A részvételi szerződés megkötése



Hasonló dokumentumok
UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám:

Islandia Kft Budapest, Orbánhegyi út 3. UTAZÁSI SZERZŐDÉS

RCI tagsági feltételek

Az olahgumi.hu által nyújtott szolgáltatások általános szerződési feltételei

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó

ÜZLETÉPÍTŐI ÉS NEMZETKÖZI SZPONZORI SZERZŐDÉS MAGYARORSZÁG

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS eseti áruszállításra CEL 0008/2010.

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ SZOLGÁLTATÁS BESZERZÉSÉHEZ

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

Vásárlási feltételek. Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek:

Az SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. Általános Szerződési Feltételei

revol EXPRESS TERMÉKCSALÁD SZOFTVER ENGEDÉLYEZÉSI ÉS TERMÉKTÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSE

1 Bevezetés. 2 Szolgáltatások. Tartalomjegyzék

ÉRVÉNYES től. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy áruházunkban csak és kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak!

SZŰCS IMRE EV. szolgáltató. MEZŐBERÉNY, KÖRÖSTARCSA települések területén

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet)

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

KERETSZERZŐDÉS BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

HP végfelhasználói licencszerződés

Hivatalos név: Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (ÁKK Zrt.) Postai cím: Csalogány utca Város/Község: Budapest

Ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatása. A pályázat kódja: IFJ-GY-15-A. Pályázati útmutató 2015.

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat. Készítette / Author Tárgy / Purpose Verzió / Version Dátum / Date

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T

Vállalkozási keretszerződés

Érvényes: április 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre Biztosítási ajánlat Biztosítási szerzôdés

h a t á r o z a t o t.

A beszállító előszállítást csak a FESTO-AM erre vonatkozó írásbeli hozzájárulása esetén teljesíthet.

Átírás:

A részvételi szerződés megkötése 1.1 Azzal, hogy Ön visszajuttatja a kitöltött jelentkezési ívet biztosítja a részvételi szerződés megkötését, elfogadva ezzel az aktuálisan a szóróanyagunkban és a weboldalunkon megjelenő feltételeket. A szerződés megkötése a Bécsi egyetem jóváhagyásával történik. A programjainkra való jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, aláírásával és postai vagy internetes (e- mail) útón való visszajuttatásával történik. Ha a jelentkező alkalmas a programra, erről visszaigazolást és számlát küldünk levélben vagy e- mailen. Az 500 EUR- os kezdőrészlet befizetésével (mely összeg levonódik a terápia összköltségéből) a szerződés létrejön és biztosítva van a hely az Ön számára. Továbbá kérjük a jelentkezőt, hogy a terápián résztvevő személyről küldje el a legfrissebb pszichológiai és orvosi jelentést, ha rendelkezik velük, illetőleg egy nyilatkozatot az orvostól, mely biztosítja, hogy a résztvevő fizikailag alkalmas a programra (mindez kötelező jellegű). Kérjük értesítsen ha 10 nappal az indulás előtt még nem érkezett tőlünk válasz. Ebben az esetben ismételten elküldjük az összes dokumentumot, amennyiben a fizetés megtörtént. Fizetés 2.1 A jelentkezéskor kérünk 500 Euro regisztrációs díjat (mely összeg levonódik a terápia összköltségéből). Ha igényt tart esetleges törlésre vonatkozó biztosításra, akkor ezen, biztosítás összege is a jelentkezéskor fizetendő. Az utolsó fizetési lehetőség a program első napjától visszamenőleg számított 21. napon lehetséges. 2.2 Ha nem tudjuk elfogadni a jelentkezését, azonnal visszaküldjük a befizetett összeget is. 2.3 Amennyiben a terápia összköltsége nem került befizetésre a program első napjáig, jogunkban áll törölni a programot vagy közösen megegyezni egy törlési díjban. 2.4 A jelentkező a banki költségek felét állja. Szolgáltatások és árak 3.1 A szolgáltatásaink, mint a program és a megkötött szerződés része fel vannak tüntetve mind a weboldalunkon és a szórólapunkban is, ahogyan a biztonsági előírások is a jelentkezési lap függelékeként. 3.2 A programok a weblapon közétett időpontokban kezdődnek és érnek véget. Kérjük repülőjegy foglaláskor vegye figyelembe, hogy javaslatunk egy nappal előbb érkezni, mint ahogyan a terápia kezdődik és egy nappal későbbre foglalni a visszautat, mint ahogyan a terápiának vége van.

Vátozások az árakban és szolgáltatásokban 4.1 Jogunkban áll a szolgáltatásokat megváltoztatni, úgy, hogy az árakban nem történik változás, ha a változtatás csekély ámde szükségszerűnek ítélt. A terapeutáknak jogukban áll törölni a terápiát adott napon, ha a résztvevő személy valamilyen oknál fogva nem alkalmas a terápiára. Ennek lehet fizikai oka pl.: a terapeuta úgy ítéli meg, hogy a kliens túlerőltette magát vagy az időjárás akadályozza a programot, pl.: zivatar. 4.2 Változtatások és módosítások a program által kínált minden szolgáltatásban, mely része a szerződésnek, és amely szükségszerű, csak abban az esetben megengedett, ha csekély és alapvetően nem változtat a program színvonalán Törlés, változtatás a foglalásban, csere 5.1 Abban az esetben, ha a jelentkező vagy a kísérő személy valamilyen oknál fogva nem tud részt venni a programon (betegség a jelentkező vagy kísérő részéről, hirtelen haláleset a családban) DOLPHINSWIM felajánl egy másik időpontot további költség felszámítása nélkül. Pénzvisszafizetés nem lehetséges. Ha Ön egyetértés hiányában eláll, a szerződéstől vagy nem jelenik meg a nevezett napon, (pl.: mert lekéste a repülőgépet) egy az összeg nagyságához arányított az előkészületekre és a kiadásokra vonatkozó térítésre igényt tartunk. A térítés kiszámolásában figyelembe vesszük a megtakarított kiadásokat, és azokat is, amelyeket más formában hasznosítani tudtunk. 5.2 A törlési díj összegének meghatározásakor a teljes program összköltségét vettük alapul. A törlési díjak összegét, amelyet felszámítunk minden résztvevőnek, aki törölni kívánja a programot, a következők szerint határoztuk meg: 30 vagy több nappal a program megkezdése előtt jelezte törlési szándékát, a program 15%- át kell kifizetni 29-22 nappal a program megkezdése előtt jelezte törlési szándékát, a program 20%- át kell kifizetni 21-15 nappal program megkezdése előtt jelezte törlési szándékát, a program 30%- át kell kifizetni 14-7 nappal program megkezdése előtt jelezte törlési szándékát, a program 50%- át kell kifizetni 6 nappal vagy a kezdés előtti napon jelezte törlési szándékát, a program 60%- át kell kifizetni meg nem jelenés esetén, pedig a 75%- ot kell kifizetni. 5.3 Ha Ön kér cserelehetőséget, jogunkban áll azt megtagadni, amennyiben a személy nem alkalmas a programra, vagy más törvényi előírásnak nem felel meg.

Törlés a DOLPHINSWIM részéről 6.1 DOLPHINSWIM- nek jogában áll törölni a terápiát. Abban az esetben ha DOLPHINSWIM törli a programot, Dolphinswim tartozása a 5.2- es programban foglaltak szerint alakul és az esetleges további költségek, melyek adódhatnak a repülőjegy és vagy a szálloda törléséből, mindez a résztvevőt terheli. Egyéb károk megtérítésében nem tudunk segíteni. Tehetetlenség a természet erőivel szemben 7.1 Ha a program hirtelen jött időjárási viszonyok miatt nem folytatható a cégnek jogában áll érvényteleníteni a szerződést. Kötelezettség nem teljesítése 8.1 Ha a program eltér vagy nem a szerződésben foglalt szolgáltatást nyújtja, Ön igényt tarthat korrigálásra/javításra, adott időn belül. Módunkban áll egy magasabb szintű szolgáltatás nyújtása, ellensúlyozandó a nem megfelelő eljárást. Ugyancsak visszautasíthatunk bizonyos választható szolgáltatást, ha a kliens nem megfelelően járt el a DOLPHINSWIM- el szemben. A programot követően pénzvisszatérítésre tarthat igényt, amennyiben, a szolgáltatást hiányosnak találta és nem mulasztotta el még a helyszínen felhívni a figyelmünket a hiányosságra. Abban az estben, ha a program nagy hiányosságokat mutat és mi nem állunk elő megfelelő megoldással adott időn belül vagy állítunk fel határidőt a probléma megoldására mindez elfogadhatatlan, mert semmilyen változtatás nem megengedett illetve ha a résztvevő tényekkel alá tudja támasztani ezen hiányosságokra vonatkozó indokait, ez estben Ön törölheti a programot írásos formában (az Ön érdekében) még ott a helyszínen. 8.2 Végül is ha bármilyen módon sérül a szolgáltatás színvonala, Önnek együtt kell működnie velünk, amíg sikerül korrigálni a hiányosságot, törvényes keretek között, olyan minimálisra csökkentve a károkat, amennyire csak lehet. 8.3 Nem tudunk felelősséget vállalni a figyelmetlenségből elveszett vagy megrongálódott értéktárgyakért a program ideje alatt. Felelősségvállalás 9.1 A programunkon való részvételért Ön vállalja a felelősséget és kockázatot. A résztvevőre van bízva az utasbiztosítás megkötése.

9.2 A technikai felszereltség Európán kívül nem mindig felel meg az európai színvonalnak. Kérjük, kövesse az utasításokat, ha szükséges. Általános szabályzat 10.1 A programunk részletei, ahogyan a közétett publikációk is tárgyát képezik a jogszabálynak. A nyomtatott publikációk részletei között talál utalást a nyomtatás időpontjáról. 10.2 Az új brossura megjelenésével, minden korábbi kiadványban megjelent információ érvényét veszti, ahogy az árak és szolgáltatások is, melyek azonos néven futnak tovább. Aktuális programunkról az interneten tájékozódhat a www.dolphinswim.net címen. 10.3 Ha ezen üzleti feltételek egyes részei érvényüket vesztik, attól még a fennmaradó bekezdésben foglaltak továbbra is érvényesek. 10.4 Elfogadja annak lehetőségét, hogy a terápiáról video és vagy fénykép készül további kutatási és oktatási céllal. 10.5 Elfogadja, hogy Ön gondoskodik az utasbiztosításról, amennyiben szükségesnek találja. Kelt.: Bécs, 2011.11.15