Tisztelt Képviselő-testület!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Képviselő-testület!"

Átírás

1 Közművelődési, oktatási, sport, ifjúságpolitikai és egészségügyi bizottság Tárgy: beszámoló a kispesti sportszervezetek évi tevékenységéről Tisztelt Képviselő-testület! Kerületünkben nyilvántartásunk szerint 37 sportegyesület működik, melyekben összesen 61 szakosztályban várják az érdeklődőket. A szervezetek többsége egy-két szakosztállyal működő kisegyesület. Az amatőr versenysporttal foglalkozó egyesületek eredményeiből kitűnik, hogy a bennük folyó szakmai munka színvonalas, az edzők, sportvezetők és természetesen a sportolók aktív munkájának köszönhetően több ízben szereztek dicsőséget kerületünknek. A szabadidősporttal foglalkozó egyesületekben szintén magas színvonalú munka folyik, rendezvényeiken rendszeresen több száz kispesti lakos sportolhat. Az önálló sportegyesületeken kívül más társadalmi szervezetek is gyakran bekapcsolódnak a kerületi szabadidősport életbe. Az egyesületben aktívan nem sportoló gyerekek pedig a minden iskolában megtalálható iskolai sportkörökben tölthetik el hasznosan és egészségesen szabadidejüket. Sportszervezeteink évi tevékenységét és kiemelkedő eredményeiket a melléklet tartalmazza. A Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság május 12-i ülésén megtárgyalta, elfogadta és a Képviselő-testületnek elfogadásra javasolta a beszámolót. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet a mellékelt beszámoló elfogadására. Budapest, június 11. Tisztelettel: Szujkó Szilvia elnök HUNGAROCERT által ISO 9001 szerint auditált szervezet. 1195, Budapest, Városház tér Telefon: , Fax: hivatal@kispest.hu

2 Határozati javaslat A Képviselő-testület a kispesti sportszervezetek évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja. 309/2009. (V.12.) KOSIE Biz.h. A Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság a kispesti sportegyesületek évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja és a Képviselőtestületnek elfogadásra javasolja. A bizottság a határozatot 10 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett elfogadta.

3 A kispesti sportegyesületek évi tevékenysége 1. Aqua Életmód és Sport Egyesület A közhasznú egyesület által szervezett vízitorna-rekreáció foglalkozások az egészség megőrzéséhez biztosítanak rendszeres mozgáslehetőséget. Foglalkozásaikat a Kispesti Uszodában tartják, éves korig. Taglétszámuk 30 fő. 2. Árpád Diáksport Egyesület A Bolyai János Általános Iskolában működő diáksport egyesület, mely az iskola tanulóin kívül másoknak is biztosít sportolási lehetőséget. Kick-box sportágban Nagy Henrietta és Góg Máté a világkupán aranyérmet, az egyesület többi tagja hazai és nemzetközi versenyeken 25 érmes helyezést szereztek. Labdarúgó szakosztályuk a budapesti diákolimpián 3. helyen végzett. Taglétszámuk 108 fő. 3. Barcza Gedeon SC Az egyesület go szakosztályt működtet, a Kispesti Kaszinóban tartják edzéseiket. Lajos Mátyás az országos ifjúsági versenyen a legjobb 10 közé jutott. Taglétszámuk: 10 fő 4. Black Belt Karate-Do Sportegyesület Shotokan karate edzéseiket az Erkel Ferenc Általános Iskolában tartják, 6 éves kortól fogadják az érdeklődőket. Farkas Eszter és Bagi Bettina az országos bajnokságon aranyérmesek lettek. Taglétszámuk 23 fő. 5. Budapest-Honvéd FC Labdarúgó sportvállalkozás az NB I-ben szereplő felnőtt labdarúgó csapat mellett 12 korosztályos utánpótláscsapattal foglalkozik, a Bozsik Stadionban és a KAC sporttelepen tartja edzéseit illetve mérkőzéseit. Utánpótlásnevelési tevékenységét az U-19 Közalapítvány segíti. A sportolók létszáma 350 fő. 6. Budapesti Tollaslabda-barátok Köre Tollaslabdázással foglalkozó egyesület, edzéseiket a Bolyai János és az Eötvös József Általános Iskolákban tartják, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Csapataik az Országos Bajnokság II. osztályában és a Budapest-Bajnokságban indulnak. Jóvér József és Botos Zoltán a senior Budapest Bajnokságon I. helyet ért el. Taglétszámuk 100 fő.

4 7. Délpesti Horgászegyesület Bugyi község külterületén valamint Dömsödön lévő horgásztanyájukon sporthorgászattal foglalkoznak. Rendszeres résztvevői a világversenyeknek, éveken át a világ egyik legeredményesebb horgászegyesületeként tartják számon. Tagjaik között sok a kispesti lakos. 8. Elit Technikai és Tömegsport Club Lövész szakosztályuk kerületi lőtér hiányában a Kerepesi úti lőtéren tartja edzéseit. Az országos lövész bajnokságon indulnak valamint rendszeresen szerveznek alkalmi versenyeket (Kispest Kupa, Tavasz Kupa, Szent István Kupa). Taglétszámuk 203 fő. 9. Eötvös Diáksport Egyesület Az Eötvös József Általános Iskolában működő diáksport egyesület. Sportfoglalkozásain futsal, ritmikus gimnasztika, minitenisz, vívás és természetjárás sportágakkal foglalkoznak. Labdarúgásban a budapesti diákolimpián 2. helyen végeztek. Taglétszámuk 225 fő. 10. Ganz EKM Wekerle Tenisz Club Tenisz sportággal foglalkozó egyesület, az országos veterán csapatbajnokságon II. helyen végeztek. Minden évben megrendezik a Szentes Béla veterán Emlékversenyt. A 60 éven felüliek országos ranglistáján Varannai Csaba a 9. helyen található. Tevékenységüket a Zoltán utcai sporttelepen végzik. Taglétszámuk 38 fő. 11. Gémes Természetjáró Egyesület A közhasznú természetjáró egyesület szervezi a kerületi iskolák közötti 8 fordulós túrasorozatot. A Budapesti Tájékozódási Túrabajnokságon Farkas Sándor és Szabó Zsuzsanna II. helyen végzett. Az országos természetjáró diáktalálkozón ifj. Lehoczki Zoltán tájfutásban aranyérmes lett. Heves megyében, Istenmezeje községben 16 férőhelyes kulcsosházat üzemeltetnek, ahol természetismereti táborokat tartanak. Taglétszámuk 69 fő. 12. Kárász István Természetbarát Egyesület Természetjáró egyesület, tagjaik részére kirándulásokat, városnézéseket szerveznek. Egy és többnapos túráikon elsősorban a nyugdíjas korosztály igényeit elégítik ki, a lehető legolcsóbb áron jutnak el az ország különböző tájaira. Taglétszámuk 71 fő.

5 13. Kispest Sportegyesület Röplabda, strandröplabda, asztalitenisz, sí, futsal és természetjáró szakosztályokat működtető egyesület, foglalkozásaikat több kerületi iskolában (Gábor, Eötvös, Bolyai, Deák, Hungária, Károlyi) valamint a Kispesti Uszoda kertjében tartják. Asztaliteniszezőik a területi bajnokságban I. helyen, röplabda csapatuk a Budapest I. osztályban 5. helyen, strandröplabda csapatuk az országos bajnokságban 5. helyen végzett. Strandröplabda és asztalitenisz versenyeiken az év során több, mint 1500 fő vett részt. Taglétszámuk 153 fő. 14. Kispesti Egyetemista Sport Egyesület A Szent Ignác Katolikus Kollégiumban működő egyesület, asztalitenisz bajnokságokat, aerobik edzéseket rendeznek, túra szakosztályukban vízitúrákon és teljesítménytúrákon lehet részt venni. Taglétszámuk: 50 fő 15. Kispesti Sakkszövetség A Kispesti Kaszinóban tartják sakk rendezvényeiket. A budapesti diákolimpián Fülöp Szabolcs III. Zsipi Alex Márk az országos diákolimpián 6. lett. Ők rendezték meg a 8 éven aluliak országos bajnokságát. Taglétszámuk 110 fő. 16. Kispesti Atlétikai Club Az egyesület kézilabda, judo, tenisz és atlétika szakosztályokat működtet. Női kézilabda csapatuk az NB II-ben szerepel. A judo szakosztály tagjai közül Budai Máté az országos diákolimpián III., Liptai András a nemzetközi Gallia Kupa judo versenyen III. helyezést szerzett. Teniszezőik az OB III-ban VI. helyet szereztek. Atlétika szakosztályukban utánpótlásneveléssel foglalkoznak. Taglétszámuk 160 fő. 17. Magyar Wing-tsun Egyesület XIX. kerületi Iskolája Wing-tsun sportágban tartanak önvédelmi foglalkozásokat a Pannónia Általános Iskolában. Hubert Norbert és Petz János 1. mesterfokozatú vizsgát tett. Az egyesület által szervezett szemináriumokon minden tanuló sikeres vizsgát tett a következő fokozatra. Taglétszámuk 40 fő. 18. Magyarországi Krónikus Légúti Beteg Gyermekek Sport Egyesülete Az egyesület célja a légúti beteg gyermekek részére szabadidősport tevékenység biztosítása. Ennek keretében tornatermi foglalkozásokat, sítúrákat, kirándulásokat, sziklamászást, mászófalas edzéseket és magashegyi túrázást szerveznek. Zempléni Balázs, Zempléni Szabolcs és Hezjzlenszki Zsuzsa megmászta a 4810 m magas Mont Blanc csúcsot. Taglétszámuk 90 fő.

6 19. Maroshévizi Fitness Iskola Sportegyesület Az egyesületben fitness és showtánc szakosztály működik, edzéseiket a KMO tornatermében tartják. A showtánc Európa és világbajnokságon Borics Klaudia I. Szilágyi Barbara, Basa Vivien és Janicsek Júlia II., Iski Fanni III. helyezést ért el. Csapatversenyben a világbajnokságon az egyesület I. helyet szerzett. Taglétszámuk 90 fő. 20. Minorex Sportegyesület Tenisz és ritmikus gimnasztika sportágban tevékenykednek a Wekerlei Sporttelepen és az Eötvös Ált. Iskolában. Az országos csapatbajnokságban az Ágoston-Ágoston-Marics csapat az 5. helyen végzett. A junior showtánc bajnokságon az egyesület csapata 8. lett. Taglétszámuk 150 fő. 21. Musztáng Sportegyesület Akrobatikus rock and roll sporttal foglalkozó egyesület, edzéseiket a KMO tornatermében tartják. Junior csapatuk megnyerte a sportág Európa- és világbajnokságát is. Vajda Tamás és Harangozó Boglárka a világkupán II., a viágbajnokságon 4. helyen végeztek. Az országos bajnokságon négy aranyérmet nyertek. Taglétszámuk 106 fő. 22. Múzsa Ritmikus Sportgimnasztika Sportegyesület Ritmikus gimnasztika sportágban tevékenykednek, edzéseiket a Bolyai és a Kós Károly Ált. Iskolákban tartják. Az országos diákolimpián Harcsa Cintia III., Balogh Andrea 7. helyen végzett. Az egyesület csapata a Budapest bajnokságon a 7. helyet szerezte meg. Taglétszámuk 40 fő. 23. Nego Kyokushin Karate Klub Kyokushin karate sportágban tartanak edzéseket a Vass Lajos Ált. Iskolában. Az országos diákolimpián Rusznyák József II., Kalocsai Kálmán III, Karai Péter IV. helyen végzett. Taglétszámuk 45 fő. 24. Óbudai Strandröplabda Sport Club Röplabda és strandröplabda szakosztállyal rendelkező egyesület, edzéseiket az Eötvös Iskolában és a Kispesti Uszodában tartják. A strandröplabda országos bajnokságon az egyesület a 4. helyet szerezte meg. Taglétszámuk 58 fő.

7 25. Öt Elem Wushu Egyesület Shaolin kung-fu és tai-chi szakosztályokkal működő egyesület, a Reménység és az Eötvös Ált. Iskolában tartják az edzéseket. Parragh Csaba a kung-fu és wushu világbajnokságon I. helyet szerzett, Gödri Koppány és Gáspár Attila a Világkupán lett I., Buzás Norbert, Totok Dániel és Habash Antoine a magyar bajnokságon lett I. helyezett. Taglétszámuk 95 fő. 26. Platán Természetbarát Egyesület A természetjáró egyesület egy és többnapos túrákat, táborozásokat szervez az ország több tájára, minden korosztály számára. Részt vettek a Gyalogtúrázók Országos Találkozóján és a Budapesti Természetbarát Találkozón. Taglétszámuk 73 fő. 27. Sárkánykard Kung-fu és Wushu Sport Egyesület Kung-fu, wushu és tai-chi sportágban tevékenykednek a KMO tornatermében. A kung-fu és wushu világbajnokságon 4 arany, 4 ezüst és 2 bronzérmet szereztek. Az országos kung-fu bajnokságon 8 arany, 5 ezüst és 5 bronzérmet nyertek. Taglétszámuk 200 fő. 28. Sirályok Sport Egyesület A tájfutó egyesület edzéseit a Hungária Kollégiumban, a Kós Károly téren valamint a közeli erdőkben tartja. Az ifjúsági Európa Bajnokságon Vellner Gábor 6., Zempléni Réka 7. helyen végzett. Az országos bajnokságon Vellner Gábor és Tibay Ilona, az országos diákolimpián Zempléni Réka lett I. helyezett. Taglétszámuk 45 fő. 29. Solidaritás Szabadidő és Természetjáró Sportegyesület Természetjáró egyesület, vízi, gyalogos és kerékpáros túrákat, táborokat szerveznek. Részt vettek az országos természetbarát találkozón valamint a Nemzetközi Duna Túra vízitúrán. Tagjaik részére egy és többnapos kirándulásokat illetve nyugdíjastábort szerveztek. Taglétszámuk 45 fő. 30. Tameshiwari Dojo Sportegyesület Kyokushin karate sportágban tevékenykednek, edzéseiket a Deák Gimnáziumban és a Gábor Ált. Iskolában tartják. Schäffer Balázs az Európa Bajnokságon 4., az országos bajnokságon I. helyet szerzett. A magyar bajnokságon és az országos diákolimpián 7 arany, 3 ezüst és 11 bronzérmet szereztek. Taglétszámuk 36 fő.

8 31. Tájfun Sportegyesület WTF taekwon-do sportágban működő egyesület, edzéseiket a Károlyi Mihály Gimnáziumban tartják. Nemzetközi versenyeken 15 arany, 14 ezüst és 18 bronzérmet, az országos bajnokságon és az országos diákolimpián 30 arany, 21 ezüst és 16 bronzérmet nyertek. Az egyesület csapata hetedik alkalommal nyerte meg az országos diákolimpiát. Braun Tímea és Kenéz Attila a Magyar Köztársaság jó tanulója-jó sportolója, Tóth Balázs taekwondo sportágban az Év sportolója kitüntetést vehette át. Taglétszámuk 150 fő. 32. Unio Sport Kispest Sportegyesület Ökölvívás és szinkronúszás sportágban tartják edzéseiket a Vas Gereben utcai edzőteremben valamint a Kispesti Uszodában. Ökölvívóik közül Klasz Árpád és Bernát István válogatott kerettag. Taglétszámuk 58 fő. 33. Wekerlei Bocsa Sportegyesület Bocsa és darts sportágakban tevékenykednek a Mészáros Lőrinc utcai közösségi házban. Az országos bocsa bajnokságon Haffner Krisztián I., Harsányi Enikő V. helyen végzett. A darts csapatuk feljutott az országos bajnokság I. osztályába. Taglétszámuk 94 fő. 34. Wekerlei Futóklub Tagjaik számára a rendszeres utcai futás és gyaloglás lehetőségét biztosítják a Wekerletelepen. Megrendezték a.wekerlei Székelykapu Futást valamint az őszi Dinnyefutást. Wekerlei tekergés néven kerékpáros ügyességi versenyt is rendeztek. Versenysporttal nem foglalkoznak. Taglétszámuk 50 fő. 35. Wekerlei Szabadidősport Egyesület Tenisz szakosztályuk a Wekerlei Sporttelepen működik, ahol házibajnokságokat, nyári tenisztáborokat valamint szabadidősport rendezvényeket tartanak. Taglétszámuk 34 fő. 36. XIX. kerületi Természetbarát Szövetség A természetjáró szervezet a kerületi természetbarát egyesületeken kívül az iskolákban folyó természetjáró körök munkáját segíti közös programok szervezésével. Nyári természetjáró táborukban a Magas-Tátrában a 2314 méter magas Lorenz-hágót mászták meg. Taglétszámuk 194 fő.

9 37. Zöld Béka Turista Baráti Kör Természetjáró egyesület, melynek célja a speciális nevelési igényű gyermekek és fiatal felnőttek integrációja. Kirándulásaikon az év során mintegy 600 fő vett részt. Tájékozódási, környezetvédelmi versenyek szervezésével is bővítik tevékenységüket. A szevezet vezetője, Leiner Károly tevékenységéért a Pannon Pédakép Alapítvány Példakép-díját vehette át. Taglétszámuk 107 fő. A kerületi sportegyesületekben tehát összesen 3500 fő sportolt szervezett keretek között, rendszeresen, tagsági jogviszony alapján. A kerületi sportegyesületeken kívül az alábbi szervezetekkel vagyunk szoros kapcsolatban, ahol sporttevékenységet fejthetnek ki a kerület lakosai: A Kisfaludy Károly Középiskolás Kollégium tagjaik részére szervez rendszeresen asztalitenisz, sakk, labdarúgó, kosárlabda, röplabda és tollaslabda versenyeket valamint rendszeresen látogatják a Kispesti Uszodát, összesen 64 fővel. A Hungária Általános Iskola és Kollégium tanulói részére asztalitenisz, atlétika és kispályás labdarúgás sportágakban szervez versenyeket valamint részt vesznek a fővárosi gyermekotthonok közötti sportversenyeken, összesen 130 fővel. A Móra Ferenc Ált. Iskola sportkörében judo edzéseket tartanak az iskola 55 tanulója részére, akik rendszeresen részt vesznek a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség korosztályos versenyein. A Reménység Általános Iskola sportkörében labdarúgás, szertorna, szivacskézilabda sportágakban tartanak foglalkozásokat az iskola 240 tanulója részére. Az MSZOSZ Kispesti Területi és Nyugdíjas Alapszervezete tagjaik részére erdei sétákat, kirándulásokat, gyógytornát, kocogást és tollaslabdázást szervezett valamint részt vett a tavaszi és őszi önkormányzati sportnapokon 40 fővel. A Pedagógusok Szakszervezete Nyugdíjas Tagozati Klubja tagjaik részére kirándulásokat, gyógyfürdős rekreációs foglalkozásokat szervezett 50 fő részvételével Mindezen lehetőségeken kívül a valamennyi kerületi általános és középiskolában megtalálható iskolai sportkörök biztosítottak lehetőséget az aktívan nem sportoló gyerekek részére is szabadidejük hasznos eltöltésére.

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tisztelt Képviselő-testület! Tárgy: Beszámoló a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodája által szervezett 2008. évi sportversenyekről

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

K I V O N A T. Ifjúsági és Sport Bizottsága április 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. Sportszervezet neve - támogatás célja

K I V O N A T. Ifjúsági és Sport Bizottsága április 17-i ülésének jegyzőkönyvéből. Sportszervezet neve - támogatás célja Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 17-i ülésének jegyzőkönyvéből 13/2018.

Részletesebben

(A bizottság a határozatot 10 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett elfogadta)

(A bizottság a határozatot 10 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett elfogadta) Nyári tábori pályázat 2009 határozatok 155/2009 (V.11.) KOSIE Biz.h. A Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság úgy határoz, hogy a 2009. évre a nyári táborozás támogatására

Részletesebben

a Képviselő - testület május 25-ei ülésére

a Képviselő - testület május 25-ei ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő - testület 2017. május 25-ei ülésére Tárgy: Javaslat a szabadidős sportszakosztályok, egyesületek támogatására Előterjesztő: Dr. Gémesi György Tisztelt

Részletesebben

SPORTEREDMÉNYEINK KÖZÖTT:

SPORTEREDMÉNYEINK KÖZÖTT: SPORTEREDMÉNYEINK 2004-2016 KÖZÖTT: Év Helyezés Sportág Verseny Név 2004. I. lány kosárlabda XII. ker. Diákolimpia V. Korcsoportos 2004. III. váltóúszás XII. ker. Diákolimpia VI. korcsoportos 2004. I.

Részletesebben

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL A tevékenység meghatározása 2012. évben az Oktatási, Kulturális és sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése Sport

Részletesebben

utánpótláskorúak felkészítése, versenyeztetése 200 Szeged

utánpótláskorúak felkészítése, versenyeztetése 200 Szeged A 20 évi sportcélú támogatási keret kiosztása 1 / 5 1. Kedvezményezett neve Lelkesedés SZEAC Súlyemelı Szakosztály Utánpótlás-nevelés támogatása célja összege i utánpótlás versenyeztetési, mőködési hátterének

Részletesebben

Melléklet. ISK munkaterv 2014/ 2015. tanévre

Melléklet. ISK munkaterv 2014/ 2015. tanévre Melléklet ISK munkaterv 2014/ 2015. tanévre Iskolai Diáksportkörünk elsődleges feladata, hogy minden tanulónk részére biztosítsa a lehetőséget a sportolásra. Ezt több iskolai sportolási lehetőség keretén

Részletesebben

Tisztelt Képviselő- Testület!

Tisztelt Képviselő- Testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tárgy: Beszámoló a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság 2011. évi munkájáról Tisztelt Képviselő-

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak: SPORTISKOLAI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2012. SZEPTEMBER 1-DECEMBER 31. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai

Részletesebben

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2008. év

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2008. év KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2008. év A tevékenység meghatározása 2008 évben a Kulturális és Sport sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő - testület 2010. május 27-ei ülésére Tárgy: Javaslat a kiemelt támogatásban nem részesülő sportszervezetek részére elkülönített keretösszeg

Részletesebben

K I V O N A T. 2013. május 27-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. 2013. május 27-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 13. május 27-i ülésének jegyzőkönyvéből 27/13. (V.27.) Sportbizottsági határozat

Részletesebben

Székesfehérvár Megyei Jogú Város sportéletének bemutatása

Székesfehérvár Megyei Jogú Város sportéletének bemutatása Székesfehérvár Megyei Jogú Város sportéletének bemutatása A székesfehérvári sportélet kiemelt területei Iskolai sport Szabadidősport Fogyatékkal élők sportja Idősek sportja Utánpótlás-nevelés Verseny-

Részletesebben

Ifjúsági és Sportiroda által megkötött támogatási szerz?dések

Ifjúsági és Sportiroda által megkötött támogatási szerz?dések MJV webhelyen lett közzétéve (https://dunaujvaros.hu) Ifjúsági és Sportiroda által megkötött támogatási szerz?dések 2010 Pálhalma Agrospeciál SE 10.000.000,- Ft Céltámogatás Egy Darab Gyepért Alapítvány

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 35/2013.(11.25.) számú határozata a 2013. évi Egyéb csapat és egyéni sportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos

Részletesebben

Határozati javaslat. Tárgy: Szekszárd Megyei Jogú Város évi Sport Eseménynaptára

Határozati javaslat. Tárgy: Szekszárd Megyei Jogú Város évi Sport Eseménynaptára Határozati javaslat Tárgy: Szekszárd Megyei Jogú Város 2014. évi Sport Eseménynaptára Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Humán Bizottsága a 2014. évi Sport Eseménynaptárát elfogadja

Részletesebben

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL A tevékenység meghatározása 2012. évben az Oktatási, Kulturális és sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése

Részletesebben

KIVÁLÓ SPORTOLÓ ÖSSZESÍTÉS 2009.

KIVÁLÓ SPORTOLÓ ÖSSZESÍTÉS 2009. I. kategória Ssz. Név Sportág Sporteredmény Iskola Egyesület 1. Andrejszki Dóra tenisz 2. Baranyi Zsófia karate 3. Benkő Zsófia karate 4. Czímer Attila karate, strandröplabda 5. Csánki Alexandra karate

Részletesebben

Sporteredmények 2012/2013

Sporteredmények 2012/2013 Sporteredmények 2012/2013 Időpont Verseny megnevezése Eredmény Résztvevők Nyári eredmények Kajak-Kenu Katrinecz Rita Országos Bajnokság Borbély Bence Evezés Vívás Asztalitenisz-serdülő -serdülő Szent István

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 4. A Vajda Péter DSE-vel közösen az alábbi rendezvényeket szerveztük a sportiskolás tanulóknak: VAJDA PÉTER ÉNEK-ZENEI ÁLTALÁNOS ÉS SPORTISKOLA OM 034931 1089 BUDAPEST, Vajda Péter utca 25-31. Telefon: (+36-1) 333 49 13; Gazdasági iroda: 313 74 17; Telefax: 477 04 27 E-mail: info@vajdaiskola.hu;

Részletesebben

Rudnay Kupa, Tab: I. hely: 1997, 1998, (Véglegesen elnyertük a kupát.) III. hely: 2000, 2001, 2003, IV. hely: V. hely: 2005.

Rudnay Kupa, Tab: I. hely: 1997, 1998, (Véglegesen elnyertük a kupát.) III. hely: 2000, 2001, 2003, IV. hely: V. hely: 2005. Sporteredményeink 1. Középiskolák által rendezett versenyek, sportnapok, kupák Baross-nap I. hely: 2002, 2003, 2004. II. hely: 1998, 2000, 2011 III. hely: 1997, 1999. Női kézilabda: I. hely: 1997. III.

Részletesebben

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év A tevékenység meghatározása 2010 évben a Kulturális és Sport sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése

Részletesebben

K I V O N A T. Ifjúsági és Sport Bizottsága április 19-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ifjúsági és Sport Bizottsága április 19-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. április 19-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének Önkormányzati Bizottsága 2015. március 9-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének Önkormányzati Bizottsága 2015. március 9-i ülésére 1. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének Önkormányzati Bizottsága 2015. március 9-i ülésére Tárgy: Sport és társadalmi szervezetek pályázati felhívására beérkezett pályázatok

Részletesebben

Az Egri Városi Sportiskola nevében köszöntöm a sportszakmai fórum résztvevőit!

Az Egri Városi Sportiskola nevében köszöntöm a sportszakmai fórum résztvevőit! Az Egri Városi Sportiskola nevében köszöntöm a sportszakmai fórum résztvevőit! A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze. /Szent-Györgyi Albert/ AZ EGRI VÁROSI

Részletesebben

Senseimarossy Délegyházi Karate SE - www.senseimarossy.hu

Senseimarossy Délegyházi Karate SE - www.senseimarossy.hu 2009-09-08 11:03:57 SPORTOKTATÓ KÉPZÉS SPORTOKTATÓ KÉPZÉS A Budapesti Szabadidősport Szövetség - megfelelő számú jelentkező esetén - államilag elismert, Országos Képzési Jegyzékben szereplő 1 éves sportoktató

Részletesebben

2015. év legjobb FÉRFI sportolói

2015. év legjobb FÉRFI sportolói AJ K A V ÁR O S ÖNKORMÁN YZ AT A P O L G Á R M E S T E R 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-101 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/83/2016. Tárgy: 2015. év legjobb sportolóinak elismerése Készítette:

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen iskolai sportnapot szerveztünk a sportiskolás tanulóknak.

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. 3. A Vajda Péter DSE-vel közösen iskolai sportnapot szerveztünk a sportiskolás tanulóknak. SPORTISKOLAI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. JANUÁR 1-ÁPRILIS 30. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai módszertani

Részletesebben

HAJRÁ, MAGYAROK! Magyarország Kormánya 2010 óta kiemelten támogatja a sportot.

HAJRÁ, MAGYAROK! Magyarország Kormánya 2010 óta kiemelten támogatja a sportot. Magyarország Kormánya 2010 óta kiemelten támogatja a sportot. Ennek eredményeként háromszor több magyar ember sportol, és több mint duplájára nőtt az igazolt sportolók száma. EGYRE TÖBB MAGYAR SPORTOL

Részletesebben

J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek évi önkormányzati támogatására

J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek évi önkormányzati támogatására J A V A S L A T társadalmi sportszervezetek 2013. évi önkormányzati támogatására Ó z d, 2013. március 28. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Ózdi Sportszervező Iroda

Részletesebben

EREDMÉNYEINK. 2012/2013 tanév KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉG. - II. helyezés Benczenleitner Tárkány É/2. cs. Felkészítő: Friedrich-Mészáros E.

EREDMÉNYEINK. 2012/2013 tanév KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉG. - II. helyezés Benczenleitner Tárkány É/2. cs. Felkészítő: Friedrich-Mészáros E. EREDMÉNYEINK 2012/2013 tanév KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉG Felfénylő szavak Szavalóverseny Regionális Döntő Iregszemcse - I. helyezés Benczenleitner Tárkány É/2. cs. Felkészítő: Friedrich-Mészáros E. - I. helyezés

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. az Ózd Városi Sportegyesület évi tevékenységéről. Ó z d, május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke TÁJÉKOZTATÓ az Ózd Városi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről Ó z d, 2018. május 31. Előterjesztő: Ózd Városi Sportegyesület elnöke Asztalitenisz Szakosztály: Bajnokságban az Ózdi SzC Gábor Áron

Részletesebben

KISPEST SPORTKONCEPCIÓJA

KISPEST SPORTKONCEPCIÓJA KISPEST SPORTKONCEPCIÓJA Elfogadva: 2003. november 13-án, az 1041/2003. (XI.13.) Ökt. határozattal 2 Bevezetı Bevezetésként feltétlenül elmondhatjuk, hogy az elmúlt évtized hazánk sportéletét sok egyéb

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága JEGYZŐKÖNYV

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága JEGYZŐKÖNYV Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. április 18. napján, a Kaposvári

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2015. májusi 20.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2015. májusi 20.-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-273/2015. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága 2015. májusi 20.-i ülésére Tárgy: Javaslat Budapest Főváros

Részletesebben

Európai Sporthét

Európai Sporthét Európai Sporthét 2017.09.23-30. Az eseménysorozat keretében különböző sportágak kipróbálására és szabadidős versenysorozat lebonyolítása a cél, oly módon, hogy a hét programja lefedje egész Budapest területét.

Részletesebben

A Humán Ügyek Bizottsága május 16-i ülésére. Tárgy: Kerületi bejegyzéssel rendelkező sportszervezetek pályázati kérelmeinek elbírálása

A Humán Ügyek Bizottsága május 16-i ülésére. Tárgy: Kerületi bejegyzéssel rendelkező sportszervezetek pályázati kérelmeinek elbírálása Iktató szám: Sz-333/2012. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2012. május 16-i ülésére Tárgy: Kerületi bejegyzéssel rendelkező sportszervezetek

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó T Á J É K O Z T A T Ó az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club tevékenységéről Ózd, 2011. április 21. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Club Előkészítő: Ózdi Súlyemelő és Fitness Ügyvezető

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága JEGYZŐKÖNYV

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága JEGYZŐKÖNYV Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 2014. február 18. napján, a Kaposvári Polgármesteri Hivatal Siposs

Részletesebben

Atlétika 2013. 10. 03. Pécs PVSK

Atlétika 2013. 10. 03. Pécs PVSK SPORTEREDMÉNYEK TANAK 2013/2014. tanév Atlétika 2013. 10. 03. Pécs PVSK Tordai Miklós I. helyezett 100 m síkfutás I. helyezett 200 m síkfutás I. helyezett Hegedűs Péter II. helyezett magasugrás I. helyezett

Részletesebben

KIVONAT. 2014. április 15-i ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. 2014. április 15-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága KIVONAT Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 214. április 15-i ülésének jegyzőkönyvéből 15/214. (IV. 15.) Sportbizottsági határozat:

Részletesebben

Kimutatás az Oktatási Iroda évben megkötött támogatási szerzıdéseirıl

Kimutatás az Oktatási Iroda évben megkötött támogatási szerzıdéseirıl Támogatott (2005) Összeg Támogatás összege felhasználható: 1 Pedagógus Fáklya Sportegyesület Tollaslabda Szakosztálya 400 000 Ft Mőködési költségekre. 2 Pedagógus Fáklya Sportegyesület Tollaslabda Szakosztálya

Részletesebben

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják.

PÁLYÁZATI TUDNIVALÓK. A rendezéssel kapcsolatos részletes forgatókönyvet az Általános Versenykiírás mellékletében találhatják. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2009/2010. TANÉVI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOK RENDEZÉSÉRE A Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS) pályázatot hirdet a 2009-2010. tanévi országos egyetemi főiskolai bajnokságok döntőinek

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Magyar Birkózó Szövetséggel ( ) FTC Birkózó Kft-vel ( )

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Magyar Birkózó Szövetséggel ( ) FTC Birkózó Kft-vel ( ) SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2012. MÁJUS 1-AUGUSZTUS 31. SZAKMAI BESZÁMOLÓ 1. Az iskola folyamatos kapcsolatot tart a MOB Sportiskolai Program Pedagógiai Munkacsoportjával illetve a sportiskolai módszertani központokkal.

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 6/2003. (IV.7.) KT. sz. rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 6/2003. (IV.7.) KT. sz. rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6/2003. (IV.7.) KT. sz. rendelete az önkormányzat testnevelés és sport feladatairól, a helyi testnevelés és sporttevékenység támogatásáról Sarkadkeresztúr

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V

J E G Y Z Ő K Ö NY V KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK SPORTBIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö NY V Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 2012. április 17-i soron következő üléséről. A bizottsági ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V

J E G Y Z Ő K Ö NY V KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK SPORTBIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö NY V Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Sportbizottsága 2010. november 30-i, soron következő üléséről. A bizottsági ülés helye:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Humán Ügyek Bizottsága 2013. június 5-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A Humán Ügyek Bizottsága 2013. június 5-i ülésére Iktató szám: Sz-288/2013. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2013. június 5-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A 2012. évi szabadidősport

Részletesebben

Tanítványaim, akikre büszke vagyok

Tanítványaim, akikre büszke vagyok Tanítványaim, akikre büszke vagyok 2003-tól tanítok - etikát, tanulásmódszertant, technikát - a Csanádi Sportiskolában. Az elmúlt tíz év alatt sok diákkal ismerkedtem meg és követtem, követem sportpályafutásukat.

Részletesebben

A 2011/2012-es tanév sportversenyeinek kiemelkedő eredményei Kodály Zoltán Általános Iskolában

A 2011/2012-es tanév sportversenyeinek kiemelkedő eredményei Kodály Zoltán Általános Iskolában A 2011/2012-es tanév sportversenyeinek kiemelkedő eredményei Kodály Zoltán Általános Iskolában Verseny szintje Verseny megnevezése (országos, megyei, régiós) ORSZÁGOS II. Sas Kupa legeredményesebb Lány

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR-TERVEZET

2014/2015. TANÉVI MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR-TERVEZET 2014/2015. TANÉVI MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR-TERVEZET A versenynaptár tervezett időpontokat és helyszíneket jelöl. A versenykiírások tartalmazzák a konkrétumokat, melyek letölthetők

Részletesebben

Iskolai versenyek. Név Osztály Tantárgy Helyezés Felkészítő tanár

Iskolai versenyek. Név Osztály Tantárgy Helyezés Felkészítő tanár Iskolai versenyek Név Osztály Tantárgy Helyezés Felkészítő tanár Iványi Martin 5.a I. Knotz Lászlóné Sági Márton Matematika verseny 5. évfolyam II. Buzás Istvánné Fekete Zsombor III. Buzás Istvánné Lakatos

Részletesebben

TÁMOGATOTTAK 2014. Megvalósítás helye: Felsőtárkány Támogatás nyújtásáról szóló szerződés kelte: 2014. november 25. Szerződés száma: 3/2014

TÁMOGATOTTAK 2014. Megvalósítás helye: Felsőtárkány Támogatás nyújtásáról szóló szerződés kelte: 2014. november 25. Szerződés száma: 3/2014 TÁMOGATOTTAK 2014. Kedvezményezett neve: Felsőtárkányi Hagyományőrző Közalapítvány Támogatás célja: Néptánc oktatás és táncpedagógiai tevékenységek, viseletek, zenekari díjak Támogatás összege: 900.000

Részletesebben

Általános tudnivalók, változások: (teljes szöveg a honlapon)

Általános tudnivalók, változások: (teljes szöveg a honlapon) 1 A 2014/2015. tanévi Budapesti Diáksport Szövetség versenykiírásai a www.bpdiaksport.hu oldalról tölthetők le. Elérhetőségek: Budapesti Diáksport Szövetség: 266-7993, bpdssz@gmail.com és facebook oldalunk.

Részletesebben

SPORTEREDMÉNYEK 2014/15. Varga Katalin Gimnázium. Diákolimpia

SPORTEREDMÉNYEK 2014/15. Varga Katalin Gimnázium. Diákolimpia SPORTEREDMÉNYEK 2014/15 Varga Katalin Gimnázium Atlétika Megyei Csapatbajnokság szeptember 25. Atlétika október 8. Megyei mezei futóverseny október 21. gerely lány távolugrás lány 1. Veres Bettina 12.

Részletesebben

Kapocsi Judit 11.AH Andrási Máté 11.B Kovács Zsanett 11.B Magyari Diána 11.B

Kapocsi Judit 11.AH Andrási Máté 11.B Kovács Zsanett 11.B Magyari Diána 11.B 2012.09.19 Berekfürdő Duatlon megyei döntő Sportversenyek eredményei 2012/2013. I. félév Vass Viktória 9.B Hidasi Dorottya 9.C Potornai Lilla 9.C Hamar János 10.B csapat 1.hely Kapocsi Judit Vályi-Nagy

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére Iktató szám: Sz-249/2014. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Humán Ügyek Bizottsága ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 30-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Sporteredmények 2011/2012

Sporteredmények 2011/2012 Sporteredmények 2011/2012 Időpont Szeptember 22-24. Verseny megnevezése Tiszaligeti Napok Eredmény Résztvevők 4. hely Lány csapat: 12.D;; Hegyi Réka 12.A;;; Horváth Zsófia 10.B; Graff 11.C; Gazdag Zsófia

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-130/2018. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2018. április 25-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Tisztelt Sportvezető!

Tisztelt Sportvezető! Tisztelt Sportvezető! Bizonyára Ön is jól ismeri a sport területén képesítéshez kötött tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítések jegyzékéről szóló 157/2004. (V. 18.) Korm. rendeletet, mely alapján

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság elektronikus úton történő döntéséről A Magyar Olimpiai Bizottság Elnöksége 2015. március 17-i ülésén megtárgyalásra került a 2. napirendi pont a Gerevich-ösztöndíjakról,

Részletesebben

felkészítők (tanár neve)

felkészítők (tanár neve) VERSENYEREDMÉNYEK - SPORT A Debreceni Bolyai János Általános Iskola és AMI 2019. március - április Verseny szintje, időpontja, helyszíne (helyi, városi, megyei) Résztvevők (név, osztály) felkészítők (tanár

Részletesebben

Szentes Város Alpolgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám: R-1753/2012 Ügyintéző: Kovács Zsuzsa

Szentes Város Alpolgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám: R-1753/2012 Ügyintéző: Kovács Zsuzsa Szentes Város Alpolgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám: R-1753/2012 Ügyintéző: Kovács Zsuzsa Szentes Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Tárgy: A sportfinanszírozás rendszerének

Részletesebben

2017. évi Angyalföldi Sportfesztivál végeredmények

2017. évi Angyalföldi Sportfesztivál végeredmények Komplex pontverseny végeredmény Hely. Csapat Összesen Asztali labdarugás Asztalitenisz Bowling Csocsó Darts Futás Kispályás foci Kosárlabda Légpuska lövészet Lyonnaise Petanque Rönkhajítás Röplabda Sakk

Részletesebben

2008. évi "Élen a tanulásban, élen a sportban" Fıvárosi kitüntetı cím díjazottjai a központi ünnepségre ÁLTALÁNOS ISKOLA

2008. évi Élen a tanulásban, élen a sportban Fıvárosi kitüntetı cím díjazottjai a központi ünnepségre ÁLTALÁNOS ISKOLA ÁLTALÁNOS ISKOLA 1 Aleksic Dominika karate I. Batthyány Lajos Általános Iskola 2 Borzsák Mariann taekwon-do XIV. 3 Braun Tímea WTF taekwondo XVII. 4 Burian Lóránt sí II. Horvát Óvoda, Általános Iskola,

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tárgy: Beszámoló a KAC 2008. évi működéséről és gazdálkodásáról Tisztelt Képviselő-testület! Jobbágy István úr, a Kispesti Atlétikai

Részletesebben

2013/2014. TANÉVI MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR-TERVEZET

2013/2014. TANÉVI MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR-TERVEZET 2013/2014. TANÉVI MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR-TERVEZET A versenynaptár tervezett időpontokat és helyszíneket jelöl. A versenykiírások tartalmazzák a konkrétumokat, melyek letölthetők

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Művelődési-, Oktatási- és Sportbizottság november 29-i rendkívüli ülésére. 50 m gyors és 200m gyors 1.

E L Ő T E R J E S Z T É S a Művelődési-, Oktatási- és Sportbizottság november 29-i rendkívüli ülésére. 50 m gyors és 200m gyors 1. A J KA VÁROS Ö NKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-101 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1/181/2016. Tárgy: 2016. év legjobb sportolóinak elismerése Készítette:

Részletesebben

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben Sportági-, Kor- Részt- Hetanulmányi- csoport, vevők lye- Versenyző tanulók

Részletesebben

SPORTEREDMÉNYEK 2016/17

SPORTEREDMÉNYEK 2016/17 SPORTEREDMÉNYEK 2016/17 Tiboldi Tibor Kosárlabda Emléktorna szeptember Tiszaligeti Napok szeptember 21-25. lányok Bozsó Katica 11. c Mukácsi Éva 11. c Deme Zsófia 11. d Ratkai Bonita 11. d Józsa Viktória

Részletesebben

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +3642524-544; FAX: +36 42 311-041 E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

Sporteredmények (március)

Sporteredmények (március) Tanács Levente 3.b Bak Péter 4.a Szeri Ádám 4.a 2. hely Városi Mezei Futóbajnokság (Diákolimpia) Tóth Gergely 4.a Kapic Amir 4.a Szabó Csenge 5.a Király Csenge 3.a Koltai Anna 3.b Lukács Noémi 4.a Mukus

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 179. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2012. december 13-i ülésére Tárgy: Előadó:

Részletesebben

A FELSÔ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI

A FELSÔ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI A FELSÔ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Országos Kazinczy verseny Balatonboglár 3. helyezett Madácsi Réka 8.b Országos Kossuth Lajos szónokverseny 3. helyezett Sipos

Részletesebben

Sárospatak sporteredményei 2012-ben

Sárospatak sporteredményei 2012-ben Sárospatak sporteredményei 2012-ben II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Rákóczi Diáksport Egyesület Zsóka Kitti Íjászat Serdülő korcsoportban megyei 1. helyezés, regionális 1 hely Herman Dániel Íjászat

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottsága

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottsága Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Népjóléti és Sport Bizottsága 225/2010. (04.28.) számú h a t á r o z a t a a 2010. évi sport támogatás keretében benyújtott B, C, E, F, G, és H kategóriás pályázatok

Részletesebben

MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR. A versenynaptár tervezett időpontokat jelöl. A versenykiírások tartalmazzák a konkrétumokat.

MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR. A versenynaptár tervezett időpontokat jelöl. A versenykiírások tartalmazzák a konkrétumokat. MEGYEI ÉS PÉCS VÁROSI DIÁKSPORT VERSENYNAPTÁR A versenynaptár tervezett időpontokat jelöl. A versenykiírások tartalmazzák a konkrétumokat. SZEPTEMBER MEGYEI PÉCS VÁROSI 1. Szombat 2. Vasárnap 3. Hétfő

Részletesebben

támogatás összege (ezerft) támogatás célja

támogatás összege (ezerft) támogatás célja Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a VMJV Önkormányzat által a 2016. évben nyújtott támogatások közzététele Polgármesteri hivatalban elszámolt működési és fejlesztési támogatások közzététele sorsz.

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/211-24/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Humán Bizottság április 10-i rendkívüli nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/211-24/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Humán Bizottság április 10-i rendkívüli nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/211-24/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Humán Bizottság 2018. április 10-i rendkívüli nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: A 2018. évi sporttevékenységek ára

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága JEGYZŐKÖNYV

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága JEGYZŐKÖNYV Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága JEGYZŐKÖNYV Amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. február 14. napján, a Kaposvári

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

Le Duy Thanh 3. Versmondó Különdíj Polizosz Tünde. Varga Tamás matematika Varga Tamás matematika. Varga Tamás matematika. Varga Tamás matematika

Le Duy Thanh 3. Versmondó Különdíj Polizosz Tünde. Varga Tamás matematika Varga Tamás matematika. Varga Tamás matematika. Varga Tamás matematika GÁBOR ÁRON ÁLTALÁNOS ISKOLA Mázás Attila 2. Olvasás 3. Bohus Gáborné Le Duy Thanh 3. Versmondó Különdíj Polizosz Tünde Marczali Dorottya 4. Versmondó 3. Kórádi Gáborné Perényi András 7. Rőder Ádám Gratzer

Részletesebben

J A V A S L A T. a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására. Ózd, 2013. Szeptember 26.

J A V A S L A T. a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására. Ózd, 2013. Szeptember 26. J A V A S L A T a sporttartalék keretből történő támogatás jóváhagyására Ózd, 2013. Szeptember 26. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselő testületi

Részletesebben

évkönyv yearbook 2015

évkönyv yearbook 2015 68 Február 12. Az idén is megrendezték a BM Országos Meghívásos Sí- és Snowboard versenyét az eplényi Nordica Síarénában. Az enyhén tavaszias időjárás ellenére az üzemeltetők elegendő havat varázsoltak

Részletesebben

Bag Nagyközségi Önkormányzat. Képviselő-testületének 5/2011. (III.30.) rendelete. az önkormányzat sporttal kapcsolatos feladatairól

Bag Nagyközségi Önkormányzat. Képviselő-testületének 5/2011. (III.30.) rendelete. az önkormányzat sporttal kapcsolatos feladatairól Bag Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2011. (III.30.) rendelete az önkormányzat sporttal kapcsolatos feladatairól Bag Nagyközség Önkormányzata a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi

Részletesebben

2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése

2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése 2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése Gúta város önkormányzatának sportbizottsága a 2006 os év januári ülésén határozatot hozott a 2005 - ös év legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékeléséről.

Részletesebben

2006. évi "Élen a tanulásban, élen a sportban Fıvárosi kitüntetı cím díjazottjai ÁLTALÁNOS ISKOLA

2006. évi Élen a tanulásban, élen a sportban Fıvárosi kitüntetı cím díjazottjai ÁLTALÁNOS ISKOLA ÁLTALÁNOS ISKOLA Bucsánszky Linda sportaerobik XIII. Szlovák Tanítási Nyelvő Óvoda, Általános Iskola,, SZKI és Diákotthon Hönich Izabel akrobatikus rock & roll XII. Farkasréti Általános Iskola Csıregh

Részletesebben

TOLNA MEGYE VILÁGVERSENYEKEN I-VI. HELYEZÉST ELÉRT SPORTOLÓI 2012. ÉVBEN.

TOLNA MEGYE VILÁGVERSENYEKEN I-VI. HELYEZÉST ELÉRT SPORTOLÓI 2012. ÉVBEN. TOLNA MEGYE VILÁGVERSENYEKEN I-VI. HELYEZÉST ELÉRT SPORTOLÓI 2012. ÉVBEN. CSELGÁNCS: Pupp Réka - edzője: Hangyási László - eredményei: - Utánpótlás EB 2 x 3. hely (Horvátország és Montenegró) Bor Barna

Részletesebben

Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Ál tal án os Isk ola. Sportolóink legjobb hazai és külföldi eredményei január 1-től 2018.

Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Ál tal án os Isk ola. Sportolóink legjobb hazai és külföldi eredményei január 1-től 2018. Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Ál tal án os Isk ola 1047 Budapest, Langlet Valdemár utca 3-5. www.brody-bp.sulinet.hu e-mail: titkar@big.sulinet.hu Telefon: (1) 369 4917 OM: 034866 Sportolóink legjobb

Részletesebben

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.)

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) 2008/2009-es tanév Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) Iskolánk tanulói az országos döntőben az alábbi eredményeket érték el. Fliszár Tímea (12.B osztály)

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-213/2016. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2016. májusi 18.-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. (V.27.) L.k.Ö.Kt. határozata Leányvári Judo SE évi beszámolójáról

Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. (V.27.) L.k.Ö.Kt. határozata Leányvári Judo SE évi beszámolójáról 10. ELŐTERJESZTÉS Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 27-én tartott képviselő-testületi ülésének 10. napirendi pontjához Határozat tervezet: Leányvár Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 106. 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2011. július 7-i ülésére Tárgy: Tájékoztató

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-400 Debrecen, Rigó u. 1. Web: adatbank.mlsz.hu/ www.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 0. szám FEGYELMI BIZOTTSÁG HATÁROZATAI

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság Tárgy: A 2009/2010-es ben a pedagógus-álláshelyek változása Készítette: Nagy Péter humánszolgáltatási igazgató Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A MAGYARBÁNHEGYESI SZABADIDŐ KLUB TEVÉKENYSÉGÉRŐL

BESZÁMOLÓ A MAGYARBÁNHEGYESI SZABADIDŐ KLUB TEVÉKENYSÉGÉRŐL BESZÁMOLÓ A MAGYARBÁNHEGYESI SZABADIDŐ KLUB TEVÉKENYSÉGÉRŐL Készítette: Tamás József elnök 2008 A MAGYARBÁNHEGYESI SZABADIDŐ KLUB formailag 2008. januárjában alakult meg, közel 40 fővel, gyermek és felnőtt

Részletesebben

SZ JELŰ PÁLYÁZAT NYERTESEI

SZ JELŰ PÁLYÁZAT NYERTESEI 1. 37/1338/2012 " PEST-BUDAI" Shotokan Karate Club Terembérleti költségek, egyesület zökkenőmentes működésének biztosítása. 2. 37/1185/2012 Aschner Lipót Természetjáró Sportolási illetve testedzési lehetőség

Részletesebben

Jó tanuló Jó sportoló díjazott tanulói tanév

Jó tanuló Jó sportoló díjazott tanulói tanév Jó tanuló Jó sportoló díjazott tanulói 2014-2015. tanév Ssz. Név Iskola Tanulmányi eredmény 1. Békési Dominik karate Ippon Shobu Magyar Bajnokság kata IV. 2. Bozó Fanni Bianka 3. Burai Bence 4. Hadfi Gréta

Részletesebben