Az új GLA. Az életrevaló.



Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

CLA-osztály. Shooting Brake.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Irányt mutat az áramlatoknak.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

GLS Sport Utility Vehicle

Erősítse fel a napot.

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

CLA Coupé és Shooting Brake

C-osztály. T-modell.

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

GLA Sport Utility Vehicle

Nagyszerű. Egyedülálló.

Újra és újra ámulatba ejt.

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

Az első autó hét trónnal.

CLS-osztály. Shooting Brake.

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Minden terepen csúcsformában.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

A B-osztály új generációja

E-osztály. T-modell.

Mennyit ér a szabadsága?

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Hívogatóan távolságtartó.

CLA-osztály extrafelszereltségei

Mûszaki adatok áttekintése.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

Az M - osztály új generációja.

Intelligens mestermű.

Motor/Felszereltség lista

Műszaki adatok Érvényes a gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

GLA Sport Utility Vehicle

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Az A - osztály új generációja

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Tiguan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto.

Fiat 500L Living árlista

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf

Ismerje meg az új Safari érzést

21. századi. Beetle Cabriolet

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista

B-osztály extrafelszereltségei

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Sharan. Das Auto.

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár ,00 HUF

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Fiat 500L Living Ft-tól*

G-osztály extrafelszereltségei

Műszaki adatok Érvényes a modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

On: komfort. Off: mindennapok.

Tartalom. Külső megjelenés 2

JS50. Útra FEL! 02/10/ :49

GLK - osztály extrafelszereltségei

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

Fiat 500L klímával Ft-tól*

Így igazán szép a tél.

GLE SUV szériafelszereltségei

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Motor A 200 CDI Limuzin

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

Fiat Qubo Ft-tól*

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei

Fiat 500L Living Ft-tól*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

Műszaki adatok Érvényes a gyártási évre. Az új Touareg

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat 500L Ft-tól*

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Tiguan

Műszaki adatok. A Transporter

Átírás:

GLA-osztály.

Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész osztályt vezet be. Még több energia rejlik a meghajtásban: az újonnan kifejlesztett 4MATIC összkerékhajtás, teljesen változtatható nyomatékelosztással, még dinamikusabb hajtóerőt biztosít. Aszfalton és mellette egyaránt. Vagy a kalandvágy az, ami leginkább vonzza Önt? Hiszen ez az, ami az új GLA-t jelentősen az átlag fölé emeli. Erre csak egy válasz lehetséges: élje át mindezt egyszerre!

Közelről még izgalmasabb, mint távolról. Magas felépítés. Lapos tetővonal. Feszültség a szélességet hangsúlyozó farig. Erőteljes vállak. Optikai aláfutásgátló. Extraként rendelhető kétcsöves kipufogórendszer, szögletes króm kipufogó-végződésekkel. Még a LED-es fényvezetős hátsó lámpák is lendületet sugároznak. Az új GLA addig vezeti tekintetét, amíg végül rabul ejti. Például az utastérben, amely a sportos arányokat következetesen továbbviszi.

Belül az új GLA egészen új világokat nyit meg. Rugalmassága és a felszereltségek kínálata szinte határtalan. A komfort-ülések a széria-felszereltséghez tartoznak, a sportülések extraként rendelhetők. A díszítőelemek például extraként csiszolt alumíniumból készülnek, vagy természetes fa erezetűek. A szabadon álló kijelző biztosíthatja a kapcsolatot úgy a valós, mint a digitális világhoz. Az ON&OFFROAD képernyő a 4MATIC összkerékhajtás esetén megmutatja az emelkedést, az oldaldőlést és az égtájak szerinti haladási irányt is a terepen. Az extraként rendelhető Drive Kit Plusszal például láthatja a világ híreit és iphone-jának lejátszási listáját is. Az extraként rendelhető panoráma-tolótető még jobb hangulatról gondoskodik, és mindennek természetes megvilágítást biztosít.

Az utazás fejleszti az egyéniséget. A szabadság több, mint lehetőség. Az új GLA három kivitelváltozatának, valamint három design-csomagjának köszönhetően számos lehetőséget biztosít. A briliáns uni- és metál-fényezések, valamint a designo magno mountain-szürke különleges fényezés nemcsak egyedülálló megjelenést kölcsönöznek neki, hanem olyan karakteres részletekkel is gazdagítják, mint a körbefutó kerékjárat- és küszöbborítás, fogazott kialakítással. Orientbarna színben például az új GLA már sötétben is olyan szépen csillog, mint az utazás következő napja.

Nyughatatlanul boldog. Kalandvágy, ahogy szeretjük: a pörgős és hatékony motorok sokat nyújtanak és egyaránt csökkentik a fogyasztást, valamint a környezet terhelését. A meghajtási változattól függően a széria-felszereltséghez tartozó vagy kívánságra rendelhető 7G-DCT hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó segíti a sportos és egyúttal a kényelmes vezetést. Végül az extraként rendelhető 4MATIC összkerékhajtás, a további offroad-funkciókkal hozzájárul ahhoz, hogy az utak veszítsenek jelentőségükből és a vezetési élmény dinamikusabbá váljon.

Ki a szabadba! 4MATIC-ot offroad-funkciókkal bekapcsolni! A terepen rendkívüli technikára van szükség. Az új GLA-ban mindössze egy gombnyomásra: az offroad-menetprogram optimalizálja a tapadást, különösen laza talajon. A Lejtmeneti sebességszabályozás (DSR) jobban kontrollálhatóvá teszi a haladást lejtőn lefelé. Az ON&OFFROAD kijelző tájékoztatja a vezetőt például az emelkedő nagyságáról, a dőlés szögéről, vagy az égtájak szerinti haladási irányról is. Az offroad-világítással az extraként rendelhető Intelligens világítási rendszer hatótávolsága és teljesítménye a terepen való vezetés követelményeihez alkalmazkodik.

A széria-felszereltség. Többet látni. És többet megcsodálni. Az új GLA természeténél fogva mozgásra éhes, kétlamellás ezüst hűtőrácsával, fáklya formájú halogén fényszóróival és az ezüst színű aláfutásgátlóval. Ha helyet foglal a komfort üléseken, mindent könnyen elérhet: például a CENTRAL MEDIA DISPLAY-t és az Audio 20 CD rádiót. A rádió a multifunkciós kormányról kezelhető. A klímaberendezés szabályozza a kívánt hőmérsékletet az utazáshoz. Style kivitelváltozat. Magasabbra. Stílusosabbra. Tovább. Valódi nagyság mutatkozik meg a Style kivitelváltozat felszereltségének részleteiben: krómbetétes hűtőrács, krómozott rakodóperem-védő és ablakperem-díszléc. 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 215/60 R 17-es abroncsokkal teszik teljessé megjelenését. Az ARTICO műbőr/dourados szövet bevonatú komfort ülésekkel és karbon-struktúrájú díszítőelemekkel felszerelt utastér is extrovertált.

Urban kivitelváltozat: Város. Vidék. Előre! Az 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 235/50 R 18-as abroncsokkal, és a sötét króm optikai aláfutásgátló az új GLA-nak még sportosabb megjelenést kölcsönöznek. Az alumínium hosszanti tetőrudak kihangsúlyozzák a minden tekintetben sportos egyéniségét. Két króm végcső zárja le sportos fellépését. Belül integrált fejtámlákkal ellátott sportülések és a bőr multifunkciós kormány, perforált fogási területtel jelzik a várható vezetési élményt. AMG: Az úttörő- találkozik a sportos szellemmel. Az AMG-re jellemző első lökhárítóval mindkettő azonnal felismerhető az új GLA megjelenésén. Ez a benyomás a küszöbburkolatokon át az AMG hátsó lökhárítóig és a kétcsöves kipufogórendszerig végigvonul a gépkocsin. A leültetett futómű és a sport-direktkormányzás növelik a vezetési élményt. Belül például ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA kárpitozású sportülések és nemesacél hatású pedálok gondoskodnak a sportos megjelenésről.

Night-csomag: izgalmas, mint az éjszaka. A Night-csomag fényes fekete betétekkel egészíti ki az Urban vagy AMG kivitelváltozat felszereltségeit. Hozzá tartoznak a fényezett lamellákkal és króm-betétekkel ellátott hűtőborítás mellett a feketére fényezett, fényesre esztergált kerekek és fekete külső visszapillantó tükrök, valamint a hővédő, sötétre színezett hátsóajtó- és hátsóablak-üvegek. A fekete hosszanti tetőrudaknak és az optikai aláfutásgátlónak köszönhetően az új GLA minden nézőpontból tündököl. Éjjel-nappal egyaránt. Exkluzív- és AMG Exkluzív-csomag: extenzív. Az Exkluzív-csomaggal az új GLA az értékes, stílusos utastérrel szemben támasztott legmagasabb igényeket is teljesíti. Az integrált fejtámlával és 4 irányban állítható deréktámasszal rendelkező sportülések fűthetők. A multifunkciós kormány és a műszerfal mellett a váltókar és az ajtó-középborítások tónusa is illeszkedik egymáshoz. Az AMG Exkluzív-csomag, az AMG kivitelváltozattal együtt, a sportosság legmagasabb szintjét képviseli a RED CUT fekete bőr kárpitozástól, piros díszítővarrásokkal, a szőnyegekig.

Kárpit és díszítőelemek. Széria-felszereltség Style 1 021 101 601 101 Kárpitozások 021 028 101 105 108 361 368 601 604 605 651 801 804 808 811 Fekete Coari szövet Kristályszürke Coari szövet Fekete ARTICO 1 műbőr Szahara-bézs ARTICO 1 műbőr Kristályszürke ARTICO 1 műbőr Fekete ARTICO műbőr/corumba szövet Kristályszürke ARTICO műbőr/corumba szövet Fekete ARTICO műbőr/dourados szövet Tundrabarna ARTICO műbőr/dourados szövet Szahara-bézs ARTICO műbőr/dourados szövet Fekete ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA Fekete bőr Dióbarna bőr Kristályszürke bőr Fekete RED CUT bőr 028 108 604 105 Díszítőelemek Karbon-optikás H14 Fényes barna diófagyökér 1 H19 Selyemfényű világosbarna nyárfa 1 H50 Ezüst hullám-mintás H51 Antracit hullám-mintás 1 H73 AMG karbon 1 H74 Karbon struktúra H79 Világos szálcsiszolt alumínium 1 605 H74 108 H14 1 Extra felszereltség. H19 H73

Urban 1 AMG kivitelváltozat 1 Exkluzív-csomag 1 AMG Exkluzív-csomag 1 361 105 651 801 808 811 368 108 804 101 H50 H51 H79 H19 H14 H79 H73 H79 H73 H79 H73 H73

Fényezések. Uni fényezések Metál fényezések 1 Különleges fényezés 1 589 162 787 662 650 191 894 Uni fényezések 589 650 696 Jupiter-vörös cirruszfehér éjfekete Metál fényezések 1 162 191 592 761 787 894 990 déltenger-kék kozmoszfekete északifény-ibolya sarki ezüst mountain-szürke univerzumkék orientbarna 696 592 990 Különleges fényezés 1 662 designo magno mountain-szürke 1 Extra felszereltség. 761

Műszaki adatok. DÍZELMOTOROK BENZINMOTOROK GLA 200 CDI GLA 200 CDI 4MATIC GLA 220 CDI GLA 220 CDI 4MATIC GLA 200 GLA 250 GLA 250 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm 3 2143 2143 2143 2143 1595 1991 1991 Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 100 (136)/3400 4000 100 (136)/3400 4000 125 (170)/3400 4000 125 (170)/3400 4000 115 (156)/5300 155 (211)/5500 155 (211)/5500 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 300/1400 3000 300/1400 3000 350/1400 3400 350/1400 3400 250/1250 4000 350/1200 4000 350/1200 4000 Sebességváltó 6 sebességes mech. [7G-DCT] [7G-DCT] - [7G-DCT] - [7G-DCT] 6 sebességes mech. [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 10,0 [9,9] [9,9] [8,3] [8,3] 8,9 [8,8] [7,2] [7,1] [automata váltó] Legnagyobb sebesség kb. km/óra 205 [205] [200] [215] [215] 215 [215] [235] [230] [automata váltó] Gumiabroncs méret, első tengely, hátsó tengely 215/60 R 17 215/60 R 17 215/60 R 17 215/60 R 17 215/60 R 17 215/60 R 17 215/60 R 17 Üzemanyag gázolaj gázolaj gázolaj gázolaj szuperbenzin szuperbenzin szuperbenzin Üzemanyag-fogyasztás 2, l/100 km városban [automata váltó] országúton [automata váltó] kombinált [automata váltó] 5,5 5,4 [5,3 5,2] 3,9 3,7 [4,1 3,9] 4,5 4,3 [4,5 4,4] [6,0 5,9] [4,5 4,4] [5,1 4,9] [5,4 5,3] [4,0 3,9] [4,6 4,4] [6,0 5,9] [4,5 4,4] [5,1 4,9] 7,9 7,9 [7,4 7,3] 4,8 4,7 [5,1 4,9] 5,9 5,9 [5,9 5,8] [8,3 8,3] [4,8 4,7] [6,1 6,0] [8,3 8,2] [5,6 5,5] [6,6 6,5] CO 2 -kibocsátás 2 g/km-ben, kombinált 119 114 [119 114] [132 129] [119 115] [132 129] 139 137 [138 135] [143 141] [154 151] [automata váltó] Károsanyag-kibocsátási osztály 3 /Hatékonysági osztály 4 Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/C Euro 6/C Euro 6/C Üzemanyagtartály-térfogat, ebből tartalék, kb. l 50/6,0 56/6,0 50/6,0 56/6,0 50/6,0 50/6,0 56/6,0 Csomagtartó térfogat 5 421/1235 421/1235 421/1235 421/1235 421/1235 421/1235 421/1235 Fordulókör-átmérő, m 11,84 11,84 11,84 11,84 11,84 11,84 11,84 Saját tömeg 6 kg-ban [automata váltó] 1505 [1535] [1595] [1535] [1595] 1395 [1435] [1455] [1505] Megengedett össztömeg, kg 2020 [2020] [2075] [2020] [2075] 1920 [1920] [1940] [1990] [automata váltó] Hossz 7 /Szél. külső tükrökkel együtt 7 mm-ben 4417/2022 4417/2022 4417/2022 4417/2022 4417/2022 4417/2022 4417/2022 Tengelytáv 7, mm 2699 2699 2699 2699 2699 2699 2699 Nyomtáv elöl 7 /hátul 7 mm-ben 1569/1560 1569/1560 1569/1560 1569/1560 1569/1560 1569/1560 1569/1560 1 A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok a 80/1269/EGK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ([EK] 715/2007 rendelet, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Megjegyzés az 1999/94/EK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint: Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 3 Az adatok csak az Európai Unión belül érvényesek. 4 A mért CO 2-kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegét figyelembe véve lett meghatározva. 5 Adatok a 70/156/EGK irányelv 2000/40/EK kiadása szerint. 6 A 92/21/EK irányelvnek megfelelően, a 95/48/EK előírás szerint, a gépkocsi menetkész állapotában, 90 %-ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel (68 kg), és csomaggal (7 kg), széria-felszereltségű gépkocsikhoz. A tartozékok és az extra felszereltségek rendszerint növelik ezt az értéket, aminek következtében a hasznos terhelés ennek megfelelően csökken. 7 A megadott adatok középértékek. Széria-felszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban. További műszaki adatok a www.mercedes-benz.hu oldalon találhatók.

Használtautó-visszavétel. GLA-osztályát, hosszú élete végén, az EU Használtautó irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, 2013.08.01., után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek fi gyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatók lehetnek, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. www.mercedes-benz.hu Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart BC/MC 6701 1801 21-00/1213 Printed in Germany