CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL"

Átírás

1 könyvéből: 106/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót.

2 könyvéből: 107/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

3 könyvéből: 108/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul veszi Varga Andrea tréner szóbeli tájékoztatóját a Komplex szolgáltatás, elégedett ügyfél TÁMOP / projektről.

4 könyvéből: 109/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a polgármester beszámolóját a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsában 2013/2014. évben végzett munkájáról.

5 könyvéből: 110/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul veszi a polgármester beszámolóját a Celldömölk és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsában a 2013/2014.-es nevelési év idején végzett munkájáról.

6 könyvéből: 111/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület javasolja, hogy a Celldömölk és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa a 2014/2015. nevelési évben a Celldömölki Városi Óvodában indítható csoportok számát tizennégyben határozza meg, továbbá a megüresedő álláshelyekre a nevelési évben határozott idejű szerződések kerüljenek megkötésre, lehetőség szerint önkormányzati intézményekből történő áthelyezéssel.

7 könyvéből: 112/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület ,-Ft-tal támogatja Káldos Gyula A Ság hegy, ahogy megismertem Szőlők, pincék, emberek című könyvének megjelentetését.

8 könyvéből: 113/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület garanciát vállal a Kemenesvíz Víziközmű Kft. által a K&H Bank Zrt-től kért ,-Ft-os azaz Tízmillió forintos folyószámlahitelért december 31-ig. 2. A Képviselő-testület a kötelezettségvállalás 0,5 %-nak megfelelő garanciavállalási díjat javasol. A Kemenesvíz Kft. az ,-Ft garanciavállalási díjat augusztus 31-ig megfizeti Celldömölk Város Önkormányzatának.

9 könyvéből: 114/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzatok és intézményeik épületenergetikai fejlesztése megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva (KEOP /F) tárgyú pályázati felhívásra A Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskola energetikai fejlesztése címmel pályázatot nyújt be. A megvalósítás helye: Celldömölk, Nagy Sándor tér hrsz. A beruházás tervezett összköltsége: Ft Ebből: a támogatás szempontjából elismerhető költség: A fejlesztés forrásai: Saját forrás KEOP támogatás 0 Ft Ft A Képviselő-testület KEOP forrásból nyújtott támogatás elnyerése esetén a szükséges önkormányzati saját forrás összegét a költségvetésében elkülöníti. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat előkészítésére és benyújtására. 2. Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Fotovoilatikus rendszerek kialakítása (KEOP /N) tárgyú pályázati felhívásra Celldömölki Városi Általános Iskola, Celldömölki Városi Óvoda, Népjóléti Szolgálat épületeinek energiaszükségletének kielégítése részben napelemmel címmel pályázatot nyújt be.

10 A megvalósítás helye: Celldömölk Árpád u. 34. Celldömölk Széchenyi u hrsz. Celldömölk Koptik Odo u. Celldömölk Vörösmarty u. Celldömölk Szalóky Sándor u. A beruházás tervezett összköltsége: Ebből: A támogatás szempontjából elismerhető költség: A fejlesztés forrásai: Saját forrás KEOP támogatás A Képviselő-testület KEOP forrásból nyújtott támogatás elnyerése esetén a szükséges önkormányzati saját forrás összegét a költségvetésében elkülöníti. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat előkészítésére és benyújtására.

11 könyvéből: 115/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közösségi közlekedés fejlesztése a Celldömölki kistérségben című NYDOP /B azonosító számú pályázat keretében megvalósuló Kossuth utca járda, kerékpárút és leállósáv kiépítése, valamint a Dózsa György utca parkoló kialakítása építési projektelemek maradvány összegek és a tartalékkeret felhasználását követően fennálló többletköltségeit saját forrásból az éves költségvetésében biztosítja.

12 könyvéből: 116/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület megbízza a JUFA UNGARN Kft-t a Nagyméretű műfüves futballpálya üzemeltetésére a pályázati kiírásban szereplő feltételekkel július 15-től15 év időtartamra. 2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jogi képviselő útján előkészített üzemeltetési megállapodás aláírására.

13 könyvéből: 117/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület nem járul hozzá a piacon (Lottózó előtti téren) további mozgó árus helyek kialakításához.

14 könyvéből: 118/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a tulajdonát képező celldömölki 1418 hrsz-ú (Koptik Odó utca) közterület Uzsok u. és Hámán K. utca közötti szakaszán a Celldömölk Városi és Vasutas Sportegyesület közhasználatú parkolókat építsen augusztus 15.

15 könyvéből: 119/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulását adja a celldömölki Kodály Zoltán utcai VHTR cseréjéhez az E.ON Áramhálózati Zrt. megbízásából készült tervek alapján. 2. A Képviselő-testület megbízza Söptei Józsefné alpolgármestert és Karádi Mihály Városfejlesztési és Költségvetési Bizottság elnökét, hogy egyeztetést folytasson az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.-vel az önkormányzati tulajdonú 1358 hrsz-ú ingatlan (Kodály-Riczinger sarok) lehető legjobb beépíthetősége érdekében a trafó elhelyezéséről

16 könyvéből: 120/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület nem vásárolja meg és nem cseréli el saját tulajdonú ingatlanával a Ság-hegyen lévő 4087/3 hrsz-ú, 800 m 2 nagyságú kert megnevezésű magántulajdonú területet. 2. A Képviselő-testület egyetért a 4090 és 4088 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlanok megosztásával, értékesítésével. 3. A Képviselő-testület megbízza a t, hogy kérjen árajánlatot az ingatlanok megosztására és hivatalos út kialakítására; készíttessen értékbecslést a kialakuló területekre és a következő soros képviselő-testületi ülésre terjessze be augusztus 15.

17 könyvéből: 121/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület megbízza a Városgondnokságot az önkormányzat tulajdonát képező Celldömölk, Gábor Áron utca 29. III. emelet 13. szám alatti lakás gázrendszerének helyreállításával és üzembe helyezésével. Bakó István Városgondnokság vezetője

18 könyvéből: 122/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület engedélyezi a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár részére az alábbi közterületek ingyenes használatára: Kemenesaljai Néptánccsoport műsora: július 26. (szombat) óráig, Szentháromságtér. Nosztalgia zenei műsor: augusztus 2. (szombat) óráig, Szentháromság tér. Rock Fesztiválnap, ügyességi játékok: augusztus 9. (szombat) augusztus 10. (vasárnap) 7.00 óráig Ság hegy előtti Vulkánpark melletti terület. Vulkán Fesztivál: augusztus 10. (vasárnap) óráig Vulkánpark melletti terület. Slágerturmix, Sláger Parádé: augusztus 23. (szombat) óráig, Szentháromság tér. Az önkormányzati tulajdonosi hozzájárulás nem mentesíti a kérelmezőt a szükséges hatósági engedélyek beszerzése alól. Pálné Horváth Mária KMKK igazgatója

19 könyvéből: 123/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület felkéri a polgármestert arra, hogy az alpolgármesternek, a városfejlesztési bizottság elnökének, a részönkormányzat vezetőjének véleményét kikérve tegyen javaslatot a ,-Ft út, járda, vízelvezetési, és városszépítési feladatokra történő felhasználására július 16.

20 könyvéből: 124/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a Városfejlesztési és Költségvetési Bizottság átruházott hatáskörben fakivágási ügyben hozott döntéséről szóló tájékoztatást. Bakó István igazgató

21 könyvéből: 125/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület hozzájárulását adja a mellékelt helyszínrajznak megfelelően, építőközösségi formában a 829 hrsz-ú, 3540 m 2 nagyságú Kossuth utcai udvarban 6 db garázs felépítéséhez a volt garázshasználók, illetve ott lakók részére a műszaki iroda koordinálásával. 2. A Képviselő-testület garázsok által elfoglalt területen ingyenesen engedélyezi a földhasználati jogot az építtetőnek., illetve augusztus 31.

22 könyvéből: 126/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület hozzájárul a Gólyás-ház előtti mintegy 60 m 2 járdaszakasz aszfaltréteg felvitelével történő helyreállításához augusztus 31.

23 könyvéből: 127/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal évi belső ellenőrzési terv módosítását. 2. A Képviselő-testület a törvényességi felhívást megvizsgálva elfogadja a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata I. fejezet 6. pontja alábbiak szerinti kiegészítését: - Belső ellenőr A belső ellenőr feladatát valamennyi szervezeti egységtől függetlenül, közvetlen a irányítása alatt látja el., belső ellenőrzési vezető

24 könyvéből: 128/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület módosítja az 51/2014.(IV.29.) számú határozatát, és évben az alábbi rekonstrukciós munkák elvégzéséhez hozzájárul: I. félév: Tolózárcserék, 5 db ,-Ft Rákóczi F. utca ivóvízvezeték rekonstrukció, Bekötéscserék ,-Ft Rekonstrukciós munkák utáni aszfaltburkolat Helyreállítása ,-Ft Kolozsvár utca ivóvízvezeték rekonstrukció, Gerincvezeték és bekötések cseréje ,-Ft Összesen: ,-Ft II. félév: Petőfi Sándor utca ivóvízvezeték rekonstrukció, Bekötések cseréje ,-Ft Rákóczi Ferenc utca 3 db altalaji tűzcsap Cseréje föld felettire ,-Ft Tolózárcserék, 5 db ,-Ft Vagyonértékelés ,-Ft Szennyvíztisztító telepen vegyszeradagoló Tartály cseréje ,-Ft IV. V. VII. kutak bejövő vezetékének cseréje a Cinca patak felett ,-Ft Összesen: ,-Ft Piri Balázs ügyvezető

25 könyvéből: 129/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület felkéri a közérdekű üzemeltetésre kijelölt Vasivíz Zrt.-t, hogy a Kemenesvíz Víziközmű Kft. munkavállalóit munkáltatói jogutódlással vegye át és foglalkoztassa tovább. Amennyiben a víziközmű bér-üzemeltetési szerződés mégsem kerül megkötésre a Vasivíz Zrt. és Celldömölk Város Önkormányzata között, Celldömölk Város Önkormányzata vállalja a munkavállalók jogviszonyának rendezését, az esetlegesen felmerülő költségeket megtéríti a Vasivíz Zrt-nek. 2. A Képviselő-testület hozzájárul a Kemenesvíz Kft. tulajdonát képező készlet értékbecslő által meghatározott értéken történő értékesítéséhez. Piri Balázs ügyvezető 3. A Képviselő-testület hozzájárul, hogy a Vasivíz Zrt. a Kemenesvíz Kft. eszközállományát a bér-üzemeltetési szerződés megkötéséig térítésmentesen használhassa a víziközmű szolgáltatás ellátása érdekében.

26 könyvéből: 130/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület hozzájárul a VIII. Celldömölki Roma Nemzetiségi Napok díjmentes közterület használatához a Rendezvénytéren (Téglagyári tó melletti terület) az alábbi időpontokban: augusztus 8. (péntek) 9.00 órától főzőverseny és játékos programok augusztus 8. (péntek) órától augusztus 9-én (szombat) óráig zenés műsoros est augusztus 9. (szombat) 8.00 órától augusztus 10. (vasárnap) óráig kulturális, zenés műsorok.

27 könyvéből: 131/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület hozzájárul a Városi Általános Iskola udvarán lévő műfüves pálya térítésmentes használatához diákok és kisgyerekes családok részére a nyári szünidőben hétfőtől-pénteki napokon 8.30 órától óráig. 2. A Képviselő-testület hozzájárul a CVSE sporttelepén lévő 60x40 méteres műfüves pálya térítésmentes használatához diákok és kisgyerekes családok részére naponta óra közötti időpontokban, amennyiben a sportegyesület versenynaptárát ez nem zavarja. A Képviselő-testület felkéri a Városgondnokság igazgatóját a pályák felügyeletének megoldására. Bakó István Városgondnokság igazgatója

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből: 12-i ülése könyvéből: 167/2016.(X.12.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület hozzájárul az Együtt Celldömölk

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 133/2013.(VII.24.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kemenesvíz Kft. a 2013. évi rekonstrukciós munkáit módosítsa úgy, hogy

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 77/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 78/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat:

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének szeptember 29-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének szeptember 29-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 29-i ülése könyvéből: 239/2011.(IX.29.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület tudomásul veszi a két ülés között történtekről szóló beszámolót. szeptember 29-i ülése könyvéből:

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 120/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a rendőrkapitány közbiztonság helyzetéről szóló beszámolóját. könyvéből: 121/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 76/2014.(V.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 77/2014.(V.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 56/2013.(IV.29.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 12/2014.(III.3.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 34/2015.(III.25.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület felkéri a t, hogy az alsósági

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 119/2015.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadta a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület a 260/2014.(XII.18.) számú határozatának

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA ülése könyvéből: 182/2012.(IX.26.) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 4/2015.(II.11.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 5/2015.(II.11.) sz. képviselő-testületi határozat:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ülése könyvéből: 155/2014.(VIII.28.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület szándékát fejezi ki egy

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 64/2015.(IV.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 65/2015.(IV.28.) sz. képviselő-testületi határozat:

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA rendkívüli ülése könyvéből: 201/2012.(X.29.) sz. képviselő-testületi határozat: Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nem adja át a József Attila u. 2. sz. alatti épületet a Szent Benedek

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA 30-i ülése könyvéből: 291/2011.(XI.30.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 146/2014.(VII.16.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület bérüzemeltetési szerződést köt a celldömölki ivóvízellátási rendszer üzemeltetésére a melléklet szerinti tartalommal. 2. A

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 245/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 5/2013.(II.14.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A képviselő-testület

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 261/2012. (XII.19) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 59/2012. (IV.26.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. azonnal

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 194/2013.(X.29.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 21/2017.(II.08.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadta a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 22/2017.(II.08.) sz. képviselő-testületi határozat:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 46/2014.(IV.29.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 217/2012. (XI.28) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.)

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 250/2014. (VIII. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 260/2010. (VIII. 18.) számú Képviselő-testületi Határozattal megválasztott

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA 1/2012.(I.25.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. azonnal a./ A Képviselő-testület

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 29/2013.(III.06.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 30/2013.(III.06.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 80/2012. (V.29.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből:

Részletesebben

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 48/2016.(IV.26.) számú határozata Napirend előtt: Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról N A P I R E N D : 1. Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének október 26-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének október 26-i ülése jegyzőkönyvéből: 269/2011.(X.26.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselőtestület

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

1. melléklet a 16/2018.(XII.20.) önkormányzati rendelethez KIZÁRÓLAGOS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN ÁLLÓ INGATLANOK

1. melléklet a 16/2018.(XII.20.) önkormányzati rendelethez KIZÁRÓLAGOS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN ÁLLÓ INGATLANOK 1. melléklet a 16/2018.(XII.20.) önkormányzati rendelethez KIZÁRÓLAGOS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN ÁLLÓ INGATLANOK Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Tel.ter(m2) 906-911 Temető 38656 2454 Kresznerics Ferenc

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA rendkívüli ülése könyvéből: 52/2012.(III.27.) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A Képviselő-testület hozzájárul, hogy a jelenlegi szolgáltatóval fennálló közszolgáltatási szerződés megszüntetésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 105/2013.(VI.26.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület engedélyezi a 2013. májusi dunai árvízkárok

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének március 30-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének március 30-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester 30-i ülése könyvéből: 64/2011.(III.30.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ülésének könyvéből. 155/2017. (VII.26.) Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. július 26-ai ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA rendkívüli ülése könyvéből: 255/2012. (XII.12) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, a t és a pénzügyi osztályvezetőt a köznevelési intézmények állami fenntartásba

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

K I V O N A T. KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 130/2014. (XI.17.) sz. határozata

K I V O N A T. KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 130/2014. (XI.17.) sz. határozata K I V O N A T a képviselő-testület 2014. november 17-i ülésének jegyzőkönyvéből KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 130/2014. (XI.17.) sz. határozata Szennyvíz beruházási pályázat benyújtása

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2015. május 28. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. Tárgy: Napirendek elfogadása 86/2015. (05.28.) számú határozat 1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 24-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-302. E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 2747-1/2013. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 45/2011. /XII.16./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 45/2011. /XII.16./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /0. /XII../ sz. rendelete az önkormányzat 0. évi pénzügyi tervéről szóló 9/0./II../ sz. rendeletének módosításáról A képviselőtestület az önkormányzathoz

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. február 12-i ülésének könyvéből 16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő ülését a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény 44. -a alapján

Részletesebben

193/2014. (XI.13.) számú határozat

193/2014. (XI.13.) számú határozat 2014. november 13. napján 18.30 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag Tárgy: napirend elfogadása 193/2014. (XI.13.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület részére Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 43/2013.(III.26.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület az izsákfai városrészen kiépítendő szennyvízhálózat kiépítésekor alkalmazandó lakossági közműfejlesztési

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ülése könyvéből: 168/2013.(IX.11.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2015.01.21 i rendes testületi ülésről: 1/2015. (I.21.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6/2014. (I.29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. január 29-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. AUGUSZTUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 32/2016. (VIII. 30.) számú ÁKt határozat 33/2016. (VIII. 30.) számú ÁKt határozat

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior támogatás címen pályázatot nyújt be a Belügyminisztériumhoz.

Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior támogatás címen pályázatot nyújt be a Belügyminisztériumhoz. 136/2016.(VIII.29) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior támogatás címen pályázatot nyújt be a Belügyminisztériumhoz. A káresemény megnevezése: Dunaföldváron,

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 49/2012.(III.07.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a lakásfenntartási támogatás természetben való nyújtására vonatkozóan az E-on Energiaszolgáltató Kft-vel

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2018. (II. 26.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2018. (II. 26.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 22/2018. (II. 26.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok teljesítéséről 2. Közétkeztetést ellátó

Részletesebben

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T B E S Z Á M O L Ó Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. december 15. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Cződör Krisztián

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 30-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 30-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 77/2018. (VIII. 30.) önkormányzati testületi határozat, mint a Püspökladány, 1970/1 és 1970/2 helyrajzi számú ingatlanok tulajdonosa, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat

83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat 83/2013. (II. 21.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztálya (4024 Debrecen, Piac u. 54. szám) által

Részletesebben

Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal. Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: december 31.

Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal. Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: december 31. ülése könyvéből: 129/2011.(V.25.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. Határidő:

Részletesebben

Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal

Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal i ülése könyvéből: 102/2011.(IV.26.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 06/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: FELVESZI NYÍLT ÜLÉSRE: - V. Dorottya

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 52/2017. (IV. 19.) Kth. Tárgy: Beszámoló MIVÍZ Kft. által 2016. évben végzett szennyvízelvezetési feladatok ellátásáról Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadja a MIVÍZ

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 5 igen 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozza: 288/2015. (XII.16.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Bánfi Lajos Polgármester Úr jutalmazása felvételre

Részletesebben