Urald a szélsőségeket!



Hasonló dokumentumok
Sokoldalú városi sportmotor

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Kelj fel és motorra! MT-07

Csak könnyedén! FJR1300AS

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

A MAX-ból soha nem elég

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A szabályok megszegésére született

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Minden nap különlegesen érezheti magát

Az R-sorozat itt kezdődik

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait

Fordítsuk komolyra a szót

Útra fel! FJR1300A

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A kaland a sarok mögött vár

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Fedezd fel éned sötét oldalát

Egy legenda kizárólag versenyzésre!

A sötét oldal két lelke






Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

FORD RANGER Ranger_2013.5_Cover_V2.indd 1 20/12/ :57

Kövesse a képzeletét!

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Kawasaki 2006 Új Modell Információ ZZR 1400

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

FORD TRANSIT VAN Transit_Van_13.25_V3_3mm_Covers.indd /08/ :33

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Kawasaki Új Modell Információ ZX-636R


Extrém körülményekhez tervezve.

A városi dzsungel királya

Fedezd fel éned sötét oldalát

Speed of Darkness. MT-10 SP

A sötét oldal két lelke

Színtiszta borzongás. FZ8

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Extrém körülményekhez tervezve.

Izgasd fel a sötét oldalad!

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Engedd szabadjára az érzéseidet

Végtelen út. FJR1300AE

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Színtiszta borzongás. FZ8

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition)

Kicsi és praktikus. Barátságos és szórakoztató.

Rosszaság. WR450F

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Yamaha YZF-R1M. We R1

Alacsony üzemanyagfogyasztás,


Ne félj a sötéttől! MT-125

Alakítsd te a történetedet

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

A sötét oldal sugara. MT-10

A sötétség szemei. MT-09

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Az élet egy verseny. Aerox 4

lehetőség D'elight

Az élet egy verseny. Aerox 4

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Engedje szabadjára kalandvágyát

38.900Ft. A legjobb szaktanácsadással. A jó tanács aranyat ér Ft. Az akció érvényessége: november 6-22.

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Rossz, a jó értelemben

Chevrolet Lacetti 5 ajtós Star

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Öleld át a sötét oldalt

Az élet egy verseny. Aerox R

Az ügyes városi robogó

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

ALUTECH BIZTONSÁGI REDŐNYRÁCS RENDSZEREK

KM 120/150 R Bp Pack. Kényelmes munkavégzés. Fő seprőhenger ECO-funkcióval.

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az eredeti MAX. TMAX

Szeretem, ahogyan közlekedek

Uralkodásra született

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Szivattyúk. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Tökéletesen bevált tiszta víz, használt víz és szennyvíz esetén.

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Átírás:

Urald a szélsőségeket! Egyetlen próba az R6-on, és azonnal érezheti, hogy ez a gép a versenypályán született. A MotoGP-alapú technológiájának köszönheten a motorja és váza eddig csak a professzionális pilóták számára elérhet teljesítményt nyújtja. A pörgs, rövid löket motor kiváló teljesítményt ad, amelyet még kezelhetbbé tesz a Yamaha elektronikus befecskendezés vezérlés (YCC-I) és a Yamaha elektronikus gázvezérlés (YCC-T). Folyadékhtéses, 4 szelepes, 4 ütem, 4 hengeres DOHC motor Yamaha elektronikus gázvezérlés (YCC- T) a MotoGP-bl Versenyekre tervezett csúszó kuplung Aerodinamika, agresszív megjelenés Fejreállított els villák a versenybe ill felfüggesztéshez Alumíniumöntvény Deltabox Az R6 minden részét úgy terveztük meg, hogy kiváló kanyarodóképességre tegyen szert, és a vezet eggyé válhasson a motorjával. A váz borotvaéles, kiválóan reagáló kezelhetséget biztosít, az állítható els villák pedig optimális teljesítményt tesznek lehetvé a pályán.

Győzelemre tervezett motorkerékpárok A Yamaha motorkerékpárokat a világ legnagyobb pilótái tesztelik a világbajnokságokon. Az R6 képességei és tudása segítették hozzá az angol Cal Crutchlow-t ahhoz, hogy a Szupersport világbajnokságon els helyezést érjen el, és maga mögött hagyjon mindenki mást. Kiváló egyensúlya és könny kezelhetsége a versenypályán kívül is nyertessé tette, ahol a vezetk élvezhetik pontos és szigorú irányíthatóságát. És ha szeretné R6 motorkerékpárját teljes specifikációjú versenymotorrá átalakítani, a Yamaha Motor Engineering YEC sorozatában kapható, hivatalosan engedélyezett versenykit-alkatrészek használhatók az R-sorozatú motorokhoz.

Verseny-stílusú csúszó kuplung Az R6-ba csúszókuplungot szereltünk. Ez finom visszaváltást biztosít - fleg a kanyaroknál - azzal, hogy elnyeli a hátsó keréktl származó, visszaváltásból adódó nyomatékhatást. Radikális, kompakt kialakítás Az R6 els megpillantásakor feltnhet elegáns minimalista stílusa. Az alkatrészeit a motorkerékpár súlypontjába koncentráltuk, és ez a radikális megjelenés hangsúlyozza ennek a kategóriaels középsúlyú ergépnek a mozgékonyságát és teljesítményét. A tömeg elre helyezésével olyan motorkerékpárt kaptunk, amely szinte kiugrani látszik a kanyarokból. EXUP kipufogó Az R6 motorkerékpár kategóriájában a legfejlettebb mszaki színvonalat képviseli. Az EXUP kipufogó növeli a motor hatékonyságát azzal, hogy a sebességtl függen nyitó vagy záró szeleppel befolyásolja a kipufogógáz áramlását. Alumíniumöntvény Deltabox Az R6 pehelykönny, alumínium Deltabox váza és alumínium lengkarja MotoGPhatású egyensúlyi merevséget biztosít a borotvaéles kanyarodáshoz és kiváló visszajelzéshez. Állítható, fejreállított els villák Az állítható, fejreállított els villák kompressziós csillapítást nyújtanak kis és nagy sebességnél is, a pontos visszajelzések érdekében a csillapítás állítható, és az állítható utazási magassággal elérhet a váz viselkedésének testreszabása a vezet igényei szerint. A legmodernebb elektronika Az R6 modern elektronikájának része a Yamaha elektronikus befecskendezés vezérlés (YCC-I), amely elektronikusan állítja a beszívótorkokat a tökéletes teljesítmény és nyomaték eléréséhez a teljes fordulatszámtartományban. A Yamaha elektronikus gázvezérlés (YCC-T) a szabályozószelepet állítja az azonnali reakciókészség és egyenletes teljesítmény eléréséhez.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 67,0 mm x 42,5 mm TCI (digitális) Elektromos Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Nedves karter Láncos Kompresszióviszony 13.1 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós 599cc Utánfutási szög 24º Váz 65.7 Nm (6.7 kg-m) @ 10,500 rpm 91.0 kw (123.7PS) @ 14,500 rpm folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, elre döntött, párhuzamos, 4 hengeres, 4 szelepes Állandó áttétel, 6 sebességes Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 310 mm Upside-down telescopic fork, Ø 41 mm 120/70 ZR17M/C (58W) 115 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 220 mm Lengkaros, (karos felfüggesztés), Monoshock 180/55 ZR17M/C (73W) 120 mm 97 mm Alumínium deltabox Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 189 kg 130 mm 3.4 liter 2,040 mm 1,095 mm 705 mm 1,375 mm 850 mm 17 liter A weboldalunkon lév képeken profi motorosok láthatók motorozás közben, ellenrzött körülmények között egy lezárt, magánkézben lév útszakaszon. Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek Race Blu Matt Grey Competition White Puhaoldaltáskarögzítk, kúpos, titán, hatszöglet, titán, YZF- R6 kúpos, titán, megafonos, titán, Racing teljes rendszer, titán kipufogódobbal, Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország