The Apex Predator. A GSX-S750 egy valódi csúcsragadozó.

Hasonló dokumentumok
A Városi Atléta. Karcsú, áramvonalas megjelenés, amely szinte hívogat,

KÜLÖNLEGES MATT FEKETE KIADÁS

Bemutatkozik a legújabb és leggazdaságosabb GSX-R

Bemutatkozik a legújabb és leggazdaságosabb GSX-S

A Suzuki SV650 a V-Twin élmény filozófia első képviselőjeként, 1999 évi megjelenésekor szinte azonnal fogalommá vált a motorosok körében.

*A képen külön rendelhető tartozékok láthatók as modell

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Sportosan elegáns. Képvázlat

Az élet egy verseny. Aerox 4

Hozd ki a maximumot minden útból

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Vágyj arra, amire szükséged van

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

lehetőség D'elight

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Végtelen út. FJR1300AE

Írd át a MAX szabályait

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Fedezd fel éned sötét oldalát

A sötét oldal két lelke

Szeretem, ahogyan közlekedek

Speed of Darkness. MT-10 SP

Szeretem, ahogyan közlekedek

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Engedje szabadjára képzeletét

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Alakítsd te a történetedet

A sötétség szemei. MT-09

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

MAXimális adrenalin. TMAX SX

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Uralkodásra született

A városi dzsungel királya

Öleld át a sötét oldalt

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Ne félj a sötéttől! MT-125

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az eredeti MAX. TMAX

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Az élet egy verseny. Aerox R

A képen külön rendelhető tartozékok láthatók.

A sötét oldal két lelke

CB125F. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

A MAX-ból soha nem elég

Honda Hungary Kft Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Öleld át a sötét oldalt

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

A sötét oldal sugara. MT-10

Ragadd meg a sötét oldalt

N E W A DV E N T U R E

A kaland a sarok mögött vár

Győzd le a sötétséget

A MAX-ból soha nem elég

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Minden nap különlegesen érezheti magát

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A holnapra született. XSR700 / ABS

Engedd szabadjára az érzéseidet

A sötétség vonzása. MT-07

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A képen külön rendelhető tartozékok láthatók.

Nagyobb teljesítmény. Több élvezet. Több győzelem.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Rosszaság. WR450F

MARADJON MINDIG MOZGÁSBAN!

Arra született, hogy új utakat találjon

Fordítsuk komolyra a szót

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Lételemünk a folyamatos haladás. De néha megállunk, és visszanézünk. Aztán megyünk is tovább.

A MotoGP szülötte. YZF-R1

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Az élet egy verseny. Aerox R

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

Főszerepben a Sötét Oldal

Útra fel! FJR1300A

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Extrém körülményekhez tervezve.

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az ügyes városi robogó

Az ügyes városi robogó

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

Átírás:

The Apex Predator Hallgasd az eredeti GSX-R motorblokk vad duruzsolását. Érezd, ahogyan felkavarja a lelekedet az új GSX-S750. Urald a kanyarok csúcsragadozóját. Egy legendás szupersport motor teljesítményével és a legújabb technológiákkal felvértezve. Az utcák leigázására, a csupasz sportmotorok megszégyenítésére tervezve. A GSX-S750 egy valódi csúcsragadozó.

Merész, lélegzetelállító stílus Extravagáns formavilág A főbb jellemzők közé tartozik az élesen megrajzolt üzemanyagtartály erőteljes vonalvezetése, a szellőztetett első sárvédő, a könnyű hátsó sárvédő, a fröccsöntött tükrök, valamint a szögletes hátsó szakasz beépített LED-es hátsó lámpával, új és színtelen burkolatú irányjelzővel, illetve tisztán elrendezett vezetékekkel és tömlőkkel. A keskeny ülés sportos motorozásra lett kialakítva, és abban is segít, hogy álló helyzetben könnyen és határozottan megvesd lábaidat a talajon. A kormánnyal és a lábtartókkal együtt biztosítja a kényelmes üléspozíciót. A versenymotorokra jellemző merész és felfelé ívelt vonalaktól kezdve, az új fényszóró, az üzemanyagtartály és az idomzat kialakítás agresszív stílusáig, a GSX-S750 minden szempontból a nyers erőt, a kiszámítható teljesítményt és a funkcionális szépséget sugározza. Ahogyan az egy valódi csúcsragadozótól elvárható. Pattanj fel rá, és urald a város utcáit és a vidéki országutakat.

Kónuszos kormány Az elvékonyodó kormány fekete karokkal és új kapcsolókialakítással rendelkezik, amely vonzóbbá teszi a motoros látóterébe a megjelenését. Könnyű, fekete lábtartók A GSX-S750 ugyanazokkal az alumínium lábtartókkal lett felszerelve, mint a GSX-S1000 modell. Egyszerre könnyűek és sportosak, fekete színükkel természetesen simulnak bele a vázba, és stílusos megjelenést garantálnak. Fényszóró Ez a ragadozó agresszív megjelenésű fényszóró-kialakítását és agyar formájú helyzetjelző lámpáit közvetlenül a GSX-S1000 modelltől örökölte. Hasidom Az alapfelszereltség részét képező hasidom hangsúlyozza a motorkerékpár agresszív stílusát és harmonikus esztétikáját.

Készen áll felrázni az utcákat A GSX-R750 szupersport motortól közvetlenül örökölt, erőteljes 749 cm3-es, négyhengeres, üzemanyag-befecskedezéses motorblokkot speciálisan arra hangoltunk és úgy fejlesztettük, hogy maximalizálja a teljesítményt az utcákon és a kanyargós országutakon. Élvonalbeli technológia a legendás GSX-R sorozatú motorvezérlő rendszerrel. A Suzuki által kifejlesztett dupla pillangószelepes rendszer (SDTV) hatékony üzemanyag-égést és egyenletes, pontosan szabályozható teljesítményleadást biztosít a motor széles fordulatszámtartományában. A Suzuki digitális gyújtásrendszere, az alapjárati fordulatszámszabályozás (ISC) és az irídium gyújtógyertyák használata hozzájárul az egyenletes és lineáris gázreakcióhoz, az alacsony fordulaton leadott nagyobb nyomtékhoz, a könnyebb motorindításhoz, a hidegindításkor keletkező kisebb károsanyag-kibocsátáshoz és a stabil alapjárathoz. Nagyobb teljesítmény kisebb károsanyag-kibocsátással mindkét szempontból a legjobb A GSX-S750 túlszárnyalja elődje teljesítményét utcára hangolt motorjával, miközben korszerű technológiájának köszönhetően megfelel az új, szigorú Euro 4-es károsanyag-kibocsátási előírásoknak, és kategóriavezető üzemanyag-hatékonyságot* 1 ér el 20,4 km/l értékkel (4,90 l/100km)* 2. *1 Négyütemű, négyhengeres, 750 cm 3 -es kategória (2016. szeptemberi adatok) *2 A mérést a Suzuki végezte a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szabvány kipufogógáz-kibocsátás mérésére vonatkozó előírásai szerint. A tényleges fogyasztás a körülmények függvényében eltérhet (például időjárási és útviszonyok, vezetési stílus és karbantartás).

ECM Hajtókarhelyzetérzékelő Fojtószelephelyzetérzékelő A forgattyúsház szellőzőnyílásai Három üzemmódú kipörgésgátló rendszer (TCS) Ez a versenypályán született technológia nagyobb magabiztosságot ad, és komfortossá teszi a motorozást, még szélsőséges időjárás és útviszonyok esetén is azáltal, hogy szabályozza a motor leadott teljesítményét, és segít megelőzni a hátsó kerék túlpörgését. A rendszer olyan simán és természetesen működik, hogy nem zavarja a vezetést még dinamikus sportmotorozás esetén sem. A motoros három üzemmódból választhat kényelmesen kormánykapcsolóval. Az 1. mód sportmotorozásra szolgál, minimális beavatkozással; a 2. mód a tipikus útviszonyok közötti ideális egyensúlyt biztosítja; a 3. mód maximális tapadásszabályozást biztosít a kedvezőtlen körülmények közötti motorozáshoz. Megjegyzés: A kipörgésgátló rendszer semmilyen körülmények között nem helyettesíti a motoros általi fojtószelep-szabályozást. Nem képes megakadályozni a tapadás elvesztését túl nagy sebességgel való kanyarodáskor és/vagy fékezéskor. Továbbá nem képes megakadályozni az első kerék tapadásának elvesztését. Üzemmód Hátsó kerék fordulatszám-érzékelője A kipörgésgátló üzemmód-visszajelzője Sebességfokozat-érzékelő Érzékenységi szint Mikor alkalmazható KIKAPCSOLVA - - Első kerék fordulatszámérzékelője Üzemanyag-befecskendezők Az egyes fojtószelep-házakban megtalálható hosszú fúvókájú, tízlyukú üzemanyagbefecskendezők optimalizálják az üzemanyagporlasztást, elősegítik a jobb üzemanyag-égetési hatékonyságot, és segítenek csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást. A dugattyúk között, a felső forgattyúsházon elhelyezkedő szellőzőnyílások csökkentik a szivattyúzási veszteséget. Ez nagyobb teljesítményhez vezet, ugyanakkor teljesíti a szigorú, új Euro 4-es károsanyag-kibocsátási előírásokat. Sportos hangzás A GSX-S750 olyan új levegőszűrőházat használ, amely a levegőt három optimalizált nyíláson át szívja be. Ennek eredményeként a beszíváskor tapasztalható hanghatás szinte zene a füleknek kigyorsításkor. 1 Alacsony 2 Közepes 3 Magas Sportos motorozás, jó útviszonyok Városi motorozás, normál útviszonyok Csapadékos, csúszos útviszonyok Easy Start System Egy átlagos motorkerékpár elindításához a vezetőnek addig kell lenyomva tartania az önindító gombját, amíg a motor be nem indul. A Suzuki Easy Start System rendszere lehőtévé teszi, hogy a kuplungkar behúzása nélkül egy gyors gombnyomás elegendő a motor elindításához, éppúgy mint a korszerű autók motorjainak indításakor. Low RPM Assist A rendszer szabályozza a motor fordulatszámát, hogy az ne essen az egyenletes alapjárati fordulatszám fenntartásához szükséges érték alá. Ez segíti az egyenletesebb és könnyebb haladást a forgalmi dugókban és a zsúfolt városi utakon. A végáttétele határozott gyorsításra van optimalizálva A GSX-S750 rövidebb végáttételt használ, amely segít maximalizálni a gyorsulást, míg a hatodik sebességfokozat olyan áttételt biztosít, amely nem veszélyezteti a végsebességet. Megjegyzés: A fényképen, illusztráció céljából, az összes lámpa és visszajelző világít. Fénykép: GSX-S750 ABS

Dinamikus motorozásra tervezve A csúcsragadozók arra születtek, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak, és a GSX-S750 pontosan ilyen. Minden egyes komponenst úgy terveztünk és hangoltunk, hogy maximális teljesítményt nyújtson, miközben még jól is néz ki. A megbízható, fürge és rendkívül gyors reagálású GSX-S750 kényelmes, gördülékeny, stílusos és készen áll arra, hogy elvigyen, ahova csak szeretnéd. Radiális rögzítésű, négydugattyús első féknyergek A radiális kialakítás fékezés közben határozott fékezést biztosít, és maximalizálja a fékerő adagolhatóságot. Mindegyik első féknyereg négy dugattyúval rendelkezik (33,9 mm x 2 és 30,2 mm x 2) egy 310 mm-es úszószerelékű tárcsán, így rengeteg fékerő áll rendelkezésre, amikor csak szükséged van rá. Stabil tapadást biztosító új gumiabroncsok Az új fejlesztésű Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S21 gumiabroncsokkal szereltük a GSX-S750- et, amely kimagasló irányíthatóságot és optimális tapadást garantálnak. A világ legnehezebb versenyein kifejlesztett, legkiválóbb technológiával hangolták ezeket a gumiabrocsokat kifejezetten a Suzuki számára, melyek ezáltal segítenek a tápláléklánc csúcsára repíteni a GSX-S750-et. Sportos és könnyű kerekek Az új tervezésű, könnyű, tízküllős alumíniumöntvény keréktárcsák fokozzák a GSX-S750 vonzerejét. Hullámos első és hátsó tárcsák A 310 mm-es úszószerelékű első tárcsák hullámos kialakítása még sportosabb megjelenéssel fokozza a GSX-S750 merész stílusát.

Kezedben az irányítás A kormányon lévő kapcsolókkal kiválaszthatod a kipörgésgátló üzemmódját, és menet közben módosíthatod az LCD kijelző adatait, illetve teljes mértékben szabályozhatod a beállításokat és a motorozás tulajdonságait. Megjegyzés: A fényképen, illusztráció céljából, az összes lámpa és visszajelző világít. Fénykép: GSX-S750 ABS Informatív LCD műszerfal A GSX-S750 könnyű, állítható fényerejű LCD-s műszerfalat használ. A műszerfalon a sebességmérő, a fordulatszámmérő, a kipörgésgátló üzemmódjának állapota, a sebességfokozat, a kilométer-számláló, a kettős napi kilométer-számláló, a hűtőfolyadék-hőmérséklet, a hatótávolság, az üzemanyag-fogyasztás és az óra található. A fordulatszámmérő megjelenítését ötféle elrendezés szerint lehet testre szabni. Fordított KYB első villák Az arany színűre eloxált 41 mm-es villaszárak sportos, mégis rázkódásmentes és kényelmes motorozást garantálnak. A rúgó-előfeszítést a motorozási igényeknek megfelelően lehet szabályozni. Karcsú és környezetbarát kipufogórendszer Az áramvonalas kialakítású, megújított kipufogórendszer szükségtelenné teszi a Suzuki kipufogó-szabályozószelepének használatát, így a kipufogó vonzóbban néz ki, nagyobb teljesítményt nyújt, és kisebb súlya van. A rendszer magában foglalja az új, formailag illeszkedő, felületszilárdító szemcseszórással kialakított, nemesacél hőpajzs friss és letisztult megjelenését is (kivéve a Z modellen). A GSX-S1000 modellével megegyező katalizátort alkalmaz, amely segít teljesíteni az Euro 4-es károsanyagkibocsátási előírásokat. Változó keresztmetszetű lengőkar A teljesítményt és a sportos megjelenést hangsúlyozó, vékonyodó vonalvezetésével az új lengőkar formavilága tökéletesen illeszkedik a GSX-S750-hez. A rendszer része egy letisztult és elegáns, új láncfeszítő is.

Suzuki GSX-S750 A csúcsragadozó Amikor felülsz rá és elindulsz vele, minden kanyar izgalmassá válik, és ilyenkor Te uralod vele az utcákat

Színvariációk Metallic Triton Blue / Glass Sparkle Black (KEL) Pearl Mira Red (YVZ) Metallic Mat Black No.2 (YKV)

www.suzuki.hu/motor www.facebook.com/ SuzukiMotorcyclesMagyarorszag Specifikáció Hosszúság 2125 mm Szélesség 785 mm Magasság 1055 mm Tengelytáv 1455 mm Szabad magasság 135 mm Ülésmagasság 820 mm Menetkész tömeg 213 kg [ABS rendszerrel felszerelt modell] Motor típusa Négyütemű, folyadékhűtésű, DOHC, soros négyhengeres motor Furat x löket 72,0 mm 46,0 mm Hengerűrtartalom 749 cm 3 Teljesítmény 114 LE (85 kw) Nyomaték 81 Nm / 9000 rpm Sűrítési arány 12,3 : 1 Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés Indítórendszer Elektromos Kenési rendszer Nedves olajteknő Sebességváltó 6-sebességes, mechanikus Elsődleges áttétel 1,857 (78 / 42) Differenciálmű áttétele 2,529 (43 / 17) Első Fordított teleszkópvilla, tekercsrugó, olajcsillapítás Futómű Hátsó Központi rugóstag, tekercsrugó, olajcsillapítás Villaszög / utánfutás 25,2 / 104 mm Fék Gumiabroncs Gyújtásrendszer Üzemanyagtank Első Dupla tárcsafék Hátsó Tárcsafék Első 120/70ZR17M/C (58W), tömlő nélküli Hátsó 180/55ZR17M/C (73W), tömlő nélküli Elektronikus gyújtás 16 l Olajtartály kapacitása 3,9 l A műszaki adatok, megjelenés, színek (beleértve a váz színét), felszerelések, anyagok és egyebek tekintetében a katalógusban bemutatott SUZUKI termékek specifikációját a gyártó bármikor, értesítés nélkül megváltoztathatja. Továbbá az egyes járművek kiépítése a helyi jogszabályoknak megfelelően változhat. Bármely modell előzetes értesítés nélkül megszűnhet. Egyes modellek nem elérhetőek bizonyos régiókban. A kiadványban foglaltak nem minősülnek ajánlattételnek és a tájékoztatás nem teljes körű! Kérjük, a pontos részletekkel, aktuális színekkel és az esetleges változtatásokkal kapcsolatban keresse a hivatalos hazai Suzuki Motorkerékpár Márkakereskedőinket. A képek számítógép által generált összetevőket tartalmaznak. A termékek színe eltérhet a brosúrában ábrázoltaktól. A fordítási és nyomdai munkálatokból eredő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Mindig viseljen bukósisakot, óvja szemét és viseljen védőruházatot! A motorkerékparokat mindig felelőséggel működtesse és ügyeljen a biztonságra! Figyelmesen olvassa el a Használati Útmutatót! Soha ne vezessen alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt! A Suzuki Way of Life! jelmondata áll márkánk középpontjában minden Suzuki gépjármű, motorkerékpár és hajómotor úgy készül, hogy izgalmassá és élvezetessé tegye vásárlójának mindennapjait.