Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat



Hasonló dokumentumok
Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Nyereményjáték szabályzat

Részvételi szabályzat

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

AZ MVM PARTNER ZRT. LÉPJEN BE KÖRÜNKBE! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ,

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

AzAlba Plaza által szervezett évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat )

SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó

Általános Felhasználási Feltételek

GIRO Zrt. nem minősített. Elektronikus Aláírás Hitelesítés Szolgáltatásának ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (ÁSZF)

KINCSVADÁSZAT STÍLUSOSAN JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [fre ] szolgáltatáshoz

HÁROMÉVES JÓTÁLLÁS. Akció Részvételi Szabályzata 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Megbízott a szerződés mellékletében meghatározott háttértanulmányokat készíti el.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

Átírás:

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az Festival Travel International Kft., a Meex oldal, Meex Lounge Debrecen, MEEX Lounge Szeged Facebook közösségi portálon meghirdetésére kerülő Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játékának (a továbbiakban: a Játék ) alábbi részvételi feltételeit. A Játékban való részvétel, a Játék jelen hivatalos szabályzatának (a továbbiakban: a Szabályzat ) automatikus elfogadását jelenti. (A Játékban résztvevő személyek a továbbiakban: a A Játék kizárólag személyes, lakossági használatra készült, üzleti és kereskedelmi célú felhasználása szigorúan tilos. 1. A Játék szervezője Festival Travel International Kft., (Cégjegyzékszám: 01-09-991628 Székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48.. Adószám: 24125262-2-43, a továbbiakban: a Szervező ). 2. A Játék időtartama A Játékosoknak a játékba kerülésre 2014. 12. 12. 12:00 órától 2015.01.04 24:00-ig van lehetősége. A sorsolások időpontjai: Nyeremények sorsolása: 2015. 01.05. 16:00 Vizsgált időszak: 2014.12.13 12:00-2015.01.04 24:00 3. A Játékba kerülés feltételei A Játék meghirdetése a Meex, Meex Lounge Szeged, Meex Lounge Debrecen Facebook közösségi portál felületén történik. A játékban való részvétel önkéntes. A Játékban annak időtartama alatt, azon cselekvőképes személyek vehetnek részt, akik: - a 16. életévüket már betöltötték és - 2014.12.13. 12:00 és 2015.01. 04. 24:00 közötti időszakban a Meex Lounge által 2014.12.13. 12:00-kor megosztott Lájkold és nyerj névvel elátott képet a Facebook közösségi portálon lájkolja..

A Játékban nem vehetnek részt az Festival Travel International, a Meex Agent, és az MGroup munkavállalói, megbízottjai, vállalkozói (vagy bármely más, egyéb jogviszony keretében közreműködők, értve itt például a munkaerő-kölcsönzést is). Illetve mindazok, akik részt vesznek a Nyereményjáték fejlesztésében és üzemeltetésében, illetve ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyv 8:1 (1) 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói. A Játékos elfogadja, hogy a Játékban való részvétel során a Szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséget vállalnak. A Szervező Játék elérhetőségét a Szabályzat megszegése esetén bármely Játékostól megvonhatja. A Játékos azáltal, hogy részt vesz a Játékban, automatikusan elfogadja az ezen Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat. 4. A nyeremények A Nyeremény 2 darab páros 3 napos Diákbérlet a Forma 1 2015-ös Formula 1 Magyar Nagydíjra. A Formula 1 Diákjegyről bővebben itt olvashattok: http://jegy.meex.hu/formula1.php A nyereményjegyekre is a fenti linken részletezett szabályok vonatkoznak. 5. A nyertesek kiválasztása A nyeremény sorsolás véletlenszerű kiválasztással történik a random.org számítógépes program használatával. A nyerteseket a sorsolást követően Facebook üzenetben fognak értesülni. 6. A nyeremények átadása A nyeremények 2014.01.05 után kerülnek átadásra az Festival Travel International székhelyén (Cím: 1095, Soroksári út 48. 11.-es épület, IV. emelet). Ha a nyertes a sorsolást követő 7 naptári napon belül bármely okból nem elérhető vagy az értesítést követő 7 naptári napon belül nem veszi át a nyereményt, úgy a nyeremény az egyidejűleg kisorsolt pótnyertes részére kerül átadásra, azonos feltételekkel. A nyereményeket csak a jelen játékszabályzatnak mindenben megfelelő Nyertes résztvevő jogosult átvenni személyesen. Az átvétel csak személyesen történhet, az átvételi elismervény aláírásával. A nyeremény készpénzre vagy egyéb tárgyi nyereményre nem váltható át.

A Szervező nem vállal felelősséget a Játékban tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. A vulgáris vagy sértő kifejezések használata az adatok megadása során automatikusan a nyereményre való jogosultság elvesztését vonja maga után. A nyeremény át nem vétele a nyertest kártérítésre nem jogosítja, ha például a nyertes a sorsolást követően nem elérhető, illetve a nyertes az értesítés ellenére a megadott időpontig nem veszi át a nyereményét. 7. Egyéb szabályok A Szervező kiegészítheti vagy módosíthatja a Játékot részben vagy egészben bármilyen technikai, kereskedelmi vagy működési okból kifolyólag. A Szervező nem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat a részvétel során felmerülő esetleges hibákért, hiányosságokért, hibás működésért, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve az életben, testi épségben és egészségben sérülésekért, illetőleg szándékosan vagy súlyos gondatlanságával okozott, a játékosnál felmerülő károkért való felelősséget. Az esetleges elírásokért és nyomdai hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. Jelen Szabályzatra a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, jogosultak a hatáskörrel és illetékességgel bíró bírósághoz fordulni. Játékos vita esetén jogosult a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnél is panaszt tenni. Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, az info@meex.hu e-mail címen kérhető tájékoztatás. 8. Az adatok kezelése és védelme A Játékban való részvételi szándékának kinyilvánításával, a Játékos egyben kifejezetten hozzájárul nyereményhez jutása esetén személyes adatai közül nevének, továbbá a nyerés tényének az ajándék megjelölése melletti nyilvánossá tételéhez, valamint ilyen esetben vállalja a részvételt és együttműködést a Játékot népszerűsítő, illetve a Nyereménnyel kapcsolatos reklám és egyéb marketing anyagok elkészítése során. Ebbe beletartozik a Játékkal és a nyereménnyel kapcsolatos fényképek, illetve televízió/rádió felvételek készítése, valamint azok közzététele a játékkal kapcsolatos reklám anyagokban, illetve a Szervező honlapján, valamint a MEEX Facebook közösségi portálon.