Honda Hungary Kft Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Honda Hungary Kft Budaörs, Törökbálinti u. 25/B."

Átírás

1 A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői több részletben is eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a járművek paramétereit (a színeket is beleértve) előzetes értesítéssel vagy anélkül bármikor megváltoztassák, ha azt szükségesnek ítélik. Ez kisebb és nagyobb változtatásokat egyaránt jelenthet. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tájékoztató anyagban a lehető legpontosabb adatok szerepeljenek. A kiadványban bemutatott termékek pontos műszaki jellemzőiről érdeklődjön a Honda márkakereskedőknél. A tájékoztató anyag semmilyen körülmények között nem minősül ajánlattételnek a Vállalat részéről. Az értékesítést a helyi importőrök és kereskedők végzik az általuk kiadott értékesítési és jótállási feltételeknek megfelelően, amelyek másolata kérésre hozzáférhető. Mindent megteszünk azért, hogy a kiadványban szereplő információk pontosak legyenek, de mivel a tájékoztató anyag előkészítésére és nyomtatására a terjesztés előtt hónapokkal kerül sor, a specifikációkban időközben bekövetkezett esetleges változtatásokat, illetve bizonyos kivételes esetekben a felszereltségre vagy egyéb jellemzőkre vonatkozó legfrissebb információkat nem minden esetben tudjuk naprakészen átvezetni. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a pontos termékjellemzőkkel kapcsolatban mindig konzultáljon a terméket leszállító kereskedővel, különösen akkor, ha döntése a kiadványban bemutatott valamely tulajdonságon múlik. Vegye figyelembe, hogy a feltüntetett üzemanyag-fogyasztási adatok a Honda által a WMTC szabványelőírásai alapján végzett vizsgálatok eredményeit tükrözik. A teszteket görgőpadon, a jármű szériaváltozatával, csak a vezetővel, kiegészítő felszerelések nélkül végeztük. A jármű tényleges üzemanyag-fogyasztása a vezetési stílustól, a karbantartástól, az időjárástól, az útviszonyoktól, a gumiabroncs nyomásától, a felszerelt tartozékoktól, a rakománytól, a vezető és az utas súlyától és más tényezőktől függően változhat. VEZESSEN STÍLUSOSAN! Kérjük, figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót! Ismerje meg a választott járművet és annak képességeit. A koncentráció segít a forgalmi helyzetek gyors felismerésében. Kövesse figyelemmel a közlekedés többi résztvevőjének mozgását. Fékezzen időben! Viseljen megfelelő felszerelést, vezessen kipihenten, és vezetés előtt SOHA ne fogyasszon alkoholt. Az igazán képzett és jó motoros figyelmes és udvariasan vezet. A Honda támogatja azt az előírást, hogy minden sisak napellenzője feleljen meg a BS 4110 szabványnak, amely szerint a látható fény 50%- ánál kevesebbet átengedő napellenzőket a közúti közlekedésben tilos használni. Honda Hungary Kft Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

2 MIÉRT ALKALMAZKODNA AZ EGYEDI MOTORKERÉKPÁR EGYEDI STÍLUST KÍVÁN. AZ INTEGRA ROBOGÓS TESTTARTÁSSAL VEZETHETÔ, DE AGRESSZÍV VONALAI A SPORTMOTOROKRA EMLÉKEZTETNEK. DE NEM CSAK ENNYI LÁTNIVALÓT TARTOGAT: ERÔTELJES, DE MÉGIS FINOM, 670 CM 3 -ES MOTORJÁT A HONDA MÁSODIK GENERÁCIÓS INNOVATÍV DUPLAKUPLUNGOS SEBESSÉGVÁLTÓJÁVAL SZERELTÉK FEL, ÍGY ÖNTÔL FÜGG, HOGY A KÉZI SEBESSÉGVÁLTÁST VAGY VEZETÉSI STÍLUSÁTÓL FÜGGÔEN A KÉT AUTOMATIKUS ÜZEMMÓDOT VÁLASZTJA. SZABÁLYOKHOZ, HA SAJÁT MAGA IS MEGHATÁROZHATJA ÔKET? KÉZI VAGY AUTOMATIKUS SEBESSÉGVÁLTÁS, VÁROSI VAGY VIDÉKI UTAK AZ INTEGRA VÉRBELI 21. SZÁZADI GÉP A 21. SZÁZADI ÉLETHEZ. BEMUTATKOZIK A HONDA INTEGRA, EGY FORRADALMIAN ÚJ KONCEPCIÓ, AMELY A MOTORKERÉKPÁROK VÉRPEZSDÍTÔ IZGALMÁT, STABILITÁSÁT ÉS KEZELHETÔSÉGÉT A ROBOGÓK IDÔJÁRÁS ELLENI VÉDELMÉVEL ÉS KEZESSÉGÉVEL ÖTVÖZI. FELÜLMÚLHATATLANUL ÉLVEZETES ÉS SOKOLDALÚ: LEGYEN SZÓ NAPI MUNKÁBA JÁRÁSRÓL VAGY HÉTVÉGI CSAVARGÁSRÓL, AZ INTEGRA GOND NÉLKÜL ALKALMAZKODIK AZ ÖN ÉLETSTÍLUSÁHOZ.

3 MEGJELENÉSE VONZZA A TEKINTETET, DE IGAZÁ- BÓL A MOTORJA AZ, AMI FIGYELEMRE MÉLTÓ. A MOTOROZÁS SOKOLDALÚSÁGÁT AZ INTEGRA LELKE, A MERÔBEN ÚJ, FOLYADÉKHÛTÉSES, SOROS, KÉTHENGERES, 670 CM 3 -ES MOTOR BIZTOSÍTJA. RÁADÁSUL NEMCSAK AZ ÉLMÉNY- SZERZÉSBEN JÁR AZ ÉLEN, HANEM RENDKÍVÜL TAKARÉKOS IS: 1 L ÜZEMANYAGGAL 27 KM-T* TESZ MEG, KÖNNYEDÉN TELJESÍTVE AZ EURO 3 SZABVÁNY ELÔÍRÁSAIT. A NAGY 14,1 LITERES TANK KÖZEL 400 KM-ES HATÓTÁVOLSÁGOT TESZ LEHETÔVÉ, ÍGY GARANTÁLTAN TÖBB IDÔT TÖLT- HET A BARÁTAIVAL, MINT A BENZINKÚTON. *AZ ADAT A HONDA WMTC SZABVÁNYELÔÍRÁSAI ALAPJÁN VÉGZETT VIZSGÁLATOK EREDMÉNYÉT TÜKRÖZI. AZ INTEGRA NAGY NYOMATÉKOT ÉS TELJESÍTMÉNYT AD LE, IZGALMAS MOTOROZÁST TESZ LEHETÔVÉ, DE A FÉKEZÉS KÖZBEN NAGYOBB STABILI- TÁST BIZTOSÍTÓ KOMBINÁLT BLOK- KOLÁSGÁTLÓ FÉKRENDSZERNEK (C-ABS) KÖSZÖNHETÔEN MINDEZT RENDKÍVÜL BIZTONSÁGOSAN TESZI. A MOTORKERÉKPÁROKNÁL MEGSZO- KOTT MÉRETÛ (ELÖL 17X120, HÁTUL 17X160) KEREKEK ÉS GUMIABRON- CSOK, VALAMINT A FELFÜGGESZTÉS STABIL KEZELÉST ÉS MENETKOM- FORTOT TESZNEK LEHETÔVÉ: KÉ- NYELMES, MINT EGY ROBOGÓ, ÉS ÚGY IRÁNYÍTHATÓ, MINT EGY MO- TORKERÉKPÁR. DUPLAKUPLUNGOS SEBESSÉGVÁLTÓ A HONDA INNOVATÍV MÁSODIK GENERÁCIÓS DUPLAKUPLUNGOS SEBESSÉGVÁLTÓJA A KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ VEZETÉSI ÉLMÉNYÉT NYÚJTJA AZ AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ KÉNYELMÉVEL. AZ EREDMÉNY EGY OLYAN SEBESSÉGVÁLTÓ, AMELY A VEZETÉSI STÍLUSÁTÓL ÉS GYAKORLATÁTÓL FÜGGÔEN VALÓDI RUGALMASSÁGOT BIZTOSÍT A MOTOROSNAK. A RENDSZER KÉT ELEKTRONIKUSAN VEZÉRELT KUPLUNGGAL MÛKÖDIK, AMI GYORS ÉS FINOM SEBESSÉGVÁLTÁST BIZTOSÍT HÁROM ÜZEMMÓDBAN. MANUÁLIS (MT) ÜZEMMÓDBAN A VEZETÔ A KORMÁNY BAL OLDALI MARKOLATÁN LEVÔ BILLENTYÛKKEL VÁLT SEBESSÉGET, AZ AUTOMATA ÜZEMMÓD (AT) PEDIG KÉTFÉLEKÉPPEN ÁLLÍTHATÓ BE: AZ S A SPORTOSABB, A D A VÁROSI ÉS ORSZÁGÚTI HASZNÁLATHOZ VALÓ. A DUPLAKUPLUNGOS SEBESSÉGVÁLTÓ JOBB IRÁNYÍTHATÓSÁGOT TESZ LEHETÔVÉ, MINT A ROBOGÓK HAGYOMÁNYOS CVT AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓJA, ÉS MAGABIZTOSSÁGOT SUGALL AKÁR A VÁROSBAN, AKÁR AZ ORSZÁGÚTON, NAGYOBB SEBESSÉG MELLETT. A GYORS ÉS OPTIMALIZÁLT SEBESSÉGVÁLTÁS CSÖKKENTI AZ ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁST ÉS SPORTOSABB TELJESÍTMÉNYT EREDMÉNYEZ, ÖNNEK CSAK A MOTOROZÁST KELL ÉLVEZNIE.

4 EGYEDI STÍLUS. EGYEDI KONCEPCIÓ. AZ INTEGRA EGY OLYAN ÚJ MOTORKERÉKPÁR, AMELY GARANTÁLTAN MAGÁRA VONZZA A TEKINTETET. EZ NEM KIS RÉSZBEN FELTÛNÔ IDOMZATÁNAK ÉS JELLEGZETES ARCÁNAK KÖSZÖNHETÔ, AMIT ALAPVETÔEN A V-ALAKBAN ELHELYEZETT IRÁNYJELZÔK ÉS A TÖBBFUNKCIÓS LÁMPATEST HATÁROZ MEG. ÁM MINDEZ NEMCSAK A LÁTVÁNYT SZOLGÁLJA, HANEM ÉJSZAKA IS KITÛNÔ FÉNYVISZONYOKAT GARANTÁL. AZ INTEGRA FEJIDOMÁT ÚGY ALKOTTUK MEG, HOGY HATÉKONYAN VÉDJE A MOTOROST A SZÉLTÔL ÉS AZ IDÔJÁRÁS EGYÉB VISZONTAGSÁGAITÓL, AERODINAMIKUSAN KIALAKÍTOTT LÉGBEÖMLÔI PEDIG A NAGYVÁROSI UTAK FORRÓSÁGÁBAN IS GONDOSKODNAK A MEGFELELÔ HÛTÉSRÔL. A MOTORKERÉKPÁR KARCSÚNAK TÛNHET, AZ ÜLÉS ALATT ELHELYEZETT 15 LITERES, ZÁRHATÓ REKESZBEN AZONBAN MEGLEPÔ MÓDON BÔVEN VAN ANNYI HELY, HOGY EGY NYITOTT BUKÓSISAK KÉNYELMESEN ELFÉRJEN BENNE. AZ ÜLÉSMAGASSÁG MINDÖSSZE 790 MM, AMI MAGABIZTOS ÉRZETET AD A MOTOROSNAK: A GÉP JÓL KÉZBEN TARTHATÓ, KÖNNYÛ FELPATTANNI RÁ, ÉS LESZÁLLNI RÓLA. AZ UTAS BIZTONSÁGÁRÓL A KÉT HÁTSÓ KAPASZKODÓ ÉS A FELHAJTHATÓ HÁTSÓ LÁBTARTÓK GONDOSKODNAK. MIKÖZBEN AZ UTAT FIGYELI ÉS ÉLVEZI A MOTORO- ZÁST, KÖNNYEDÉN LEOLVASHATJA A DIGITÁLIS SEBESSÉGMÉRÔVEL, FORDULAT-SZÁMMÉRÔVEL, ÓRÁVAL, ÜZEMANYAGSZINT-MÉRÔVEL ÉS NAPI KILOMÉTERSZÁMLÁLÓVAL FELSZERELT MULTIFUNK- CIÓS MÛSZERFALRÓL AZ ÉPPEN SZÜKSÉGES INFORMÁ- CIÓKAT MÉG ARRA IS MARAD IDEJE, HOGY ÉSZREVE- GYE ÉS BEZSEBELJE AZ IRIGYKEDÔ PILLANTÁSOKAT.

5 NAGY ÁTMÉRÔJÛ, ÖNTÖTT ALUMÍNIUM KEREKEK AZ INTEGRA 17 MÉRETÛ ELSÔ ÉS HÁTSÓ KEREKEINEK ÉS A SZÉLES GUMIABRONCSOKNAK IS KÖSZÖNHETÔEN, A KLASSZIKUS A MOTORKERÉKPÁROK IRÁNYÍTHATÓSÁGÁVAL ÉS KÉNYELMÉVEL VETEKESZIK, ÉLVEZETESEBBÉ TÉVE A MOTOROZÁST. IDOMOK ÁRAMVONALIDOMÁNAK KIALAKÍTÁSA MAGAS FOKÚ SZÉL ÉS IDÔJÁRÁS ELLENI VÉDELMET BIZTOSÍT, A HÛTÔLEVEGÔT A MOTORHOZ VEZETI, ÍGY A LEGFORRÓBB NAPOKON IS OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY ÉRHETÔ EL. NAGY TELJESÍTMÉNYÛ FELFÜGGESZTÉS A 120 MM-ES RUGÓÚTNAK KÖSZÖNHETÔEN AZ INTEGRA HIDRAULIKUS CSILLAPÍTÁSÚ, 41 MM-ES VILLÁJA A LEGROSSZABB UTAKON IS FINOM IRÁNYÍTÁST ÉS STABILITÁST TESZ LEHETÔVÉ. PRAKTIKUSAN KIALAKÍTOTT TÁROLÓHELYEK TÁGAS, 15 L-ES ÜLÉS ALATTI TÁROLÓHELYE EGY NYITOTT BUKÓSISAK, VÍZÁLLÓ RUHA VAGY CSOMAGOK BEFOGADÁSÁRA ALKALMAS. A ZÁRÓSZERKEZET CSILLAPÍTOTT, ÍGY MÉG A NYITOTT ÜLÉST LEEJTVE IS FINOMAN ZÁRÓDIK. MÛSZAKI ADATOK: MOTOR: FOLYADÉKHÛTÉSES, NÉGYÜTEMÛ, NYOLCSZELEPES, SOHC, SOROS, KÉTHENGERES HENGERÛRTARTALOM: 670 CM 3 FURAT X LÖKET: 73 X 80 MM SÛRÍTÉSI ARÁNY: 10,7 : 1 MAX. LEADOTT TELJESÍTMÉNY: 38,1 KW / 6250 FORD./PERC (95/1/EC) 35,0 KW / 6250 FORD./PERC (95/1/EC)* MAX. FORGATÓNYOMATÉK: 62 NM / 4750 FORD./PERC (95/1/EC) 60 NM / 4750 FORD./PERC (95/1/EC)* KEVERÉKKÉPZÉS: PGM-FI ÜZEMANYAG-BEFECSKENDEZÉS GYÚJTÁSRENDSZER: DIGITÁLIS TRANZISZTOROS, ÖNINDÍTÓ SEBESSÉGVÁLTÓ: 6 SEBESSÉGES, DUPLAKUPLUNGOS MEGHAJTÁS: LÁNC HOSSZÚSÁG SZÉLESSÉG MAGASSÁG: 2195 X 790 X 1440 MM TENGELYTÁV: 1525 MM ÜLÉSMAGASSÁG: 790 MM SZABAD MAGASSÁG: 135 MM (MINIMUM) ÜZEMANYAGTARTÁLY TÉRFOGATA: 14,1 LITER ELSŐ FELFÜGGESZTÉS: 41 MM-ES TELESZKÓP, 120 MM-ES RUGÓÚT HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS: MONOSHOCK LENGÉSCSILLAPÍTÓ, PRO-LINK LENGÔKAR, 120 MM-ES RUGÓÚT ELSŐ KERÉKTÁRCSA: ÖNTÖTT ALUMÍNIUM HÁTSÓ KERÉKTÁRCSA: ÖNTÖTT ALUMÍNIUM ELSŐ GUMIABRONCS:120 / 70-ZR17M/C (58W) 160 / 60-ZR17M/C (69W) ELSŐ FÉKEK: 320 MM-ES HIDRAULIKUS FÉKTÁRCSA HULLÁMOS PEREMMEL, HÁROMDUGATTYÚS FÉKNYEREG, SZINTERFÉM BETÉTEK, ABS HÁTSÓ FÉKEK: 240 MM-ES HIDRAULIKUS FÉKTÁRCSA HULLÁMOS PEREMMEL, EGYDUGATTYÚS FÉKNYEREG, SZINTERFÉM BETÉTEK, ABS VÁZ: ACÉLCSÔ VILLASZÖG: 27 UTÁNFUTÁS: 110 MM MENETKÉSZ TÖMEG: 238 KG (E: 118,5 KG; H: 119,5 KG) *EZ A 35 KW-OS VÁLTOZAT MEGFELEL A 35 KW-OS, KORLÁTOZOTT, A2-ES JOGOSÍTVÁNYKATEGÓRIÁNAK. MINDEN ADAT ELÔZETES ÉS KÜLÖN ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZTATHATÓ. A MEGADOTT MÛSZAKI ADATOK ÁLTALÁNOS ADATOK (ED TÍPUS). A RÉGIÓSPECIFIKUS INFORMÁCIÓKÉRT FORDULJON A HONDA MÁRKAKERESKEDÔJÉHEZ.

6 SZÍNEK PEARL SUNBEAM WHITE ION BLUE METALLIC PEARL COSMIC BLACK / BURGUNDY RED CANDY GRACEFUL RED

TARTALOM STREET & TOURING

TARTALOM STREET & TOURING MODELLEK 2017 TARTALOM 04-06 ADVENTURE 10 06-07 SUPERSPORT 12-13 07-09 STREET & TOURING OFFROAD ROBOGÓ 4 5 ADVENTURE VFR1200X CROSSTOURER CRF1000L AFRICA TWIN VFR800X CROSSRUNNER ÚJ X-ADV NC750X CB500X

Részletesebben

SUPER SPORTS 2012. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

SUPER SPORTS 2012. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői több részletben is eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a járművek paramétereit

Részletesebben

CB125F. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

CB125F. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. CB125F A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a motorkerékpárok tulajdonságait (a színeket

Részletesebben

MARADJON MINDIG MOZGÁSBAN!

MARADJON MINDIG MOZGÁSBAN! sh125i / SH150i A VÁROS SZEBBIK ARCA Barcelona, Berlin, London, Párizs, Róma - bármely európai nagyvárosban jár, ugyanazt látja majd. SH-k tízezreit. A típus mára mindenhol az utcakép szerves részévé vált,

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

VINTAGE KOLLEKCIÓ A STÍLUSOS ÉLETMÓD PRÉMIUM RUHÁZATA

VINTAGE KOLLEKCIÓ A STÍLUSOS ÉLETMÓD PRÉMIUM RUHÁZATA VINTAGE KOLLEKCIÓ A STÍLUSOS ÉLETMÓD PRÉMIUM RUHÁZATA NYÁRI DIVAT TÉLI DIVAT EGYEDI TERVEZÉS 02 A VINTAGE KOLLEKCIÓ RUHÁZAT, AMELY MEGTESTESÍTI ÉS ÖSSZEKÖTI A HONDA MŰSZAKI SZAKTUDÁSÁT ÉS TÖRTÉNELMÉT A

Részletesebben

A városi dzsungel királya

A városi dzsungel királya A városi dzsungel királya A nagyvárosi élet szívós, erős motorkerékpárt kíván. A Párizs-Dakar versenyekről elhíresült, legendás XT-sorozat városi változata kifejezetten a nagyváros utcáira készült. Masszív

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

lehetőség D'elight

lehetőség D'elight Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos új robogót úgy tervezték, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ennek a gazdaságos városi robogónak a vezetését

Részletesebben

A z új CB500F CBR500R. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. www.honda.hu

A z új CB500F CBR500R. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. www.honda.hu CB500F A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a motorkerékpárok tulajdonságait (a színeket

Részletesebben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4 Az élet egy verseny A perceket visszaszámolva vártál erre a pillanatra. Végre itt az idő, hogy kigurulj az utcára, és oda menj, ahová csak akarsz. Az Aerox 4 készen áll, hogy megnyissa egy teljesen új

Részletesebben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Szeretem, ahogyan közlekedek Szeretem, ahogyan közlekedek Eljön egy pillanat az ember életében, amikor meg akarja változtatni azt, ahogyan közlekedik és él a városban. Dönts úgy, hogy te irányítod az idődet, hogy kiélvezhesd a jó

Részletesebben

N E W A DV E N T U R E

N E W A DV E N T U R E NEW ADVENTURE Lételemünk a folyamatos haladás. De néha megállunk, és visszanézünk. Aztán megyünk is tovább. Mert újabb és újabb kalandok várnak, és csak akkor élhetjük át őket, ha nem állunk le. Éld meg

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha az új, sportos stílusú Yamaha NMAX robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4 Az élet egy verseny Fiatal vagy és tudod, mit akarsz. Vagy tetszik valami, vagy nem. És kizárt dolog, hogy beérd a második legjobbal. Az első robogód csak egy Aerox lehet. Semmi mással nem éred be. Radikális,

Részletesebben

Ne félj a sötéttől! MT-125

Ne félj a sötéttől! MT-125 Ne félj a sötéttől! A Yamaha Hyper Naked modelljei felrázták a motorkerékpározás világát. Radikális stílusukkal, lenyűgözően nagy nyomatékukkal és menő megjelenésükkel az MT modellek a vezetés hamisítatlan

Részletesebben

Az ügyes városi robogó

Az ügyes városi robogó Az ügyes városi robogó A városi életnek sok előnye van. Ha azonban van olyan része, amire senki nem vágyik, akkor az a közlekedéssel járó idő és költségek. Itt jön a képbe a Neo s 4. Visszafogott külső

Részletesebben

Ragadd meg a sötét oldalt

Ragadd meg a sötét oldalt Ragadd meg a sötét oldalt Japán sötét oldala napról napra egyre több embert állít maga mellé. Egyre több motoros fordít hátat a hagyományos típusoknak, és áll be a motorkerékpárok világának egyik legizgalmasabb

Részletesebben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4 Az élet egy verseny Fiatal vagy és tudod, mit akarsz. Vagy tetszik valami, vagy nem. És kizárt dolog, hogy beérd a második legjobbal. Az első robogód csak egy Aerox lehet. Semmi mással nem éred be. Radikális,

Részletesebben

A kaland a sarok mögött vár

A kaland a sarok mögött vár A kaland a sarok mögött vár Ha kalandra indul, az XT660R-ben megbízható társra lel. Ezzel a masszív motorkerékpárral könnyedén áttérhet a betondzsungelbl a földútra és az erdei ösvényekre. Az új grafika

Részletesebben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Szeretem, ahogyan közlekedek Szeretem, ahogyan közlekedek Íme a választási lehetőségek: Eltöltheted az idődet a buszmegállóban, a metróban, keresgélhetsz parkolóhelyet vagy rengeteg időt szabadíthatsz fel, és eldöntheted, hogy mire

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

Engedje szabadjára képzeletét

Engedje szabadjára képzeletét Engedje szabadjára képzeletét Hogy néz ki az a supersport motorkerékpár, amelyet mindig is akart? Vajon a kialakítását a legjobb supersport motorkerékpárok ihlették, és olyan a formája és megjelenése,

Részletesebben

Az eredeti MAX. TMAX

Az eredeti MAX. TMAX Az eredeti MAX A motorkerékpáros génekkel tervezett a legjobb választás a sportrobogók világában, és teljesítményével minden egyes utat emlékezetessé tesz. Már több mint 250 000 elégedett vásárló döntött

Részletesebben

MŰSZAKI ADATOK ABS DCT Műszaki adatok Erőforrás

MŰSZAKI ADATOK ABS DCT Műszaki adatok Erőforrás MŰSZAKI ADATOK ABS DCT Műszaki adatok Erőforrás Motorkonstrukció: Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az adatok csak tájékoztató jellegűek, megeshet, hogy a prospektus kiadását követően bizonyos értékek

Részletesebben

ADVENTURE 2012. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

ADVENTURE 2012. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői több részletben is eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a járművek paramétereit

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

A sötét oldal két lelke

A sötét oldal két lelke A sötét oldal két lelke Az MT-09 Tracer egy kompromisszumok nélküli, agresszív túramotor, mely ugyanakkor hosszabb távú utazásokra is alkalmas. Az áramvonalas burkolat, a nagy kapacitású és az állítható

Részletesebben

Hozd ki a maximumot minden útból

Hozd ki a maximumot minden útból Hozd ki a maximumot minden útból Dinamikus karosszériájával, könnyű vázával és tiszta X- MAX génjeivel ez a nagy teljesítményű, sokoldalú robogó arra készült, hogy izgalmat és élvezetet nyújtson! A nagy

Részletesebben

Öleld át a sötét oldalt

Öleld át a sötét oldalt Öleld át a sötét oldalt Japán sötét oldala napról napra egyre több embert állít maga mellé. Egyre több motoros fordít hátat a hagyományos típusoknak, és áll be a motorkerékpárok világának egyik legizgalmasabb

Részletesebben

Minden nap különlegesen érezheti magát

Minden nap különlegesen érezheti magát Minden nap különlegesen érezheti magát Egyre több motoros akar olyan motorkerékpárt, amely mindent tud. Olyan motorkerékpárt, amellyel munkába lehet járni, kirándulni lehet menni a hegyekbe a hétvégén,

Részletesebben

2012 Integra Motorkerékpárhoz méltó teljesítmény egy robogó kihasználhatóságával

2012 Integra Motorkerékpárhoz méltó teljesítmény egy robogó kihasználhatóságával 2012 Integra Motorkerékpárhoz méltó teljesítmény egy robogó kihasználhatóságával A sajtóközlemény dátuma: 2011. október 24. Modellfrissítések: Teljesen új modell; új motor és sebességváltó; új váz és felfüggesztés

Részletesebben

Fedezd fel éned sötét oldalát

Fedezd fel éned sötét oldalát Fedezd fel éned sötét oldalát A Yamaha MT-09 teljesen új értelmezést ad a sportmotor fogalmának. Új kompakt vázával, nyomatékos 3-hengeres blokkjával, ez az új generációs élménygép azoknak készül, akik

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén. Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén. Már több mint 60 éve építünk megbízható városi motorokat. Minden nap hozzád hasonló emberek százezrei bízzák magukat Yamahájukra a városi forgatagban. Most pedig

Részletesebben

Az ügyes városi robogó

Az ügyes városi robogó Az ügyes városi robogó A nap nagyon zsúfolttá válhat, amikor sok helyen kell megjelenni, és különböző emberekkel kell találkozni. A Neo's 4 segíthet: ügyesebben lehet vele közlekedni a városban. Válassza

Részletesebben

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény 125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény A Yamahánál hisszük, hogy az ingázás egyben szórakozás is lehet. Éppen ezért az X-MAX 125 robogót úgy terveztük, hogy minden utazást élvezetessé tegyen, a

Részletesebben

Alakítsd te a történetedet

Alakítsd te a történetedet Alakítsd te a történetedet A holnap emlékeit a ma meghozott döntések határozzák meg. Képzeld el, hogy saját életed történetét írod és ebben a pillanatban még üresen áll előtted a következő oldal. A Tracer

Részletesebben

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait . Írd át a MAX szabályait A TMAX jellemzőinek listáján túl, amelyek az alapváltozatban megtalálhatók, a sportos számos dedikált funkcióval van ellátva. D-MODE funkciója lehetővé teszi, hogy sportosabb

Részletesebben

Öleld át a sötét oldalt

Öleld át a sötét oldalt Öleld át a sötét oldalt Japán sötét oldala napról napra egyre több embert állít maga mellé. Egyre több motoros fordít hátat a hagyományos típusoknak, és áll be a motorkerékpárok világának egyik legizgalmasabb

Részletesebben

A 2013-as HONDA SH150i és SH125i

A 2013-as HONDA SH150i és SH125i A 2013-as HONDA SH150i és SH125i A sajtóközlemény megjelenésének dátuma: 2012.09.22. Modellfrissítések: Tetőtől talpig teljesen új külső, Start-Stop rendszer, 17%-kal (SH150i) valamint 25%-kal (SH125i)

Részletesebben

Az élet egy verseny. Aerox R

Az élet egy verseny. Aerox R Az élet egy verseny Az a Yamaha valaha megépített legmenőbb 2 ütemű sportrobogója. R sorozatú kialakításának köszönhetően úgy szeli a levegőt, mint kés a vajat, az azonnali gyorsulás érdekében pedig rendkívül

Részletesebben

Végtelen út. FJR1300AE

Végtelen út. FJR1300AE Végtelen út Az elektronikusan állítható felfüggesztésnek és a fordított első teleszkópoknak köszönhetően az kiváló motorozási élményt kínál. A 6 fokozatú sebességváltó dinamikus gyorsítást és kényelmes,

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget Ébreszd fel a benned lévő sötétséget Az motorkerékpárt arra tervezték, hogy visszahozza a szórakozást, a megfizethetőséget és az élvezetet az utakra. Ezen a sokoldalú, új, lecsupaszított motoron található

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Egy páratlan maxi sportrobogó. Aerodinamikus karosszériája, kettős LED-fényszórói és tekintélyt parancsoló utcai megjelenése révén az ikonikus TMAX messze versenytársai előtt jár.

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

Uralkodásra született

Uralkodásra született Uralkodásra született Az XSR900 igazán jó vétel. A páratlan versenyzési hagyomány által átitatott izgalmas vezetési élmény a modern csúcstechnológia révén. A Yamaha új mérnöki munkája retro köntösbe bújtatva,

Részletesebben

Rosszaság. WR450F

Rosszaság. WR450F Rosszaság A Yamaha krosszmotorok számára valaha kifejlesztett legjobb motor- és alváz-technológiával felszerelve a készen áll, hogy felrázza a terepezők világát. A komoly enduróversenyzők, a hosszú távú

Részletesebben

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó. Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó. Az valódi legenda az utcán három Szupersport világbajnoki címével pedig a versenypályán is igazi győztes. Amint felülsz a MotoGP technológiás versenygépre,

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

FOKOZOTT TEMPÓ VEGYTISZTA SPORTÉLMÉNY AGRESSZÍV, MINT A FIREBLADE

FOKOZOTT TEMPÓ VEGYTISZTA SPORTÉLMÉNY AGRESSZÍV, MINT A FIREBLADE 2019 FOKOZOTT TEMPÓ Döntse el, hogy milyen motoros szeretne lenni! Az agresszív megjelenés és az alsó fordulatszám-tartományban jelentkező temérdek nyomaték egyértelműen a sportos bringák közé sorolja

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Speed of Darkness. MT-10 SP

Speed of Darkness. MT-10 SP Speed of Darkness Új sötétség közeledik és amikor megtapasztalod az MT- 10 SP maximális teljesítményét, rögtön tudni fogod, hogy valóban elérted Japán sötét oldalát. Ezt a speciális MT-10 verziót a lehető

Részletesebben

Fedezd fel éned sötét oldalát

Fedezd fel éned sötét oldalát Fedezd fel éned sötét oldalát A Yamaha MT-09 teljesen új értelmezést ad a sportmotor fogalmának. Új kompakt vázával, nyomatékos 3-hengeres blokkjával, ez az új generációs élménygép azoknak készül, akik

Részletesebben

MAXimális adrenalin. TMAX SX

MAXimális adrenalin. TMAX SX MAXimális adrenalin Az élet úgy az igazi, ha kihozod belőle a MAXimumot. Minden nap egy új út vár arra, hogy felfedezd. És hogy utazásaid még izgalmasabbak legyenek, a Yamaha megalkotta a dinamikus maxi

Részletesebben

Fordítsuk komolyra a szót

Fordítsuk komolyra a szót Fordítsuk komolyra a szót Ez az a motorkerékpár, amely szabványt teremt a középsúlyú kategóriában. Az új karosszériával és továbbfejlesztett jellemzkkel rendelkez 2013-as XJ6 az egyik legnépszerbb motorkerékpárunk,

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu BMW G650 Xmoto Szerzõ Majer Viktor Kanyarmámor az országúton. G 650 XmotoMár álló helyzetében is látszik a streetmoto-változaton, hogy élvezetes kanyarvadászatra született. Kis átmérõjû, 17 colos kerekei,

Részletesebben

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE Nem csak túrázáshoz Az elektronikusan állítható felfüggesztésnek és a fordított első teleszkópoknak köszönhetően az kiváló motorozási élményt kínál. Az új 6 fokozatú sebességváltó dinamikusabb gyorsítást,

Részletesebben

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS www.yamaha-motor.hu

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS www.yamaha-motor.hu Ne félj a sötéttől! A Yamaha új generációs MT-modelljei alapjaiban rengették meg a motorkerékpározás világát. A motorok radikális stílusának és rendkívül laza külsejének köszönheten az MT család a vezetés

Részletesebben

Engedd szabadjára az érzéseidet

Engedd szabadjára az érzéseidet Engedd szabadjára az érzéseidet A legkelendőbb Tracer 900 teljes átalakításon esett át, többek között kifinomultabb külsőt és jobb ergonómiai jellemzőket kapott, hogy még vonzóbb és még funkcionálisabb

Részletesebben

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Stílusos, praktikus és szórakoztató Stílusos, praktikus és szórakoztató Végre megérkezett a városi robogó, amire várt! A vadonatúj Majesty S a praktikum, teljesítmény és gazdaságosság tökéletes kombinációja élmény minden egyes út. A lapos

Részletesebben

Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. www.honda.hu

Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B. www.honda.hu Műszaki adatok VFR800X CROSSRUNNER Motor: Folyadékhűtésű, négyütemű, 16 szelepes, DOHC, 90, V4 Lökettérfogat: 782 cm 3 Furat x löket: 72 x 48 mm Sűrítési viszony: 11,8 : 1 Maximális teljesítmény: 78 kw

Részletesebben

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az off-road kalandok itt kezdődnek. Az off-road kalandok itt kezdődnek. Ha gyermekeknek való mini motorkerékpárokról van szó, a Yamaha egyértelműen a legjobb minőséget nyújtja. A felhasználóbarát funkcióival és 50 ccm-es, 2 ütemű motorjával

Részletesebben

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait . Írd át a MAX szabályait A prémium az összes TMAX közül a legfényűzőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Akár városi közlekedésben, akár hosszú élménymotorozás közben, az elektronikusan állítható szélvédő

Részletesebben

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A Végtelen út Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a kiemelkedő kényelemmel párosuló szupersport-teljesítményt. Ennél a sport- és

Részletesebben

A sötét oldal két lelke

A sötét oldal két lelke A sötét oldal két lelke Az eredeti MT-09 merész újítás volt. Az agresszív stílusú, ugyanakkor a komolyabb, hosszútávú túrákra is alkalmas motorral ezúttal még ennél is tovább merészkedünk. Bemutatjuk a

Részletesebben

A sötétség vonzása. MT-07

A sötétség vonzása. MT-07 A sötétség vonzása A Japán sötét oldala által ihletett azonnal meghódította Európát, és jelenleg a Yamaha történetének egyik legkeresettebb motorkerékpárja. Nem nehéz rájönni, hogy miért választotta megannyi

Részletesebben

Arra született, hogy új utakat találjon

Arra született, hogy új utakat találjon Arra született, hogy új utakat találjon Egy újfajta motor érkezett a környékre. Az modellt az 1960-as évek utcai scrambler motorjai ihlették, és az autentikus dizájnt modern technológiával ötvözi, ezáltal

Részletesebben

A MAXimum nem opcionális választás

A MAXimum nem opcionális választás A MAXimum nem opcionális választás Ha a legjobb luxus maxi robogót keresed, egyedül a TMAX DX esetében nem kell kompromisszumokat kötnöd, és kizárólag ez a modell kínálja a motorkerékpárokra jellemző dinamizmus

Részletesebben

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1 Yamaha. We R1 A MotoGP-ben versenyző YZR-M1 technológiáival rendelkező, keresztsíkú motorral, a rövid tengelytávval és csúcstechnológiás elektronikával készülő készen áll, hogy egybeolvadjon testeddel,

Részletesebben

A legjobb társ a városban.

A legjobb társ a városban. A legjobb társ a városban. A gyors és men furikázáshoz válassza a Neo's robogót. A praktikus és megbízható Neo s robogó leveszi a válláról az utazás minden nygjét, így teljesen átadhatja magát a szórakozás

Részletesebben

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Kérlelhetetlen, a jó értelemben Kérlelhetetlen, a jó értelemben A Yamaha krosszmotorok számára valaha kifejlesztett legjobb motor- és váztechnológiával felszerelve a az üzletet jelenti. A komoly enduróversenyzők, a hosszú távú rali-,

Részletesebben

Írd át a MAX szabályait

Írd át a MAX szabályait Írd át a MAX szabályait A legkeresettebb több, mint 233 000 motoros életét tette jobbá 2001 óta. Most az új készen áll arra, hogy még sportosabb teljesítményt nyújtson kitűnő funkcionalitás mellett. Dinamikus

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Megjelenése óta a Yamaha TMAX mindig is vezet szerepet töltött be a nagy teljesítmény maxi sport robogók piacán. Az újratervezett, aerodinamikus burkolatnak, a LED-fényszóróknak

Részletesebben

A Városi Atléta. Karcsú, áramvonalas megjelenés, amely szinte hívogat,

A Városi Atléta. Karcsú, áramvonalas megjelenés, amely szinte hívogat, A Városi Atléta Karcsú, áramvonalas megjelenés, amely szinte hívogat, hogy meghódítsd vele a várost. A Suzuki GSX-R sportos stílusával lett ellátva, amely valódi izgalmakat garantál a számodra. Tökéletes

Részletesebben

*A képen külön rendelhető tartozékok láthatók as modell

*A képen külön rendelhető tartozékok láthatók as modell *A képen külön rendelhető tartozékok láthatók. 2018-as modell Legyen minden motorozás egy újabb kaland. A V-Strom 250 ABS-t karcsú vonalvezetés és tekintélyt parancsoló megjelenés jellem zi, ami a visszafogott

Részletesebben

FEDEZZEN FEL EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT: AZ ÖN SZENVEDÉLYÉT.

FEDEZZEN FEL EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT: AZ ÖN SZENVEDÉLYÉT. 2019 FEDEZZEN FEL EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT: AZ ÖN SZENVEDÉLYÉT. Ez a motorkerékpár azoknak készül, akik imádják a sportot és a versengést. Pengeéles vonalakkal rajzolt idomzatát a CBR1000RR Fireblade

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban. Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban. Akár először vezet nagy choppert, akár évek tapasztalatával rendelkezik, az Midnight Star biztosan azonnal elnyeri a szívét. Nagy nyomatékú, léghűtéses, 4 szelepes,

Részletesebben

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Nagyobb teljesítményre van szükséged? Nagyobb teljesítményre van szükséged? Ezzel a sportrobogóval megváltoztathatod az életed. Legyen szó nagy távolságú ingázásról vagy hétvégi kirándulásokról, nincs még egy olyan robogó, mely olyan dinamizmust

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük A múlt ihlette, de a jövőnek építettük Most a Yamaha kitárja az egyedi átalakítások kapuját az új R egy, az eredeti épített motorok jellegét és személyiségét friss, neo retró, feltűnő japán külsőbe csomagoló

Részletesebben

Rossz, a jó értelemben

Rossz, a jó értelemben Rossz, a jó értelemben A Yamaha mindig is híres volt arról, hogy saját elképzelésekkel rendelkezik. Motorkerékpárjaink eltérnek a többitől, ezért olyan különlegesek. Ha vetsz egy pillantást a modern fordított

Részletesebben

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni Végy egy egyedi stílusú megjelenést és helyezd rá egy masszívan felépített YBR125 motorkerékpárra - és már el is állt az eredeti amerikai chopper életérzés. Az

Részletesebben

Útra fel! FJR1300A www.yamaha-motor.hu

Útra fel! FJR1300A www.yamaha-motor.hu Útra fel! Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetséget arra, hogy megtapasztalják a szupersport-teljesítményt, ugyanakkor a vezet és az utas kiemelked kényelmet élvezhessen.

Részletesebben

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS Nem csak túrázáshoz A rendkívül fejlett semmi máshoz sem hasonlító. Ami ezt a motorkerékpárt megkülönbözteti a többitől, az az elektronikus, tengelykapcsoló nélküli sebességváltó rendszer, amelynek köszönhetően

Részletesebben

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Hozza ki a legtöbbet az utakból Hozza ki a legtöbbet az utakból Dinamikus karosszériájával, pehelykönny vázával és a kiváló minség Yamaha X-MAX kialakítással ez a nagy teljesítmény ezermester arra készült, hogy izgalmat és élvezetet

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég A TMAX piacra kerülése óta Európában a legnagyobb darabszámban eladott nagy teljesítményű sportrobogó. Semmi nem közelíti meg a kiemelkedő teljesítményét, ikonikus kinézetét és

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Az R-sorozat itt kezdődik

Az R-sorozat itt kezdődik Az R-sorozat itt kezdődik A R-sorozat megkülönböztetett stílusával, sportos teljesítménnyel és kezelhetséggel felruházott YZF-R125 tökéletes bevezet a szupersport világába. A folyadékhtéses, 4 ütem, 4

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré Kelj át! A kaland-túrázás tudást, bátorságot és kitartást, valamint a motorodban való hitet követel. Bizalmat abban, hogy bírni fogja a sziklás folyómedreket és földutakat. Bizalmat abban, hogy kényelmes

Részletesebben

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT 2.0L Euro5 Dízel MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve

Részletesebben