Minden terepen csúcsformában.

Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Újra és újra ámulatba ejt.

GLS Sport Utility Vehicle

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Erősítse fel a napot.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

CLA-osztály. Shooting Brake.

Mennyit ér a szabadsága?

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

Intelligens mestermű.

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

GLA Sport Utility Vehicle

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

CLA Coupé és Shooting Brake

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

C-osztály. T-modell.

Az új GLA. Az életrevaló.

CLS-osztály. Shooting Brake.

Irányt mutat az áramlatoknak.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

S-osztály Cabriolet és Coupé

Nagyszerű. Egyedülálló.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

GLA Sport Utility Vehicle

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

E-osztály. T-modell.

Az első autó hét trónnal.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Hívogatóan távolságtartó.

A B-osztály új generációja

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár ,00 HUF

Motor C 250 d Limuzin

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

GLC Sport Utility Vehicle és Coupé

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása

Fiat 500L Living árlista

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Fiat 500L Living árlista

GLC-Coupé szériafelszereltségei

Az M - osztály új generációja.

Fiat 500L Living árlista

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

GLC Sport Utility Vehicle

Fiat 500L Living Ft-tól*

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

G-osztály extrafelszereltségei

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Tartalom. Külső megjelenés 2

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

CLA-osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLE SUV extrafelszereltségei

C-osztály limuzin és T-modell

Az A - osztály új generációja

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

GLS extrafelszereltségei ( ) Érvényes: január 17-től

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Fiat 500L Living Ft-tól*

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Fiat 500L klímával Ft-tól*

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt

Fiat Qubo Ft-tól*

Raktárkészlet. Típus Fényezés Kárpit Kereskedő Havidíj Ár Megrendelési szám A Ft* Ft A 160

DACIA DUSTER A KIA SPORTAGE ELLEN

C Coupé GLC Coupé GL

GLE SUV szériafelszereltségei

Az új BMW 4-es Cabrio

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

Fiat 500L Ft-tól*

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé.

Az SLK új generációja

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant

S-osztály Coupé / Cabrio Á R L I S T A

C-osztály Coupé extrafelszereltségei (806) Érvényes: február 1-től

Fiat Qubo Ft-tól*

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Műszaki adatok. A Transporter

JS50. Útra FEL! 02/10/ :49

DS 3 ÁRLISTA. Érvényes december 13-tól visszavonásig. A P Automobil import Kft. a változtatás jogát fenntartja.

Sprinter Árlista január 1-t l, új árlista kiadásáig

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Motor/Felszereltség lista

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Műszaki adatok Érvényes a modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

Átírás:

GLC Coupé

Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában: az új GLC Coupé a menetdinamikát funkcionalitással és kifejező designnal kapcsolja össze ideális a határozott egyéniségek számára, akik már az első pillanatban tartós benyomást tesznek. A hatalmas metropoliszoktól a legelhagyatottabb helyekig.

Dinamika: erős akarat a változásra. Merészség, lendület és kíváncsiság hajtják az új GLC Coupét és innovatív műszaki megoldások viszik előre: a 4MATIC összkerékhajtás, a 9G-TRONIC automata váltó és az AIR BODY CONTROL légrugózás. A menetdinamika új fénypontja a DYNAMIC BODY CONTROL állítható acélrugós futómű. Egészen egyéni beállításokat tesz lehetővé, a magával ragadó sportosság vagy a kellemes komfort érdekében.

Semmivel sem hasonlítható össze. De mindenhez kapcsolódik.

Az új GLC Coupé egészen új, magával ragadó lehetőségeket kínál a gépkocsi és az Ön személyes világának összekapcsolására. Számos Mercedes me connect szolgáltatás teszi az autózást még kényelmesebbé, szórakoztatóbbá és biztonságosabbá. Élvezze egész nyugodtan a széleskörű infotainment szolgáltatásokat: az extraként rendelhető Menetdinamikai segédrendszerek csomag PLUS-szal együtt az új GLC Coupé érezhetően tehermentesíti Önt. Ezáltal számos veszély automatikusan felismerhető és akár el is kerülhető.

* A képen a GLC 350 e 4MATIC látható, rendelhető 2016/12. hótól.

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. Az új GLC Coupé* sportos sziluettje kitűnően jelzi eleganciáját. A karosszéria széles vállai, valamint a vízszintes hátsó lámpák a gépkocsinak öntudatos, erőteljes megjelenést kölcsönöznek. A design megtestesíti a tiszta dinamizmust, mögötte pedig még sokkal több rejlik: ismerkedjen meg a sokkal nagyobb térrel és rugalmassággal, mint bármely más sportcoupéban! Lehajtott hátsó ülésekkel a csomagtér térfogata akár 1400 literre növelhető.

Olyan vezetési élmény, amilyenre vágyik. Az extraként rendelhető AIR BODY CONTROL többkamrás légrugózás-rendszer, a fokozatmentes lengéscsillapító-szabályozással együtt gondoskodik a rendkívül magas szintű gördülési kényelemről és menetdinamikáról. A csillapítás minden keréken igazodik a pillanatnyi közlekedési helyzethez és az útfelület állapotához. Az utasok alapbeállításban élvezhetik a lágy rugózás előnyeit, a sebesség emelkedésével pedig a nagy menetstabilitás biztonságos érzését. A rugóállandó felkeményítése, például a kanyarokban vagy fékezéskor, hatékonyan csökkenti a karosszéria dőlését. A Comfort és Sport beállításokkal az AIR BODY CONTROL kényelmesre vagy sportosra állítható. Az egyéni, bármikor beállítható vezetési élményhez kívánságra a DYNAMIC BODY CONTROL futómű is rendelhető. A szériafelszereltséghez tartozó sportfutóműre építve a DYNAMIC SELECT kapcsolóval érezhetően módosíthatók a csillapítási tulajdonságok. A vezető három fokozat, a Comfort, Sport és Sport+ közül választhat.

Olyan dinamika, amire nem is számítana. Az erőteljes, kifinomult és meglepően hatékony autózáshoz négy motor közül választhat. Innovatív összeállítás az új GLC 350 e 4MATIC*, PLUG-IN HYBRID meghajtással. 235 kw (320 LE) rendszerteljesítménnyel és 560 Nm forgatónyomatékkal az NEFZ-szabvány szerinti, 6459 g/km CO 2 -kibocsátás adódik. Akár a helyi károsanyag-kibocsátás mentes közlekedés is lehetséges. A hibrid-meghajtás hétfokozatú automata váltóval rendelkezik, az új GLC Coupé többi változatában a 9G-TRONIC váltja a sebességeket. Ez a világ első 9 fokozatú automata váltója a prémium szegmensben, amely hosszában beépített motorral alkalmazható, és gyors, szinte észrevehetetlen sebességváltásokkal és rendkívül magas szintű menetkényelemmel győzi meg. Szintén a szériafelszereltséghez tartozik a 4MATIC összkerékhajtás, mely a dinamikus és biztonságos menettulajdonságok érdekében közúton és könnyű terepen, valamint csúszós talajon, például havon és jégen gondoskodik a jobb tapadásról és menetstabilitásról. * GLC 350 e 4MATIC, rendelhető 2016/12-től.

Szériafelszereltség. Az új GLC Coupé már szériafelszereltségként karakteres, egylamellás gyémánt-hűtőráccsal, nemes króm-díszítőelemekkel és 45,7 cm-es (18") könnyűfém keréktárcsákkal rendelkezik. Az igényes utastér olyan szériafelszereltségeket foglal magában, mint az exkluzív ülésgrafikával ellátott ülések, a vízszintes steppelés és az ARTICO műbőr kárpitozás, a KEYLESS-GO indítás-funkció, az Audio 20 CD multimédia rendszer, a tolatókamera, valamint az EASY-PACK csomagtérajtó. Az extrafelszereltségek. Kívánságra a futóművet egészen az Ön igényei szerint hangolhatja a DYNAMIC BODY CONTROL acélrugó állítható lengéscsillapítással, vagy az AIR BODY CONTROL légrugózással. A széleskörű extralista további kiemelt pontjai az exkluzív érintőpad, a head-up-display, a hangulatvilágítás, az AIR-BALANCE csomag és a Burmester térhatású hangszórórendszer.

Az EXCLUSIVE kivitelváltozat utastere. A válogatott felszereltségek kívánságra stílusos utasteret teremtenek, amely izgalmasan alkotja újra a luxus fogalmát. Exkluzív ülésgrafikával ellátott, vízszintes steppelésű ARTICO műbőrrel kárpitozott ülések tartoznak hozzá, szintén ARTICO bevonatú műszerfallal, valamint nagyfelületű fa díszítőelemekkel. Az utastér még jobb megvilágításáról a Belső világítás-csomag gondoskodik. A designo felszereltség. Tegye nemes megjelenésűvé az utasteret! A platinafehér gyöngyház/fekete designo felszereltséggel: designo nappabőr ülések, designo plakettel, fekete multifunkciós bőr sportkormány, valamint fekete kőris és alumínium díszítőelemek. A nemes fekete designo utastér fekete nappabőr kárpitozással és kristályszürke díszvarrásokkal, valamint a középkonzol barna, vonalas struktúrájú hársfa burkolattal szintén lenyűgöző. A multifunkciós kor mány, szintén fekete bőr bevonattal, harmonikusan teszi teljessé a felszereltséget.

Az AMG Line. Nagyobb sportosságot, exkluzivitást és vezetési élményt kínál az AMG Line külső csomag, tökéletesen egymáshoz illeszkedő felszereltségeivel. A minden nézőpontból dinamikus fellépésről az erőteljes AMG Styling gondoskodik, amely első és hátsó lökhárítóból áll. Gyémánt-hűtőrács, krómozott pontokkal és exkluzív AMG könnyűfém kerekek teszik teljessé a markáns külső megjelenést. Az AMG Line belső csomag ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMIKA kárpitozású sportüléseket (extraként két színű kárpitozással, ld. a jobb oldali alsó ábrán), alul egyenes karimájú, krómezüst kormány-kapcsolófülekkel rendelkező multifunkciós bőr sportkormányt, két cső-formájú kerek műszerrel ellátott kombinált műszert és nagy multifunkciós kijelzőt, valamint AMG sportpedálokat tartalmaz. A díszítővarrások az üléseken, az igényes világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemek az ajtókon és fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek a középkonzolon, valamint a Belső világítás csomag nemes megjelenést kölcsönöznek az utastérnek.

A Night-csomag. Markáns fekete designelemekkel hangsúlyozza a Night-csomag a gépkocsi sportos-kifejező karakterét. A hűtőrács egy magasfényű fekete lamellával rendelkezik. A csomag további kiemelt elemei a feketére fényezett és fényesre esztergált könnyűfém kerekek, a magasfényű fekete visszapillantó-tükör burkolatok, ablakkeretek és ablakdíszlécek, valamint a sötétre színezett hővédő ablaküvegek a B-oszloptól.

Kárpitok és díszítőelemek. Szériafelszereltség EXCLUSIVE 1 101 101 Kárpitozások 101 105 114 115 197 221 224 225 234 235 297 301 314 651 971 975 fekete ARTICO műbőr selyemfényű bézs/eszpresszóbarna ARTICO műbőr eszpresszóbarna/fekete ARTICO műbőr selyemfényű bézs/fekete ARTICO műbőr áfonyavörös/fekete ARTICO műbőr 1 fekete bőr 1 eszpresszóbarna/fekete bőr 1 selyemfényű bézs/eszpresszóbarna bőr 1 nyeregbarna/fekete bőr 1 selyemfényű bézs/fekete bőr 1 áfonyavörös/fekete bőr 1 fekete ARTICO műbőr/grenoble szövet 1, 2 fekete/eszpresszóbarna ARTICO műbőr/grenoble szövet 1, 2 fekete ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA 1, 3 fekete designo nappabőr 1, 4 platinafehér gyöngyház/fekete designo nappabőr 1, 4 115 221 105 114 Díszítőelemek H80 H07 739 H24 731 H09 736 H73 fekete zongoralakk-hatású fényes barna vonalas struktúrájú hársfa 1, 4 világos szálcsiszolt alumínium 1, 3 fényes világosbarna vonalas struktúrájú hársfa 1 fényes barna diófagyökér 1 barna nyitott pórusú kőris 1 fekete nyitott pórusú kőris 1 AMG karbon/világos szálcsiszolt alumínium 1 235 301 1 Extrafelszereltség. 2 Csak az EXCLUSIVE belső felszereltséggel együtt rendelhető. 3 Széria az AMG Line belső felszereltséggel együtt. 4 Széria az EXCLUSIVE belső felszereltséggel és designo fekete belsővel együtt. 314

AMG Line 1 designo 1 Díszítőelemek H80 221 651 971 H07 224 197 975 739 H24 225 221 731 H09 234 297 736 H73

Fényezések. Uni-fényezések Metálfényezések 1 designo fényezések 1 040 197 896 271 149 775 988 799 Uni-fényezések 040 149 fekete sarki fehér Metálfényezések 1 197 775 796 890 896 988 992 obszidián-fekete iridium-ezüst citrinbarna Kevenzit kék briliánskék gyémántfehér szelenit-szürke 796 992 996 designo fényezések 1 271 designo citrinbarna magno 799 designo fényes gyémántfehér 996 designo jácintvörös metál 1 Extrafelszereltség. 890

Műszaki adatok. Dízelmotorok BENZINMOTOR Alternatív meghajtás GLC 220 d 4MATIC GLC 250 d 4MATIC GLC 250 4MATIC GLC 350 e 4MATIC* Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm 3 2143 2143 1991 1991 Névleges teljesítmény, 1 kw (LE) 1/percnél Névleges teljesítmény 1 elektromotor, kw (LE) 1/percnél Rendszerteljesítmény, kw (LE) 1/percnél 125 (170)/30004200 150 (204)/3800 155 (211)/5500 155 (211)/5500 85 (116)/3500 235 (320)/5000 Névleges forgatónyomaték, 1 Nm 1/percnél Névleges forgatónyomaték, 1 elektromotor, Nm 1/percnél Rendszer-forgatónyomaték, Nm 1/percnél 400/14002800 500/16001800 350/12004000 350/12004000 340/02000 560/ Váltók 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS Gyorsulás 0-ról 100 km/órára, s 8,3 7,6 7,3 5,9 Maximális sebesség kb (km/h) 210 222 222 235 5 Üzemanyag-fogyasztás 2, l/100 km városban országúton vegyes 6,25,7 5,04,7 5,45,0 6,25,7 5,04,7 5,45,0 8,78,4 6,56,0 7,36,9 2,72,5 CO 2 - kibocsátás 2, g/km kombinált 143131 143131 170159 6459 Károsanyag-kib. osztály 3 /Hatékonysági osztály 4 Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/B Euro 6/A+ A legjobbat a motornak: Mercedes-Benz Eredeti Motorolajok. 1 A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok az (EK) 2 595/2009 számú rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO 2 -kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárás (Pkw- EnVKV 2, 5, 6, 6a pont, jelenleg érvényes kiadása) szerint történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Csak az Európai Unión belül érvényes. Országspecifikus eltérések lehetségesek. Meghatározása a mért CO 2 3 4 -kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegének figyelembe 5 vételével történt. Csak teljesen feltöltött HV-akkumulátor esetén. * A GLC 350 e 4MATIC 2016/12-től rendelhető. További műszaki adatok a www.mercedes-benz.hu oldalon.

A Mercedes-Benz a Laureus Sport for Good Foundation alapítvány egyik alapító partnere. A Mercedes-Benz 2000, a megalapítás éve óta segíti és támogatja ennek az egész világra kiterjedő közhasznú programnak a céljait és értékeit: a hátrányos helyzetű és beteg gyerekek és fiatalok életének szociális sportprojektekkel történő javítását. A Laureus alapvető alkotóelemévé vált a Mercedes-Benz társadalmi felelősségvállalás keretében végzett tevékenységének. Ezért minden új Mercedes ezen értékek képviselője. Mercedes gépkocsija megvásárlásával támogatást nyújt a Laureus Sport for Good Foundation alapítvány számára. A prospektus adatairól: A nyomtatvány szerkesztésének lezárása, 2016.03.04. után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés, valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi, ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. www.mercedes-benz.hu Használtautó-visszavétel. GLC Coupéját az Európai Unió (EU) Használtautó irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a magyarországi Mercedes-Benz honlapon találhatók. Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 1632 21-00/0616 Printed in Germany