Mazda MX-5. Mazda Garanciák. Az Ön Mazda márkakereskedôje: www.mazda.hu E-mail: mazda@mazda.hu Mazda info vonal: 06-40-323-626



Hasonló dokumentumok
A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

JS50. Útra FEL! 02/10/ :49

Dacia Techroad limitált széria

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

új Mazda6 SEDAN benzin

A LEGENDA V I S S Z A T É R

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

Modellek CE 1.6 TE 1.6 TX

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

CITROËN C1 El sem tudja képzelni, mi mindent tehet Önért a Citroën

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Motor/Felszereltség lista

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

Ford Transit Courier ös modellév Érvényes: június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Fiat 500L Living árlista

Járművizsgálati tanúsítvány

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

Ismerje meg az új Safari érzést

Fiat 500L Living árlista

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe TCe

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Elkötelezetten az Ön szolgálatában

Fiat 500L klímával Ft-tól*

FORD MUSTANG. 1 / 8. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

TISZTELT KAMARAI TAG!

Fiat Bravo árlista V Active

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

Fiat 500L Living árlista

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

Peugeot // 206 / 207 VAN

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

ABT Q7. East European Central

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Fiat Qubo Ft-tól*

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

érvényes: május 17-től Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

BOXER zárt furgon. Érvényes: től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)


Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Térképezze fel a város határait.

Fiat Doblò Panoráma árlista

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi


Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

Fiat 500L Living Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma árlista

Az élet egy verseny. Aerox 4

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

Fiat Doblò Panoráma Ft-tól*


+ DESIGN + DINAMIZMUS + SZABADSÁG

A Suzuki Környezeti Koncepciója

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám:

ÚJ NISSAN X-TRAIL Ft-tól Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

FORD MUSTANG. 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

Tisztelt Partnerünk! A tavaszi-nyári szezon kezdetén szeretnénk tájékoztatni a hálózattal és márkáinkkal kapcsolatos legújabb hírekről.

Mazda Motor Hungary ügyfél árlista

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Átírás:

Mazda Garanciák 3 évig vagy 100 ezer km futásteljesítményig érvényes garancia A Mazda új jármûgaranciája 3 évig vagy 100 ezer kilométer futásteljesítményig érvényes (amelyik elôbb bekövetkezik). 12 év garancia az átrozsdásodás ellen A Mazda garancia átrozsdásodás ellen a Mazda MX-5 esetében 12 évig érvényes függetlenül a futásteljesítménytôl. 3 év garancia a fényezésre A futásteljesítménytôl függetlenül a Mazda fényezési garancia 3 évig érvényes. A Mazda garanciáinak feltétele, hogy a jármûvet rendszeresen hivatalos márkaszervizben szervizeljék. Mazda MX-5 Mazda Europe Service A Mazda Europe Service szolgáltatásai 12 hónapon át, vagy a következô esedékes éves karbantartásig (amelyik elôbb bekövetkezik) érvényesek Európa szinte valamennyi országában, és segítségével könnyedén kikeveredhet a bajokból, legyen szó mûszaki meghibásodásról, vagy balesetrôl. A Mazda Europe Service szolgáltatás évente meghosszabbítható (maximum 10 évig!). Haladéktalanul jelezze gépkocsija meghibásodását telefonon a Mazda Europe Service segélyközpontjának, Magyarországról a 06 80 014 990, Európa többi országából a 00 431 52503 6221 telefonszámon. Az Ön Mazda márkakereskedôje: Mazda elektronikus Karbantartás-nyilvántartás 2005-tôl kezdve a Mazda minden új modelljének a karbantartása elektronikus módon kerül regisztrálásra egy központi Mazda szerveren. Ez az új elektronikus Karbantartás-nyilvántartás (DSR = Digital Service Record) biztonságot nyújt a hamisítás ellen, továbbá megkönnyíti a teljes szerviztörténet regisztrálását és késôbbi ellenôrzését. A Mazda központi adatbázisában tárolt elektronikus regisztráció kiváltja a hagyományos, nyomtatott szervizkönyvet, és megbízható, hiteles adatforrásként szolgál a gépjármû teljes életciklusa alatt. További információkért az új karbantartás-nyilvántartási rendszerrel kapcsolatban kérjük, keresse fel az Ön hivatalos Mazda márkaszervizét. A típusok és kivitelek a nyomdába adáskor érvényes helyzetet mutatják. A gyártó fenntartja a konstrukció és a felszereltség megváltoztatásának jogát. A prospektus egyetlen adata sem kötelezô érvényû. A prospektusban megjelenô képek illusztrációk. 2005. szeptember BJN 300796/H/V2 www.mazda.hu E-mail: mazda@mazda.hu Mazda info vonal: 06-40-323-626

Yasushi Nakamuta, a Mazda MX-5 vezetô tervezôje. Az eredeti Mazda MX-5 megjelenésével új értelmezést kapott a roadster név, a most piacra kerülô, új Mazda 6 Hihetetlen kezesség és dinamizmus. MX-5 pedig frissességgel és lendülettel hivatott feltölteni egy igazi legendát. Tervezôinket a Jinba Ittai a ló és a lovagló együtt mozgásának filozófiája ihlette meg és olyan sportautót alkottak, ahol az autó és vezetôje szinte eggyé olvad az úton. Egység 8 Egyensúly Erôteljes motorok + optimális súlyelosztás = kimagasló teljesítmény. 12 Harmónia Szépség, funkcionalitás és kidolgozottság. Ez az egység és kiegyensúlyozottság teszi lehetôvé az izgalmas, kalandos és üdítô autózási élményeket az új MX-5-tel. Az autó minden alkatrésze pontosan, harmónikusan dolgozik a kívánt hatás, az adrenalin fröccs elérése érdekében. Bárki is ül az új Mazda MX-5 volánja mögé, biztosan átérzi azt a bizonyos Zoom-Zoom érzést. 16 Bizalom Fejlett biztonsági rendszerek. 18 Személyiség Felszereltség, opciók és kiegészítôk. Jinba Ittai 22 Mazda Europe Service MES információk. Az autótervezés iránt érzett szenvedélyünknek köszönhetô a Mazda MX-5 vezetôt és autót eggyé olvasztó, elképesztô kialakítása. Ezt a tökéletes egységet hívjuk úgy: Jinba Ittai. Mazda MX-5 3

4 Mazda MX-5 5

Foglaljon helyet a vezetô ülésben, kapcsolja az egyes fokozatot, taposson bele a gázpedálba és érezze a szabadság mámorító éléményét. A merev alváz, a precíz kormányszerkezet és a dupla-keresztlengôkaros felfüggesztés remek vezetési tulajdonságokat és hihetetlen uttartást kölcsönöznek az új Mazda MX-5-nek. Az autó szinte azonnal reagál a legapróbb kormánymozdulatra is. Már-már azt hinné az ember, hogy ez az autó olvas vezetôje gondolataiban. A Mazda MX-5 szinte meghosszabbítja végtagjait, így teremtve közvetlen kapcsolatot a sofôr és az aszfalt között. Egység Érezd az egységet. Élvezd az életet. Érezd, ahogy emelkedik a pulzusszám. 6 Mazda MX-5 7

Súlyelosztás A Mazda MX-5-öt leírhatatlan élmény vezetni, ami leginkább a remek teljesítmény-tömeg aránynak, illetve az elsô és hátsó tengelyekre esô 50:50 százalékos súlyelosztásnak köszönhetô. Hogyan lehet párosítani a stabilitást egy olyan alvázzal, amely a másodperc tört része alatt akar és képes sebességet és irányt váloztatni. A választ erre a kérdésre a Mazda MX-5 esetében alkalmazott gramm stratégia adja meg. Az autó tervezésekor minden felesleges grammtól igyekeztünk megszabadulni, amit a fôbb alkatrészek intelligens elhelyezésével és a súlycsökkentés lehetôségeinek maximális kihasználásával értünk el. A Mazda MX-5 össztömege jelentôsen lecsökkent. Újfajta, könnyebb acélt és súlycsökkentô szerkezeteket használtunk, ahol lehetett az acélt könnyebb anyagra cseréltük. Motorok Az Ön autója dinamikus és lendületes társ lesz, akár az 1,8 literes 126 lóerôs, akár az erôteljes 2,0 literes 160 lóerôs MZR benzinmotort választja. Így kaptunk egy lenyûgözô tömeg-teljesítmény arányszámot, amit az elöl elhelyezett motor és a hátsókerék hajtás által elért 50:50 arányú súlyelosztás tesz tökéletessé. Az új MX-5 lenyûgözô vezetési, kanyarodási és fékezési tulajdonságai teszik az autót igazán egyedivé. Biztosan elégedett lesz autója erejével és teljesítményével, akár az 1,8 literes 126 lóerôs, akár a 2,0 literes 160 lóerôs MZR benzinmotort, akár az 5 vagy 6 fokozatú kéziváltót választja. Egyensúly Készséges. Precíz. Fürge. Minden a megfelelô egyensúlyon múlik. 8 Mazda MX-5 9

10 Mazda MX-5 11

Harmónia A Mazda MX-5 tökéletesen ötvözi magában a szépséget és a funkcionalitást. Az autó belsô harmóniáját a feszes sportülések, a formás sebváltó gomb és a stílusos alumínium berakások teremtik meg. A fejlett mûszaki tartalom és a letisztult formavilág egyensúlya teszi igazán gyönyörûvé és egyedivé az új Mazda MX-5-öt. Egy autó, amely Önnek lett tervezve az utolsó csavarig. 12 Mazda MX-5 13

A Mazda MX-5 belsô terét egy szóval jellemezhetjük: szépség. A gondosan kiválasztott, minôségi szövetek, a vörösen izzó mûszerfal világítás, a futurisztikus alumínium és mély fekete díszítô elemek az érzékek ünnepévé varázsolják valamennyi autós utazását. Az autó egy sor kiegészítôvel rendelhetô. Többek között bôrkormány és bôr sebességváltó gomb vagy a kormányról vezérelhetô audio rendszer. A Bose audio rendszer igazi különlegesség: a hét hangszóró és a digitális, négy csatornás erôsítô automatikusan igazodik a leeresztett, illetve felhúzott vászontetôvel történô autózáshoz. 14 Mazda MX-5 15

Légzsák rendszer Az utazók optimális védelmét a két elsô és a két oldallégzsák biztosítja ütközéskor. ABS és DSC A blokkolásgátló (ABS) és az elektronikus fékerôelosztó (EBD) úgy szabályozza a fékhatást, hogy az autó mindig kormányozható maradjon. A Dinamikus Stabilitás Szabályzó rendszer (DSC) a másodperc tört része alatt stabilizálja a tapadását vesztett autót. A tetô leeresztve, a szél a hajunkba tép és a roadster száguld velünk: ez az igazi szabadság érzés. De nekünk az is fontos, hogy Ön biztonságban tudja élvezni ezt a szabadságot. A Mazda MX-5-ben kiválóan ötvözôdik a kiugró teljesítmény és Bizalom a fejlett biztonsági rendszerek. A dinamikus stabilitás szabályzó (DSC) és a kipörgésgátló (TCS) mellett az új Mazda MX-5-öt részlegesen önzáró differenciálmûvel (LSD)* is felszereltük, így a kigyorsításokkor is mindig a megfelelô nyomaték kerül át a kerekekre. Az esetleges biztonság és teljesítmény, kéz a kézben. ütközéskor keletkezô, káros energiákat az autó fejlett energia elosztó-,-és elnyelô vázszerkezete (MAIDAS) csökkenti a minimálisra. A biztonságérzetet tovább növeli a megerôsített szélvédôkeret, a fûthetô hátsó ablakok és az automatikus magasság állítású és mosóberendezéssel ellátott xenon fényszórók*. *Egyes modellekben. 16 Mazda MX-5 17

Személyiség Mindenkinek adott a lehetôség, hogy új Mazda MX-5-ösét kedve szerint formálja sportossá, szenvedélyessé. Az autót három különbözô felszereltségi szinttel lehet megvásárolni, amihez további kiegészítôk, opcionális csomagok rendelhetôek. A 2,0 literes modellt választó vásárlók többek között 17 colos könnyûfém felniket, részlegesen önzáró differenciálmûvet (LSD), toronymerevítôt, Sport felfüggesztést (Bilstein lengéscsillapítók) és xenon fényszórókat Élj szenvedélyesen! kapnak egyedi roadsterjükhöz. 18 Mazda MX-5 19

1 2 Mindkét táska a Mazda MX-5 csomagteréhez lett tervezve, így azok könnyedén rögzíthetôek a padlóhoz. Táska készlet A csomag 1 Cípôtartó táska. 2 Kerekes utszótáska. 3 4 1. 17 aluminium kerekek. 2. MP3 lejátszó CD váltóval. 3. Mobiltelefon kihangosító szett, hangvezérlésû Bluetooth adapter kit 4. Átlátszó légörvény gátló. 5. Keménytetô. 6. Polírozott alumínium sebváltógomb világítással. 7. Króm védôburkolat a design bukókerethez. 8. Térképháló. Táska készlet B csomag 1 Cípôtartó táska. 2 Két utazótáska. 5 6 Varázsolja egyedivé autóját! Választhat hozzá keménytetôt, gyári alufelniket és prémium kategóriás audio berendezést is. Ha kirándulni szeretne kedvesével, akkor sem kell autót cserélnie. Kérjen autójához egy extra, külsô csomagtartót, ahol bôröndöket, síléceket vagy kerékpárt is kényelmesen szállíthat. Látogasson el kedvenc Mazda márkakereskedôjéhez, ahol további részleteket tudhat meg az új Mazda MX-5-rôl. 7 8 20 Mazda MX-5 21

A Mazda Europe Service szolgáltatásai 12 hónapon át, vagy a következô esedékes éves karbantartásig (amelyik elôbb bekövetkezik) érvényesek Európa szinte valamennyi országában, és segítségével könnyedén kikeveredhet a bajokból, legyen szó mûszaki meghibásodásról, vagy balesetrôl. A Mazda Europe Service szolgáltatás évente meghosszabbítható MES (maximum 10 évig!). Haladéktalanul jelezze gépkocsija meghibásodását telefonon a Mazda Europe Service segélyközpontjának, Magyarországról a 06 80 014 990, Európa többi országából a 00 431 52503 6221 telefonszámon. Mazda Europe Sevice információk. 22 Mazda MX-5 23