tematika szinopszis 2014

Hasonló dokumentumok
Dimag.hu médiaajánlat

2011 Q Q1 MÉDIAAJÁNLAT

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat

(Prím Online, Kütyü Magazin, Prím Letöltés, Prímlista)

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat

Prherald.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

Joy.hu médiaajánlat 3333

Playboy.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ.

Stop.hu médiaajánlat

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Mandiner médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat

Gamestar.hu médiaajánlat

Alternativenergia.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ.

Napi Gazdaság Online médiumajánló

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat

Médiaajánlat Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Mohaonline.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Focitipp.hu médiaajánlat

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Parkonet.com médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK

Computerworld.hu médiaajánlat

A te autód, a mi ötleteink, a közös történetünk

Metropol.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Boon.hu médiaajánlat

Tények, adatok. Pillérek. Napi és heti látogatottság. Célcsoport

Általános médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Médiaajánlat. Szponzorált cikkek és rövidhírek

BORN TO BE WILD MAGAZIN SINCE

MAGAZIN KIAJÁNLÓ december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

Filmtrailer.hu médiaajánlat

Szabadfold.hu médiaajánlat

Érvényes november 5-től visszavonásig MÉDIAAJÁNLAT

Általános médiaajánlat. Érvényes: január 2-től visszavonásig.

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

Mindennapi.hu médiaajánlat

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT ARTIQ Kulturális Magazin

Médiaajánlat Vertika Alkalmazásszolgáltató Kft.

Kalauz.hu médiaajánlat

Felület 2/1 392x x x Borító IV. 215x x Borító III. 215x x

Pecsistop.hu médiaajánlat

Általános médiaajánlat. Érvényes: szeptember 3-tól visszavonásig.

ORVOSOK LAPJA. Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED KINEK AJÁNLJUK? MEGOLDÁSOK CÉLCSOPORTOK OLVASÓINK ÉLETKORA

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015

Videohirek.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat

Testreszabott online kommunikációs megoldások

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: október 27-től visszavonásig

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Kézi.hu médiaajánlat

A legférfiasabb oldalad

Babybooz.com médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat

Általános médiaajánlat. Érvényes: január 2-től visszavonásig.

Magyar.film.hu médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat

Médiaajánlat. Igazság több van, valóság egy!

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT 2018

Delmagyar.hu médiaajánlat

AZ AUTÓ. Médiaajánlat Az autóslap. Hirdetési tarifák: 2/1 1/1 1/2 1/2 1/2. 2x1/2. 1/3 átfutó 1/4. fekvô. junior átfutó. álló. junior.

Instyle.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT

Pepsifoci.hu médiaajánlat

Megyei hírportálok. Tarifa 2016

dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat

Átírás:

tematika szinopszis 2014

Technokrata A Technokrata technológiai közösségi portál 2011 áprilisában indult azzal a céllal, hogy az eddigi kütyüportálokhoz képest más, tágabb szemszögből tekintsen a technológiára és az azt kiszolgáló cégekre, emberekre, és a következő évek konjunktúrájának mozgatórugóit úgy mutassa be az olvasók részére, hogy azok mindenki számára érhetők, kézzel foghatók legyenek. A portál indítását követő első évben akviráltuk a Terminal.hu és Mobilvilag.hu oldalakat, melynek köszönhetően az akkor alig egy éves portál már több mint 60.000 cikkel és 1 milliós fórummal rendelkezett. Az alig több mint két éves portál jelenleg (2013 december) naponta átlagosan 5.000 egyedi látogatóval rendelkezik (forrás: Google Analytics), havonta 130.000 egyedi látogatót és több mint 300.000 oldalletöltést számol. A teljes egészében reszponzív oldal nézőközönségének 70%-a férfi és 35 év alatti, ez a témát tekintve egyáltalán nem meglepő.

2014-es fókuszok Mobiltechnológia A mobiltechnológia, mint a XX. század utolsó negyedének egyik gazdasági motorja elengedhetetlen és fontos téma a technológiai portál életében. A mobiltelefonok, tabletek és pc-k világa valamennyi olvasónk számára a leginkább ismert, saját maga által is kézzel fogható élményeket, témákat hozza napról napra, melyek kellőképpen jó katalizátorok a XXI. század új megoldásai felé. Viselhető technológia Magyaországon az elsőként 2013. novemberében indult saját rovat viselhető technológia néven, mely az okosórától kezdve a Google Glass-ig bezárólag ölel fel minden olyan témát és kütyüt, mely közvetetten érintkezik az emberi testtel és szolgál kényelmi funkciókkal a jelenben és a jövőben. Smart home és smart office A telefonjaink és óráink mellett hűtőgépeink és mikrosütőink is okosodnak, mely a funkciók egyre szélesebb tárházától egészen az M2M kommunikációig jelenti azt, hogy valószínű, hogy a következő években ezek használatát némiképp újra kell tanulnunk. A rovat ezen eszközök bemutatásán túl a jelenség hétköznapiságát is hivatott sugallni, üzenni az olvasók számára. Startup Az egyre inkább pezsgő európai, azon belül pedig magyarországi startup világ egyrészről nagyon sokat tanulhat más, sikeres modellekből, másrészről startup rovatunkkal szeretnénk olyan platformot kínálni a számukra, melyen nemcsak első kézből kaphatnak információkat, hanem személyesen is bemutatkozhatnak a nagyközönség számára. A 2013. novemberi arculat frissítésünkkel egy időben indult rovat tartalom beszállító partnere az insiderblog.hu és a digitalhungary.hu. Dotkom üzlet A garázscégekből megavállalatokká nőtt cégek üzleti modelljeit, innovációit, felvásárlásait közlő rovat nemcsak a startupperek számára adhat iránytűt arra vonatkozóan, hogy felépített márkájuk és termékeik a későbbiekben miként érhetik el és léphetik át életciklusuk egyes mérföldköveit. A mindennapi technológiai üzleti témákat felkaroló rovat az Apple-től a Thalmic Labs-on keresztül a Prezi-ig mutatja be az egyes hazai és nemzetközi üzleti folyamatokat, innovációkat. Garázs automobil Vadonatúj rovatunkkal az autó- és a kütyüvilág összekapcsolódását követjük nyomon napról napra, mely témákhoz az automobil.hu akvizícióját követően az elmúlt évek autós témáit és tesztjeit kínáljuk akképpen, ahogy az aktuális témákat illetően az elektromos autóipari újdonságok mellett inkább a technológiai innovációt tartjuk szem előtt, mintsem a átmárkázásos sorozatgyártásban készült termékváltozatokról próbáljunk hírt adni.

Együttműködési lehetőségek Teszt Portálunkon rendszeresen, heti 3-4 alkalommal jelennek meg nagyobb terjedelmű, részletes tesztek termékekről, melyekért az elfogulatlan újságírás jegyében természetesen nem kérünk ellenszolgáltatást partnereinktől. A tesztre bocsátott termékek esetében azonban csak akkor tudunk megjelenést biztosítani, amennyiben a termékek újdonság ereje, vagy egyéb attribútuma elnyerte a tetszésünket. A teszt tartalmát illetően a szerkesztőség fenntartja magának a kizárólagos jogot a közlésre és a véleményformálásra. Szponzorált teszt Amennyiben dedikáltan szeretne egy termékről tesztet, bemutatót olvasni oldalunkon, úgy erre szerkesztőségünket honoráriumért cserébe felkérheti az adott termék, vagy szolgáltatás teszt megjelenésére. Amennyiben szerkesztőségünk tesztje és a hirdető által olvasni kívánt információ nem egyezik, úgy a szerkesztőség továbbra fenntartja magának a jogot, hogy Teszt formátumban leközölje a cikket, ellenszolgáltatás nélkül. A megjelenés listaára 25.000 Ft + ÁFA / megjelenés, mely magában foglalja a Technokrata.hu oldalon történő megjelenést és a Technokrata havi táblamagazinjában való közlést is. Szponzorált rovat Oldalunkon a fókusz témákhoz kapcsolódó rovatok támogatói megjelenése teljes háttér- és css átszínezéssel és fogkefe-kreatív megjelenéssel lehetséges. A szponzoráció listaára 120.000 Ft + ÁFA / hó, mely magában foglal a Technokrata.hu oldalon történő megjelenést és a Technokrata havi táblamagazinjában való 1/1 hirdetést is. A szponzorált rovathoz havi egy PR cikk megjelenésének közlése biztosított az adott témában.

Hirdetés magazinban és weben együtt A Technokrata amellett, hogy rendkívül dinamikusan fejlődőn online sajtótermék, Magyarország legolvasottabb ingyenes technológiai táblamagazinja. A több mint 100.000 mobil eszközön rajta lévő Táblamagazin PRO alkalmazásban a Technokrata havilap a második legnépszerűbb tartalom, melynek köszönhetően az elmúlt két évben az ingyenes digitális újság formátumú kiadványt több mint 40.000-en olvasták. A Technokrata.hu és a Technokrata magazin komplex hirdetési megjelenései az alábbi árakon rendelhetők: 900 x 100 banner 900px * 100px kreatív a Technokrata.hu-n + 1/1 hirdetés a Technokrata táblamagazinban 320.000 Ft + ÁFA / hó 900 x 100 1/1 300 x 250 banner 300px * 250px kreatív a Technokrata.hu-n + 1/1 hirdetés a Technokrata táblamagazinban 260.000 Ft + ÁFA / hó 300 x 250 1/1 120 x 600 banner 120px * 600px kreatív a Technokrata.hu-n + 1/1 hirdetés a Technokrata táblamagazinban 190.000 Ft + ÁFA / hó 120 x 600 1/1 PR cikk PR cikk megjelenés a Technokrata.hu-n és a Technokrata táblamagazinban 120.000 Ft + ÁFA / alkalom

Anyagleadás és formátumok Bannerek esetén swf, vagy hml, gif bannerek. Táblagépes hirdetések esetén kizárólag html5. Leadás a hirdetés megjelenése előtt legkésőbb 72 órával. Kedvezmények és kapcsolat Kérjük, hogy az együttmüködési lehetőségek részleteivel kapcsolatban keressen bennünket alábbi elérhetőségeink egyikén: Dén Mátyás András Opinion Leaders Kft. den@opinionleaders.hu (06 30) 836 3250