Jegyzıkönyv. 1. Kadarkút Város Önkormányzat Képviselı-testületének évi munkaterve Elıadó: Karsai József polgármester

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzıkönyv. 1. Kadarkút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. évi munkaterve Elıadó: Karsai József polgármester"

Átírás

1 Jegyzıkönyv Készült Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének december 15. napján órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében kezdıdı nyilvános képviselı-testületi ülésérıl. Jelen vannak:, Strublics József alpolgármester, Erdıs Sándor János, Horeczki László, Horváth Ferencné, Lóki József, képviselık, Bagladiné Kovács Mária aljegyzı, Gyıri János pénzügyi osztályvezetı Dr. Komjáti Tiborné fıigazgató Távol maradt bejelentéssel: Benke József képviselı köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 7 tagja közül 6 fı megjelent, az ülés határozatképes, azt megnyitja. javasolja, hogy a képviselı-testület a meghívóban szereplı napirendi pontokat tárgyalja: A javaslat alapján a képviselı-testület a napirendet 6 igen szavazattal elfogadta. 1. Kadarkút Város Önkormányzat Képviselı-testületének évi munkaterve Elıadó: 2. Kadarkút Város Polgármesteri Hivatal évi tevékenységérıl szóló beszámoló évi ivóvíz díj megállapítása 4. Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény Intézményi Minıségirányítási Programja végrehajtásának éves értékelésérıl, a javasolt intézkedési tervek jóváhagyásának tárgyalása Elıadó: 5. Tájékoztatás a Kadarkút 091/53. és 091/7. hrsz-ú ingatlanok használatáról 6. Adóhátralékok behajtásáról tájékoztató

2 2 7. Kadarkút Város szennyvízcsatornázása és szennyvíztisztítása - mérnök kiválasztására irányuló feltételes közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívás tárgyalása 8. Egyebek 1. Kadarkút Város Önkormányzat Képviselı-testületének évi munkaterve Elıadó: A munkaterv csak a legfontosabb állandó napirendi pontokat tartalmazza, amelyek tovább bıvíthetık, illetve az idıpontok változhatnak. Lóki József képviselı Az új önkormányzati törvény miatt a képviselı-testület munkaterve változni fog, mert a jogszabályváltozások miatt a szükséges döntéseket az év folyamán meg kell hoznunk. Javaslom a munkaterv elfogadását. Március hónapban szerepel az Ötv. módosításából eredı szervezeti átalakulást eredményezı intézkedések napirendi pont. Az önkormányzati törvény, illetve más ágazati jogszabályok miatt szükséges a szervezeti átalakítással kapcsolatos képviselıtestületi döntések meghozatala. Az önkormányzatok között az egyeztetések már folynak. A kezdeményezı lépéseket a mikrotérségen belül meg kell tenni. A kadarkúti Polgármesteri Hivatal egyesített hivatalként fog mőködni a tervek szerint. Az a jó, ha központilag határozzák meg, amely hivatal alkalmas a feladatok megfelelı színvonalú ellátására. Javaslom az elıterjesztés szerinti tartalommal Kadarkút Város Önkormányzatának Képviselı-testülete évi munkatervének elfogadását. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon.

3 3 249/2011.(XII. 15.) számú határozata a képviselı-testület évi munkatervét - az elıterjesztés szerinti tartalommal - elfogadja. A munkaterv a jegyzıkönyv mellékletét képezi. A képviselı-testület utasítja a polgármestert, hogy a munkaterv végrehajtásáról gondoskodjon. Felelıs: Határidı: december Kadarkút Város Polgármesteri Hivatal évi tevékenységérıl szóló beszámoló Beszámoló írásban kiadva. szóbeli kiegészítése A beszámolóban elıvetítettem az új önkormányzati törvény miatt várható változásokat. A beszámolóban a személyi és tárgyi feltételekre is kitértem, valamint számszaki adatokkal mutattam be az ügyiratforgalmat. A hivatalban a köztisztviselık száma jelenleg 20 fı. A Pénzügyi Osztály vonatkozásában magasabb az alkalmazotti létszám, de valamennyi intézmény gazdálkodási feladatát a hivatal látja el. A Pénzügyi Osztály létszáma december hónapban egy fıvel csökkenni fog. A státusz nem kerül betöltésre, a feladatot átszervezéssel oldjuk meg. Az építéshatósági ügyintézıi álláshely szeptember 1. napjától betöltetlen. A pályázati eljárás az ısz folyamán sikertelen volt tól az építéshatósági feladatok elkerülnek, így az álláshely valószínőleg nem kerül betöltésre. A köztisztviselık iskolai végzettsége megfelelı, a képesítési feltételeknek mindenki megfelel. A szakvizsgát három köztisztviselı a közelmúltban megszerezte. Az ügyiratszám valamelyest csökkent 2011-ben, ennek oka, hogy míg évben volt adóemelés, addig ebben az évben nem. A szociális területen viszont jelentısen emelkedett az ügyiratok száma, ez a lakosság életminıségére vezethetı vissza, egyre többen szorulnak segítségre évben megvalósult a függetlenített belsı ellenırzés intézménye a hivatalban. Az Ügyészség a szabálysértés területén végzett vizsgálatot. Határidı-mulasztás nem történt ebben az évben. Hozzászólás: Strublics József alpolgármester Van-e lehetıség arra, hogy az ügyfélfogadás a hét egyik napján 18 óráig legyen biztosítva? Erre az ügyfelek igényt tartanának.

4 4 Van lehetıség az ügyfélfogadás meghosszabbítására. Az ügyiratforgalmat figyelembe véve, elsısorban a szociális területen lehetne alkalmazni a meghosszabbított ügyfélfogadást. Január hónapban kidolgozzuk ennek lehetıségét, melyrıl a képviselıtestület februári ülésén dönthet. Lóki József képviselı Egyetértek azzal, hogy a megüresedett álláshelyek nem kerülnek betöltésre. Horváth Ferencné képviselı Elégedett vagyok az apparátus munkájával. A munkatársak mindig rendelkezésre állnak, kéréseinket soron kívül teljesítik. Javaslom az apparátus erkölcsi elismerését. Egy éve felügyelem a hivatal munkáját. A hivatal munkatársai készítik elı a képviselıtestület elé kerülı valamennyi elıterjesztést. A hivatal munkatársai mindig rendelkezésre állnak, nagyon sokszor munkaidın túl is a város érdekeit szem elıtt tartva végzik munkájukat. Köszönöm az apparátus munkáját, az aljegyzınek a rendeletek precíz elıkészítését, a pénzügyi osztályvezetı gazdasági területen végzett tevékenységét, a jegyzınek magas színvonalon végzett munkáját, amelyért erkölcsi elismerésben tudja a képviselı-testület részesíteni, anyagi elismerés az önkormányzati kedvezıtlen pénzügyi helyzete miatt nem lehetséges. Javaslom, hogy a képviselı-testület a Polgármesteri Hivatal évi tevékenységérıl szóló beszámolót fogadja el, egyben a Polgármesteri Hivatal apparátusát 2011.év során végzett munkája elismeréseként részesítse dicséretben. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 250/2011.(XII. 15.) számú határozata 1. Kadarkút Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala évi tevékenységérıl készült beszámolót az abban foglaltak alapján elfogadja. 2. Kadarkút Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala apparátusát évben végzett munkája elismeréseként dicséretben részesíti.

5 évi ivóvíz díj megállapítása A legolcsóbb ivóvíz nálunk található. Kadarkút városban a vízdíj kéttényezıs. A Gazdasági Bizottság a napirendet megtárgyalta és javasolja, hogy az 5. számú alternatívát alapján a rendelkezésre állási díj összege emelkedjen, a mennyiséggel arányosan változó díj pedig a évi szinten maradjon, a fajlagos koncessziós díj 55 Ft/m3 összegben kerüljön megállapításra. Hozzászólás: Erdıs Sándor képviselı Az alultervezett a szolgáltatott mennyiség, a 77,9 ezer m3. Évente több mint 100 ezer m3 a mért vízmennyiség. Lóki József képviselı Az 5. számú alternatíva alapján javaslom a 2012.évi ivóvíz díj megállapítását, ez minimális emelést jelent a lakosság részére. A évhez viszonyítva évben csökkent az elfogyasztott víz mennyisége. Javaslom, hogy a képviselı-testület az elıterjesztés mellékletét képezı rendelet-tervezet szerinti tartalommal, illetve az 1. számú díjalternatíva figyelembe vételével alkossa meg rendeletét a évi ivóvíz díj megállapításáról. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. Kadarkút Város Önkormányzatának Képviselı-testülete 6 egyhangú igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotja: Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 31/2011.(XII. 16.) önkormányzati rendelete a évi ivóvíz díj megállapításáról A rendelet teljes terjedelmében a jegyzıkönyv mellékletét képezi.

6 6 4. Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény Intézményi Minıségirányítási Programja végrehajtásának éves értékelésérıl, a javasolt intézkedési tervek jóváhagyásának tárgyalása Elıadó: szóbeli kiegészítése A nevelıtestület évente értékeli a program végrehajtását. Az értékelés alapján határozza meg a szükséges intézkedéseket. A javasolt intézkedéseket a fenntartó jóváhagyásával válnak érvényessé. Hozzászólás: Strublics József alpolgármester Jó, ha van ellenırzés a pedagógusoknál. Még nem tudjuk, hogy az iskolának a jövıben ki lesz a fenntartója. Az intézmény vezetıje tud-e tájékoztatást adni arról, hogy a gyereklétszám növelése érdekében milyen intézkedéseket tettek az elmúlt idıszakban? Dr. Komjáti Tiborné fıigazgató Körülbelül 50 településre jutottak a pedagógusok és a diákok az intézményt népszerősítı programmal. November hónapban került sor az intézmény nyílt napi rendezvényére, amelyen annyira nagy volt az érdeklıdés, hogy pót nyílt napot kellett szervezni. Április hónapban válik el, hogy mennyi jelentkezı lesz, de csak szeptemberben lesz végleges, hogy hány tanuló kezdheti meg tanulmányait a kadarkúti intézményben, hiszen akkorra a pótbeiratkozások lezajlanak. Javaslom, hogy a képviselı-testület hagyja jóvá a Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény (7530 Kadarkút, Fı u.1., OM ) 2010/2011. tanévre vonatkozó Intézményi Minıségirányítási Program éves értékelése alapján készült intézkedési terveket. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 251/2011.(XII. 15.) számú határozata jóváhagyja a Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény (7530 Kadarkút, Fı u.1., OM ) 2010/2011. tanévre vonatkozó Intézményi Minıségirányítási Program éves értékelése alapján készült intézkedési terveket.

7 7 A képviselı-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésrıl értesítse az intézmény fıigazgatóját. Felelıs: Határidı: január Tájékoztatás a Kadarkút 091/53. és 091/7. hrsz-ú ingatlanok használatáról szóbeli kiegészítése Az elıterjesztés részletesen tartalmazza Benke Zoltánné kaposvári lakos igényét. A víztorony kitámasztására a Kadarkút 091/53. hrsz-ú ingatlan van igénybe véve, amelynek résztulajdonosa a kérelmezı. Hozzászólás: Erdıs Sándor képviselı Hosszú évek óta ez az állapot, miért most jelentkezett a tulajdonos? A 091/53. helyrajzi számú ingatlan földkiadás során került a tulajdonába az ingatlan 1132/1890-ed arányban. A vízmő minden bizonnyal akkor létesült, amikor Kadarkúton a vezetékes ivóvízhálózat kiépítésre került. Javaslom, hogy folytasson tárgyalást a képviselı-testület az ingatlantulajdonossal az ingatlan elidegenítésével kapcsolatban. Ha kedvezı értékesítési áron sikerül a résztulajdonos tulajdonjogát megvásárolni, akkor inkább ezt válasszuk, minthogy a telki szolgalmat alapítsunk. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 252/2011.(XII. 15.) számú határozata felhatalmazza a polgármestert és a jegyzıt, hogy folytasson tárgyalást Benke Zoltánné 1171 Budapest, Irsa u. 38. szám alatti lakossal a Kadarkút 091/53 helyrajzi számú 1132/1890-ed tulajdoni arányú ingatlan önkormányzat által történı megvásárlásával kapcsolatban.

8 8 A képviselı-testület felkéri a polgármestert, hogy a tárgyalás eredményérıl a képviselı-testületet tájékoztassa. Felelıs: Határidı: január Adóhátralékok behajtásáról tájékoztató szóbeli kiegészítése A hivatal a hátralékok behajtása érdekében a szükséges intézkedéseket megtette. A gépjármőadó-hátralékoknál az érintett gépjármővek forgalomból történı kivonását kezdeményeztük az Okmányirodánál, melynek hatására többen rendezték tartozásukat. Kétfajta adós van, aki nem tud, illetve aki nem akar adót fizetni. A végrehajtási eljárásnak két fajtája van. Van olyan adós, amely már nem létezik, ezért az adózás rendjérıl szóló jogszabály figyelembe vételével, elı kell készíteni a törlését. Mindent megteszünk, hogy az adóhátralékokat behajtsuk. A képviselı-testület a tájékoztatót tudomásul vette. 7. Kadarkút Város szennyvízcsatornázása és szennyvíztisztítása - mérnök kiválasztására irányuló feltételes közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívás tárgyalása szóbeli kiegészítése A képviselı-testület által a 148/2011.(VI.30.) számú határozat 1. pontjában a korábban már elfogadott az ajánlati felhívás vonatkozásában a visszavonás szükségességét okozó tartalmi elemek módosításra kerültek. A módosítás alapján az alkalmassági feltételek, illetve bírálati szempontok az írásban kiadott elıterjesztésben foglaltak szerint alakulnak. A Gazdasági Bizottság az ajánlati felhívást véleményezte és azt képviselı-testületnek elfogadásra javasolja. Javaslom, hogy a képviselı-testület az ajánlati felhívást az elıterjesztés szerinti tartalommal hagyja jóvá. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon.

9 9 253/2011.(XII. 15.) számú határozata 1. Kadarkút Város Önkormányzatának Képviselı-testülete Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testülete a Kadarkút város szennyvíztisztítása és szennyvízcsatornázása címő, KEOP kódszámú pályázat 2. forduló megvalósítása során - megbízott közbeszerzési tanácsadó közremőködésével - a mőszaki ellenıri (mérnök) tevékenység ellátására feltételes ajánlattételi felhívást tesz közzé. A képviselı-testület az értékelési szempontot, illetve az alkalmassági követelményeket az elıterjesztés szerinti tartalommal elfogadja. 2. A képviselı-testület az ajánlattételi felhívást az alábbi ajánlattevık részére küldi meg: a. Neve: Agroinvest Zrt. Címe: 1119 Budapest, Fehérvári út 84/a. fekete@agroinvest.hu b. Neve: Kapos Hidro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Címe: 7400 Kaposvár, Buzsáki u kaposhidro@t-online.hu c. Neve: Szemes és Fia Kft. Címe: 9700 Szombathely, Vak Bottyán u szemest@t-online.hu A Képviselı-testület Megbízza a polgármestert, hogy a közbeszerzési tanácsadó közremőködésével gondoskodjon az ajánlattételi felhívás megküldésérıl. Felelıs: Határidı: december Egyebek a.) Bánhidy Pál hencsei lakos kérelme Tájékoztatom a képviselı-testületet, hogy a Kadarkút 0267 és 0270 helyrajzi számú önkormányzati földutak mellett lévı földterületek tulajdonosai Bánhidy Pál és Dr. Csók Imre - saját ingatlanukat földmérıvel kimérették. A kimérés alapján a hivatal felé írásban és szóban az ingatlantulajdonosok jelezték, hogy az utak nyomvonala a térképi állapottól több méterrel eltérıen az ı földjükön megy keresztül, az eredeti térképi nyomvonal már több szakaszon beerdısült. A földterületek tulajdonosai kérik az önkormányzatot, mint a földutak tulajdonosát, az utak eredeti nyomvonalának és járhatóságának helyreállítására.

10 10 A kérelemhez mellékelt fényképek is egyértelmően mutatják, hogy az önkormányzati földutak jelenlegi állapotuk miatt járhatatlanok, ezért javaslom, hogy a 0267 és 0270 hrsz-ú utak melletti földterületek tulajdonosai által kiméretett szakaszokon az érintett utak eredeti nyomvonalának és járhatóságának biztosításáról közmunkások bevonásával gondoskodjon. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 254/2011.(XII. 15.) számú határozata a 0267 és 0270 hrsz-ú utak melletti földterületek tulajdonosai által kiméretett szakaszokon az érintett utak eredeti nyomvonalának és járhatóságának biztosításáról közmunkások bevonásával gondoskodik. A képviselı-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésrıl értesítse az érdekelteket. Felelıs: Határidı: január 14. b.) Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény által ellátott iskolapszichológiai tevékenységre vonatkozó megállapodás megkötése a szolgáltatást igénybe vevı településekkel Elıadó: A fenntartó önkormányzatokkal megállapodást kell kötni a feladatellátás biztosítása érdekében. A szolgáltatást igénybe vevı intézményeket fenntartó önkormányzatok az óraszám arányában viselik a többletköltségeket. Javaslom, hogy a képviselı-testület hagyja jóvá a megállapodások megkötését az iskolapszichológusi szolgáltatás ellátása során keletkezı többletköltség viselésérıl a településeken biztosított feladatellátási órák számának arányában a szolgáltatást igénybevevı intézményeket fenntartó önkormányzatokkal az elıterjesztés tartalma szerint. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon.

11 11 255/2011.(XII.15.) számú határozata jóváhagyja megállapodások megkötését az iskolapszichológusi szolgáltatás ellátása során keletkezı többletköltség viselésérıl a településeken biztosított feladatellátási órák számának arányában a szolgáltatást igénybevevı intézményeket fenntartó önkormányzatokkal az elıterjesztés tartalma szerint. A képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert a megállapodások aláírására. Felelıs: Határidı: december 31. c.) Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény lévı személyfelvonók karbantartása A Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény központi épületkomplexumában üzemeltetett 2 db személyfelvonó karbantartására vonatkozóan két év határozott idıtartamú szerzıdéssel rendelkezik. A szerzıdés augusztus 31. napjával lejár. A szolgáltató évre megküldte a szerzıdést érintı szolgáltatási díj változást, melynek alapján a karbantartási díj Ft + ÁFA / év, a javítási óradíj Ft + ÁFA / óra, kiszállási díj Ft + ÁFA / alkalom. Javaslom, hogy a képviselı-testület a Schindler Hungária Kft.(8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u ) által közölt, a Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény központi épületkomplexumában üzemeltetett 2 db személyfelvonó karbantartására vonatkozóan a hatályos karbantartási szerzıdést érintı szolgáltatási díj változást vegye tudomásul. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 256/2011.(XII. 15.) számú határozata a Schindler Hungária Kft.(8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u ) által közölt, a Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény központi épületkomplexumában üzemeltetett 2 db

12 12 személyfelvonó karbantartására vonatkozóan a hatályos karbantartási szerzıdést érintı szolgáltatási díj változást tudomásul veszi. A képviselı-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésrıl értesítse az érdekeltet. Felelıs: Határidı: január 14. Az oktatási intézmény és a polgármesteri hivatalban lévı személyfelvonók évi biztonságtechnikai vizsgálatra vonatkozóan két cég adott ajánlatot, melyek közül a kedvezıbb ajánlatot az ÉMI-TÜV SÜD Kft Ft + ÁFA / lift összegben adta. Javaslom, hogy a képviselı-testület a Kadarkút, Fı u. 1. szám alatti Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény központi épületkomplexumában üzemeltetett 2 db személyfelvonó, valamint a Kadarkút, Petıfi u. 2. szám alatti Polgármesteri Hivatal épületében üzemeltetett 1 db személyfelvonó évi biztonságtechnikai vizsgálatával az ÉMI-TÜV SÜD Kft. (1043 Budapest, Dugovics u.11.) vállalkozót bízza meg, az ajánlatában meghatározott Ft + ÁFA / lift vizsgálati díj figyelembe vételével. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 257/2011.(XII. 15.) számú határozata a Kadarkút, Fı u. 1. szám alatti Jálics Ernı Integrált Közoktatási Intézmény központi épületkomplexumában üzemeltetett 2 db személyfelvonó, valamint a Kadarkút, Petıfi u. 2. szám alatti Polgármesteri Hivatal épületében üzemeltetett 1 db személyfelvonó évi biztonságtechnikai vizsgálatával az ÉMI-TÜV SÜD Kft. (1043 Budapest, Dugovics u.11.) vállalkozót bízza meg, az ajánlatában meghatározott Ft + ÁFA / lift vizsgálati díj figyelembe vételével. A képviselı-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésrıl értesítse az érdekeltet. Felelıs: Határidı: január 14.

13 13 d.) Kapos-Coop Zrt tulajdonában lévı Kadarkút, Vasút u. 4. szám alatti ingatlan bérleti szerzıdésének megkötésére felhatalmazás adása Elıadó: Tájékoztatom a képviselı-testületet, hogy a kadarkúti kézilabda csapat, valamint a Kadarkúti Sport Egyesület sportegyesületi klubhelyiségként bérbe kívánta venni a Kapos-Coop Zrt. tulajdonában lévı Kadarkút, Vasút u. 4 szám alatt lévı áruház melletti lakóépületet. A Kapos-Coop Zrt. az egyesületekkel nem kíván szerzıdést kötni, viszont az önkormányzattal igen. A bérleti díj Ft + ÁFA / hó, valamint a rezsiköltség. Kérem a képviselı-testületet, adjon felhatalmazást a bérleti szerzıdés aláírására. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon. 258/2011.(XII. 15.) számú határozata január 1. napjától bérbe veszi a Kapos- Coop Zrt. tulajdonát képezı Kadarkút, Vasút u. 4. szám alatt lévı lakóingatlant a Kadarkúton mőködı sportegyesületek sportegyesületi klubhelyiségként történı biztosítása érdekében, havi Ft + ÁFA + bérleti díj + rezsiköltség összegben. A képviselı-testület felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerzıdés aláírására. Felelıs: Határidı: január 14. e.) Szilárd hulladék szállításával kapcsolatban hulladékgyőjtı edények megrendelése Tájékoztatom a képviselı-testületet, hogy a településen felmérésre került a szilárd hulladék győjtését szolgáló 60 és 80 literes győjtıedény iránti igények. A felmérés eredményeként 15 db 60 literes, és 15 db 80 literes edényt igényeltek az arra jogosultak. A győjtıedényeket az önkormányzat rendeli meg a KVG Zrt-tıl összesen Ft összegben, majd az ingatlantulajdonosok az önkormányzat felé térítik meg a győjtıedényzet díját. Az idısek körében kérésként fogalmazódott meg, hogy az önkormányzat nyújtson segítséget a hulladékgyőjtık kiszállításában. Javaslom, hogy a képviselı-testület a szilárd hulladék győjtését szolgáló 15 db 60 literes és 15 db 80 literes edényzetet rendelje meg a KVG Zrt-tıl Ft összegben, és vállalja a győjtıedényzet igény szerint idıskorúak részére történı kiszállítását. Aki a javaslattal egyetért, kézfelemeléssel szavazzon.

14 14 259/2011.(XII. 15.) számú határozata megrendeli a Kaposvári Városgazdálkodási Zrt-tıl a települési szilárd hulladék győjtését szolgáló 15 db 60 literes és 15 db 80 literes győjtıedényzetet összesen Ft értékben. A képviselı-testület vállalja, hogy az idıskorú lakosság részére igény esetén a győjtıedényzetet kiszállítja. A képviselı-testület felkéri a polgármestert, hogy a megrendelésrıl gondoskodjon. Felelıs: Határidı: január 14. f.) Vállalkozó részére szállás és ellátás biztosítása Elıadó: Tájékoztatom a képviselı-testület, hogy egy fakitermeléssel foglalkozó vállalkozás azzal a kéréssel kereste meg az önkormányzatot, hogy a településen biztosítson 15 fı részére három hónapos idıtartamra szállást és ellátást, melyrıl adjon ajánlatot. A megkeresés alapján felmérésre került, hogy az önkormányzat tudja-e a felmerülı igényt teljesíteni. Lehetıségként merült fel, hogy az önkormányzat a szállást a Botykai Ifjúsági Szállóban, az ellátást (vacsorát) az Akác Vendéglıben tudná biztosítani Ft/fı/nap áron. A képviselı-testület a tájékoztatást tudomásul vette. g.) Bejelentések Strublics József polgármester Kérem a képviselıket, hogy jelezzék azon rászoruló személyek nevét, akik szociális alapon tüzelıre szorulnak, hogy a szükséges intézkedéseket megtehessük.

15 15 Erdıs Sándor képviselı Vótapusztán a Szeretetotthonnál lévı vízkút évek óta le van zárva. Az idei aszályos idıjárás során tapasztalt vízhiány miatt felmerült annak igénye, hogy a kút újbóli használatba vonása, amelynek újraindítása költségeket von maga után. Megkeressük a DRV Zrt-t, hogy a kút újraindításával kapcsolatos költségekrıl adjon ajánlatot. Ezt követıen dönthet a képviselı-testület a költségek viselésérıl. Horeczki László képviselı A kadarkúti Rendırırs használatában lévı RENAULT személygépkocsi mőszaki vizsgáztatása mikor fog megtörténni? A gépjármő vizsgáztatását a jövı évben szeretnénk megoldani, melyre a évi költségvetésben pénzügyi forrást kell biztosítani. A polgármester megköszönte a részvételt és a képviselı-testület nyílt ülését órakor bezárta.

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v lkunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 4. /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. június 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 9. sz. JEGYZİKÖNYV 2010. március 17.én megtartott ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó-terme, 3045. Bér, Petıfi út 32. Készült: Bér: 2010

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÁPRILIS 18-ÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. október 17-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t 28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t az Európai Uniós, Regionális Bizottság elıterjesztése az EU-s Hozományra vonatkozóan c. elıterjesztést zárt ülésen tárgyalja, mivel annak nyilvános ülésen

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek a 2010. II. félévi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült. Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. március 4-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, dr Almássy Antalné,

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-31/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Méreg János alpolgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZİKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. január 17-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 27. sz. JEGYZİKÖNYV 2010. november 30-án megtartott zárt ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó-terme, 3045. Bér, Petıfi út 32. Készült:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 5. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 151/2007./XII.28./.kt.határozat: 152/2007./XII.28./kt.határozat: 153/2007./XII.28./kt.határozat: 154/2007./XII.28./kt.határozat:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2/1/2013. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 2-8., 11. TARTALOMJEGYZÉK OK: 2/2013.(I.15.)

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 143-16/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 11/2008. (II.13.) kt. határozat: A 2008. február 13-ai ülés napirendjének elfogadása. 12/2008. (II.13.)

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v N A P I R E N D E T :

J e g y z ı k ö n y v N A P I R E N D E T : J e g y z ı k ö n y v Készült: Pereszteg Község Önkormányzati képviselı-testületének 2010. június 14-én tartott testületi ülésén. Jelen vannak: Práznek József polgármester, Zambóné Németh Ilona jegyzı,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. május 27-én megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Berecz Pál képviselı Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 18/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. szeptember 27-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 110-112. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 110/2011.(IX.27.)

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O K

H A T Á R O Z A T O K H A T Á R O Z A T O K amely készült a Kulturális, Oktatási, Sport és Kommunikációs Bizottság 2014. január 23.-án 17 óra 20 perces kezdettel, a Pilisi Polgármesteri Hivatal (2721 Pilis, Kossuth Lajos út.

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-12/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. árpilis 10-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 11. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 11. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 11. sz. J E G Y Z İ K Ö N Y V Képviselı-testülete nyílt ülésérıl 2013. október 10.-én Megtartott ülésérıl Az ülés helye: Tanácskozó terme

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. július 18-i rendkívüli ülésérıl a mellékelt jelenléti ív szerint köszöntötte a megjelenteket. Megállapította,

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra)

Jegyzıkönyv. Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra) Jegyzıkönyv Készült: A Képviselı-testület 2008. április 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl, Vecsés, Szent István tér 1. (kezdés idıpontja: 15 óra) Jelen vannak: Alattyányi István, Balogh Csongor, Czibolya

Részletesebben

Jegyzıkönyv. A javaslat alapján a képviselı-testület a napirendet az alábbiak szerint 7 igen szavazattal elfogadta.

Jegyzıkönyv. A javaslat alapján a képviselı-testület a napirendet az alábbiak szerint 7 igen szavazattal elfogadta. Jegyzıkönyv Készült Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. szeptember 29. napján 14 00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében kezdıdı nyilvános képviselı-testületi ülésérıl. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8443 Bánd, Petıfi u. 60. Tel/fax: 88/504-131 E-mail: polgarme@vnet.hu Szám: 48/2/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: ülésén, 2009. február 9-én /hétfı/ 17

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 145-3/2012. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2012. április 26-án (csütörtökön) 9 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 27-ÉN TARTOTT

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 27-ÉN TARTOTT 1 Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 27-ÉN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének. nyilvános, rendkívüli ülésérıl december 2. Ügyszám: 15-147/2010. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2010. december 2. Nyirád 2010 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/38-18/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 3/2011. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 17-19. TARTALOMJEGYZÉK 17/2011.(IV.19.)

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása

Jegyzıkönyv. 1. napirendi pont: Vecsési Ügyfélszolgálati irodaépület létesítése projekt kivitelezıjének kiválasztása Jegyzıkönyv Készült: Vecsés Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Dabasi János, dr. Fekete Károly, Hanek Gábor, Jugovics Sándor, Lırincz

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Zala megye J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2011. szeptember 12. Határozatok Tárgykód 32/2011. (IX.12.) számú Kt. Határozat

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Iktatószám: I.B.1941-13/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Egészségügyi Bizottsága 2010.12.14-én 14 órakor a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Házasságkötı termében megtartott nyílt ülésérıl Jelen

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1. 2012. évi ivóvízdíj megállapításáról szóló 31/2011.(XII.16.) önkormányzati rendelet hatályon kívül helyezése

Jegyzıkönyv. 1. 2012. évi ivóvízdíj megállapításáról szóló 31/2011.(XII.16.) önkormányzati rendelet hatályon kívül helyezése Jegyzıkönyv Készült Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. február 9. napján 14 00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében kezdıdı nyilvános képviselı-testületi ülésérıl. Jelen

Részletesebben

Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv október 24.

Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv október 24. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi és Sport Bizottsága I/1209/33/2012. Az Ügyrendi és Sport Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. október 24. Az ülésen hozott határozatok száma és tárgya: 24/2012.

Részletesebben

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl.

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Humánpolitikai Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Jelen vannak: Keserő Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági tag

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. március 30-án tartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, Baktai Kálmán, Dr. Barta Zsuzsanna,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. március 13-án 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Bogdán

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. április 17. Ügyszám: 9-31/2014. JEGYZİKÖNYV nyilvános ülésérıl 2014. április 17. Szıc 2014 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Szıci Mővelıdési Ház Szıc, Kossuth L. u. 41. Az ülés idıpontja: 2014.

Részletesebben

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76.

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÁPRILIS 23-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL Jegyzıkönyv Dunabogdány

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 05-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v 1. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 31-én (hétfın) 14: 00 órakor tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tóth Ferenc polgármester Fehér István

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. november 15-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 45-46. TARTALOMJEGYZÉK 45/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 25. sz. JEGYZİKÖNYV, 2010. október 21-én rendkívüli sürgıséggel összehívott ülésérıl. Az ülés helye: Hivatala 3045. Bér, Petıfi út 32.

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 19-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Halmi

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZİKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. június 19-én 14.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-12/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Magyargécben a Községi Önkormányzat Képviselı-testületének, valamint az Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottságának 2011. november 29-i együttes ülésérıl. Jelen vannak:

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV.112-1/2014. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. február 21-én (pénteken) 10 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Képviselı-testülete

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Képviselı-testülete Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hısök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 522-1/2008. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Képviselı-testületének 2008.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/1/2010. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 31-33. TARTALOMJEGYZÉK 31/2010.(VIII.16.)

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. június 7-én 9 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén jelenlévıkrıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v amely készült 2010. június 09-én 18 óra 00 percre kitőzött, 18 óra 23 perctıl kezdıdıen a Polgármesteri Hivatal tanácstermében megtartott, Pilis Város Önkormányzata Képviselıtestületének

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. október 24-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. október 24-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 13/2011. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. október 24-én megtartott ülésérıl Határozat száma: 43-46. TARTALOMJEGYZÉK 43/2011.(X.24.) PBH.

Részletesebben

5 A települési szilárd hulladék kezelésével kapcsolatos közszolgáltatásokról szóló rendelet elfogadása

5 A települési szilárd hulladék kezelésével kapcsolatos közszolgáltatásokról szóló rendelet elfogadása BÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8443 Bánd, Petıfi u. 60. Tel/fax: 88/504-131 E-mail: polgarme@vnet.hu Szám: 63/ /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: -testületének ülésén, 2010.május 17-én

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Jelen vannak: Kenéz István polgármester. Szentesné Szekér Piroska képviselı. Csöröncsics Zoltán

JEGYZİKÖNYV. Jelen vannak: Kenéz István polgármester. Szentesné Szekér Piroska képviselı. Csöröncsics Zoltán 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Balatonlelle Város Képviselı-testületének 2012. szeptember 10-i rendkívüli nyílt ülésérıl, amelyet a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Irodájában tartottak. Jelen vannak: Kenéz

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. október 30-án 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2010. augusztus 11-én tartott rendkívüli ülésének jegyzıkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya - - Az ülésen hozott határozat száma Tárgya

Részletesebben

2013. évi. 2. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének. 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült

2013. évi. 2. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének. 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült 2013. évi 2. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 31-én megtartott rendkívüli ülésérıl készült J E G Y Z İ K Ö NYV T Á R GY MUTATÓ Határozat/Rendelet száma Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér Petıfi út 32. Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 9. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér Petıfi út 32. Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 9. sz. a 3045 Bér Petıfi út 32. Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 9. sz. JEGYZİKÖNYV Képviselı-testülete 2012.május 16-án megtartott rendkívüli sürgısséggel összehívott ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. május 28.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános ülésérıl. 2014. május 28. Ügyszám: 9-38/2014. JEGYZİKÖNYV nyilvános ülésérıl 2014. május 28. Szıc 2014 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános ülésérıl Szıci Mővelıdési Ház Szıc, Kossuth L. u. 41. Az ülés idıpontja: 2014.

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejő határozatokról

Beszámoló a lejárt határidejő határozatokról Beszámoló a lejárt határidejő határozatokról 4/2009.(I.29.)Kt.sz. Javaslattevı Testület létrehozása Jánoshalma Város Képviselı-testülete a kitüntetı címek alapításáról és adományozásáról szóló 19/2008.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. április 30-án megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Harangozó Csaba képviselı

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 1/2008. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 1-2. TARTALOMJEGYZÉK 1/2008.(I.22.) PBH.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV.50-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 118/2007. (X.31.) kt. határozat: A 2007. október 31-ei ülés napirendjének elfogadása. 119/2007. (X.31.)

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 167-9/2013. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 4-én (hétfın) 10 óra 15 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 21-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 21-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-25/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. szeptember 21-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Méreg János alpolgármester

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kıtelek Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. április 15-én megtartott ülésérıl az önkormányzat Kıtelek, Szabadság út 1. szám alatti tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 24-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének szeptember 24-i ülésére Elıterjesztés 16. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2015. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Belvízvédelmi rendszer fejlesztésével kapcsolatos pályázat lezárása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2009. augusztus 27-i ülésére

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2009. augusztus 27-i ülésére Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat tulajdonába kerülı lakóingatlanok mőszaki állapotáról, az önkormányzati tulajdonú lakások lakbérérıl szóló 5/2003. (III. 28.) rendelet módosítása Elıkészítette: Váczi

Részletesebben

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 28-i ülésére

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 28-i ülésére 1. Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 28-i ülésére Tárgy: Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének /2011. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzati

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére 3. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére Tárgy:Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2011. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzati

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 16-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 16-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-30/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. november 16-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Dr. Pintér György polgármester,

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 13/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 84-85. Rendelet száma: 10. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: a Polgármesteri Hivatal részérıl: Meghívott: Megjegyzés

Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: a Polgármesteri Hivatal részérıl: Meghívott: Megjegyzés Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. november 14-én a rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Halász

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39- /2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. május 17-én, 9:00 órai kezdettel, Dörgicse Község

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 102-6/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben