Útmutatók Business.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Útmutatók Business. www.mybernette.com"

Átírás

1 Útmutatók Business

2 Útmutatók Business Szoknya Amire szükséged van: 2 férfi ing 0.7 m szürke öltönyanyag (1.4m széles) 1 m bélésanyag 14 cm tépőzár, 3.5 cm széles anyag színéhez illő varrócérna ferdepánt készítő 9 mm (Prym) Anyagajánlás: Könnyű öltöny- vagy gyapjúanyag (pl. Cool Wool) Általános információ a mérethez: A mi szoknyánk egységes méret, ami a tépőzárnak köszönhetően különböző méretekre is jó. Így a szoknya felső része 76 és 88 cm között variálható. Ha nagyon vékony vagy ennél erősebb vagy akkor változtathatod a szoknya méretét vagy igazíthatsz kissé a hajtás mélységén. Hogyan szabd ki: Eleje 28 cm 63 cm 12 cm 10.5 cm 60 cm 69 cm 54 cm 30 cm 4.5 cm

3 Háta 30 cm 52 cm 69 cm Vágd ki a részeket a szürke anyagból a rajz alapján. Az 1,5 cm varrásráhagyás a rajzban már benne van. A másik, csíkos részt egy férfi ingből kell kivágni: Az elejéhez az ing jobb ujját vágd fel. Bonts fel az ingujj nyílását lezáró négyszöget és onnan kezdve vágd fel az ujjat. Az ujj hosszától függően esetleg vágj még ki egy darabot az ingből és varrd hozzá, hogy olyan hosszú legyen, mint a szoknya. 1.5 cm A szoknya hátsó részéhez az ing hátából vágd ki az anyagot, a vállrész erősítése is felhasználásra kerül. Ha az ingen levarrás van, bontsd fel azt még a kivágás előtt.

4 Így készül: 1. Először a hátsó szoknyarészeket varrd össze 1,5 cm mélyen és vasald szét a varrásráhagyást. 2. Fektesd egymásra a két eleje szoknyarészt, az ujja mandzsetta a felső szoknyaszélnél feküdjön. Varrd össze a részeket a slicc kezdetéig. Helyezd ezután a felső ujjarészt a mandzsettával a szürke anyagra és varrd a színén a szürke anyagra. 3. Varrásba varrt zseb készítése 4. Vágd ki 2x az öltönyanyagból és 2x a bélésből a zseblapokat 5. Dugd a zseblapokat színével a színére a zsebbenyúlásra (bélésanyag az elejére, öltönyanyag a hátára). Varrd le szorosan a varrásráhagyáson a varratvonal mentén. 20 cm 6. Vasald kifelé a zseblapokat. Helyezd most a szoknya eleje- és hátarészét színével a színére egymásra és varrd össze az oldalvarratokat a zsebbenyúlás fölött- és alatt. Fontos, hogy jól elvarrd a varratvégeket. Az alsó szegélyszélnél balra hagyj egy kb. 1,5 cm részt nyitva a zsinórnak.

5 7. Fordítsd befelé a zseblapokat és varrd le az első zsebbenyúlást. 8. Vasald mindkét zseblapot az elejéhez és varrd össze. A varrásráhagyást összefogva kell eltisztázni. 9. Varrd a színéről a zseblapokat az elejéhez cikk-cakköltéssel. Ha kontrasztos varrócérnát használsz, akkor ez egyben egy díszítő eleme is a szoknyának. Szoknya bélelése 10. Vasalj le a szoknya felső szélén 10 cm-t és a szegélynél 4 cm-t. 11. Mielőtt kiszabod a két bélésrészt, ellenőrizd a felső és alsó szoknyaszél méretét. Ez azért fontos, mert a bélésnek ugyan olyan szélesnek kell lennie, mint a szoknyának. Igazítsd a méretet ha szükséges és szabd ki a bélésrészeket. 12. Zárd a bélés mindkét oldalvarratát és az eleje nyílásvarratot és vasald szét a varratokat. 13. Tűzd a bélést színével a színére a felső szoknyaszélhez és varrd össze a két részt. Vasald felfelé a varrásráhagyást. 14. Vasald le a bélést a szegélynél és tűzd rá a szoknyaszegélyre. Ügyelj arra, hogy a bélés ne húzódjon. Tűzd le a színén körbe a szegély körül 2 cm távolságra, miközben a bélést is hozzávarrod.

6 Hajtás és gomboláspánt 15. Rakd a szoknya felső részét úgy ahogy a rajz mutatja hajtásba és tűzd le gombostűvel. 2.5 cm 3.5 cm 4 cm 3.5 cm 3.5 cm 4 cm 3.5 cm 5 cm 6.5 cm 13 cm 16. Vágd le a második ingről a gombpántot. Adj hozzá elég anyagot úgy, hogy a vágásszél behajtható, és a kész csík 3,5 cm széles legyen. Varrd össze mindkét gomboláspántot egy keskeny szegéllyé. 17. Tűzd fel a gomboláspánt csíkot körbe a szoknyára (3,5 cm távolságra a széltől). A legjobb az elején a hajtásnál kezdeni. Ha a két vége összetalálkozik, zárd a gombpánt csíkot a kerekítéshez. 18. Varrd fel a gomboláspánt csíkot keskenyen mindkét oldalán, ezzel a hajtások is rögzülnek. 19. Varrd a tépőzár csíkot a rajz szerint a gomboláspánt csíkra. 10 cm 7.5 cm 14 cm Gumiház 20. Vágj ki a kék ingből 3 db 3,5 cm széles csíkot. Varrd össze a csíkokat úgy, hogy egyetlen hosszú csík keletkezzen. Vasald a ferdepánt készítő segítségével egy pánttá és varrd össze keskenyen a szélén. 21. Húzd a pántot egy biztosító tű segítségével a gumiházba. Ezután a szegélyt kívánság szerint kevésbé vagy jobban összehúzhatod. Rövidítsd a pántot ha szükséges és csomózd össze.

7 Táska Amire szükséged van: ujja és gomboláspánt a második, eltérő férfiingből 2 karabíner horog maradék bélésanyag 2 ringli, átmérő 8 mm anyag színéhez illő varrócérna Így készül: 1. Vágd le egyik ujjat a kívánt hosszban (= táska magassága). 2. Fordítsd ki az ujjakat (visszája legyen kifelé) és varrd össze a nyitott varratot. A gombzárásnak az eleje közepén kell lennie. 3. Szabd ki a bélést (szélessége az anyagtáska szerint, magassága a mandzsettáig) és zárd az oldal- és alja varratot. 4. Vasald át a felső bélésszélt. Told a bélést az ujjtáskába és varrd oda a színén a mandzsetta meglévő varratában. A mandzsettának nyitva kell maradnia. 5. Tedd fel a ringliket. 6. Vágd le a második ingről a gomboláspántot. 7. Varrd össze egy keskeny szegéllyé. Húzd át a végeket a karabiner horgon és varrd le a gomboláspántot (a fül hosszát egyedileg határozhatod meg). 8. Rögzítsd a fült a karabíner horoggal a táskához. Mellény (Méret 34-42) Amire szükséged van: 0.3m szürke anyag (1.4 m széles) 0.3m bélésanyag (lásd általános útmutatás) 3 gomb anyag színéhez illő varrócérna egy férfiing 1 gallérja közbélés maradéka a borításnak anyag színéhez illő varrócérna, és kontraszt színben tűzőcérna Anyagajánlás: Könnyű öltöny- vagy gyapjú anyag (Cool Wool) Amit tudnod kell: - A mellény béleléséhez használhatsz bélésanyagot vagy ugyanazt az anyagot, - melyből a mellény készül - A borítót a bal elejénél hozzá kell szabni, jobboldalon külön részként kell kiszabni és rávarrni. - Ahhoz, hogy díszítő varratot kapj befűzhetsz a szélek steppeléséhez két felső szálat, vagy használhatod a háromszoros egyenes öltést.

8 Hogyan szabd ki: Felső anyag: 2x eleje 2x háta 1x borító (hajtott anyagszéllel) Bélésanyag: 2x eleje 2x háta Így készül: 1. Fektesd mindkét hátrészt színével a színére és varrd össze a háta közepénél. Vasald szét a varrásráhagyásokat és steppeld le a varratot mindkét oldalon keskenyen egy kontrasztos színnel. 2. Erősítsd meg a különálló borítást és a hozzászabott borítást is közbéléssel. 3. Varrd a különálló borítást nyitva a jobb eleje első széléhez. A borítás szemközti oldalát a bélésrészhez fogod varrni. 4. Zárd a vállvarratokat. 5. Varrd össze a mellényt a bélésanyagból azonos módon (= zárd a vállvarratokat és a háta közepét). A háta közepe varratnál egy kis darabot nyitva kell hagyni. 6. Helyezd mindkét mellényt színét a színével egymásra és varrd össze (az oldalvarratok nyitva maradnak). A szegélynél a háta közepén díszítésként varrd közé a férfi ing gallérjának sarkait. Vágd be a varrásráhagyásokat a kerekítéseknél. 7. Fordíts ki a mellényt. 8. Zárd az oldalvarratokat. 9. Tűzd le keskenyen a szegélyeket a kontraszt színű cérnával. 10. Készítsd el a gomblyukakat a jobb eleje borításon, a gombokat a másik oldalra kell felvarrni. 11. Varrd össze kézzel a bélés nyitott részét.

9 Ötletek az anyagok feldolgozásához: Van néhány alapszabály az anyagok kiszabásával és feldolgozásával kapcsolatban. Itt találsz néhány olyan ötletet, amely a mi munkáinkhoz hasznos: Szabás: Szövött anyagszél Az anyag mindkét oldalán futó kb. 1 cm széles csík a szövött anyagszél. Mivel tulajdonságai általában mások, mint az anyag többi részének, ezért soha nem szabad beleszámítani az anyagba. Varrásráhagyásként sem alkalmas felhasználásra. Anyaghajtás A hajtott szél, amely akkor keletkezik, ha az anyagot egymásra hajtod, az anyaghajtás. Ha egy olyan szabásminta részt szabsz ki, amely anyaghajtásban van jelölve, akkor szabásmintát egy ilyen hajtott szélre helyezd rá. Szálirány A szálirány meghatározó az anyag, és ezzel a ruhadarab, megfelelő eséséhez. A szabásminta részekben bejelölt szálirány megfelel az anyag hosszanti vagy vetülék szálainak és az anyagszéllel párhuzamosan fut. Mintás anyagoknál mindig figyelni kell az irányt és az anyagot mindig ugyanabban az irányban kell kiszabni. Varrásráhagyás Ha egyenletesen széles varrásráhagyást szabsz ki, az megkönnyíti később a varrást. Rajzold körbe a varrásráhagyást a papír szabásmintán centiméterben, az anyagon pedig használj szabókrétát. Általános szabály: 4 cm varrásráhagyás szegélyekhez, 1,5 cm minden más szélnél és varratnál. (Eltérő szélesség esetén a leírásban jelezzük az eltérést.) Varrás: Szélek és varratok összevarrása Szélek és varratok összevarrásánál az anyagot mindig színével a színére helyezd és varrd össze 1,5 cm távolságra (olyan mélységben ami a varrásráhagyás) a szélétől. Ezután vasald szét a varrásráhagyást, esetleg vágd vissza cikk-cakkollóval vagy tisztázd el overlock géppel. Szegélyek varrása Szegélyek varrásánál az anyagszélt kétszer be kell hajtani a színéről az anyag visszájára, le kell vasalni és varrni. 4 cm varrásráhagyás esetén kezd a behajtást 1 cm széles hajtással, majd hajts be a második hajtásnál még 3 cm-t. Gép öltésbeállítása egyenes öltéssel Szélekhez, varratokhoz és szegélyekhez használd az alapbeállítást. Steppelésnél állíthatod az öltéshosszt 3-3,5 mm értékre. Közbélés használata Közbélést anyagok megerősítéshez kell használni például kivágásoknál, borításoknál, gallérnál stb. Az optimális közbélés fajtájának kiválasztását az anyag határozza meg, amelyhez használni fogod. Közbéléseket be tudsz szerezni a méteráru üzletekben. Kérj tanácsot a szakképzett eladóktól arra vonatkozóan, hogy milyen anyaghoz milyen közbélés a legjobb és hogyan kell azokat felvasalni.

10 Vordere Mitte Fadenlauf/ Centre front straight grain / Droit fil milieu endroit Legeplan zum Zusammenkleben der DIN A4-Seiten / Layout Plan for Gluing Together the DIN A4 Pages / Plan de disposition pour l'assemblage des pages DIN A4 10 x 10 cm Für Körpergrösse/ for heigth/ pour la taille 168 cm: Grösse/ Size/ Taille Oberweite/ Bust/Poitrine Taillenweite/ Waist/ Taille Hüftweite/ Hip/ Hanche Vord. Taillengl./ Front waist length/ Longueur taille devant Rückw. Taillenlg./ Back waist lenth/ cm Inch Weste / Vest / Gilet Für Körpergrösse/ for heigth/ pour la taille 66 Inch: Grösse/ Size/ Taille Oberweite/ Bust/Poitrine 31, ,6 36,2 37,8 39,4 40,9 Taillenweite/ Waist/ Taille 25,2 26, ,5 31,1 32,7 34,3 Hüftweite/ Hip/ Hanche 35,4 36,6 37, ,2 41,3 42,5 Vord. Taillengl./ Front waist 16, ,3 17, ,5 18,9 length/ Longueur taille devant Rückw. Taillenlg./ Back waist lenth/ ,5 16,5 16,5 16,5 Legende/Legend/ Légend Grösse/ 34 Size/ 36 Taille Vorderteil / Front / Devant Rückwärtige Mitte Fadenlauf/ Centre back straight grain/ Droit fil milieu envers Weste / Vest / Gilet Rückenteil / Back / Dos 3 4 Ausdrucken der Seiten: Deaktivieren Sie die Funktion, dass die Seite automatisch an Blattgröße oder Druckbereich angepasst wird. Es muss: Seitenanpassung - Keine eingeschaltet sein. Nur so wird in Originalgrösse gedruckt, also 100%. Zur Kontrolle des Ausdrucks das Kontroll-Viereck ausmessen Printing out the pages: Deactivate the function automatically adjusting the page to the paper size or printing area. Page Adjustment None must be switched on. Only in this way will the pages print out in the original size, i.e. 100%. To check the printout measure the test square. Impression des pages Désactiver la fonction pour que la page s'adapte automatiquement à la dimension de la feuille ou du secteur d'impression. Activer "aucune" sur "adaptation de la page". Ce n'est qu'ainsi que la dimension originale (100%) sera correctement imprimée. Imprimer et vérifier l envergure du carré.

11 Vordere Mitte Fadenlauf/ Centre front straight grain / Droit fil milieu endroit 1 10 x 10 cm 1cm Inch Weste / Vest / Gilet Vorderteil / Front / Devant

12 2 Für Körpergrösse/ for heigth/ pour la taille 168 cm: Grösse/ Size/ Taille Oberweite/ Bust/Poitrine Taillenweite/ Waist/ Taille Hüftweite/ Hip/ Hanche Vord. Taillengl./ Front waist length/ Longueur taille devant Rückw. Taillenlg./ Back waist lenth/ Für Körpergrösse/ for heigth/ pour la taille 66 Inch: Grösse/ Size/ Taille Oberweite/ Bust/Poitrine 31, ,6 36,2 37,8 39,4 40,9 Taillenweite/ Waist/ Taille 25,2 26, ,5 31,1 32,7 34,3 Hüftweite/ Hip/ Hanche 35,4 36,6 37, ,2 41,3 42,5 Vord. Taillengl./ Front waist length/ 16, ,3 17, ,5 18,9 Longueur taille devant Rückw. Taillenlg./ Back waist lenth/ ,5 16,5 16,5 16,5 Legende/Legend/ Légend Grösse/ 34 Size/ 36 Taille

13 Rückwärtige Mitte Fadenlauf/ Centre back straight grain/ Droit fil milieu envers Rückenteil / Back / Dos Weste / Vest / Gilet 40 3

14 Weste 4 Rücke 4

15 18.5 cm Taschenbeutel / Pocket bag / Poche

Útmutatók Romantic Style

Útmutatók Romantic Style Útmutatók Romantic Style www.mybernette.com Útmutatók Romantic Style: Fodros blúz 34 42 méret Amire szükséged van: - 1,2 m rózsaszín taft anyag (anyagszélesség1,5 m) - 0,45 m fehér tüll anyag (anyagszélesség

Részletesebben

Útmutatók Ethno Style

Útmutatók Ethno Style Útmutatók Ethno Style www.mybernette.com Útmutatók Ethno Style Ethno ruha Egységes méret Amire szükséged van: - 2,10 m taft anyag rózsaszín (Anyagszélesség legalább 0,9 m) - Színben hozzá illő anyagmaradékok

Részletesebben

1. Kisszoknya készítése

1. Kisszoknya készítése 1. Kisszoknya készítése 1. Minden alkatrész hosszanti oldalát és az alját tisztázzuk (cikk-cakk) le. 2. A két háta testrészt fordítsuk színt színnel szembe, gombostűzzük össze a hátközepét úgy, hogy jelöljük

Részletesebben

Karácsonyi neszeszer

Karácsonyi neszeszer Karácsonyi neszeszer 2016/12. Patchwork Design 2016. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok és

Részletesebben

Vendégpapucs. Patchwork Design

Vendégpapucs. Patchwork Design Vendégpapucs www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok és ábrák kereskedelmi célú hasznosítása tilos.

Részletesebben

2. Kisszoknya háta készítése

2. Kisszoknya háta készítése 2. Kisszoknya háta készítése 1. Az alkatrészek hosszanti oldalát és az alját tisztázzuk le lockkal 2. A HK összevarrása(cipzár helyén nem kell) a. A két háta testrészt fordítsuk színt színnel szembe, gombostűzzük

Részletesebben

Asztalterítő fűrészfogas csillaggal

Asztalterítő fűrészfogas csillaggal Asztalterítő fűrészfogas csillaggal Patchwork Design 2016. www.szilvifoltvarras.hu Ez a PDF sablon személyes használatra készült. Tilos megosztani, másolni vagy feltölteni bármilyen weboldalra. A sablonok

Részletesebben

AGÁVÉ KARDIGÁN. Nehézségi fokozat: kezdő. Méret: XS (S) M. Hozzávalók:

AGÁVÉ KARDIGÁN. Nehézségi fokozat: kezdő. Méret: XS (S) M. Hozzávalók: AGÁVÉ KARDIGÁN Nehézségi fokozat: kezdő Méret: XS (S) M Hozzávalók: - 450 (450) 500 gr kalóz (85) színű Viva Color fonal (90% akril, 10% gyapjú) fonal (Schachenmayr), (70 m/50 gr) - 7.0 mm-es Prym Knit

Részletesebben

I. II. III. IV. A B C D B C D A C D A B D A B C

I. II. III. IV. A B C D B C D A C D A B D A B C Körbargello Előre szólok, hogy nem olyan nehéz és bonyolult ám, mint amilyennek első ránézésre tűnik, de azért igényel némi gyakorlatot és pontos szabást-varrást. A körcikkek kiszabásához természetesen

Részletesebben

Farmeranyagból készült ajándékok

Farmeranyagból készült ajándékok Farmeranyagból készült ajándékok Az apró sminktáska kiváló ajándék fiatal lányok számára, a varrószett pedig tökéletes ötlet egy ügyes varrónőnek! Ha a vonzó, 1930-as éveket idéző modelleket jobban szeretjük,

Részletesebben

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER

KATALÓGUS 2017 Márkás reklámtextil ADLER KATALÓGUS 27 Márkás reklámtextil ADLER A MALFINIRŐL Minőségi anyagok, odafigyelés a részletekre, elegancia. Ez jellemzi a MALFINI luxus kollekció tagjait, amelynek köszönhetően már 5 éve elnyertük legigényesebb

Részletesebben

Virágos táska. - bélésnek való anyagból 50 cm. Szabás: - a mintás anyagból szabjatok ki 2 db 6*44 cm. az egyszínű anyagból szabjatok ki 2 db 20*44 cm

Virágos táska. - bélésnek való anyagból 50 cm. Szabás: - a mintás anyagból szabjatok ki 2 db 6*44 cm. az egyszínű anyagból szabjatok ki 2 db 20*44 cm Sziasztok! A napokban varrtam egy szép táskát ezt a táska mintát már többen is megvarrták nálam és nagyon tetszett mindegyik így most el készítettem saját részre is. Varrás közben végig fényképeztem, hogy

Részletesebben

Karácsonyi horgolt edényfogók - 2. Írta: Administrator

Karácsonyi horgolt edényfogók - 2. Írta: Administrator Színűkben és mintájukban ünnepiek ezek az edényfogók. Már a felső sor edényfogó elkészítését leközöltük most akkor következzen az alsó sorban látható három horgolt karácsonyi edényfogó mintája. A horgolásról

Részletesebben

Lilly babakocsival. A használandó tűméretet igazítsuk mindig a kiválasztott fonalhoz és a saját horgolási módunkhoz.

Lilly babakocsival. A használandó tűméretet igazítsuk mindig a kiválasztott fonalhoz és a saját horgolási módunkhoz. Lilly babakocsival FIGYELEM: www.zhaya.de/ leírást máshonnan Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. Eladni, cserélgetni, megjelentetni, sokszorosítani (beleértve a más nyelvekre való fordításokat is)

Részletesebben

Mezei nyúl. Hozzávalók:

Mezei nyúl. Hozzávalók: Mezei nyúl Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. Eladni, cserélgetni, megjelentetni, sokszorosítani (beleértve a más nyelvre való fordításokat is) tilos. Természetesen a leírást, képeket és fotókat

Részletesebben

MUNKAANYAG. Bukvai Albertné. Termékkészítés - ruha. A követelménymodul megnevezése: Textiltermékek összeállítása

MUNKAANYAG. Bukvai Albertné. Termékkészítés - ruha. A követelménymodul megnevezése: Textiltermékek összeállítása Bukvai Albertné Termékkészítés - ruha A követelménymodul megnevezése: Textiltermékek összeállítása A követelménymodul száma: 1321-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-026-30 TERMÉKKÉSZÍTÉS

Részletesebben

4-8 9-13 14-21 22-24 25-27 28-31

4-8 9-13 14-21 22-24 25-27 28-31 2 Biztonsági utasítások Tartalom 3 FONTOS BIZTONSÁGI ÚTMUTATÁSOK Elektromos készülék használata esetén követni kell az alapvető biztonsági előírásokat közöttük az alábbiakat. Olvassa el valamennyi útmutatást

Részletesebben

2014. évi NKA pályázat leírókartonjai

2014. évi NKA pályázat leírókartonjai 2014. évi NKA pályázat leírókartonjai 1. Leltári szám 2014. 17. 1. 2. Megnevezés csavarítókendő - női fejviselet 4. Leírás, használat/tartalom Színes gyapjúfonalból (fehér, zöld, világoskék, barna, piros,

Részletesebben

Hubert Dongó. Rövidítések: rp = rövidpálca lsz = láncszem hp = hamispálca, kúszószem

Hubert Dongó. Rövidítések: rp = rövidpálca lsz = láncszem hp = hamispálca, kúszószem Hubert Dongó Minden figura, ami a leírásom alapján készül természetesen eladható. A tervező megnevezése kedves lenne, de nem feltétel. A leírást magát vagy annak részeit azonban tilos eladni, megjelentetni

Részletesebben

Hozzávalók: Rövidítések:

Hozzávalók: Rövidítések: Erwin Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. Eladni, cserélgetni, megjelentetni, sokszorosítani (beleértve a más nyelvekre való fordításokat is) tilos. Természetesen a leírást, képeket és fotókat sem

Részletesebben

Óvodai Búcsúalbum ONLINE SCRAPBOOK TANFOLYAM

Óvodai Búcsúalbum ONLINE SCRAPBOOK TANFOLYAM Első lépésként elkészítjük magát, az album alapot. 40 db 15 x 20 cm-es alapkartont kaptatok, ebből 15 db-ot használunk fel az album alapjához, 10 pedig megmarad fotóalátétnek illetve a díszítőelemek elkészítéséhez.

Részletesebben

BESZERZÉSI STRATÉGIA NŐI KENDŐ

BESZERZÉSI STRATÉGIA NŐI KENDŐ NŐI KENDŐ Tartalomjegyzék 1. Külalakleírás 2. Gyártmányrajz-részlet 3. Felhasználandó anyagok 4. Összeállítandó alkatrészek 5. Varrások alaki és méretjellemzői 6. Méretelőírások 7. Mintázat grafikája 1.

Részletesebben

Flexi Force személy bejáró kapu

Flexi Force személy bejáró kapu Flexi Force személy bejáró kapu Figyelem, általános felhívás Ezen kit biztonságos üzemeltetéséhez, karbantartásához, számos dolgot kell figyelembe venni elővigyázatosságból. A biztonság érdekében vegye

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT C feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 542 04 1000 00 00 Kárpitos Szintvizsga időtartama: Elérhető maximális pontszám:

Részletesebben

ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt

ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt Szélesség (cm) 90 Magasság (cm) 85 52 266 Ft 39 412 Ft 54 057 Ft 41 203 Ft 54 095 Ft 41 005 Ft 54 455 Ft 41 365 Ft 55 143 Ft 42 052 Ft 57 396 Ft 44 305 Ft 56 886 Ft 43 795 Ft 58 146 Ft 45 055 Ft 55 316

Részletesebben

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát?

Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Hogyan készítsünk Ghillie ruhát? Alapanyagok - egy teljes BDU (Battle Dress Uniform) öltözet (nadrág, zubbony) vagy overall - háló (4-5 cm négyzetrácsközökkel) - vászon (víztaszító) - hab - zsákvászon

Részletesebben

Húsvéti tál. Rövidítések: rp = rövidpálca fp = félpálca lsz = láncszem hp = hamispálca, kúszószem

Húsvéti tál. Rövidítések: rp = rövidpálca fp = félpálca lsz = láncszem hp = hamispálca, kúszószem Húsvéti tál Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. A minta eladása, cserélgetése és sokszorosítása (beleértve a más nyelvre való fordításokat) tilos. Természetesen a leírást, képeket és fotókat sem

Részletesebben

Standard kollekció. WorkerPro

Standard kollekció. WorkerPro WorkerPro 8014 REX Férfi hosszú ujjú dzseki, kék Rejtett patentgombok elöl. Patentgombokkal állítható mandzsetta. 8064 ALEC Férfi hosszú ujjú félkabát, kék Rejtett patentgombok elöl. Fedeles zseb a mellkas

Részletesebben

Itt valami nem stimmel!

Itt valami nem stimmel! Itt valami nem stimmel! Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. Eladni, cserélgetni, megjelentetni, sokszorosítani (beleértve a más nyelvekre való fordításokat is) tilos. Természetesen a leírást, képeket

Részletesebben

A játéktábla 4 4 cm-es négyzetekből áll. Ezeket 1 cm-es varrásráhagyással

A játéktábla 4 4 cm-es négyzetekből áll. Ezeket 1 cm-es varrásráhagyással Ashte Kashte - Az ősi, keleti eredetű táblás játék, amely hasonlóságot mutat a ludóval és a pachisival. Kata ezt is elkészítette textilből, itt meg is osztja velünk hogyan is csinálta. Először tervezzük

Részletesebben

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk:

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk: KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY extra könnyű, divatos pehely mellény szél és hideg elleni védelemmel 38 g/m2 vastag 100% 20D poliamid alapanyagú külső és belső 130 g/m2 vastag 100% pelyhesített poliészter bélés

Részletesebben

(angol osztályozás szerint, bővebb információ: agnes.kutas.ch/hu)

(angol osztályozás szerint, bővebb információ: agnes.kutas.ch/hu) Dark Forest Kutas--Kerresztes Ágnes A mellllény méreteii Meel llbősséégg: : 82 (87, 92, 96) cm (hasonlítsd össze kedvenc kötött pulóvereid méreteivel, megkönnyíti a választást) Hosssszz: : 56.5 (56.5,

Részletesebben

Lilly játszótérre megy

Lilly játszótérre megy Lilly játszótérre megy Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. Eladni, cserélgetni, megjelentetni, sokszorosítani (beleértve a más nyelvekre való fordításokat is) tilos. Természetesen a leírást, képeket

Részletesebben

78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75 76-84 85-98 86-91 92-97 98-103 104-112 113-120 63-67 67-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97

78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75 76-84 85-98 86-91 92-97 98-103 104-112 113-120 63-67 67-72 73-77 78-82 83-87 88-92 93-97 Női felső, póló, ruha méretek meghatározása centiméterben Méretek XS/34/6 S/36/8-10 M/38/12-14 L/40-42/16-18 XL/42-44/20 Mell (cm) Derék (cm) Csípő (cm) 78-84 85-92 93-98 99-104 105-110 60-64 65-70 71-75

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés azonosító száma és megnevezése 34 542 06 Női szabó Tájékoztató

Részletesebben

MUNKAANYAG. Kálló Mariann. Munkaruházatokon előforduló záródások készítése. A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése

MUNKAANYAG. Kálló Mariann. Munkaruházatokon előforduló záródások készítése. A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése Kálló Mariann Munkaruházatokon előforduló záródások készítése A követelménymodul megnevezése: Munka- és védőruhák készítése A követelménymodul száma: 1324-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ 1 Szerszámok és Előkészületek Szükséges szerszámok A helyes össszeszereléshez a következő felszerelésre és szerszámokra van szükség: Bevezető Köszönöm, hogy a Kompozit Birodalmi

Részletesebben

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt.

TÉLI KABÁT. Télikabátok. A fleece bélésű gallér. Levehető kapucni. Fényvisszaverő elemek. Előformázott ujjak. Állítható ujjpánt. TÉLI KABÁT Levehető kapucni A fleece bélésű gallér kényelmesebb viseletet biztosít Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében Előformázott ujjak tágulóképes felületi anyagból Állítható ujjpánt tépőzárral

Részletesebben

FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD

FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD SPECIF FIZIOLÓGIAI MUNKARUHA MINDENKINEK, AKI MINDEN NAP MINDENT BELEAD Aki keményen dolgozik, megérdemli a legjobb munkaruhát.1956-tól mi a KÜBLER részéről mindent arra teszünk fel, hogy munkaruhánk viselőjét

Részletesebben

WARRIOR 21178 WIREMAC-E ELEKTROMOS LYUKASZTÓ (3:1) MECHANIKUS FÉM IKERSPIRÁL ZÁRÓGÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS 2011.05.19.

WARRIOR 21178 WIREMAC-E ELEKTROMOS LYUKASZTÓ (3:1) MECHANIKUS FÉM IKERSPIRÁL ZÁRÓGÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS 2011.05.19. WARRIOR 21178 WIREMAC-E ELEKTROMOS LYUKASZTÓ (3:1) MECHANIKUS FÉM IKERSPIRÁL ZÁRÓGÉP KEZELÉSI UTASÍTÁS 2011.05.19. Tartalom 1) Figyelmeztetés... 2 2) Műszaki adatok... 2 3) A gép leírása... 2 4) Üzembe

Részletesebben

W O R K W E A R M A D E R E A L

W O R K W E A R M A D E R E A L KATALÓGUS 2017 WORKWEAR MADE REAL A RIMECK munkaruha ötvözi a szuper-ellenálló szövetet és minőségi szaktudást, az ADLER reklámtexil hátterével, szolgáltatásaival és hírnevével. A RIMECK munka és kantáros

Részletesebben

A készítmény leírása

A készítmény leírása A készítmény leírása Bevezetõ A sablon a postforming lapok eredményes összekapcsolására szolgál. Az áttetsző műanyag szerkezete, az egyes elemek egyértelmű leírása a sablonba vésve, több összefüggő ütköző,

Részletesebben

Horgolt nagyi. Hozzávalók: A megadott fonallal a figura kb. 25 cm magas lesz. Rövidítések:

Horgolt nagyi. Hozzávalók: A megadott fonallal a figura kb. 25 cm magas lesz. Rövidítések: Horgolt nagyi Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. A minta eladása, cserélgetése, megjelentetése és sokszorosítása (beleértve a más nyelvekre való fordításokat) tilos. Természetesen a leírást, a

Részletesebben

AVAS Egészségügyi Centrum Kft.

AVAS Egészségügyi Centrum Kft. AVAS Egészségügyi Centrum Kft. WOLF védőruhák és védőfelszerelések Röntgenköpenyek és röntgenkötények Egyszerű röntgenköpeny A szakma elvárásainak mindenben megfelelő köpeny kiválóan állítható a kétoldalt

Részletesebben

A kabát: A nadrág: Általánosságban:

A kabát: A nadrág: Általánosságban: A kabát: Sziluett kúpalakú testalkat elől fel, hátul lefelé kanyarodó szegély komfort és védelem a vállkiképzés és a kar alatti háromszögű ereszték teljes karforgatást tesz lehetővé a vállrész kialakítása

Részletesebben

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT

MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT MÁV-csoport Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT Tartalomjegyzék MÁV Zrt. Arculati kézikönyve II. RUHÁZAT 2 FÉRFI KOLLEKCIÓ 3 FÉRFI TÉLIKABÁT 4 FÉRFI ÁTMENETI KABÁT 5 FÉRFI ESŐKÖPENY 6 FÉRFI ZAKÓ 7 FÉRFI MELLÉNY

Részletesebben

VITORLÁS KATAMARÁN WINKLER - Nr. 100759

VITORLÁS KATAMARÁN WINKLER - Nr. 100759 VITORLÁS KATAMARÁN WINKLER - Nr. 100759 Anyaglista: 2 Styrodur lapok 380 x 45 x 30 mm 1 Nyárfafurnérlap 380 x 140 x 6 mm 1 Nyárfafurnérlap 380 x 100 x 10 mm 1 Nyárfafurnérléc 380 x 20 x 10 mm 1 Nyárfafurnérléc

Részletesebben

1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS 2. MÉRETTÁBLÁZAT

1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS 2. MÉRETTÁBLÁZAT 1.1.1.1. TEREPI FÉRFI KABÁT MŰSZAKI LEÍRÁS 1. KÜLALAKI LEÍRÁS Egyenes vonalú, combközépig érő bélelt téli kabát elején és hátán steppelt vállrésszel, gallérba rejtett kapucnival, bal elejére felvarrt,

Részletesebben

HÁROM BABA EGY SZABÁSMINTÁVAL - RONGYIKA, PUHA BABA, ÉS MATATÓ MANÓ

HÁROM BABA EGY SZABÁSMINTÁVAL - RONGYIKA, PUHA BABA, ÉS MATATÓ MANÓ GLEDITA KREATÍV Készítsd el gyermeked első babáját! Ingyenes minta! HÁROM BABA EGY SZABÁSMINTÁVAL - RONGYIKA, PUHA BABA, ÉS MATATÓ MANÓ Akadálymentes leírás: Nem kell nyomtató, hogy megkapd a szabásmintát.

Részletesebben

Szómagyarázat. Zsebek: Svédzseb Olyan zseb,ahol a zsebnyílás az oldalvonalról derékvonalig ferde irányba tart.

Szómagyarázat. Zsebek: Svédzseb Olyan zseb,ahol a zsebnyílás az oldalvonalról derékvonalig ferde irányba tart. Szómagyarázat Zsebek: Svédzseb Olyan zseb,ahol a zsebnyílás az oldalvonalról derékvonalig ferde irányba tart. Zsebfedős zseb A zseb nyílását takaró, esetleg rágombolható vagy nyomó kapoccsal ellátott fedőlap,

Részletesebben

Apró virágos táska. a táska alapot 2x, a szegőt 2x valamint a táska fülhöz 1x ( illetev, ha vékony az anyagunk a táska aljához is szabjunk 2x )

Apró virágos táska. a táska alapot 2x, a szegőt 2x valamint a táska fülhöz 1x ( illetev, ha vékony az anyagunk a táska aljához is szabjunk 2x ) Sziasztok! Mostanában járt nálam egy nagyon kedves volt tanítványom, aki hozott egy csajszis táskát, hogy ezt szeretné megvarrni, segítsek a szabásminta elkészítésében. Nekem is nagyon megtetszett, így

Részletesebben

RENDŐRAUTÓ villogó LED-del és PRINT-Kojak-szirénával WINKLER - Nr. 101391

RENDŐRAUTÓ villogó LED-del és PRINT-Kojak-szirénával WINKLER - Nr. 101391 RENDŐRAUTÓ villogó LED-del és PRINT-Kojak-szirénával WINKLER - Nr. 101391 Anyaglista: 1 Nyárfafurnérlap 230 x 110 x 8 mm 2 Nyárfafurnérlap 230 x 90 x 6 mm 1 Nyárfafurnérlap 230 x 62 x 10 mm 3 Nyárfafurnérléc

Részletesebben

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított)szakmai és vizsgakövetelmény alapján.

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított)szakmai és vizsgakövetelmény alapján. A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított)szakmai és vizsgakövetelmény alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 34 542 04 Férfiszabó Tájékoztató

Részletesebben

Twister - Egy modern ügyességi játék, ami fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt.

Twister - Egy modern ügyességi játék, ami fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt. Twister Egy modern ügyességi játék, ami fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt. Készítettem két új társasjátékot eská a családnak. Leírom a játékokat, a megvalósításukat. Az egyik a Twister.

Részletesebben

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért...

kedvező áron többet BOMBA ÁR BOMBA ÁR mindennap! 2890 ft 2190 ft 1490 ft 1490 ft kevesebbért... Őszi DIVAT kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! mellény nőknek, műszőrméből, fekete vagy rózsaszín színben, S L blúz nőknek, divatos széles ujjakkal, rózsaszínben, BOMBA ÁR leggings nőknek, kockás

Részletesebben

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer ELEMJEGYZÉK KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer JÓ TUDNI Győződj meg arról, hogy a kiválasztott csavarok/ szerelvények megfelelnek annak a faltípusnak, amelyben használod majd őket. Felszerelhető

Részletesebben

Egy alán köntös (kabát) elkészítésének kísérlete a Moscsevaja balka lelőhelyen (VIII-X. század, Kaukázus) feltárt maradványok alapján.

Egy alán köntös (kabát) elkészítésének kísérlete a Moscsevaja balka lelőhelyen (VIII-X. század, Kaukázus) feltárt maradványok alapján. Egy alán köntös (kabát) elkészítésének kísérlete a Moscsevaja balka lelőhelyen (VIII-X. század, Kaukázus) feltárt maradványok alapján. Készítette: Dr. Kenéz Árpád 2015 Gödöllő Szükséges alapanyagok (szőrmebélés

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET /RÄCKA/HUGAD Fali/mennyezeti konzol és függönyrúd ELEMEK Fali/mennyezeti konzol Függönyrúd tartó Függönyrúd Záróelem Egyszerűség és változatosság kéz a kézben Mindenkinek másra van szüksége,

Részletesebben

Topánkák piciknek. Írta: Administrator

Topánkák piciknek. Írta: Administrator Lentebb bemutatunk 8 nagyon szép pici cipellőt. Többnyire horgoltak, ezért kerültek ide, de akad köztük kötött is, de talán jól meglesznek itt együtt. Remélem a pici babás anyukák meglelik a számukra leginkább

Részletesebben

2018. MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. Elődöntő KOMPLEX ÍRÁSBELI FELADATSOR. Szakképesítés: Férfiszabó

2018. MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. Elődöntő KOMPLEX ÍRÁSBELI FELADATSOR. Szakképesítés: Férfiszabó MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szakma Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő KOMPLEX ÍRÁSBELI FELADATSOR Szakképesítés: SZVK rendelet száma: 12/2013. (III. 28.) NGM rendelet Komplex írásbeli: Ruhaipari alapanyagok

Részletesebben

ASTER motorok. Felszerelési és használati utasítás

ASTER motorok. Felszerelési és használati utasítás 1. oldal ASTER motorok Felszerelési és használati utasítás A leírás fontossági és bonyolultsági sorrendben tartalmazza a készülékre vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket. A gyakorlati lépések képpel

Részletesebben

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok ferde konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok ferde konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt Magasság (cm) 60 22 936 Ft 17 404 Ft 24 763 Ft 19 231 Ft 24 984 Ft 19 200 Ft 25 368 Ft 19 584 Ft 26 101 Ft 20 317 Ft 28 505 Ft 22 721 Ft 27 960 Ft 22 177 Ft 29 305 Ft 23 521 Ft 26 286 Ft 20 502 Ft 26 905

Részletesebben

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok L konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt

Szélesség (cm) 60 x 60. Magasság (cm) 60. Mélység (cm) 30. Felső sarok L konyhabútor elem. Ajtó típus ÁR kulcsrakész ÁR lapraszerelt Magasság (cm) 60 34 301 Ft 26 090 Ft 37 250 Ft 29 038 Ft 37 131 Ft 28 541 Ft 37 707 Ft 29 117 Ft 38 806 Ft 30 217 Ft 42 411 Ft 33 822 Ft 41 595 Ft 33 006 Ft 43 612 Ft 35 022 Ft 39 083 Ft 30 494 Ft 40 463

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 21 542 02 Textiltermék-összeállító

Részletesebben

MUNKAANYAG. Jancsó Ágnes. A műszaki leírás tartalma. A követelménymodul megnevezése: Textiltermékek összeállítása

MUNKAANYAG. Jancsó Ágnes. A műszaki leírás tartalma. A követelménymodul megnevezése: Textiltermékek összeállítása Jancsó Ágnes A műszaki leírás tartalma A követelménymodul megnevezése: Textiltermékek összeállítása A követelménymodul száma: 1321-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-006-30 A MŰSZAKI

Részletesebben

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem

Alkalmazási terület: 40 P. Megnevezés: 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú. Modellszám: 1021. Felhasználási terület: Rendvédelem 12M egységes rendészeti szolgálati ing, hosszú ujjú 1021 Enyhén karcsúsított, különszabott dupla vállrészes, hátán két bőséghajtásos, hosszú ujjú, elején gombbal, gomblyukkal és klasszikus gallérral záródó

Részletesebben

Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények

Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Ez a a hűtő-fagyasztószekrények bútorzatba való beépítésére vonatkozik és a szakemberek számára készült. A készülék beépítését az itt leírtak és a szerelési munkákra

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

III. Matilda. Rövidítések: rp = rövidpálca nyújtott rp = nyújtott rövidpálca lsz = láncszem hp = hamispálca, kúszószem

III. Matilda. Rövidítések: rp = rövidpálca nyújtott rp = nyújtott rövidpálca lsz = láncszem hp = hamispálca, kúszószem III. Matilda Ez a leírás Zhaya/Zhaya Designs tulajdona. Eladni, cserélgetni, megjelentetni, sokszorosítani (beleértve a más nyelvekre való fordításokat is) tilos. Természetesen a leírást, képeket és fotókat

Részletesebben

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL

KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL BROTHER MIKLÓS KFT. 1135 Budapest, Kis Gömb u. 22. Tel.: 00 36 1 412 1766 Fax.: 00 36 1 412 1767 E-mail: info@brothermiklos.hu Web: www.brothermiklos.hu 2010 KATALÓGUS MINŐSÉGI TEXTIL If Amit you csak

Részletesebben

27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet által módosított (12/2013 (III.28) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet által módosított (12/2013 (III.28) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet által módosított (12/2013 (III.28) NGM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 34 542 04 Férfiszabó Tájékoztató A

Részletesebben

Bevasalható vlies (vetex) közbélések

Bevasalható vlies (vetex) közbélések Bevasalható közbélések, 1071. Budapest Dembinszky u. 10. Bevasalható vlies (vetex) közbélések Cikkszám Szín Szél Jellemző Felhasználási javaslat PA=poliamid PES=poliészter VIS=viszkóz VL-311/2 VL-211/1

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

FÉRFI ALSÓRUHÁZATI CIKKEK VAGY FEHÉRNEMŰK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Irmai Tünde

FÉRFI ALSÓRUHÁZATI CIKKEK VAGY FEHÉRNEMŰK. Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Irmai Tünde FÉRFI ALSÓRUHÁZATI CIKKEK VAGY FEHÉRNEMŰK Bodor Éva jegyzete alapján összeállította Irmai Tünde 2014.05.16. Férfi fehérneműk Nappali viseletű: ing, atlétatrikó, alsónadrág Férfi fehérneműk Hálóruházati:

Részletesebben

1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT

1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT 1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT Hatályosság és Alkalmazhatóság Ezen Ruha Szabályzat alkalmazandó minden WDSF versenytánc eseményen és minden MTáSZ versenyen. A WDSF Elnöksége fenntartja magának a jogot,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JANOME JR 1012

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JANOME JR 1012 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JANOME JR 1012 FONTOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A varrógép használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót! A varrógép háztartási használatra tervezett és gyártott. Olyan személyek

Részletesebben

I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT

I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT Hatályosság és Alkalmazhatóság Ezen Ruha Szabályzat alkalmazandó minden hazai rendezésű MTáSZ versenyen és minden IDSF versenytánc eseményen. Az IDSF Elnöksége fenntartja

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 0 /0. tanévre Női szabó szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 54 06 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és értékelése Tanuló

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2014/S 122-216655

Magyarország-Budapest: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2014/S 122-216655 1/31 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:216655-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Orvosi felszerelések, gyógyszerek és testápolási termékek 2014/S 122-216655

Részletesebben

Cin-Cin a kisegér. Szükséges anyagok: Rövidítések:

Cin-Cin a kisegér. Szükséges anyagok: Rövidítések: C C Cin-Cin a kisegér Szükséges anyagok: Rövidítések: 2-3 as fonal két színben (mályva és fehér) cérna (fekete és fehér) gyöngy a szemeknek egy fehér anyag darabka a fogaknak hajnak való fonal (fekete)

Részletesebben

TISZTÍTÁSI ÚTMUTATÓ. Első használat előtt feltétlen olvasd el ezen használati útmutatót!

TISZTÍTÁSI ÚTMUTATÓ. Első használat előtt feltétlen olvasd el ezen használati útmutatót! Használati Útmutató BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Első használat előtt feltétlen olvasd el ezen használati útmutatót! Minden használat előtt ellenőrizd az összes szíj és csat állapotát, illetve, hogy megfelelően

Részletesebben

mintásfal 60 40 2 2 mintásfal :m :sz :dbjobbra :dbfel

mintásfal 60 40 2 2 mintásfal :m :sz :dbjobbra :dbfel 6.osztály 1.foglalkozás 6.osztály 2.foglalkozás kocka kockafal :db minta Készítsd el ezt a mintát! A minta hosszú oldala 60 a rövid oldala 40 egység hosszú. A hosszú oldal harmada a négyzet oldala! A háromszög

Részletesebben

FLIPPER WINKLER - Nr

FLIPPER WINKLER - Nr FLIPPER WINKLER - Nr. 100622 A flipper már régóta egy klasszikus darab a játékautómaták körében és közkedvelt fiataloknál és időseknél egyaránt. Játékszabályok: Az nyer, aki a 3 golyó lejátszásakor a legtöbbször

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT. Férfiruha-készítő C feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT. Férfiruha-készítő C feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT Férfiruha-készítő C feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: (Kamarai 3 éves képzés) Szakmai- és vizsgakövetelmény: 18/2005.(VII.1.)

Részletesebben

MAGYAR NÉPI IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM, BUDAPEST

MAGYAR NÉPI IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM, BUDAPEST Leltári szám 2014.29.1. 1 db Gyarapodási napló száma: 48/2014 Technika vászonszövés Használat helye: - Díszítmény: csíkszéki csíkos Használat ideje - A szövet-méteráru fekete-piros-kék-zöld csíkszéki sűrű

Részletesebben

Versenyző kódja: 4 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny.

Versenyző kódja: 4 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. Szakma Kiváló Tanulója Verseny. 34 542 01-2017 MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szakképesítés: 34 542 01 Szakma Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő ÍRÁSBELI FELADAT SZVK rendelet száma: 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet : Bőripari anyagok

Részletesebben