Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága 1/2017.(I.19.) IKB határozat: Napirend elfogadása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága 1/2017.(I.19.) IKB határozat: Napirend elfogadása"

Átírás

1 1/2017.(I.19.) IKB határozat: Napirend elfogadása 1. Javaslat Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének helyi zaj és rezgésvédelemről szóló 17/2016 (V.25.) önkormányzati rendeletének hatályon kívül helyezésére és új rendelet alkotására 2. Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása 3. Egyebek 3.1. Egyebek - Turisztikai megjelenés 3.2. Egyebek - Döntés az Önkormányzat, valamint az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvánnyal kötendő közművelődési megállapodás megkötéséről 3.3. Egyebek - Településfejl koncepciót előterjesztés Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 2/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy Varga Péter e.v. (cím: 2500 Esztergom, Móricz Zsigmond út 11/10.) a /2015 iktatószámú szerződés alapján a A helyi internetes médiumok támogatása c. pályázatra ,-Ft, azaz egymillió-kétszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 3/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása

2 úgy dönt, hogy a Féja Géza Közösségi Ház (cím: 2509 Esztergom-kertváros, Damjanich u. 50.) a /2015 iktatószámú szerződés alapján a A helyi internetes médiumok támogatása c. pályázatra ,-Ft, azaz ötszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 4/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Ju-Rop Kábeltelevíziós Szolgáltató Kft. (cím: 2509 Esztergomkertváros, Damjanich u. 10.) a /2015 iktatószámú szerződés alapján a A helyi internetes médiumok támogatása c. pályázatra ,-Ft, azaz egymillió-kétszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 5/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Metaprime Kft. (cím: 2500 Esztergom, Lőrinc u. 2. 1/2) a /2015 iktatószámú szerződés alapján a A helyi internetes médiumok támogatása c. pályázatra ,-Ft, azaz egymillió-kétszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 6/2017.(I.19.) IKB határozat:

3 Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Moriani Consulting Kommunikációs és Tanácsadó Kft. (cím: 2500 Esztergom, Árok u. 3.) a /2015 iktatószámú szerződés alapján a A helyi internetes médiumok támogatása c. pályázatra ,-Ft, azaz egymillió-kétszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 7/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Esztergomi Szentgyörgymezői Szent György Plébánia és Templom (cím: 2500 Esztergom, 48-as tér; képviseli: Fehérvári Lajos) a /2015 iktatószámú szerződés alapján az Esztergomi és vonzáskörzetében működő helyi internetes blogok gyűjtemények támogatása c. pályázatra ,-Ft, azaz százötvenezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 8/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy az Esztergomi Balassa Bálint Társaság (cím: 2500 Esztergom, Vörösmarty u. 7.; Adószám: , képviseli: Prof.dr. Prokopp Mária elnök) a 42/2016.(III. 11.) IKB határozata alapján a ,-Ft, azaz háromszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

4 9/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Laskai Osvát Könyv- és Papírkereskedő Bt. (cím: 2500 Esztergom, IV. Béla király u. 6.; Adószám: , képviseli: Mezei Attila ügyvezető) az 50/2016.(III. 11.) IKB határozata alapján a ,-Ft, azaz százhetvenezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 10/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy az ENÉKE Esztergom és Környéke Nyugdíjasok Érdekvédelmi Kulturális Egyesület (cím: 2500 Esztergom, Aradi Vértanúk Tere 3.; Adószám: , képviseli: Erős Miklós egyesületi elnök) az 57/2016.(III. 11.) IKB határozata alapján az ,-Ft, azaz ötszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 11/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy az ENÉKE Esztergom és Környéke Nyugdíjasok Érdekvédelmi Kulturális Egyesület (cím: 2500 Esztergom, Aradi Vértanúk Tere 3.; Adószám: ; képviseli: Erős Miklós egyesületi elnök) az 182/2016.(IX. 21.) IKB határozata alapján az ,-Ft, azaz ötszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

5 12/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Cirkevná materská skola sv. Imricha s vychovnym jazykom mad'arskym Szent Imre Egyházi Óvoda (cím: Sturovo-Párkány, Druzstevny rad 22.; nyilvántartásba vételi okirat száma: ; képviseli: Vízi Katalin óvodaigazgató) a 48/2016.(III. 11.) IKB határozata alapján az ,- Ft, azaz száznyolcvanezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 13/2017.(I.19.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Alapítvány az Esztergomi Városi Zeneiskola Támogatására (cím: 2500 Esztergom, Gesztenye fasor 12.; Adószám: , képviseli: Kovács Andrea elnök) az 59/2016. (III. 11.) IKB határozat és a 124/2016. (III. 23.) önkormányzati határozata alapján a ,-Ft, azaz hétszázharmincezer-hétszáz forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 3 igen 3 tartózkodás szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 14/2017.(I.19.) IKB határozat: Turisztikai megjelenés nem támogatja, hogy a polgármester megrendelje az ÉVA MEDIA KFT. (cím: 4431 Nyíregyháza, Kemecsei út 44/B.; Cg.: ; adószám: ; képviseli: Vaskó Éva) részéről a Freizeit Messe turisztikai kiállításon Esztergom Városának megjelentetését.

6 Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 15/2017.(I.19.) IKB határozat: Turisztikai megjelenés 1. támogatja, hogy a polgármester megrendelje a Daylight Média Korlátolt Felelősségű Társaság (cím: 1038 Budapest, Tündérliget utca 3. III. ép. D. lház. Fszt. 1.; Cg.: ; adószám: ; képviseli: Földi Katalin) részéről az RTL Klub TV csatorna StílusKalauz stílus és trendmagazin adásában levetítésre kerülő Esztergomról szóló kisfilmet ,-Ft + Áfa + 90,-Ft/km összegben a nyári ,-Ft + Áfa ismétlés költségeivel együtt. 2. Az 1. pontban foglalt kötelezettségvállalás fedezete a évi átmeneti gazdálkodás 35/2016. (XII. 20.) ör. rendelete alapján a 4/2016.(II. 12.) esztergomi ör. 2/D. Számú melléklet 8. sor Városmarketing, kiadványok, reklám, propaganda sora. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 16/2017.(I.19.) IKB határozat: Döntés az Önkormányzat, valamint az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvánnyal kötendő közművelődési megállapodás megkötéséről 1. Esztergom Város Önkormányzata Idegenforgalmi és Kulturális, felhatalmazza a Képviselő-testületet, döntsön úgy, hogy az előterjesztés mellékletét képező tartalommal Közművelődési megállapodást köt az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvánnyal (2500 Esztergom, Siszler u. 43., adószám: , képviseli: Lévay Edit elnök), ezzel biztosítva, hogy az Alapítvány csatlakozhasson az V. Kulturális Közfoglalkoztatási Programhoz. 2. Esztergom Város Önkormányzata Idegenforgalmi és Kulturális, javasolja a Képviselő-testületnek, hatalmazza fel a polgármestert a Közművelődési megállapodás aláírására. Határidő: - megállapodás aláírására a döntést követő 30 napon belül Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

7 17/2017.(I.19.) IKB határozat: Esztergom város településfejlesztési koncepciója megalapozó vizsgálatáról és fejlesztési irányáról Esztergom Város Önkormányzata Idegenforgalmi és Kulturális, javasolja a Képviselő-testületnek, döntsön úgy, hogy a VÁTI Kft. által készített Esztergom város településfejlesztési koncepció megalapozó vizsgálata megfelel a tervezés alapjának, és a koncepció kiválasztott fejlesztési irányát elfogadja. Felelős: Esztergom város polgármestere és folyamatos 18/2017.(III.14.) IKB határozat: Napirend elfogadása 1. Közterületek elnevezése 2. Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása 3. Egyebek 19/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő hrsz.-ú Dózsa György utca közterület nevét Dózsa György közre nevezze át, valamint intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről.

8 20/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő 7414 hrsz.-ú közterület nevét Temető útnak nevezze el, valamint intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 21/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő 0707/2 hrsz.- ú és 0736 hrsz.-ú közterületek nevét Külső Bánomi útnak nevezze el és intézkedjen az ingatlannyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 21/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő 0707/2 hrsz.- ú és 0736 hrsz.-ú közterületek nevét Külső Bánomi útnak nevezze el és intézkedjen az ingatlannyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 22/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő, 18171, 18175

9 és 18200/39 hrsz.-ú közterületeknek a Kertész utca nevet adja és intézkedjen az ingatlannyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 23/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő, 7415 hrsz.-ú közterületnek a Forrás út nevet adja és intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCRben történő átvezetéséről. 24/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő és hrsz.-ú Meszina utca közterületek nevét Meszéna János utcára nevezze át, valamint intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 25/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő, 19495/5 hrsz.- ú közterületnek a Pifkó Péter utca nevet adja és intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről.

10 26/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő, 8226 hrsz.-ú közterülethez rendelje a nyilvántartásban már szereplő Beszédes Sándor utca nevet és intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 27/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő, 18152/6 hrsz.- ú közterülethez rendelje a nyilvántartásban már szereplő Csonka utca nevet és intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 28/2017.(III.14.) IKB határozat: Közterületek elnevezése javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az Esztergom város közigazgatási területén lévő, 0893/1 hrsz.- ú közterületnek a Bokréta utca nevet adja és intézkedjen az ingatlan-nyilvántartáson, térképen és KCR-ben történő átvezetéséről. 29/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Ju-Rop Kábeltelevíziós Szolgáltató Kft. (cím: 2509 Esztergom-

11 Kertváros, Damjanich u. 10. Adószám: ; Cégjegyzékszám: ; képviseli: Juhász László ügyvezető) a 218/2015. (XII. 9.) IKB határozata alapján a ,- Ft, azaz tizenkilencmillió-kilencszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 30/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Rio-Gran Bt. (cím: 2500 Esztergom, Lőrincz út 1. 1.em. 1.a.; Adószám: , képviseli: Turai Zsolt József ügyvezető) a 177/2016. (IX. 21.) IKB határozata alapján a ,-Ft, azaz száz-ötvenezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 31/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Dunakanyar Rendezvényiroda Kft. (cím: 2600 Vác, Hattyú utca 32.; Adószám: , képviseli: Loksa Teréz ügyvezető) az 54/2016.(III. 11.) IKB határozat; 55/2016.(III. 11.) IKB határozat és az 56/2016. (III. 11.) IKB határozat alapján a ,-Ft, azaz tizenegymillió forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 32/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Esztergomi Művészek Céhe (cím: 2500 Esztergom, Imaház u.

12 2/A.; adószám: ; képviseli: Kaposi Endre elnök) a 126/2016.(VI. 8.) IKB határozat alapján az ,-Ft, azaz egymillió-kétszázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 33/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Ullrichné Nagy Judit (cím: 2510 Dorog, Zsigmondy V. ltp. 13. III. em. 1.; adószám: ) a 190/2016.(X. 7.) IKB határozat alapján a ,-Ft, azaz nyolcvanezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 34/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma (székhely: 2500 Esztergom, Szent István tér 1.; Adószám: , képviseli: Rezi Kató Gábor múzeumigazgató) a 44/2016.(III. 11.) IKB határozat alapján a ,-Ft, azaz kétmilliószázezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 35/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása

13 úgy dönt, hogy a Esztergomi Szimfonikusok Alapítványa (cím: 1124 Budapest, Kempelen F. u. 12/D.; Adószám: ; képviseli: Vilmos Péter kuratórium elnöke) a 183/2016.(IX. 21.) IKB határozat; 536/2016. (IX. 22.) önkormányzati határozat alapján a ,-Ft, azaz négyszázötvenezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 36/2017.(III.14.) IKB határozat: Támogatási kérelmek elszámolásának elfogadása úgy dönt, hogy a Laskai Osvát Könyv- és Papírkereskedő Bt. (cím: 2500 Esztergom, IV. Béla király u. 6.; Adószám: , képviseli: Mezei Attila ügyvezető) a 79/2016.(IV. 13.) IKB határozat alapján a ,-Ft, azaz háromszázötvenezer forint támogatási összegről történő szöveges beszámolóját és a pénzügyi elszámolását elfogadja. 37/2017.(III.14.) IKB határozat: Az Esztergomi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat támogatása 1. úgy dönt, hogy az Esztergomi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat (cím: 2500 Esztergom, Béke tér 38; adószám: ; képviseli: Kassai Zenona elnök) részére az Esztergomi Lengyel Nemzetiségi Önkormány által júniusban szervezendő Nemzetközi sérült gyermekek táboroztatása program költségeihez ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal 3. Az 1. pontban foglalt kötelezettségvállalás fedezete Esztergom Város Önkormányzata évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. 2/D melléklet Polgármesteri Kabinet Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sora Felelős: Határidő: Romanek Etelka polgármester azonnal

14 38/2017.(III.20.) IKB határozat: Napirend elfogadása 1. Esztergom-Szentgyörgymezői Szent György Plébánia 2. Egyebek - Döntés közszolgáltatási szerződés megkötéséről a Művelődés Háza Esztergom Nkft. -vel. - Döntés a civil szervezetek önkormányzati támogatásáról szóló szabályzat mellékleteinek módosításáról 3. A könyvtár végleges elhelyezése Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 39/2017.(III.20.) IKB határozat: Esztergom-Szentgyörgymezői Szent György Plébánia 1. úgy dönt, hogy az Esztergom-Szentgyörgymezői Szent György Plébánia (cím: 2500 Esztergom, 48-as tér 1.; adószám: ; képviseli: Kiss-Maly László é. esperes, plébános) részére az Esztergomi Szentgyörgymezői Szent György templom belső felújítási munkálataira és festésére ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi Önkormányzat rendelet 2/E. számú melléklet Ö 1.5 Egyéb kulturális támogatások és a 2/D számú melléklet K 2.1 Dologi kiadások sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) önkormányzati rendelet 2/E. számú melléklet Ö 1.5 Egyéb kulturális támogatások sorára a 2/D. melléklet K 2.1 Dologi

15 kiadások soráról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyháznak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 40/2017.(III.20.) IKB határozat: Közszolgáltatási szerződés megkötéséről a Művelődés Háza Esztergom NKft. -vel. 1. Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. jogelődjével május 26-án kötött Közszolgáltatási Szerződés III. Pénzügyi fedezet 1. pontja alapján, a határozat 1. sz. mellékletét képező tartalommal elfogadja a Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft.-vel - annak évi feladatainak ellátására- kötendő megállapodást. Az Esztergom Város Önkormányzata Képviselőtestületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy elfogadja Eck András módosító javaslatát, mely szerint a megállapodás 7. pontjának elhagyását. 2. Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1. pontban megjelölt Megállapodás pénzügyi fedezeteként Ft összegben - Esztergom Város Önkormányzata évi költségvetéséről és a végrehajtás szabályairól szóló 8/2017. (III.3.) önkormányzati rendelet 2/E melléklet K.1.6. Művelődés Háza Esztergom Nonprofit Kft. működési támogatása sorát jelöli meg. 3. Esztergom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a jelen határozat 1. sz. mellékletét képező megállapodás aláírására Felelős: Polgármester, Művelődés Háza Esztergom Nkft. ügyvezetője Határidő: A megállapodás aláírására március 31. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 41/2017.(III.20.) IKB határozat: Döntés a civil szervezetek önkormányzati támogatásáról szóló szabályzat mellékleteinek módosításáról Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a határozat mellékletét képező 666/2016. (XII. 7.) önkormányzati határozattal elfogadott Civil szervezetek önkormányzati támogatásáról szóló szabályzat 1. és 3. mellékletét a határozathoz csatolt módosításokkal egységes szerkezetben jóváhagyja.

16 Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 42/2017.(III.20.) IKB határozat: A könyvtár végleges elhelyezése Az úgy dönt, hogy elfogadja Dr. Alberti Péter határozati javaslatát, mely szerint készüljön előterjesztés a Városi Könyvtár végleges elhelyezésére. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 43/2017.(III.30.) IKB határozat: Napirend elfogadása 1. Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása PÁLYÁZATI KIÍRÁS CIVIL SZERVEZETEK évi támogatására 4. Javasolja, hogy készüljön a Képviselő-testület részére előterjesztés a Fürdő Szálló állag megóvása és végleges hasznosítási lehetőségeire 5. Javasolja, hogy készüljön előterjesztés a Képviselő-testület részére Suzuki úr által a Béke téren állított emlékoszlop feliratának felújítására 6. Egyebek Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

17 44/2017.(III.30.) IKB határozat: Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. (XI. 19.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 4. pontja alapján jóváhagyja a Féja Géza Közösségi Ház évi beszámolóját. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 45/2017.(III.30.) IKB határozat: Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. (XI. 19.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 4. pontja alapján jóváhagyja a Féja Géza Közösségi Ház évi munkatervét. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 46/2017.(III.30.) IKB határozat: Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. (XI. 19.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 4. pontja alapján jóváhagyja a Helischer József Városi Könyvtár évi beszámolóját. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

18 47/2017.(III.30.) IKB határozat: Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. (XI. 19.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 4. pontja alapján jóváhagyja a Helischer József Városi Könyvtár évi munkatervét. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 48/2017.(III.30.) IKB határozat: Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. (XI. 19.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 4. pontja alapján jóváhagyja a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolóját. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 49/2017.(III.30.) IKB határozat: Az esztergomi városi fenntartású közművelődési intézmények -Féja Géza Közösségi Ház, Helischer József Városi Könyvtár és a Szentgyörgymezői Olvasókör évi beszámolójának és évi munkatervének jóváhagyása a Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2014. (XI. 19.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 4. pontja alapján jóváhagyja a Szentgyörgymezői Olvasókör évi munkatervét. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen 1 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta:

19 50/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Suprema Theatron Játékszíni Kft. (cím: 1119 Budapest, Fejér Lipót u. 65.; Adószám: ; képviseli: Horányi László ügyvezető igazgató) részére a Várszínház évadjára és a Bazilika előtti produkciók megvalósítására ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.3 Esztergomi Várszínház évadja és a Bazilika előtti produkciók. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.3 Esztergomi Várszínház évadja és a Bazilika előtti produkciók sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen 1 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta: 51/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Suprema Theatron Játékszíni Kft. (cím: 1119 Budapest, Fejér Lipót u. 65.; Adószám: ; képviseli: Horányi László ügyvezető igazgató) részére az Esztergom Város Önkormányzatán kívül benyújtandó pályázatok elbírálásának elősegítése céljából szándéknyilatkozatot ad, mely szándéknyilatkozat az Esztergomi Várszínház támogatását az előző évek gyakorlatának megfelelően, az adott év költségvetésében tervezettek alapján tartalmazza. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal kapcsolatos szándéknyilatkozat aláírására.

20 Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 52/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Magyar Őstörténeti Egyesület (cím: 2120 Dunakeszi, Posta u. 1/C.; adószám: ; képviseli: Kaszás Géza Péter elnök) részére az Indulj el egy úton, Én is egy másikon című egész estés film forgatási költségeire ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. Örömmel venné, ha az Esztergom felírat megjelenne. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.5 Egyéb kulturális támogatások sora. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett úgy dönt, elfogadja Horányi László módosító javaslatát: 53/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Lovasliget Kft. (cím: 2500 Esztergom, Látóhegyi út 20376/1.; adószám: ; képviseli: Fekete László ügyvezető) részére a évre tervezett programjaira összesen ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora.

21 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen 1 tartózkodás szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 54/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Moriani Consulting Kommunikációs és Tanácsadó Kft. (székhely: 1052 Budapest, Deák Ferenc tér 3. II. em.; adószám: ; képviseli: Hetei Zoltán ügyvezető igazgató) részére a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál megrendezéséhez ,-Ft; az Ízek, Korok, Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivált és az Esztergom Étele főzőverseny támogatásához ,- Ft és a Borhíd Fesztivál és Borünnep megvalósításához ,-Ft, összesen ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 6 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 55/2017.(III.30.) IKB határozat:

22 1. úgy dönt, hogy az LV-Team Kft. (cím: 2500 Esztergom, Bátori u. 4/a.; adószám: ; képviseli: Wolf Diána Ilona ügyvezető) részére a IV. Húsvéti Sonkaszegő Fesztivál megrendezésére ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen szavazat mellett úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 56/2017.(III.30.) IKB határozat: Két azonos fesztivál rendezésre vonatkozó kérést egyformán támogassuk, így a Borhíd Fesztivál és Borünnep megvalósítását ,- Ft-tal és a II. Főtéri Szüreti Fesztivált ,- Ft-tal. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen szavazat mellett úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 57/2017.(III.30.) IKB határozat: Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság visszavonja az 54/2017. (III.30.) határozatát.

23 Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen szavazat úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 58/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Moriani Consulting Kommunikációs és Tanácsadó Kft. (székhely: 1052 Budapest, Deák Ferenc tér 3. II. em.; adószám: ; képviseli: Hetei Zoltán ügyvezető igazgató) részére a Comedium Corso Utcaszínház és Kortárs Művészeti Fesztivál megrendezéséhez ,-Ft; az Ízek, Korok, Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivált és az Esztergom Étele főzőverseny támogatásához ,- Ft és a Borhíd Fesztivál és Borünnep megvalósításához ,-Ft, összesen ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen szavazat úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 59/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Dunakanyar Rendezvényiroda Kft. (cím: 2600 Vác, Hattyú utca 32.; Adószám: ; képviseli: Loksa Teréz ügyvezető) részére a III. Főtéri Kézműves Sörfesztivál és a II. Főtéri Szüreti Fesztivált megrendezésére ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt.

24 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen szavazat úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 60/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma (cím: 2500 Esztergom, Szent István tér 1. adószám: ; képviseli: Rezi Kató Gábor múzeumigazgató) részére a 2017-re tervezett ESZTÖR Napi programok és egyéb kulturális események szervezésének támogatására ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Egyéb Mük. c. támogatások ÁH belülre sorra elvégezni szíveskedjen.

25 61/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy az Rio-Gran Bt. (cím: 2500 Esztergom, Lőrincz út 1. 1.em; adószám: ; képviseli: Turai Zsolt József ügyvezető) részére a Sportalshow Fesztivál megrendezésére ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 4 igen 1 nem szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 62/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy az Esztergomi Rögbi Kft. (cím: 2500 Esztergom, Mátyás király utca 45.; adószám: ; képviseli: Neuzer András ügyvezető igazgató) részére a Esztergomi Fesztiválsziget és az AKKOR ÉS MOST JÁRMŰ KIÁLLÍTÁS megrendezésére ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E.

26 számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. 63/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Magyarovics Balázs e.v. (cím: 2500 Esztergom, Kovácsi utca 19.; Adószám: ) részére a 8. Húsvéti Fesztivál és a 7. Focikupa és Lecsóbajnokság megrendezésére ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Mük. c. támogatás nyújtás egyéb vállalkozásnak sorra elvégezni szíveskedjen. 64/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeuma (cím: 2500 Esztergom, Szent István tér 1. adószám: ; képviseli: Rezi Kató Gábor múzeumigazgató) részére a 2017-re tervezett ESZTÖR Napi programok és egyéb kulturális események szervezésének támogatására ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt.

27 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 4. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a K Egyéb Mük. c. támogatások ÁH belülre sorra elvégezni szíveskedjen. 65/2017.(III.30.) IKB határozat: úgy dönt, hogy a Történelmiregény-írók Társasága (cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út emelet/2.; adószám: ; képviseli: Kapa Mátyás elnök) által kínált Esztergom városával foglalkozó történelmi regény elkészülését nem támogatja a megírás előtti példányok megrendelésével. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 4 igen 1 tartózkodás szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 66/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. úgy dönt, hogy a Sziront'Art Művészeti és Kulturális Közhasznú Egyesület (cím: 2456 Besnyő, Akácfa utca 9.; adószám: ; képviseli: Sólyom Balázs ügyvezető igazgató) részére a az Erdélyi ferences kolostor-gasztronómia című könyv szerkesztésére, tördelésére, a borítóterv elkészítésére és a nyomdai munkálatok és a kötészet fedezetének támogatására ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal

28 évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. számú melléklet 1.5 Egyéb kulturális támogatások sora. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 4 igen 1 tartózkodás szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 67/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. javasolja, hogy Soós Kadocsa László (szül. hely és idő: Kisvárda, ; anyja neve: Fodor Julianna; szem.ig.: RA; adószám: ) tulajdonában lévő Tár-Lak Szalont Önkormányzatunk havi ,-Ft-ért vegye bérbe és havi ,-Ft-ért foglalkoztasson 1 főt, aki a kiállítások előkészületeivel, megszervezéseivel és hirdetéseivel kapcsolatban minden feladatot el tud látni. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal kapcsolatos Bérleti és Megbízási Szerződés aláírására. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 4 igen 1 tartózkodás szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 68/2017.(III.30.) IKB határozat: 1. javasolja, hogy az Akusztikus Gitárzene Egyesület (cím: 2600 Vác, Garam u. 7.sz. I/3.; adószám: ; képviseli: Szabó Sándor elnök) által szervezett Esztergomi Nemzetközi Akusztikus Gitárzenei Fesztivál során a fellépő művészek tiszteletdíjára, utazási költségtérítésére, szállására, szállítására, étkezésére, terembérletére, a plakátok és szórólapok tervezésére, nyomdai megrendelésére ,-Ft összköltséget különítsen el az Önkormányzat és a rendezvénnyel kapcsolatos számlákat utalással egyenlítse ki. 2. felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal kapcsolatos megállapodások aláírására.

29 évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. Rendelet 1. sz. függelék Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sora. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen mellett úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 69/2017.(III.30.) IKB határozat: Pályázati kiírás civil szervezetek évi támogatására 1. úgy dönt, hogy jóváhagyja a PÁLYÁZATI KIÍRÁS CIVIL SZERVEZETEK évi támogatására. című pályázati felhívás kiírását a határozat melléklete szerinti tartalommal ,- Ft keretösszeggel. Beadási határidő: április Az 1. pontban foglalt kötelezettségvállalás fedezete Esztergom Város Önkormányzatának évi költségvetésről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör.rendelet 2/E. számú melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok és az 1.5 Egyéb kulturális támogatások soraiban biztosított. 3. felhatalmazza a Polgármestert a pályázati felhívás közzétételére. Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen mellett úgy dönt, elfogadja Dr. Alberti Péter módosító javaslatát: 70/2017.(III.30.) IKB határozat: Javasolja, hogy készüljön a Képviselő-testület részére előterjesztés a Fürdő Szálló állagmegóvása és végleges hasznosítási lehetőségeire. Felelős: Meszes Balázs Határidő következő rendes ülés Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen mellett úgy dönt, elfogadja Dr. Alberti Péter módosító javaslatát:

30 71/2017.(III.30.) IKB határozat: Javasolja, hogy készüljön előterjesztés a Képviselő-testület részére Suzuki úr által a Béke téren állított emlékoszlop feliratának felújítására. Felelős: Meszes Balázs Határidő következő rendes ülés 72/2017.(V.3.) IKB határozat: Napirend elfogadása 1. Döntés a városi kitüntetések adományozásáról szóló rendelet hatályon kívül helyezéséről és új rendelet megalkotásáról 2. Döntés a Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sorról nyújtható támogatásokról 3. Döntés az Esztergomi Fénysugár Oktatási és Nevelési Alapítvány támogatásáról 4.a. 4.b. Döntés a pályázati kiírás civil szervezetek évi támogatásáról 6. Egyebek Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 5 igen szavazat mellett úgy dönt, elfogadja Meszes Balázs módosító javaslatát: 73/2017.(V.3.) IKB határozat: Döntés a városi kitüntetések adományozásáról szóló rendelet hatályon kívül helyezéséről és új rendelet megalkotásáról 1. Az illetékes Bizottság határozza meg a díjátadás időpontját, továbbá javasolja Esztergom címerét ábrázoló jelvény kiadását. 2. A rendelet mellékletéhez tartozó névadók életrajzánál javasolja a Bizottság, hogy Bajor Gizella esetében a házasságkötés helyszínét ne egyértelműen Scheyerni Apátsághoz kössük, hanem Esztergomhoz is. 3. Einczinger Ferenc esetében az utolsó mondat kiegészítését kérik kiegészíteni, hogy jelentős kultúra szervező volt.

31 74/2017. (V.3.) IKB határozat: Döntés a Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sorról nyújtható támogatásokról 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Párkányi Szent Imre Egyházi Óvoda (cím: Stúrovo / Párkány, Druzstevny rad 22.; Adószám: ; Nyilvántartási szám: ICO: ; képviseli: Vízi Katalin óvodaigazgató) részére oktatási segédeszközök vásárlására, játszótér kiépítésére, illetve kulturális rendezvények megvalósítására ,-Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III.3.) önkormányzati rendelet 2/D. melléklet Ö1.2. Kabinet Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sora. 4. Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testülete felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III.3.) önkormányzati rendelet 2/D. melléklet Ö1.2. Kabinet Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a 2/E. melléklet Polgármesteri Kabinet (Ö1.10. Egyéb támogatás) sorra elvégezni szíveskedjen. 75/2017. (V.3.) IKB határozat: Döntés a Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sorról nyújtható támogatásokról 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Esztergom Cambrai Baráti Társaság (cím: 2500 Esztergom, Jókai Mór utca 8.; Adószám: ; képviseli: Mogyorósi József elnök) részére a 2016/ sz. Támogatási szerződésben megállapított ,-Ft önkormányzati támogatás végső felhasználási és elszámolási határidejét július 31 re módosítja.

32 76/2017. (V.3.) önkormányzati határozat: Döntés az Esztergomi Fénysugár Oktatási és Nevelési Alapítvány támogatásáról 1. Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testülete úgy dönt, hogy támogatja az Esztergomi Fénysugár Oktatási és Nevelési Alapítvány (cím: 2500 Esztergom, Sugár út 24.; Adószám: ; képviseli: Farkas László, az alapítvány kuratóriumi elnöke) a bambergi Hugo von Trimberg Iskola és a Babits Mihály Általános Iskola tanulóinak diákcsere keretében zajló esztergomi és magyarországi programjainak megvalósítására benyújtott kérelmét ,-Ft-tal. 2. A Képviselő testület felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III.3.) önkormányzati rendelet 2/D. melléklet Ö1.2. Kabinet Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sora. 4. Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testülete felkéri a polgármestert, hogy Esztergom Város Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III.3.) önkormányzati rendelet 2/D. melléklet Ö1.2. Kabinet Testvérvárosi és egyéb nemzetközi kapcsolatok sorról az átcsoportosítást bruttó ,-Ft összegben a 2/E Polgármesteri Kabinet (Ö1.10. Egyéb támogatás) sorra elvégezni szíveskedjen. 77/2017.(V.3.) IKB határozat: 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Laskai Osvát Könyv- és Papírkereskedő Betéti Társaság (cím: 2500 Esztergom, IV. Béla Király u. 6.; Adószám: ; képviseli: Mezei Attila ügyvezető igazgató) részére a Molnár Pál szerkesztette Balassi kardtársai c. antológia bemutatása során a templom alkalomhoz illő méltó ajándékkal való ellátásához, meghívók, plakátok készítéséhez ,- Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális felhatalmazza a Polgármestert a 1. pontban szereplő részben vállaltakkal 3. Az 1. pontban foglalt kötelezettségvállalás fedezete Esztergom Város Önkormányzata évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. melléklet 1.5 Egyéb kulturális támogatások sora.

33 78/2017.(V.3.) IKB határozat: 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Kollégium (cím: 2500 Esztergom, Bottyán J. u. 10.; Adószám: ; képviseli: Lukovits Milán igazgató) részére a 300 éves a kolostor elnevezésű évi programsorozatra összesen ,- Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. melléklet 1.5 Egyéb kulturális támogatások sora. 79/2017.(V.3.) IKB határozat: 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Esztergomi Református Egyházközség (cím: 2500 Esztergom, Petőfi Sándor u. 36.; Adószám: ; képviseli: Ágoston Csaba lelkész) részére a évi gyermek és fiatal felnőttek testi, lelki, tudásbeli gyarapodását elősegítő tábor megvalósítására ,- Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. melléklet 1.5 Egyéb kulturális támogatások sora.

34 80/2017.(V.3.) IKB határozat: 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Pálinka Nemzeti Tanács (cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.; Adószám: ; képviseli: Mihályi László elnök) részére a évi Pálinka Országkóstolás megszervezésére és lebonyolítására ,- Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. melléklet 1.4 Rendezvények, fesztiválok sora. 81/2017.(V.3.) IKB határozat: 1. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális úgy dönt, hogy a Rákóczi Szövetség (cím: 1055 Budapest, Szász Károly utca 1. IV. /1.; Adószám: ; képviseli: Dr. Halzl József elnök) részére a évi beiratkozási ösztöndíj hozzájárulása ,- Ft önkormányzati támogatást nyújt. 2. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális felhatalmazza a Polgármestert az 1. pontban szereplő részben vállaltakkal évi költségvetéséről szóló 8/2017. (III. 3.) esztergomi ör. rendelet 2/E. melléklet 1.5 Egyéb kulturális támogatások sora.

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2016. március 11-i üléséről Az ülés helye: Esztergom Város Polgármesteri

Részletesebben

A Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi Bizottság évi határozatai

A Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi Bizottság évi határozatai A Környezetvédelmi, Köztisztasági és Közrendi Bizottság 2017. évi határozatai 1/2017. (I.18.) KKKB határozata 1. Településfejlesztési koncepció Előterjesztést készítette: Philipp Frigyes - főépítész 2.

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2017. március 30 án 15:30 órakor megtartott üléséről Helye: Esztergom

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2016. június 8-i üléséről Az ülés helye: Esztergom Város Polgármesteri

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2016. június 22-i üléséről Az ülés helye: Esztergom Város Polgármesteri

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága. Jegyzőkönyv

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága. Jegyzőkönyv Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Jegyzőkönyv Idegenforgalmi és Kulturális Bizottságáról 2017. november 29-én (szerdán) 15 órakor megtartott üléséről

Részletesebben

Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság évi határozatai

Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság évi határozatai Az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2016. évi határozatai 1/2016.(I.13.) IKB határozat: Bizottsága úgy dönt, hogy az alábbi napirendi pontokat fogadja el: Napirendi pontok: 1. Dunazug Néptánc Egyesület

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2017. május 3 án 15:30 órakor megtartott üléséről Helye: Esztergomi

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2016. november 9-i üléséről Az ülés helye: Esztergom Város Polgármesteri

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága

Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének. Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Esztergom Város Önkormányzat Képviselőtestületének Idegenforgalmi és Kulturális Jegyzőkönyv az Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2016. július 7-i üléséről Az ülés helye: Esztergom Város Polgármesteri

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága. Jegyzőkönyv

Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága. Jegyzőkönyv Esztergom Város Önkormányzat Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Jegyzőkönyv Idegenforgalmi és Kulturális Bizottságáról 2017. július 31-én (hétfőn) 9 órakor megtartott üléséről

Részletesebben

A Nemzetiségi Bizottság évi határozatai. A Nemzetiségi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

A Nemzetiségi Bizottság évi határozatai. A Nemzetiségi Bizottság 3 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: A Nemzetiségi Bizottság 2018. évi határozatai 1/2018. (I.18.) NB határozata Napirend elfogadása 1. A Nemzetiségi Bizottság 2018. évi munkatervének elfogadása 2. Esztergom Város Önkormányzata és a helyi

Részletesebben

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága. Jegyzőkönyv

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága. Jegyzőkönyv Esztergom Város Önkormányzata Képviselő testületének Idegenforgalmi és Kulturális Bizottsága Jegyzőkönyv Idegenforgalmi és Kulturális Bizottságáról 2017. szeptember 27-én (szerda) 15 órakor megtartott

Részletesebben

A Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság évi határozatai

A Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság évi határozatai A Idegenforgalmi és Kulturális Bizottság 2015. évi határozatai 1/2015.(I.14.) IKB határozat: Bizottsága úgy dönt, hogy az alábbi napirendi pontokat fogadja el: Napirendi pontok: 1. A 2015. évi városi rendezvények

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

2014. évi nyílt Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság határozatai

2014. évi nyílt Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság határozatai 2014. évi nyílt Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottság határozatai 1/2014. (XI. 24.) KISB határozata felhatalmazza Meszes Balázs bizottsági tagot a 2014. november 24-én megtartott a bizottsági ülésről

Részletesebben

(17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

(17 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2 A Nemzetgazdasági Minisztérium NGM/27401/5/2016. iktatószámon nyilvántartott értesítő levelében foglaltak szerint a pályázatot elfogadták az igényelt 64.121.612 Ft összeggel, a vonatkozó Támogatói Okiratot

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. április 23-án 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84.

Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. június 24-i ülésén megtárgyalta a második félévi munkatervre vonatkozó előterjesztést,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT K I V O N A T a 2018. augusztus 15-én (szerdán) a Budapest XVI. kerületi Polgármesteri Hivatal nagytermében (1163 Budapest, Havashalom u. 43. fszt. 18.) a Budapest

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság szeptember 26-án 14:30 órakor megtartott üléséről

Jegyzőkönyv a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság szeptember 26-án 14:30 órakor megtartott üléséről Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző és Jegyzőkönyv a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság 2013. szeptember 26-án 14:30 órakor megtartott üléséről Az ülés helye:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének első félévi munkaterve

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének első félévi munkaterve Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. első félévi munkaterve A Képviselő-testület elfogadta 501/2016. (XII. 22.) Kt. számú határozatával. JANUÁR 2017. január 12-én (csütörtökön)

Részletesebben

KIVONAT október 25-én megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből

KIVONAT október 25-én megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

(2) A közterület-használat csak a díjnak egy összegben, az önkormányzat számlájára történő megfizetését követően kezdhető meg.

(2) A közterület-használat csak a díjnak egy összegben, az önkormányzat számlájára történő megfizetését követően kezdhető meg. Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2017. (VI. 30.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat tulajdonában álló közterület filmforgatás célú használatáról Esztergom Város Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-243/2011. 14/2011. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2011. október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 374/2011. (X.13.) B-L.Ö.h. 1 igen szavazattal, 12 nem szavazattal és tartózkodás

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-051, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2013. ÉV 2013. január 30. (szerda) 1.1. Az önkormányzat 2013. évi költségvetése (első olvasat) 1.2. Önkormányzat intézményeinél biztosított gyermekétkeztetés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET december 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET december 14-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2017. december 14-i ülésére Iktató szám: 276/2017. Tárgy: Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 23-án órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 23-án órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. május 23-án 12.00

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető 1 Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2016. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság december 12-én 11:30 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. december 12-én 11:30

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2016. szeptember 13-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. évi munkatervére Ózd, 2016. december 15. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2018. szeptember 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslata képviselő-testület 2018. II. félévi munkatervére. Tisztelt Képviselő-testület! Gödöllő

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság október 24-én órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság október 24-én órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2018. október 24-én 12.00

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének április 12-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének április 12-i rendkívüli ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu ELŐTERJESZTÉS Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior támogatás címen pályázatot nyújt be a Belügyminisztériumhoz.

Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior támogatás címen pályázatot nyújt be a Belügyminisztériumhoz. 112/2017.(VI.20.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior támogatás címen pályázatot nyújt be a Belügyminisztériumhoz. A káresemény megnevezése: Dunaföldváron

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság január 13-ai üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság január 13-ai üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. január 13-ai üléséről 1/2010. (01.13.) JÜB határozat 6 igen szavazattal,

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság február 10-ei üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. február 10-ei üléséről 25/2010. (02.10.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság február 21-én 16:00 órakor megtartott üléséről

Jegyzőkönyv a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság február 21-én 16:00 órakor megtartott üléséről Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Ellenőrző és Jegyzőkönyv a Pénzügyi Ellenőrző és Tulajdonosi Bizottság 2013. február 21-én 16:00 órakor megtartott üléséről Az ülés helye:

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

K I V O N A T. Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 18-i soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 18-i soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. december 18-i soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 318/2014. (XII. 18.) sz. képviselő-testületi határozat Keszthely Város Önkormányzata

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. június 28-i ülésére Tárgy: Bakonyi Vágta Regionális Elődöntő elnevezésű eseménnyel kapcsolatos döntés meghozatala Előadó: Ottó

Részletesebben

142/2018. (IX.25.) PEÜB

142/2018. (IX.25.) PEÜB K I V O N A T és Ügyrendi Bizottság 2018. szeptember 25-én (kedd) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1211. Budapest, Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13-i rendes ülésére 8. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 13-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a 2014. évi civil keretre Előterjesztő:

Részletesebben

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE I. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE I. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. I. FÉLÉVI MUNKATERVE Képviselő-testületi ülés időpontja: 2015. január 29. Az előterjesztések elkészítésének határideje: 2015. január 19. 1)Javaslat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 16-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK:

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 1 SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 111/2014. (V. 29.) Beszámoló Szentgotthárd Város Egészségügyi 3. Koncepcióban foglaltak megvalósulásáról.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2011. október 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi MUNKATERVE

Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi MUNKATERVE Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi MUNKATERVE Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi MUNKATERVE A képviselő-testület 2015. évben 9 ülést tart.

Részletesebben

BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének évi munkaterve Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a évi munka

BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének évi munkaterve Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a évi munka BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 2012. évi munkaterve Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2012. évi munkatervét a 11/2012. (II. 8.) számú határozatával elfogadta

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-165-228/2015. Kivonat a Képviselő-testület 2015. november 19-i rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 224/2015. (XI. 19.) XI.ÖK határozat 21 igen szavazattal,

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek

Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 27. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 24. kedd 15.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 24. kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

Módosított határozatok

Módosított határozatok Módosított határozatok 1 1) A 2018. évi átmeneti gazdálkodás szabályairól szóló rendelet megalkotása 2) Településrendezési eszközök módosítása 3) 2017. évi költségvetés módosítása 4) A Képviselő-testület

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Képviselő-testületének I. félévi munkaterve

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Képviselő-testületének I. félévi munkaterve Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. I. félévi munkaterve 2018. január 25. 1./ Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának 2018. évi költségvetési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület Humánszolgáltatási Bizottság JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült: A Humánszolgáltatási Bizottság 2012. május 02-án (szerdán) 15,00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 9-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 122/2013. (X.09.) Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné Pallai Valéria

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 96/2017.

Az előterjesztés száma: 96/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 96/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. június 7. napján

Részletesebben

KIVONAT. Napirend előtt: Határozat 77/2016.(V.04.)PEÜB

KIVONAT. Napirend előtt: Határozat 77/2016.(V.04.)PEÜB KIVONAT Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottság 2016. május 05-én (szerda) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében

Részletesebben

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT március 28-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. sz. Készítette: Fodorné Szabó Mária E L Ő T E R J E S Z T É S a városban működő civilszervezetek, helyi önszerveződő közösségek és egyének

Részletesebben

K I V O N A T. Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottsága úgy dönt, hogy mai ülésének napirendjét a következőképpen határozza meg:

K I V O N A T. Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottsága úgy dönt, hogy mai ülésének napirendjét a következőképpen határozza meg: K I V O N A T Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottság 2015. szeptember 23-án (szerda) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1211. Budapest, Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET december 10-i ülésére. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Képviselőtestületének

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET december 10-i ülésére. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Képviselőtestületének Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 236/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. december 10-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Előzetesen tárgyalja: Budapest

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 15-én 12:00 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 15-én 12:00 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2019. május 15-én 12:00

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-5/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

J A V A S L A T. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére J A V A S L A T Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. évi munkatervére Ó z d, 2012. december 20. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály Tisztelt Képviselő-testület! Ózd

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság november 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság november 16-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS A Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2016. november 16-i ülésére Iktató szám: Sz-497/2016. Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

MELLÉKLET KESZTHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MELLÉKLET KESZTHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. I. FÉLÉVI MUNKATERVE KESZTHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. I. FÉLÉVI MUNKATERVE MELLÉKLET 2013. január 31. (csütörtök) 1. Pályázat kiírása a Goldmark Károly Művelődési Központ intézményvezetői munkakörére

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

Dorog város Önkormányzatának 19/2008.(IX.26.) számú rendelete Dorog Város Önkormányzata által fenntartott személyes gondoskodást nyújtó intézmények il

Dorog város Önkormányzatának 19/2008.(IX.26.) számú rendelete Dorog Város Önkormányzata által fenntartott személyes gondoskodást nyújtó intézmények il 139/2008.(IX.26.) számú Képviselő-testületi határozat Dorog Város Képviselő-testülete a 101/2008.(VI.27.) sz. 103/2008.(VI.27.) sz. 107/2008.(VI.27.) sz. 108/2008.(VI.27.) sz. 109/2008.(VI.27.) sz. 110/2008.(VI.27.)

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület január 31-én tartandó ülésére

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület január 31-én tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2019. január 31-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a képviselő-testület 2019. 1. félévi munkatervére Tisztelt Képviselő-testület! Gödöllő

Részletesebben

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a Szám: IV.57-7/2015. 164/2015.(VIII.18.) határozata Szekszárd városi távfűtő rendszer folyamatos üzemeltetésére, karbantartására és fejlesztésére létrejött vállalkozási szerződés azonnali hatállyal történő

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben