NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148/ ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 13-i nyilvános ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148/ ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 13-i nyilvános ülésére"

Átírás

1 NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148/ ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület február 13-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Előterjesztő: Előkészítette: Sólyom Károly alpolgármester Önkormányzati és Gazdálkodási Iroda Vasáros Nikoletta előadó TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! Sólyom Károly alpolgármester fontosabb tárgyalásai és programjai: január 06. Részt vettem Sümeg testvérváros várossá avatási ünnepségén január 7. Megbeszélést folytattam a Cselleház Kft. új tulajdonosaival január 9. Tárgyalást folytattam a Városgazdálkodási Kft. ügyvezetőjével január 12. Részt vennem a Doni áttörés emlékező rendezvényén január 13. Megbeszélést folytattam Dr. Fadgyas Erzsébettel, az ÁNTSZ újonnan kinevezett főorvos asszonyával január 15. Tárgyalást folytattam a Remdondis Kft. ügyvezetőjével január 16. Megbeszélést folytattam a tapolcai stranddal kapcsolatosan január 20. Részt vettem a Tapolca és Környéke Kistérség Többcélú Társulásának elnökségi ülésén január 23. Állampolgársági esküt vettem ki január 23. Részt vettem a Dr. Deák Jenő Kórház-Rendelőintézet és Gyógybarlang Kft. mammográfia készülék átadásán január 29. Tárgyalást folytattam a megújuló energiafelhasználás ügyében január 30. Részt vettem a tapolcai Polgármesteri Hivatal utólagos akadálymentesítése és önkormányzati ügyfélszolgálat kialakítása című projekt ünnepélyes átadásán január 30. Részt vettem a mentőállomás érdekében szervezett kistérségi jótékonysági rendezvényen.

2 január 31. Részt vettem a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar újévi koncertjén február 02. Tárgyalást folytattam a Tapolca-medence Környezetvédelmi Közhasznú Egyesület képviselőivel. Marton József alpolgármester fontosabb tárgyalásai és programjai: január 03. Részt vettem a Veszprém Megyei Önkormányzat újévi fogadásán január 06. Részt vettem a Tamási Áron Művelődési Központ decemberi programjainak értékelő megbeszélésén január Részt vettem az intézményi költségvetések egyeztető tárgyalásain január 19. Fogadóórát tartottam január 24. Részt vettem a balatonfüredi Vince Napi rendezvényen január 27. Részt vettem a kistérség által szervezett pályázati tájékoztatón január 29. Részt vettem a Polgármesteri Hivatal akadálymentesítési átalakításának átadásán január 31. Részt vettem a Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar Újévi koncertjén február 03. Részt vettem a Tapolca és Környéke Honvéd Bajtársi Egyesület beszámoló közgyűlésén február 06. Részt vettem a tapolcai sportgálán. A Képviselő-testület lejárt határidejű határozataiban megfogalmazott feladatok teljesítéséről a végrehajtásért felelősek az alábbi jelentéseket adták: 160/2008. (V.30.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete támogatja a 13 éves tapolcai leányok méhnyakrák elleni védőoltását. A védőoltás anyagi fedezetét a költségvetésről szóló 1/2008. (II.18.) Kt. rendelet általános tartalékának terhére biztosítja. Felhatalmazza Tapolca Város Polgármesterét, hogy az oltóanyag biztosítására az MSD Magyarország Kft-vel a szerződést megkösse. Határidő: december 31. Felelős: Ács János polgármester Az MSD Magyarország Kft-vel a szerződés megkötésre került. 201/2008. (IX.12.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete a Közép-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal által elvégzett, Tapolca Város Polgármesteri Hivatal komplex ellenőrzéséről szóló jegyzőkönyvet tudomásul veszi, egyben felkéri Tapolca Város Jegyzőjét és Polgármesterét, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzat felülvizsgálatát készítse elő. Határidő: december 31. Felelős: Polgármester, Jegyző Az ellenőrzés eredményének megfelelően Tapolca Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2007. (IV.16.) Kt. rendelet módosításra kidolgozott rendelet-tervezetet a Képviselő-testület november 20-i ülésén jóváhagyta.

3 3 204/2008. (IX.12.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete évi költségvetése terhére Ft keretösszeg erejéig kötelezettséget vállal a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatok fedezetére. Határidő: évi költségvetés elkészítésének határideje. Felelős: Polgármester A Bursa Hungarica évi fedezete a költségvetésben tervezésre jelölve lett. 237/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Tapolca Város Polgármestere a Tapolcai Városszépítő Egyesület kérelmére a Vendégváró Tapolca című projekt biztonságos megvalósítása érdekében, a pályázati utófinanszírozás miatt a hatályos, az önkormányzat vagyonáról és vagyonhasznosítás szabályairól szóló 10/2004. (IV.20.) Kt. rendelet 12. g) pontja alapján utólagos elszámolással átmeneti időszakra anyagi támogatást nyújtson. Határidő: december 31., illetve folyamatos Felelős: polgármester Határidőre a Tapolcai Városszépítő Egyesület részére önkormányzatunk 15 millió forintos utólagos elszámolással átmeneti időszakra anyagi támogatást nyújtott. 238/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Tapolca Város Polgármestere a Cigány Kisebbségi Önkormányzat kérelmére a Közmunkaprogram Tapolcán című projekt biztonságos megvalósítása érdekében, a pályázati utófinanszírozás miatt a hatályos, az önkormányzat vagyonáról és vagyonhasznosítás szabályairól szóló 10/2004. (IV.20.) Kt. rendelet 12. g) pontja alapján utólagos elszámolással átmeneti időszakra anyagi támogatást nyújtson. Határidő: december 31., illetve folyamatos. Felelős: polgármester Határidőre Tapolca Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat részére önkormányzatunk utólagos elszámolással átmeneti időszakra anyagi támogatást nyújtott. 239/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete egyetért az ÁROP-1.A.2 pályázati felhívásra Szervezetfejlesztés Tapolcán címmel benyújtott, Ft összegű saját erő biztosítása mellett Ft összegű támogatás elnyerésére irányuló Ft összköltségű pályázattal. Határidő: december 31., illetve folyamatos. Felelős: polgármester, jegyző A pályázat elbírálása folyamatban van. 248/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete a nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérleti díját január 01-től 10%-kal emeli, valamint az alkalmazandó minimális mértékét új bérbeadás esetén az alábbiak szerint módosítja: Bérleménycsoport A B C Díjövezet I , ,- II , ,- III , ,- Ft/m 2 /év

4 4 A Belvárosi Irodaházban alkalmazandó bérleti díj: Ft/m 2 /év. A bérleti díjhoz kapcsolódó szolgáltatási díj: Ft/m 2 /év. Határidő: december 31. Felelős: polgármester A díjak alkalmazásra kerültek. 250/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete hozzájárul a Tapolcai Városgazdálkodási Kft-vel házkezelési feladatok tárgyában december 20-án kötött megállapodás felülvizsgálatához. Felhatalmazza Tapolca Város Polgármesterét, hogy a következő rendes ülésre készítsen előterjesztést a feladatellátás megvalósítására vonatkozóan. Határidő: december 31. Felelős: Polgármester A Kft. javaslatát január 9-én eljuttatta Tapolca Város Alpolgármesteréhez, az egyeztetések folynak. 264/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete megállapítja, hogy a regionális víziközművek tervezett összevonása és privatizációja veszélyezteti az érintett települések vízellátásának biztonságát, ellehetetleníti az önkormányzatokat a vízellátás terén fennálló ellátási kötelezettségének teljesítésében. A helyzetet tovább rontja a tervezett víziközmű törvény módosításának elhúzódása, ami elbizonytalanítja a vízellátás résztvevőit. A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 101. alapján Tapolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete felterjesztési jogával élve kéri a Magyar Köztársaság Kormányát, hogy a szükséges egyeztetések után minél előbb készítse elő és terjessze az Országgyűlés elé az évi LVII. törvény a vízgazdálkodásról módosítását, olyan módon, hogy ne legyen lehetőség a vízellátás egyetlen elemének a privatizációjára sem, ne legyen lehetőség a regionális vízművek ésszerűtlen összevonására, és biztosítsa az önkormányzatok számára a regionális vízművek tulajdonának térítésmentes megszerzését. Határidő: december 31. Felelős: polgármester A határozatot megküldtük a Magyar Önkormányzatok Szövetségének. 266/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete felkéri a városban működő közszolgáltató és közműszolgáltatókat, hogy az ügyfelek színvonalas kiszolgálása érdekében ügyfélfogadási rendjüket és ügyfélszolgáltatási rendszerűket vizsgálják felül, illetve hangolják össze. Felhatalmazza Tapolca Város Polgármesterét, hogy a kistérségen keresztül kezdeményezze, hogy valamennyi hasonló helyzetben lévő önkormányzat képviselőtestülete csatlakozzon a felhíváshoz, melyet fel kíván terjeszteni a törvényhozás, illetve a közszolgáltatók vezetői szintjére. Határidő: december 31. Felelős: Ács János polgármester A határozatot megküldtük valamennyi érintett közműszolgáltatónak és közüzemnek, visszajelzések is érkeztek. 261/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete hozzájárul Marton László művész Úr Wass Albert íróról készült bronz mellszobra a Wass Albert Könyvtár és Múzeum előtti közterületen a határozat 1. számú melléklete szerinti elhelyezéséhez. Határidő: december 31. Felelős: polgármester A szobor elhelyezése megtörtént, ünnepélyes keretek között felavatásra került.

5 5 262/2008. (XI.20.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete hozzájárul a kórház területén Dr. Egyed Béla főorvos tiszteletére állított 30 cm x 40 cm-es emlékkő elhelyezéséhez a határozat 2. számú melléklete szerint. Határidő: december 31. Felelős: polgármester Az emlékkő elhelyezése megtörtént, az emlékfát a bazaltkő szegéllyel körbevették. 278/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete Család-, Egészségügyi, Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság külső tagjává Horváthné Somogyi Ildikót 8300 Tapolca, Széchényi u. 4. szám alatti lakost, az Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetség (ÉFOÉSZ) Tapolcai Közhasznú Egyesületének vezetőjét megválasztja. Határidő: január 1. Felelős: Alpolgármester Horváthné Somogyi Ildikó az esküt megválasztását követően letette január 01- től a Bizottság teljes jogú tagja. 286/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás biztosítására szerződést köt a Body Guard Hungary Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-vel. Felhatalmazza Tapolca Város Alpolgármesterét a melléklet szerinti Bérleti keretszerződés aláírására. Határidő: december 31. Felelős: Alpolgármester A bérleti keretszerződés aláírásra került. 294/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Tapolcai Általános Iskola Pedagógiai Programját jóváhagyja, a jelen határozat melléklete szerinti formában és tartalommal elfogadja. Határidő: december 30. Felelős: Alpolgármester Az intézmény részére elküldtük a határozatot és a fenntartói záradékot. 295/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete a Tapolcai Óvoda Minőségirányítási Programját jóváhagyja, a jelen határozat melléklete szerinti formában és tartalommal elfogadja. Határidő: december 30. Felelős: Alpolgármester Az intézmény részére elküldtük a határozatot és a fenntartói záradékot. 296/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete a Tapolcai Általános Iskola Intézményi Minőségirányítási Programját jóváhagyja és a jelen határozat melléklete szerinti formában és tartalommal elfogadja. Határidő: december 30. Felelős: Alpolgármester Az intézmény részére elküldtük a határozatot és a fenntartói záradékot. 297/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete Tapolca Város Közművelődési Feladatellátási és Fejlesztési Tervét jóváhagyja és a jelen határozat melléklete szerinti formában és tartalommal elfogadja. Felkéri a polgármestert, hogy kétévente számoljon be a koncepcióban megjelölt célok megvalósulásáról. Határidő: december 31. Felelős: Alpolgármester Az elfogadott koncepció Tapolca város honlapján elhelyezésre került. 303/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete a központi háziorvosi ügyeleti szolgáltatás teljesítésére, Tapolca és Környéke Kistérség Többcélú Társulás, Tapolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete és Tapolca Város Önkormányzatának Szociális és

6 6 Egészségügyi Alapellátási Intézet között, a melléklet szerinti Megállapodást jóváhagyja. Felhatalmazza Tapolca Város Alpolgármesterét a Megállapodás aláírására. Határidő: azonnal. Felelős: Alpolgármester A megállapodás aláírására december 30-án került sor. 304/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete évi munkatervét az előzetes javaslatok alapján a bizottsági kiegészítésekkel, valamint az ülésen elhangzott módosításokkal együtt jóváhagyja. Felhívja Tapolca Város Jegyzőjét, hogy a munkatervben szereplő napirendi pontok előkészítéséről gondoskodjon. Határidő: folyamatos. Felelős: Jegyző A évi munkaterv 1/2009. szab. számon iktatásra került, a helyi számítógépes hálózaton elérhető, az iroda- és csoportvezetők papíron is megkapták. 308/2008. (XII.23.) Kt. határozatával a Képviselő-testülete január 1. napjától december 31. napjáig Nagy Eörsné, 8300 Tapolca, Nagyköz u.7. 4/26. szám alatti lakost bízza meg a Wass Albert Könyvtár és Múzeum (8300 Tapolca, Batsányi J. u. 1.) igazgatói munkakörének ellátásával és részére a közalkalmazotti besorolás szerinti bért és a 225 %-os vezetői pótlékot biztosít. Határidő: december 31. Felelős: Alpolgármester Az intézményvezetői kinevezés megtörtént. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a beszámolót megvitatni, és a határozati javaslatot elfogadni szíveskedjen. Tapolca, február 03. H A T Á R O Z A T I JAVASLAT I. Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete a tisztségviselők fontosabb tárgyalásairól, valamint a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót elfogadja. Sólyom Károly sk. alpolgármester

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET!

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 14-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének 2013.

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 14-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének 2013. 18. NAPIREND Ügyiratszám: 1/692-12/2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2012. december 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő

Részletesebben

9. NAPIREND Ügyiratszám:1/398/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület május 15-i nyilvános ülésére.

9. NAPIREND Ügyiratszám:1/398/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület május 15-i nyilvános ülésére. 9. NAPIREND Ügyiratszám:1/398/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2008. május 15-i nyilvános ülésére. Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Az alpolgármester tájékoztatója

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére 10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/563-12/2016. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2016. december 16-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testülete 2017.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 25. NAPIREND Ügyiratszám: 1 / 669 /2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. december 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata

Részletesebben

. NAPIREND Ügyiratszám: 1/641/2008. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november 20-i nyilvános ülésére

. NAPIREND Ügyiratszám: 1/641/2008. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november 20-i nyilvános ülésére . NAPIREND Ügyiratszám: 1/641/2008. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. november 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Tájékoztató a Wass Albert bronz mellszobrának felállításáról,

Részletesebben

Napirend előtt Ügyiratszám: 1/82/ ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 13-i ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET!

Napirend előtt Ügyiratszám: 1/82/ ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 13-i ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! Napirend előtt Ügyiratszám: 1/82/ 2007. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2007. február 13-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a Polgármester és az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól,

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/155-6/ 2008. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2008. december 23-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/155-6/ 2008. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2008. december 23-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/155-6/ 2008. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2008. december 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a Képviselő-testület

Részletesebben

11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/714-14/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 20-i nyilvános ülésére

11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/714-14/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 20-i nyilvános ülésére 11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/714-14/2014. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2014. december 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének

Részletesebben

10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/609-14/2014. ELŐTERJESZTÉS. Ughy Jenőné jegyző Önkormányzati és Igazgatási Iroda Farkas Hajnalka önkormányzati ügyintéző

10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/609-14/2014. ELŐTERJESZTÉS. Ughy Jenőné jegyző Önkormányzati és Igazgatási Iroda Farkas Hajnalka önkormányzati ügyintéző 10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/609-14/2014. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2014. december 19-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 Telefon: (66) 523-801 E-mail:papj@bekescsaba.hu Ikt. sz.: I. 220-9/2005 NYILVÁNOS

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület 2015. december 18-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület 2015. december 18-i nyilvános ülésére 8. NAPIREND Ügyiratszám: 1/566-9/2015. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2015. december 18-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének 2016.

Részletesebben

Napirend előtt Ügyiratszám: 1/186-7/2006. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület december 12-i ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET!

Napirend előtt Ügyiratszám: 1/186-7/2006. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület december 12-i ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! Napirend előtt Ügyiratszám: 1/186-7/2006. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2006. december 12-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a Polgármester és az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól,

Részletesebben

18. NAPIREND Ügyiratszám: 1/562-13/2017. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 15-i nyilvános ülésére

18. NAPIREND Ügyiratszám: 1/562-13/2017. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 15-i nyilvános ülésére 18. NAPIREND Ügyiratszám: 1/562-13/2017. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2017. december 15-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november 23-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november 23-i ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/82-7/ 2007. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2007. november 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a Polgármester és az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól,

Részletesebben

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E

SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK II. félévi M U N K A T E R V E SZENDRŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2007. II. félévi M U N K A T E R V E július 1./ Döntés intézményfenntartó társulások /óvoda, iskola/ működtetéséről: - alapító okiratok módosítása, - társulási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 4. NAPIREND Ügyiratszám: 5/ 181 / E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület október 28-i nyilvános ülésére. Tárgy: Tapolca Város Önkormányzata 2011. évi belső ellenőrzési munkaterve. Előterjesztő:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 4. NAPIREND: Ügyiratszám: 1 /71-1/ 2011 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. február 11 i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Wass Albert Könyvtár és Múzeum alapító

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 9. NAPIREND: Ügyiratszám: 1/360-8/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2006. szeptember 15-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: A Szász Márton Általános

Részletesebben

9. NAPIREND Ügyiratszám: 1/705-9/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület december 14-i nyilvános ülésére

9. NAPIREND Ügyiratszám: 1/705-9/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület december 14-i nyilvános ülésére 9. NAPIREND Ügyiratszám: 1/705-9/2018. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. december 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-4 /2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-4 /2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-4 /2015. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. április 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a polgármester és az alpolgármester fontosabb

Részletesebben

26. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ /2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 9-i nyilvános ülésére

26. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ /2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 9-i nyilvános ülésére 26. NAPIREND Ügyiratszám: 1/750-16 /2011. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2011. december 9-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testületének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

3. napirend Ügyiratszám: 3/25-1/2019. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület január 24-i nyilvános ülésére

3. napirend Ügyiratszám: 3/25-1/2019. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület január 24-i nyilvános ülésére 3. napirend Ügyiratszám: 3/25-1/2019. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2019. január 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: Meghívottak: A Közösségvezérelt településfejlesztés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-i -i testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 27-i -i testületi ülésére Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 27-i -i testületi ülésére Tárgy: 2015. évi munkaterv Mágocs Város Önkormányzatának Szervezeti és

Részletesebben

2. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 631-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2010. október 28-i nyilvános ülésére

2. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 631-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2010. október 28-i nyilvános ülésére 2. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 631-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. október 28-i nyilvános ülésére Tárgy: Polgármesteri összeférhetetlenség megszüntetéséhez hozzájárulás kérése

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 8. NAPIREND: Ügyiratszám: 1 /461-25/ 2011 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. szeptember 16 i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: Tapolcai Egységes Pedagógiai

Részletesebben

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi ÜLÉS- ÉS MUNKATERVE

Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi ÜLÉS- ÉS MUNKATERVE 1 Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi ÜLÉS- ÉS MUNKATERVE 2 I. fejezet Általános rendelkezések Balatonberény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: képvsielőtestület)

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Fácánkert Község Képviselő-testületének évi munkaterve. A Képviselő-testület évi ülésterve

Fácánkert Község Képviselő-testületének évi munkaterve. A Képviselő-testület évi ülésterve Fácánkert Község Képviselő-testületének 2017. évi munkaterve A Képviselő-testület 2017. évi ülésterve A képviselő-testületi ülés első napirendi pontja: A polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű

Részletesebben

2006. december

2006. december A testületi ülés időpontja 14 óra Cikk: Maratoni üléssel zárta idei munkáját a képviselő-testület Napirend előtt: SZMSZ 21. (6), (7) bekezdés alapján egy óra időtartamban, folytatás napirend után a.) Tájékoztató

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S

Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S Felsőpáhok Község Polgármestere 8395 Felsőpáhok, Szent István u. 67. Szám: 36-14/2009. J E L E N T É S A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és az átruházott hatáskörök gyakorlásáról a képviselő-testület

Részletesebben

2014. évi M U N K A T E R V E

2014. évi M U N K A T E R V E Zalakomár Nagyközség Önkormányzata ének és bizottságainak 2014. évi M U N K A T E R V E Jóváhagyta a a 151/2013. (XII.16.) számú határozatával 1 Zalakomár Község ének 2014. évi munkaterve Az időpontja

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére 7. NAPIREND Ügyiratszám: 1/494-4/2007. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2007. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. évi munkaterve Előterjesztő:

Részletesebben

Fácánkert Község Képviselő-testületének. A Képviselő-testület évi ülésterve. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott döntésekről

Fácánkert Község Képviselő-testületének. A Képviselő-testület évi ülésterve. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Fácánkert Község Képviselő-testületének 2018. évi munkaterve A Képviselő-testület 2018. évi ülésterve A képviselő-testületi ülés első napirendi pontja: A polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-051, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE

A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ÉVI MUNKATERVE 221/2007. (XII. 13.) MÖK határozat melléklete A VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. ÉVI MUNKATERVE február 14. (csütörtök) 1. A Veszprém Megyei Önkormányzat 2008. évi költségvetésének megállapítása

Részletesebben

Előterjesztés Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének i ülésére (2. napirendi pont) Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének i ülésére (2. napirendi pont) Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Báta Község Önkormányzat Képviselő- Testületének 2016.01.27.-i ülésére (2. napirendi pont) Tárgy: A 2016. évi munkaterv elfogadása Tisztelt Képviselő-testület! Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

H A T Á R O Z A T I JAVASLAT

H A T Á R O Z A T I JAVASLAT 5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/148-24/2007. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2007. augusztus 2-i rendkívüli nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: Dr. Deák Jenő Kórház

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: napirend elfogadása

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Tárgy: napirend elfogadása 2014. november 27. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. 203/2014. (XI.27.) számú határozat Tárgy: napirend elfogadása 1) Aprók Háza Óvodával kapcsolatos kérdések (pedagógiai asszisztens továbbfoglalkoztatása

Részletesebben

Kiegészítés a III/2. számú előterjesztéshez (A Képviselő-testület 2015. II. félévi munkaterve)

Kiegészítés a III/2. számú előterjesztéshez (A Képviselő-testület 2015. II. félévi munkaterve) Tisztelt Képviselő-testület! Kiegészítés a III/2. számú előterjesztéshez (A Képviselő-testület 2015. II. félévi munkaterve) Békés Város Képviselő-testülete 2015. II. félévi munkatervét valamennyi Bizottság

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 6. NAPIREND Ügyiratszám: 1/180-6/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. május 29-i rendkívüli nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35.

3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. P Á S Z T Ó V Á R O S P O L G Á R M E S T E R E 3060 Pásztó, Kölcsey F. u. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 F a x : ( 0 6-3 2 ) 4 6 0-9 1 8 E - m a i l :forum@paszto.hu Száma: 1-126/2015. A döntés meghozatala

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216/2013. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. február 22-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216/2013. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. február 22-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/216/2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. február 22-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 16/2013. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. szeptember 10-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Orgoványi László polgármester,

Részletesebben

TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlésének Szociális és Egészségügyi Bizottsága évi munkaterve E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlésének Szociális és Egészségügyi Bizottsága évi munkaterve E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA ZÁRT ÜLÉS NAPIRENDJE! AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 3. MELLÉKLET: 1 TÁRGY: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyűlésének Szociális

Részletesebben

DUNASZEG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

DUNASZEG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DUNASZEG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MUNKATERV 2015. 1/10 Dunaszeg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. évi üléseinek tervezett időpontjai: 2015. január 26. (hétfő) 18:00 2015.

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/115-4/2017. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 5-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/115-4/2017. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 5-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/115-4/2017. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. május 5-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól,

Részletesebben

11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/24-4/2014 ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 14-i nyilvános ülésére

11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/24-4/2014 ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 14-i nyilvános ülésére 11. NAPIREND Ügyiratszám: 1/24-4/2014 ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Wass Albert Könyvtár és Múzeum intézményvezetői

Részletesebben

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ülés- és munkaterve

BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI ülés- és munkaterve BALATONBERÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. ÉVI ülés- és munkaterve 2 A képviselő-testületi ülések helye általában: községháza tanácskozó terme: Balatonberény Kossuth tér 1. Az ülések

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 28. NAPIREND: Ügyiratszám: 1 /92-17/ 2011 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. december 9 i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca és Környéke Kistérség Többcélú

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete II. félévi M U N K A T E R V É R E

POLGÁRMESTER J A V A S L A T. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete II. félévi M U N K A T E R V É R E Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata POLGÁRMESTER J A V A S L A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 200 8. II. félévi M U N K A T E R V É R E Készítette: Ábrahámné Turner

Részletesebben

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE II. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE II. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. II. FÉLÉVI MUNKATERVE Képviselő-testületi ülés időpontja: 2012. augusztus 30. Az előterjesztések elkészítésének határideje: 2012. augusztus 21.

Részletesebben

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 275/2016. (VI.23.) Kt. számú határozattal elfogadott II. féléves.

BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 275/2016. (VI.23.) Kt. számú határozattal elfogadott II. féléves. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 275/2016. (VI.23.) Kt. számú határozattal elfogadott 2016. II. féléves Munkaterve SZEPTEMBER 29. (csütörtök) Az előterjesztések leadási határideje:

Részletesebben

I. Dombóvár Város Képviselő-testületének évi munkaterve

I. Dombóvár Város Képviselő-testületének évi munkaterve 1 I. Dombóvár Város Képviselő-testületének 2017. évi munkaterve A képviselőtestületi rendes ülések 1. napirendi pontja: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott hatáskörben

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. január 29-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának évi munkaterve

Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának évi munkaterve Mályi Község Önkormányzata cím:3434 Mályi, Széchenyi u. 4., email: titkarsag@malyi.hu tel:46/529-050; 30/719-55-07; fax: 46/529-059; honlap: www.malyi.hu Mályi Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi

Részletesebben

emeleti tanácskozótermében.

emeleti tanácskozótermében. MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S . NAPIREND Ügyiratszám: 14/565-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. június 18-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Állami tulajdonú ingatlan ingyenes önkormányzati tulajdonba

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 7-i ülésére. dr. Bácskai János polgármester. Koór Henrietta csoportvezető

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 7-i ülésére. dr. Bácskai János polgármester. Koór Henrietta csoportvezető Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 147/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. június 7-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Előzetesen tárgyalja: Budapest

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! 5. NAPIREND: Ügyiratszám: 1 /556-20/ 2011 ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2011. október 28 i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívottak: A alapító okiratának helyesbítése

Részletesebben

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye.

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye. K I V O N A T a Képviselő-testület 2009. szeptember 10-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 284/2009. (IX. 10.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

24. NAPIREND Ügyiratszám: 1/515-3/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület december 23-i ülésére

24. NAPIREND Ügyiratszám: 1/515-3/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület december 23-i ülésére 24. NAPIREND Ügyiratszám: 1/515-3/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2008. december 23-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Központi orvosi ügyelettel kapcsolatos megállapodás Sólyom Károly

Részletesebben

3. Közvetlen jogelődjének neve, székhelye pontjában a következőket határozza meg: Veszprém Megyei Közművelődési Intézet, 8200 Veszprém, Vár u. 6.

3. Közvetlen jogelődjének neve, székhelye pontjában a következőket határozza meg: Veszprém Megyei Közművelődési Intézet, 8200 Veszprém, Vár u. 6. 192/2009. (XII. 17.) MÖK határozat A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 10. (1) bekezdése g) pontja és a költségvetési szervek jogállásáról és

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

142/2018. (IX.25.) PEÜB

142/2018. (IX.25.) PEÜB K I V O N A T és Ügyrendi Bizottság 2018. szeptember 25-én (kedd) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1211. Budapest, Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 111-9/2017. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

Napirend előtt Ügyiratszám: 1/186-2/2005. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület március 17-i ülésére

Napirend előtt Ügyiratszám: 1/186-2/2005. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület március 17-i ülésére Napirend előtt Ügyiratszám: 1/186-2/2005. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2006. március 17-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Polgármester és az Alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a Képviselő-testület

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 16. NAPIREND Ügyiratszám: 1/541/2013. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. június 28-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Beszámoló a Képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jegyzőkönyv Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. szeptember 2-án megtartott munkaterv szerinti rendes üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 27. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 24. kedd 15.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 24. kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

2013. ÉVI MUNKATERVE

2013. ÉVI MUNKATERVE NAGYMAROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 222/2012. (XI. 26.) számú határozatával elfogadott 2013. ÉVI MUNKATERVE Nagymaros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évi munkatervét az

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146-4/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2014. május 30-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146-4/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2014. május 30-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146-4/2014. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. május 30-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint a

Részletesebben

SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK II. FÉLÉVI M U N K A T E R V E

SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK II. FÉLÉVI M U N K A T E R V E SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2014. II. FÉLÉVI M U N K A T E R V E Jóváhagyta a képviselőtestület a 79/2014.(VI.30.) KT határozatával 2 M U N K A T E R V 2014. július 1től 2014.

Részletesebben

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. I. FÉLÉVES MUNKATERVE Elfogadva: Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 400/2013. (X19.) önkormányzati határozatával A képviselő-testület

Részletesebben

. napirend E L Ő T E R J E S Z T É S Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április..-i nyilvános ülésére.

. napirend E L Ő T E R J E S Z T É S Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április..-i nyilvános ülésére. . napirend E L Ő T E R J E S Z T É S Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április..-i nyilvános ülésére. Tárgy: Beszámoló az önkormányzati társulások 2013. évi munkájáról. Előterjesztő:

Részletesebben

MEGHÍVÓ Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

MEGHÍVÓ Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Monor Város Alpolgármestere 2200 Monor, Kossuth Lajos utca 78-80. Telefon: 06/29/612-310 Szám: 27-83-15/2014 MEGHÍVÓ Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. SZEPTEMBER 25-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 185/2010. (XII. 22.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. december 22-ei ülés napirendi pontjait elfogadja. Felelős: Dr. Kukorelli László ülésének könyvéből.

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2017. június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 30-34/2017. (VI.20.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése év II. félévi munkaterve. 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Ikt. sz.: 32079-11/2015. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. év II. félévi munkaterve Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Összeállította: Jegyzői

Részletesebben