JA TE KSZABA LYZAT Decathlon #wedzeszelfi Instagram ja te k

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JA TE KSZABA LYZAT Decathlon #wedzeszelfi Instagram ja te k"

Átírás

1 JA TE KSZABA LYZAT Decathlon #wedzeszelfi Instagram ja te k A Decathlon #wedzeszelfi Instagram ja te k (a tova bbiakban: Ja te k) a oldalon jelenik meg. A ja te kosok a ja te k ido tartama alatt (4. pont) a saja t Instagram profiljukhoz feltöltött videóval/fotóval vehetnek re szt a ja te kban. A jelen Ja te kszaba ly felte teleinek megfelelo Ja te kosok között a Ja te k Szervezo je 2 db Ft e rte kű Wed ze terme ket sorsol ki sorsol ki. 2. A Ja te k szervezo je e s lebonyoli to ja A Játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Tízpróba Magyarország Kft. (Cg , Székhelye: 2040 Budaörs, Baross u. 146.) (továbbiakban: Szervező, Lebonyolító és Adatkezelő). 3. A Ja te k re sztvevo i A Ja te kban minden olyan, cselekvo ke pesse ge ben nem korla tozott, 16. e lete ve t betöltött, magyar a llampolga rsa gu, terme szetes szeme ly re szt vehet, aki magyarorsza gi lakóhellyel e s a neve re szóló Instagram profillal rendelkezik (a tova bbiakban: Ja te kos). A Ja te kból ki vannak za rva a Szervezo, a Lebonyoli tó, illetve a Ja te k szerveze se ben vagy lebonyoli ta sa ban közremu ködo gazda lkodó szervezetek, u gynökse gek tulajdonosai, vezeto tisztse gviselo i, alkalmazottai e s mindezek közeli hozza tartozói (Ptk. 8:1. (1) bekezde s), valamint a Ja te k lebonyoli ta sa ban re szt vevo egye b közvetlen közremu ködo k e s közeli hozza tartozóik (Ptk. 8:1. (1) bekezde s). 4. A Ja te kban valo re szve tel felte tele A Ja te kban való re szve tel felte tele, hogy a Ja te kos a Ja te k ido tartama alatt saja t profiljukhoz olyan ke pet vagy videót töltsenek fel, amit valamely Decthlon a ruha zban ke szi tenek, legala bb egy Wed ze terme k la tható e s haszna lja k a #ilovewedze hashtaget. A fenti felte teleket nem, vagy hia nyosan teljesi to Ja te kosok pa lya zata e rve nytelen, e s nem vehetnek re szt a sorsola son. A javasolt videó/fotó nem se rtheti ma s szeme lyek vagy va llalatok szellemi tulajdonhoz fu zo do joga t, illetve szeme lyise gi jogait; nem ta mogathat ero szakos, vesze lyes vagy antiszocia lis viselkede si forma kat; nem lehet törve nyellenes e s nem se rtheti az i ratlan e s i rott közösse gi szaba lyokat;

2 nem se rtheti ma sok etnikai, valla si, politikai meggyo zo de se t; nem tartalmazhat obszce n, se rto, vulga ris, fenyegeto zaklató szexista vagy rasszista utala sokat; nem tartalmazhat spam jellegu u zenetet e s nem okozhat technikai zavart az oldal mu köde se ben. 5. A Ja te k ido tartama A ja te k kezdete: janua r :00 óra A ja te k ve ge: janua r :00 óra 6. A Ja te k e s a sorsola s menete A sorsolás gépi u ton zajlik (automatizált adatkezelés valósul meg) és nem nyilvános. A sorsolás időpontja január (közép-európai idő szerint) A sorsolás helyszíne: Tízpróba Magyarország Kft. (2040 Budaörs, Baross u. 146.) a sorsolás tisztaságáért a Lebonyolító felel. 7. Nyereme nyek A Ja te kosok között a Szervezo 2 nyertest e s nyertesenke nt 1 db Ft e rte kű Decathlon Wed ze terme ket oszt sze t. A nyereme nyek ma sra nem a truha zhatóak, e s ke szpe nzre nem a tva lthatóak. A nyereme nyekkel kapcsolatos adó e s illete kterheket a Szervezo viseli, i gy a nyertes Ja te kosokat a nyereme nyekkel kapcsolatban nem terheli szeme lyi jövedelemadó- fizete si, illetve illete kfizete si kötelezettse g. A nyereme nyek a tve tele vel e s felhaszna la sa val összefu gge sben esetlegesen felmeru lo egye b költse gek e s kiada sok (pl. az a tve tel elmarada sa esete n a nyereme ny u jbóli ke zbesi te se nek költse ge) a nyertes Ja te kost terhelik. A Szervezo a nyertesek ne vsora t a Decathlon Instagram-oldalon hozza nyilva nossa gra, a Ja te kot kihirdeto poszt alatti hozza szóla sban, a sorsola st követo 2 munkanapon belu l, melyhez a Ja te kos kifejezetten hozza ja rul. A nyereme nyek a tve tele nek, illetve kisza lli ta snak módja t a Szervezo szeme lyes Instagram-u zenetben egyezteti a nyertesekkel, melyhez a Ja te kos kifejezetten hozza ja rul.

3 A Szervezo minden nyereme ny esete ben 1 fo tartale knyertest is kisorsol. Amennyiben a nyertes a jelen szaba lyzatban lei rt ba rmely felte telnek nem felel meg, u gy a Szervezo kiza rja a Ja te kból e s a helye re a tartale knyertes le p. 8. Egye b rendelkeze sek A Ja te k semmilyen szinten nem a ll kapcsolatban a Instagrammal, a Instagram nem ta mogatja azt. A Ja te kban re szt vevo k nem az Instagram sza ma ra szolga ltatnak informa ciókat. A Szervezo a Ja te kosok a ltal megadott szeme lyes adatok valósa gtartalma e rt nem felel, e s azokat a Ja te kossal való kapcsolatfelve tel u tja n nyertesse ge to l fu ggetlenu l is jogosult elleno rizni. Amennyiben a nyertes Ja te kos 5 napon belu l nem va laszol a Szervezo megkerese se re, u gy elveszi ti jogosultsa ga t a nyereme nyre e s helye re a tartale knyertes keru l. Amennyiben a nyertes cselekvo ke pesse ge ben korla tozott, u gy a nyereme nye vel kapcsolatos e rdemi u gyinte ze sre, valamint a nyereme nye a tve tele re csak a törve nyes ke pviselo je vel egyu tt jogosult. A Ja te kos pa lya zata nak hia nyossa ga e rt/hiba ja e rt, a nyereme ny elmarada sa e rt vagy ke sedelme e rt, valamint a ke zbesi te s sora n keletkezett ka roke rt a Szervezo e s a szerveze sben re szt vevo ce gek nem va llalnak felelo sse get. A Ja te kos tudoma sul veszi, hogy a Szervezo a Ja te k sora n bekövetkezo technikai proble ma ke rt, illetve a rendszer, szerver tu lterheltse ge bo l eredo lea lla soke rt, nehe zse geke rt nem va llal felelo sse get. A Szervezo fenntartja a Ja te k szaba lyai (Ja te kszaba lyzat), mechanizmusa, nyereme nyei megva ltoztata sa nak joga t. A Szervezo kiza rja felelo sse ge t a Ja te kkal kapcsolatos ba rmilyen kommunika ciós anyagban esetlegesen elo forduló nyomdai hiba e rt. A Szervezo jogosult kiza rni Ja te kból azt a ja te kost, aki a ja te kban tisztesse gtelen módon, a jelen szaba lyzatban foglalt felte telek e s elo i ra sok megkeru le se vel próba l re szt venni. Amennyiben a Ja te k sora n visszae le s vagy sportszeru tlen ja te k gyanu ja meru l fel, amely visszae le sre adhat leheto se get, a Szervezo fenntartja a jogot, hogy a Ja te kot szu neteltesse, vagy törölje.

4 9. Adatve delem A Játék során végzett adatkezelésekkel kapcsolatos kontaktszemély adatai: Kontaktszemély neve: Köbli Hanna Cégnév: Ti zpróba Magyarorsza g Kft. Cím: 2040 Baross u cím: hanna.kobli@decathlon.com Telefon: Adatvédelmi tisztviselő neve: Dataprotection.eu Kft., adatvedelem@decathlon.com A Játékos a Játékban való részvétellel az általános adatvédelmi rendelet ((EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet) 6. cikk (1) a) pontja alapján kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy a jelen szabályzat 3. pontjában említett személyes adatait a Szervező a Játék lebonyolítása céljából (ideértve többek között a Játékos azonosítását, a Játékossal való kapcsolattartást és kommunikációt, az adójogi és közterhekkel kapcsolatos kötelezettségek teljesítését is) és annak időtartamáig a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően kezelje, ideértve azt is, hogy amennyiben a Játékos nyertesként kerül kisorsolásra, a Szervező és a Lebonyolító az internetes honlapjukon a Nyertesek nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett nyilvánosságra hozzák. A nyertesként kisorsolt Játékosok adatait az adózás rendjéről szóló évi CL. törvény a alapján a Szervező a részükre kiszolgáltatott nyereményeket terhelő adó megfizetését követő ötödik adóév végéig őrzi meg. A Játékos a Játékban való részvételhez köteles a 3. pontban során kötelezőként megjelölt adatot megadni, ellenkező esetben nem tud részt venni a Játékban. A Játékos adatait a Szervező nem továbbítja harmadik országba, és a Játékos adataival automatizált döntéshozatalt, profilalkotási tevékenységet nem végez. A Játékos a fenti elérhetőségek bármelyikén bármikor jogosult - hozzáférést kérni a személyes adataihoz (általánosságban u gy ismert, hogy: a Játékos hozzáférési joga ). A Játékos jogosult a Szervező által kezelt személyes adatairól másolatot kapni és ellenőrizni, hogy az adatkezelést a Szervező jogszerűen végzi-e; - a Szervező által kezelt személyes adatai helyesbítését kérni. A Játékos jogosult a hiányos vagy pontatlan személyes adatai helyesbítésére, habár ilyen esetben az u jonnan átadott adat hitelességének ellenőrzése szükséges lehet; - a Szervező által kezelt személyes adatai törlését kérni. Ez feljogosítja a Játékost arra, hogy a Szervező törölje személyes adatait, amennyiben nincsen megfelelő ok a további kezelésükre. A Játékos abban az esetben is jogosult kérni személyes adatai törlését, amennyiben sikerrel tiltakozott személyes adatai kezelése ellen (lást alább), amennyiben a Szervező az adatokat jogellenesen kezelte, vagy amennyiben a Szervező köteles személyes adatait törölni. A Szervező bizonyos esetekben jogosult megtagadni a törlési kérelem teljesítését, melyről a Játékos megfelelően tájékoztatásra kerül.

5 Amennyiben a Játékos a nyereményjáték lebonyolítása során kéri a Játék lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges adatai törlését, abban az esetben ezt a Szervező maradéktalanul teljesíti, de ennek eredményeképpen a Játékos kizárásra kerül a játékból, és esetleges nyereményre való jogosultságát is elveszti; - személyes adatai kezelése ellen tiltakozni, ha az adatkezelés jogalapja a Szervező, vagy harmadik fél jogos érdeke, és a Játékos azért tiltakozik az adatkezelés ellen, mert u gy véli, hogy jogai, jogos érdekei, alapvető szabadságai elsőbbséget élveznek a Szervező vagy harmadik személy jogos érdekével szemben. A Játékos abban az esetben is tiltakozhat, ha személyes adatait a Szervező közvetlen üzletszerzés, piackutatás, vagy profilalkotás céljából kezeli; - személyes adatai kezelésének korlátozását kérni, ha például a Szervező jogellenes adatkezelést folytat, és a Játékos nem szeretné, hogy az adatok törlésre kerüljenek, és inkább az adatok felhasználásának korlátozását kéri, vagy amikor a Játékos vitatja a Szervező által kezelt adatok pontosságát; - a Szervező rendelkezésére bocsátott személyes adatai magának, vagy harmadik félnek való továbbítását kérni. A Játékos személyes adatait a Szervező részére vagy az általa választott harmadik fél részére tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban adja át. Fontos, hogy ez a jog csak a Játékos által a Szervező részére átadott adatokra vonatkozik; - bármelyik adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor visszavonni, amikor a Játékos személyes adatainak kezelése a Játékos hozzájárulásán alapszik. Fontos, hogy a hozzájárulás visszavonása a hozzájárulás visszavonása előtt végzett adatkezelés jogszerűségét nem érinti. Amennyiben a Játékos a Játék lebonyolítása során vonja vissza a Játék lebonyolításához szükséges adatkezeléshez adott hozzájárulását, a Játékos kizárásra kerül a játékból, és esetleges nyereményre való jogosultságát is elveszti; és - közvetlenül a hatósághoz fordulni jogellenes adatkezelés esetén. Amennyiben a Játékos u gy véli, hogy a Szervező jogellenes kezelte személyes adatait, a Szervező azt javasolja, hogy a Játékos a fenti elérhetőségek valamelyikén mindenképpen keresse meg a Szervező-t az ügy tisztázása, és mielőbbi békés rendezése végett. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, vagy a Játékos nem kívánna élni ezzel a lehetőséggel, akkor a Játékosnak az egyéb közigazgatási vagy bírósági jogorvoslatok sérelme nélkül joga van ahhoz, hogy panaszt tegyen a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH), vagy másik, a Játékos szokásos tartózkodási helye, a munkahelye, vagy a feltételezett jogsértés helye szerint illetékes más adatvédelmi hatóságnál. A Játékos jogsértés esetén bírósághoz is fordulhat (a per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik), és dönthet u gy, hogy az eljárást a lakcíme vagy lakóhelye szerint illetékes bíróság előtt indítja meg. A NAIH elérhetőségi adatai a következők: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: ; fax: ; ugyfelszolgalat@naih.hu weboldal: Budapest, január 8. Ti zpróba Magyarorsza g Kft.

6

JA TE KSZABA LYZAT - Kosárlabda Facebook játe k. (

JA TE KSZABA LYZAT - Kosárlabda Facebook játe k. ( JA TE KSZABA LYZAT - Kosárlabda Facebook játe k (https://www.facebook.com/decathlonmagyarorszag/) A Tízpróba Magyarország Kft, ( továbbiakban: Decathlon) Kosárlabda Facebook játe k (a továbbiakban: Játe

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44; Adatkezelő ) az Európai Parlament

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ JÚNIUS 22.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ JÚNIUS 22. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ MS ENERGY HOLDING ZRT. ÁLTAL VÉGZETT, A TIGÁZ ZRT. RÉSZVÉNYESEIRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSEKRŐL 2018. JÚNIUS 22. 1 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ MS ENERGY HOLDING ZRT. ÁLTAL VÉGZETT,

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ADATKEZELŐ BEMUTATÁSA

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ADATKEZELŐ BEMUTATÁSA ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ADATKEZELŐ BEMUTATÁSA A Hangtrend Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Adatkezelő) a belső adatkezelési folyamatai jogszerűségének és az érintettek

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRŐL A Csornai Polgármesteri Hivatal (továbbiakban: Hivatal) működése során, az előtte folyamatban lévő üggyel kapcsolatban, jellemzően a jogszabályban meghatározott feladat-és hatásköreinek gyakorlásával összefüggésben

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. OTP TRAVEL KFT Budapest, Nádor u. 21. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ OTP TRAVEL KFT. 1051 Budapest, Nádor u. 21. 1 1. Az adatkezelés alapjául szolgáló jogszabályok - az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Az Applixation Kft. (továbbiakban mint adatkezelő) a weboldalai (applixation.hu, medicort.hu, salecort.hu, shopcort.hu) felhasználóinak személyes adatait értékesítési tevékenységével

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató webáruházban történő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: MARSO Ipari Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza-Rozsrét Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Direkt Marketing célú adatkezeléshez

Direkt Marketing célú adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató Direkt Marketing célú adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Név: Székhely: R.C-21 Kft. Pécs Cégjegyzékszám: 02-09-067805 Adószám: 12746778202 Képviseli: Meszlényi Ferenc II.

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató telefonos kapcsolatfelvétel során felmerülő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: Dr. Tápai Mária EV Székhely: 6723 Szeged, József Attila Sugárút 71. A Lcsh. Fs Em.

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató Verzió: 1.0 Hatályos: 2019.03.25 Az ID&Trust Kft. (székhely: 1117 Budapest, Infopark, Gábor Dénes utca 2/D. 1. em.; cégjegyzékszám: 01-09-710179; telefon: +36-1-307-8035; e-mail:

Részletesebben

1. Az adatkezelő adatai

1. Az adatkezelő adatai Tisztelt Jelentkező! Mielőtt megtisztelne Bennünket bizalmával és elküldené nekünk álláspályázatát vagy önéletrajzát, kérjük, előtte ismerje meg adatvédelmi tájékoztatónkat. 1. Az adatkezelő adatai Az

Részletesebben

Belépési nyilatkozat és hozzájárulás. Alulírott, ezúton nyilatkozom, hogy a Franciaországi Ösztöndíjasok Egyesülete rendes tagjai sorába lépek.

Belépési nyilatkozat és hozzájárulás. Alulírott, ezúton nyilatkozom, hogy a Franciaországi Ösztöndíjasok Egyesülete rendes tagjai sorába lépek. Belépési nyilatkozat és hozzájárulás Alulírott, ezúton nyilatkozom, hogy a Franciaországi Ösztöndíjasok Egyesülete rendes tagjai sorába lépek. Az Egyesület alapszabályát megismertem, célkitűzéseit, szellemiségét,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: MÁJUS 25. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A VARGA+SONS WEBOLDALALÁN KAPCSOLATFELVÉTEL SORÁN MEGADOTT ADATOK VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2018. MÁJUS 25. A jelen Adatkezelési Szabályzat a VARGA+SONS Korlátolt Felelősségű Társasággal

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Köszönjük, hogy társaságunk álláslehetőségei miatt érdeklődik az Edo-Hungary Kft. iránt!

Köszönjük, hogy társaságunk álláslehetőségei miatt érdeklődik az Edo-Hungary Kft. iránt! Adatvédelmi tájékoztató pályázók részére Tisztelt Pályázó! Köszönjük, hogy társaságunk álláslehetőségei miatt érdeklődik az Edo-Hungary Kft. iránt! Kérjük, hogy mielőtt elküldené az álláspályázatát a szükséges

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén)

Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelési tájékoztató (hírlevélre feliratkozás esetén) Adatkezelő: Adatkezelő megnevezése: DSS Consulting Informatikai és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: DSS Consulting Kft.

Részletesebben

[Toborzási Szabályzat 3. sz. melléklet, Karrier Portál tájékoztató]

[Toborzási Szabályzat 3. sz. melléklet, Karrier Portál tájékoztató] [Toborzási Szabályzat 3. sz. melléklet, Karrier Portál tájékoztató] Tisztelt Pályázó! Köszönjük érdeklődését az OTP Bank iránt. Kérjük, olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat, amelynek célja annak biztosítása,

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Baranyai Gergő e.v. (a továbbiakban Vállalkozó) adatkezelési folyamatai jogszerűségének és az érintettek jogainak biztosítása, valamint az érintettek tájékoztatása céljából az

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, hogy megismerje, hogyan kezeljük személyes adatait és az adatkezeléssel kapcsolatosan milyen jogokkal rendelkezik Az Európai Unió

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató applikáció használata során felmerülő adatkezeléshez

Adatkezelési tájékoztató applikáció használata során felmerülő adatkezeléshez Adatkezelési tájékoztató applikáció használata során felmerülő adatkezeléshez I. Adatkezelő megnevezése Cégnév: MARSO Ipari Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza-Rozsrét

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Adatkezelési tájékoztató, és nyilatkozat Rászoruló Hallgatókért Közalapítvány, mint adatkezelő a hátrányos helyzetű, nyíregyházi állandó lakcímmel rendelkező a felsőoktatási alapképzésben résztvevő hallgatók

Részletesebben

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei)

1. Az adatkezelő megnevezése (Társaságunk adatai, elérhetőségei) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. telefonos ügyfélszolgálatain hangfelvétel készítésének alkalmazásáról (ingatlanokkal és parkolással kapcsolatos ügyintézés) A XIII. Kerületi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő megnevezése BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BVH Zrt.) Székhely: 1052 Budapest, Városház u. 9-11. Telefon:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató i tájékoztató Legyélteis! MOST generációs! A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44) és a T-Systems

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Pólus Társasházkezelő Kft. Adatvédelmi Tájékoztató

Pólus Társasházkezelő Kft. Adatvédelmi Tájékoztató Tájékoztatás a személyes adatoknak a Pólus Társasházüzemeltető Kft. által szervezett Szerencsekerék nyereményjátékkal kapcsolatos kezeléséről Bevezetés Az alábbiakban az Ön személyes adatainak a Pólus

Részletesebben

OTP JELZÁLOGBANK ZRT.

OTP JELZÁLOGBANK ZRT. OTP JELZÁLOGBANK ZRT. A szerződéses partner természetes személy kapcsolattartója és képviselője személyes adatainak kezelésére vonatkozó ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1 AZ ADATKEZELŐ ÉS ELÉRHETŐSÉGEI 1.1 Az

Részletesebben

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön

A Belügyminisztérium, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az Ön által a regisztráció során megadott adatokat, azaz az Ön Adatkezelési tájékoztató A biztonság sokszínű arca című nemzetközi tudományos-szakmai konferencia regisztrált előadóinak és résztvevőinek nyilvántartásához 1. Előzetes tájékoztatás az adatkezelés megkezdése

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató az ITM - Egyetemi nyílt napok elnevezés rendezvénysorozat résztvev i részére

Adatkezelési tájékoztató az ITM - Egyetemi nyílt napok elnevezés rendezvénysorozat résztvev i részére Adatkezelési tájékoztató az ITM - Egyetemi nyílt napok elnevezés rendezvénysorozat résztvev i részére Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, mint adatkezel ( Adatkezel ) tiszteletben tartja a 2019.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. az és a telefonos ügyfélszolgálat (helpdesk szolgáltatás) üzemeltetésével kapcsolatban

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. az  és a telefonos ügyfélszolgálat (helpdesk szolgáltatás) üzemeltetésével kapcsolatban ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ az email és a telefonos ügyfélszolgálat (helpdesk szolgáltatás) üzemeltetésével kapcsolatban Miért készült ez a tájékoztató? A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar (a továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára)

PÁLYÁZATI ADATLAP. a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára) PÁLYÁZATI ADATLAP a Wacław Felczak Alapítvány ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY című pályázati felhívásához (természetes személyek számára) Kérjük, hogy az adatlapot, a nyilatkozatot és a költségtervet elektronikusan töltsék

Részletesebben

1. A terméktesztelés, Cleanne nagykövet applikáció leírása

1. A terméktesztelés, Cleanne nagykövet applikáció leírása Re szve teli felte telek Terméktesztelő, Cleanne nagykövet applikáció A Cleanne nagykövet applikáció, terméktesztelő kereső szervezo je az Oberonlife Coaching Kft. (Ci m: 1062 Budapest, Andrássy út 126.,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN. HATÁLYA: január 1. ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT AZ EGYESÜLETI TAGOK NYILVÁNTARTÁSA VONATKOZÁSÁBAN HATÁLYA: 2019. január 1. A jelen Adatkezelési Szabályzat az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Clubbal (székhelye:

Részletesebben

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk

Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk. A Rendelet 13. cikke szerinti információk és kiegészítő információk Személyes adatok kezelésére vonatkozó információk Jelen tájékoztató az Artisjus Irodalmi Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány) benyújtott pályázatával összefüggő adatkezelésre vonatkozó információkat

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató az Alkotmánybíróság honlapján található ügyfélkapun megadott adatok kezeléséhez május 25.

Adatkezelési tájékoztató az Alkotmánybíróság honlapján található ügyfélkapun megadott adatok kezeléséhez május 25. Adatkezelési tájékoztató az Alkotmánybíróság honlapján található ügyfélkapun megadott adatok kezeléséhez 2018. május 25. 1. Az adatkezelő Név: Alkotmánybíróság Hivatala Székhely: 1015 Budapest, Donáti

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz A játékra történő jelentkezéssel a játékosok kifejezetten elfogadják, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a következő játékszabályt (a továbbiakban:

Részletesebben

c) valamint követője az Allianz Hungária Instagram oldalának

c) valamint követője az Allianz Hungária Instagram oldalának SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Allianz Utasbiztosítás Hűségprogram Nyereménysorsolás 2018. november 19. 2018. december 9. Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Az Európai Parlament és a Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról,

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.)

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) 1) 1.1. Az Új Nissan Pulsar és Note Nissan Nyílt Napok promóciós játék (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK

BEVEZETÉS, ELŐZMÉNYEK Az ELMŰ Hálózati Kft. adatkezelési tájékoztatója - Üzletfejlesztési célú alkalmazás fejlesztési igények gyűjtésére szolgáló - rendezvény regisztrációjához kapcsolódóan a természetes személyeknek a személyes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató Az MVM NET Zrt. vendég (Guest) vezeték nélküli internet használattal összefüggő személyes adatok kezeléséről

Adatkezelési tájékoztató Az MVM NET Zrt. vendég (Guest) vezeték nélküli internet használattal összefüggő személyes adatok kezeléséről Adatkezelési tájékoztató Az MVM NET Zrt. vendég (Guest) vezeték nélküli internet használattal összefüggő személyes adatok kezeléséről A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÉS HOZZÁJÁRULÁS ADATKEZELÉSHEZ ÉS ADATFELDOLGOZÁSHOZ 1. ADATKEZELŐ ADATAI 1.1.Megnevezése: Waberer s - Szemerey Logisztika Kft. Székhelye: 3527 Miskolc, Fonoda u. 1 Képviselője:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Alumíniumárugyár Zrt. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61. I. Bevezetés Adatvédelmi tájékoztató Az Alumíniumárugyár Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy hogy az adatkezelés során az Ön mint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése www.kabinetedu.hu TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT: Az adatkezelés célja: A személy- és vagyonőrök képzésének, a képzésszervezési

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

Berente Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2016.(V.26.) önkormányzati rendelete

Berente Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2016.(V.26.) önkormányzati rendelete Berente Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2016.(V.26.) önkormányzati rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONÁBAN LÉVŐ LAKÁS BÉRLETÉNEK FELTÉTELEIRŐL Berente Ko zse g Önkorma nyzat Ke pviselő-testülete

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséről (fémkereskedelmi tevékenység)

Adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséről (fémkereskedelmi tevékenység) AKT002/001-1. Hatályba lépés: 2018.05.25. Adatkezelési tájékoztató személyes adatok kezeléséről (fémkereskedelmi tevékenység) A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Bevezetés A dm Kft. (a továbbiakban "dm", "Adatkezelő" vagy "mi"), mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen dokumentum tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 05.25. napjától Cégszerû aláírás: Általános rendelkezések Az Intersnack Magyarország Kft. székhelye: 1117 Budapest, Alíz u. 1. A/1. cégjegyzékszám:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A HUNGARORISK KFT. ÜGYFELEI RÉSZÉRE SZEMÉLYES ADATAIK KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATBAN

TÁJÉKOZTATÓ A HUNGARORISK KFT. ÜGYFELEI RÉSZÉRE SZEMÉLYES ADATAIK KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATBAN TÁJÉKOZTATÓ A HUNGARORISK KFT. ÜGYFELEI RÉSZÉRE SZEMÉLYES ADATAIK KEZELÉSÉVEL KAPCSOLATBAN I. Adatkezelő, az adatkezelő kapcsolattartója és az adatvédelmi tisztviselő adatai Az Adatkezelő: Hungarorisk

Részletesebben

BALATON szelet Nyerj vagy Nyerj!

BALATON szelet Nyerj vagy Nyerj! BALATON szelet Nyerj vagy Nyerj! GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések Milyen terme kek va sa rla sa val vehetek re szt a ja te kban? A ja te kban a BALATON tej 30g, BALATON e t 30g, BALATON RUM 30g, BALATON

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. rövidített megnevezés: Hunnia Kuvasz Egyesület ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a rendes tagok és a felvételt kérők személyes adatainak kezeléséhez 1. Adatkezelő megnevezése megnevezés: Hunnia Kuvasz Tenyésztői és Kulturális Egyesület rövidített megnevezés:

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

MONTHLY MINI BUILD RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

MONTHLY MINI BUILD RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MONTHLY MINI BUILD RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Hatályos: 2018. január 2-től oldal 1 1. Monthly Mini Build építés program A Monthly Mini Build építés (továbbiakban: MMB) alapvetően

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT Alulírott Név:... Anyja neve:... Lakcím:... Mobil telefonszám:... E-mail cím:... Taj szám:... Adóazonosító jel:... Bankszámlaszám:... hozzájárulok, hogy a Veszprém Főegyházmegyei

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Sparklab innovációs program Hatályos: 2019. január 8-ától visszavonásig. Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B., cégjegyzékszám: 01-10-041574) mint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATKEZELÉSRŐL AZ MVM LAZA PÉNTEK FOTÓPÁLYÁZATÁN ÖNKÉNTESEN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATKEZELÉSRŐL AZ MVM LAZA PÉNTEK FOTÓPÁLYÁZATÁN ÖNKÉNTESEN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZEMÉLYES ADATKEZELÉSRŐL AZ MVM LAZA PÉNTEK FOTÓPÁLYÁZATÁN ÖNKÉNTESEN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről

Részletesebben

3. számú Függelék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára

3. számú Függelék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Végfelhasználók számára 1. Kik vagyunk? Hatályos: 2018.06.15-tól Kvazar.cloudKft. és [SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTŐ] A Kvazar.cloud Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

Milyen célokból és hogyan kezeljük a személyes adatait?

Milyen célokból és hogyan kezeljük a személyes adatait? Adatkezelési tájékoztató interaktivkijelzo.hu A interaktivkijelzo.hu domain név alatt elérhető weboldal (a továbbiakban Weboldal ) megfelelő működéséhez elengedhetetlen a személyes adatok kezelése. Jelen

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartásában működő Hajdú-Bihar Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat elnevezésű intézménynél

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ az ASH Szoftverház Korlátolt Felelősségű Társaság szerződéses partnerei részére

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ az ASH Szoftverház Korlátolt Felelősségű Társaság szerződéses partnerei részére ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ az ASH Szoftverház Korlátolt Felelősségű Társaság szerződéses partnerei részére Hatályos 2019. január 1-jétől visszavonásig Az ASH Szoftverház Kft. az Ön személyes adatai kezelésével

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ személyes adatok kezeléséről Tisztelt Ügyfelünk! Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Honvédelmi Sportszövetség által kiírt támogatási felhívásokkal és pályázati, támogatási kérelmek benyújtásával összefüggésben történő személyes adatok kezeléséről Bevezetés A

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató panasz- és kérelem benyújtásával összefüggő személyes adatok kezeléséről

Adatkezelési tájékoztató panasz- és kérelem benyújtásával összefüggő személyes adatok kezeléséről Adatkezelési tájékoztató panasz- és kérelem benyújtásával összefüggő személyes adatok kezeléséről A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ MVM ZRT. ÁLTAL SZERVEZETT NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORBA JELENTKEZŐK SZÁMÁRA

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ MVM ZRT. ÁLTAL SZERVEZETT NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORBA JELENTKEZŐK SZÁMÁRA ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ AZ MVM ZRT. ÁLTAL SZERVEZETT NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORBA JELENTKEZŐK SZÁMÁRA A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL

I. ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGRŐL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a Budapest Főváros XVIII. Kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Somogyi László Szociális Szolgálat által üzemeltetett www.somogyi18.hu weboldalon megvalósuló adatkezelési

Részletesebben

A forgomorgo.hu weboldal adatvédelmi tájékoztatója

A forgomorgo.hu weboldal adatvédelmi tájékoztatója A forgomorgo.hu weboldal adatvédelmi tájékoztatója 1. Az adatkezelő meghatározása 1.1 A forgomorgo.hu domain név alatt elérhető Internetes weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) az APPLiA Magyarország Elektronikaikészülék

Részletesebben

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 13. cikk szerinti tájékoztatás

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 13. cikk szerinti tájékoztatás Az EU Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 13. cikk szerinti tájékoztatás A jelen tájékoztató célja, hogy a ÁRKÁD Örs vezér tere Bevásárlóközpontok 1-2 üzemeltetését ellátó ECE Budapest Kft. (A továbbiakban

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Amennyiben Ön meglátogatja a TMX Mobile Solution Szerviz Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a jelen tájékoztatóban: TMX vagy Adatkezelő ) által üzemeltetett www.tmx.hu

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Dejmark Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Társaság) belső adatkezelési folyamatai jogszerűségének és az érintettek jogainak biztosítása, valamint az érintettek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Magyar Telekom Nyrt., mint adatkezelő (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36.; cégjegyzékszám: 01-10-041928; adószám: 10773381-2-44; Adatkezelő ) az Európai Parlament

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. A fóti Élhető Jövő Park látogatásának szervezéséhez és megvalósulásához kapcsolódó adatkezelésről ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről

Részletesebben

Tájékoztatás személyes adatok kezeléséről

Tájékoztatás személyes adatok kezeléséről Tájékoztatás személyes adatok kezeléséről Az adatkezelő adatai Név: Divas Home Kft. (a továbbiakban: Divas Home, vagy adatkezelő, vagy mi ) Székhely: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. A. ép. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató - Hírlevél - A jelen adatkezelési tájékoztató Bődy Alexandra E.V. (mint Adatkezelő)

Adatkezelési tájékoztató - Hírlevél - A jelen adatkezelési tájékoztató Bődy Alexandra E.V. (mint Adatkezelő) Adatkezelési tájékoztató - Hírlevél - 1. Általános jogi közlemény A jelen adatkezelési tájékoztató Bődy Alexandra E.V. (mint Adatkezelő) által szolgáltatott www.thefuncup.hu (továbbiakban: weboldal) által

Részletesebben

New Land Media Kft. Székhely: 1123 Budapest, Nagyenyed utca 16. fszt. 4. telefon:

New Land Media Kft. Székhely: 1123 Budapest, Nagyenyed utca 16. fszt. 4. telefon: New Land Media Kft. Adatkezelési Tájékoztató a New Land Media Kft-vel szerződő partnerek szerződéses kapcsolattartói személyes adatainak közös adatkezelés keretében történő kezeléséről A természetes személyeknek

Részletesebben

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem A Boatly Kft. (székhely: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-518558 a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk

Adatkezelési tájékoztató. az állatok védelméről és kíméletéről szóló évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz. Adatkezelői információk Adatkezelési tájékoztató az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény szerinti ebösszeíró adatlaphoz Az adatkezelő megnevezése: Dabas Város Önkormányzata Székhelye: 2370 Dabas,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ KARRIERORIENTACIO.HU WEBOLDAL FELHASZNÁLÓI RÉSZÉRE Verzió: 1.3 1. BEVEZETÉS 1.1 A Tájékoztató célja A jelen adatkezelési tájékoztató ( Tájékoztató ) célja, hogy részletes információkkal

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató 1. Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű társaság, mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) az http://efop.unp.hu oldal felhasználóinak, látogatóinak,

Részletesebben