Ultrahangos Párásító Készülék GYVH10 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Hasonló dokumentumok
Ultrahangos Párásító Készülék GYVH15 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH16 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ

ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ COOL SPRING

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos Hideg Párásító GYVH11 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos párásító készülék GYVH24

Ultrahangos párásító készülék 2in1 GYVH26 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH36 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Ultrahangos párásító

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

ULTRAHANGOS HIDEGPÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK - IONIZÁLÓ FUNKCIÓVAL GYVH7. Használati utasítás

C. A készülék működése

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

Ultrahangos párásító készülék ózonos tisztító funkcióval HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Száraz porszívó vizes szűrővel

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító MEACO 10L Kondenzációs

A. Információk a Luna diffúzorról

Levegő párásító

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

Párátlanító. Kezelési kézikönyv

Aroma diffúzor

Turbo Trainer GYVFL02

TORONYVENTILÁTOR

Mini-Hűtőszekrény

PEZSGŐFÜRDŐ IONIZÁTORRAL

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Háztartási Párátlanító DD122FW-MK4

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

Beltéri kandalló

Vivamax shiatsu nyakmasszírozó GYVM15. Használati útmutató. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

INTELLIGENS LÉGNEDVESÍTŐ R-9507

R-276. Használati útmutató SZENDVICSSÜTŐ. Szendvicssütő R-276

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

DeLuxe masszázsülés GYVM24

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG

3D hőterápiás masszázsülés GYVM18. Használati utasítás. Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER. e l e c t r o n i c. Természetes hideg párásító EH-70. Minôségi tanúsítvány

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

KLIMATIZÁCIA

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art

Hűtőszekrény

Mini mosógép

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

Párásító. Levegő párásító

LÉGNEDVESÍTŐ R Használati útmutató. Légnedvesítő R-9505

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

MD-3 Nokia zenei hangszórók

Compact lábmasszázs készülék GYVM20

R-875. Használati útmutató LÉGHŰTŐ. Léghűtő R-875

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

2 FUNKCIÓS LÉGNEDVESÍTŐ ÉS LÉGTISZTÍTÓ R-9509

Ultrahangos párásító

Használatba vétel előtti tájékoztató

Quickstick Free Sous-vide

Úti digitális bőröndmérleg Használati útmutató

Műanyag cső hegesztő WD W

Popcorn készítő eszköz

Torony ventilator

Kozmetikai tükör Használati útmutató

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

Távirányító használati útmutató

Relax Kézi masszírozó készülék GYVMK2

14 SZÍNES MONITOR. Modell: LSM C114M LSM C114P. Használati utasítás

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Használati utasítás WK 401 / WK 402

Szerelési és karbantartási utasítás

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

MD-8 Nokia minihangszórók /1

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

Modell sz. Kompact 16

Főzőlap

Ultrahangos tisztító

VapoAir Opal Párásító

Li-Ion Akkupack. Használati útmutató Biztonságtechnikai tudnivalók

Kezelési Útmutató Sous Vide V, 50Hz 800W

Jade köves masszázságy

R-332. Használati útmutató GŐZÖLŐS VASALÓ. Gőzölős vasaló R-332

Klarstein St. Moritz Elektromos kandalló

K: Csészetartó. A: Szimbolikus kijelző. B: Kávéerősség és kávé mennyiség választó gomb. L: Gőz/forró víz kifolyó. M: Központi egységet takaró fedő

Párátlanító készülék KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER

Használati útmutató PAN Aircontrol

Mosogatógépek Használati utasítás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

3 az 1-ben LÉGHŰTŐ R-870

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Átírás:

Ultrahangos Párásító Készülék GYVH10 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

A készülék részei: 1. Gőz irányító nyílás 2. Víztartály fogantyú 3. Víztartály 4. Víztartály fedél 5. Elektromos csatlakozó kábel 6. Levegő kifúvó 7. Vízszint érzékelő 8. Ultrahangos porlasztó 9. Led világítás 10. Kezelő panel 11. Mód kijelző 12. Negatív ion kivezetés 13. Aroma olaj tartó 14. Levegő bevezető 15. 1-es program 16. 2-es program 17. Program választó 18. Pára intenzitás szabályzó 19. Negatív ion/led világítás ki/be kapcsoló gomb 20. Negatív ion /LED világítás 21. Szoba páraszint kijelző 22. Pára intenzitás 23. Meleg párásítás 24. Alacsony vízszint 25. Fűtés be/ki kapcsoló 26. Párásítás beállító 27. Időzítő 28. Páraszint beállítás 29. Ki/be kapcsoló gomb

Biztonsági figyelmeztetés A terméket kizárólag rendeltetésszerűen használja! A rendeltetésszerű használattól való eltérés a garancia elvesztését vonja maga után! Ne szerelje maga a készüléket és ne használjon olyan alkatrészeket, amik nem a készülékhez valók! - Mindig használjon a készülékhez a készülék címkéjén szereplő elektromos kábelt. - Üzembe helyezés előtt mindig figyelmesen olvassa el a használati utasítást. - Mindig legyen víz a víztartályban, ha a készülék be van kapcsolva. - Mindig használjon hideg tiszta vizet a tartály feltöltéséhez. Azokon a területeken ahol kemény a víz javasolt tisztított víz illetve desztillált víz használata. - Ne használja a készüléket tovább, ha a kábel sérült vagy meglazult. - Ne tegyen vizet a párakifúvó nyílásba. - Tisztítás vagy újratöltés előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék áramtalanítva van. - Ha a készülék be van kapcsolva és működik, ne mozgassa! - Ne fogja meg a kábelt nedves kézzel. - Ne tekerje a kábelt a készülék köré, ne rángassa, húzogassa azt. - A készüléket úgy helyezze el, hogy az a párát a levegőbe fújja, és ne bútorra, vagy elektromos, elektronikus készülékre. - Ne lélegezze be direkt a párát. (Ne inhaláljon a készülékkel.) - Ne helyezze a készüléket nedves, vizes, instabil vagy nem vízszintes felületre. - Amikor nem használja a készüléket, áramtalanítsa! - Kizárólag normál hőmérsékletű (hideg vagy maximum langyos) vízzel töltse fel a készüléket. Ne töltsön forró vagy forrásban lévő vizet a készülékbe. - Ne tegye ki közvetlen napsütésnek, és ne helyezze fűtő vagy sütőberendezés közelébe. - Ne tisztítsa a készüléket és a tartályt semmilyen vegyszerrel. - Ha a víztartály eltörik vagy megsérül, ne használja a készüléket. - Ha a készülék működésben van, ne takarja le semmivel. - Ne helyezze a készüléket törölközőre vagy kárpitozott felületre, mert az a készülék alján található szellőzőnyílást eltakarhatja. - A készülék csak felügyelet mellett adható olyan személyek kezébe (gyermekek) akik csökkent szellemi illetve fizikai képességekkel rendelkeznek, vagy nem rendelkeznek kellő tapasztalattal, illetve tudással a készülék használatára vonatkozóan. - Ne engedje gyermekét játszani a készülékkel. A biztonsági előírások be nem tartása a használó személy és a készülék sérüléséhez vezethet. Üzembe helyezés Óvatosan vegye ki a készüléket a dobozból, és távolítson el minden védőcsomagolást Helyezze a készüléket egyenes felületre A készülék 5 C-40 C között használható A páratartalom 80% alatt legyen

40 C-nál hidegebb vízzel töltse fel a tartályt (ajánlott tisztított vizet használni) Vegye le a tartályt a készülék aljáról, a zárókupak lecsavarása után töltse fel vízzel. Jól zárja vissza, majd helyezze a tartályt a készülék aljára. Tegye a párakifújót a tartályra. Dugja be a készüléket a konnektorba. Kapcsolja be a párásítót (soha ne kapcsolja be üres tartállyal). A kijelző a párakibocsátás intenzitását, és a párásítási módot mutatja. Ha módosítani akarja ezeket a beállításokat, használja a megfelelő gombokat Kettő automata módot tud beállítani: 1.-es program: a készülék 60% páratartalomra áll be. 2.-es program: a készülék 70% páratartalomra áll be. Megjegyzés 1. Az Ön által beállított páratartalom nem lehet alacsonyabb, mint a szoba páratartalma. Ha a beállított páratartalom alacsonyabb a szoba páratartalmánál, a készülék nem fog működni. 2. A hidegpárásító készülékek velejárója, hogy az ultrahangos fejjel szétbomlasztott vízmolekulák bizonyos részei lecsapódhatnak, így a készülék közelében a bútorokon vékony porréteg keletkezhet. Ez természetes jelenség. A készülék vízszűrő filterrel rendelkezik, ami segít kiszűrni a vízben lévő kalciumot, ezzel csökkentheti a párásítás következtében lecsapódó fehér por (kalcium) mennyiségét. Tisztított víz használata segíthet a jelenség csökkentésében. 3. A párásító közvetlen környezetében előfordulhat, hogy a pára lecsapódik a bútorokon, ezért érdemes a készüléket olyan helyen elhelyezni ahol a kicsapódott víz nem okoz a készülék alatt lévő illetve a közvetlen közelében lévő tárgyakban, bútorokban károsodást. Működési módok 1. Mist: a párakibocsátás intenzitását tudja vele szabályozni. 3 fokozata van. 2. Set/Humidity : itt beállíthatja az Önnek megfelelő páratartalmat. Amint a szoba páratartalma eléri a kívánt szintet, a párakibocsátás megszűnik. Ha a páratartalom csökken, a készülék ismét párásítani kezd. 3. Timer: beállíthatja, hogy hány óráig szeretné használni a készüléket. Óránként lehet léptetni, 1- től 16 óráig. 4. Ha kifogy a víz a tartályból egy kis ikon figyelmeztetésként megjelenik a képernyőn. 5. Ion/LED: ha egyszer nyomja meg, a Led lámpa bekapcsol. Ha kétszer nyomja meg, az Ionizátor kapcsol be. Ha háromszor nyomja meg egymás után mind a két funkció működni fog. 6. Heat: Kiválaszthatja, hogy hideg vagy meleg párásítás kíván használni. 7. Mode: Kiválaszthatja, milyen programmal működjön a készülék. Kettő automata módot tud beállítani, illetve beállíthatja az elérni kívánt páratartalmat manuálisan is a Set/Humidity gomb segítségével.: 1.-es program: a készülék 60% páratartalomra áll be. 2.-es program: a készülék 70% páratartalomra áll be. A készülék tisztítása A készülék belsejének tisztítása közben, ügyeljen rá, hogy ne kerüljön folyadék a szellőzőnyílásba. Mindig használjon tiszta vizet a tisztításhoz. Lehetőség szerint minden héten tisztítsa meg a készülék belsejét, a víztartályt, és az ultrahangos porlasztófejet. Teljesen szárítsa ki a víztartályt, ha nem használja a készüléket.

Az ultrahangos porlasztó tisztítása: csöpögtessen pár csepp citromos vizet a porlasztó tetejére, és hagyja 2-5 percig hatni. Ha nagyon koszos a porlasztó enyhén dörzsölje meg, majd tiszta vízzel öblítse le. Gyors hibaelhárítás Ha a készülék nem megfelelően működik, az alábbi táblázat segítséget nyújthat a hiba felderítésében. Ha az alábbi táblázat egyik megoldási lehetősége sem vezet eredményre, akkor kérjük, forduljon a szakszervizhez. Hibajelenség Lehetséges okok Megoldás Nem világít a kijelző, nem párásít a készülék. A készülék nincs csatlakoztatva az elektromos hálózathoz. Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz. A készülékből levegő áramlik ki, de párát nem bocsát ki. A párának kellemetlen szaga van. A kijelző világít, de a készülék sem levegőt sem pedig párát nem bocsájt ki. Kevés pára jön ki a készülékből. A készülék rendellenes hangot ad. A készülék közelében a bútorokon vékony porréteg keletkezik. A készülék nincs bekapcsolva Nincs víz a víztartályban. A párásító még új. A tartályban lévő víz koszos, vagy hosszú ideig nem használta a készüléket és a tartályban benne maradt a víz. Túl sok víz van az alsó részben. Koszos az ultrahangos porlasztófej. Koszos a tartályba lévő víz. Túl sok ideje áll a víz a készülékben. Túl kevés víz van a víztartályban. A készülék berezonál. A betöltött víz túl kemény. Kapcsolja be a készüléket. Tegyen vizet a víztartályba. Nyissa ki a víztartályt és tegye árnyékos helyre 12 órára hogy kiszellőzzön. Tisztítsa ki a víztartályt és a készülékből öntse ki a vizet, majd öntsön a tartályba tiszta vizet. Ürítse ki az alsó csatornát, és zárja be a víztartály fedelét. Tisztítsa meg a porlasztófejet. Tisztíts ki a készüléket és cserélje ki a vizet a készülékben tisztára. Töltsön vizet a víztartályba. Helyezze a készüléket stabil egyenes felületre. Használhat desztillált vizet vagy ionizált vizet a párásításhoz, akkor a jelenség kevésbé valószínű. Hulladékkezelés A készülék nem dobható a háztartási hulladékok közé. Kérjük lépjen kapcsolatba az lakóhelyén illetékes hatóságokkal a készülékre vonatkozó környezetvédelmi előírásokkal kapcsolatban (elektromos hulladék.)

A jelzés azt mutatja, hogy a készülék nem kerülhet a háztartási hulladékok közé Európában. Hogy megóvja a környezetre, és az emberi szervezetre történő káros hatástól, melyet az ellenőrizetlen, hasznosítsa felelőséggel, hogy segítse az erőforrások hosszú távú újrahasznosítását. A már nem használható terméket kérjük, küldje vissza a vásárlás helyére, ők gondoskodnak az újrahasznosításról. Műszaki adatok: Terméknév: Vivamax ultrahangos párásító Termékkód: GYVH10 Feszültség: 220-240V Frekvencia: 50Hz Teljesítmény hideg pára esetén: 35W Teljesítmény meleg pára esetén: 90W Víztartály kapacitás: 7,5L Párakibocsátás: 380ml/h Súly: 2,5 kg Kapacitás: 40m² Zajszint: <35dB Készülék mérete 235*230*390mm Magyarországi forgalmazó: Vivaldi Kft. 2120 Dunakeszi Pallag u. 37. Tel.: 06-1/889-9080 www.vivamax.hu info@vivaldi.hu