Község Önkormányzatának

Részletesebben

KÁLLÓSEMJÉN NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 9 /2014.(IX. 25.) rendelete. az első lakáshoz jutók pénzügyi támogatásáról.

KÁLLÓSEMJÉN NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 9 /2014.(IX. 25.) rendelete. az első lakáshoz jutók pénzügyi támogatásáról. KÁLLÓSEMJÉN NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 9 /2014.(IX. 25.) rendelete az első lakáshoz jutók pénzügyi támogatásáról. Kállósemjén Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Pályázat FECSKEHÁZ lakás bérletére Fiatal párok figyelem!

Pályázat FECSKEHÁZ lakás bérletére Fiatal párok figyelem! Pályázat FECSKEHÁZ lakás bérletére Fiatal párok figyelem! Fazekas József Általános Iskola és Óvoda Működéséért Közalapítvány és Sümegcsehi Község Önkormányzata pályázatot hirdet a Sümegcsehi, Árpád u.

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Önkormányzati lakás bérbevételére. Igénylő neve:... (születési név)... (születési hely, idő)... (anyja neve)...

PÁLYÁZAT. Önkormányzati lakás bérbevételére. Igénylő neve:... (születési név)... (születési hely, idő)... (anyja neve)... 1. sz. melléklet PÁLYÁZAT Önkormányzati lakás bérbevételére Igénylő neve:......... (születési név).... (születési hely, idő).... (anyja neve)... Állampolgársága:.. amennyiben nem magyar állampolgár, tartózkodási

Részletesebben

1. A lakásbérlet általános szabályai 2.

1. A lakásbérlet általános szabályai 2. Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.17.) önkormányzati rendelete Bucsa Község Önkormányzata tulajdonában lévő lakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletéről és elidegenítéséről

Részletesebben

Átány Községi Ön kormányzat Képviselő-testületének. 14/2016.(XI.30.) önkormányzati rendelete. A szociális célú tüzelőanyag juttatásának szabályairól

Átány Községi Ön kormányzat Képviselő-testületének. 14/2016.(XI.30.) önkormányzati rendelete. A szociális célú tüzelőanyag juttatásának szabályairól Átány Községi Ön kormányzat Képviselő-testületének 14/2016.(XI.30.) önkormányzati rendelete A szociális célú tüzelőanyag juttatásának szabályairól Átány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete, az

Részletesebben

Jobbágyi Község Önkormányzata 15/2015. (XI. 30.) önkormányzati rendelete a szociális célú tüzelőanyag támogatásról

Jobbágyi Község Önkormányzata 15/2015. (XI. 30.) önkormányzati rendelete a szociális célú tüzelőanyag támogatásról Jobbágyi Község Önkormányzata 15/2015. (XI. 30.) önkormányzati rendelete a szociális célú tüzelőanyag támogatásról Jobbágyi Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésben

Részletesebben

ÚJHARTYÁN VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 21/2012. (VIII. 31.)rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról EGYSÉGES SZERKEZETBEN

ÚJHARTYÁN VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 21/2012. (VIII. 31.)rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról EGYSÉGES SZERKEZETBEN ÚJHARTYÁN VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 21/2012. (VIII. 31.)rendelete az első lakáshoz jutók támogatásáról EGYSÉGES SZERKEZETBEN Újhartyán Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

Tárgy: szociális célú tűzifa rendelet tervezet

Tárgy: szociális célú tűzifa rendelet tervezet Ikt.szám: 59-8/ 2017/A2 Tárgy: szociális célú tűzifa rendelet tervezet Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzat a képviselőtestület döntése alapján pályázatot nyújtott be Belügyminisztériumhoz keménylombos

Részletesebben

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2006. (III. 31.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások bérletéről.

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2006. (III. 31.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások bérletéről. Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2006. (III. 31.) sz. ÖKT. rendelete az önkormányzati tulajdonú lakások bérletéről. (Egységes szerkezetben az önkormányzati tulajdonú lakások bérletéről

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2008. (XI. 28.) önkormányzati rendelete Az önkormányzati tulajdonú lakások és helyiségek bérbeadásáról (Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt

Részletesebben

Kunszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. (V.21.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutó fiatal házasok támogatásáról

Kunszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. (V.21.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutó fiatal házasok támogatásáról 1 Kunszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. (V.21.) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutó fiatal házasok támogatásáról Kihirdetve: 2014. május 21. Kifüggesztve: 2014. május

Részletesebben

ADATLAP FIATALOK GARZONHÁZÁBAN VALÓ ELHELYEZÉS SZOCIÁLIS ALAPON

ADATLAP FIATALOK GARZONHÁZÁBAN VALÓ ELHELYEZÉS SZOCIÁLIS ALAPON FNY-Ü-2 ADATLAP FIATALOK GARZONHÁZÁBAN VALÓ ELHELYEZÉS SZOCIÁLIS ALAPON I. Igénylés típusa új igénylés, bérleti jogviszony hosszabbítás II. Igénylő személyes adatai Magányszemély neve: Magányszemély születési

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Önkormányzati lakás bérbevételére. Igénylő neve:... (születési név)... (születési hely, idő)... (anyja neve)...

PÁLYÁZAT. Önkormányzati lakás bérbevételére. Igénylő neve:... (születési név)... (születési hely, idő)... (anyja neve)... PÁLYÁZAT Önkormányzati lakás bérbevételére Igénylő neve:......... (születési név).... (születési hely, idő).... (anyja neve)... Állampolgársága:.. amennyiben nem magyar állampolgár, tartózkodási kártya

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2015.(XI.27.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2015.(XI.27.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2015.(XI.27.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól 2 Németbánya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének május 29-ei soros ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének május 29-ei soros ülésére ELŐTERJESZTÉS Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-ei soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés az önkormányzat tulajdonában lévő Alcsútdoboz Szabadság u.

Részletesebben

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (XI.24.) számú önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól

Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (XI.24.) számú önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2016. (XI.24.) számú önkormányzati rendelete a szociális tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól Úrkút Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Kéthely Község Önkormányzatának. 4/2002.(III.15.) számú. rendeletéhez B E J E L E N T É S

Kéthely Község Önkormányzatának. 4/2002.(III.15.) számú. rendeletéhez B E J E L E N T É S 1. számú melléklet Kéthely Község Önkormányzatának 4/2002.(III.15.) számú rendeletéhez B E J E L E N T É S önkormányzati tulajdonú lakás bérletére irányuló szándékról /I., II., III., IV. fejezet valamennyi

Részletesebben

A rendelet hatálya. 1. A rendelet hatálya kiterjed minden Kisbér Város Önkormányzata tulajdonában álló lakásra és helyiségére.

A rendelet hatálya. 1. A rendelet hatálya kiterjed minden Kisbér Város Önkormányzata tulajdonában álló lakásra és helyiségére. KISBÉR VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 7/2013. (IV.11.) önkormányzati rendelete a lakások és helyiségek bérletére vonatkozó helyi szabályokról Kisbér Város Képviselő-testülete a lakások és helyiségek

Részletesebben

Kistolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 5/2013. (XII. 10.) önkormányzati rendelete

Kistolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 5/2013. (XII. 10.) önkormányzati rendelete Kistolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013. (XII. 10.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Kistolmács Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Jászjákóhalma Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2016.(XII..) rendelete. Szociális célú tűzifa juttatásáról. Általános rendelkezések

Jászjákóhalma Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2016.(XII..) rendelete. Szociális célú tűzifa juttatásáról. Általános rendelkezések Jászjákóhalma Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2016.(XII..) rendelete Szociális célú tűzifa juttatásáról Jászjákóhalma község Önkormányzatának képviselő-testülete a szociális igazgatásról és

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2013.(XI..) önkormányzati rendelete

Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2013.(XI..) önkormányzati rendelete Balajt Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2013.(XI..) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifavásárláshoz kapcsolódó kiegészítő támogatás felhasználásának helyi szabályairól TERVEZET Balajt

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4/2017. (II.28.) önkormányzati rendelete. egyes önkormányzati rendeletek módosításáról

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4/2017. (II.28.) önkormányzati rendelete. egyes önkormányzati rendeletek módosításáról TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4/2017. (II.28.) önkormányzati rendelete egyes önkormányzati rendeletek módosításáról Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete az 1. alcím tekintetében

Részletesebben

A Rendelet 18/A. (1) bekezdés d) pontja az alábbiak szerint módosul: a) fennálló hátralékát a bérbeadó, vagy a szolgáltató felé rendezte,

A Rendelet 18/A. (1) bekezdés d) pontja az alábbiak szerint módosul: a) fennálló hátralékát a bérbeadó, vagy a szolgáltató felé rendezte, 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 17/2016.(VI.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletéről, a lakbérek mértékéről és a lakbértámogatásról

Részletesebben

Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II. 18.) számú önkormányzati rendelete

Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II. 18.) számú önkormányzati rendelete Harkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II. 18.) számú önkormányzati rendelete A Harkányban élni Jó! -Esély Otthon, Harkányban című pályázat keretében nyújtandó lakhatási támogatásról.

Részletesebben

Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2013. október 29 (kedd) 17 órai kezdettel megtartandó képviselő-testületi ülésére

Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2013. október 29 (kedd) 17 órai kezdettel megtartandó képviselő-testületi ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Újhartyán Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2013. október 29 (kedd) 17 órai kezdettel megtartandó képviselő-testületi ülésére 14. napirendhez. Tárgy: Előterjesztő:

Részletesebben

Szakoly Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015. (XI. 23.) önkormányzati. Rendelete. A szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Szakoly Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015. (XI. 23.) önkormányzati. Rendelete. A szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Szakoly Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015. (XI. 23.) önkormányzati Rendelete A szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Szakoly Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Adásztevel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2014.(XII.23.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól

Adásztevel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2014.(XII.23.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól Adásztevel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2014.(XII.23.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól 2 Adásztevel Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. 27/2010. (XII. 17.) önkormányzati rendelete

Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. 27/2010. (XII. 17.) önkormányzati rendelete Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2010. (XII. 17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek bérletére vonatkozó egyes szabályokról Csömör

Részletesebben

Egységes szerkezetben. A rendelet célja. 2. A rendelet hatálya

Egységes szerkezetben. A rendelet célja. 2. A rendelet hatálya Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének az 5/2013.(IV.12.) önkormányzati rendelettel módosított 17/2012. (XII.13.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifára való jogosultságról, és az

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzata képviselő-testületének 6/2015 (V.28..) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatási formájáról

Csetény Község Önkormányzata képviselő-testületének 6/2015 (V.28..) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatási formájáról Csetény Község Önkormányzata képviselő-testületének 6/2015 (V.28..) önkormányzati rendelete az első lakáshoz jutók támogatási formájáról Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

Tárgy: Ásotthalom Község Önkormányzata, Déli utca 17/A. szám alatti költségalapú bérlakására pályázat kiírása

Tárgy: Ásotthalom Község Önkormányzata, Déli utca 17/A. szám alatti költségalapú bérlakására pályázat kiírása Ásotthalom Község Önkormányzatának Polgármesterétől 13/2008. Tf.: Somogyi Róbert Iktsz.: 1847/2008. Véleményező bizottság: TVMB Tárgy: Ásotthalom Község Önkormányzata, Déli utca 17/A. szám alatti költségalapú

Részletesebben

Javaslat az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 22/2012. (IV.20.) önkormányzati rendelet módosítására

Javaslat az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 22/2012. (IV.20.) önkormányzati rendelet módosítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának JEGYZŐJE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának

Részletesebben

Onga Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 17/2001. (XI. 21.) önkormányzati rendelete

Onga Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 17/2001. (XI. 21.) önkormányzati rendelete Onga Város Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2001. (XI. 21.) önkormányzati rendelete (A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege) Hatályos 2014. december 5. az Ongai Önkormányzat tulajdonában

Részletesebben

1. A rendelet célja, hatálya

1. A rendelet célja, hatálya Ecsegfalva Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2015. (XII..) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifára való jogosultságról, és az igénylés feltételeiről Ecsegfalva Község Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP NYUGDÍJASHÁZBAN. Önkormányzati lakás bérbeadására

PÁLYÁZATI ADATLAP NYUGDÍJASHÁZBAN. Önkormányzati lakás bérbeadására PÁLYÁZATI ADATLAP NYUGDÍJASHÁZBAN Önkormányzati lakás bérbeadására 1. A pályázó és házastársa (élettársa) adatai: Személyi adatok: A pályázó A pályázó házastársa (élettársa) vagy más együttköltöző bérlőtárs

Részletesebben

A rendelet célja. 2. A rendelet hatálya

A rendelet célja. 2. A rendelet hatálya Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2015. (X.30.) önkormányzati rendelete a szociális célú tűzifára való jogosultságról, és az igénylés feltételeiről Bucsa Község Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

... és neje/élettársa Szegvár,...u... szám alatti lakos/ok/ lakásépítési, -vásárlási, -bővítési támogatás iránti kérelme

... és neje/élettársa Szegvár,...u... szám alatti lakos/ok/ lakásépítési, -vásárlási, -bővítési támogatás iránti kérelme 13/1997. (IV.29.) Ör. melléklete Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal S z e g v á r Szabadság tér 2. sz.... és neje/élettársa Szegvár,...u.... szám alatti lakos/ok/ lakásépítési, -vásárlási, -bővítési

Részletesebben

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 KÉRELEM ÉTKEZTETÉS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ I. 1. Az ellátást igénybe vevő adatai: Név:... Születési

Részletesebben

Onga Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17 /2001. (XI.21.) számú rendelete (A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege)

Onga Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17 /2001. (XI.21.) számú rendelete (A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege) Onga Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17 /2001. (XI.21.) számú rendelete (A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege) az Ongai Önkormányzat tulajdonában lévő önkormányzati lakások

Részletesebben

JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Képviselő-testületének

JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Képviselő-testületének JÁSZDÓZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Egységes szerkezet Képviselő-testületének 7/2018. (IV. 27.) rendelete a téli rezsicsökkentés kiterjesztése érdekében nyújtott támogatásra való jogosultságról, az igénylés

Részletesebben

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2014 (XI.17) önkormányzati rendelete a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás

Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2014 (XI.17) önkormányzati rendelete a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2014 (XI.17) önkormányzati rendelete a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről Báránd Község Önkormányzat

Részletesebben