NEM HÁTRÁLUNK MEG A KIHÍVÁSOKTÓL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NEM HÁTRÁLUNK MEG A KIHÍVÁSOKTÓL"

Átírás

1 30

2 NEM HÁTRÁLUNK MEG A KIHÍVÁSOKTÓL Lehetőséget lát. Ha valami em létezik, megalktja. Bemutatjuk az új Ifiiti Q30-at. A frmatervezés hagymáys határai merésze túlmutató, prémium aktív kmpaktt. Kíváhat eél többet?

3 ÖN. AZ ÉLVONALBAN. ÚJ STÍLUST TEREMTVE. A várs az Ö szípada. És az Ifiiti Q30 helyezi Öt reflektrféybe a frgalm fölé magasdó kiállásával, és drámaia elegás, kifejező valvezetésével. EMELT HASMAGASSÁG Egy ötajtós kmpakt, amely a kecses és sprts megjeleés mellett ideálisa magas vezetési pzíciót és a frgalmra való rálátást biztsít. A kerékíveke és az alsó kszöbtldatk található fekete lakk díszítő betétek még hagsúlysabbá teszik a jármű magasságát és egyedi megjeleését. Az ideális magasság jbb rálátást biztsít a frgalmra, és megköyíti az Ifiiti Q30-ból való ki- és beszállást is. TAGADHATATLANUL INFINITI A hűtőmaszk felső íve az alsó ív tkörképekét frmálja meg az Ifiiti jellegzetes kettős ívű hűtőmaszkját. A sarló alakú C-szlp hátsó ablakból előremutató íve az álladó mzgást és ledletet sugallja. A Q30 mide részletébe és ívébe vérbeli Ifiiti. 19 COLOS SPORTKEREKEK Kifejezette a Q30 Sprt atletikus valaihz tervezett és azkhz tökéletese illő fekete kerekek az agresszív stíluselemeket hagsúlyzzák. A Q30 Sprt az alapfelszereltség részét képező, és az Ifiiti Q30 Premium és Premium Tech mdellekhez extrakét választható kerekek kisebb tömege a jármű meetteljesítméyét is javítja. JELLEGZETES LED FÉNYEK Az emberi szem alakja által ihletett, sajáts Ifiiti féyszórók frmája szemből és ldalról is felismerhető. A frmavilág a stílus teljessége érdekébe a hátsó lámpák is visszaköszö. DINAMIKUS VONALAK Az emelkedő és sllyedő, hullámzó vállval az Ifiiti Q30 teljes hsszá végigfut. Az ajtók található, drámaia mély és éles ívek megvalósításáhz a a mérökökek teljese új 3D gyártási eljárást kellett kifejleszteik. A Q30 megjeleése valóba egyedlálló.

4 A NONKONFORMITÁS ÚJ ÉRZÉSE A Q30 belteréek mide felletét kiváló miőségű és lágy, a kedvec luxuscikkeiél megszktt, prémium miőségű ayagk brítják. SELYMES LÁGYSÁG Az első szlpk és tető kárpitzása az laszrszági divatszakma vezető képviselői által a gyakra éritett felletekhez (például ői táskák és cipők béléséhez) kifejlesztett, klölegese kellemes, a valódi selyem tapitására emlékeztető ayagból készlt. 1 TESZTELT TAPINTÁSÉRZET Az ujjbegyek számára kellemes tapitásérzetet adó textúrát több száz ember bevásával végzett emzetközi tesztek eredméyekét választttuk ki, és az eek megfelelő Sfilez ayagt kizárólagsa az Ifiiti számára fejlesztettk. A speciális kárpit lya helyekre például a köyöktámaszra kerlt, ahl a tartósság és kellemes tapitásérzet kiemelte fts. NAPPABŐR A létező egyik legpuhább bőr, redkívl kellemes, lágy tapitású. Az lőfelleteke kívl máshl, például a műszerfal is megjeleik. 1 AZ EGYÉNISÉG ÚJ FORMÁJA A természetes aszimmetria szemet gyöyörködtető frmái hívgató belteret alktak, amely frissítő és egyedi. Ez a mder és előremutató frmavilág. ELSŐ BENYOMÁSOK A vezetőlésből a beltér egymást keresztező ívei frissítőe diamikus látváyt yújtaak, ám tervezőik tudják, hgy az első beymás még az előtt éri az embert, hgy bele a vezetőlésbe. Ezért a belteret úgy alakíttták ki, hgy látváya már a yíló ajtó szögéből, illetve szemből ézve is lélegzetelállító legye. MOZGÁSBAN A DESIGN Amikr Ö a Q30-ba l, akkr vezet az autó tehát mzgásba va. Tervezési igazgatók éppe ezért ragaszkdtt hzzá, hgy beljö a beltér prttípusába, miközbe mukatársai az udvarba tlták körbe-körbe. A féy mzgásáak mide fellete tökéletesek kellett leie.

5 A KÜLVILÁG EZT LÁTJA ÖNBŐL. MERJEN EGYEDI LENNI. Nha az Ifiiti Q30 már ömagába is egyedi, klseje a legapróbb részletekig személyre szabható. Hárm desiger szíkmbiációból választhat, amelyek személyes stílusáhz és egyéiségéhez legjbba illeek. 1 CITY BLACK Szfisztikált vársiasság fekete és bíbr szíbe. Bíbr cérával varrtt fekete műbőr és Alcatara kárpit az lőfelleteke, kartámaszk és műszerfal. A harmikus összhatás érdekébe a bíbr szí a kerekeke, kszöbléceke és a kulcs is megjeleik. 1 CAFÉ TEAK Köyed, mégis kifimult. Klasszikus ayagk mder köryezetbe, fekete cérával varrtt, cskládészíű appabőr kárpit, és rzsdametes acélból készlt kszöblécek. 1 AZ AUTÓHOZ ILLŐ KEREKEK A beltér frmavilágáak szíkmbiációi a jármű klsejé, az egyedi, 18 vagy 19 cls, megfelelő szíű kerekek alakjába is megjeleek. A kerekek csiszlt felletére a bíbr vagy vörös szí az Ifiiti egyedi lézer techlógiájával kerl fel, amely precíze, szó szerit belemarja a szít a felletbe. 1 GALLERY WHITE Az elérhető legtisztább és legfehérebb bőrkárpit, az egyéiség legtisztább kifejezéséhez, vörös cérával hagsúlyzva az egyediséget és merészséget. A harmikus összhatás érdekébe a vörös szí a kerekeke, kszöbléceke és a kulcs is megjeleik. 1

6 KAPCSOLATBAN A DIGITÁLIS VILÁGGAL Ifiiti ITuch érezze, ahgy a világ Öel mzg. Életk flyamats mzgás, és az Ifiiti ITuch 1 révé a digitális világak meet közbe is részesei maradhatuk. Ne maradj le semmiről telef, szöveges zeetek, aptár, avigáció, zeelejátszás bárhl és bármikr. FPO PRÉMIUM KAPCSOLAT Az Ifiiti Q30 mder techlógiai megldásai kiváló kapcslatt garatálak a jármű és a felhaszálók mbilkészlékei között. Az kstelef pársítását követőe az Ifiiti ITuch a telef kiterjesztésekét lehetővé teszi ek és szöveges zeetek lvasását, lejátszási listák hallgatását, az ismeretle helyeke törtéő avigálást vagy barátaik felhívását. 1 SEMMIRŐL SEM KELL LEMONDANIA Az Ifiiti Q30 tökéletese személyre szabható szlgáltatásaiak és megldásaiak köszöhetőe semmiről sem kell lemdaia és semmiről sem fg lemaradi. Az kstelefról száms alkalmazás szikrizálható a jármű redszerére, és többek közt hzzáférhet pstafiókjáhz, aptárjáhz, és a keresőfukciókhz is. 1 ÖNHÖZ ALKALMAZKODIK Az Ifiiti ITuch ituitív felhaszálói fellet segítségével teszi lehetővé a jármű fukcióiak és szlgáltatásaiak vezetőlésből törtéő beállítását és elérését, az Öek legikább megfelelő frmába. Az kstelef összekapcslását követőe a mder fedélzeti redszerrel többféle mód is kmmuikálhat a 7 cls, szíes éritőképeryő, az Ifiiti Ctrller kapcsló vagy hagutasításk keresztl. 1 KÉNYELMES CSATLAKOZTATÁS A két USB csatlakzó kétszer több lehetőséget rejt magába. Azali hzzáférés a zeéit tartalmazó köyvtárhz. Okstelef feltöltése. Zeehallgatás pedrive-ról. Az pciális, 10 hagszórós Bse hagredszer segítségével pedig mzgó hagstúdióvá varázslhatja a Q30-at. ZENEHALLGATÁS BLUETOOTH -ON KERESZTÜL Bluetth -kmpatibilis kstelefjáról közvetlel hallgathatja kedvec zeéit és játszási listáit a Q30 hagredszeré. MÉG A KORMÁNYT SEM KELL ELENGEDNIE Az Ifiiti Bluetth kézélkli telefredszere segítségével hagutasításk útjá tud híváskat fgadi és kezdeméyezi. Nics szkség matatásra. Nics szkség flhallgatóra. Csak egyetle gmbymás a krmáy.

7 GYORS REAKCIÓ VÁROSI TEREPEN A lehetőségek és akadályk a vársba gyrsa bukkaak fel. Az Ifiiti Q30 fima haglt futóművével és krmáyával köye és prblémametese reagál ezekre a helyzetekre. STABIL KANYARODÁS EGYSZERRE SPORTOS ÉS KÉNYELMES Az Ifiiti Q30 legéscsillapítói a precíz méröki mukáak köszöhetőe egyszerre sprtsak és kéyelmesek. A kayarkba stabila és feszese tartják a Q30-at, ugyaakkr a rssz miőségű utak lágyabb rugózást biztsítaak, így ötvözve a sprts iráyíthatóságt a kéyelemes utazással. A mérökök még a felfggesztés keltette zajkat is csökketették a maximális kéyelem érdekébe. PRECÍZEN HANGOLT KORMÁNYZÁS Az Ifiiti Q30 pezsgő és eseméydús vársi frgalmra szletett. Már apró krmáymzdulatkra is jeletősebbe elmzdulak a kerekek, így midig köyű gyrsa és megfelelőe reagáli a felmerlő helyzetekre. SPORTFUTÓMŰ Az Ifiiti Q30 Sprt 2.0 Turb és 2.2 Dízel mdellek az alacsyabbra ltetett és feszesebb futóműek köszöhetőe agresszívabb megjeleésűek, és sprtsabb viselkedésűek. A jbb fékhatás érdekébe ezek a mdellek agybb méretű és elöl szellőztetett féktárcsákkal redelkezek. 1 SPECIÁLIS ÜLÉSEK Az Ifiiti Q30 az lése és a krmáykeréke keresztl éritkezik testkkel. A NASA zéró gravitációs kutatási prgramjáak eredméyei alapjá fejlesztett lések a kiválóa támasztják a gericet és tehermetesítik az izmkat, így csökketve a hsszú vezetések srá jeletkező fáradtságérzetet.

8 KIÉLEZI ÉRZÉKEIT A gyrsulásérzettől a mtr hagjáig, a teljesítméyel, mzgással és haggal kapcslats élméyeket az Ifiiti Q30-ba mesterségese felerősítettk. FOLYAMATOS GYORSULÁS Náluk az erő lehegerlő gyrsulással pársul. A mtrk haglásáál fts szempt, hgy a ymatékt széles frdulatszám-tartmáyba adják le, így a gyrsító erőt a sebesség övekedésével egyre agybbak érezzk a gyrsulás úgy épl fel, mit egy flyamatsa emelkedő hullám, és szite vég élkliek tűik. KETTŐS TENGELYKAPCSOLÓ A váltási késedelem a múlté. A párs és páratla sebességfkzatkhz klö tegelykapcsló tartzik, így a következő sebességfkzat midig késze áll. Az eredméy a gyrs és kiváló sebességváltás, amely szite flyamats erőátvitelkét jeletkezik. 1 INTUITÍV ERŐÁTVITEL Az itelliges összkerék-meghajtás (AWD) flyamatsa figyeli az autó viselkedését, és igéy szerit a ymaték akár 50%-át is a hátsó kerekekhez iráyítja. Kis tömegéek köszöhetőe a jármű viselkedését a hatékyság rmlása élkl javítja. Bezi DÍZEL PONTOS ÉS GYORS VÁLTÁSOK A fkzatkat a krmáykerék mögött elhelyezett váltóflekkel tudja kapcsli. A kettős tegelykapcslóval elláttt sebességváltó működése még gyrsabbak érződik, ha az emberek még a kezét sem kell levei a krmáyról. 1 VEZETÉSI MÓDVÁLASZTÓ KAPCSOLÓ Igazítsa a vezetési élméyt az adtt pillaathz. Attól fggőe, hgy épp a hatékyság, a kéyelem vagy a sprtsság a cél, a mauális, ECO vagy sprt mód közl választva, tudja testre szabi a jármű viselkedését. 1 A két turbófeltöltéses bezimtr közl kiválaszthatja vezetési stílusáhz és személyiségéhez ptimálisa illő megldást, attól fggőe, hgy a teljesítméy, a gazdaságsság vagy a kettő ptimális kmbiációja a legftsabb az Ö számára. A leyűgöző hatékyság, gazdaságsság és tartósság jegyébe ezek a kifrrtt dízelmtrk kiváló választást jeleteek rszágúti és autópályás autózáshz kimagaslóa gyrs gázreakciójukak és elyújttt ymatékgörbéjkek köszöhetőe. 2.0 TURBÓ 1.6 TURBÓ 1.5 TURBÓ 2.2 TURBÓ

9 EGYSZERŰ PARKOLÁS BÁRMILYEN SZÖGBŐL Egy autó, amely hatéky megldáskkal segíti a vezetőt a parklásba. A legmderebb techlógiáak köszöhetőe még a legszűkebb helyre törtéő beállás is szite gyerekjáték. KILÁTÁS MINDEN IRÁNYBA Ismerje meg köryezetét új perspektívából. A mzgásérzékelővel (MOD) felszerelt parámamitr (AVM), az első és hátsó parklóradark, 1, 2 égy kamera és a mitr megjeleő, virtuális 360 -s ézet segítségével a ki- és beállás még a legszűkebb helyeke sem kz ehézséget. MOZGÁSÉRZÉKELŐ (MOD) 1 A égy kamera em csak páratla parámaképet ad a jármű köryezetéről, de flyamatsa figyeli is az eseméyeket. A jármű mögött vagy mellett érzékelt fix és mzgó akadálykra hagjelzéssel figyelmeztet, és az iráyt az adtt kamera képét kijelölve mutatja. AUTOMATA PARKOLÁSSEGÍTŐ RENDSZER 1 A 12 érzékelővel felszerelt redszer öállóa képes megállapítai, hgy a parklóhely elég agy-e a jármű számára. A választást egyetle gmbymással jóváhagyva, a vezető feladata midössze a fék- és gázpedál kezelése. A Q30 pedig biztságsa bemaőverezi magát, legye az párhuzams vagy merőleges parklóhely. 12 érzékelő 360 -OS NÉZET 4 KAMERA

10 BIZTONSÁGOSAN ÉS GYORSAN A FORGALOMBAN IS Az itelliges techlógiai megldásk res út, agyvársi frgalmba vagy akár flyamatsa váltzó körlméyek között is flyamatsa gdskdak a hatéky és biztságs haladásról. MINDIG TUDJA, HOVÁ TART A tájékzódás frgalmas utcák és ismeretle helyeke sem kz gdt. A avigációval 1 elláttt Ifiiti ITuch az Öek tetsző frmátumba, fellézetből vagy 3D madártávlatból mutatja az utat. A célptt a kkrét év vagy kategória ismerete élkl is kikeresheti, és idulás előtt elmetheti. MARADJON SAJÁT SÁVJÁBAN A sávelhagyásra figyelmeztető redszer (LDW) 1 kamera segítségével figyeli az útburklati jeleket, és féy- és hagjelzéssel, illetve a krmáy rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt a sávból törtéő kisdródásra. TARTSA A TEMPÓT Állítsa be a kívát sebességet és követési távlságt, és a teljes sebességtartmáyba működő, itelliges sebességtartó autmatika 1 a frgalm ritmusáak megfelelőe képes a járművet lassítai és gyrsítai, és akár teljese lefékezi. Ha szabad az út, a redszer újra felgyrsít a beállíttt sebességre. KÖZLEKEDÉSI TÁBLÁK FELISMERÉSE A táblafelismerő redszer 3 egy kamera segítségével figyeli a megegedett maximális sebességre figyelmeztető táblákat, és a műszerfal emlékezteti a vezetőt. Akiél az ifrmáció, aál az iráyítás. 1

11 FELKÉSZÜLVE A LÁTHATATLANRA VESZÉLYFELISMERÉS A ráfutáss tközésekre figyelmeztető redszer (FCW) 4 figyeli az előttk haladó jármű mzgását. Ha a követési távlság túl gyrsa csökke, a redszer vizuálisa és hagjelzéssel is figyelmeztet. AUTOMATIKUS FÉKEZÉS Az tközést megakadályzó fékezőredszer (FCS) tvább öveli a járműbe utazók biztságát. Érzékeli a sávukba előttk levő járműveket. Szkség eseté felfelé mzdítja a gázpedált, és működésbe hzza a fékeket az tközés elkerlése, illetve a becsapódás erejéek csökketése érdekébe. HOGY MINDIG URA LEGYEN A JÁRMŰNEK A diamikus iráyítóredszer a jármű téyleges kayardási viselkedését haslítja össze a vezetőtől érkező iputtal. A redszer a kerekekre jutó erő és fékhatás szabályzásával segít az alul- vagy túlkrmáyzttság elkerlésébe és a Q30 kívát íve tartásába. NAGYOBB STABILITÁS FÉKEZÉS KÖZBEN Az elektrikus fékerő-elsztó (EBD) autmatikusa állítja az első és hátsó kerekekre jutó fékerő agyságát a jbb fékhatás érdekébe, és csökketi az ilyekr jeletkező előrebólitás agyságát. HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER A hlttérfigyelő redszer (BSW) 1, 5 a beépített érzékelők segítségével figyeli a szmszéds sávba lévő hltteret, és figyelmezteti a vezetőt a hlttérbe lévő járműre. A redszer először féyjelzéssel figyelmeztet. Ha eek elleére a vezető megkezdi az átsrlást a másik, fglalt sávba, a redszer hagjelzést is ad. PASSZÍV VÉDELEM A frtális vagy ldalsó tközések eseté a bet lők biztságáról többek közt kétfkzatú első légzsákk, első lésbe épített ldallégzsákk, tetőbe épített, ldalsó tközéstől védő fggöylégzsákk gdskdak. A vezetőléshez tartzó térdlégzsákk tvábbi védelmet yújtaak frtális vagy hátulról érkező tközések eseté. ERŐSEBB ÉS KÖNNYEBB Az tközések srá a bet lők biztsága szemptjából kritikus karsszériaelemek tetőtartó szlpk, padlólemez, tető kereszttartók, ajtómerevítők a legerősebb acélötvözetből készlek. BECSAPÓDÁSI ERŐK CSÖKKENTÉSE Ütközés eseté a mder első és hátsó gyűrődési zóák segíteek a mzgási eergia elyelésébe és elvezetésébe, jeletőse csökketve az utascellát elérő erők agyságát. FELKÉSZÜLVE AZ ELKERÜLHE- TETLENRE

12 VARÁZSOLJA IGAZÁN EGYEDIVÉ KÜLSŐ SZÍNEK BELSŐ SZÍNEK És Ayagk DESIGNER szíkmbiációk DÍSZÍTŐBETÉTEK MOONLIGHT WHITE (QAB) Blade Silver (KY0) graphite shadw (KAD) Liquid Cpper (NAX) Ik Blue (RBN) Magetic Red (NAJ) malbec black (gac) Black bsidia (kh3) Chestut Brze (CAN) FEKETE szövet SPORT BLACK ALCANTARA / Műbőr FEKETE Bőr Bézs Bőr CITY BLACK ALCANTARA / Műbőr Gallery White Bőr café Teak Bőr Csill gó FEKETE LAKK Sötét fa Köyűfém keréktárcsák INFINITI Eurpe a Nissa Iteratial SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Rute de l Etraz, 1180 Rlle, Svájc divíziója 18 cls, öt duplakllős, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 18 cls, öt duplakllős, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 18 cls, öt duplakllős, bíbr szíel kiemelt, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal Ez a prspektus kizárólag általás tájékztató célkat szlgál. Tartalma bármikr módsítható, semmilye frmába em tekithető az INFINITI Eurpe által tett ajálatak vagy vállalásak. Mielőtt jele prspektusba fglaltak alapjá dötee a vásárlásról, kérjk, vegye fel a kapcslatt helyi Ifiiti frgalmazójával, és elleőrizze, hgy az itt megadtt adatk és ifrmációk helyesek-e és arra a járműre is vatkzak-e, amelyet meg kívá vásárli. Az INFINITI Eurpe fetartja a jgt, hgy árakat, szíeket, ayagkat, felszereltséget, specifikációkat és mdelleket előzetes értesítés élkl, bármikr módsíts vagy megsztesse. A flyamats termékfejlesztés, valamit egyéb, gyártás előtti és gyártás utái téyezők következtébe az elkészlt járművek, ayagk és specifikációk jele prspektusba fglaltaktól eltérhetek. A képeke látható egyes járművek választható extrákat is tartalmazak. Kérjk, hgy a félreértések elkerlése végett, vásárlás vagy megredelés előtt tekitse meg a kiválaszttt járművet. A redelhetőség és szállítási idők az egyes mdellek és felszereltségi szitek fggvéyébe eltérhetek. A specifikációk, pciók és kiegészítők rszágkét eltérőek lehetek. Tvábbi ifrmációkért a redelhetőség, pciók és kiegészítők vatkzásába kérjk, érdeklődjö Ifiiti márkakereskedőjéél. Az Ifiiti midet megtett azért, hgy az itt látható szímiták a lehető legélethűbbe tkrözzék a valós járműszíeket. A szímiták szíe a ymtatási flyamat srá midazáltal émileg váltzhat, illetve szemk a szímita szíét máskét érzékeli apstésbe, lámpaféybe, illetve eféy alatt. Kérjk, hgy a járművek valós szíét tekitse meg személyese Ifiiti márkakereskedőjéél. Mide jg fetartva. 1 Csak bizys mdellek esetébe érhető el 2 A Mzgó Tárgy Észlelő Redszer (Mvig Object Detecti) em képes a hlttér teljes mértékű megsztetésére és em képes mide tárgy észlelésére. A Mzgó Tárgy Észlelő Redszer (Mvig Object Detecti) 8km/h sebesség alatt működik. Midig elleőrizze köryezetét és frdulj hátra, mielőtt mzgásba hzza a járművét. 3 Csak a Ifiiti ITuch avigációs redszer. 4 A ráfutáss tközésekre figyelmeztető redszer feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges tközés előtt; a redszer az tközést em tudja megakadályzi. Csak meghatárztt sebességtartmáyba működik. Midig vezesse óvatsa és körltekitőe. 5 A Hlttér figyelő (Blid Spt Warig) em helyettesíti azt, hgy a vezető megfelelő sávváltási eljárást kövesse. A redszer em előzi meg a más járművekkel törtéő tközést vagy a baleseteket. Nem észlel mide járművet vagy tárgyat Ö körl. 18 cls, öt duplakllős, vörös szíel kiemelt, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 19 cls, öt duplakllős, köyűfém keréktárcsák, 235/45R19 defekttűrő abrcskkal 19 cls, öt duplakllős, bíbr szíel kiemelt, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/45R19 defekttűrő abrcskkal A Bse a Bse Crprati bejegyzett védjegye. Az Alcatara az Alcatara S.p.A. bejegyzett védjegye.

13 DESIGNCSOMAGOK A desigcsmagkkal egyedi ízléséek megfelelőe tökéletessé varázslhatja az Ifiiti Q30 megjeleését. A BELSŐ DESIGNCSOMAG átgdlt és kifimult megldáskkal teszi még tthsabbá az Ifiiti Q30 belterét. Az utastérrel tökéletese harmizáló padlószőyegek. Az ajtóyitáskr tths féyt árasztó, megvilágíttt kszöbvédő díszlécek. És a csmagtartót stíluss elegaciával védő, kétldalú csmagtértálca MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉC Be- és kiszálláskr védi a kszöböt. Ajtóyitáskr világít. 2 KÉTOLDALÚ CSOMAGTÉRTÁLCA Az egyik ldala szövet. A másik ldal msható, vízhatla, csúszásgátlóval elláttt ayag, amely segít a csmagtérbe szállíttt dlgk megóvásába. 3 PRÉMIUM TEXTILSZŐNYEGEK Luxus miőségű szőyegek, amelyek védik a kárpitt és még stílussabbá teszik a belső tér megjeleését. A KÜLSŐ DESIGNCSOMAG hagsúlyzza a jármű atlétikus és sprts mivltát. A karbhatású ldalsó kszöbtldatk és visszapillatótkör-házak még sprtsabbá teszik Q30 klsejét. A króm csmagtartóbetét stílussa kiegészíti a bíbr vagy vörös szíű első lökhárítóbetétet. Ezek a kiegészítők egytt igazá egyedi klsőt kölcsöözek az Ifiiti Q30-ak LÖKHÁRÍTÓBETÉT Hagsúlysabb és atlétikusabb megjeleést biztsít a járműek. Vörös vagy bíbr szíbe. 2 KARBONHATÁSÚ OLDALKÜSZÖBÖK Még sprtsabb megjeleés, a figyelmet a jármű erőteljes és magas kiállására iráyítva. 3 KRÓM CSOMAGTARTÓBETÉT Hagsúlyzza a jármű elegása rbsztus hátsó valait. 4 KARBONHATÁSÚ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR-HÁZ Tvább erősíti a jármű atlétikus és sprts megjeleését.

14 A VÁGY ÁLTAL VEZÉRELVE A frmaterv em az észhez, haem a szívhez szól. A művész beleszeret egy valba, ívbe vagy frmába, és megpróbálja ezt az érzést a lehető legtökéletesebbe kifejezi. Az Ifiiti számára a desig em pusztá szevedély, haem a társaság alapértékeiek egyike. Amikr egy márkát a desig iráyít, ez válik a márka kmmuikációs csatrájává. Mide autók ezt a yelvet beszéli, a leyűgöző valak, a hullámzó ívek és az erőteljes megjeleés harmóiájá keresztl. Az Ifiitiél a desig kiemelt szerepet játszik a termékfejlesztés és zleti vízió teré, amiek fts elemei az Ifiiti sajáts frmajegyei, mit a kettős ívű hűtőmaszk vagy a sarló alak. Egy Ifiiti taulmáyautó bepillatást eged a jövőbe, ahl a művész által rajzlt, lehegerlő desig életre kel, és elfglalja az őt megillető helyet az utak. Az erőteljes frmatervvel összhagba a frma tisztasága a stílus fölé emelkedik. Az ívelt valak és hullámzó frmák között azba a fő hagsúly a művésze va. Az ő jövőképé. ALFONSO ALBAISA INFINITI TERVEZÉSI IGAZGATÓ Q80 Ispirati QX30 Ccept Q60 Ccept

15 ÖSSZETÉVESZTHETETLEN MEGJELENÉS. FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY. Az Ifiiti mdelljei a kveciókkal szakítva, mder techlógiai megldásaikkal, vezetőtámgató redszereikkel és egyedi frmavilágukkal teljese új fejezetet yitak a prémium kategóriába. Az 1989-be alapíttt Ifiiti palettájá mára már szedák, kupék, yitható tetejű mdellek, crssverek és szabadidőautók is megtalálhatók, amelyeket a cég immár a világ 50 rszágába kíál. Az Ifiiti egyedi és mide mástól klöbözik: em midekiek kíál szite midet, haem csak émelyekek, de valóba midet. Az Ifiiti márka közpti eleme az emberi téyezőre való dafigyelés: meggyőződésk, hgy a Ttal Owership Experiece, vagyis a teljes birtklási élméy jóval ftsabb magáál a járműél, éppe ezért az autó vezetéséek és birtklásáak még magabiztsabb, még megyugtatóbb, még leyűgözőbb élméyét biztsítjuk. Az Ifiiti a skatmdó és lebilicselő frmavilág sziimájává vált. Az emberi kéz alktta, merész és erőteljes megjeleést biztsító, mással össze em téveszthető dizájé. Midezek, valamit a részletekre való, szite már megszálltt dafigyelés, illetve a precíz kivitelezés egyttese táplálja azt az érzést, hgy az Ifiiti egy igazá klöleges autó.

16 FELSZERELTSÉGEK MENETTELJESÍTMÉNY Stp-start redszer Dízel részecskeszűrő (DPF) (csak dízelmtrkhz) Ec zemmód kapcsló (csak DCT) Elektrms szervkrmáy, sebességfggő rásegítéssel Sprtfékek (csak a 2.0t és 2.2d mtrkhz) Sprt felfggesztés (csak a 2.0t és 2.2d mtrkhz) BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM Hátsó parklássegítő érzékelők Sávelhagyásra figyelmeztető redszer (LDW) Ultrahags riasztóredszer 4 kerékre ható blkklásgátló fékredszer (ABS Ati-lck Brakig System), elektrikus fékerő-elsztó (EBD Electric Brake frce Distributi), kipörgésgátló redszer (TCS Tracti Ctrl System) és meetstabilizáló redszer (VDC Vehicle Dyamic Ctrl) Abrcsymás-figyelő redszer (TPMS Tyre Pressure Mitrig), ymásfigyelmeztetéssel Emelkedő idulást segítő redszer Adaptív fékasszisztes Elektrikus kézifék Idításgátló Közpti zár 2 7 légzsák (vezető- és utasldali, ellső ldallégzsákk, fggöylégzsákk elől és hátul, vezetőél térdlégzsák) Esőérzékelő ablaktörlők Autmatikusa elsötétlő visszapillató tkör Féyre sötétedő vezetőldali ldalsó visszapillató Fűtött szélvédőmsó LED-es appali meetféy Sebességtartó autmatika Szabályzható sebességhatárló Sebességhhatárló KEREKEK 17 cls acél keréktárcsák, 215/60R17 abrcskkal, dísztárcsákkal 18 cls, öt duplakllős, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 18 cls, öt duplakllős, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 18 cls, öt duplakllős, bíbr szíel kiemelt, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 18 cls, öt duplakllős, vörös szíel kiemelt, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/50R18 abrcskkal 19 cls, öt duplakllős, köyűfém keréktárcsák, 235/45R19 defekttűrő abrcskkal 19 cls, öt duplakllős, bíbr szíel kiemelt, csiszlt, köyűfém keréktárcsák, 235/45R19 defekttűrő abrcskkal KÜLSŐ Nrmál féyezés Metálféyezés Szaté króm tetősíek Sötétített hátsó ldalablakk és csmagtér-ablak Fekete lakk ldalsó kszöbtldatk Szíre fújt ldalsó kszöbtldatk Sprts kialakítású hűtőrács Bíbr betét a távkapcsló Vörös betét a távkapcsló Féyes fekete ködlámpa keret Szíre fújt kilicsek Fekete lakk sárvédőívek Féyes fekete tetőlégterelő Szaté króm ablakkeret Sprts kialakítású első lökhárító Q30 Q30 Premium Q30 Premium City Black Q30 Premium Tech Q30 Premium Tech Gallery White Q30 Premium Tech Café Teak Q30 Sprt Q30 Sprt City Black KÜLSŐ (Flytatás) Hátsó lökhárítóál sprts kialakítású diffúzr Halgé féyszórók Adaptív első féyszóróredszer (AFS- Adaptive Frt-lightig System) Itelliges smarteam féyszóró (autmatikus féyszóró fel/le kapcslás) Autmata szitszabályzású LED féyszórók LED első ködlámpák LED hátsó lámpák Autmata féyszórókapcslás Dupla, szögletes, sötét króm kipufgóvégek Dupla, szögletes, króm kipufgóvégek Fekete klső visszapillató tkrök LED iráyjelzővel Szaté króm klső visszapillató tkrök LED iráyjelzővel Szíre fújt klső visszapillató tkrök LED iráyjelzővel Fűtött, elektrmsa állítható és behajtható klső tkrök Fűtött, elektrmsa állítható klső tkrök Kilépő világítás az ldalsó visszapillató tkrök aljába építve FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA Éritőképeryős ifrmációs és szórakztató redszer (7 VGA LCD kijelző) Hagfelismerő redszer Bluetth kapcslat keresztli zeelejátszás, telefköyv fukcióval Kulcsélkli ajtóyitás és krómztt ajtókilicsek Ifiiti zemmódválasztó kapcsló (csak DCT-hez) Tlatókamera első és hátsó parklóérzékelővel és kijelzővel Ifiiti ITuch avigációs redszer Ifiiti ITuch DAB digitális rádió Közúti jelzőtábla felismerő Biztsági csmag (DCT autmata sebességváltóhz) 1 Hlttér-figyelő redszer (BSW Blid Spt Warig) Autmata parklástámgató redszer, paráma mitrral (AVM) és mzgásérzékelő (MOD) redszerrel Itelliges távlság- és sebességtartó autmatika (ICC) Biztsági csmag (mauális sebességváltóhz) 1 Hlttér-figyelő redszer (BSW Blid Spt Warig) Autmata parklástámgató redszer, paráma mitrral (AVM) és mzgásérzékelő (MOD) redszerrel Tech csmag 1 Autmata parklástámgató redszer, paráma mitrral (AVM) és mzgásérzékelő (MOD) redszerrel Tlatókamera első és hátsó parklóérzékelővel és kijelzővel Kulcsélkli ajtóyitás és krómztt ajtókilicsek KÉNYELEM Üdvözlővilágítás Napféytető elektrms áryéklóval Autmata, kétzóás légkdiciáló redszer, hátsó középkzllal Egyzóás mauális légkdiciáló Első és hátsó elektrms ablak, egyetle gmbymással yitható és zárható Első utas lábáál hálós tárlórekesz Első, középső kartámasz HANGRENDSZER BOSE Premium hagredszer AM/FM hagredszer, egylemezes CD-lejátszóval 6 hagszórós hagredszer 2 USB csatlakzó, kstelef és ipd kmpatibilis Aktív Zajcsillapítás (ANC) a 2.2d mdellhez 1 Csak az Ifiiti ITuch avigációs redszer Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem redelhető Q30 Q30 Premium Q30 Premium City Black Q30 Premium Tech Q30 Premium Tech Gallery White Q30 Premium Tech Café Teak Q30 Sprt Q30 Sprt City Black

17 Q30 Q30 Premium Q30 Premium City Black Q30 Premium Tech Q30 Premium Tech Gallery White Q30 Premium Tech Café Teak Q30 Sprt Q30 Sprt City Black SZÍNEK ÉS DÍSZÍTŐ BETÉTEK Kárpit BELSŐ Fabetét az ajtók és középkzl Fekete lakk díszítő betétek Diamica tetőkárpit Multifukciós vezérlés a krmáykeréke Multifukciós, egyees aljú krmáykerék Bőr bevatú krmáykerék és váltógmb Fggőlegese és tegelyiráyba mauálisa állítható krmáyszlp Nappabőr műszerfal-bevat Alcatara műszerfal-keret Műbőr műszerfal-bevat Alumíium belső kszöbdíszlécek Alumíium belső kszöbdíszlécek, vörös betétekkel Alumíium belső kszöbdíszlécek, bíbr betétekkel Alumíium pedálk ÜLÉSEK Szövet léskárpit Cskládébara appabőr lések, grafitszrke betétekkel, fekete cérával varrva Fehér appabőr lések, grafitszrke betétekkel, vörös cérával varrva Részbe Alcatara, részbe műbőr lőfelletek Nappabőr lőfelletek Részbe Alcatara, részbe műbőr lőfelletek, bíbr cérával varrva Sprts kialakítású első lések, itegrált fejtámasszal Elektrmsa állítható első lések memória fukcióval A vezetőléshez tartzó beállításkat megjegyző kulcs Elektrmsa állítható deréktámasz a vezetőlése Fűthető első lések Vezetőlésél állítható magasság Hátsó középső kartámasz phártartóval ISOFIX gyermeklés-rögzítési ptk a hátsó szélső léseke 40/60 aráyba szttta lehajtható hátsó léstámla Sílécyílás CSOMAGTÉR Defektjavító készlet Belső szíek (Kód) Klső szíek Kód Black Obsidia KH3 Mlight White QAB Blade Silver KY0 Graphite Shadw KAD Malbec Black GAC Magetic Red NAJ Chestut Brze CAN Ik Blue RBN Liquid Cpper NAX Tető TetőVilágsszrke szövet Világsszrke lágy szövet Grafitszrke lágy szövet Díszítő betétek Fekete lakk Sötét fa Típus Nrmál Metál Q30/ Q30 Premium Q30 Premium City Black Q30 Premium Tech Q30 Premium Tech Gallery White Q30 Premium Tech Café Teak Szövet Bőrkárpit Bőrkárpit Bőrkárpit Grafit Alcatara és műbőr Grafit Grafit Búza Tiszta fehér VÁLTOZAT/MOTORKÍNÁLAT Q30 Q30 Premium Q30 Premium City Black Q30 Premium Tech Q30 Premium Tech Gallery White Q30 Premium Tech Café Teak Q30 Sprt Q30 Sprt City Black 1.5d MT 1.5d DCT 2.2d DCT 2.2d DCT AWD 1.6t MT 1.6t DCT 2.0t DCT AWD Q30 Sprt City Black Alcatara és műbőr Cskládébara Grafit Alcatara és műbőr Grafit Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem redelhető 1 495/ Sprt / Sprt OPCIÓS CSOMAGOK Kéyelem csmag Autmata, kétzóás légkdiciáló redszer, hátsó középkzllal Hátsó parklássegítő érzékelők Q30 Sprt A megadtt méretek mm-be értedők.

18 MŰSZAKI ADATOK MOTOR 1.5d MT 1.5d DCT 2.2d DCT 2.2d DCT AWD Üzemayag típus Dízel Dízel Dízel Dízel Hegerek száma Hegerűrtartalm cm cm cm cm 3 Vezérmű OHC OHC DOHC DOHC Üzemayag-ellátás Közös ymócsöves, közvetle befecskedezés (CDI) Közös ymócsöves, közvetle befecskedezés (CDI) Közös ymócsöves, közvetle befecskedezés (CDI) Közös ymócsöves, közvetle befecskedezés (CDI) Kipufgóredszer Szimpla Szimpla Kettős kipufgóredszer Kettős kipufgóredszer Teljesítméy 80 kw (109 LE), percekéti frdulatszámál 80 kw (109 LE), percekéti frdulatszámál 125 kw (170 LE), percekéti frdulatszámál 125 kw (170 LE), percekéti frdulatszámál Nymaték 260 Nm, percekéti frdulatszámál 260 Nm, percekéti frdulatszámál 350 Nm, percekéti frdulatszámál 350 Nm, percekéti frdulatszámál Erőátvitel 6 fkzatú mauális sebességváltó Hétfkzatú, duplakuplugs, autmata sebességváltó (DCT) mauális móddal és krmáy mögötti váltóflekkel Hétfkzatú, duplakuplugs, autmata sebességváltó Hétfkzatú, duplakuplugs, autmata sebességváltó (DCT) mauális móddal és krmáy mögötti váltóflekkel (DCT) mauális móddal és krmáy mögötti váltóflekkel Meghajttt kerekek Elsőkerék-hajtás Elsőkerék-hajtás Elsőkerék-hajtás Összkerékmeghajtás MENETTELJESÍTMÉNY 17 cls kerekek 18 cls kerekek 19 cls kerekek Végsebesség 190 km/h 190 km/h 220 km/h 215 km/h Gyrsulás 0100 km/h 12,0 s 11,9 s 8,3 s 8,5 s Becslt zemayag-fgyasztás 1 ALVÁZ Vársba 4,5 l/100 km 5,1 l/100 km Várs kívl 3,6 l/100 km 3,8 l/100 km Vegyes 3,9 l/100 km 4,2 l/100 km CO 2 -kibcsátás 103 g/km 109 g/km Vársba 4,7 l/100 km 4,7 l/100 km 5,3 l/100 km 6,0 l/100 km Várs kívl 3,8 l/100 km 4,0 l/100 km 3,9 l/100 km 4,2 l/100 km Vegyes 4,1 l/100 km 4,3 l/100 km 4,4 l/100 km 4,9 l/100 km CO 2 -kibcsátás 108 g/km 111 g/km 115 g/km 127 g/km Vársba 4,8 l/100 km 4,8 l/100 km 5,3 l/100 km 6,0 l/100 km Várs kívl 3,8 l/100 km 4,0 l/100 km 4,0 l/100 km 4,3 l/100 km Vegyes 4,2 l/100 km 4,3 l/100 km 4,4 l/100 km 4,9 l/100 km CO 2 -kibcsátás 109 g/km 113 g/km 116 g/km 129 g/km Krmáymű Típus Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Frdulókör átmérője 11,4 m 11,4 m 11,4 m 11,4 m Felfggesztés Első MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel Hátsó Multi-lik Multi-lik Multi-lik Multi-lik Fékredszer Első Hátsó KAPACITÁS- ÉS TÖMEGADATOK Saját tömeg 2 Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 295 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, tömör féktárcsa 295 mm Q kg / Q30 Premium kg Q30 Premium Tech kg / Q30 Sprt kg Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 295 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, tömör féktárcsa 295 mm Q30 Premium kg Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 320 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, tömör féktárcsa 295 mm Q kg / Q30 Premium kg Q30 Premium Tech kg / Q30 Sprt kg Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 320 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, tömör féktárcsa 295 mm Q30 Premium kg / Q30 Premium Tech kg Q30 Sprt kg Jármű össztömege kg kg kg kg Vtatható teher tömege 720 kg / kg 735 kg / kg 750 kg / kg 750 kg / kg (fékezetle/fékezett) Csmagtér befgadóképessége 430 l 430 l 430 l 430 l Üzemayagtartály kapacitása 50 l 50 l 50 l 56 l KÜLSŐ Légelleállási egyttható Q30 0,30 / Q30 Premium 0,31 Q30 Premium Tech 0,31 / Q30 Sprt 0,32 Q30 Premium 0,31 Q30 0,30 / Q30 Premium 0,31 Q30 Premium Tech 0,31 / Q30 Sprt 0,31 Q30 Premium 0,32 / Q30 Premium Tech 0,32 Q30 Sprt 0,31 1 A megadtt értékek mérése a 715/2007/EK Redelet hatálys szövegébe meghatárztt mérési módszerek szerit törtét: egy jármű zemayag-fgyasztása és CO 2 -kibcsátása em csupá a jármű zemayag-haszsítási hatékyságától, de a vezetési stílustól és más, em műszaki téyezőktől is fgg. A gépkcsi zemayag-gazdaságssági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamit tvábbi em műszaki téyezők is szerepet játszaak a gépkcsi zemayag-fgyasztásába és CO 2 -kibcsátásába. A CO 2 a glbális felmelegedést kzó legftsabb vegházhatású gáz. Mide eladási helye a fgyasztók díjmetese átlvashatak egy lya, zemayag-gazdaságsságról szóló ismertető kiadváyt, amely az összes új személygépkcsi zemayag-fgyasztási és CO 2 -kibcsátási adatát tartalmazza. 2 Az adatk a 92/21/EK számú taácsi iráyelvről szóló 95/48/EK iráyelvek megfelelőe (meetkész állapt, 90%-ba feltöltött zemayagtartály, vezető (68 kg), csmagk (7kg)) stadard felszereltségű mdellekre vatkzak. A válaszható extrák és kiegészítők az itt megadtt adatkat övelhetik.

19 MŰSZAKI ADATOK MOTOR 1.6t MT 1.6t DCT 2.0t DCT AWD Üzemayag típus Bezi Bezi Bezi Hegerek száma Hegerűrtartalm cm cm cm 3 Vezérmű DOHC DOHC DOHC Üzemayag-ellátás Közvetle befecskedezés Közvetle befecskedezés Közvetle befecskedezés Kipufgóredszer Szimpla Szimpla Kettős kipufgóredszer Teljesítméy 90 kw (122 LE), percekéti frdulatszámál 115 kw (156 LE), percekéti frdulatszámál 155 kw (211 LE), percekéti frdulatszámál Nymaték 200 Nm, percekéti frdulatszámál 250 Nm, percekéti frdulatszámál 350 Nm, percekéti frdulatszámál Erőátvitel 6 fkzatú mauális sebességváltó Hétfkzatú, duplakuplugs, autmata sebességváltó (DCT) mauális móddal és krmáy mögötti váltóflekkel Hétfkzatú, duplakuplugs, autmata sebességváltó (DCT) mauális móddal és krmáy mögötti váltóflekkel Meghajttt kerekek Elsőkerék-hajtás Elsőkerék-hajtás Összkerékmeghajtás MENETTELJESÍTMÉNY 17 cls kerekek 18 cls kerekek 19 cls kerekek Végsebesség 200 km/h 215 km/h 230 km/h Gyrsulás 0100 km/h 9,4 s 8,9 s 7,3 s Becslt zemayag-fgyasztás 1 ALVÁZ Vársba 7,8 l/100 km Várs kívl 4,6 l/100 km Vegyes 5,7 l/100 km CO 2 -kibcsátás 133 g/km Vársba 7,9 l/100 km 7,5 l/100 km Várs kívl 4,9 l/100 km 4,9 l/100 km Vegyes 6,0 l/100 km 5,8 l/100 km CO 2 -kibcsátás 138 g/km 134 g/km Vársba 8,0 l/100 km 7,5 l/100 km 8,7 l/100 km Várs kívl 4,9 l/100 km 5,1 l/100 km 5,5 l/100 km Vegyes 6,0 l/100 km 5,9 l/100 km 6,7 l/100 km CO 2 -kibcsátás 140 g/km 136 g/km 156 g/km Krmáymű Típus Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Dual Pii dupla fgaskerekes elektrms rásegítésű krmáymű Frdulókör átmérője 11,4 m 11,4 m 11,4 m Felfggesztés Első MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel MacPhers rugóstag alsó gömbfejjel Hátsó Multi-lik Multi-lik Multi-lik Fékredszer Első Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 295 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 295 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 320 mm Hátsó Bremb, egydugattyús úszóyereg, tömör féktárcsa 295 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, tömör féktárcsa 295 mm Bremb, egydugattyús úszóyereg, fúrt kivitelű féktárcsa 295 mm KAPACITÁS- ÉS TÖMEGADATOK Saját tömeg 2 Q kg Q30 Premium kg Q30 Premium Tech kg Q30 Premium kg Q30 Premium Tech kg Q30 Sprt kg Jármű össztömege kg kg kg Q30 Sprt kg Vtatható teher tömege (fékezetle/fékezett) 700 kg / kg 700 kg / kg 750 kg / kg Csmagtér befgadóképessége 430 l 430 l 430 l Üzemayagtartály kapacitása 50 l 50 l 56 l KÜLSŐ Légelleállási egyttható Q30 0,29 Q30 Premium 0,30 Q30 Premium Tech 0,30 Q30 Premium 0,31 Q30 Premium Tech 0,31 Q30 Sprt 0,32 Q30 Sprt 0,32 1 A megadtt értékek mérése a 715/2007/EK Redelet hatálys szövegébe meghatárztt mérési módszerek szerit törtét: egy jármű zemayag-fgyasztása és CO 2 -kibcsátása em csupá a jármű zemayag-haszsítási hatékyságától, de a vezetési stílustól és más, em műszaki téyezőktől is fgg. A gépkcsi zemayag-gazdaságssági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamit tvábbi em műszaki téyezők is szerepet játszaak a gépkcsi zemayag-fgyasztásába és CO 2 -kibcsátásába. A CO 2 a glbális felmelegedést kzó legftsabb vegházhatású gáz. Mide eladási helye a fgyasztók díjmetese átlvashatak egy lya, zemayag-gazdaságsságról szóló ismertető kiadváyt, amely az összes új személygépkcsi zemayag-fgyasztási és CO 2 -kibcsátási adatát tartalmazza. 2 Az adatk a 92/21/EK számú taácsi iráyelvről szóló 95/48/EK iráyelvek megfelelőe (meetkész állapt, 90%-ba feltöltött zemayagtartály, vezető (68 kg), csmagk (7kg)) stadard felszereltségű mdellekre vatkzak. A válaszható extrák és kiegészítők az itt megadtt adatkat övelhetik.

20 INFINITI Q30 Látgass el hlapukra, állítsa össze az Ö számára ideális Ifiitit, ézze meg áraikat, és tudj meg még többet róluk és autóikról! CSATLAKOZZON Legye Ö is közösségk tagja, és értesljö az Ifiiti újdságairól! Facebk.cm/IfiitiEurpe Twitter.cm/IfiitiEurpe Istagram.cm/IfiitiEurpe Refereciaszám: I2161Q30BRHUHU

KALANDOZÁS A CROSSOVEREK VILÁGÁBAN

KALANDOZÁS A CROSSOVEREK VILÁGÁBAN X30 KALANDOZÁS A CROSSOVEREK VILÁGÁBAN Érezze a megeleveedő szevedélyt, és lépje át a határkat a vadatúj Ifiiti QX30 mdellel. Íme az autó, amelyet vársba és vidéki rszágút egyarát élvezettel haszál majd.

Részletesebben

GYORS. * Csak bizonyos modellekhez rendelhető.

GYORS. * Csak bizonyos modellekhez rendelhető. 70 ÖSZTÖN Egedje a csábításak! Hagyja, hgy az ösztöeire ható szépség magával ragadja! A méröki precizitás és szemet gyöyörködtető frmatervezés találkzása, amely mide igéyt kielégít. Az új Ifiiti Q70 új

Részletesebben

GYORS. * Csak bizonyos modellekhez rendelhető.

GYORS. * Csak bizonyos modellekhez rendelhető. 70 ÖSZTÖN Egedje a csábításak! Hagyja, hgy az ösztöeire ható szépség magával ragadja! A méröki precizitás és szemet gyöyörködtető frmatervezés találkzása, amely mide igéyt kielégít. Az új Ifiiti Q70 új

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

A Sport felszereltségi szinten felül

A Sport felszereltségi szinten felül jeep Árlista felszereltség sprt 16 acél keréktárcsák 3,5 cls egyszínű műszeregység ESC és visszagurulásgátló Nappali menetfény Elektrms rögzítőfék Elektrms szervkrmány Távirányítós közpnti zár Manuális

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK Q30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK Q30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY FELSZERELTSÉG Tled ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG BELSŐ FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Nem rendelhető FR Line és Advanced csmaggal együtt. 2 1.4

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista Mazda Motor Hungary ügyfél árlista Érvényesség kezdete kiskereskedelmi regisztrációs kisker. 2017.04.25 MTY1 MTY2 nettó ár ÁFA adó bruttó ügyfél ár M3/G100/CHALLENGE BADE EAA 4 220 394 1 139 506 85 000

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

FIAT TIPO 5 ajtós árlista

FIAT TIPO 5 ajtós árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.020.0 357.025.0 357.027.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK QX30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1 Biztonság, védelem RED BLACK Első, hátsó tárcsafék Biztonsági elektronikai rendszerek -Menetstabilizáló rendszer (ESP) -Blokkolásgátló (ABS) -Visszagurulásgátló (HLA) Keréknyomás figyelő rendszer Gyermekzár

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK JEEP WRANGLER E R E D E T I TARTOZÉKOK CSOMAG KIZÁRÓLAG VAGÁNYOKNAK! A Jeep Wrangler az ikonikus stílusnak, a szabadtéri kalandok szimbólumának, a terep képességeknek, a szabadban megélhető szabadságnak

Részletesebben

infiniti INFINITI QX30 Empower the drive stílusosan.

infiniti INFINITI QX30 Empower the drive stílusosan. INFINITI QX30 QX30 infiniti EMPOWER THE DRIVE Olyanok vagyunk, mint Ön. Bátran kilépünk a komfortzónánkból. Míg másoknak elég, ha egyszerűen jobb autókat fejlesztenek, mi egy lépéssel tovább megyünk célunk,

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es Érvényes: 201 Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop 6 095 000 Ft 1.0l EcoBoost (140LE) M6

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

A jármű rendszerének áttekintése

A jármű rendszerének áttekintése Vlv FE Hybrid vlv fe hybrid A jármű rendszerének áttekintése D7F mtr - Eur 5 Dízelmtr párhuzams hibrid rendszerrel Nymaték 3 2 1 1/min 1. Elektrms mtr 2. Dízelmtr 3. Hibrid üzemmód Összehasnlítás D7F Specifikáció

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 - Euro l TDCi 100LE M6 - Euro l TDCI 120LE M6 - Euro l TDCI 120LE A8 - Euro 6.

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 - Euro l TDCi 100LE M6 - Euro l TDCI 120LE M6 - Euro l TDCI 120LE A8 - Euro 6. FORD Transit Cnnect 2019.25-ös mdellév 2018/3. Érvényes: 2018. nvember 19-i gyártástól A váltztatás jgát fenntartjuk! Mdell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben