TNS project honlap. 1 Az ön neme. 2 Hány éves. 3 Anyanyelve. 4 Ön által ismert idegen nyelvek: 5 Milyen iskolába jár? *



Hasonló dokumentumok

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola. Beiskolázási tájékoztató. 2016/2017-es tanév







(Asking for permission) (-hatok/-hetek?; Szabad ni? Lehet ni?) Az engedélykérés kifejezésére a következő segédigéket használhatjuk: vagy vagy vagy









LEGYÜNK VÁLASZTÉKOSAK








Name ID: 1 _ h2d0f1x9j RKlustuat ussovfgtfwka[rgel `LKLiCW.n T haol_lp cr]ibgshdtesw erxeqsve_rvvresdy. 2 )3 -1-









Hochschule Ulm. Utazás

















Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü


















ű ű Ú Ú ű Ö Ö Ó ű ű Ú É Ö

ü ü ü ü ü ü ű ü ü ü ü ü ü ü ü ü ü ű ű Ü ü ü ü ü


Ö É ú ú Ú Ú Ö ú É ű Ó Ú ú ú ú Ó Ú ű Ó ú ú ú ű Ú

MÉK_DPR 2014_aktív hallgatók. Válaszadók száma = 19. Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 25% 50%

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ö Ö ö ö ö ö Ő ú ö Ö ö ú ő ö ö ö ő ö Ü ö ö ő ö ö ö ő ú Ö ö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ő ő ö ö ő ö ö ő ö ö Ö ő ű ő ö Ö ö

























Átírás:

TNS project honlap Ön részt vet egy TNS európai project honlapjának kipróbálásában. Most arra kérjük, hogy válaszoljon az alábbi kérdésekre. 47 kérdésből áll a jelenlegi kérdőív 1 Az ön neme nő férfi 2 Hány éves Kérjük ide írja be a válaszát: 3 Anyanyelve Kérjük ide írja be a válaszát: 4 Ön által ismert idegen nyelvek: Please write your answer here: 5 Milyen iskolába jár? * Kérjük, az alábbiakból egyet válasszon: az iskola neve és az ország

6 Melyik tantárgy keretében tesztelte a portal? * Please write your answer here: 7 Milyen nyelven tesztelte a portalt? * Kérjük, csak egy nyelvet válasszon: angol német magyar olasz Meglévő ismeretek 8 Mennyit tudott az egészséges táplálkozásról a TNS portal kipróbálása előtt? * szinte semmit egy kicsit egész sokat sokat 9 Most mennyit tud ugyanebben a témában? * szinte semmit egy kicsit egész sokat sokat 10 A TNS portal kipróbálása előtt milyen gyakran használtak digitális eszközöket (pl. internet, számítógép által támogatott tananyag stb.) a tanórákon? * Please write your answer(s) here: soha/mindig????? I think here we should introduce a similar scale to the one applied before (like never, almost never, quite often, often, always)

11 Hogyan jellemezné az Ön digitalis eszközhasználatát: a TNS portal tesztelése előtt mennyire ismerte és alkalkazta ezeket az eszközöket?* szinte soha nem használtam őket néha elég gyakran sokszor 12 Most hogyan jellemezné digitalis eszközhasználatát: milyen gyakran alkalmazta azokat? * szinte soha nem használtam őket néha elég gyakran sokszor The TNS portal Mi a véleménye a TNS portálon található eszközökről és tevékenységekről? 13 Melyeket az alább felsoroltakból próbálta ki? * Kérjük, válassza ki az összes Ön által használt tétel: Home: Profilom Home: Barátaim Forum Recept: recept feltöltése Recept: az én receptjeim Recept: recept keresése Étkezési napló Egészséges étkezés Étkezési kalkulátor Teszt: Étkezési elemzés Teszt: Testindex Teszt: Csípő-derék Csoportok Játék

14 Mi a véleménye a My Wall szekcióról? *??????? ((ass0_sq001.naok == "Y")) Kérjük, válassza ki a megfelelő választ mindegyik tételnél! szórakoztató érdekesa tartalma mennyire világos és érthető mennyire adott többletinformációt a témáról nagyon jó elég jó még elmegy nem jó 15 Mi a véleménye a Barátaim részről? * ((ass0_sq002.naok == "Y"))

16 Mi a véleménye a Fórumról? * ((ass0_sq003.naok == "Y")) 17 Mi a véleménye a recept feltöltése részről? * ((ass0_sq004.naok == "Y"))

18 Mi a véleménye az én receptem részről?* ((ass0_sq005.naok == "Y")) 19 Mi a véleménye a recept keresése részről? * ((ass0_sq006.naok == "Y"))

20 Mi a véleménye atáplálkozási naplóról? * ((ass0_sq007.naok == "Y")) 21 Mi a véleménye az Egészséges táplálkozás részről? * ((ass0_sq008.naok == "Y"))

22 Mi a véleménye az Étkezési kalkulátorról? * ((ass0_sq009.naok == "Y")) 23 Mi a véleménye az Étkezési kalkulátorról?* ((ass0_sq010.naok == "Y"))

24 Mi a véleménye a testindex számításról? * ((ass0_sq011.naok == "Y")) 25 Mi a véleménye a Csipőtől derékig részről? * ((ass0_sq012.naok == "Y"))

26 Mi a véleménye a csoportok részről?* ((ass0_sq013.naok == "Y")) 27 Mi a véleménye a Játékról? * ((ass0_sq014.naok == "Y")) fun graphic design navigation and control music

28 Jónak találja a My wall részt? Miért/miért nem? * ((ass0_sq001.naok == "Y")) Kérjük, csak az egyiket válassza: Igen Nem Megjegyzés: 29 Jónak találja a Barátaim részt? * ((ass0_sq002.naok == "Y")) 30 Jónak találja a Fórumot? * ((ass0_sq003.naok == "Y"))

31 Jónak találja a Recept feltöltése részt? * ((ass0_sq004.naok == "Y")) 32 Jónak találja az Én receptem részt?* ((ass0_sq005.naok == "Y")) 33 Jónak találja a Recept keresése részt? * ((ass0_sq006.naok == "Y"))

34 Jónak találja az Étkezési naplót? * ((ass0_sq007.naok == "Y")) 35 Jónak találja az Egészséges táplálkozás részt? * ((ass0_sq008.naok == "Y")) 36 Jónak találja az Étkezési kalkulátort? * ((ass0_sq009.naok == "Y"))

37 Jónak találja az Étkezési elemzést? * ((ass0_sq010.naok == "Y")) 38 Jónak találja a Testindex kiszámítását?* ((ass0_sq011.naok == "Y")) 39 Jónak találja a Csipőtől derékig részt? * ((ass0_sq012.naok == "Y"))

40 Hasznosnak találja a Csoportok részt? * ((ass0_sq013.naok == "Y")) 41 Javasolnáű másnak is a Játékot? * ((ass0_sq014.naok == "Y")) 42 Tetszett Önnek az, ahogyan megjelent a játékfigura külalakjában az Ön Étkezési naplójának az eredménye * ((ass0_sq014.naok == "Y")) egyáltalán nem egy kissé eléggé nagyon nem vettem észre semmi összefüggést

43 Melyik eszközt/tevékenységet értékeli a leghasznosabbnak, amiből a legtöbbet tanult? * Kérjük, csak egyet válasszon ki az alábbiakból: Forum Recept: recept feltöltése Recept: az én receptjeim Recept: recept keresése Étkezési napló Egészséges étkezés Étkezési kalkulátor Teszt: Étkezési elemzés Teszt: Testindex Teszt: Csípő-derék Csoportok Játék 44 Melyik rész tetszett a legjobban és miért? * Home: Profilom Home: Barátaim Forum Recept: recept feltöltése Recept: az én receptjeim Recept: recept keresése Étkezési napló Egészséges étkezés Étkezési kalkulátor Teszt: Étkezési elemzés Teszt: Testindex Teszt: Csípő-derék Csoportok Játék

45 Melyik rész tetszett a legkevésbé és miért? * Home: Profilom Home: Barátaim Forum Recept: recept feltöltése Recept: az én receptjeim Recept: recept keresése Étkezési napló Egészséges étkezés Étkezési kalkulátor Teszt: Étkezési elemzés Teszt: Testindex Teszt: Csípő-derék Csoportok Játék 46 Talált technikai vagy fordítással kapcsolatos hibákat a portálon? Kérjük, ide írja meg észrevételeit: 47 Megjegyzései, ötletei: Kérjük, válaszát ide írja: Segítségét köszönjük! 01.01.1970 01:00 A kérdőív elküldése Köszöjük, hogy kitöltötte a kérdőívet.