Szatmári nóra. ezoterikus kalendárium

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szatmári nóra. ezoterikus kalendárium"

Átírás

1 Szatmári nóra ezoterikus kalendárium 2019

2 Szatmári Nóra szerzőtársa, ezen könyv tulajdonosa: Telefon: Ki vagyok én? Én egy... Az a legjobb tulajdonságom, hogy... Az a legfőbb vágyam 2019-re, hogy... Azon fogok változtatni 2019-ben, hogy... Azért fogok megtenni a legtöbbet 2019-ben, hogy...

3 Hold a jegyekben mit tegyünk a sikerért? 12 jegy, 12 lehetőség, használd ki a Hold energiáit! Amikor a...hold a Kosban jár: tele vagyunk energiával, tetterővel, tűzzel, befogadó készséggel, spontaneitással. Nő az akarat, az ambíció, és könnyebb a megvalósítás. Használjuk ki!...hold a Bikában jár: stabilitásra, nyugalomra, békére, csendre, kiegyensúlyozottságra és szeretetre ácsingózunk. Nem kell megfelelni a társadalmai elvárásoknak. Alkalmazkodjunk önmagunkhoz!...hold az Ikrekben jár: előtör belőlünk rejtett személyiségünk, zabolátlanná válhatunk, meggondolatlanul ugrunk bele az ismeretlenbe, egyáltalán nem gondolva a következményekre. Kerüljük a szélsőséges helyzeteket, a túlzásokat! Legyünk óvatosak!...hold a Rákban jár: hirtelen visszahúzódóvá válunk, lelkiállapotunk pedig gyakorta instabil lesz, az egyetlen védelmet a láthatatlan rákpáncél biztosítja számunkra. Nem szégyen beismerni, hogy néha jobb egyedül, mint társaságban. Legyünk csendesek!...hold az Oroszlánban jár: előbújnak kevésbé kedvelt, hátráltató, kellemetlenkedő, akár negatívnak nevezhető tulajdonságaink, akarnokságunk erősödik, kiköveteljük környezetünk figyelmét. Csak semmi erőszak!...hold a Szűzben jár: szorgalmunk, az újdonság iránti vágyunk, szellemi nyitottságunk megnő. Mohón faljuk a tudást, és ez könnyen is emészthető ilyentájt. Ezeken a napokon semmitől sem riadunk vissza. Mindent bele!...hold a Mérlegben jár: elbizonytalanodunk, egy helyben toporgunk, mástól várjuk a döntést. Egy igazi Mérleghez hasonlítunk, aminek hol ide, hol oda billen ki a nyelve. Kerüljük a nagy és hosszútávra szóló döntéseket!...hold a Skorpióban jár: hangulatunk és érzelmeink teljesen letisztulnak, olyasmit is meglátunk, ami rejtve van előttünk, így nem csoda, ha legszívesebben elzárkóznánk a világ elől. Mélyedjünk a gondolatainkba!...hold a Nyilasban jár: minden újdonságra fogékonyak vagyunk, optimizmusunk látványosan megnő, jobban hiszünk az adódó lehetőségekben, sőt, tudatosan keressük az új kihívásokat. Rajta!...Hold a Bakban jár: lenyugszunk, jelentősen megnő kötelességtudatunk, jellemünk szilárdabb lesz, nyugalmunk rendíthetetlen, céljainktól eltéríthetetlenek leszünk. Tartózkodjunk a veszekedésektől. Legyen szent a béke!...hold a Vízöntőben jár, olyan dolgokat teszünk, amelyeket máskor biztos nem. Képesek vagyunk váratlanul ismeretlen útra lépni, kifordulni önmagunkból, pozitív értelemben. Éljen az optimizmus!...hold a Halakban jár: jóval sebezhetőbbé válunk, kibújik lelkünk mélyéről romantikus, érzékeny, álmodozó, szentimentális énünk. Előtérben a család és a szeretet! (Szatmári Nóra: Holddiéta könyv)

4 Angyali üzenetek titkos segítőid minden nap Hét nap, hét angyal, több mint 300 üzenet az égből neked letölthető e-bookban! Minden napnak van egy saját örzőangyala, kik végig kísérik az egész évet, akikhez bármikor lehet segítségért fordulni. Olyan segítőid lesznek ők 2019-ben is, akik minden reggel utat mutatnak egy szebb, jobb, harmonikusabb világ felé. Kik ők? Hétfő angyala: Gabriel. Ő a jó hírek közvetítője, a hűség megtestesítője, Isten szószólójaként tartják számon. Üzenetei jó kedvet hoznak neked, és szeretettel töltenek fel. Kedd angyala: Chamael. A gondoskodást, a figyelmességet, és a feltétel nélküli szeretetet hozza életedbe. Üzeneteiben önmagad elfogadására és a szeretetre bíztat. Szerda angyala: Rafael. Övé a gyógyítás képessége, a lélek, a test és a szellem harmóniájának megteremtése. Közvetítéseiben az egészség és a test harmóniájának fontosságát hangsúlyozza. Csütörtök angyala: Sachiel. Pozitív befolyása van pénzügyekre, szellemi fejlődésre, kutatásra, emberi kapcsolatok építésére. Üzeneteiben a hit és a vallás jelentős szerepet kapnak. Péntek angyala: Uriel. A megvalósítás képességéért és a beteljesülésért felel. Szerelmi ügyek, kommunikáció, művészet, kiteljesedés? Üzeneteiben ezekre fókuszál. Szombat angyala: Cassiel. A magány és a könnyek birtokosa. Megtanít a türelemre és az elengedésre. Iránymutatásai sokat segítenek túllendülni a pillanat nehézségein. Vasárnap angyala: Michael. Harcol és védelmez. Békét teremt, s a közvetítések során erre helyez hangsúlyt. Segítségével tisztábban láthatod sorsodat, lehetőségeidet. Töltsd le az ajándék Angyal Üzenetek 2019-re című e-bookot innen: EZOTERIKUSKALENDARIUM Csatlakozz mihamarabb! A Titkos Angyali Számkombináció című könyv a kalendárium írójának tollából megrendelhető a webáruházban.

5 Melyik napot mely bolygó uralja? Használd ki a titkos energiákat! Az asztrológia és a számmisztika csodás tudománya szerint a hét napjait az egyes bolygók uralják, hatásuk az adott napra tervezett cselekvéseket, a célok eredményeit befolyásolhatják, így érdemes ezt a hatást is figyelembe venni fontos teendők, döntések esetén. HÉTFŐ: A Hold erőteljessége érződik. Ezen a napon fontos az otthonoddal, családtagjaiddal, barátaiddal, sőt, kollégákkal, iskolatársakkal való törődés, és közben magadról se feledkezz meg. Testápolás, fürdőzés, masszázs teheti még kellemesebbé a napot. KEDD: Mars befolyása alatt áll, ekkor a lendület óriási, megnő az érvényesülési vágy, a szenvedély a tetőfokára hághat. Az esetlegesen kialakuló feszültséget ne vitával, hanem fizikai munkával csökkentsd. Kerüld az erőfölényed bevetését. SZERDA: Merkúr napja. A szellemi tevékenységek pillanata érkezik el, amikor a megszerzett tudás azonnal hasznosíthatóvá válik. A tanulás, megbeszélések, sikeres ügyintézések közé egy kevés mozgást is be kell iktatni, így lesz kerek a világ. CSÜTÖRTÖK: Jupiter ideje. Minden olyan tevékenységet érdemes erre a napra időzítened, amely mozgással, jelentős ügyintézéssel, pénzügyekkel függ össze. Csütörtökön mindig plusz hátszelet kapsz a sikerhez, a bátorság mindig kifizetődik. PÉNTEK: Vénusz uralkodása alatt áll. Kiemelt szerepet kap a szerelem, az érzelmek, az elmélyülés egymásban, és persze önmagunkban is. A párkapcsolati problémákra ekkor lehet megoldást keresni és találni. Merj nyíltan szentimentális lenni. SZOMBAT: Szaturnusz napja. Ezen a napon akár szellemi, akár fizikai munkát is végezhetsz, az elsőt még túlzásba is viheted. Tartsd szem előtt, hogy lényeges az alaposság, és a maximalizmusra kell törekedned. Félvállról ne vegyél semmit. VASÁRNAP: A Nap ideje. Pihenés, kreativitás, tested ápolása kapjon teret. Szánj időt mindenre, a rohamtempó nem visz előrébb. Legyen ez a nap valódi pihenőidő, amikor szeretteid mellett önmagadra is kellő energiát szánsz. A fentieket beiktathatod mindennapi életedbe, azonban figyeld a Holdnaptárt! Ha ott egyértelmű tiltást találsz, azt tartsd előbbre!

6 Januári összesítő naptár Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 1. HÉT dec HÉT 3. HÉT nap 4. HÉT HÉT

7 Holdanyó üzenetei Fergeteg havára mi a legfontosabb feladatod? KOS: Mindennek rendelt ideje van. Te pedig most kicsit késve kapod meg várva várt jutalmadat. Akkor vagy bölcs, ha türelmes leszel, s elfogadsz mindent, amit kapsz! BIKA: A csapatmunka hasznos! Rengeteget tanulhatsz mások hibáiból. Nem kell mindig elsőnek lenned, sokadikként is fontos szereplő lehetsz! Told a közös szekeret, mert megéri. IKREK: A kapkodás lehet most a legnagyobb hibád. Mindent nem lehet egyszerre megvalósítani. Haladj lépésről lépésre, apránként, nézd meg, hová lépsz. RÁK: Állj a sarkadra. Nézd meg ugyanazt a dolgot több irányból. A széles perspektíva csodákat tesz majd veled! Ha a dolgokat alaposan megszemléled, végül meglepődsz! OROSZLÁN: Az év azon időszaka ez, mikor a munka kapjon főszerepet nálad. Tanulj másoktól, ez kétszeresen eredményessé tesz! Dolgozz csapatban és kérj tanácsot, ha elakadsz. SZŰZ: Befektetett időd és energiád csak akkor térül meg, ha azt nem haszontalan dolgokra pazarolod. Lásd meg a lényeget, szűrd le, ki segíthet, mi vihet el a célig. Szelektálj okosan. MÉRLEG: Hol van a maximalizmus? Magadnak felelj meg, ne másoknak! Nem fontos, mit gondolnak rólad, csak az, Te tükörbe tudj nézni! Legyél mindig egyenes és őszinte. SKORPIÓ: Bármi történjék, mosolyogj! A legkisebb csatákat és a legnagyobb háborúkat is ezzel tudod megnyerni! Sokan megmutatják, kik ők, így eldöntheted, velük mész tovább vagy nélkülük. NYILAS: Gyakran háttérbe tolod magad, azt gondolva, mások többet érnek nálad! Ne nekik bizonyítsd be, mennyit érsz, hanem magadnak! Fókuszban az egészséges önzőség! BAK: Nem pihenésre születtél. Az mások kiváltsága. Menned kell előre, tedd a dolgodat, csak az egyenességre törekedj, ne keress mellékvágányokat! Mutasd meg a büszke, erős oldaladat! VÍZÖNTŐ: Ebben a rohanó világban nehéz előre sorolni szeretteidet az anyagi források megteremtésével szemben. Ám, most muszáj lesz! Ezen áll és bukik most szinte minden! HALAK: Légy kivételesen első a saját rangsorodban, told magadat előtérbe. Ne szégyelld, hogy mások problémája nem annyira lényeges számodra! Neked is van mit megoldani igaz?

8 Január 5 szombat Simon, Edvárd Lávakõ 1. HÉT A nap száma: 8 A holdnap száma: 30 Napi lélekmelegítőd: Görcsök és kételyek helyett oldd meg mindennapi feladataidat könnyedséggel. Eddigi tapasztalataid és kreativitásod segítségedre lesznek. Bármire képes vagy. 60% Üzenet: Amikor úgy érzed, tudod, merre tartasz, milyen tempóban, s ki segíthet a fejlődésben, közben azt is tudod, hogy ki vagy Te és mit szeretnél elérni, akkor az életed hirtelen és teljesen váratlanul egészen más irányt vesz. Ennek oka van. Fogadd el, ami történik, mert így tudod az adott helyzetből majd a legtöbbet kihozni. Épp, mint ma (Nóra) Január 6 vasárnap Boldizsár nap Korall 1. HÉT A nap száma: 9 A holdnap száma: 1 Napi lélekmelegítőd: Kutasd fel önmagadban a rejtett értékeket. Készíts ebből listát, olvasd el gyakran, dicsérd magad és figyeld meg, micsoda önbizalomra és javuló önbecsülésre teszel szert. 60% BÖJT Üzenet: Bak Újhold idején mindenféle építő jellegű bűbájnak kedveznek az aktuális energiák, amit persze érdemes a magad javára fordítani. Tervezz újra mindent. Tűzz ki célokat ezen Újhold idején. Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdéseket: Milyen terveid vannak? Milyen áldozatot vagy hajlandó hozni ezekért? Merre tart az életed? Mire van szükséged valójában? Aki kérdez, most megkapja a válaszokat! Tipp: Jógázz, meditálj, beszélgess építő jellegű témáktól megfelelő helyen, vagy csináld velünk meditációval egybekötve a Két Ösvény Klubban! Részletek:

9 Január 29 kedd Adél Faachát 5. HÉT A nap száma: 5 A holdnap száma: 24 Napi lélekmelegítőd: Légy hálás azért, hogy ezen a csodálatos földön élhetsz. Nyisd meg szíved az újdonságok előtt, élvezd a szelet, az esőt vagy napot, a folyamatosan áramló szeretetet! 60% 15:33 Üzenet: Vezess naplót! A leírt, pontosan megfogalmazott gondolatok, tervek, célok sokkal nyomatékosabbak, mint azok, melyek csak keringenek a fejedben. Amit leírsz, azt látod. Amit látsz, azt vissza tudod olvasni. Amit többször el tudsz olvasni, abban jobban fogsz tudni hinni. Inspirál, motivál, észrevétlenül ad erőt ahhoz, hogy meg is valósíts mindent, akárcsak egy mantra. Próbáld ki, kezdd el ma írni a naplódat, ha eddig nem tetted! (Nóra) Január 30 szerda Martina, Gerda Szodalit 5. HÉT A nap száma: 6 A holdnap száma: 25 Napi lélekmelegítőd: Kizárólag egyetlen dolgot sajnálhatsz életedben: azt, ha valamiben nem vettél részt. Azt biztos nem, hogy részt vállaltál belőle. Gazdagodtál általa. 80% Üzenet: Az ördög nem tud megkísérteni, amennyiben nem hiszel a mézes-mázos szavaknak, az ájtatos udvarlásnak, - inkább a kritikára hegyezd ki füleidet! Mosolyogj és légy nyugodt, akkor is, ha a körülmények bosszankodásra ösztönöznének. A türelem és a békességre való törekvés hatalmas kincs. Mert csak a lélek és az elme teljes csendjében jutnak el hozzád az építő jellegű információk. (Nóra) Holddiéta tipp: Még épp belefér az Újhold előtt egy háromnapos Holddiéta variáció de szabad a böjt is! (Holddiéta könyv)

10 Asztrológiai előrejelzés februárra ÉGI ÜZENET: Csinálj mindent másképp! Hideg van, zord az idő, ám lelkedben talán már feldereng a tavasz arca, a meleg simogatása, és ha legalább gondolatban képes vagy ezt megalkotni, sokat tettél a derűlátásért a jobb kedvért. Március még túl messze van? Sosincs messze, mert a szíved csupa tavasz februárban is! A Vízöntőben járó Nap február 19-ig meglehetősen szabadossá, alkalmanként csélcsappá vagy épp lázadóvá tesz, ugyanakkor ez összességében jó lehetőségeket kínál számodra. Egy meglepően élénk időszaka ez a 2019-es esztendőnek: a növekedés, a remek ötletek kibontakozása napról napra szemmel is jól követhető. Önmagad kivirágzásának pillanatait szabad szemmel követheted. Február 3-án a Vénusz átlépi a Bak ház küszöbét, és ez arra hívja fel a figyelmedet, hogy fordíts jóval több figyelmet emberi kapcsolataidra, ne idegeníts el senkit magadtól. Február 10-én a Halak fog kezet a Merkúrral, ez az álmokra, vágyakra, víziókra tereli figyelmedet. A logika ezekben a hetekben kevésbé fontos, hagyatkozz a spontaneitásra, a váratlanul előtörő ötletekre. Sok örömödet lelheted februárban, ám fel kell készülni némi lassúságra, és valamiféle belülről fakadó kényszerre, ami örökös gondolkodásra, tervezésre késztet. Kételyek és kétségbeesés helyett inkább a tudatosságra törekedj. Ha akadoznak is alkalmanként a fogaskerekek, legalább látod, min kell változtatni a jó eredményekhez ám továbbra is hagyatkozz bátran azokra az iránymutatásokra, melyek látszólag a semmiből bukkannak fel. A hónap utolsó harmadában folyamatos fáradtságérzet lehet jelen a mindennapokban, ez különösen igaz azok esetében, akik komoly szellemi munkát végeznek. A fizikai munkában kevésbé lehet elfáradni, elgyengülni. Alapvetően egyedül kell boldogulnod, magadra leszel hagyva, és jól teszed, ha a lényeges döntéseket Te hozod meg, külső befolyás és tanács nélkül. Ha valakit el kell engedned, hát tedd meg. Egy ajtó bezárul, egy új kinyílik február 19. február 4. 16:54 22:04 Telihold pontos ideje Újhold pontos ideje február 4.: Rákellenes világnap február 11.: Betegek világnapja február 21.: Az anyanyelv nemzetközi napja

11 Kínai horoszkóp Disznó éve Bíborcsillag jóslatokkal ötvözve Február 4-én éjjel (Kínában és Keleten február 5-én kora reggel)* beköszönt a kínai újév, mely előtt ismételten úgy tisztelgek, hogy ötvözöm a hagyományos állatjegyek előrejelzéseit a kínai asztrológia Bíborcsillag (más néven: Lila csillag) ágával. Milyen tendenciák jellemzik 2019-et? A kifejezetten sokféle energiát rejtő, meglepő fordulatokat hozó Kutya évét egy teljesen eltérő tendenciájú, összességében egészen békés, jelentős konfliktusoktól mentes, látszólag harmonikus időszak követ. Év elején még hajlamosak leszünk nyalogatni a sebeinket, valamint a múlt fájdalmain rágódni, azonban a Holdújév mindenképpen új utakat tár fel előttünk, mindeközben kifinomultságot, nyugalmat hoz, s lassanként megfigyelhetjük, hogy akkor jutunk előrébb életünkben, ha szorgalmasan tesszük a dolgunkat, mert a tavalyi év eredményeit felülírva idén még inkább megbecsüljük egymás munkáját, kedvességét, figyelmét. Igen tapintatosak leszünk 2019-ben, az emberi és az országok közti kapcsolatok is diplomatikusabb formában fognak zajlódni. Észszerű kompromisszumok születnek kicsiben és nagyban. Ugyanakkor kifejezetten nehezen fogjuk viselni az elnyomást, s ha elégedetlenek vagyunk, sokkal könnyebben és bátrabban kimondjuk véleményünket, s nem hagyjuk, hogy eltiporjanak bennünket. A Disznó évében hajlamosak leszünk a döntéseinket feleslegesen halogatni, pedig ideje lesz felismerni, hogy a pozitív változás szele már megérintett mindannyiunkat! A kínai filozófiában kedvező szám a 3-as, jelentése triplázódás / virágzás ( ). Nem csak az év számjegyeinek összeadásából keletkezik, hanem a Disznó a tizenkettedik (1+2) állat a kínai zodiákusban. Sok sikert! Legfőbb feladatok: csapatban dolgozni, meglévő tudást aktívan használni. Kiemelten jó évük lesz: Disznóknak, Kecskéknek és Majmoknak Jó kilátásokkal kecsegtető évet ígér: Kutyáknak, Nyulaknak, Lovaknak Vegyes tendenciákat hoz: Kakasoknak, Bivalyoknak, Kígyóknak, Sárkányoknak Alkalmanként nehézkes, kihívásokkal teli évük lehet: Tigriseknek és Patkányoknak Személyes asztrológiai elemzés a kalendárium írójával? Időpont egyeztetés: *Az eltérést a 7 órás időeltolódás okozza.

12 Március 15 Péntek Kristóf, Krisztofer Faachát 11. HÉT A nap száma: 5 A holdnap száma: 10 Napi lélekmelegítőd: Nézz körbe! Támogasd az éhezőket, a magányosokat, a félszegeket. Egy szelet kenyér, egy simogatás, egy biztató szó. Ennyi kell. Többet teszel így, mint gondolnád! 80% Üzenet: A világ nem egy kisdedóvó. De éppen ezért, mivel a világ ennyire tele van kihívásokkal és nehézségekkel, néha muszáj, hogy az ember túllépjen az általa ismert valóságon, és egy magasabb szintű tekintélyhez fordulva próbáljon vigasztalást nyerni. (Elizabeth M. Gilbert) Március 16 Szombat Henrietta, Vidor Füstkvarc 11. HÉT A nap száma: 6 A holdnap száma: 11 Napi lélekmelegítőd: Fogadd el, amit kapsz! Engedj teret az örömnek, a segítségnyújtásnak, a tanulnivalónak, - és persze légy hálás minden ajándékért és lehetőségért! 80% Üzenet: Bizony nagyon könnyen elmosódik a határ a képzelet és a valóság között. Talán nem is határvonal ez, hanem egy széles, hosszúra nyúló, szürke tartomány, s kellően nagy ahhoz, hogy könnyen eltévedj benne. Amit elképzelsz a fejedben, előbb vagy utóbb létezni kezd, életre kel, ritmust diktál és megvalósul. Kontrolláld a gondolataidat! (Nóra) Bűbáj tipp: Készíts több pici mágiazsákot, pakolj mindegyikbe sokmaréknyi szeretetet, és add oda azoknak, akiknek szükségük van erre. A hála nem marad el!

13 13. HÉT A nap száma: 3 A holdnap száma: 26 Napi lélekmelegítőd: Jövődet, tetteidet a jelen pillanat gondolatai és cselekedetei határozzák meg. Ezért kell minden pillanatban pozitívan gondolkodni Lávakő 60% Március Vasárnap Árpád, Benő Üzenet: Küzdj teljes odaadással, maximális erővel és kitartó hittel a félelem ellen, mert az aggodalom a rosszat, a kellemetlent, a hátrálást erősíti. A hit teremtő, alakító erő. Félelem helyett higgy! Higgy leginkább önmagadban, erődben, kitartásodban, a megfogalmazott célokban, s abban, hogy van erőd végigmenni az úton. Nem létezik ennél nagyobb inspiráció. (Nóra) Tipp: Szánj ma időt meditációra. Tökéletes öngyógyító folyamat, s mivel Fogyóhold van, segít a lemondásban, eleresztésben, a lelkedet nyomó terhek messzire űzésében.

14 Júliusi Tarot bölcsességek A hónap kiemelt lapjai: A Sorskerék, Az Uralkodó, A Kísértés INDÍTTATÁS: Megtenni a szükséges lépéseket! MOTTÓ: Ne dőlj be a kísértésnek! Kissé tanácstalanná, határozatlanná váltál? Mi az oka ennek, vajon meg tudod pontosan fogalmazni? Talán az lehet az indíttatása ennek, hogy oly nagyon áhítod már a gondtalan életet, a békét és az elégedettség állapotát? Azzal a törvénnyel, hogy semmit sem kapunk ingyen, nem titok tisztában vagy. Sürgősen vissza kell állítanod benső békédet, csak így érheted el azt, hogy ismét energiával teli, határozott, minden külső behatásra könnyen reagáló ember lehess. Hagyd, hogy sorsod segítsen eljutni a célig, ugyanakkor ne hagyd magad sodortatni az árral. Meglelni az Arany középutat nem feltétlenül könnyű, ám nagyon is érdemes keresni. Áldozatok árán mindig el lehet jutni a célig, viszont sosem szabad elhinni, hogy nulla befektetéssel érhetsz fel a csúcsra. Néha extrém nagy a kísértés, s bizony az ellenállás javallott Az Arany középúttal képes lehetsz elképesztő magasságokig szárnyalni, s az esetleges mély völgyekből is mosolyogva, minden nehézség nélkül kijutni. Ez a pajkossággal teli erőpróba megtapasztalásokkal, felismerésekkel teli, bizonysága lesz kitartásodnak. Igazold azt, hogy semmilyen kihívás sem tudja meghaladni fizikai erődet, szellemi képességedet, lelki békéd mérhetetlen energiával tölti fel lényedet. Ne feledd, hogy ez a tűz, ami fellobbant benned, figyelmetlenséghez, hírtelen döntésekhez, türelmetlenséghez vezethet. Legyen a mérleg nyelve minden esetben kiegyensúlyozva. Spirituális gondolkodásod, az önmagadba vetett bizalom azonban segíteni fog minden túlzást megelőzni, megmaradni értékrended határain belül. Bejelentkezés személyes konzultációra, Tarot kártyavetésre Nórához ( ) Olvass napi Tarot üzeneteket itt: Ismerd meg a Két Ösvény Tarot lapjait itt:

15 49. HÉT A nap száma: 2 A holdnap száma: Napi lélekmelegítőd: Könnyű elhamarkodott következtetéseket levonni. A kétség arra kényszerít, hogy igyekezz értelmet találni a dolgokban. Keresd a válaszokat, de előtte tedd fel a kérdéseidet. Lávakő 40% December 7 szombat Ambrus, Ambrózia Üzenet: Alkalmasint óriási szükség van váratlan szituációkra, komoly kihívással kecsegtető élethelyzetekre a mindennapokban. Kizárólag ezek által tudod megmutatni, mennyire vagy talpraesett, kreatív, bátor, no és persze tettre kész. Kizárólag ezek a körülmények tudnak kiléptetni téged a komfortzónádból. Hát ne állj ellen ezeknek élj! (Nóra) 49. HÉT A nap száma: 3 A holdnap száma: December 8 Napi lélekmelegítőd: Legyenek álmaid, így lesz mit tervekké formálni, majd megvalósítani. Ugyanakkor szánj időt arra, hogy egyeztesd az álmaidat a valósággal, így nem ér csalódás. vasárnap Mária, Marion, Emőke Jáde 60% BÖJT 08:30 Üzenet: A fantáziálás, az álmokba süppedés a hétköznapi, szürke életből való menekülés. Ám létezik ennek a fordítottja is: ha túl sokat pörögsz-forogsz, akkor is megszöksz önmagadtól. Vajon miért? Elégedetlen vagy? Kutasd a gyökerét annak, mi az, amivel nem tudsz megbékélni. Ha rátalálsz a válaszra, gyorsan fogsz tudni segíteni önmagadon. Keresd miértjeidre a feleleteket, mert azok benned vannak, nem a külvilágban! (Nóra) Bűbáj tipp: Úgy érzed, láthatatlan súlyok nyomják a válladat? Az auratisztítás jól jöhet ma még a Teliholdat megelőzően, akár 2-3 alkalommal!

16 1. HÉT A nap száma: 8 A holdnap száma: 6 Napi lélekmelegítőd: Bízz az igazságban, a jelenben és a jövőben, abban, hogy minden épp úgy alakul, ahogy az számodra a lehető legkedvezőbb. Ismerd fel azt, hogy készen állsz a valóság befogadására Vörös jáspis 60% December 31 kedd Szilveszter, Darinka Üzenet: Az újévi fogadalmak miért hiúsulnak meg? Leginkább azért, mert nem jól fogalmazzuk meg célunkat, s azt sem határozzuk meg, miért is szeretnénk eszközölni és elérni a vágyott változás végén ott függő célt. Ha a miértre nincs megfelelő válasz, akkor a tudatalattiban sem képes a cél elraktározódni, márpedig így a cselekvés nem képes szokássá formálódni, azaz hamar akadályba ütközik a folyamat, s gyorsan feladod a tervet. (Nóra) Írd a keretbe, mit kívánsz magadnak 2020-ra! Tipp: Javítanod kell az önértékeléseden, s érdemes kisebb célt kitűzni magad elé. Amint azt elérted, jöhet a következő fokozat. Figyeld meg, mennyivel könnyebb kicsi vágyakat elérni az óriásiak helyett! (Nóra)

2016. A cselekvés éve, az érvényesülésért végbevitt tettek ideje

2016. A cselekvés éve, az érvényesülésért végbevitt tettek ideje 2016. A cselekvés éve, az érvényesülésért végbevitt tettek ideje TAVALYRÓL IDÉNRE: A SZELÍDSÉGBŐL AKARATOSSÁG LESZ. Az Óévünk sokkal harmonikusabb és jóakaratúbb volt, mint ami most következik szedjük

Részletesebben

Kálmán Eszter SZINASZTRIA. Kapcsolatok az asztrológia tükrében

Kálmán Eszter SZINASZTRIA. Kapcsolatok az asztrológia tükrében Kálmán Eszter SZINASZTRIA Kapcsolatok az asztrológia tükrében Előszó Önmagunkra a kapcsolataink tükrében látunk rá a legjobban: kik vagyunk valójában, mi a Sorsunk, mikor, kivel mi a feladatunk. Mind olyan

Részletesebben

Személyes adatok. Hasznos telefonszámok, honlapok

Személyes adatok. Hasznos telefonszámok, honlapok Személyes adatok Név: Cégnév: Munkahelyi telefon: Mobil: E-mail: Hasznos telefonszámok, honlapok Szervezet Telefonszám Honlap Országos segélyhívó 112 www.112.hu Mentők 104 www.mentok.hu Tűzoltók 105 www.langlovagok.hu

Részletesebben

JÖVŐKÉP az ELKÖVETKEZENDŐ SZÁZADOKRA

JÖVŐKÉP az ELKÖVETKEZENDŐ SZÁZADOKRA JÖVŐKÉP az ELKÖVETKEZENDŐ SZÁZADOKRA A XXI. században a világbéke megvalósul, 300 évig fog tartani. A Földön hatalmas földrajzi változások mennek végbe, a tudományos fejlődés lesz a legszembetűnőbb. Majdnem

Részletesebben

Fogadd jókívánságaimat, és ezt az ajándék írást! HOROSZKÓP a 12 zodiákus jegynek Mit ígérnek a csillagok 2015-re?

Fogadd jókívánságaimat, és ezt az ajándék írást! HOROSZKÓP a 12 zodiákus jegynek Mit ígérnek a csillagok 2015-re? IMOLAI JUDIT Asztrológus előrejelzése Tel: 20/9462293 E-mail: judit.imolai@astrologia.hu A Jupiter évében Te magad teremtheted meg szerencsédet. Fogadd jókívánságaimat, és ezt az ajándék írást! HOROSZKÓP

Részletesebben

KÉRLEK, FELTÉTLENÜL OLVASD EL A VÁLTOZÁSOK CÍMŰ BLOGBEJEGYZÉST! 2014 június

KÉRLEK, FELTÉTLENÜL OLVASD EL A VÁLTOZÁSOK CÍMŰ BLOGBEJEGYZÉST! 2014 június Végre!! Jó híreket jobb írni.. Igaz, nem mondhatom hogy szuper, feszültségmentes időszak következik, sőt még június végéig, legerősebben 24-25 körül számíthatunk erőteljes meccsekre, de mégis... A nyáron

Részletesebben

előrejelzés januárra Újholdak pontos ideje: 2014. 01. 01. 12:15; 2014. 01. 30. 22:39 Telihold pontos ideje: 2014. 01. 16. 05:53

előrejelzés januárra Újholdak pontos ideje: 2014. 01. 01. 12:15; 2014. 01. 30. 22:39 Telihold pontos ideje: 2014. 01. 16. 05:53 Havi összesítő naptár Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 1 2 3 4 5 2. hét 6 7 8 9 3. hét 4. hét 21 22 23 24 25 26 5. hét Havi asztrológiai előrejelzés ra Újév, új kezdet? Minden bizonnyal,

Részletesebben

Személyes évek. A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges:

Személyes évek. A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges: Személyes évek A Személyes Év kiszámításához három adat szükséges: 1. A születés hónapja 2. A születés napja 3. Az adott év naptári száma Nagyon fontos: a Személyes Évünk mindig a születés napjától, a

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! Rácz Beatrix 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

Edd minden nap! www.ingyenesmagazin.hu 3

Edd minden nap! www.ingyenesmagazin.hu 3 Edd minden nap! Spenót tojással ez lehetne az a tökéletes étel, amit a szervezetünk sohasem unna meg, hisz fogyasztásával csak lassítanánk a csontritkulás folyamatán. A spenót és a tojás mellett azonban

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

A Kosban Majdnem állandó szexuális izgalom. Korai erotikus tapasztalatok. Erőszakos cselekedetek a fizikai szerelmi aktusban.

A Kosban Majdnem állandó szexuális izgalom. Korai erotikus tapasztalatok. Erőszakos cselekedetek a fizikai szerelmi aktusban. LILITH A sumér hitvilágban Lilith a nagy magasságok szelének istennője, akit gonoszsága miatt száműztek az édenkertből. A világ teremtésében játszott szerepe azonban nem tisztázott. Az ókori Keleten keveréklényként

Részletesebben

Buzsáki Gábor: Az életed kiszámolható!

Buzsáki Gábor: Az életed kiszámolható! Minden jog fenntartva 2015 www.asztropatika.hu 1 Ha egy problémával sokat foglalkozol, előbb-utóbb rátalálsz a megoldásra! Pontosan úgy, ahogyan ez lassan már 20 éve velem is történt a személyes tanácsadásaim

Részletesebben

Őszi átváltozás a Feng Shui erejével!

Őszi átváltozás a Feng Shui erejével! Őszi átváltozás a Feng Shui erejével! "Egyedül csak a változás állandó, a jelen az erő helye." (Jeanne Ruland) Az őszbe forduló természet, sziporkázó színeivel emlékeztet bennünket arra, hogy eljött, illetve

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió

Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió Reziliencia, boldogulási képesség és a szupervízió Nemes Éva 2016. 10. 21. Kapcsolataink üzenete Szupervíziós Vándorkonferencia, Keszthely Változó világ Változó környezet, kiszámíthatatlan jövő Most zajlik.

Részletesebben

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció

Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Telenor Tedd Oda Nap szervezési dokumentáció Közösségért szervezett nap tippek a hatékony szervezéshez Előszó A Telenor felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy a legkorszerűbb mobiltechnológiai szolgáltatások

Részletesebben

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg?

Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? Tartalomjegyzék Az igen, de... típusú mondatok 9 Miért pont tojás? 13 Önéletrajz: amikor azt csináltam, amit szeretek 15 Hogyan segít a b...a meg? 23 Bevezetés 27 Élet a csendes kétségbeesésben 1. Azt

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK

Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK Tartalom 1. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS AZ ÉGŐ VÁGY 1. fejezet: A gyülekezetnövekedés és az égő vágy........... 7 2. RÉSZ A GYÜLEKEZETNÖVEKEDÉS ÉS A LAIKUSOK 2. fejezet: Hogyan lehet nagy dolgokat elvégezni

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked!

Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Mozogj! De hogyan? Szalka Andival segítünk Neked! Szalka Andihoz évek óta járok edzésre, így személyes tapasztalatom, hogy az egyik legjobb edző. A mozgással kapcsolatban így neki adlak át, és hidd el,

Részletesebben

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2012/ TAVASZ - ÓRAREND

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2012/ TAVASZ - ÓRAREND 02.06. 02.07. 02.08. 02.09. 02.11. -II.-III. A hermetikus asztrológia 2. Az energiák funkciójuk szerinti elhelyezkedése - légzőgyakorlatok A test csatornái - légzőgyakorlatok - a 7 világhoz tartozó 02.13.

Részletesebben

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet!

I Sikertervezés hogy ne csak álmodozzál. I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet! I Próbáld meg felfedezni a küldetésedet! Mert ahhoz, hogy élvezd is a karriered vagy vállalkozásod építését, fel kell fedezned magadban a legmélyebb belsı hajtóerıt. www.sikertervezes.com I Sikertervezés

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Így változtass az életeden. Lendvai Norbert. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Így változtass az életeden Lendvai Norbert 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Egy könyv születése 2011 nyarán írni kezdtem egy könyvet, melynek (több munkacím után) az Így változtass az életeden

Részletesebben

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem!

Iránytű a konyhához A változás fejben kezdődik Otthonszervezési célok Vágjunk bele közösen! Válogatás Mindent elvégeztem! APRÓ LÉPÉSEK EGY TISZTA ÉS RENDSZEREZETT KONYHÁHOZ Tartalomjegyzék Bemutatkozás Az én történetem Az otthonszervezésről és az előnyökről - miért fogj bele? Iránytű a konyhához Előkészületek: mielőtt elkezdenéd

Részletesebben

Létezik egy nyelv melyet a világon mindenhol egyformán beszélnek!

Létezik egy nyelv melyet a világon mindenhol egyformán beszélnek! ! Létezik egy nyelv melyet a világon mindenhol egyformán beszélnek! Bár Jó estét kívánok! helyett nem mondhatjuk azt, hogy százhuszonhárom ettől függetlenül számokkal bármit kifejezhetünk, beleértve az

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is!

És ne feledjük: a boldogság csak akkor igazi, ha meg tudjuk azt osztani másokkal is! Bár mindannyiunk számára kicsit mást jelent a boldogság, mégis azt kutatjuk minden pillanatban, és ha elértük, szeretnénk megtartani. Néha egy apró dolog is elég ahhoz, hogy boldognak érezzük magunkat:

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2014/ TAVASZ - ÓRAREND

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2014/ TAVASZ - ÓRAREND 02.10. 02.11. 02.12. 02.13. 02.15. TANÉVNYITÓ JÓGA -HALADÓ 15.00 16.20 -II.-III A hermetikus asztrológia 2. Az energiák funkciójuk szerinti elhelyezkedése - légzőgyakorlatok A test csatornái - légzőgyakorlatok

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

Extrák az öntérképedhez

Extrák az öntérképedhez Extrák az öntérképedhez Nektár a Nagyoktól Nem érdemes figyelmen kívül hagyni a pszichológia alapjait sem, Tudományos alapokkal bíró felosztásról van itt szó, ha még nem ismernéd, feltétlen találkozz Vele,

Részletesebben

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT!

TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! TALÁLD MEG ÉLETED ÉRTELMÉT! GYAKORLATSOR AZ ÉLETCÉL MEGTALÁLÁSÁHOZ Ezt a gyakorlatsort szabadon terjesztheted, továbbküldheted, azzal a feltétellel, hogy a tartalmán és formáján semmit nem változtatsz

Részletesebben

TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:...

TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:... TÁPLÁLOZÁSI ÉS EDZÉS TERVEZŐ! 1. Fő célkitűzések erre a hónapra! Ideális testsúly:... Ideális kar méret:... Ideális derék méret:... Ideális csípő méret:... Ideális mellkas méret:... Ideális fizikai állapot

Részletesebben

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT

ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT ANGYALFÉNY EZOTERIKUS KÖZPONT www.angyalfeny.hu Tel.: 06-30-438-9514 06-30-287-7426 E-mail: info@angyalfeny.hu molnarklara@t-online.hu vkarcsi@t-online.hu VII. Péterfy S. u. 15. mf. 2. PROGRAMAJÁNLÓ ÁPRILIS

Részletesebben

El camino A zarándokút. 1. állomás

El camino A zarándokút. 1. állomás 1. állomás Ennek a zarándokútnak az alapjai nagyon sok régi katedrális falára fel van vésve, de nem úgy, mint egy labirintus, hanem mint egy egyszerű út. Nincsenek benne kijárat nélküli zsákutcák. Az emberek

Részletesebben

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés HÉTFŐ HOLD A folyékony elemekre hat, és azt várja, hogy a vasárnapi gondolatokat átgondoljuk és nyugodtan megfontoljuk. Ilyen nyugodt és harmonikus

Részletesebben

Érzelmeink fogságában Dr. József István okl. szakpszichológus egyetemi docens Érzelmi intelligencia Emotional Intelligence Az érzelmi intelligencia az érzelmekkel való bánás képessége, az a képesség, amivel

Részletesebben

A változó jegyek a mindennapi életben

A változó jegyek a mindennapi életben Gázmár László: A változó jegyek a mindennapi életben Március közepén hívott fel Dr. Janák Lajos, hogy tartsak egy rövid előadást a Fészekben. Hirtelen, a Neptunusz tartós, Halak-béli uralmára, meg a világ

Részletesebben

előtted az év

előtted az év előtted az év 2016 2017 Mi ez? Évrendező füzet Az évrendező füzet abban segít Téged, hogy lezárhasd a mögötted álló, és nyugodtan megtervezhesd a következő évedet. Miért jó ez nekem? Az évrendezés egy

Részletesebben

Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is!

Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is! ELSZÖKTEM OTTHONRÓL Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is! 116 000 Ki akar elszökni otthonról? Ha már elszöktél otthonról? Legfontosabb a biztonságod!

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK

P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK LÁNYKÉRDÉSEK Tilmann atya válaszol P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK P. Tilmann Beller LÁNYKÉRDÉSEK Családakadémia-Óbudavár Egyesület Óbudavár, 2006 Ezt a kis füzetet Tilmann atya készítette Weeber Orsi,

Részletesebben

ÉVES JÓSLÁS TAROT KÁRTYÁVAL

ÉVES JÓSLÁS TAROT KÁRTYÁVAL 2011. 1. 1. ANGYALMÁGUS TANODA ÉVES JÓSLÁS TAROT KÁRTYÁVAL www.angyalmagustanoda.com Aman A Tarot kártyák nagy arkánumainak segítségével megnézhetjük, mi vár ránk az adott évben! Mindenkinek ciklusokban

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

A változás szabadsága II.

A változás szabadsága II. Hollenda Zsolt A változás szabadsága II. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Zéró tolerancia... 4 Adni jobb, mint kapni!?... 5 Megnyertem a lottó főnyereményt!!!... 6 Lehet

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

MESTERKÉNT ÉLNI 1. Csak két fajta út van az életben.

MESTERKÉNT ÉLNI 1. Csak két fajta út van az életben. MESTERKÉNT ÉLNI 1 Csak két fajta út van az életben. Az egyik úton az örök tanítványok mennek. Ez az örök keresés útja, az örök várakozásé. Sosem jön el az ideje, hogy minden megtegyünk. Ezen az úton egy

Részletesebben

SZORONGÁS NAPLÓ. Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! 1.Dátum: nap, pontos időpont, amikor elkezded írni a bejegyzést

SZORONGÁS NAPLÓ. Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! 1.Dátum: nap, pontos időpont, amikor elkezded írni a bejegyzést SZORONGÁS NAPLÓ Ismerd meg és győzd le a Téged hátráltató szorongást! Mit tartalmazzon a szorongás-napló? Legjobb, ha egy füzetet vagy kifejezetten naplóírás céljából készített kis könyvet használsz erre

Részletesebben

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni.

Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a földön élni. Ajánlás A családtörténet feltárása hidat épít múlt és jövõ között, összeköti a nemzedékeket oly módon, ahogyan azt más emléktárgyak nem képesek. Azok a változások, melyek korunk szinte minden társadalmában

Részletesebben

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért

A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért A Lélekpillangó Magyarország legdinamikusabban növekvő adakozó közössége a mély önismereten nyugvó emberi boldogságért. 2013. Ha biciklivel indulsz valahová, nem nyomhatod le mindkét pedált egyszerre,

Részletesebben

Az ÁLMOK és az ÁLOMFEJTÉS

Az ÁLMOK és az ÁLOMFEJTÉS Az ÁLMOK és az ÁLOMFEJTÉS Naprendszerünk középpontja a Nap, mely fényével egyszer nyitott, másszor csukott szeművé teszi a kihűlt testű Holdat, mely képtelen rá, hogy Földünktől elszakadjon. Járkál körbe-körbe

Részletesebben

Motivációs teszt válaszok, kiértékelés

Motivációs teszt válaszok, kiértékelés A tesztalany sorszáma (áldozatvállalási készség) 1 2 2 2 3 3 3 2 2 2 2 2 2 1 3 2 2 2 3 3 3 2 3 3 3 2 3 3 3 3 2 3 2 3 3 2 2 3 0 2 2 2 1 2 2 1 3 1 2 3 2 4 1 3 3 1 1 2 2 3 2 3 0 2 1 3 2 2 5 2 3 2 1 1 1 3

Részletesebben

2016 Évtervező. Úgy döntöttem, könnyedén, türelmesen kitöltöm végig az Évtervezőt most!

2016 Évtervező. Úgy döntöttem, könnyedén, türelmesen kitöltöm végig az Évtervezőt most! Mi ez? Az OtthonFa Önismereti Évtervező segít irányba állítani a figyelmed fókuszát, hogy a tudatodban mindig csak azokat a dolgokat tartsd bent, amit meg szeretnél teremteni. Ez nem konkrét céltervező,

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete

2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete 2010. október-novemberi varázstábla a Minerva Capitoliumának melléklete Használati útmutató a Varázstáblához Minden dátum egy kód. Meg kell fejtened, hogy ki tudd használni a benne lévő információkat.

Részletesebben

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2013/ TAVASZ - ÓRAREND

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2013/ TAVASZ - ÓRAREND 01.07. 01.08. 01.09. 01.10. 01.12. 18.00 19.30 10.00 14.00 JÓGA Barna Gáborral GYÓGYÁSZAT- ÉLETTAN (nyílt óra, bárki csatlakozhat) Feng shui tanfolyam Feng shui és lakberendezés 01.19. Lakásunk helyszíni

Részletesebben

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek!

Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! Céljaim 2014-re, hogy még sikeresebb legyek! A mai dátum:... FONTOS! Szánj erre a gyakorlatra elég időt! Legalább fél órára, de lehet, hogy egy órára is szükséged lesz. Adj magadnak időt, hogy tényleg

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE

szikratervező 17/18 évértékelő mondatok Hogyan használd? 365letszikra ILYEN VOLT 2017 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE ILYEN LESZ 2018 KULCSSZAVAKBA SŰRÍTVE szikratervező 17/18 Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! évértékelő mondatok Ha pár szóban összefoglalhatnád... KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a tervező más szemszögből közelít a sikereidhez,

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

Üdvözlünk Isten családjában!

Üdvözlünk Isten családjában! welcome_layout 1 2015.07.28. 14:26 Page 1 Üdvözlünk Isten családjában! Amikor Jézust elfogadod Megváltódnak, Isten családjának tagja leszel. Isten azt akarja, hogy gyermekeként növekedj az Ő megismerésében,

Részletesebben

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT

NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT NEGYEDÓRA AZ OLTÁRISZENTSÉG ELÔTT Szent Claret Mária Antal (1807 1870) gondolatai alapján Szeretett gyermekem! Látogass meg engem gyakran az Oltáriszentségben! Nem szükséges hosszasan maradnod és sokat

Részletesebben

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője.

A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. A kiteljesedett, boldog élet 7 összetevője. És ahogy őket 365 napon keresztül erősíteni tudod Hogy érzed most magad az aktuális életkerekedet látva? Örülsz, vagy néhány dolog elgondolkodtat? Esetleg egyik-másik

Részletesebben

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK

Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK 2 HO OPONOPONO ÉS AZ EMLÉKEK AZ EMLÉKEID HATÁROZNAK MEG Mindannyiunknak vannak olyan gondolatai, amelyek korlátozóak, mint például «nem érdemlem meg», «nem vagyok elég művelt» vagy «szegénynek születtem,

Részletesebben

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ Készült: Jacques Crevoisier előadása alapján (UEFA, Nyon, 2013) A média: A kommunikációs készség ugyanolyan fontos, mint a technikai készségek. A kérdések is

Részletesebben

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet

Csakratisztítás. Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő módszerek. INGYENES gyakorlat. Hosszú boldog élet. SZERetet Hosszú boldog élet SZERetet ÖRÖM Globális Harmonikus Fejlődés Béke EGÉSZség Szabadság Béke Függetlenség Siker Anyagi biztonság Fiatalság BOLDOGSÁG SZERetet 2145432 Tiltott gyümölcs ÚJ generációs ÖNtudatfejlesztő

Részletesebben

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon

100 női önismereti kérdés. 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon 100 női önismereti kérdés 100 önismereti kérdés azoknak a nőknek, akik javítani akarnak magukon, a párjukon és a párkapcsolatukon Kedves Olvasó! Talán az Ön fejében is megfordult a kérdés: vajon miért

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 1. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Hallgatók és vállalkozók vállalkozói kompetenciája

Hallgatók és vállalkozók vállalkozói kompetenciája k és vállalkozók vállalkozói kompetenciája TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006 Dr. Imreh Szabolcs Dr. Imreh-Tóth Mónika SZTE GTK ÜTI Vállalkozói kompetencia címén azonosított tulajdonságok és készségek (Mihalkovné

Részletesebben

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2012/ TAVASZ - ÓRAREND

GÖNCÖL SZELLEMTUDOMÁNYI SZABADEGYETEM 2012/ TAVASZ - ÓRAREND 02.06. 02.07. 02.08. 02.09. 02.11. -II.-III. A hermetikus asztrológia 2. Az energiák funkciójuk szerinti elhelyezkedése - légzőgyakorlatok A test csatornái - légzőgyakorlatok - a 7 világhoz tartozó 02.13.

Részletesebben

Minden jog fenntartva! Kereskedelmi forgalomba nem hozható!

Minden jog fenntartva! Kereskedelmi forgalomba nem hozható! Ahhoz, hogy elkerüld a kapkodást és a rohanást, tudnod kell, hogy milyennek is szeretnéd az idei karácsonyt. Töltsd ki a táblázatokat, és ha elakadnál, csak nézd meg, mi maradt ki, és máris tudod, hol

Részletesebben

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója.

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója. Takáts Péter: A TEREMTŐ EMBER Amikor kinézünk az ablakon egy természetes világot látunk, egy olyan világot, amit Isten teremtett. Ez a világ az ásványok, a növények és az állatok világa, ahol a természet

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD Ayurvéda = Az Élet Bölcsessége Az Ayurvéda célja Az ayurvéda célja, hogy helyreállítsa az élet egyensúlyát a tökéletes elme, test működés és viselkedés révén; Az ayurvéda

Részletesebben

Válság-, krízishelyzetek titkai a fiatal-felnőttkorban megoldási kísérletek

Válság-, krízishelyzetek titkai a fiatal-felnőttkorban megoldási kísérletek MRE RMK Házasság Családsegítő Szolgálata Tanulmányi Anyagai 2007 / 16. MRE Bethesda Gyermekkórház 1146 Budapest, Bethesda u. 8. Tel.: 364 9343, 364 9020/380,381 Email: refhazassag.segito@bethesda.hu Válság-,

Részletesebben

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET

Horváth Szabolcs. Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Horváth Szabolcs Visszatapsolva MÁSODIK VERSKÖTET Lenni Egy kis tréning sosem árthat meg, Így egy rossz papíron nevezlek, Téged, kit oly nagyon kedvellek, S el nem engedlek. De látod, így néz ki szobám,

Részletesebben

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Létezés a végtelenben Pásztor Magdolna 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! ÉJELI FOHÁSZ Üres, üres vagyok, a messzeségbe rohanok. Látok egy utat, ami arany, látom a fákat, ami ezüst. Látom a holdat,

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

Egyensúly holisztikus nézőpontból

Egyensúly holisztikus nézőpontból Egyensúly holisztikus nézőpontból Bokorünnep 2017. február 25. Összeállította: Faragóné Bircsák Márta Bevezető kisfilm linkje: https://www.youtube.com/watch?v=jsdgaqo4ssk&feature=youtu.be Témák 1. Az egyensúly

Részletesebben

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved

Szikratervező 18/19. Hogyan használd? Ajánló. Ha címet kellene adnom a 2019-es évemnek. CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved Szikratervező 18/19 ő Tervezz kíváncsian, más nézőpontból! 365letszikra.hu/szikratervezo CSAK RÖVIDEN Ha pár szóban összefoglalhatnád a 2018-as éved KREATÍV SZEMLÉLET KÍVÁNCSISÁG GONDOLATÉBRESZTÉS Ez a

Részletesebben

Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal

Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Egység Hírlevél 41. szám Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Sri Bhagavan születésnapja (Janmadina) alkalmából különleges meditáció lesz Sri AmmaBhagavannal március 7-én, indiai idő szerint délelőtt

Részletesebben

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja?

ÉLETMŰHELY. Mi a program célja? ÉLETMŰHELY Mi a program célja? A kreatív gondolkodás és a kreatív cselekvés fejlesztése, a személyes hatékonyság növelése a fiatalok és fiatal felnőttek körében, hogy megtalálják helyüket a világban, életük

Részletesebben

Tanulási stílus kérdőív

Tanulási stílus kérdőív Szitó Imre(1987) A tanulási stratégiák fejlesztése, Iskolapszichológiai füzetek, 2.sz. ELTE Tanulási stílus kérdőív Olvasd el figyelmesen az alábbi mondatokat. Döntsd el, hogy az öt válasz közül melyik

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA 1 BODÓ CSIBA GIZELLA: GONDOLATOK FÁJDALOMRÓL-SZERETETRŐL 2 A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA A szeretet gyökerei a fájdalom gumóiból

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben