GLA Sport Utility Vehicle

Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

CLA Coupé és Shooting Brake

Minden terepen csúcsformában.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

CLA-osztály. Shooting Brake.

Az új GLA. Az életrevaló.

Újra és újra ámulatba ejt.

GLS Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

GLA Sport Utility Vehicle

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Erősítse fel a napot.

Mennyit ér a szabadsága?

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Intelligens mestermű.

CLS-osztály. Shooting Brake.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

S-osztály Cabriolet és Coupé

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt

C-osztály. T-modell.

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Nagyszerű. Egyedülálló.

Irányt mutat az áramlatoknak.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Az első autó hét trónnal.

Hívogatóan távolságtartó.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

E-osztály. T-modell.

CLA-osztály extrafelszereltségei

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Tartalom. Külső megjelenés 2

G-osztály extrafelszereltségei

Az A - osztály új generációja

Az M - osztály új generációja.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Raktárkészlet. Típus Fényezés Kárpit Kereskedő Havidíj Ár Megrendelési szám A Ft* Ft A 160

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

Műszaki adatok. A Transporter

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé.

Dacia Techroad limitált széria

A B-osztály új generációja

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Műszaki adatok Érvényes a modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Fiat Doblò Panoráma árlista

Született autóversenyző.

Az SLK új generációja

B-osztály Á R L I S T A Érvényes: tól

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

A-osztály extrafelszereltségei

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

B-osztály extrafelszereltségei

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant

GLC-Coupé szériafelszereltségei

Fiat 500L Living árlista

Mercedes-AMG GT és GT Roadster

Fiat 500L Living árlista

GLK - osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei

ÁRLISTA Érvényes: től

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

Mûszaki adatok áttekintése.

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan

Motor/Felszereltség lista

ÁRLISTA Érvényes: tól

Így igazán szép a tél.

Fiat Doblò Panoráma árlista

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

Fiat 500L Living árlista

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár ,00 HUF

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

Fiat Qubo Ft-tól*

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

Mercedes-AMG GT és GT Roadster

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

Műszaki adatok Érvényes a gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

GLC Sport Utility Vehicle

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Tiguan. Das Auto.

GLA Á R L I S T A. Érvényes: tól. GLA árlista 1

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Átírás:

GLA Sport Utility Vehicle

Kalandozások a GLA-val. A technológia fejlődése meghatározza azt, hogy hogyan kommunikálunk, sőt, azt is, hogyan utazunk. Biztonságban és szabadnak érezzük magunkat. A városok egyre izgalmasabbá, a tájak pedig egyre szemet gyönyörködtetőbbé válnak. Bárhol éljenek is barátaink, bármikor betoppanhatnak hozzánk, és mi akkor oszthatjuk meg gondolatainkat velük, amikor csak szeretnénk. Most minden lehetséges: élje át ezt az érzést az új GLA-ban!

Azonnal magára vonzza a tekintetet és többé el sem engedi.

Letér a kitaposott utakról, hogy új területeket fedezzen fel: ami a kíváncsiságot és a kalandvágyat illeti, az új GLA egy igazi terepjáró. Másfelől nézve viszont dinamikus designvonalai tiszta lendületet sugároznak, majdhogynem úgy, mint egy sportcoupé esetében. Meg fog lepődni: az új GLA egy igazi crossover, amelyet lehetetlen egyetlen kategóriába beskatulyázni, de az Ön életébe tökéletesen beleillik.

Szabadon, de folyamatos kapcsolatban a világgal. Szálljon be az új GLA-ba, és utazzon el oda, ahol a tenger zúgása vagy a hegyek csöndje várja. Kerülje el a dugókat az extraként rendelkezésre álló valós idejű navigációval, és hagyja, hogy modern vezetéstámogató asszisztensrendszereink segítsék Önt. Úgy élvezheti ezt a szabad egyedüllétet, hogy közben megosztja másokkal: a modern kapcsolattartási szolgáltatások, valamint saját fejlesztésű alkalmazásaink összekötik Önt az egész világgal.

Diktálja a tempót.

Táncparketté változtatja az utcát.

Ahogy az egyik kaland véget ér, az új GLA már készen is áll a következőre. Legyen szó egy nagybevásárlásról vagy egy hosszú utazásról, az új GLA-ban mindent megtalál, ami következő expedíciójához szükséges. Extraként egy gombnyomással vagy lábmozdulattal is felnyithatja a csomagteret, így a berakodás tényleg kész gyerekjáték. De nem csak a berakodás: a 4MATIC összkerékhajtás számos motorváltozathoz rendelkezésre áll, a különböző menetprogramokat extraként egyszerűen gombnyomásra ki tudja választani. Az extraként rendelhető 360 -os látószögű kamera pedig a parkolás folyamatát könnyíti meg.

DYNAMIC SELECT. Egyéni menetprogram gombnyomásra. A felső kezelőmezőn található DYNAMIC SELECT kapcsolóval egyszerűen lehívhatja a gépkocsi kényelmes, sportos, hatékony vagy teljesen egyéni beállításait. A kiválasztott menetprogramtól függően olyan paramétereken változtathat, mint a motor, a sebességváltó, a kormányzás és a futómű karakterisztikája. A 4MATIC összkerékhajtás esetén az Offroad menetprogramot is választhatja, amely a motor teljesítményleadását és az automata sebességváltó kapcsolási folyamatát a könnyű terepen való autózáshoz igazítja. 4MATIC összkerékhajtás. Változó vezérlés. Változatlan stabilitás. A 4MATIC összkerékhajtásnak ez az innovatív változata minden közlekedési helyzetben a dinamika, a vonóerő és a hatékonyság lehető legjobb arányát biztosítja. Mégpedig teljesen variálható nyomatékeloszlással, amely a tisztán elsőkerék-meghajtástól akár az 50 : 50 arányúig terjedhet havas, csúszós utak vagy dinamikus vezetési manőverek esetén. A különböző tapadási jellemzőjű utakon vagy csúszós talajon ezenfelül a 4ETS menetdinamikai szabályozórendszer növeli meg a közlekedésbiztonságot és az autó reagálóképességét. Elinduláskor és gyorsításkor fékezésekkel akadályozza meg a hajtókerekek egyoldalú kipörgését, és ezzel egyidejűleg a nem kipörgő kerekekre viszi át a hajtónyomatékot.

Okostelefon-integrálás. Egy városi offroader, mely mindig online van. Az extraként rendelhető Okostelefon-integrálással az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével integrálhatja gépkocsijába a megfelelő operációs rendszerrel rendelkező kompatibilis okostelefonokat, amelyeket akár beszédvezérléssel is kezelhet. A rendszer támogatja a legfontosabb alkalmazásokat és egyes kiválasztott alkalmazásokat, közöttük a navigációt, a telefonálást, a FaceTime használatát és az üzenetküldést. A kezelés és az aktiválás a középkonzolba beépített kontrollerrel történik. Harman Kardon hangzásrendszer. Aláfestő zene a GLA élményéhez. A 450 watt teljesítményű, extraként rendelhető Harman Kardon Logic 7 térhatású hangzásrendszer tizenkét hangszórójával, mélysugárzó hangszóródobozával és 9 csatornás DSP-erősítőjével tökéletes hangzásélményt hoz létre, audiorendszerek esetén sztereó, a COMAND Online esetén DTS- és Dolby-Digital-5.1 formátumban. A dinamikus hangerősség-szabályozással rendelkező Logic 7 térhatású hangzás technológia folyamatosan a gépkocsisebességhez igazítja a hangerősséget, így bárhol ülnek is az utasok, változatlan hangzásélményben lehet részük.

A szériafelszereltség. Minden összehangolva: a szériafelszereltségű gépkocsi első részének meghatározó eleme a két ezüstszínűre fényezett lamellával díszített hűtőrács. Az első és hátsó lökhárító optikai aláfutásgátlóval van ellátva, oldalról nézve pedig a sokküllős könnyűfém keréktárcsák és a matt fekete ablakdíszlécek tűnnek ki a járművön. Az utastérben egy 3 küllős kivitelű multifunkciós kormány, Coari szövetkárpitozású, díszvarrásos komfortülések és magasfényű fekete szellőzőfúvókák találhatók. A Style kivitelváltozat. Elegáns megjelenésével és igényes részleteivel kihangsúlyozza az új GLA SUV-arculatát. Ezek közé tartoznak az expresszív, 5 duplaküllős kivitelű könnyűfém keréktárcsák (215/60 R 17-es abroncsokkal), az elegáns króm kivitelű rakodóperem-védő vagy a magasfényű fekete fényezésű alumínium tetőkeret. Az ARTICO műbőr/macapá szövetkárpitozású komfortülések újszerű, keréknyomra emlékeztető mintázata speciális offroadhangulatot kölcsönöz a belső térnek. A design egy további különlegessége a fekete mátrixmintás díszítőelem.

Az Urban kivitelváltozat. Mindenkinek, aki szereti a sportos stílust: a nagyszerű felszereltségekkel rendelkező Urban kivitelváltozat külső megjelenése és utastere minden szempontból dinamikus. A designból a beépített kipufogóvégcsövek és a dinamikus, 5 küllős kivitelű könnyűfém keréktárcsák, 235/50 R 18-as abroncsokkal adnak ízelítőt. A belső teret pedig a fekete vagy kristályszürke ARTICO műbőr/maringá szövetkárpittal borított sportülések, a vitorlamintás díszítőelem vagy a fogási területen perforált bőr multifunkciós kormány teszik sportos hangulatúvá. Az AMG Line. Az AMG Line még inkább fokozza a gépkocsi sportosságát és exkluzivitását. Erről többek között az erőteljes AMG Styling, az 5 küllős AMG könnyűfém keréktárcsák és a kétcsöves, a lökhárítóba beépített krómozott kipufogóvégcsövekkel ellátott sport kipufogórendszer gondoskodnak. A 15 mm-rel leültetett futómű és a sport direktkormányzás jól érzékelhetően erősítik az autó lendületes karakterét. Az ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA kárpitozású sportülések, az alul egyenes karimájú multifunkciós sportkormány és a krómezüst betétekkel díszített bőr váltókar stílusos-sportos jegyekkel látják el az utasteret.

Kárpit és díszítőelemek. Szériafelszereltség Style kivitelváltozat 1 021 621 111 Kárpitozások 021 028 105 111 118 378 381 621 625 631 651 801 804 811 831 855 fekete Coari szövet kristályszürke Coari szövet Szahara-bézs ARTICO műbőr 1 fekete ARTICO műbőr 1 kristályszürke ARTICO műbőr 1 kristályszürke ARTICO műbőr/maringá szövet fekete ARTICO műbőr/maringá szövet fekete ARTICO műbőr/macapá szövet Szahara-bézs/fekete ARTICO műbőr/macapá szövet okkersárga/fekete ARTICO műbőr/macapá szövet fekete ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA fekete bőr dióbarna bőr fekete RED CUT bőr fekete bőr Szahara-bézs/fekete bőr 028 111 118 625 631 118 105 Díszítőelemek H74# karbonhatású H06 matt fekete kőris H14 fényes barna diófagyökér H19 világosbarna selyemfényű nyárfa H54 mátrixmintás fekete H73 AMG karbon H79 világos szálcsiszolt alumínium H81 vitorlamintás H90 fekete/piros AMG-design (itt nem látható) 2 H91 fekete/ezüst AMG-design (itt nem látható) 3 H92 fekete AMG mikroszálas DINAMICA 739 trapézcsiszolású alumínium H54 H06 H19 1 Extrafelszereltség. 2 Szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC-hoz. 3 Szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC-hoz Exkluzív csomaggal. H74# H14 H73

Urban kivitelváltozat 1 AMG Line 1 AMG Exkluzív csomag 1 Exkluzív csomag 1 Komfort Exkluzív csomag 1 378 651 811 801 831 381 804 111 855 118 105 739 H81 H79 H06 H06 H79 H06 H79 H14 H14 H73 H73 H73 H19 H19 739 H92 H92 H73 H73

Fényezések. Uni-fényezések Metálfényezések 1 designo fényezés 1 589 175 890 982 662 650 191 895 Uni-fényezések 589 650 696 Jupiter-vörös cirruszfehér éjfekete Metálfényezések 1 175 191 761 787 890 895 990 elbaitzöld kozmoszfekete sarkiezüst hegyszürke kavanszitkék canyonbézs orientbarna 696 761 990 designo fényezés 1 662 designo magno hegyszürke 1 Extrafelszereltség. 787

Műszaki adatok. Dízelmotorok GLA 180 d GLA 200 d GLA 200 d 4MATIC GLA 220 d GLA 220 d 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R Lökettérfogat, cm 3 1461 2143 2143 2143 2143 Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 80 (109)/4000 100 (136)/3200 4000 100 (136)/3400 4400 130 (177)/3600 3800 130 (177)/3600 3800 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 260/1750 2500 300/1400 3000 300/1400 3000 350/1400 3400 350/1400 3400 Sebességváltó 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 11,9 [11,7] 9,5 [9,1] [9,1] [7,7] [7,7] Legnagyobb sebesség kb. km/óra 190 [190] 205 [205] [200] [223] [218] Üzemanyag-fogyasztás 4, l/100 km, kombinált 4,3 4,0 [4,1 3,9] 4,4 4,2 [4,4 4,2] [5,0 4,8] [4,4 4,2] [5,0 4,8] CO 2 - kibocsátás 4 g/km-ben, kombinált 113 105 [109 103] 115 110 [115 108] [130 127] [115 110] [130 127] Károsanyag-kibocsátási osztály 5 / Hatékonysági osztály 6 Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 6/A [Euro 6/A+] [Euro 6/A] [Euro 6/A+] [Euro 6/A] Benzinmotorok GLA 180 GLA 200 GLA 220 4MATIC GLA 250 GLA 250 4MATIC Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R 4/R Lökettérfogat, cm 3 1595 1595 1991 1991 1991 1991 Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 90 (122)/5000 115 (156)/5300 135 (184)/5500 155 (211)/5500 155 (211)/5500 280 (381)/6000 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 200/1250 4000 250/1250 4000 300/1200 4000 350/1200 4000 350/1200 4000 475/2250 5000 Sebességváltó 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] [7G-DCT] 6 fokozatú, kézi kapcsolású [7G-DCT] [7G-DCT] [AMG SPEEDSHIFT DCT 7 fokozatú sportváltó] Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 9,0 [8,7] 8,4 [8,1] [7,1] 6,7 [6,6] [6,6] [4,4] Legnagyobb sebesség kb. km/óra 200 [200] 215 [215] [230] 235 [235] [230] [250] 2, [270] 2, 3 Üzemanyag-fogyasztás 4, l/100 km, kombinált 6,0 5,7 [5,8 5,6] 6,0 5,8 [5,8 5,6] [6,6 6,5] 6,2 6,1 [6,0 5,8] [6,6 6,5] [7,4] CO 2 - kibocsátás 4 g/km-ben, kombinált 138 133 [135 131] 138 134 [135 131] [155 152] 145 142 [140 134] [155 152] [172] Károsanyag-kibocsátási osztály 5 / Hatékonysági osztály 6 Euro 6/C [Euro 6/B] Euro 6/C [Euro 6/B] [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/B] [Euro 6/C] [Euro 6/D] 1 A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 595/2009 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt. 2 Elektronikusan leszabályozva. 3 AMG Driver s Package (extra). 4 Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO 2 -kibocsátásra vonatkozóan megadott adatok meghatározása az előírt mérési eljárásnak (Pkw-EnVKV 2., 5, 6, 6a pontjai, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 5 Csak az Európai Unión belül érvényes. Országspecifikus eltérések lehetségesek. 6 Meghatározása a mért CO 2 -kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegének figyelembevételével történt. A szögletes zárójelben látható értékek automata sebességváltóval rendelkező gépkocsikra vonatkoznak. További műszaki adatok a www.mercedes-benz.hu oldalon találhatók.

A Mercedes-Benz a Laureus Sport for Good Foundation alapítvány egyik alapító partnere. A Mercedes-Benz 2000, a megalapítás éve óta segíti és támogatja ennek az egész világra kiterjedő közhasznú programnak a céljait és értékeit: a hátrányos helyzetű és beteg gyerekek és fiatalok életének szociális sportprojektekkel történő javítását. A Laureus alapvető alkotóelemévé vált a Mercedes-Benz társadalmi felelősségvállalás keretében végzett tevékenységének. Ezért minden új Mercedes ezen értékek képviselője. Mercedes gépkocsija megvásárlásával támogatást nyújt a Laureus Sport for Good Foundation alapítvány számára. A prospektus adatairól: a kiadvány szerkesztése 2016. augusztus 17-én zárult le. A terméken ezt követően történhettek változások. A konstrukciós és formai változtatások, a színtől való eltérés, valamint a szállítási terjedelem változtatásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára észszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatók lehetnek, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltérések a nyomdatechnikából adódhatnak. Ez a kiadvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényi, jogi, illetve adózási szabályozásokra vonatkozó utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a kiadvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokról, illetve a hatályos jogszabályokról, kérjük, tájékozódjon Mercedes-Benz márkakereskedőjénél. www.mercedes-benz.hu Használtautó-visszavétel. GLA típusú személyautóját, hosszú élettartama végén, az Európai Unió használtautóirányelveinek megfelelően környezetbarát újrahasznosításra visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy ezt Ön a lehető legegyszerűbben megtehesse, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, ahol ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel Ön is jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítás körforgásához, és ezáltal az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a magyarországi Mercedes-Benz honlapon találhatók. Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 1803 21-00/0117