25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. TISZÁNTÚLITAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. TISZÁNTÚLITAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai"

Átírás

1 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet TISZÁNTÚLITAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Hatályos: október 31.

2 A TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban szolgálják ki, és Ön a Társaság szolgáltatásaival, termékeivel maradéktalanul elégedett legyen. Időnként előfordulhatnak azonban olyan esetek, amikor Ön és a Társaság között véleményeltérés jelentkezik. A Társaság célja, hogy ezen eseteket gyorsan és mindkét fél számára megnyugtató módon rendezze. Jelen, Panaszkezelési Tájékoztató elnevezésű dokumentummal a Társaság segítséget kíván nyújtani abban, hogy termékeivel, szolgáltatásaival, vagy ezek minőségével, Ügyintézői magatartásával, vagy bármely más témával kapcsolatban felmerült panaszát milyen módon terjesztheti elő. Ennek érdekében kérjük, hogy figyelmesen olvassa el jelen Tájékoztatónkat, mely az esetleges bejelentésekkel, észrevételekkel és panaszos ügyek kezelésével, valamint ezek eljárási módjával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy panaszkezeléssel, valamint fogyasztóvédelemmel kapcsolatban további információt talál a Magyar Nemzeti Bank honlapján oldalon. Figyelmét és együttműködését köszönjük! TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet Hatályos:

3 1. Panaszbejelentés módja a Társaságnál A Társaság az Ügyfelei által előterjesztett panaszbejelentéseket az alábbi módon fogadja el: szóban: o a személyesen: a Társaság székhelyén minden hétfőn 8 órától 17 óráig, keddtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken pedig 8 órától 14,30 óráig, valamint jelen Tájékoztató 3. számú mellékletében közzétett ügyfélfogadási helyein, annak nyitvatartási idejében, o telefonon: a telefonszámon, minden hétfőn 8 órától 17 óráig, keddtől csütörtökig 8 órától 16 óráig, pénteken pedig 8 órától 14,30 óráig. o nyitvatartási időn kívül a hét minden napján folyamatosan (a nap 24 órájában) elérhető telefonos helpcenter szolgáltatás útján: telefonszámon. írásban: o a Társaság székhelyére címezve 4026 Debrecen, Bethlen u A. ép. I/6. o a Társaság telefaxszámán: /202 o elektronikus levélben a hét minden napján 0-24 óráig, a kozpont@tiszantulitakarek.hu címen fogadja A panaszok bejelentése, kivizsgálása, valamint megválaszolása díjmentes! A panasz kivizsgálása az összes vonatkozó körülmény figyelembevételével történik. A Társaság részére ben, vagy az internetbanki postafiókba érkező panaszok esetén, az Ügyfél részére haladéktalanul visszaigazoló kerül megküldésre, melyben az ügyfél tájékoztatást kap beadványa beérkezéséről, és a Társaság panaszkezelési tájékoztatójának elérhetőségéről, panaszkezelési eljárásáról. A szóbeli panasz esetén a Társaság munkatársa felhívja a panaszos figyelmét a jelen panaszkezelési tájékoztató elérhetőségére, amely tartalmazza a panaszkezelési eljárásra vonatkozó információkat. A panasz benyújtásakor kérjük, az alábbi adatokat szíveskedjen megadni a Társaság részére: név lakcím (székhely), illetve levelezési cím, azonosító szám (szerződésszám, hitelazonosító szám, számlaszám, bankkártya száma, stb.) telefonszám panasszal érintett termék/szolgáltatás panasz leírása, oka és az Ön igénye panasza alátámasztásához szükséges, az Ön birtokában lévő dokumentumok másolata értesítés módja meghatalmazott útján történő eljárás esetén, érvényes meghatalmazás a panasz kivizsgálásához, megválaszolásához szükséges egyéb adat Hatályos:

4 2. A panasz kivizsgálása A Társaság a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és lehetőség szerint orvosolja. Amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, vagy Ön a panasz kezelésével nem ért egyet, úgy az Ön szóbeli panaszáról a Társaság munkatársa Jegyzőkönyvet vesz fel. A Jegyzőkönyv kitöltését követően, a Társaság átadja Önnek, annak másolati példányát. Telefonon előterjesztett panaszok esetén, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása és orvoslása nem lehetséges, vagy Ön nem ért egyet a válasszal, a Társaság munkatársa a panaszról Jegyzőkönyvet vesz fel. A telefonon közölt szóbeli panaszról felvett Jegyzőkönyv egy másolati példányát a Társaság a panaszra adott válasszal egyidejűleg megküldi az Ön részére. A szóbeli illetve telefonon közölt panaszról készült jegyzőkönyvnek az alábbiakat kell tartalmaznia: a) az ügyfél neve, b) az ügyfél lakcíme, székhelye, illetve amennyiben szükséges, levelezési címe, c) a panasz előterjesztésének helye, ideje, módja, d) az ügyfél panaszának részletes leírása, a panasszal érintett kifogások elkülönítetten történő rögzítésével, annak érdekében, hogy az ügyfél panaszában foglalt valamennyi kifogás teljes körűen kivizsgálásra kerüljön, e) a panasszal érintett szerződés száma, ügytől függően ügyfélszám, illetve a tag pénztári azonosítója, f) az ügyfél által bemutatott iratok, dokumentumok és egyéb bizonyítékok jegyzéke, g) amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a jegyzőkönyvet felvevő személy és - telefonon közölt szóbeli panasz kivételével - az ügyfél aláírása, h) a jegyzőkönyv felvételének helye, ideje és i) a panasszal érintett szolgáltató neve és címe. Telefonon történő panaszkezelés esetén a Társaság az adott helyzetben elvárható módon eljárva biztosítja, az Ön által indított hívás sikeres felépülésének időpontjától számított öt percen belül, az ügyintéző élőhangos bejelentkezését. Az Ön által előterjesztett panasz ezt követően átadásra kerül a Társaság panaszkezeléssel foglalkozó szakterületének, amely az indokolással ellátott, teljes körű válaszát, vagy megoldási javaslatát a lehető leggyorsabban, legfeljebb a bejelentéstől számított 30 napon belül, megküldi Önnek. Ügyintézőink az Ön erre irányuló kérdése esetén, tájékoztatást nyújtanak arról, hogy panaszának kivizsgálása milyen szakaszban van. Amennyiben Ön meghatalmazott útján kívánja benyújtani panaszát, erre is lehetősége nyílik, ez esetben javasoljuk, hogy a jelen Tájékoztató 2. számú mellékletében található nyomtatványt használja. A meghatalmazást minden esetben közokiratba vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba kell foglalni.(amennyiben nem a Társaság által megadott nyomtatványt használja, kérjük, ügyeljen arra, hogy a meghatalmazás a polgári perrendtartásról szóló évi III. törvényben meghatározott - a közokiratra és a teljes bizonyító erejű magánokiratra vonatkozó - követelményeknek eleget tegyen. Ehhez mintául szolgálhat a jelen Hatályos:

5 Tájékoztató 2. számú mellékletében található nyomtatvány, amelyet ha kitölt, aláírja és két tanúval is aláírattatja, az megfelel a teljes bizonyító erejű magánokirat követelményeinek.) Telefonon előterjesztett panaszok esetén, amennyiben a panasz azonnali kivizsgálása telefonon nem lehetséges, vagy Ön nem ért egyet a válasszal, a Társaság munkatársa a panaszról Jegyzőkönyvet vesz fel. A telefonon közölt szóbeli panaszról felvett Jegyzőkönyv 1 (egy) darab másolati példányát a Társaság a válaszadással egy időben megküldi az Ön részére. Írásos panaszát Ön előterjesztheti: Ön által megírt levélként, aa Magyar Nemzeti Bank által közzétett formanyomtatványon (1. számú melléklet). Írásos panaszát elektronikus levélben is eljuttathatja a Társaság részére, a fent jelölt módon: Ön által megírt levélként, a Magyar Nemzeti Bank által közzétett formanyomtatványon (1. számú melléklet). annak elektronikus úton történő megküldésével. Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Bank által a fogyasztói panasz bejelentésére kialakított formanyomtatvány elérhető az ügyfélszolgálati helyeken, valamint a Társaság honlapján is. Tájékoztatjuk Önt, hogy elektronikus levélben kizárólag akkor áll módjában a Társaságnak megválaszolni az Ön panaszát, amennyiben az általános információval megválaszolható, illetve amennyiben Ön kifejezetten kéri (írásban, ben, illetve telefonon a jelen Tájékoztató 1. pontjában megjelölt telefonszámok bármelyikén), hogy a Társaság panaszát elektronikusan válaszolja meg az Ön által megadott címre. Ennek hiányában a Társaság válaszát postai úton küldi meg Önnek. 3. A panaszok megválaszolása A Társaság az Ön által előterjesztett panasszal kapcsolatos, indokolással ellátott válaszlevelét a panasz közlését követő 30 (azaz harminc) naptári napon belül megküldi az Ön részére. Amennyiben a válaszadási határidő hétvégére, vagy munkaszüneti napra esik, a válaszlevél megküldésének határideje a munkaszüneti napot megelőző munkanap. 4. A panaszok nyilvántartása A panaszokról, valamint az azok rendezését, megoldását szolgáló intézkedésekről a Társaság nyilvántartást vezet. A nyilvántartás tartalmazza: Hatályos:

6 a panasz leírását, a panasz tárgyát képező esemény vagy tény megjelölését, a panasz benyújtásának időpontját, a panasz rendezésére vagy megoldására szolgáló intézkedés leírását, elutasítás esetén annak indokát, az intézkedés teljesítésének határidejét és a végrehajtásért felelős személy megnevezését, a panaszra adott válaszlevél postára adásának (kiküldésének) dátumát. 5. Jogorvoslati lehetőségek a panaszkezelési eljárásban Amennyiben az Ön által előterjesztett panaszt a Társaság elutasítja, a Társaság az Ön számára megküldött válaszlevélben tájékoztatja Önt a panasza szerinti, alábbi jogorvoslati lehetőségekről. Amennyiben panasza fogyasztóvédelmi rendelkezések megsértése ellen irányult, jogorvoslatért fordulhat: Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjához (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9., levelezési címe: 1534 Budapest, BKKP Pf. 777, telefon: , cím: ugyfelszolgalat@mnb.hu), Amennyiben a panasza a szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogorvoslatért fordulhat: Pénzügyi Békéltető Testülethez (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9, ügyfélszolgálat: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39., levelezési címe: H-1525 Budapest BKKPPf. 172, telefon: , cím: ugyfelszolgalat@mnb.hu), illetve bírósághoz. A panasz kivizsgálására előírt 30 napos törvényi határidő eredménytelen eltelte esetén, a Pénzügyi Békéltető Testület, a Magyar Nemzeti Bank illetve a bíróság eljárását kezdeményezheti. A Társaság az elutasított panaszbeadványra adott válaszlevélben köteles tájékoztatni Önt arról, hogy tett-e általános alávetési nyilatkozatot, amellyel a Pénzügyi Békéltető Testület által hozott határozatot magára nézve kötelezőnek és végrehajthatónak fogadta el. A válaszlevelében meg kell adnia a Magyar Nemzeti Bank illetve a Pénzügyi Békéltető Testület levelezési címét, telefonszámát, valamint a testületi, illetve fogyasztóvédelmi eljárás kezdeményezésére rendszeresített formanyomtatványok: elektronikus elérhetőségét, ( ) ügyfélszolgálati elérhetőségét. ( cím: ugyfelszolgalat@mnb.hu; Telefon: ; Cím: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) Amennyiben a Társaság az Ön panaszbeadványát elutasította, vagy amennyiben a Társaság a 30 naptári napos válaszadási határidőn belül nem küld Önnek választ, úgy Ön a Társaság Hatályos:

7 alábbi elérhetőségein kérheti, hogy a Pénzügyi Békéltető Testület, illetve az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ előtt megindítható eljárás alapjául szolgáló kérelmi nyomtatványt a Társaság haladéktalanul, elektronikusan, vagy postai úton, díjmentesen küldje meg az Ön részére: telefonszám: cím: kozpont@hajdutakarek.hu postai cím: 4026 Debrecen, Bethlen u A. ép. I/6. Fogyasztónak nem minősülő ügyfeleink a panasz elutasítása vagy a panasz kivizsgálására előírt 30 naptári napos törvényi válaszadási határidő eredménytelen eltelte esetén a polgári perrendtartás szabályai szerint bírósághoz fordulhatnak. A Pénzügyi Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti az, aki a Pénzügyi Békéltető Testület eljárására vonatkozó szabályok alapján fogyasztónak minősül. Fogyasztón az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyt kell érteni. Nem minősül fogyasztónak, ezért a Pénzügyi Békéltető Testület eljárását sem kezdeményezheti az egyéni vállalkozó, egyéni cég, gazdasági társaság, jogi személyek, jogi személyiség nélküli szervezetek, társasházak. A pénzügyi békéltetés, mint alternatív vitarendezési fórum tipikusan a magánszemélyek fogyasztóvédelmi jogintézménye. 6. Közzététel A Társaság a Panaszkezelési Tájékoztatót az ügyfelek számára nyitva álló helyiségeiben és amennyiben azzal rendelkezik, honlapján ( is közzéteszi. 7. Adatvédelem, panaszkezeléssel kapcsolatos megőrzési határidők Tájékoztatjuk, hogy a Társaság a panaszt benyújtó ügyfelei adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Ön által, a panaszkezelési eljárás során közölt személyes adatokat a Társaság kizárólag a panasz ügyintézésével kapcsolatosan kezeli. Az Ön által előterjesztett panasszal kapcsolatos írásbeli dokumentumokat (a panaszt és az arra adott választ, valamint a vizsgálattal kapcsolatban keletkezett dokumentumokat) a Társaság 5 évig őrzi meg. A telefonon közölt szóbeli panaszról készült hangfelvételt a Társaság öt évig őrzi meg. A telefonon közölt szóbeli panaszról készült hangfelvételt a Bank öt évig őrzi meg, és az ügyfél kérésére biztosítja a hangfelvétel visszahallgatását, továbbá térítésmentesen kérésének megfelelően huszonöt (25) napon belül rendelkezésére bocsátja a hangfelvételről készített hitelesített Jegyzőkönyvet. A Bank az ügyfél kérésére első alkalommal térítésmentesen kiadja a hangfelvétel másolatát. További hangfelvétel másolatok igénylésére a Bank által alkalmazott - befektetési szolgáltatáshoz és kiegészítő szolgáltatáshoz kapcsolódó - költség és díjtételek jegyzéke irányadó. Hatályos:

8 8. Jelzáloghitel-közvetítői tevékenységgel kapcsolatban felmerülő panaszok kezelése: Az ügyfelek panaszukkal Társasághoz, mint függő jelzáloghitel közvetítőhöz, a Fundamenta- Lakáskassza Zrt.-hez, mint megbízó pénzügyi intézményhez fordulhatnak. A Társaságnál a jelzáloghitel-közvetítői tevékenységgel kapcsolatban felmerülő panaszok kezelésére is a fent részletesen leírt rendelkezések vonatkoznak. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. panaszkezelési szabályzata elérhető a oldalon keresztül. Hatályos:

9 1. sz. melléklet A PÉNZÜGYI SZERVEZETHEZ (TÁRSASÁGHOZ, BIZTOSÍTÓHOZ, STB.) BENYÚJTANDÓ PANASZ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓVAL KAPCSOLATOS VITÁK RENDEZÉSÉRE Név: Panasszal érintett pénzügyi szervezet Felek adatai Név: Ügyfél Szerződésszám/ügyfélszám: Lakcím/székhely/levelezési cím: Telefonszám: Értesítés módja (levél, ): Csatolt dokumentumok (pl. számla, szerződés, képviselő meghatalmazása) Panaszügyintézés helye (pl. fióktelep, központ, székhely, közvetítő):* Hatályos:

10 *személyesen tett panasz esetén I. Ügyfél panasza és igénye Panasztétel időpontja a pénzügyi szervezetnél (személyesen tett panasz esetén): [A pénzügyi szervezetnek megküldött panaszt célszerű tértivevényes és ajánlott küldeményként postázni. A panasszal érintett szervezetnek a panasz kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésére, hogy az ügyet érdemben megvizsgálja és a panasszal kapcsolatos álláspontját, illetve intézkedéseit indoklással ellátva az ügyfélnek írásban megküldje.] Panaszolt szolgáltatástípus (pl. lakáshitel, KGFB): Panasz oka: Nem nyújtottak szolgáltatást Nem a megfelelő szolgáltatást nyújtották Késedelmesen nyújtották a szolgáltatást A szolgáltatást nem megfelelően nyújtották A szolgáltatást megszüntették Kára keletkezett Nem volt megelégedve az ügyintézés körülményeivel Téves tájékoztatást nyújtottak Hiányosan tájékoztatták Díj/költség/kamat változtatásával nem ért egyet Járulékos költségekkel nem ért egyet Egyéb szerződéses feltételekkel nem ért egyet Kártérítés összegével nem ért egyet A kártérítést visszautasították Nem megfelelő kártérítést nyújtottak Szerződés felmondása Egyéb panasza van Hatályos:

11 Egyéb típusú panasz megnevezése: II. A panasz részletes leírása: [Kérjük egyes kifogásainak elkülönítetten történő rögzítését annak érdekében, hogy a panaszában foglalt minden kifogás kivizsgálásra kerüljön. ] Kelt: Aláírás:

12 MEGHATALMAZÁS 2. sz. melléklet Alulírott, Név: Születési név: Születési hely, idő: Anyja neve: Lakcím: Személyazonosító igazolvány száma: meghatalmazom Név: Születési név: Születési hely, idő: Anyja neve: Lakcím: Személyazonosító igazolvány száma: hogy a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet részére benyújtandó panaszommal kapcsolatosan teljes jogkörrel képviseljen. Helyettem és nevemben eljárjon, a panaszt és a kapcsolódó nyilatkozatokat, nyomtatványokat képviseletemben aláírja, a panaszra adott választ átvegye, arra további észrevételt, nyilatkozatot tegyen. Jelen meghatalmazással felmentést adok a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet részére, a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) rendelkezéseiben meghatározott banktitok és a befektetési vállalkozásokról és árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) rendelkezéseiben meghatározott értékpapírtitok megtartásának kötelezettsége alól. Kelt: Meghatalmazó Meghatalmazott Név: Lakcím: Tanú 1 Tanú 2 Aláírás Név: Lakcím: Aláírás a szövetkezeti hitelintézetek és a Takarékbank részére Verzió: Megnevezés: Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos:

13 3. sz. melléklet A TISZÁNTÚLI TAKARÉK TAKARÉKSZÜVETKEZET ÜGYFÉLSZOLGÁLATI, ÜGYFELEK SZÁMÁRA NYITVA ÁLLÓ HELYISÉGEINEK ELÉRHETŐSÉGE (cégnév, cím, telefonszám, telefaxszám), VALAMINT NYITVATARTÁSI IDEJE Régió Település Fiók címe Telefon/FAX Fiókvezető neve cím Nyítvatartás Debrecen Debrecen Központ 4026 Debrecen Bethlen u A. lph. I/6. (52 ) kozpont@tiszantulitakarek.hu Apagy 4553 Apagy, Béke utca 2/b. (42) Dávid Józsefné apagy@tiszantulitakarek.hu Balsa 4468 Balsa, Szabolcsvezér út 35/a. (42) Csernyák Istvánné balsa@tiszantulitakarek.hu Buj 4483 Buj, Rákóczi u. 3. (42) Harkály Lászlóné buj@tiszantulitakarek.hu Demecser 4516 Demecser, Kétezer-egy tér 3. (42) Barkaszi Csabáné demecser@tiszantulitakarek.hu Gávavencsell 4471 Gávavencsellő, Petőfi utca 3. (42) Vattamányné Márton Ágnes gavavencsello@tiszantulitakarek.hu ő Ibrány 4484 Ibrány, Lehel u. 3. (42) Gere Lászlóné ibrany@tiszantulitakarek.hu Kemecse 4501 Kemecse, Móricz Zs. U. 65. (42) Bogár Gyuláné kemecse@tiszantulitakarek.hu Kótaj 4482 Kótaj, Kossuth u. 17. (42) Orosz Mihályné kotaj@tiszantulitakarek.hu Levelek 4555 Levelek, Rákóczi utca 4. (42) Kéninger Istvánné levelek@tiszantulitakarek.hu Nagyhalász 4485 Nagyhalász, Kossuth út 9/a. (42) Köröskényi Tiborné nagyhalasz@tiszantulitakarek.hu Nyírtelek 4461 Nyírtelek, Arany János utca 1. (42) Prill Istvánné nyirtelek@tiszantulitakarek.hu Ófehértó 4558 Ófehértó, Alkotmány út 67. (42) Kiss Istvánné ofeherto@tiszantulitakarek.hu 4465, Szent István utca 25. (42) Sztankovics Tiborné rakamaz@tiszantulitakarek.hu Ramocsaháza 4536 Ramocsaháza, Kossuth utca 106/a. (42) Nagy Erzsébet ramocsahaza@tiszantulitakarek.hu Sényő 4533 Sényő, Kossuth utca 20/c. (42) Molnár Ferencné senyo@tiszantulitakarek.hu Timár 4466 Timár, Kossuth út 2. (42) Csernyák Istvánné timar@tiszantulitakarek.hu Tiszabercel 4474 Tiszabercel, Vásártér u. 5. (42) Vojsánszki Istvánné tiszabercel@tiszantulitakarek.hu Tiszadob 4456 Tiszadob, Táncsics u. 2. (42) Mezei Ibolya Zsuzsanna tiszadob@tiszantulitakarek.hu Tiszaeszlár 4464 Tiszaeszlár, Rákóczi utca 79. (42) Vass Krisztián tiszaeszlar@tiszantulitakarek.hu Tiszalök 4450 Tiszalök, Kossuth utca 79/b. (42) Csikós Erika tiszalok@tiszantulitakarek.hu Tiszanagyfalu 4463 Tiszanagyfalu, Szabadság út 29. (42) Nádasdi Ákos tiszanagyfalu@tiszantulitakarek.hu Tiszavasvári 4440 Tiszavasvári, Kossuth u. 1. (42) Nagy Anita tiszavasvari@tiszantulitakarek.hu Tokaj 3910 Tokaj Bajcsy Zs. Endre u. 18. (47) Hegedűsné Tamás Réka tokaj@tiszantulitakarek.hu Fehérgyarmat Ajak 4524 Ajak, Kiss Ernő u. 3. (45) Pál Károly ajak@tiszantulitakarek.hu Fehérgyarmat Barabás 4937 Barabás, Árpád utca 15. (45) Biri Sándorné barabas@tiszantulitakarek.hu Fehérgyarmat Beregsurány 4933 Beregsurány, Árpád u. 28. (45) Kovács Imre Bertalanné beregsurany@tiszantulitakarek.hu Fehérgyarmat Dombrád 4492 Dombrád, Kossuth u. 23/A. (45) Kovács Bernadett dombrad@tiszantulitakarek.hu a szövetkezeti hitelintézetek és a Takarékbank részére Verzió: Megnevezés: Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos:

14 Fehérgyarmat Fehérgyarmat 4900 Fehérgyarmat, Móricz Zsigmond u. 19. (44) Szerdahelyiné Séra Marianna Fehérgyarmat Fényeslitke 4621 Fényeslitke, Kossuth u (45) Tibor Gyuláné Fehérgyarmat Jánkmajtis 4741 Jánkmajtis, Kossuth u. 12. (44) Miski Bernadett Fehérgyarmat Kisar 4921 Kisar, Tisza u. 11/a. (44) Törös Albertné Fehérgyarmat Kisvárda 4600 Kisvárda, Szent László u. 68. (45) Füredi Gábor Fehérgyarmat Kölcse 4965 Kölcse, Kölcsey u. 86. (44) Siposné Nyíri Andrea Fehérgyarmat Mándok 4644 Mándok, Petőfi tér 12. (45) Szakszonné Palcsik erzsébet Fehérgyarmat Nagyvarsány 4812 Nagyvarsány, Kossuth u. 1. (45) Gebeiné Sütő Katalin Fehérgyarmat Nyírmada 4564 Nyírmada, Kálvin tér 16. (45) Tóth Józsefné Fehérgyarmat Pátroha 4523 Pátroha, Kossuth u. 1/A. (45) Gyarmati Csilla Fehérgyarmat Szatmárcseke 4945 Szatmárcseke, Kölcsey u. 4. (44) Varga Péterné Fehérgyarmat Tarpa 4931 Tarpa, Kossuth u. 25/h. (45) Bíró Dániel Fehérgyarmat Tiszabecs 4951 Tiszabecs, Rákóczi u. 55. (44) Daniné Balogh Ildikó Tiszakerecsen 4834 Tiszakerecseny, Óvoda u. 7. (45) Danku Lászlóné Fehérgyarmat y Vásárosnamé 4800 Vásárosnamény, Rákóczi u. 1. (45) Demjén Mária vasarosnameny@tiszantulitakarek.hu Fehérgyarmat ny Fehérgyarmat Záhony 4625 Záhony, Alkotmány u. 2. (45) Radóczi Zoltánné zahony@tiszantulitakarek.hu Baktalóránthá 4561 Baktalórántháza, Vasút út 2. (42) Csoma Erzsébet baktaloranthaza@tiszantulitakarek.hu za Csenger 4765 Csenger, Ady En. Út 5. (44) Cziberéné Simon Beáta csenger@tiszantulitakarek.hu Encsencs 4374 Encsencs, Fő u. 81. (42) Vadon Albertné encsencs@tiszantulitakarek.hu Györtelek 4752 Győrtelek, Kossuth út 19/a (44) Tóth Lászlóné gyortelek@tiszantulitakarek.hu Hodász 4334 Hodász, Széchenyi út 8. (44) Számel Zsoltné hodasz@tiszantulitakarek.hu Kocsord 4751 Kocsord, Árpád út 59. (44) Halász Noémi kocsord@tiszantulitakarek.hu Máriapócs 4326 Máriapócs, Kossuth tér 24. (42) Sitku Józsefné mariapocs@tiszantulitakarek.hu 4700, Kossuth u. 41. (44) Hetényi Sándorné mateszalka@tiszantulitakarek.hu , Bajcsy-Zsilinszki E. u. 30. (44 ) Szilvássy Tibor mateszalka@tiszantulitakarek.hu Szabolcs Mérk 4352 Mérk, Hunyadi u. 98. (44) Böszörményi Jánosné merk@tiszantulitakarek.hu Nagyecsed 4355 Nagyecsed, Rákóczi u. 16. (44) Bíróné Sarkadi Judit nagyecsed@tiszantulitakarek.hu Nyírbátor 4300 Nyírbátor, Váci M. út 21. (42) Szerencsi Zoltán Nyírbéltek 4372 Nyírbéltek, Kossuth u. 16. (42) Katona Antalné nyirbeltek@tiszantulitakarek.hu Nyírbogát 4361 Nyírbogát, Kossuth u. 5. (42) Kinczel-Turucz Melinda nyirbogat@tiszantulitakarek.hu Nyírcsaholy 4356 Nyírcsaholy, Hunyadi u. 14. (44) Szabó Jánosné nyircsaholy@tiszantulitakarek.hu Nyírlugos 4371 Nyírlugos, Bélteki u. 4. (42) Simonné Piczil Csilla nyirlugos@tiszantulitakarek.hu Nyírmeggyes 4722 Nyírmeggyes, Bajcsy Zs. Út 5. (44) Kovács Ágnes nyirmeggyes@tiszantulitakarek.hu Nyírvasvári 4341 Nyírvasvári, Bátori u. 3/A. (42) Csóti Zoltán Attiláné nyirvasvari@tiszantulitakarek.hu Ópályi 4821 Ópályi, Szent II. János Pál Pápa tér 4. (44) Krasznai Ildikó opalyi@tiszantulitakarek.hu Őr 4336 Őr, Kossuth u. 3. (44) Kántorné Nagy Ibolya or@tiszantulitakarek.hu Porcsalma 4761 Porcsalma, Szabadság tér 20. (44) Szakács Gyuláné porcsalma@tiszantulitakarek.hu Pócspetri (42) Szmolinka Zoltán Ignáczné 4327 Pócspetri, Pócsi út 7/A. Szamosszeg 4824 Szamosszeg, Bezerédi út 2. (44) Balogh Béláné szamosszeg@tiszantulitakarek.hu Vaja 4562 Vaja, Damjanich u. 70. (44) Molnár György vaja@tiszantulitakarek.hu Balkány 4233 Balkány, Fő u. 31. (42) Gere Zoltán balkany@tiszantulitakarek.hu a szövetkezeti hitelintézetek és a Takarékbank részére Verzió: Megnevezés: Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos:

15 Biri 4235 Biri, Kossuth u. 4. (42) Szilágyi Mihályné Bököny 4231 Bököny, Dózsa György u. 5. (42) Orosz jánosné Érpatak 4245 Érpatak, Béke u. 29. (42) Bodnár János Lászlóné Geszteréd 4232 Geszteréd, Petőfi u. 9. (42) Sándor Jánosné Kállósemjén 4324 Kállósemjén, Kossuth u (42) Papp Gergő Kálmánháza 4434 Kálmánháza, Nyíregyházi út 55. (42) Pásztorné Papp Andrea Nagykálló 4320 Nagykálló, Zrinyi M. u. 22. (42) Pállné Tóth Andrea Napkor 4552 Napkor, Apagyi utca 2/a. (42) Juhász Margit 4400, Kossuth u. 66/A. (42) Lekli Zoltán 4400, Országzászló tér 4. (42) Gulyás Ádám 4400, Szent István u. 27. (42) Bélteki Ferencné 4400, Búza tér 9. (42) Németh Diána 4400, Széchenyi út 23. (42) Ádám Zoltán Jósaváros, Ungvár stny. 35. (42) Hevesi Erika Örökösföld, Fazekas J. 9/a. (42) Grexa Noémi Borbánya, Kállói út (42) Pók Dániel borbanya@tiszantulitakarek.hu Nyírpazony 4531 Nyírpazony, Vasvári Pál utca 27. (42) Fekete Andrea nyirpazony@tiszantulitakarek.hu Oros Oros, Fő út 3. (42) Zomborszkiné Demkó Mária oros@tiszantulitakarek.hu Szakoly 4234 Szakoly, Mátyás király u. 2. (42) Felföldi Béláné szakoly@tiszantulitakarek.hu Újfehértó 4244 Újfehértó, Béke tér 4. (42) Iványi Istvánné ujfeherto@tiszantulitakarek.hu Balmazújváro s 4060 Balmazújváros, Veres Péter u. 3. (52) Fehér Szabolcs balmazujvaros@tiszantulitakarek.hu Bocskaikert 4241 Bocskaikert, Csillag u. 1. (52) Gáborné Kocsis Katalin bocskaikert@tiszantulitakarek.hu Db, Kishegyesi 4031 Debrecen, Kishegyesi út 46. (52) Dobi Marianna debrecen.kishegyesi@tiszantulitakarek.hu Debrecen Debrecen, Mátyás király u. 29. (52) Maczali Erika debrecen.matyas@tiszantulitakarek.hu Debrecen Debrecen, Böszörményi u. 66 (52) Stefán Jánosné Debrecen- Józsa 4225 Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi u. 9. (52) Molnár József jozsa@tiszantulitakarek.hu Ebes 4211 Ebes, Ady Endre u. 2. (52) Dobi Marianna ebes@tiszantulitakarek.hu Földes böször mény 4177 Földes, Fő u. 1. (52) Pércsiné Nagyidai Emma 4220 böszörmény, Kossuth L. u. 9. (52) Radácsi Erzsébet hajduboszormeny@tiszantulitakarek.hu dorog 4087 dorog, Tokaji út 6. (52) Szakálné Papp Judit hajdudorog@hajdutakarek.hu hadház 4242 hadház, Bocskai tér 2/a (52) Gáborné Kocsis Katalin hajduhadhaz@tiszantulitakarek.hu nánás 4080 nánás, Kossuth u. 17. (52) Martinek Valéria hajdunanas@tiszantulitakarek.hu sámson 4251 sámson, Rákóczi u. 6. (52) Hajduné Simon Angéla hajdusamson@tiszantulitakarek.hu szoboszl 4200 szoboszló, Hősök tere 15. (Pf. 79.) (52) Rövidné Bangó Róza hajduszoboszlo@tiszantulitakarek.hu ó Hortobágy 4071 Hortobágy, Petőfi tér 3. (52) Fehér Szabolcs hortobagy@tiszantulitakarek.hu Létavértes 4281 Létavértes, Baross u. 1. (52) Gáspár Mihály letavertes@tiszantulitakarek.hu Mikepércs 4271 Mikepércs, Petőfi u. 78/a. (52) Nagy Andrásné mikepercs@tiszantulitakarek.hu Nagyhegyes 4064 Nagyhegyes, Kossuth Lajos u. 1. (52) Remenyik Ferencné nagyhegyes@tiszantulitakarek.hu Nyírábrány 4264 Nyírábrány, Jókai út 1/A. (52) Szatmáriné Papp Orsolya nyirabrany@tiszantulitakarek.hu Nyíradony 4254 Nyíradony, Árpád tér 12. (Pf. 36.) (52) Benes Tamásné nyiradony@tiszantulitakarek.hu a szövetkezeti hitelintézetek és a Takarékbank részére Verzió: Megnevezés: Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos:

16 (52) Gécziné Barna Andrea Nyíracsád 4262 Nyíracsád, Kassai u sz Nyírmártonfal 4263 Nyírmártonfalva, Kossuth u. 19. (52) Imre Tiborné va Téglás 4243 Téglás, Dózsa Gy u. 13. (Pf. 12.) (52) Ádámné Györgyi Erika Vámospércs 4287 Vámospércs Nagy u. 9. (52) Horváth Pálné Báránd 4161 Báránd, Vörösmarty u. 34. (52) Tóthné Takács Angéla Berekböször mény Berettyóújfal u kereszte s 4116 Berekböszörmény, Köztársaság tér 2-4. (54) Szabó Piroska berekboszormeny@tiszantulitakarek.hu 4100 Berettyóújfalu Dózsa György u (54) Szécsényiné Pántya Henrietta berettyoujfalu@tiszantulitakarek.hu 4110 keresztes, Hősök tere 10. (54) Szabóné Bagdi Beáta biharkeresztes@tiszantulitakarek.hu nagybajo 4172 nagybajom, Rákóczi u. 15. (54) Máthé Hajnalka biharnagybajom@tiszantulitakarek.hu m Debrecen 4026 Debrecen, Bethlen u (52) Lukács Valéria debrecen.bethlen@tiszantulitakarek.hu Debrecen 4024 Debrecen, Petőfi tér 6. (52) Ötvös Vilma debrecen.petofi@tiszantulitakarek.hu Derecske 4130 Derecske, Rákóczi u. 2. (Pf. 9.) (54) Porkoláb Gyuláné derecske@tiszantulitakarek.hu bagos 4273 bagos, Nagy u (52) Dienes Gyöngyi hajdubagos@tiszantulitakarek.hu szovát 4212 szovát, Piac u. 2. (52) Szécsi Éva hajduszovat@tiszantulitakarek.hu Hosszúpályi 4274 Hosszúpályi, Bagosi u. 2. (52) Pásztorné Szána Irma hosszupalyi@tiszantulitakarek.hu Kaba 4183 Kaba Rákóczi út 120. (52) Nagyné Kiss Anita kaba@tiszantulitakarek.hu Körösszegapá 4135 Körösszegapáti, Kossuth u. 46. ti (54) Szabó Piroska korosszegapati@tiszantulitakarek.hu Monostorpály 4275 Monostorpályi, Landler tér 1. i (52) Futó Ferencné monostorpalyi@tiszantulitakarek.hu Nádudvar 4181 Nádudvar Fő u. 92. (52) Pavalacs Lajosné nadudvar@tiszantulitakarek.hu Nagykereki 4127 Nagykereki, Kossuth u. 8. (54) Siposné Gráfel Karolina nagykereki@tiszantulitakarek.hu Nagyrábé 4173 Nagyrábé Kossuth u. 24. (52) Gál Gyuláné nagyrabe@tiszantulitakarek.hu Püspökladány 4150 Püspökladány Gagarin u. 1. (52) Csóka Lászlóné puspokladany@tiszantulitakarek.hu Sáránd 4272 Sáránd, Nagy u. 50. (52) , Szegedi Adrienn sarand@tiszantulitakarek.hu Sárrétudvari 4171 Sárrétudvari, Széchenyi u.6. (54) Kasza Istvánné sarretudvari@tiszantulitakarek.hu Tépe 4132 Tépe, Rákóczi u. 1. (54) Porkoláb Gyuláné tepe@tiszantulitakarek.hu Váncsod 4119 Váncsod, Kossuth u. 81. (54) Bodnárné Molnár Anikó vancsod@tiszantulitakarek.hu a szövetkezeti hitelintézetek és a Takarékbank részére Verzió: Megnevezés: Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos:

17 a szövetkezeti hitelintézetek és a Takarékbank részére Verzió: Megnevezés: Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos:

A Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet (4026 Debrecen, Bethlen utca ) alábbi kirendeltségeiben megszűnik a fent hivatkozott tevékenység:

A Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet (4026 Debrecen, Bethlen utca ) alábbi kirendeltségeiben megszűnik a fent hivatkozott tevékenység: A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (Székhely: 1122 Budapest, Pethényi köz 10., Cg.: 01-10-041206) - hivatkozással a Bszt. 123. (1) bekezdésének e) f) pontjára közzéteszi, hogy a Főnix Takarékszövetkezet

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat 22/2014. számú közvetlen hatályú szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet Tompa és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos: 2014. december 18. A Tompa és Vidéke

Részletesebben

a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai KM 3. számú melléklet

a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai KM 3. számú melléklet a Takarékbank Zrt. 22/2014. számú közvetlen hatályú szabályzata alapján a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai KM 3. számú melléklet 2 Hatályos: 2015. év február hó 4. napjától A

Részletesebben

A Főnix Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Főnix Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Főnix Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Főnix Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban

Részletesebben

A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai

A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Bank) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban szolgálják ki,

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2016. július 04. A MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk!

Részletesebben

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Dél TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban

Részletesebben

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Dél TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban

Részletesebben

A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai

A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Bank) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban szolgálják ki,

Részletesebben

A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai (Panaszkezelési Tájékoztató)

A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai (Panaszkezelési Tájékoztató) A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai (Panaszkezelési Tájékoztató) Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Bank) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

Óra:perc formátum Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek. Ügyfélfogadás: 07:30-17:00 07:30-16:00 07:30-16:00 07:30-16:00 07:30-14:30

Óra:perc formátum Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek. Ügyfélfogadás: 07:30-17:00 07:30-16:00 07:30-16:00 07:30-16:00 07:30-14:30 1. számú melléklet: Ügyfélfogadás rendje(nyitva tartás), valamint Pénztári órák, forintban és valutában megadott Pénztári ki- és befizetési megbízások esetén (valutaforgalom csak a *-gal megjelölt fiókjaink

Részletesebben

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Dél TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban

Részletesebben

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.04.01. A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

Az M7 TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

Az M7 TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Az M7 TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! Az M7 TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. K4. számú melléklet

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. K4. számú melléklet 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Békés Takarék Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető leghatékonyabban

Részletesebben

Panaszkezelési Tájékoztató. A Takarék Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályai

Panaszkezelési Tájékoztató. A Takarék Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályai Panaszkezelési Tájékoztató A Takarék Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályai A Takarék Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Faktorház Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai

Részletesebben

Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet Hartai Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2014. december 18. A Hartai Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk!

Részletesebben

a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai KM 3. számú melléklet Hatályos: év július hó 4. napjától

a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai KM 3. számú melléklet Hatályos: év július hó 4. napjától a Takarékbank Zrt. a alapján a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai KM 3. számú melléklet Hatályos: 2016. év július hó 4. napjától A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat 22/2014. számú közvetlen hatályú szabályzat Panaszkezelési Szabályzat K4. számú melléklet TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2014. december 18. A TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai

Részletesebben

A TAKARÉK Lízing Panaszkezelési Tájékoztatója

A TAKARÉK Lízing Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.07.12. A TAKARÉK Lízing Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A TAKARÉK Lízing Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

A Gyulai Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Gyulai Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Gyulai Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Gyulai Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak áltatásaival, termékeivel maradéktalanul

Részletesebben

A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. február 15. A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Nyugat Takarék Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat 22/2014. számú közvetlen hatályú szabályzat Panaszkezelési Szabályzat K4. számú melléklet TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2014. december 18. Jelen Szabályzat K4. számú melléklete tartalmazza

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat 22/2014. számú közvetlen hatályú szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet Szatymaz és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2014. december 18. Módosítva: 2015.

Részletesebben

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. szeptember 06. A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Dél TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. május 24. A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Nyugat Takarék Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.09.06. A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.09.06. A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.09.06. A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

AZ AMERICAN EXPRESS SERVICES EUROPE LIMITED FIÓKTELEP, MAGYARORSZÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

AZ AMERICAN EXPRESS SERVICES EUROPE LIMITED FIÓKTELEP, MAGYARORSZÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA AZ AMERICAN EXPRESS SERVICES EUROPE LIMITED FIÓKTELEP, MAGYARORSZÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA A jelen panaszkezelési szabályzat (a továbbiakban: a Szabályzat ) célja, hogy biztosítsa az American Express

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. K4. számú melléklet. TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. K4. számú melléklet. TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. szeptember 26. A Dél TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Dél TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV)

FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV) 1. sz. melléklet PÉNZÜGYI INTÉZMÉNY ADATAI: FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV) Cím: PANASZOS ADATAI: Név*: Lakcím/Székhely/Levelezési cím*: Telefon: Képviselő neve**: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Részletesebben

A Hungária Takarék Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Hungária Takarék Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója 1. számú melléklet Hatályos:2018.09.06. A Hungária Takarék Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Hungária Takarék (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek

Részletesebben

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.10.01. A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.09.06. A Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a lehető

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet KISKUN Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2014. december 18. A KISKUN Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk!

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai (12/2015. számú igazgatósági szabályzat)

TÁJÉKOZTATÓ. Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai (12/2015. számú igazgatósági szabályzat) TÁJÉKOZTATÓ Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai (12/2015. számú igazgatósági szabályzat) A TÁJÉKOZTATÓ mellékletei: 1. számú melléklet: Panaszbejelentő nyomtatvány 2. számú melléklet: Magyar Nemzeti

Részletesebben

FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV)

FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV) 1. sz. melléklet PÉNZÜGYI INTÉZMÉNY ADATAI: FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV) Cím: PANASZOS ADATAI: Név*: Lakcím/Székhely/Levelezési cím*: Telefon: Képviselő neve**: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat 25/2015. számú közvetlen hatályú Igazgatósági szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére 25/2015. számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

Az M7 TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

Az M7 TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója 1. számú melléklet Az M7 TAKARÉK Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! Az M7 TAKARÉK Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Risk Partners Kft. Ügyfelei részére I. Panasz bejelentésének módjai 1) Szóbeli panasz a. Személyesen - Panaszügyintézés helye: 2120 Dunakeszi, Kertész u. 12. - Nyitva tartás:

Részletesebben

a Diófa Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési Szabályai Közzétéve: 2015. szeptember 8.

a Diófa Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési Szabályai Közzétéve: 2015. szeptember 8. a Diófa Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési Szabályai Közzétéve: 2015. szeptember 8. 1. A panasz bejelentésének módjai 1.1. Személyesen A Diófa Alapkezelő Zrt. a személyesen benyújtott szóbeli panaszokat az

Részletesebben

A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Szabályzat 1. számú melléklete Hatályos: 2018. szeptember 6. A Békés Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Békés Takarék Szövetkezet

Részletesebben

A 3A Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A 3A Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. 09. 26. A 3A Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A 3A Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy

Részletesebben

A PÉNZÜGYI SZERVEZETHEZ (TÁRSASÁGHOZ, BIZTOSÍTÓHOZ, STB.) BENYÚJTANDÓ PANASZ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓVAL KAPCSOLATOS VITÁK RENDEZÉSÉRE

A PÉNZÜGYI SZERVEZETHEZ (TÁRSASÁGHOZ, BIZTOSÍTÓHOZ, STB.) BENYÚJTANDÓ PANASZ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓVAL KAPCSOLATOS VITÁK RENDEZÉSÉRE 2. sz. melléklet A PÉNZÜGYI SZERVEZETHEZ (TÁRSASÁGHOZ, BIZTOSÍTÓHOZ, STB.) BENYÚJTANDÓ PANASZ PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓVAL KAPCSOLATOS VITÁK RENDEZÉSÉRE Panasszal érintett pénzügyi szervezet Felek adatai Ügyfél

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat. TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai

Panaszkezelési Szabályzat. TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Panaszkezelési Szabályzat TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Jelen Szabályzat K4. számú melléklete tartalmazza a: 1. Takarékbank Zrt. Panaszkezelési Szabályai elnevezésű dokumentumot, A_Takarékbank_pan

Részletesebben

A Fegyvernek és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Fegyvernek és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Fegyvernek és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Fegyvernek és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek

Részletesebben

A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Bak és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat Golden Gate Global Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2017. 1 Bevezetés A Golden Gate Global Zrt. (továbbiakban: GGGL Zrt.) tevékenységére, magatartására vagy mulasztására vonatkozó panaszok hatékony,

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet Fegyyvernek és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos: 2014. december 18. A Fegyvernek és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat K3. számú melléklet A Kinizsi Bank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos: 2017. július 27. 22 A Kinizsi Bank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Kinizsi Bank

Részletesebben

Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak

Részletesebben

A Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1 PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1 1 MNB 6/C.5 1 Az AG Credit Hungary Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Társaság) a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. K4. számú melléklet. TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. K4. számú melléklet. TakarékBank Zrt. Panaszkezelési Szabályai 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

PANASZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ hatályba lépés:

PANASZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ hatályba lépés: Ű PANASZOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ hatályba lépés: 2018.03.20. Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy pénzügyei kezelésével az Erste Befektetési Zrt-t bízta meg. Elsődleges szempontunk,

Részletesebben

A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Szerencs és Környéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében,

Részletesebben

FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV)

FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV) 1. sz. melléklet PÉNZÜGYI INTÉZMÉNY ADATAI: FOGYASZTÓI PANASZ (JEGYZŐKÖNYV) Cím: PANASZOS ADATAI: Név*: Lakcím/Székhely/Levelezési cím*: Telefon: Képviselő neve**: A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat KM 3. számú melléklet KEVERMES ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET Panaszkezelési Szabályai Hatályos: 2014. december 18. A Kevermes és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.06.25. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (székhelye: 1082 Budapest, Üllői

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank és az FHB Jelzálogbank Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarék Kereskedelmi Bank és az FHB Jelzálogbank Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.04.01. A Takarék Kereskedelmi Bank és az FHB Jelzálogbank Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. (továbbiakban Társaság)

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet panaszkezelési Szabályai

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet panaszkezelési Szabályai 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy

Részletesebben

A PÁTRIA Takarékszövetkezet Közvetítőjének Panaszkezelési Tájékoztatója

A PÁTRIA Takarékszövetkezet Közvetítőjének Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. 09.05. napjától A PÁTRIA Takarékszövetkezet Közvetítőjének Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! Az STF-Bróker Kft.-nek, mint a PÁTRIA Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Megbízó)

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat I.A panasz bejelentésének módjai 1. Szóbeli panasz: a) személyesen: Kreditor Pénzügyi Zrt. (1135 Budapest, Frangepán utca 7.) b) telefonon: 1/ 236-0129, vagy 06-21-24-24-444 (nem emeltdíjas) számokon Hétfőtől-péntekig

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.05.14. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és az FHB Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (székhelye: 1082 Budapest, Üllői út

Részletesebben

A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója 1. számú melléklet Hatályos: 2018.02.06. A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat K3. számú melléklet A Kinizsi Bank Zrt. Panaszkezelési Tájékoztató Hatályos: 2018. augusztus 29. 22 A Kinizsi Bank Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Kinizsi

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2013. 05. 21. napjától 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1. Az utasítás célja Jelen utasítás a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt-vel (a továbbiakban:

Részletesebben

BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata

BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. Panaszkezelési Szabályzata Kecskemét, 2010. január 4. Módosítva: 2015. augusztus 13. A BAG Hungary Biztosítási Alkusz Kft. az ügyfeleinek a BAG Hungary Biztosítási Alkusz

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.08.22. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (székhelye: 1082 Budapest, Üllői

Részletesebben

1.5. Fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy (magánszemély).

1.5. Fogyasztó: az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy (magánszemély). A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. Panaszkezelési szabályzata 1.1. A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4-14., cg.: 01-10- 044283, tevékenységi engedély száma: III/100 036-4/2002.)

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen szabályzat a NOVIS Poisťovňa a.s. (továbbiakban: Biztosító) panaszkezeléssel kapcsolatos eljárási szabályait definiálja. 1. Panaszkezelési fogalmak: Panasz fogalma: Minden

Részletesebben

A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018. szeptember 6. A Nyugat Takarék Szövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Nyugat Takarék Szövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak

Részletesebben

Banküzlet Zrt. Panaszkezelési szabályai

Banküzlet Zrt. Panaszkezelési szabályai Banküzlet Zrt. Panaszkezelési szabályai 2015.12.12 Tisztelt Ügyfelünk! A Banküzlet Vagyonkezelő és Hasznosító Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önt a

Részletesebben

Az FHB Bank Panaszkezelési Tájékoztatója

Az FHB Bank Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.02.07. Az FHB Bank Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! Az FHB Bank (FHB Bank Zrt., FHB Jelzálogbank Nyrt., FHB Lízing Zrt., a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai

25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat. KM 3. számú melléklet. Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai 25/2015 számú közvetlen hatályú Igazgatósági Szabályzat a Takarékbank Zrt-vel összevont alapú felügyelet alá tartozó Társaság és a Takarékbank Zrt. részére. 25/2015 számú Igazgatósági Szabályzat Panaszkezelési

Részletesebben

Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai

Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai A Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Banküzlet Vagyonkezelő és Hasznosító Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek

Részletesebben

AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat

AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat AppeninnCredit Hitelezési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzat 2016. október 20. 1 1. Kapcsolódó jogszabályok 2013. évi CCXXXVII. törvény a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója

A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy

Részletesebben

Panaszkezelés Szabályai Hatályos: 2014. december 18.

Panaszkezelés Szabályai Hatályos: 2014. december 18. Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelés Szabályai Hatályos: 2014. december 18. A Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

MiFiN Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

MiFiN Mikrofinanszírozó Pénzügyi Szolgáltató Zrt. Panaszkezelési szabályzat A Magyar Nemzeti Bank elnökének 28/2014. (VII.23.) MNB rendelete (a pénzügyi szervezetek panaszkezelésére vonatkozó szabályokról) szerint előírt kötelező szabályokkal egységes

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat A KDB Bank Európa Zrt. (a továbbiakban: KDB Bank ) minden munkatársa arra törekszik, hogy ügyfeleinket maradéktalanul, teljes megelégedésükre szolgálja ki. Ha ennek ellenére bármely

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.09.06. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (székhelye: 1082 Budapest, Üllői

Részletesebben

Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai

Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai A Banküzlet Zrt. Panaszkezelési Szabályai Tisztelt Ügyfelünk! A Banküzlet Vagyonkezelő és Hasznosító Zrt. (a továbbiakban: Társaság) munkatársai mindent megtesznek

Részletesebben

A Hitex Pénzügyi Zrt. panaszkezelési szabályzata

A Hitex Pénzügyi Zrt. panaszkezelési szabályzata A Hitex Pénzügyi Zrt. panaszkezelési szabályzata Érvényes: 2014.08.01. napjától Panaszkezelési szabályzat Társaságunk befogad minden, a tevékenységével, termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat Bankunk minden munkatársa arra törekszik, hogy ügyfeleinket maradéktalanul, teljes megelégedésükre szolgáljuk ki. Ha ennek ellenére bármely banki tevékenységgel kapcsolatban kifogás

Részletesebben

Oney Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Oney Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Oney Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Zrt. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Oney Magyarország Pénzügyi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: az Oney) a hozzá benyújtott panaszok ügyintézésének

Részletesebben

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Hatályos: 2018.10.01. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Panaszkezelési Tájékoztatója Tisztelt Ügyfelünk! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (székhelye: 1082 Budapest, Üllői

Részletesebben

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT.

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. Oldalszám: 1 - Retail\Panaszkezelési szabályzat TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. gondozásért felel: Ügyvezető igazgatója Hatályos: 2014.08.01-től Procedures\01 Hatályos - Operative\Vevőfinanszírozás

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat ARGENTUM HOLDING ZRT. Panaszkezelési szabályzat Az ügyfelek panaszainak bejelentéséről, kezeléséről, nyilvántartásától Elfogadva az Alapító /2014 (.). határozatával 2014.01.01. Lucsik János Elnök-vezérigazgató

Részletesebben

PANASZKEZELÉS. Az alábbiakban összefoglaljuk a természetes személyek és a nem természetes személyek által igénybe vehető panaszbejelentés rendjét.

PANASZKEZELÉS. Az alábbiakban összefoglaljuk a természetes személyek és a nem természetes személyek által igénybe vehető panaszbejelentés rendjét. PANASZKEZELÉS A BaranyaCredit Zrt. egyik elsődleges célja Ügyfelei magas színvonalú kiszolgálása. A legjobb szándékunk ellenére is előfordulhat, hogy olyan problémával találkozik, melyet munkatársaink

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat Panaszkezelési Szabályzat Bankunk minden munkatársa arra törekszik, hogy ügyfeleinket maradéktalanul, teljes megelégedésükre szolgáljuk ki. Ha ennek ellenére bármely banki tevékenységgel kapcsolatban kifogás

Részletesebben