Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 1-jén meghozott határozatai. 50/2007.(III. 1.) Ök. határozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 1-jén meghozott határozatai. 50/2007.(III. 1.) Ök. határozat"

Átírás

1 Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 1-jén meghozott határozatai 50/2007.(III. 1.) Ök. határozat 1.) Személyi kérdések tárgyában Zárt Egyebek napirend felvételéről döntött. 51/2007.(III. 1.) Ök. határozat Valamennyi Bizottsága módosító javaslatai alapján az alábbi Intézkedési tervet fogadja el: 1. Lezárja a Merkantil Bankkal a tárgyalásokat a Termálfürdőhöz kapcsolódó lízingszerződés módosításról. Szükség esetén döntsön a lízingszerződés lezárásáról és a lízingdíj kiváltásáról. Határidő: márciusi testületi ülés. 2. A rövid lejáratú hitel kiváltásának érdekében közbeszerzési eljárást indít. Határidő: márciusi testületi ülés. 3. A költségvetés végrehajtása során a szerződéssel már lekötött kötelezettségen túl csak a polgármesterrel történt előzetes egyeztetés alapján vállal kötelezettséget az alábbi jogcímeken szereplő költségvetési tételekre: a. Intézményi karbantartás, kisjavítás, felújítás, b. A költségvetésben meghatározott keretek, c. A Polgármesteri Hivatal karbantartásai és egyéb üzemeltetési kiadásai, d. Parkfenntartás, e. Közutak üzemeltetése, f. Tourinform Iroda dologi kiadásai, g. Városüzemeltetés, h. Saját ingatlanhasznosítás, i. Belvíz-elvezetés. 4. Egyeztetést kezdeményez a Toldy Ferenc Kórház-Rendelőintézet további működtetésének módjáról, a lehető leghamarabb dönt, valamint tárgyalásokat folytat a Többcélú Kistérségi Társulással a Kórház működési bepótlás csökkentésére. Határidő: áprilisi testületi ülés. 5. A személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások körében megvizsgálja a ceglédi Önkormányzat által kötelezően ellátandó feladatok térségi szinten történő ellátásából származó előnyöket. Amennyiben lehetőség nyílik rá, megállapodást köt a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulással a feladatok ellátásáról. Döntést hoz a nem kötelező feladat (bentlakásos ellátás) további működtetéséről. Határidő: márciusi testületi ülés. 6. Előterjesztést készít a Polgármesteri Hivatal átszervezésével kapcsolatban, figyelembe véve az új közigazgatási szabályokat. Határidő: májusi testületi ülés. 7. A Városi Könyvtárnál megvizsgálja az egy műszakos nyitvatartás lehetőségét, és az ezzel elérhető megtakarítás mértékét. Határidő: márciusi testületi ülés.

2 2 8. A Művelődési Központ és a Városi Sportcsarnok tekintetében megvizsgálja a gazdasági társaságként történő működtetés lehetőségét. Határidő: áprilisi testületi ülés. 9. Előkészíti az egy intézménnyé történő összevonást a Bölcsődéknél. Határidő: szeptember Az oktatási intézményeknél áttér a feladatfinanszírozás elvére szeptember 1-jétől. Kialakítja és kidolgozza az új elszámolási rendszert. Határidő: márciusi testületi ülés. 11. A Külterületi Általános Iskoláknál megvizsgálja az esélyegyenlőséget nyújtó fejlesztési programmal összhangban az alacsony osztálylétszámokból adódó veszteség enyhítésére a feladat-átadás lehetőségét a két belterületi általános iskolához, azaz a tagintézményként történő működtetést. Határidő: márciusi testületi ülés. 12. Kidolgozza az óvodakorszerűsítési programot, cél a kevesebb telephelyen, hatékonyabb gazdálkodással, költségfelhasználással korszerűbb körülmények között történő működtetés. Határidő: folyamatos. 13. Előkészíti a valamennyi intézményre vonatkozó energiaracionalizálási programot. Határidő: folyamatos. 14. Előterjesztést készít az önkormányzati fenntartású intézmények nem szakmai tevékenységeinek (gazdasági elszámolás, karbantartás, takarítás, őrzés-védelem, üzemeltetés) leghatékonyabb ellátásához szükséges szervezeti formára vonatkozóan. Határidő: májusi testületi ülés. 15. Megvizsgálja a Ceglédi Városi Televízió további üzemeltetésének módját, megvizsgálva a térségi televízióvá fejlesztés, a tőkebevonás, illetve a sugárzott adás kérdéseit is. Határidő: áprilisi testületi ülés. 16. Megvizsgálja az intézményeket működtető Holding megalakításának lehetőségét, annak felépítését, és feladatellátását. Határidő: májusi testületi ülés. 17. Megvizsgálja meg az ÖKOVÍZ Kft. további működését, a feladatok szétválasztását és a tőkebevonás lehetőségét. Határidő: májusi testületi ülés. 18. A Ceglédi Termálfürdő Kft évi üzleti terve megalkotása során kitér az Aquapark és a Kemping értékesítésének lehetőségeire, avagy a tőkebevonás lehetőségeire. Határidő: márciusi testületi ülés. 19. Felkéri a polgármestert, hogy vizsgáltassa meg az Ipari park továbbfejlesztésének lehetőségét, továbbá az Ipari park megvalósításának eldöntésekor megalkotott üzleti terv és a jelenlegi helyzet kapcsolatát is. Határidő: folyamatos. 20. Dönt a pályázatfigyeléssel, pályázatírással, stratégiai tervezéssel kapcsolatos feladatok ellátásának formájáról és a szükséges szervezetről. Határidő: áprilisi testületi ülés. 21. A pénzpiaci lehetőségek jobb kihasználása érdekében megvizsgálja egy pénzpiaci elemző szakember megbízásának lehetőségét, sikerdíjas megbízással. Határidő: májusi testületi ülés. 22. Elkészíti a város as uniós tervezési ciklusra vonatkozó akciótervét. Határidő: áprilisi testületi ülés. 23.) Utasítja a Polgármesteri Hivatalt a szükséges intézkedések megtételére.

3 3 52/2007.(III. 1.) Ök. határozat valamennyi bizottság javaslata alapján 1.) Utasítja a Jegyzőt a évi Intézkedési Terv végrehajtásához szükséges rendelettervezetek előkészítésére, valamint azok Képviselő-testület elé történő előterjesztésére. Határidő: azonnal Felelős: Dr. Balogh Edit jegyző 53/2007.(III. 1.) Ök. határozat a Pénzügyi Ellenőrző, a Költségvetési és Városfejlesztési, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Bizottsága javaslatának figyelembe vételével 1.) A polgármester megvizsgálja annak lehetőségét, hogy jogi úton lehet-e kártérítést követelni a Termálfürdő és az Aquapark megvalósíthatósági tanulmányát készítő cégtől arra való hivatkozással, hogy ez a megvalósíthatósági tanulmány nem valós adatokat tartalmazott. 54/2007.(III. 1.) Ök. határozat a Városfejlesztési, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Bizottság javaslata alapján 1.) Módosított tartalommal pályázatot kíván benyújtani Cegléd városközpontjának rehabilitációjára. 2.) Felkéri a Polgármestert, hogy a Városfejlesztési, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Bizottsággal történő előzetes egyeztetés alapján állítsa össze a pályázat tartalmát úgy, hogy a beépítésre kerülő projektek összköltsége ne haladja meg az 1 milliárd forintos értékhatárt. 3.) Felhatalmazza a Polgármestert, hogy járjon el a szükséges tervek megrendelése érdekében, amennyiben szükséges folytasson le közbeszerzési eljárást. 4.) Utasítja a Polgármesteri Hivatalt a szükséges intézkedések megtételére.

4 4 55/2007.(III. 1.) Ök. határozat 1. Módosítja a 167/2006. (V.25.) Ök. határozatának 1-es pontját. 2. A maga részéről a Dél-Pest Megyei Térségi Integrált Szakképző Központ (TISZK) szakmai tanácsadó testületének, szavazati joggal rendelkező tagjai sorába Tótin Lóránt alpolgármestert javasolja Pest Megye Önkormányzatának. 3. Utasítja a Polgármesteri Hivatalt a megfelelő intézkedések megtételére. Határidő: azonnal Felelős: Földi László polgármester 56/2007.(III. 1.) Ök. határozat a Városfejlesztési, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Bizottság javaslata alapján 1.) elviekben támogatja a kiírásra kerülő pályázati lehetőségek közül a következő hét éves ciklusban megvalósításra tervezett pályázatokra vonatkozó terveket, elképzeléseket: - bölcsőde és hozzá kapcsolódó rugalmas napközbeni ellátások bővítése Cegléden az aktív munkaerőpiaci részvétel növelése érdekében a ceglédi kistérségben, - kliensközpontú integrált szociális centrum létrehozása Cegléd városában, valamint internetes térségi szintű adatbázis központjának kiépítése, - városközpont rehabilitáció I. ütem kivitelezése, - város belterületén lévő földutak szilárd burkolatúvá történő kiépítése, - meglévő kerékpárút hálózat felújítása és tovább építése a településrendezési tervben foglaltak szerint, - Cegléd, Budai úti Termálfürdő és fürdő körüli 60 ha-os terület infrastruktúrális fejlesztése, - szennyvízcsatorna hálózat bővítése Cegléd város I-es és II-es számú belterületén, - meglévő belterületi és külterületi úthálózat korszerűsítése az önkormányzat tulajdonába kerülő külterületi utak és hidak felújítása, - az iparosított technológiával épült un. panel területek rehabilitációja, - laktanya terület hasznosítása a barnamezős beruházás keretében, - Ipari park bővítési lehetőségeinek megvizsgálása, - energiaracionalizálási programok, - alapfokú oktatási intézményi rendszer bővítésére, korszerűsítésére beadott pályázatok.

5 5 57/2007.(III. 1.) Ök. határozat a Városfejlesztési, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Idegenforgalmi Bizottság javaslatára 1.) Elvben hozzájárul, hogy a Bécsben megrendezett ingatlan befektetők vásárán Cegléd város részt vegyen. 58/2007.(III. 1.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzata Dr. Balogh Edit jegyző köztisztviselői jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetéséről a következő döntést hozza: 1. Dr. Balogh Edit jegyző köztisztviselői jogviszonyát május 16-i hatállyal közös megegyezés jogcímén, az előterjesztés mellékletében leírtaknak megfelelően, megszünteti. 2. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a jogviszony megszüntetéséről szóló megállapodást aláírja. 3. Utasítja a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. 59/2007.(III. 1.) Ök. határozat 1.) Továbbra is fenntartja a Cegléd, Kossuth F. u 52. szám alatti lakásra vonatkozó bérleti szerződését dr. Balogh Edittel határozatlan időre.

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2012. december 12-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tárgyaló Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2005 május 27. napján tartott rendes ülése jegyzőkönyvéből. HATÁROZAT

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2005 május 27. napján tartott rendes ülése jegyzőkönyvéből. HATÁROZAT könyvéből. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta a Városfejlesztési Al 1. A Közgyűlés tudomásul veszi a Polgármester tájékoztatóját, hogy az Önkormányzat költségvetésének végrehajtásáról szóló

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

2013. ÉVI MUNKATERVE

2013. ÉVI MUNKATERVE NAGYMAROS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 222/2012. (XI. 26.) számú határozatával elfogadott 2013. ÉVI MUNKATERVE Nagymaros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. évi munkatervét az

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 19-én meghozott határozatai. 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 19-én meghozott határozatai 277/2009.(XI. 19.) Ök. határozat 1. Eredményesnek nyilvánítja a Hitelkeret biztosítása a Panel Plusz Hitelprogram

Részletesebben

Az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 50/A.. (4) bekezdése szerinti részletes jelentés a helyi önkormányzat vagyoni- és pénzügyi

Az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 50/A.. (4) bekezdése szerinti részletes jelentés a helyi önkormányzat vagyoni- és pénzügyi Az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 50/A.. (4) bekezdése szerinti részletes jelentés a helyi önkormányzat vagyoni- és pénzügyi helyzetéről, valamint a testület megalakulását követően

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. október 30-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály. Ózd, május 23.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály. Ózd, május 23. Javaslat az Ózd Város Önkormányzata által biztosított egészségügyi alapellátás működtetésének átadására az Ózd Kistérség Többcélú Társulása által alapított Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. ÉVI MUNKATERVE

ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. ÉVI MUNKATERVE ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA A KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2015. ÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület a munkatervében meghatározott napirendeken kívül megtárgyalja az időközben született, módosított törvények,

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

2011. évi MUNKATERVE

2011. évi MUNKATERVE T E R V E Z E T Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. évi MUNKATERVE A Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek: 1.) Január 21. péntek 1) Előterjesztés Rétság város gazdasági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Előterjesztés a szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre

Előterjesztés a szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre Előterjesztés a 2009. szeptember 10-én tartandó rendkívüli Képviselő-testületi ülésre Tisztelt Képviselő-testület! Dévaványa Város Önkormányzata pályázatot kíván benyújtani az önkormányzati miniszter 19/2009.

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete február 15-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete február 15-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. február 15-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzatának évi közbeszerzési terve Jóváhagyva a 260/2018. (IX. 20.) számú Ök. határozattal

Cegléd Város Önkormányzatának évi közbeszerzési terve Jóváhagyva a 260/2018. (IX. 20.) számú Ök. határozattal Sorszám A közbeszerzés tárgya Cegléd Város Önkormányzatának 2018. évi közbeszerzési terve Jóváhagyva a 260/2018. (IX. 20.) számú Ök. határozattal A közbeszerzés tervezett mennyisége A közbeszerzésre irányadó

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi- 1./ Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi- 1./ Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság 11/2016 (II.9) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi- Ellenőrző-Közbeszerzési

Részletesebben

POLGÁRMESTER JAVASLAT. a 2010. évi Vagyongazdálkodási irányelvek elfogadására

POLGÁRMESTER JAVASLAT. a 2010. évi Vagyongazdálkodási irányelvek elfogadására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER JAVASLAT a 2010. évi Vagyongazdálkodási irányelvek elfogadására Készítette: Szenteczky János CSEVAK Zrt. vezérigazgató Előterjesztő: Az előterjesztés

Részletesebben

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE

GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2018. szeptember 20-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslata képviselő-testület 2018. II. félévi munkatervére. Tisztelt Képviselő-testület! Gödöllő

Részletesebben

Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítására

Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítására Előterjesztés sorszáma: 327. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. évi Közbeszerzési Tervének módosítására E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 26-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/3-18/2015 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 15-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 15-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Kerékpárút építésére vonatkozó pályázat benyújtása Iktatószám:

Részletesebben

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT Ikt. szám: 9-3/9/2010. 1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. május

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/20-17/2017 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. november 30-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 34/2013. (II.28.) HATÁROZATA

NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 34/2013. (II.28.) HATÁROZATA KIVONAT NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. FEBRUÁR 28-ÁN MEGTARTOTT MUNKATERV SZERINTI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 8-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 8-i ülésére Előterjesztés 5. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 8-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzatának 2018. évi közbeszerzési terve Az előterjesztést készítette: Szilágyi

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 28-én meghozott határozatai. 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat

Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 28-én meghozott határozatai. 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat Cegléd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 28-én meghozott határozatai 204/2015.(VII. 28.) Ök. határozat 1.) döntött a - Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet közérdekből bérbe adott

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Zirci Nevelési Tanácsadóval kapcsolatos megállapodás felmondása Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 49412015. Előadó: Dr. Tőgye Ildikó, Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 1 db- Hiv. sz.: - Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása,

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása, 1/2011. (I. 27.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

MKÖH SZMSZ SZABÁLYZAT A PÁLYÁZATI TEVÉKENYSÉG RENDJÉRŐL 9. FÜGGELÉK SZABÁLYZAT

MKÖH SZMSZ SZABÁLYZAT A PÁLYÁZATI TEVÉKENYSÉG RENDJÉRŐL 9. FÜGGELÉK SZABÁLYZAT SZABÁLYZAT A PÁLYÁZATI TEVÉKENYSÉG RENDJÉRŐL 1.) Az egységes pályázati rendszer kiterjed: a) a Közös Önkormányzati Hivatal valamennyi szervezeti egységének tevékenységi körébe tartozó, b) a szervezeti

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 213/2012. (12.06.) Öh. sz. határozata

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 22-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 22-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása 12. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 287 /2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. február 22-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. március 28-án tartott rendkívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. március 28-án tartott rendkívüli ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. március 28-án tartott rendkívüli ülésén. AZ ÜLÉS HELYE: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme Bihartorda, Kossuth

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 6/2015.(III.27.) Rendelet típusa: módosító Rendelet címe: A Képviselő-testület és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról

Részletesebben

11/2007. (II. 22.) MÖK

11/2007. (II. 22.) MÖK 11/2007. (II. 22.) MÖK határozat A Veszprém megyei egészségügyi ellátórendszer struktúra-átalakításának támogatása, az intézményi átalakítások megkezdése céljából a Veszprém megyei önkormányzati fenntartású

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 23-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 23-i nyilvános ülésére 1. napirendi pont Nyirád Község Önkormányzata Polgármester 8454 Nyirád, Szabadság u. 3. Tel./fax: 88/235-001; 88/506-070 e-mail: hivatal@nyirad.hu Ügyszám: 133-16/2017. Előterjesztő: Nagy Gábor Előkészítette:

Részletesebben

JAVASLAT A KÖZGYŰLÉS 2007. II. FÉLÉVI MUNKATERVÉRE. Összeállította:

JAVASLAT A KÖZGYŰLÉS 2007. II. FÉLÉVI MUNKATERVÉRE. Összeállította: MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Miskolc Megye Jogú Város K ö z g y ű l é s e KJ:16.058-2/2007. JAVASLAT A KÖZGYŰLÉS 2007. II. FÉLÉVI MUNKATERVÉRE Összeállította: Gombos Gáborné Közig. és Jogi Törvényességi

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2016. január 27-i ülésére

Részletesebben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben

Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben Alapító okirat módosításokkal egységes szerkezetben Költségvetési szerv Neve: Köröstarcsa Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Idegen neve: - Rövid neve: - Székhelye: 5622 Köröstarcsa Kossuth tér

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-132 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2017. december 13-i ülésére

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 01-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. JT/4-20/2016 Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 01-i rendkívüli nyílt üléséről

Részletesebben

K I V O N A T. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007... tartott ülésének jegyzőkönyvéből H A T Á R O Z A T

K I V O N A T. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007... tartott ülésének jegyzőkönyvéből H A T Á R O Z A T K I V O N A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2007.... tartott ülésének jegyzőkönyvéből.../2007. (...) KGY. sz. H A T Á R O Z A T Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megvitatta az Oktatási, Kulturális

Részletesebben

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2016. április 26-i ülésének határozatai 132/2016.(IV.26.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

M EG H Í V Ó. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága június 30-án (csütörtök) 16.

M EG H Í V Ó. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága június 30-án (csütörtök) 16. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi és Gazdasági Bizottság E l n ö k e 2360 Gyál, Kőrösi út 112-114. Szám: /2016. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 14-ei ülésére. 15. napirend

ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének szeptember 14-ei ülésére. 15. napirend ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 14-ei ülésére 15. napirend Tárgya: Előadó: Felszíni csapadékvíz-elvezetési pályázat Tabányi Pál polgármester : Pályázati felhívás

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 87/2012. (V.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. május 31-ei ülésének napirendjét: 1. Beszámoló a 2012. május 31-ei rendes képviselő-testületi

Részletesebben

DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL. Alapító okirat

DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL. Alapító okirat - 1 - DUNASZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL Alapító okirat Dunasziget Község Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 38. (1) bekezdése, az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2011. november 25-én tartandó testületi ülésére

Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2011. november 25-én tartandó testületi ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2011. november 25-én tartandó testületi ülésére Tárgy: az önkormányzatnál folyamatban lévő EU-s projektek utófinanszírozott támogatás részének

Részletesebben

16. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 25-i ülésére

16. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 25-i ülésére Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére 16. Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata 2014. évi közbeszerzési tervének módosítása Az előterjesztést

Részletesebben

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata 2. sz. melléklet a 114/2009. (VIII. 27.) sz. KT. határozathoz. Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata /egységes szerkezetben / Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. december 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. december 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 259/2011.(XII.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a megelőlegezési likvid hitel felvételre vonatkozó előterjesztést. A likviditásának biztosítása érdekében

Részletesebben

KIVONAT. Napirend előtt: Határozat 77/2016.(V.04.)PEÜB

KIVONAT. Napirend előtt: Határozat 77/2016.(V.04.)PEÜB KIVONAT Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottság 2016. május 05-én (szerda) 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 212/2017. (XII. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 212/2017. (XII. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 212/2017. (XII. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. Települési Arculati Kézikönyv elfogadása 2. Helyi Esélyegyenlőségi Program felülvizsgálata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2012. május 16-án a Polgármesteri Hivatal B épületi alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

Ibrány Város Önkormányzatának 2010. évi Közbeszerzési terve 1.sz. melléklet

Ibrány Város Önkormányzatának 2010. évi Közbeszerzési terve 1.sz. melléklet Ibrány Város Önkormányzatának 2010. évi Közbeszerzési terve 1.sz. melléklet Megnevezés Megkezdésének várható időpontja (hónap) 1. Közösségi közlekedés infrastrukturális fejlesztése 2010. január nemzeti

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGÚ VAROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGÚ VAROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: 1.337-6/2015. Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl Telefax: (66) 523-S04 MEGHÍVÓ A Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

K i v o n a t Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2006. (I. 26.) önkormányzati testületi

K i v o n a t Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete január 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2006. (I. 26.) önkormányzati testületi 1/2006. (I. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Püspökladányi Rendőrkapitányság vezetőjének dr. Krocsek Zoltán rendőralezredes kinevezését támogatja.

Részletesebben

2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása

2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása Módosított határozati javaslatok 2011. december 12-i ülésre 2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása A PVB javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a XII.16-i ülésen a szolgáltatóval történt egyeztetést

Részletesebben

4400 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez -

4400 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez - NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS CíMZETES FŐJEGYZŐJE 4400 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. Ügyirat száma : JKAB 68-1/2015. Ügyintéző: Faragóné ELŐTERJESZTÉS - a Közgyűléshez

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2005. január 25-én tartott nyílt üléséről 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nyílt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Gazdasági Osztály Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 30-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 30-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 1093-1/2014. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2009. (XI.2.) R E N D E L E T E. A város-rehabilitációhoz kapcsolódó feladatok ellátásáról

MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2009. (XI.2.) R E N D E L E T E. A város-rehabilitációhoz kapcsolódó feladatok ellátásáról MÁTÉSZALKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2009. (XI.2.) R E N D E L E T E A város-rehabilitációhoz kapcsolódó feladatok ellátásáról Mátészalka Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának évi ELŐZETES KÖZBESZERZÉSI TERVE. Építési beruházás

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának évi ELŐZETES KÖZBESZERZÉSI TERVE. Építési beruházás Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2017. évi ELŐZETES KÖZBESZERZÉSI TERVE Építési beruházás 1. Beszerzés tárgya Vállalkozási szerződés köztemetők ravatalozó épületeihez előtetők építésére 2.

Részletesebben

Javaslat a Képviselő-testület évi munkatervének elfogadására

Javaslat a Képviselő-testület évi munkatervének elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2018. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008.

Ásotthalom Község Jegyzőjétől. 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Ásotthalom Község Jegyzőjétől 1 /2007. Témafelelős: Farkasné Ikt.szám: /2008. Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselőinek teljesítményértékeléséhez a 2008. évi önkormányzati célok meghatározása Mell.:

Részletesebben

f élwzényczó bizottság: Előkészíte(te:

f élwzényczó bizottság: Előkészíte(te: Előterjesztés Békés Város Önkorniányzata Képviselő-testületének 2018. augusztus 30-i ülésére Sorszám: Tá;gv: Közbeszerzési eljárások megindítása Ny/2 Döntéshozatal módja: f élwzényczó bizottság: Tárgyalás

Részletesebben

Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítására

Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítására Előterjesztés sorszáma: 306. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. évi Közbeszerzési Tervének módosítására E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő testület december 16-i nyilvános ülésére 10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/563-12/2016. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő testület 2016. december 16-i nyilvános ülésére Tárgy: Előkészítette: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő testülete 2017.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. 40.145-21/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Képviselők, jegyző, aljegyző és köztisztviselők a mellékelt

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 45/2011. /XII.16./ sz. rendelete

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 45/2011. /XII.16./ sz. rendelete CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /0. /XII../ sz. rendelete az önkormányzat 0. évi pénzügyi tervéről szóló 9/0./II../ sz. rendeletének módosításáról A képviselőtestület az önkormányzathoz

Részletesebben

95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat:

95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat: 95/2007.(XI.27.) számú önkormányzati határozat: többször módosított 1990. évi LXV. törvény 8. (4) bekezdésére, az egészségügyi szolgáltatókról és az egészségügyi közszolgáltatások szervezéséről szóló 2003.

Részletesebben

Tájékoztatás: A pályázatok előkészítésére kifizetett költségekről. Testületi ülés dátuma: november 28. Készítés ideje: november 16.

Tájékoztatás: A pályázatok előkészítésére kifizetett költségekről. Testületi ülés dátuma: november 28. Készítés ideje: november 16. Tájékoztatás: A pályázatok előkészítésére kifizetett költségekről Testületi ülés dátuma: 2016. november 28. Készítés ideje: 2016. november 16. Készítette: Burzon Xénia Ellenőrizte: Szabadosné Harangozó

Részletesebben

J A V A S L A T. Város-rehabilitációs pályázathoz EU Önerő Alap támogatás igénylésre

J A V A S L A T. Város-rehabilitációs pályázathoz EU Önerő Alap támogatás igénylésre VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155 FAX: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Szám: 1-125/2010. A határozat meghozatala egyszerű szavazattöbbséget

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 19-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 19-i ülésére Előterjesztés 5. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. április 19-i ülésére Tárgy: Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására pályázat benyújtása Az előterjesztést

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben