JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 19-i közgyűléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 19-i közgyűléséről"

Átírás

1 1 MAGYAR KODÁLY TÁRSASÁG 1064 Budapest, Vörösmarty u. 35. Adószám: Bankszámlaszám: OTP Tel: +361/ Honlap: JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 19-i közgyűléséről 1. A szerv neve: Magyar Kodály Társaság éves közgyűlése Helye: Kodály Zoltán Emlékmúzeum, Budapest VI. Andrássy út Az ülés meghirdetett időpontja: május h Elnök köszönti a megjelenteket, s megállapítja, hogy a közgyűlés nem határozatképes, ezért az Alapszabály értelmében a közgyűlést az elnök ugyanaznap 15:30 percre összehívja. Az Asz és pontja értelmében ekkor már a részvételi aránytól függetlenül határozatképes a közgyűlés az előre meghirdetett témákban. SZAKMAI PROGRAM NAPIREND ELŐTT Rövid hangversenyt adott Béres Tímea énekművész, aki nemrég tért haza olaszországi konzervatóriumi tanulmányai befejezése után. Zongorakísérő: Blatt Dominika. A műsorban Kodály és Járdányi dalok szerepeltek. 2. Elnök megállapítja, hogy a halasztott, órára összehívott közgyűlés a. határozatképes b. nem határozatképes Jelenlévők létszáma: 35 fő 3. Az ülésen jelen vannak: jelenléti ív csatolva (a vidéki tagozatokat részben a tagozatvezetők képviselték). Hivatalosan kimentették magukat: B. Horváth Andrea, Bencsik Erzsébet, Cziczerné Darai Erzsébet, Dinnyés István, Domokos Tamás, Erdei Péter, Földes Imre, Gráfné Forrai Magdolna, Hartyányi Mária, Herboly Ildikó, Jámbor Zsolt, Kertész Attila, Kocsár Miklós, Kollár Éva, Laczkó János és neje, Magyar Anikó, Melegh Károly, Nagy Ernő, Őri Csilla, Ritoók Zsigmond és Ritoók Ágnes, Sapszon Ferenc, Sapszon Ferencné, Sárosiné Szabó Márta, Szabó Csabáné, Szabó Dénes, Thész Gabriella, Zelinka Tamás.

2 2 4. A KÖZGYŰLÉS NAPIRENDJE: 1. Elnöki köszöntő. 2. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása (levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és hitelesítők). 3. Elnöki beszámoló a évi működésről és a Kodály-év eseményeiről, a évi tervekről. 4. Tagcsoport vezetők beszámolója. 5. Hozzászólások, beszámolók elfogadása. 6. Közhasznúsági melléklet ismertetése és a Felügyelő Bizottság elnökének jelentése. 7. Hozzászólások és a közhasznúsági melléklet, pénzügyi beszámoló elfogadása. 8. Elnöki beszámoló a évi tervekről. 9. Zárszó Levezető elnök és elnök. NAPIREND SZERINTI RÉSZLETEZÉS A megjelentek a fenti napirendi pontokat egyhangúlag elfogadták. 1. Köszöntés: dr. Ittzés Mihály elnök köszönti a jelenlévőket és megnyitja közgyűlést. Az érdemi munka megkezdése előtt egy perces néma megemlékezés a évi közgyűlés óta elhunyt tagjainkról. Erkel Tibor, Vokó János, Lendvay Kamilló, Kocsis Zoltán, Csoóri Sándor, Legányné Hegyi Erzsébet, Mohayné Katanics Mária, Szabó Tibor, Hecht Anna, Vikár László. 2. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása (levezető elnök, jegyzőkönyvvezető és hitelesítők, szavazatszámlálók) Levezető elnök: Hartyányi Judit Jegyzőkönyvvezető: Kende Zsuzsanna Jegyzőkönyv-hitelesítők: dr. Márkusné Natter-Nád Klára, Igó Lenke Szavazatszámláló bizottság: nincs, nyílt szavazás A megjelentek a személyi javaslatokat egyhangúlag elfogadták. 3. Elnöki beszámoló az elmúlt év működésről és programokról, tagcsoport-vezetők beszámolója évről és évi tervek Ittzés Mihály elnök: Rövid összefoglaló a 2016-os év eseményeiről, ill. tevékenységünkről Budapest - Megemlékezés, koszorúzás Kodály Zoltán halálának és születésének évfordulóján: március 6-án a Farkasréti temetőben és december 16-án a Kodály köröndön (a Kodály Emlékmúzeumban) - Utak Kodályhoz címmel zenés beszélgetéssorozat az MKT tiszteletbeli tagjaival a Kodály Emlékmúzeumban: Kodály Zoltánnal közvetlen kapcsolatban lévő emberek élményei. A beszélgetések szövege szerkesztett formában a Hírekben is megjelenik.

3 3 - Kodály Zoltán nevét viselő iskolák kamaraének találkozója a Marczibányi téri iskolával közösen, az NKA támogatásával. - Joób Árpád tiszteletére konferencia Budapesten és Nyíregyházán. - Szőnyi Erzsébet életmű-hangverseny az Óbudai Társaskörrel közös rendezésben. Kecskemét - Énektanárok, tanítók továbbképzése városi támogatással. - A Kodály Vonósnégyes hangversenye 2016-i pályázati kiírás, megvalósulás Kecskeméti énekkarok és hangszeres művészek Kodály hangversenye december 16-hoz kapcsolódóan. - Beszélgetés kecskeméti zenészcsaládokkal. Nyíregyháza - Helyi rendezvények, hangversenyek, ismeretterjesztő előadások. - Új tagcsoport-vezető választása, Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy személyében. - Konferencia Joób Árpád emlékezetére. - Hangverseny december 16. alkalmából. Pécs - Kodály Vonósnégyes ifjúsági és felnőtt hangversenye, március 9. - Hangverseny a Bazilikában, több kórus részvételével december Megyei Kodály népdaléneklési verseny, március és az MKT tagcsoport jubileumi rendezvénye márc. 20. (a Pécs Baranyai Kórus és Zenekari Szövetséggel). Szeged - Előkészítő program a Kodály társasjáték 2017 csapatait felkészítő tanároknak, október. - Csongrád megyei iskolások bicinium és tricinium éneklési versenye, február. Észak-Dunántúl (Veszprém megye) - Éneklő Ifjúság hangversenyek a KÓTA-val közös szervezésben. - Megyei kórustalálkozó. - Kodály zenei szaktábor Magyarpolányban. (szervezési problémák miatt elején valósult meg). Nyugat-Dunántúl november 16-án megalakult a Nyugat-dunántúli Tagcsoport, egyelőre kb. 40 tag részvételével. A tagcsoport vezetője Bencsik Erzsébet ben már több programot is megvalósítottak. Egyéb A Kodály Társaság Hírei c. periodika 4 száma megjelent, gondozzuk és bővítjük a honlapot ( és a facebook-oldalt ( Rövid értékelés: A évi tervek megvalósítását részben pályázatokon elnyert összegek tették lehetővé, részben saját forrásaink: tagdíjak és adományok.

4 évi összes bevétel pályázatokból eft. Pályázatok: NKA: Hírek 1 millió Ft, Kodály Zoltán iskolák kamaraének-találkozója 500 eft, Kodály zenei szaktábor (Magyarpolány) + Joób Árpád konferencia (Budapest, Nyíregyháza) 500 eft, Szőnyi Erzsébet életmű-hangverseny (Óbudai Társaskör) + Jeles napok ifjúsági énekkari Kodály-hangverseny (Zeneakadémia, február 8.), 800 eft (a kért eft-tal szemben, így ebből az összegből 800 eft-ot, a Zeneakadémia terembérlet 50 %-át 2017-ben fizettük ki). - Kecskeméti önkormányzat és polgármesteri támogatás 700 eft. - Működésre: MMA-tól eft, NEA-tól fejezeti támogatásként 152 eft, adományként 450 eft. Tagdíj bevételünk 1 millió Ft, 1 %-ból befolyt összeg 82 eft. Bevételeink összességében figyelembe véve a évi keresztféléves pályázatok ban jelentkező költségeit is, fedezték a kiadásokat. Ezt majd a Felügyelő Bizottság beszámolója ismerteti. A taglétszámunk a soproni csoport megalakulásával, valamint a Szabolcs-Szatmár megyei tagcsoportba történt nagyszámú belépésekkel Szabó Dénes hathatós közreműködésének eredményeként több mint 350 fővel bővült, így 2017-es taglétszámunk meghaladja az 1000 főt. A 2-3 éve nem fizető tagok az alapszabály értelmében törlésre kerültek Kiegészítések a beszámolóhoz: - A társaságnak fizetett alkalmazottja nincs, - Az irodavezetés és könyvelés elszámolása számlás megbízási szerződés alapján történik. A honlap készítője és szerkesztője, valamint a Hírek alkotó szerkesztője munkájáért honoráriumban részesül. - A választott tisztségviselők tevékenységüket térítésmentesen, társadalmi munkában végzik. - A Társaság senkinek nem nyújtott cél szerinti támogatást. - A társaság munkáját szükség szerint jelentős mértékben segítik önkéntes, térítésmentesen dolgozó tagjaink, valamint egyes, megvalósuló rendezvényeinken szereplő művészek, előadók gyakran térítésmentesen vállalnak fellépést. Szavazás: A beszámolót a jelenlévők egyhangúlag elfogadták. 4. Tagcsoport vezetők a területi beszámolói Az előzőekben Ittzés Mihály ismertette a tagcsoportoknál végzett tevékenységet, a jelen lévő tagcsoport vezetők ezt röviden kiegészítették. Észak Dunántúli tagcsoport mb. vezető Nagyné Nyári Ágnes: - A térségben megvalósult a KÓTA-val közösen az Éneklő Ifjúság kórustalálkozó, elsősorban kistelepülések kórusainak részvételével, 4 helyszínen, kórussal. - Szervezési problémák miatt a hagyományos Kodály szaktábor lebonyolítása 2017 elejére került, de rendben lezajlott, a korábbi évekhez képest nagyobb részvétel mellett. Úgy tűnik és a gyakorlat is azt mutatja, hogy szükség van rá, és a tanárok, kórusvezetők, óvónők igénylik is az ilyen jellegű, gyakorlati bemutatóval összekötött továbbképzéséket. Cél:

5 5 a megyei tanárok bevonása a programokba, de probléma, hogy nincs intézményi háttér. A veszprémi Hangvillával nincs együttműködés. Szeged Rozgonyi Éva: - Bicinium éneklési verseny 150 fő részvételével. - Erdélyi kapcsolatok tanári továbbképzés Sepsiszentgyörgyön, a Dalos-szövetséggel közösen; népfőiskola avatása Szovátán. - Előkészítő program a Kodály társasjáték 2017 csapatait felkészítő tanároknak, október. - Csongrád megyei iskolások bicinium és tricinium éneklési versenye, február. Sopron Bencsik Erzsébet: november 16-án dr. Ittzés Mihály elnök úr remek előadása (Liszt és Kodály) után hivatalosan megalakult a Magyar Kodály Társaság Soproni Tagcsoportja. Ebben az évben más esemény nem történt. Nagy lendülettel fogtak hozzá a 2017-es évhez és már négy nagysikerű rendezvényen vagyunk túl. - Őszi rendezvényeink előkészítése is folyamatban van. Terveink szerint szeptembertől minden hónapban lesz előadásunk. Évi 7-8 programban gondolkodunk, amelyek már nemcsak Sopronra korlátozódnak, hanem bevonunk más nyugat-dunántúli helyszíneket is. Pécs Kertész Attila: március 9-én 13 órakor a Nagy Lajos Gimnáziumban és 17 órakor a Liszt Ferenc hangversenyteremben a Kodály Vonósnégyes koncertje szeptember a Bartók Leánykarral olaszországi turné, melyen 6 Kodály mű szólalt meg. Vezényelt Rózsa Bernadett és Kertész Attila október 16-án a Belvárosi Templomban ünnepi hangverseny a forradalom és szabadságharc tiszteletére a Szeráfi Kórus részvételével, számos Kodály-mű előadásával. Az összkart A magyarokhoz kánont Tóth Ferenc vezényelte november 12. A Galántai Kodály Zoltán Dalkör jubileumi köszöntése (az elnökség részéről Kertész Attila részvételével) november 30. Eszék, Horvátország a PTE Női Kar Kodály-műsora, szólisták közreműködésével december 12. Baranya megyei általános- és középiskolás diákok népdalversenye. Kötelező: Kodály által gyűjtött népdalok éneklése december 16. Magyar Kórusok Napja a Pécsi Bazilikában. Nyíregyházi tagcsoport írásbeli beszámolója utólag érkezett meg, csatoljuk. Szavazás: a jelenlévők a tagcsoport-vezetői beszámolókat egyhangúlag elfogadták. 5. Hozzászólásokra itt nem került sor. 6. Felügyelő Bizottság jelentése a jelentés mellékelve 7. Hozzászólások Szavazás: A jelenlévők az FB jelentését egyhangúlag elfogadták. Dr. Márkus Miklósné: a Hírek hagyományosan köszönti jeles tagjainkat. Vikár Lászlónak június 8-án lett volna a születésnapja, Szőnyi Erzsébet köszöntőt is írt, de sajnos közben

6 6 Vikár László elhunyt. A Vikár Katalintól kapott és itt bemutatott Kodály-kép szerepel a Hírekben is. Szőnyi Erzsébet: Tudomása van róla, hogy Veszprémben Erdélyi Ágnes nagy Kodályprogramot állított össze. Szorosabb kapcsolatot kellene kialakítani. Ittzés Mihály: Jó lenne, ha a tagcsoportvezetők folyamatosan tájékoztatást, rövid beszámolót adnának a területi eseményekről, nemcsak utólag. Sokszor nehézkes a kommunikáció. Székesfehérváron pl. Kodály kiállítást készítettek és március 6-án nagy ünnepséget rendeztek az iskolák tanulóinak fellépésével. 8. Elnöki beszámoló évi tervekről évi terveink meghatározója a Kodály-év előkészítése, megfelelő programok kidolgozása és lebonyolítása. Sajnos a kilátásba helyezett miniszteri támogatást még nem kaptuk meg. - Közben megrendezésre került februárban a Kodály-évet indító Gyermekkari hangverseny a Zeneakadémián ennek eddig felmerült költségeit más pályázatok terhére fizettük ki. - A 2016-ban megkapott támogatásokból 2017-ben valósult meg: kecskeméti önkormányzati támogatásból a Kodály kvartett kecskeméti és pécsi fellépése, a Beszélgetések kecskeméti zenész családokkal és az Ének-zenetanárok továbbképzése; NKA támogatásból a XII. Magyarpolányi Kodály Szaktábor; ugyancsak NKA támogatásból a évi Éneklő Ifjúság Veszprém megyei találkozója május-június folyamán zajlik decemberében a karácsonyi napokban váratlanul értesítettek minket, hogy fejezeti támogatásként Ft-t kapunk szakmai programra, amely összeg viszont csak a napokban került jóváírásra. Ez a támogatás fedezi a zeneakadémiai hangverseny terembérleti díjának felét és a meghívók nyomdai költségét. (A zeneakadémiai terembérlet első felét a Szőnyi szerzői esttel közös pályázati keretből fizettük.) - Pályáztunk NEA-nál működésre és szakmai programokra is, egyelőre várólistán vagyunk, ami sajnos a tapasztalat szerint nulla eredménnyel jár. - Jó hír viszont, hogy a Hírek évi 4 számára az eddig szokásos 1 M Ft helyett 2 milliót ítéltek meg. Várjuk a szerződést és a pénzt. - Működésre az MMA-tól címzett pályázaton 1,7 millió forintot ítéltek meg 2017-re. A szerződéskötés folyamatban. - Beadott, de még el nem bírált pályázatok, évi programokra: NKA MKT 40 éves; NKA Éneklő Ifjúság. Egyéb Kodály évre szóló programok a minisztériumhoz beadott előterjesztésben kerültek meghatározásra, ezek közül a legjelentősebbek: Budapest - Jeles napok karácsonytól karácsonyig Kodály műveivel címmel ifjúsági énekkari hangverseny a Zeneakadémián február 8-án, hat iskola hét kórusának részvételével lezajlott. - Társszervezői szerepvállalás a KÓTA március i, illetve a MTA Zenetudományi Intézet április i konferenciáján lezajlott. - Utak Kodályhoz címmel zenés beszélgetéssorozat az MKT tiszteletbeli tagjaival (2-3 alkalom), részben a májusi közgyűléshez kapcsolódva.

7 október: Történelmi témák Kodály kórusműveiben két hangverseny a KÓTA-val közös szervezésben. Kecskemét - Énektanárok és tanítók továbbképzése a tavaszi szezonban; - Két Kodály-kórushangverseny novemberben és decemberben, főleg iskolai kórusok föllépésével; - Közös rendezvények a Katona József Könyvtárral: Zenész családok bemutatása (2 alkalom), Bachtól Kodályig (3 előadás). Nyíregyháza - Zenei klub előadások Kodály művészetéről és népzenei témákról, a Megyei Könyvtár előadótermében (6 alkalom, a tanév folyamán). - Nyíregyházi Zenepedagógiai Műhely két napos konferencia, szeptember-október. - Kodály emlékhangverseny, a Kodály Iskolával együttműködésben, december. Pécs / Baranya - Megyei Kodály-maraton népdaléneklési verseny Komlón, november 11. (a Pécs Baranyai Kórus és Zenekari Szövetséggel). - Hangverseny a Kertvárosi Ref. templomban több kórus részvételével, december 9. Sopron (2016 őszén alakult új tagcsoport!) - Népdaléneklési és zenei műveltségi verseny, március. - A Kodály vonósnégyes hangversenyei ifjúsági, ill. felnőtt közönség részére. Szeged - Csongrád megyei iskolások bicinium éneklési versenye, február 10. (Pro Musica AMI-val közösen). - Emlékhangverseny helyi kórusok és szólisták részvételével. Veszprém (megye) - Éneklő Ifjúság hangversenyek, és felnőtt kórusok találkozója a KÓTA-val közös szervezésben. - Kodály zenei szaktábor Magyarpolányban, szeptember. - A Kodály vonósnégyes hangversenyei ifjúsági, ill. felnőtt közönség részére. Országos hatókörű tervek: - Kárpát-medencei Kodály vetélkedő, zenei műveltségi verseny (határon túli középiskoláknak is!) a as tanévben; - Kodály nevét viselő iskolák és kórusok regionális találkozói (4-5 helyen). - Arany Kodály balladaest (utazó program); - Kodály a képzőművészetben c. kiadvány megjelentetése. - Továbbra is részt vesznek Társaságunk tagjai a mindennapi éneklés programjának előkészítésében. Kiadványok: - Kodály a képzőművészetben - Óda a muzsikához - Kodály nyomában

8 8 - A Magyar Kodály Társaság Híreit négy számmal jelentetjük meg és fenntartjuk a honlapot ( mind a friss információk biztosítása, mind pedig szakmai anyagaink archiválása és széleskörű hozzáférhetősége érdekében. Működtetjük facebook-oldalunkat. 9. Zárszó Levezető elnök és elnök A jelenlévők egyhangúlag elfogadták a javaslatokat. A levezető elnök megköszönte a tagok aktivitását és jelenlétét, megköszönte a bizalmat és továbbra is kérte a tagság és a vezetőségi tagok intenzív támogatását. Az elnök zárszavában annak a reményének adott kifejezést, hogy az elkövetkezendő időben is teljesíteni tudjuk a vállalt feladatokat és munkánkkal továbbra is híven szolgáljuk a kodályi örökséget és megfelelünk Kodály Zoltán tanításainak, nevelési elveinek. Felhívta a figyelmet arra, hogy jövő évben tisztújítás lesz, és kérte a jelenlevőket, hogy gondolkodjanak a változásokon. Elnök megköszöni a részvételt és bezárja a közgyűlést. Budapest, május 19. levezető elnök elnök jegyzőkönyvvezető jegyzőkönyv hitelesítő jegyzőkönyv hitelesítő

JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 21-i közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 21-i közgyűléséről MAGYAR KODÁLY TÁRSASÁG 1064 Budapest, Vörösmarty u. 35. Adószám: 19040437-1-42 Bankszámlaszám: OTP 11706016-20822228 Tel: +361/3221-802 Email: magyar.kodaly@1isztakademia.hu Honlap: www.m-kodalytarsasag.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 09-i közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Magyar Kodály Társaság május 09-i közgyűléséről MAGYAR KODÁLY TÁRSASÁG 1064 Budapest, Vörösmarty u. 35. Adószám: 19040437-1-42 Bankszámlaszám: OTP 11706016-20822228 Tel: +361/3221-802 Email: magyar.kodaly@lisztakademia.hu Honlap: www.m-kodalytarsasag.hu

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Helyszín: Kodály Zoltán Emlékmúzeum előadóterme, Bp. VI. Andrássy út

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Helyszín: Kodály Zoltán Emlékmúzeum előadóterme, Bp. VI. Andrássy út KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV 2013. Helyszín: Kodály Zoltán Emlékmúzeum előadóterme, Bp. VI. Andrássy út 87-89. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint 41 fő - a vidéki tagcsoportokat a vezetőik ill. megbízottaik

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2014. évi közgyűléséről 2014. április 26. BTM Aquincumi Múzeum, Budapest

Jegyzőkönyv. A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2014. évi közgyűléséről 2014. április 26. BTM Aquincumi Múzeum, Budapest Jegyzőkönyv A Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület 2014. évi közgyűléséről 2014. április 26. BTM Aquincumi Múzeum, Budapest A közgyűlés az első meghirdetett időpontban, 10.00 órakor nem határozatképes

Részletesebben

Kodály Zoltán portréját Papp György grafikusmûvész készítette

Kodály Zoltán portréját Papp György grafikusmûvész készítette Kodály Zoltán portréját Papp György grafikusmûvész készítette Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Szeged Városi Kórusegyesület tisztelettel meghívja Önt Kodály Zoltán születésének 135. és halálának

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről: Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 13-án, szerdán, 9.15 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Márványtermében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Területfejlesztési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/1. Jegyzőkönyv 2008/1. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2008. február 23-án az Érdligeti Közösségi Házban, Érd, Fürdő u.1. A 9:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Mozgás- és Táncterápiás Közhasznú Egyesület (továbbiakban: Egyesület, székhely: 1112 Budapest, Zólyomi út 34/b-36.) 2017. február 14. napján 18.15 órakor tartott megismételt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Ajka Város Német Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testülete december 17-én órakor megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Ajka Város Német Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testülete december 17-én órakor megtartott üléséről Ügyszám: 1/17-36/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ajka Város Német Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. december 17-én 15.00 órakor megtartott üléséről Az ülés helye: Városháza, VI. emeleti Fekete

Részletesebben

Csillaghegyi Polgári Kör Egyesület Alapítva: 1912-ben, újjáalapítva: 2000-ben

Csillaghegyi Polgári Kör Egyesület Alapítva: 1912-ben, újjáalapítva: 2000-ben Csillaghegyi Polgári Kör Egyesület Alapítva: 1912-ben, újjáalapítva: 2000-ben 1039 Budapest, Mátyás király út 77 Tel.: 240-9065 Számlasz: 11703006 20036249 Közhasznú szervezet Főv. Bíróság nyt. sz: 9236

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, www.htbkszfvar.hu, email: htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

Kapuvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete

Kapuvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete Kapuvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 04-6086-5/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Kapuvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. június 26-i Képviselő-testületi üléséről Készült: Meghívottak:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-4/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 8. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel Német

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2011. május 13. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

Beszámoló a Magyar Kodály Társaság közgyűléséről

Beszámoló a Magyar Kodály Társaság közgyűléséről Mária Lujza: Ebelasztin: Császárné: Császár/Burkus silbak: Napóleon: Marci bácsi: Magyar silbak: Krucifix: Diák/Székely zsoldos: Pór: Bíró/Francia generális: Melusina: Bucsi Annamária Gálvölgyi János Kalocsai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Javaslat a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat évi költségvetésének IV. számú módosítására

JEGYZŐKÖNYV. 2. Javaslat a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat évi költségvetésének IV. számú módosítására JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. november 5-én, Vanyarcon, a Könyvtár termében tartott közmeghallgatással egybekötött ülésén. Jelen vannak:, a testület e dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. március 27. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. Jelen vannak: az Egyesület tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Geocaching 2011. október 1-én tartott közgyűléséről. Jelen jegyzőkönyv 2 darab mellékletet tartalmaz: 1. melléklet: a közgyűlés hivatalos meghívója 2. melléklet: jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8.

JEGYZŐKÖNYV. Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről május 8. JEGYZŐKÖNYV Készfiit; a Tompái Víziközmű Társulat 2013. május 8-án tartott rendkívüli közgyűléséről 2013. május 8. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bács-Kiskun megyében, Tompa Város Polgármesteri Hivatalában, Tompa,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Helyszín: Kodály Zoltán Emlékmúzeum előadóterme, Bp. VI. Andrássy út

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Helyszín: Kodály Zoltán Emlékmúzeum előadóterme, Bp. VI. Andrássy út KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV 2012. Helyszín: Kodály Zoltán Emlékmúzeum előadóterme, Bp. VI. Andrássy út 87-89. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint 41 fő, a vidéki tagcsoportokat a vezetőik ill. megbízottaik képviselik.

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV készült a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1097 Budapest, Ecseri út 14-16.) 2006. december 28. napjának 10 órájára meghirdetett, és a Társaság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/ Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/568-000 E-mail: iskola@petervasara.hu Ikt.sz: 37-4/2017. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pétervásárai Tamási Áron Általános

Részletesebben

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket.

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket. JEGYZÖKÖNYV A Balatonkenesei Horgászegyesület Közgyülése a kiküldött meghívónak megfelelöen 2014. március 1-én 9:00 órakor elkezdödött. Helye: Balatonkenese, Faluház A levezetö elnök, Mészöly Sándor felterjeszti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén

Jegyzőkönyv. készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Jegyzőkönyv készült a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetségének Küldöttgyűlésén Helyszín: Budapesti Műszaki Főiskola Kollégium Bánki Donát Tagkollégium Időpont: 2008. május 9. (péntek) 11.00 11.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén.

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Jegyzőkönyv Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2018. május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Küldöttgyűlés helye: 4400 Nyíregyháza, István utca 3. Küldöttgyűlés ideje:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14 sz. alatti székhelyén 2013. május 29-én 16.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő Jegyzőkönyv Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza 2013. 02. 06. Lovassport Szövetség Hotel Pagony Konferencia Terem Tisztújító Közgyűlése Jelen vannak az elnökség részéről: Bubán Zsolt szakmai alelnök

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén

Jegyzőkönyv Készült: MKE Pest Megyei Szervezetének tisztújító közgyűlésén M a g y a r K ö n y v t á r o s o k E g y e s ü l e t e P e s t M e g y e i S z e r v e z e t e 2 0 0 0 S z e n t e n d r e, P á t r i á r k a u t c a 7. w w w. p e m e k s z. h u Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. május 23-án (péntek) a jászfényszarui Városháza Dísztermében 17 óra

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ rendkívüli ülést tart, amelyre tisztelettel meghívom. Sárvári Közös Onkormányzati Hivatal aljegyzői irodájában /Sán ár, Várkerület 2.! A Sárvári Roma Nemzetiségi 2016. február 26-án (pénteken) 10.00 órai

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1111 Budapest, Egry József utca 1. E 7/703. Honlap: https://wikimedia.hu/ E-mail: info@wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2017. november 20-án tartott közgyűléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1111 Budapest, Egry József utca 1. E. 7/703. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu Honlap: http://wikimedia.hu/ EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a 2019. május 4-én tartott közgyűléséről és megismételt közgyűléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről

Jegyzőkönyv. A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás március 30-i üléséről Jegyzőkönyv A Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 2010. március 30-i üléséről Tartalomjegyzék 1/2010. (III. 30.) TT. A 2010. március 30-i Dél-alföldi Környezetvédelmi Társulás 4. o. napirendi pontjainak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata képviselő-testületének 2010. augusztus 19-én 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 22/2013.( IX.6.) MNÖ határozatot:

JEGYZŐKÖNYV. 22/2013.( IX.6.) MNÖ határozatot: JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2013. szeptember 6-án 15 30 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 28. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel Német

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2016. október 26. napján 14.15 órai kezdettel a Magyar Artériás Stiffness Társaság (6000 Kecskemét, III. Béla krt. 6. III. emelet 11.) 1181 Budapest, Kossuth Lajos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

Egyesület évi Közgyűlése

Egyesület évi Közgyűlése Az EOQ MNB Egyesület 2019. évi Közgyűlése Trinitum Alkotó Tér 1015 Budapest, Hattyú utca 14. 2019. április 30. 1 A javasolt napirend 1. Megnyitó 2. A napirend, majd a tisztségviselők elfogadása 3. Beszámoló

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13. számú nyílt ülési J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Kisbágyon Község Önkormányzata

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13. számú nyílt ülési J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Kisbágyon Község Önkormányzata Palotás Község Önkormányzata 13. számú nyílt ülési Kisbágyon Község Önkormányzata 7. számú nyílt ülési Szarvasgede Község Önkormányzata 8. számú nyílt ülési Készült: Palotás, Kisbágyon és Szarvasgede Községek

Részletesebben

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ A Sárvári Roma Nemzetiségi 2016. május ii-én (szerdán) 14.00 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzői irodájában

Részletesebben

Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete

Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 30-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

KISBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV

KISBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV KISBAJCS és VÉNEK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Kisbajcs és Vének községek Önkormányzata Képviselő-testületeinek 2013. június 26-án (szerda) 18,00 órai kezdettel tartott

Részletesebben

Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2014-2015-ös tanévre

Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2014-2015-ös tanévre Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2014-2015-ös tanévre Készítette: apigyö képviselő-testülete és Oláhné Horváth Ildikó apigyö patronálója Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január

Részletesebben

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU 1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU Ikt.szám: 18-3/4/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PROTOKÓŁ amely készült a Lengyel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: /2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzőkönyv

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek.

JEGYZŐKÖNYV. A kisebbségi önkormányzati testület egyhangú szavazással Kila Béla testületi tagot választja meg jegyzőkönyv hitelesítőnek. Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzat 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sárvár Város Cigány Helyi Kisebbségi Önkormányzata 2011. szeptember 9- én (pénteken) 9.00 órai kezdettel a Sárvári

Részletesebben

képviselő volt jelen a szavazáskor), határozathozatal mellőzésével a következő napirendek megtárgyalását fogadja el:

képviselő volt jelen a szavazáskor), határozathozatal mellőzésével a következő napirendek megtárgyalását fogadja el: Iktatószám: Sz-89-4/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2014. február 18-án, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 18 00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H- 1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9. székhelyén 2017. november 28-án (huszonnyolcadikán)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről

JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének május 27-én órától megtartott Közgyűléséről JEGYZŐKÖNYV a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségének 2014. május 27-én 10.55 órától megtartott Közgyűléséről PROGRAM: Elnöki megnyitó VALENTA LÁSZLÓ, a GTTSZ elnöke Tisztelt Közgyűlés! Kedves

Részletesebben

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően.

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően. Iktatószám: Sz-3-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2018. június 1-jén, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 17 órakor megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv 2008/2. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete 2008/2. Közgyűlésén 2008. június 9-én Helyszín: Érd, Kutyavári u. 11. A 17:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent meg

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62.

8296 Monostorapáti, Petőfi u Hegyesd, Zrínyi u Taliándörögd, Kossuth u Kapolcs, Kossuth u. 62. 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8295 Taliándörögd, Kossuth u. 39. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 32. 8308 Sáska, Rákóczi u. 4. Száma: 302-19/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. május 26. 10 óra 00 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, az 1039 Budapest, Piroska utca 2. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

Román Nemzetiségi Önkormányzat 5665 Pusztaottlaka Felszabadulás 10. Tel. / Fax: 68/428-000 E-mail: ottlaka@freemail.hu JEGYZŐKÖNYV

Román Nemzetiségi Önkormányzat 5665 Pusztaottlaka Felszabadulás 10. Tel. / Fax: 68/428-000 E-mail: ottlaka@freemail.hu JEGYZŐKÖNYV Román Nemzetiségi Önkormányzat 5665 Pusztaottlaka Felszabadulás 10. Tel. / Fax: 68/428-000 E-mail: ottlaka@freemail.hu Iktatószám: 76-6/2014./Önk. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pusztaottlaka Román Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Jelen vannak: a jegyzőkönyv mellékletét képező jelenléti íven feltüntetett tagok.

Jelen vannak: a jegyzőkönyv mellékletét képező jelenléti íven feltüntetett tagok. J e g y z ő k ö n y v amely készült: 2017. május 30. napján az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület éves rendes közgyűléséről. Helyszín: Egri Városi Sportiskola Klubhelyisége, 3300 Eger, Stadion

Részletesebben

1 Jegyzőkönyv Sárkányhajó sportegyesület alakuló közgyűlés Helyszín: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 7., Millenium Tower II Dél, Sun Microsystems Kft. nagy tárgyalója Időpont: 2009. 11. 26. 17:00 Jelenlevők

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva.

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva. Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2014.10.30., szerda 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm az

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. december 11-én tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Bartáné Tóth Mária Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés Szöveges beszámoló. A MOHÁCSI JUNIOR ART ALAPÍTVÁNY évi tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés Szöveges beszámoló. A MOHÁCSI JUNIOR ART ALAPÍTVÁNY évi tevékenységéről Közhasznúsági jelentés Szöveges beszámoló A MOHÁCSI JUNIOR ART ALAPÍTVÁNY 2014. évi tevékenységéről A Junior Art Alapítvány 2014. évben az alapító okiratában foglaltak szerint törvényesen és rendeltetésszerűen

Részletesebben

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15.

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. Szám: KOZP/921/5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat 2016.

Részletesebben

AZ ÉNEK A LELKI GAZDAGSÁG ALAPJA

AZ ÉNEK A LELKI GAZDAGSÁG ALAPJA AZ ÉNEK A LELKI GAZDAGSÁG ALAPJA 2014.05.03. 05:22 szerző: Bertalan Melinda Veszprém gazdag zenei kultúráját a kiváló ének-zenei oktatás alapozta meg hangzott el a Veszprémi Történelmi Szalon 11. rendezvényén

Részletesebben