CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL"

Átírás

1 könyvéből: 245/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület meghosszabbítja az alábbi kisvállalkozókkal az alábbi önkormányzati tulajdonú szántóterületekre kötött mezőgazdasági földhaszonbérleti szerződések időtartamát egységesen december 31-ig: Nagy Béla Celldömölk Kolozsvár u. 39. szám alatti lakos által bérelt: 046/17 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 29,26 AK értékű szántó 046/18 hrsz-ú, 2 ha m 2 nagyságú, 84,47 AK értékű rét 049/19 hrsz-ú, 834 m 2 nagyságú, 2,46 AK értékű szántó 049/16 hrsz-ú, 673 m 2 nagyságú, 1,99 AK értékű szántó Svendor Tibor Celldömölk Hegyi u. 58. szám alatti lakos által bérelt: 0437/13 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 19,14 AK értékű szántó Szabó Sándor Celldömölk Vasút u. 13. szám alatti lakos által bérelt: 0129/36 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 13,29 AK értékű szántó 0178/37 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 11,89 AK értékű szántó 0190/41 hrsz-ú, 1 ha m 2 nagyságú, 29,16 AK értékű szántó 0197/7 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 18,30 AK értékű szántó 0197/8 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 6,74 AK értékű szántó 0197/9 hrsz-ú, m 2 nagyságú, 14,01 AK értékű szántó 0108/3 hrsz-ú, 4 ha m 2 nagyságú, 112,01 AK értékű szántó A bérleti szerződésben rögzítésre kerül, hogy a bérleti jogviszony bármely gazdasági év végével felmondható legyen, amennyiben az önkormányzat a területet értékesíteni szeretné, vagy más célú felhasználásáról dönt. 3. A Képviselő-testület folytatni kívánja az Óvoda-köz járdaépítésének második ütemét. A munkák elvégzésével a Kemenesvíz Víziközmű Kft-t és a Városgondnokságot bízza meg.

2 4. A Képviselő-testület a Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskola, valamint a Celldömölki Városi Általános Iskola Intézményi Tanácsába t és Söptei Józsefné alpolgármestert delegálja.

3 könyvéből: 246/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület eleget tesz a Vulkán Kft. részére történő szerződésben vállalt veszteségpótlási kötelezettségeinek az alábbiak szerint: 2012-es veszteségpótlás: 2013-as évi veszteségpótlás: 2013-as évi előzetes terven felüli veszteségpótlás: Összesen: ,-Ft ,-Ft ,-Ft ,-Ft 2. A Képviselő-testület felkéri a Vulkán Kft-t, hogy a részére átutalt 90 millió forint összegű fejlesztési célú támogatást utalja vissza, tekintettel arra, hogy a fejlesztés évben nem valósult meg. 3. A Képviselő-testület hozzájárul, hogy a évi 7 havi (január július) bérleti díj megfizetése esetén a Vulkán Kft. a fennálló bérleti díj tartozását évben teljesítse, az erre vonatkozó megállapodás aláírásával felhatalmazza a polgármestert. 4. A Képviselő-testület felkéri a JUFA Ungarn Kft-t, hogy adjon tájékoztatást a Vulkán Fürdő fejlesztésével kapcsolatos ütemtervről, és az Önkormányzat által megvalósítandó projektelemekről. 5. A Képviselő-testület vállalja a Vulkán Kft. dolgozói részére fizetendő havi forintos Erzsébet utalvány költségeit tulajdoni hányada arányában. dr. Németh Gábor, Birkás László ügyvezetők, illetve január

4 könyvéből: 247/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a helyi adók teljesítéséről szóló beszámolót.

5 könyvéből: 248/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a Kemenesvíz Kft évi várható mérleg szerinti eredményét e.ft összegben. 2. A Képviselő-testület elfogadja a Kemenesvíz Kft évi mérleg szerinti tervezett eredményét e.ft összegben, és felkéri a t, hogy ezt az összeget a évi költségvetés tervezésekor vegye figyelembe.

6 könyvéből: 249/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület kötelezettséget vállal a Kemenesvíz Víziközmű Kft. által a K&H Bank Zrt-től kért ,-Ft-os azaz tízmillió forintos folyószámlahitelért augusztus 28-áig. 2. A Képviselő-testület a kötelezettségvállalás 0,5 %-nak megfelelő kezességvállalási díjat javasol. A Kemenesvíz Kft. az ,-Ft kezességvállalási díjat december 31-ig köteles megfizetni Celldömölk Város Önkormányzatának.

7 könyvéből: 250/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület szociális temetkezési területnek a 908/3 hrsz alatti önkormányzati temető jelenleg üresen álló hátsó, nyugati részét jelöli ki. 2. A Képviselő-testület a Városgondnokságnak pótelőirányzatot biztosít a korábban megrendelt járdafelújítások és a szociális parcella fedezetére összesen forintot, fedezetül a szociális bérlakás felújításra elkülönített keret maradványát jelöli meg. 3. A kommunális takarítógép lízing keretében nem beszerezhető, ezért a Városgondnokság évi költségvetését indokolt megjelölni fedezetül. 4. A Képviselő-testület e.ft támogatás értékű működési célú pénzeszköz átadást nyújt a Kemenesaljai Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Intézményfenntartó Társulásnak a Népjóléti Szolgálat működési hiányának fedezetéül. A fedezet a forgatási célú hitelműveletek. 5. A Képviselő-testület pótelőirányzatot biztosít a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtárnak 3 millió forint összegben. A fedezet a forgatási célú hitelműveletek.

8 könyvéből: 251/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Népjóléti Szolgálat számára a bölcsődei játszótér feltételeinek javítása érdekében (ütéscsillapító gumilapok elhelyezése) a gyermekintézmények és műemlékek beruházási tevékenységének építőanyaggal történő támogatására címmel kiírt pályázatra.

9 könyvéből: 252/2013.(XII.199.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület engedélyezi a megváltozott munkaképességű személyek a költségvetési rendeletben meghatározott létszám feletti foglalkoztatását évre vonatkozóan a Városgondnokságon és a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatalban. 2. A Képviselő-testület felkéri az önkormányzati részesedéssel működő gazdasági társaságok ügyvezetőit, hogy ők is gondoskodjanak e lehetőség maximális kihasználásáról. 3. A Képviselő-testület javasolja a Városi Óvoda esetében a Celldömölk és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsának, a Népjóléti Szolgálat esetében a Kemenesaljai Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Társulás Társulási Tanácsának a megváltozott munkaképességű személyek költségvetési rendeletben meghatározott létszám feletti foglalkoztatását évre vonatkozóan. Valamennyi érintett intézményvezető és önkormányzati részesedéssel működő gazdasági társaság ügyvezető igazgatója január 1.

10 könyvéből: 253/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár számára pótelőirányzati forrást biztosít e.ft összegben a DNN Professional Kft-től áprilisa óta bérelt digitális vetítéstechnika, illetve 3D-s vetítéstechnika beszerzésére. Fedezete a forgatási célú hitelműveletek. Tekintettel arra, hogy az eszköz használt, a Képviselő-testület hozzájárul, hogy az intézmény a beszerzési szabályzat betartását jelen beszerzés esetén mellőzze. Pálné Horváth Mária intézményvezető december 31.

11 könyvéből: 254/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület engedélyezi a Városgondnokságnak évben az intézmény évi pénzmaradványa terhére a Dacia Dokker Van furgon megávásrlását ,-Ft + ÁFA összegben.

12 könyvéből: 255/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület évi forinttal támogatja a 2014/2015. tanévre a Berzsenyi Dániel Gimnázium és Szakképző Iskola gimnáziumi képzés 7. és 9. évfolyamára beiratkozott, Celldömölkön bejelentett lakóhellyel rendelkező tanulókat. 2. A Képviselő-testület a támogatásra az önkormányzat évi költségvetésében forintot biztosít. 3. A Képviselő-testület felkéri a t a támogatás odaítéléséhez szükséges dokumentáció előkészítéséhez., illetve január 31.

13 könyvéből: 256/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul veszi a Humán Szolgáltatások Bizottsága tájékoztatóját a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat évi fordulójára benyújtott kérelmek elbírálásáról.

14 könyvéből: 257/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület engedélyezi a hóakadályoknál használt közúti jelzőtáblák beszerzését, melynek fedezete a helyi közutak, hidak üzemeltetése szakfeladat. A Képviselő-testület hozzájárul, hogy a Városgondnokság költségvetése terhére a Vulkán Fürdő melletti úton hófogókat helyezzen ki.

15 könyvéből: 258/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület év végén Erzsébet utalványt biztosít az intézményhálózatban dolgozóknak 5.000,-Ft/hó/fő összegben az év végén állományban lévőknek a évben ledolgozott hónapok arányában. Az intézményvezetőknek 2 heti bruttó bér kifizetése javasolt. A fedezetet a 2013-ban a terven felül befolyt iparűzési adóbevétel jelenti. 2. A Képviselő-testület a Népjóléti Szolgálatban és a Celldömölki Városi Óvodában állományban lévő dolgozók ajándékutalványára és annak járulékaira, valamint az intézményvezetők két heti bruttó bérére és a járulékokra a fedezetet átadja a Kemenesaljai Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Intézményfenntartó Társulásnak, valamint a Celldömölk és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulásnak. 3. A Képviselő-testület t egy havi bruttó bérnek megfelelő jutalomban részesíti. A fedezetet a 2013-ban a terven felül befolyt iparűzési adóbevétel jelenti. 4. A Képviselő-testület év végén Erzsébet utalványt biztosít önkormányzati részesedéssel működő gazdasági társaságokban a dolgozóknak 5.000,-Ft/hó/fő összegben az év végén állományban lévőknek a ledolgozott hónapok szerint, az önkormányzati részesedés arányában. A fedezetet az önkormányzat működési célú pénzeszközátadás keretében biztosítja a gépjárműadó és az iparűzési adóbevétel terhére. A Városi Televízió Celldömölk Nonprofit Közhasznú Kft. saját költségvetéséből kigazdálkodja a fedezetet a 4 fő Erzsébet utalványára. A Celli Huke Kft-nek csak a Ft különbözet kerül átadásra.

16 5. A Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatalban a évi bérmaradvány terhére az alábbiakhoz járul hozzá: minden alkalmazott 5.000,-Ft/hó/fő Sodexo utalványban részesül, a vezetők (Jegyző Úr, Al asszony, a Pénzügyiiroda-vezető és Műszakiiroda-vezető) kétheti bruttó bért kapnak jutalomként. A fedezet a Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal évi bérmaradványa. Valamennyi intézményvezető

17 könyvéből: 259/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület közös megegyezéssel január 1-i hatállyal megszünteti a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesülettel kötött használatbaadási megállapodást. 2. A Képviselő-testület a városi sportlétesítményeket a Városgondnokság kezelésébe adja, és megbízza a t a vagyonrendelet ezirányú módosításának előkészítésével. 3. A Képviselő-testület támogatja a CVSE-t azzal, hogy a CVSE tulajdonát képező sportlétesítmények rezsiszámláit és karbantartási feladatait a Városgondnokság fizesse, illetve végezze el. Ehhez a Képviselő-testület a Városgondnokság létszámának egy fővel történő emelését rendeli el. 4. A 3. pontban foglaltak miatt a Képviselő-testület felkéri a t, hogy a évi költségvetés készítésekor legyen figyelemmel a CVSE támogatási összegének megtervezésekor. 5. A Képviselő-testület kötelezi a Városgondnokságot, hogy a műfüves pályák bérléséből befolyó összeget a pályák karbantartására fordítsa. 6. A Képviselő-testület megbízza Lórántfy Tibort sport szakreferensi feladatok elvégzésére heti 32 órás munkaidőben január 31.

18 könyvéből: 260/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület a Cell-Park Szociális Szövetkezet megalakulásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi. A pályázatírás költségét a város és községgazdálkodás szakfeladat terhére vállalja.

19 könyvéből: 261/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület hozzájárul, hogy Söptei Józsefné alpolgármester asszony év december és január hónap után járó tiszteletdíjából 500 e.ft a Soltis Lajos Színháznak kerül átadásra, működési célú pénzeszközátadásként. A támogatás januárban kerül folyósításra.

20 könyvéből: 262/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Szabó Norbert vállalkozóval (9600 Sárvár, Cukorgyári u. 8.) kötendő nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés aláírására. A közszolgáltatási szerződés a könyv melléklete.

21 könyvéből: 263/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a szolgálati gépjárművek használatáról szóló szabályzatot. A szabályzat a könyv melléklete.

22 könyvéből: 264/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület engedélyezi a Vasi Volán 7 óra 10 perckor Celldömölkre érkező, diákokat szállító (Pápoc Celldömölk) buszjárat megállását a Széchenyi utcai, Iskola téren található önkormányzati tulajdonú buszöbölben.

23 könyvéből: 265/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulását adja a Celldömölk Budai nagy Antal utca 3. sz., 792 hrsz alatti ingatlanon álló épület bontási engedélyezéséhez. 2. A Képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a fent meghatározott beépítési követelményeket a pályázati kiírásban ismertetni szükséges március 15.

24 könyvéből: 266/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület megbízza a Városgondnokságot, hogy évi költségvetésében biztosítson forrást a Kossuth u és Budai Nagy Antal utca 8. számú tömblakások udvarának déli telekhatárán lévő kerítés felújítására és az udvar belső rendjének kialakítására december 31.

25 könyvéből: 267/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület engedélyezi a Pannon Pipics Kft-nek Celldömölkön a Vasvári Pál utcában a 1075/2 hrsz-on nyilvántartott önkormányzati tulajdonú területen 12 db térburkolatos, közforgalom előtt megnyitott parkoló kiépítését a társaság saját költségén. 2. A konkrét műszaki tartalom elfogadására a Képviselő-testület a Városfejlesztési és Költségvetési bizottságot hatalmazza fel.

26 könyvéből: 268/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület hozzájárul határozatlan idejű bérleti szerződés megkötéséhez az Összefogás az Egyenlő Esélyekért Nonprofit Kft-vel a tulajdonát képező Celldömölk, Sági u szám alatti ingatlanra azzal, hogy a szerződés 90 napra felmondható legyen. A Képviselő-testület megbízza a Városgondnokságot a bérleti szerződés módosításával. Bakó István Városgondnokság igazgatója december 31.

27 könyvéből: 269/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület az önkormányzat tulajdonát képező celldömölki 1918/9 hrsz-ú ingatlanra Ráépítési és földhasználati jogot engedélyez, hogy a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesülettel egy kézilabdacsarnokot építsen a Stúdió A4 Építész Iroda november 11-i keltezésű tervei alapján. 2. A Képviselő-testület kifejezi szándékát arra, hogy a sportcsarnok felépítmény üzemeltetését felvállalja december 31.

28 könyvéből: 270/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az önkormányzat tulajdonát képező celldömölki 1918/9 hrsz-ú ingatlanra a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület által TAO-s pályázat keretében építendő sportcsarnok felépítmény tulajdonjogának átruházásáról szóló megállapodást aláírja. A megállapodás a könyv mellékletét képezi december 31.

29 könyvéből: 271/2013.(XII.199.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul veszi a Városfejlesztési és Költségvetési Bizottság átruházott hatáskörben fakivágási ügyekben hozott döntéséről szóló tájékoztatót. Karádi Mihály bizottsági elnök

30 könyvéből: 272/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület módosítja Celldömölk Településszerkezeti Tervét az alábbiak szerint: Pápai úton lévő volt tüzép telep területe, mint kereskedelmiszolgáltató gazdasági területfelhasználási kategória két ingatlannal (057/7 és 057/8 hrsz.) kibővül. Az 1855/2 hrsz-ú ingatlan teljes területe a kertvárosias lakó területfelhasználási kategóriából a gazdasági területfelhasználási kategóriába kerül át december 31.

31 könyvéből: 273/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a Partnerségi Egyeztetési Szabályzatát a könyv melléklete szerinti tartalommal december 31.

32 könyvéből: 274/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Celli Huke Kft-vel kötendő hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés aláírására. 2. A Képviselő-testület felkéri a Celli Huke Kft. ügyvezetőjét, hogy készítsen évre új üzleti tervet, melyben a költségeket a lehető legalacsonyabb szinten állítja be december 31.

33 könyvéből: 275/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület beépíti a Városháza szerkezetkész nagyterem feletti részét. Az építési munkák elvégzésével a Városgondnokságot bízza meg. 2. Az építési munkák finanszírozására, majd az elkészült épületrész, illetve a földszinti 11., 12. és 13. irodák és a hozzájuk tartozó közlekedő cseréjére vonatkozóan megállapodást köt a Kormányhivatallal és felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. 3. A Képviselő-testület a beruházás önkormányzat által fizetendő összegét a évi költségvetésében biztosítja. Bakó István Városgondnokság igazgatója megállapodás megkötése: december 31. építési munkák befejezése: március 31.

34 könyvéből: 276/2013.(XII.19.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület nem él elővásárlási jogával a Celldömölk, Király J. u. 13. szám alatti ingatlan ,-Ft összegű eladási áron történő értékesítése során.

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből: 12-i ülése könyvéből: 167/2016.(X.12.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület hozzájárul az Együtt Celldömölk

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 261/2012. (XII.19) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 133/2013.(VII.24.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kemenesvíz Kft. a 2013. évi rekonstrukciós munkáit módosítsa úgy, hogy

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 56/2013.(IV.29.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 77/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 78/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 12/2014.(III.3.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 76/2014.(V.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 77/2014.(V.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 120/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a rendőrkapitány közbiztonság helyzetéről szóló beszámolóját. könyvéből: 121/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA ülése könyvéből: 182/2012.(IX.26.) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének szeptember 29-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének szeptember 29-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 29-i ülése könyvéből: 239/2011.(IX.29.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület tudomásul veszi a két ülés között történtekről szóló beszámolót. szeptember 29-i ülése könyvéből:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 34/2015.(III.25.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület felkéri a t, hogy az alsósági

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 64/2015.(IV.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 65/2015.(IV.28.) sz. képviselő-testületi határozat:

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 30/2011. /VIII.31./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 30/2011. /VIII.31./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 0/0. /VIII../ sz. rendelete az önkormányzat 0. évi pénzügyi tervéről szóló 9/0./II../ sz. rendeletének módosításáról A képviselőtestület az önkormányzathoz

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 106/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót. könyvéből: 107/2014.(VII.02.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 146/2014.(VII.16.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület bérüzemeltetési szerződést köt a celldömölki ivóvízellátási rendszer üzemeltetésére a melléklet szerinti tartalommal. 2. A

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 22/2011. /V.26./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 22/2011. /V.26./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /0. /V../ sz. rendelete az önkormányzat 0. évi pénzügyi tervéről szóló 9/0./II../ sz. rendeletének módosításáról A képviselőtestület az önkormányzathoz

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének október 26-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének október 26-i ülése jegyzőkönyvéből: 269/2011.(X.26.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselőtestület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 4/2015.(II.11.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 5/2015.(II.11.) sz. képviselő-testületi határozat:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA rendkívüli ülése könyvéből: 201/2012.(X.29.) sz. képviselő-testületi határozat: Celldömölk Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nem adja át a József Attila u. 2. sz. alatti épületet a Szent Benedek

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. január 29-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 13-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA 30-i ülése könyvéből: 291/2011.(XI.30.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2017. január 26. 1. szám H A T Á R O Z A T O K 1/2017. (I. 26.) közgyűlési hat. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtandó csekély

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ülése könyvéből: 155/2014.(VIII.28.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület szándékát fejezi ki egy

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 45/2011. /XII.16./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 45/2011. /XII.16./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /0. /XII../ sz. rendelete az önkormányzat 0. évi pénzügyi tervéről szóló 9/0./II../ sz. rendeletének módosításáról A képviselőtestület az önkormányzathoz

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

K i v o n a t. Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 120/2017.(IX.26.) számú határozat: Szerep Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. szeptember 26- iülés napirendi pontjaira tett javaslatot elfogadta. Határidő: azonnal Szerep, 2017.szeptember 26.

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 26/2011. /VI.30./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 26/2011. /VI.30./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 26/2011. /VI.30./ sz. rendelete az önkormányzat 2011. évi pénzügyi tervéről szóló 9/2011./II.24./ sz. rendeletének módosításáról A képviselőtestület

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat Képviselő testülete 150/2013. (IX. 25.) határozata: a 2013. szeptember 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: - Lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat könyvéből 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete Morgós István polgármester polgármesteri tisztsége főállásban történő ellátására vonatkozó

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 194/2013.(X.29.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének március 30-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselőtestületének március 30-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester 30-i ülése könyvéből: 64/2011.(III.30.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 93/2011. (IX. 29.) önkormányzati testületi határozat kinyilvánítja azon szándékát, hogy 2012. január 1. napjától az 1. számú melléklet szerinti együttműködési megállapodást köt a Napfényes Támogató Szociális

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal. Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal

Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal. Felelős: Fehér László polgármester. Határidő: azonnal 15-i ülése könyvéből: 320/2011.(XII.15.) sz. képviselőtestületi határozat: A képviselőtestület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 118/2013. (IX. 26.) önkormányzati testületi határozat 1. a Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete 2012. évi munkájáról készült beszámolót elfogadja; 2. kötelezi továbbá az intézményvezetőt, hogy

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012. 65/2012.(III.20.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Napsugár Integrált Szociális Intézmény - Szervezeti és Működési Szabályzatát, - Szakmai Programját és - Házirendjét (Idősek

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2011. 11. 24. -i testületi ülésről: 324/2011.(XI.24.) számú határozat a napirendre tett javaslatot elfogadja. 325/2011.(XI.24.) számú határozat

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Határozat száma Határozat szövege Határozat végrehajtásának állása

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Határozat száma Határozat szövege Határozat végrehajtásának állása Nyilvános ülési határozatok 6/2017. (I. 26.) úgy határozott, hogy a kerületi intézmények folyamatos működésének biztosítása érdekében közbeszerzési eljárások kiírásához szükséges fedezetet a higiéniai

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 19-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. január 19-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 5/2013.(II.14.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A képviselő-testület

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK:

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 1 SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 111/2014. (V. 29.) Beszámoló Szentgotthárd Város Egészségügyi 3. Koncepcióban foglaltak megvalósulásáról.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 30. napi ülésére. 186/2018.(VIII.28.) Kt.

E L Ő T E R J E S Z T É S. Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 30. napi ülésére. 186/2018.(VIII.28.) Kt. II/1. Készítette: dr. Kormányos László jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 30. napi ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Dorog város Önkormányzatának 19/2008.(IX.26.) számú rendelete Dorog Város Önkormányzata által fenntartott személyes gondoskodást nyújtó intézmények il

Dorog város Önkormányzatának 19/2008.(IX.26.) számú rendelete Dorog Város Önkormányzata által fenntartott személyes gondoskodást nyújtó intézmények il 139/2008.(IX.26.) számú Képviselő-testületi határozat Dorog Város Képviselő-testülete a 101/2008.(VI.27.) sz. 103/2008.(VI.27.) sz. 107/2008.(VI.27.) sz. 108/2008.(VI.27.) sz. 109/2008.(VI.27.) sz. 110/2008.(VI.27.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 23-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Szociális feladatellátás átszervezése Iktatószám: 9672/2011. Melléklet:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2016. szeptember 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL ülése könyvéből: 168/2013.(IX.11.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót.

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. november 14. (hétfő) 16,00 óra Pénzügyi Ellenőrző Bizottság 2016. november 15. (kedd) 17,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: 1) Tanyagondnoki rendelet felülvizsgálata 142/2016. (12.01.) számú

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat 1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat Pula Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Pula Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között megkötött együttműködési

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/2/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 119/2015.(VII.02.) sz. képviselő-testületi határozat: 1. A Képviselő-testület elfogadta a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2. A Képviselő-testület a 260/2014.(XII.18.) számú határozatának

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Ap/43-20/2018 Az Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 23-án 15:00 Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

emeleti tanácskozótermében.

emeleti tanácskozótermében. MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 1/ Napirend előtti jelentés a két ülés közötti fontosabb eseményekről - Hiesz György polgármester

M E G H Í V Ó. 1/ Napirend előtti jelentés a két ülés közötti fontosabb eseményekről - Hiesz György polgármester M E G H Í V Ó Az SZMSZ 6. (1) bekezdése alapján a Képviselő-testület ülését 2018. május 24-én (csütörtökön) 09:00 órára összehívom. Az ülés helye: Városháza nagyterme N A P I R E N D E K: A KÉPVISELŐ-TESTÜLET

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja 23/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata a számlavezető OTP Bank Nyrt-től 110 millió Ft összegű bérhitelkeret jóváhagyását kéri. 2009. február 24-től 2010.

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 217/2012. (XI.28) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.)

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

193/2014. (XI.13.) számú határozat

193/2014. (XI.13.) számú határozat 2014. november 13. napján 18.30 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag Tárgy: napirend elfogadása 193/2014. (XI.13.)

Részletesebben

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE

TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVES MUNKATERVE TOLNA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. I. FÉLÉVES MUNKATERVE Elfogadva: Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének 400/2013. (X19.) önkormányzati határozatával A képviselő-testület

Részletesebben

2011. évi MUNKATERVE

2011. évi MUNKATERVE T E R V E Z E T Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. évi MUNKATERVE A Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek: 1.) Január 21. péntek 1) Előterjesztés Rétság város gazdasági

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról.

Tartalomjegyzék. Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Tartalomjegyzék Zalamerenye Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2018. szeptember 19-én megtartott ülésén hozott határozatokról. Hat. száma Tartalom Nyílt: 45/2018. (IX.19.) Polgármesteri beszámoló

Részletesebben

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről

T á j é k o z t a t ó. a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben. hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről T á j é k o z t a t ó a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, átruházott hatáskörben hozott döntésekről,fontosabb intézkedésekről Előadó: Győriványi Dániel polgármester Készítette: Domonkos Istvánné

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből ülés könyvéből: Napirendi pontok elfogadása. A Képviselő-testület -6- igen, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 96/2016.(IX.12.)

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 19-én meghozott határozatai 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat 1. Eredményesnek nyilvánítja a Hitelkeret biztosítása a Panel Plusz Hitelprogram

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben