Használati utasítás Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Használati utasítás Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger"

Átírás

1 Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger A Lithofin MN alaptisztító egy enyhén lúgos (kb. PH 8,5), oldószermentes, sokoldalúan felhasználható koncentrátum nagy felületek tisztítására. Tulajdonságok: A Lithofin MN alaptisztító könnyen oldja a cementfátylat (polírozott felületnél), megsárgult padlószer ápolókat, önfény emulziókat, viaszt, olajat, zsírt, kormot, nikotint, diszperziós festéket stb., melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak. A Lithofin MN alaptisztító alkalmas erősen szennyezett csempe, Solnhofen-i lap, természetes kő (polírozott, mattcsiszolt, bányanyers felület) és betontermékek alaptisztítására, de enyhe szagú olaj és finomabb viasz eltávolítására is használható. Hígított formában mint alap és egyetemes tisztítószer műanyagra, lakkozott felületre stb. használható. Mindenhol, ahol zsírés olajeltávolításra van szükség, mint pl. az ipari és gépi tisztításban, garázsban, műhelyben stb., minden építőelemre, valamint a háztartásban is a Lithofin MN alaptisztító az ideális tisztítószer. A szennyeződéstől függően tisztán vagy vízzel 1:10 arányig hígítva vigyük fel Lithofin MN alaptisztítót. Közbe-közbe sikáljuk át, ne hagyjuk megszáradni. Koncentrátumként használva a sikálás után azonnal, hígított változatban 5 perc elteltével öblítsük le a felületet bő vízzel. Nagyobb hatékonyság elérése érdekében időnként kevés vizet adjunk hozzá és a felületet sikáljuk át még egyszer. A hatóidő lejárta után az oldatot távolítsuk el és bő vízzel öblítsük le. Erős szennyeződés esetén az eljárást ismételjük meg. Figyelmeztetés! Nagyon érzékeny felületek, mint pl. a gumi, PVC, némely műanyag, frissen lakkozott felületek megsérülhetnek. Előzőleg mindig próbáljuk ki egy kisebb, nem feltűnő helyen. Felvitelnél és utána jól szellőztessünk ki, valamint ajánljuk a gumikesztyű használatát. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. 3 évig felhasználható. Összetétel: Tenzid, parfümolaj, segédanyagok. UBA szám:

2 Lithofin MN egyetemes tisztító Lithofin MN - WEXA A Lithofin MN egyetemes tisztító egy univerzális tisztítókoncentrátum, sokoldalú felhasználási területtel. A tisztítókomponensek és a kíméletes oldószer kombinációjának köszönhetően sok tisztítási folyamat könnyen elvégezhető. Tulajdonságok: A Lithofin MN egyetemes tisztító könnyen oldja a régi viaszt, megsárgult padlószer ápolókat, selyemfényt, önfény emulziókat, olajat, zsírt, kormot, gumiés kátrányfoltot, diszperziós festéket stb., melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak. A Lithofin MN egyetemes tisztító alkalmas erősen szennyezett kerámia, csempe, Solnhofen-i lap, természetes kő, betontermékek, műanyag és lakkozott felület tisztítására. Enyhe szagú olaj és viaszeltávolító, de egy hosszabb hatóidő esetén oldószer eltávolítására is alkalmas. Hígított formában mint alap és egyetemes tisztítószer használható műanyagra, lakkozott felületre stb. Mindenhol, ahol zsír- és olajeltávolításra van szükség, mint pl. az ipari és gépi tisztításban, garázsban, műhelyben stb., minden építőelemre, valamint a háztartásban is a Lithofin MN egyetemes tisztító az ideális tisztítószer. A szennyeződéstől függően tisztán vagy vízzel 1:20 arányig hígítva vigyük fel a Lithofin MN egyetemes tisztítót, majd kefével oszlassuk el, 5-30 percig hagyjuk hatni. Közbe-közbe sikáljuk át, ne hagyjuk megszáradni. Nagyobb hatékonyság elérése érdekében időnként kevés vizet adjunk hozzá és sikáljuk át még egyszer. A hatóidő lejárta után az oldatot távolítsuk el és a felületet bő vízzel öblítsük le. Erős szennyeződés esetén az eljárást ismételjük meg. Figyelmeztetés! Oldószer-érzékeny felületek, mint pl. a gumi, PVC, némely műanyag, frissen lakkozott felületek megsérülhetnek. Előzőleg mindig próbáljuk ki egy kisebb, nem feltűnő helyen. Felvitelnél és utána jól szellőztessünk ki. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. 3 évig felhasználható. A felvitelnél és utána jól szellőztessünk ki. Száradás után az egészségre ártalmatlan. Összetétel: Tenzid, parfümolaj, foszfát, szénhidrogén, alkáliák, segédanyagok. UBA szám:

3 Lithofin MN oldószer Lithofin MN Lösefix A Lithofin MN oldószer egy trichlorethiléntől mentes, sokoldalúan felhasználható, oldószer alapú speciális tisztító. Tulajdonságok: A Lithofin MN oldószer könnyen oldja a kőápoló szereket, viaszt, kátrányt, aszfaltot, bitument, ragasztómaradékot, fugamaradványt, zsírt, olajat stb., melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak. A Lithofin MN oldószer alkalmas minden természetes és műkőre, mint pl. polírozott és csiszolt márványra, gránitra, mészkőre, travertinre, Solnhofen-i lapra, gress lapra, téglára, cotto burkolatra, kerámiára, csempére, klinkerre stb. Hígítatlanul vigyük fel a Lithofin MN oldószert a száraz felületre percig hagyjuk hatni, időnként kefével sikáljuk át. Ha a szennyeződés teljes mértékben feloldódott, egy kevés vizet adjunk hozzá, sikáljuk át még egyszer, majd a szennyeződést távolítsuk el és bő vízzel öblítsük le a felületet. Amennyiben nem minden szennyeződés oldódik fel, száradás után a munkafolyamatot ismételjük meg még egyszer. Figyelmeztetés! A 0 C alatti és a +20 C feletti burkolat hőmérsékletnél a Lithofin MN oldószer nem használható. Ha van padlófűtés, azt előzőleg kapcsoljuk ki. A lakkozott felületet, linóleumot, gumit és a műanyagot oldja. Feltétlenül próbáljuk ki egy kisebb, nem feltűnő helyen. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. Hűvös, száraz és zárt helyen. Gyermekek elől elzárandó. Felbontatlanul kb. 3 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségben jól ki kell szellőztetni vagy,,a típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. Összetétel: Tenzid, emulgátorok, oldószerek, szénhidrátok, segédanyagok. UBA szám:

4 Lithofin MN intenzív tisztító Lithofin MN - Intensivreiniger A Lithofin MN intenzív tisztító egy, a szerves szennyeződések eltávolítására alkalmas, sokoldalúan felhasználható, oldószer alapú speciális tisztító. Tulajdonságok: A Lithofin MN intenzív tisztító könnyen oldja a kővédő és a kőápoló szereket, viaszt, kátrányt, aszfaltot, bitument, ragasztómaradékot, zsírt, olajat, friss festéket, falazúrt és egyéb makacs szennyeződéseket, melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak. A Lithofin MN intenzív tisztító alkalmas minden polírozott, mattcsiszolt, bányanyers felületű természetes és műkőre, mint pl. márványra, gránitra, mészkőre, travertinre, Solnhofen-i lapra, betontermékekre, gress lapra, téglára, cottora, kerámiára, csempére, klinkerre stb. Hígítatlanul vigyük fel a Lithofin MN intenzív tisztítót a száraz felületre és kefével sikáljuk át percig hagyjuk hatni, majd egy kevés vizet adjunk hozzá, sikáljuk át még egyszer, majd a szennyeződést távolítsuk el és bő vízzel öblítsük le a felületet. Amennyiben nem minden szennyeződés oldódik fel, száradás után a munkafolyamatot ismételjük meg még egyszer. Figyelmeztetés! A 0 C alatti és a +20 C feletti burkolat hőmérsékletnél a Lithofin MN intenzív tisztító nem használható. Ha van padlófűtés, azt előzőleg kapcsoljuk ki. A frissen lakkozott felületet, linóleumot, gumit és a műanyagot megfogja. Feltétlenül próbáljuk ki egy kisebb, nem feltűnő helyen. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. 4 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni vagy,,a típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási- és élelmiszercikkeket távolítsuk el. Összetétel: Tenzid, szénhidrátok, segédanyagok. UBA szám:

5 Lithofin MN olaj- és viaszeltávolító Lithofin MN Oil-Ex A Lithofin MN olaj- és viaszeltávolító egy zselés paszta, a kő belsejében mélyen lerakódott szennyeződések eltávolítására. Tulajdonságok: A Lithofin MN olaj- és viaszeltávolító 2 cm mélységig oldja a régi és a friss viaszt, olajos és zsíros szennyeződéseket. A Lithofin MN olaj- és viaszeltávolító alkalmas minden természetes és műkőre, mint pl. márványra, gránitra, mészkőre, travertinre, Solnhofen-i lapra, gress lapra, téglára, cottora és egyéb kőburkolatra. Ideális konyhapult és garázsbejáró tisztítására. A Lithofin MN olaj- és viaszeltávolítót a megtisztított, száraz felületre vastagon kenjük fel, simító lapáttal gyengén dolgozzuk be, majd egy kb. 2 mm vastag réteget képezzünk. A pasztát fedjük le fóliával, hogy a száradási időt késleltessük és kb. 12 órán keresztül hagyjuk hatni. Teljes száradás után (a paszta fehér színű lesz) a fennmaradó szilárdanyagot seperjük le. Sötétebb színű természetes köveknél a pórusokban egy kevés por maradhat, mely idővel eltűnik, vagy azonnal a Lithofin MN alaptisztítóval könnyen eltávolítható. Mélyen lerakódott szennyeződéseknél a munkafolyamatot ismételjük meg. Figyelmeztetés! A 0 C alatti és a +20 C feletti burkolat hőmérsékletnél a Lithofin MN olaj- és viaszeltávolító nem használható. Ha van padlófűtés, azt előzőleg kapcsoljuk ki. Oldószer-érzékeny, lakkozott, műanyag, rétegelt burkolatra nem használható. Egyszeri felrakásnál kb. 2 mm vastagságban kb. 0,5 m 2 -nyi felülethez 250 millilitert adjunk. Összetétel: Hűvös, száraz és zárt helyen. Gyermekek elől elzárandó. Felbontatlanul kb. 2 évig felhasználható. Tűztől távol tartandó. Közelében tilos a dohányzás. Ne öntsük a lefolyóba. Csak jól szellőző helyen alkalmazzuk, vagy vegyünk fel,,a típusú védőmaszkot. Tesztbenzin, szárazanyag.

6 Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolító Lithofin MN - Zementschleierentferner A Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolító egy savtartalmú speciális tisztító, mely rozsdásodást gátló és tisztítást elősegítő komponenseket tartalmaz. Tulajdonságok: A Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolító oldja a habarcsmaradványt, cementfátylat, cementkivirágzást, kemény felszíni elszíneződéseket, rozsdát vízkövet, algák és moszatok által okozott szennyeződéseket, melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak. A vastartalmú kőzetet a rozsdával szemben ellenállóvá teszi. A Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolító alkalmas minden, savra nem érzékeny természetes és műkőre, betontermékekre, klinkertéglára, vastartalmú kőre, régi és új burkolatra. Polírozott és mattcsiszolt felületre nem használható. A tisztítandó felületet vízzel nedvesítsük be. A szennyeződés mértékétől függően 1:10 arányig vízzel hígítva vigyük fel a Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolítót és egyenletesen oszlassuk el. Néhány perc után kefével sikáljuk át és tartsuk nedvesen. A kemény maradékot súroljuk fel, majd a felületet bő vízzel mossuk le. Nem kielégítő eredménynél a tisztító eljárást ismételjük meg. Figyelmeztetés! Ismeretlen eredetű burkolat esetén egy kisebb, nem feltűnő helyen végezzünk próbát a Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolítóval. A fugaanyagnak min naposnak kell lennie, így megakadályozható a fugák megrongálódása. A helyiségben található eszközök, pl. lámpák, számítógép, tükör, klímaberendezés a szer, illetve a gőzök által rongálódhatnak, védelmükről gondoskodjunk. Ha a növényeknek a Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolítóval való kapcsolatba kerülése elkerülhetetlen, a tisztító munka után jól mossuk le őket. A Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolító műgyantakötéses fugaanyag, polírozott, mattcsiszolt, savérzékeny felület tisztítására alkalmatlan. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. 5 évig felhasználható. A Lithofin MN cement- és kivirágzáseltávolító savakat tartalmaz. Ingerli a bőrt és a szemet. Ha a szembe és a bőrre kerül, azonnal bő vízzel öblítsük ki, illetve le. Ajánlatos védőkesztyűt és szemüveget viselni. A helyiségeket jól szellőztessük ki vagy viseljünk,,b vagy,,e típusú védőmaszkot. Összetétel: Tenzid, savak, színanyagok, segédanyagok. UBA szám:

7 Lithofin MN cementfátyol eltávolító Lithofin MN - KUKÜ A Lithofin MN cementfátyol eltávolító egy nagyaktivitású, sokoldalúan felhasználható, savtartalmú speciális tisztítószer. Tulajdonságok: A Lithofin MN cementfátyol eltávolító oldja a habarcsmaradványt, cementfátylat, cementkivirágzást, kemény felszíni elszíneződéseket, rozsda- és vízkőlerakódást, algák és moszatok által okozott szennyeződéseket, melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak. A Lithofin MN cementfátyol eltávolító alkalmas minden saválló természetes és műkőre, betontermékekre, klinkertéglára, kerámiára, gress lapra. Polírozott és mattcsiszolt felületre nem használható. A tisztítandó felületet vízzel nedvesítsük be. A szennyeződés fajtájától és mértékétől függően 1:20 arányig vízzel hígítva vigyük fel Lithofin MN cementfátyol eltávolítót és egyenletesen oszlassuk el. Néhány perc után kefével sikáljuk át és tartsuk nedvesen. A kemény maradékot súroljuk fel, majd a felületet bő vízzel mossuk le. Nem kielégítő eredménynél a tisztító eljárást ismételjük meg. Egyes vastartalmú természetes kövek a rozsda miatt besárgulhatnak, a folt eltüntetéséhez Lithofin MN cement- és kivirágzás eltávolító használatát javasoljuk. Figyelmeztetés! Ismeretlen eredetű burkolat esetén egy kisebb, nem feltűnő helyen végezzünk próbát a Lithofin MN cementfátyol eltávolítóval. A fugaanyagnak min naposnak kell lennie, így megakadályozható a fugák megrongálódása. A helyiségben található eszközök, pl. lámpák, számítógép, tükör, klímaberendezés a szer, illetve a gőzök által rongálódhatnak, védelmükről gondoskodjunk. Ha a növényeknek a Lithofin MN cementfátyol eltávolítóval való kapcsolatba kerülése elkerülhetetlen, a tisztító munka után jól mossuk le őket. A Lithofin MN cementfátyol eltávolító műgyantakötéses fugaanyag, polírozott, mattcsiszolt, savérzékeny felület, vastartalmú természetes kövek tisztítására alkalmatlan. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. 5 évig felhasználható. A Lithofin MN cementfátyol eltávolító savakat tartalmaz. Ingerli a bőrt és a szemet. Ha a szembe és a bőrre kerül, azonnal bő vízzel öblítsük ki, illetve le. Ajánlatos védőkesztyűt és szemüveget viselni. A helyiségeket jól szellőztessük ki vagy viseljünk,,b vagy,,e típusú védőmaszkot. Összetétel: Tenzid, savak, illat- és segédanyagok. UBA szám:

8 Lithofin MN kőtisztító Lithofin MN - Steinrein A Lithofin MN kőtisztító egy univerzális, sokoldalúan felhasználható, semleges, klór- és savmentes speciális tisztítószer, kis felületek kezelésére. Tulajdonságok: A Lithofin MN kőtisztító oldja a különböző felületi szennyeződéseket, kiváltképp a növények okozta sötét és zöld elszíneződéseket, lerakódásokat, amik pl. egy fa alatti burkolaton keletkezhetnek. Néhány nap után a feloldott szennyeződéseket az eső könnyen lemossa, vagy vízzel könnyen lemoshatóak. A Lithofin MN kőtisztítót megelőzésként is használhatjuk, a kezelt felület 1 éven át szennyeződésmentes marad. A Lithofin MN kőtisztítót kültéri használatra javasoljuk természetes kőre, betontermékekre, mint pl. sírkőre, szoborra, lépcsőre és egyéb burkolatokra. A Lithofin MN kőtisztítót száraz, esőmentes időjárás esetén alkalmazzuk. A flakon szórófejét állítsuk a,,sprühen (,,Nyitva ) feliratra, majd a tisztítandó felületet szórjuk be vele. Néhány nap múlva a szennyeződés feloldódik, amit egy kefével való átdörzsölés után vízzel könnyen eltávolíthatunk, vagy amit az idő folyamán az eső egyszerűen lemos. Erős szennyeződés esetén a Lithofin MN erős kőtisztító használatát javasoljuk, majd megelőzés céljából a Lithofin MN kőtisztító évenkénti alkalmazását. Figyelmeztetés! A Lithofin MN kőtisztító +5 C és +25 C közötti burkolat hőmérséklet esetén használható, úgy, hogy pár napig a vízzel való érintkezést kerüljük el. Ha a növényeknek a Lithofin MN kőtisztítóval való kapcsolatba kerülése elkerülhetetlen, a tisztító munka után jól mossuk le őket. A szennyeződés mértékétől függően kb. 6-8 m 2 /0,5 liter. 5 évig felhasználható. Ha a Lithofin MN kőtisztító szembe kerül, mossuk ki, a munkafolyamat végén mossunk kezet. Összetétel: Tenzid, segédanyagok. UBA szám:

9 Lithofin MN erős kőtisztító Lithofin MN Steinrein,,S A Lithofin MN erős kőtisztító egy nagyaktivitású, klór- és savtartalmú speciális tisztítószer, kis felületek kezelésére. Tulajdonságok: A Lithofin MN erős kőtisztító azonnal oldja a különböző makacs felületi szennyeződéseket, kiváltképp a növények, levelek okozta sötét és zöld elszíneződéseket, lerakódásokat, mohásodást, algásodást, melyek ezután vízzel könnyen lemoshatóak, miközben a burkolatot nem károsítja. A friss szennyeződések lerakódásának mértékét hónapokig lecsökkenti. A Lithofin MN erős kőtisztítót kültéri használatra javasoljuk természetes kőre, betontermékekre, mint pl. sírkőre, szoborra, lépcsőre és egyéb burkolatokra, valamint alkalmas a szilikon fugákra lerakódott penész tisztítására is. A Lithofin MN erős kőtisztító flakonjának szórófejét állítsuk a,,sprühen (,,Nyitva ) feliratra, majd a száraz, tisztítandó felületet szórjuk be vele. Kb. 10 perc múlva egy kefével sikáljuk át, majd ismét szórjuk be a szerrel. Újabb 10 perc eltelte után, víz hozzáadása mellett, sikálás közben mossuk le a felületet. Erős szennyeződés esetén a Lithofin MN erős kőtisztító ismételt, hosszabb hatóidő melletti alkalmazását javasoljuk. Megelőzés céljára ideális a Lithofin MN erős kőtisztító évenkénti használata. Figyelmeztetés! A Lithofin MN erős kőtisztítót egy kisebb, kevésbé látszó felületen próbáljuk ki. Kerüljük a szer növényekkel, textíliával, fémmel, fával való érintkezését, használat előtt takarjuk le. A szennyeződés mértékétől függően kb. 3-5 m 2 /0,5 liter. Hűvös, száraz és zárt helyen. Gyermekek elől elzárandó. A Lithofin MN erős kőtisztító ingerli a szemet és a bőrt. Más savakkal, termékekkel nem keverhető, a keletkező gázt ne lélegezzük be. Csak megfelelő szellőztetés mellett használható. Összetétel: Tenzid, nátrium-hypoklorid, segédanyagok. UBA szám:

10 Lithofin MN algaeltávolító Lithofin MN ALLEX A Lithofin MN algaeltávolító egy sokoldalúan felhasználható, semleges, klórés savmentes, vízzel hígítható speciális tisztítószer, nagy felületek kezelésére. Tulajdonságok: A Lithofin MN algaeltávolító oldja az általános, növények és a fák okozta sötét és zöld felületi szennyeződéseket, elszíneződéseket, megakadályozza a csúszós, zöld lerakódások kialakulását, használatával a kezelt felület 1 éven át szennyeződésmentes marad. A Lithofin MN algaeltávolítót kültéri használatra javasoljuk természetes kőre, betontermékekre, klinkerre, vakolatra, tetőre, fakerítésre, márnikőre, sírkőre, szoborra, lépcsőre, teraszra és egyéb burkolatokra. A Lithofin MN algaeltávolítót száraz, esőmentes időjárás esetén alkalmazzuk, de a kezelt felületet minimum 4 órán át védjük az esőtől. A szennyeződés mértékétől függően Lithofin MN algaeltávolítót vízzel 1:10 1:20 arányig hígítva jutassuk a száraz, de nem átforrósodott burkolatra. Kisebb felülethez a hígított szert öntsük egy szórófejes flakonba, nagyobb felület esetén egy öntözőkannába vagy permetezőbe. Néhány nap után a felület világos, tiszta és szennyeződésmentes lesz. A felesleges szert a következő esőzés maradéktalanul eltávolítja. Erős, fekete szennyeződés esetén a Lithofin MN kültéri tisztító használatát javasoljuk, majd megelőzés céljából a Lithofin MN algaeltávolító évenkénti alkalmazását. Figyelmeztetés! A Lithofin MN algaeltávolító nem mérgező, ennek ellenére, ha a növényzetre kerül, bő vízzel mossuk le. Alkalmazása +10 C és +25 C közötti burkolat hőmérsékletnél javasolt. A szennyeződés mértékétől függően kb m 2 /liter. Hűvös, száraz és zárt helyen. Gyermekek elől elzárandó. Felbontatlanul kb. 5 évig felhasználható. A Lithofin MN algaeltávolító alkalmazása során használjunk védőruházatot, védőkesztyűt és védőszemüveget. Ha a szer szembe kerül, azt bő vízzel mossuk ki. Összetétel: Tenzid, segédanyagok. UBA szám:

11 Lithofin MN kültéri tisztító Lithofin MN Auβenreiniger A Lithofin MN kültéri tisztító egy nagyaktivitású, klórtartalmú speciális tisztítószer, nagy felületek kezelésére. Tulajdonságok: A Lithofin MN kültéri tisztító gyorsan és alaposan oldja az általános, növények és a fák okozta sötét, makacs felületi szennyeződéseket, elszíneződéseket, mint pl. az algák, moszatok, gombák okozta szennyeződéseket, penészt, miközben a burkolatot nem károsítja. A szerzett elszíneződések, pl. kávé, cola, vörösbor, gyümölcsfoltok halványítására is alkalmas. A friss szennyeződések lerakódásának mértékét hónapokig lecsökkenti. A Lithofin MN kültéri tisztítót kültéri használatra javasoljuk természetes kőre, betontermékekre, csempére, fára, sírkőre, szoborra, lépcsőre, teraszra és egyéb burkolatokra, valamint alkalmas a szilikon fugákra lerakódott penész tisztítására is. A Lithofin MN kültéri tisztítót száraz, esőmentes időjárás esetén alkalmazzuk, de a kezelt felületet minimum 4 órán át védjük az esőtől. A Lithofin MN kültéri tisztítót hígítatlanul, kerti permetezőgép segítségével permetezzük a nem felforrósodott felületre és egy éjszakán át hagyjuk hatni. Másnap víz hozzáadásával, kefével sikáljuk át a kezelt felületet. A felesleges szert a következő esőzés maradéktalanul eltávolítja, vagy a gyorsabb eredmény elérése érdekében vízzel öblítsük le. Nagyon makacs szennyeződés esetén a folyamatot ismételjük meg, míg gyengébb szennyeződésnél elegendő egy 15 perces hatóidő. Megelőzés céljából javasoljuk a Lithofin MN algaeltávolító évenkénti alkalmazását. Figyelmeztetés! A Lithofin MN kültéri tisztító egy kisebb, kevésbé látszó felületen próbáljuk ki. Kerüljük a szer növényekkel, textíliával, fémmel, fával való érintkezését, használat előtt takarjuk le. Alkalmazása +10 C és +22 C közötti burkolat hőmérsékletnél javasolt. A szennyeződés mértékétől függően kb. 15 m 2 -ig/liter. Hűvös, száraz és zárt helyen. Gyermekek elől elzárandó. A Lithofin MN kültéri tisztító ingerli a szemet és a bőrt. Más savakkal, termékekkel nem keverhető, a keletkező gázt ne lélegezzük be. Csak megfelelő szellőztetés mellett használható. Összetétel: Tenzid, nátriumklorid, segédanyagok. UBA szám:

Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz

Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz Leírás: Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz A Lithofin MN szilán impregnáló egy kiváló minőségű, időjárásálló, szilánsziloxán tartalmú impregnálószer. Tulajdonságok:

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

Tisztító-, ápoló- és impregnálószerek

Tisztító-, ápoló- és impregnálószerek Általános tisztítóanyagok Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BIR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon,

Részletesebben

Kapcsoljon a Colocurára!

Kapcsoljon a Colocurára! www.murexin.com Kapcsoljon a Colocurára! A Murexin új Tisztítás- és ápolás termékprogramját a felületek hatásos és illatos kezelésére ajánljuk. És minden csillog-villog! Az új Colocura tisztító- és ápolóprogrammal

Részletesebben

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer padlók Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva különböző tisztítószereket fejlesztettünk ki padlólapokhoz, kő- és fapadlókhoz. Termékeink hatékony és hosszantartó tisztaságot biztosítanak. kézi tisztítás Clinex

Részletesebben

Tisztító- és ápolószerek

Tisztító- és ápolószerek Általános tisztítóanyagok 711 Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BIR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen,

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Tisztító- és ápolószerek magánháztartások részére.

Tisztító- és ápolószerek magánháztartások részére. A Kärcher tisztítószereket pontosan a készülékekhez fejlesztjük. Ez nemcsak optimális tisztítási eredményt biztosít, hanem vizet, időt és energiát takarít meg. A könnyű biológiai lebonthatóság pedig magától

Részletesebben

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán stb. található

Részletesebben

ALUSIL- ALUMINIUM. Jellemzők

ALUSIL- ALUMINIUM. Jellemzők 1 ALUSIL- ALUMINIUM Alusil csillogó, mikronizált alumínium spray, ami ideális mindenféle alumínium tárgy védelmére (pl. keretek, ajtók, karosszéria stb.) Felületkezelt anyagokat megvéd az oxidációtól.

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből - Műszaki paraméterek

Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből - Műszaki paraméterek Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből A Jura mészkő, mivel természetes kőzet, nem azonos színű, mindegyik könyöklő egyedi darab. Ebből következően a mintázottsága széles skálán mozog, valamint a

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok tisztítása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán stb. található

Részletesebben

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK A Kärcher több, mint 30 éve különös hangsúlyt fektet a fejlesztés, a nyersanyag-kiválasztás és a tisztító- és ápolószerek gyártása során a környezet

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

A 2K fertőtlenítő rendszer

A 2K fertőtlenítő rendszer A 2K fertőtlenítő rendszer A Kärcher kidolgozott praktikus rendszermegoldást kínál istállók, fejőállások, tejkamrák, mezőgazdasági épületek és gépek tisztítására és fertőtlenítésére Célcsoportok Sertéshízlaldák

Részletesebben

ASonic ultrahangos tisztító

ASonic ultrahangos tisztító ASonic HOME ultrahangos tisztítók Az ASonic HOME sorozat készülékeit elsősorban háztartási használatra szánták, azonban bárhol felhasználhatók, ahol a kapacitásuk és teljesítményük elegendőnek bizonyul

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

MESTER Erőmester Szerelési Ragasztó

MESTER Erőmester Szerelési Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 7 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: - Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ!

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ! A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás

TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK Tisztítás Védelem Ápolás www.moellerstonecare.eu www.flemann.com A kőápolás feladatai Tisztítás Védelem Ápolás

Részletesebben

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Minőség, kiváló áron 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HO PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft.

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út külterület (Pf. 46.) 26-567-600 26-567-601 e-mail: headoffice@weber-terranova.hu www.weber-terranova.hu Menjen biztosra! Színes

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

A Nanocolltech Kft. által kidolgozott komplex folyadékok alkalmazása a graffiti festékek eltávolításában

A Nanocolltech Kft. által kidolgozott komplex folyadékok alkalmazása a graffiti festékek eltávolításában A Nanocolltech Kft. által kidolgozott komplex folyadékok alkalmazása a graffiti festékek eltávolításában 1. Graffiti falfesték eltávolítása vakolt fal felületérıl A Szegedi Tudományegyetem Irínyi épülettömbje,

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. VESZÉLYESSÉG SZERINTI BESOROLÁS

1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. VESZÉLYESSÉG SZERINTI BESOROLÁS CEMENTES HABARCSOK Oldal: 1 / 5 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 TERMÉKAZONOSÍTÓ: CEMENTES HABARCSOK PIRAMIS csempe- és járólap-ragasztó (Standard, Beltéri, Fagyálló, Flexibilis) PIRAMIS polisztirol

Részletesebben

Cím: Tel.: Összetétele: Glicerin 56-81-5 250 ml

Cím: Tel.: Összetétele: Glicerin 56-81-5 250 ml Verzió: 03 Kiadás dátuma: 01/01/06 Nyomtatás dátuma: 2006.04.20 1. Vegyianyag neve, gyártó és forgalmazó cég adatai Anyag vagy készítmény neve: CAS szám: EU szám: Cikkszám: 36981 Gyártó és forgalmazó cég

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Kálium-dikromát cc. kénsavas oldata 65272-71-1. Cím: Tel.:

Kálium-dikromát cc. kénsavas oldata 65272-71-1. Cím: Tel.: Verzió: 01 Kiadás dátuma: 01/01/06 Nyomtatás dátuma: 2006.04.20 1. Vegyianyag neve, gyártó és forgalmazó cég adatai Anyag vagy készítmény neve: Szinonim név: CAS szám: EU szám: Cikkszám: Kálium-dikromát

Részletesebben

Alkalmazási példák Nedvszívó kerámialap (toszkán cotto, terrakotta, stb.) burkolatú padlók kezelése;

Alkalmazási példák Nedvszívó kerámialap (toszkán cotto, terrakotta, stb.) burkolatú padlók kezelése; Keraseal Impregnálószer porózus burkolólapokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET A Keraseal beltéri porózus burkolólapok, porózus lapok közti fugák, természetes kövek, homlokzatburkoló téglák és fugák foltosodás, kivirágzás,

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Szilikagél, narancssárga

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. Szilikagél, narancssárga Verzió: 04 Felülvizsgálva: 2015.11.23 Nyomtatás dátuma:2015.11.23 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Anyag vagy keverék neve: CAS szám: EU szám: Termék

Részletesebben

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013. (III. 28.) NGM rendelet által módosított szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 32 853 03 Tisztítás-technológiai

Részletesebben

Kézvédelmi program LORDIN

Kézvédelmi program LORDIN Kézvédelmi program LORDIN Felhasználási területek Szakterületek Anyagok Munka előtt és közben Munka előtt és után Munka után Építőipar cement, gipsz, mész, LORDIN protect F malter, beton Irodák és normál

Részletesebben

3M Novec tisztító aeroszolok

3M Novec tisztító aeroszolok 3M Novec tisztító aeroszolok Megbízható tisztítás Közös jellemzők Széleskörű felhasználási terület Enyhe felületi szennyeződések esetére Közepesen erős felületi szennyeződések esetére Erőteljes felületi

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Smart Mix Pro. A világ első tasakos adagolórendszere

Smart Mix Pro. A világ első tasakos adagolórendszere Smart Mix Pro A világ első tasakos adagolórendszere A Smart Mix Pro a kisebb helyszíneken is elérhetővé teszi a professzionális takarítási eredményeket. A korlátozott tárolóhellyel és költségvetéssel rendelkező

Részletesebben

Gyengén agresszív oldatokkal kapcsolatban álló beton tárolók és cementanyagú felületek bevonása.

Gyengén agresszív oldatokkal kapcsolatban álló beton tárolók és cementanyagú felületek bevonása. Isamite Oldószeres bitumenes védőbevonat ALKALMAZÁSI TERÜLET Beton alaptestek szigetelése. Víztározók és fém felületek rozsdamentes festéke. A Plastimul vagy Plastisol 1-gyel kezelt felületek alapozása.

Részletesebben

Probiotkius környezetstabilizáló termék

Probiotkius környezetstabilizáló termék ProBio Fürdőtisztító A ProBio Fürdőtisztító nagy hatékonyságú folyékony halmazállapotú ökológiai termék, ami vizes helyiségek takarításához lett kifejlesztve. Nem tartalmaz mesterséges alkotórészeket,

Részletesebben

JAVASLATOK Ne használja a Planitop 520-at rétegenként 3 mm-nél nagyobb vastagságban.

JAVASLATOK Ne használja a Planitop 520-at rétegenként 3 mm-nél nagyobb vastagságban. Planitop 520 Mész-cement bázisú sima felületképző simítóanyag bel- és kültéri vakolatokra, nedves a nedvesre eljárással történő feldolgozáshoz 3 mm rétegvastagságig ALKALMAZÁSI TERÜLET Durva felületű hagyományos

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

Padlótis z títás. P ad l ó t i s z t ít á s. GRES CLEAN greslap tisztító GENOP

Padlótis z títás. P ad l ó t i s z t ít á s. GRES CLEAN greslap tisztító GENOP GRES CLEAN greslap tisztító Speciális termék kőporcelán padlók és mikroporózus felületek tisztítására. A mikropórusokból kiválóan eltávolítja az olajat és a zsírt. Nem károsítja a felületeket és ragyogóvá

Részletesebben

H2O kád beépítési és karbantartási útmutató

H2O kád beépítési és karbantartási útmutató H2O kád beépítési és karbantartási útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok éven át nagy megelégedettséggel tudja majd használni termékünket. Általános tudnivalók: - Beépítés

Részletesebben

Silestone & ECO Line Colour Series. Használat és ápolás. On Top

Silestone & ECO Line Colour Series. Használat és ápolás. On Top Használat és ápolás Silestone & ECO Line Colour Series HU Használat és ápolás On Top HU A Silestone és az Eco Line Colour sorozatok használata és ápolása Általános Használati tanácsok Rutin tisztítás

Részletesebben

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre.

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. Aquaflex Roof Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. ALKALMAZÁSI TERÜLET Vízszigetelésre: lapostetőkön erkélyeken és teraszokon

Részletesebben

Jura mészkő padlólap, falburkolat és homlokzatburkolat. Jura mészkő padlólap, falburkolat és homlokzatburkolat - Műszaki paraméterek

Jura mészkő padlólap, falburkolat és homlokzatburkolat. Jura mészkő padlólap, falburkolat és homlokzatburkolat - Műszaki paraméterek Jura mészkő padlólap, falburkolat és homlokzatburkolat A "német Süttői mészkő" Magyarországon. Kemény, polírozható mészkő, amit az Altmühl völgyében - a márványhoz hasonlóan tömbökben - bányásznak és különféle

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Az Epo-trend Kft. Radcon Fo Radcon F rmula # 7 vízszigetel ő rendsze endsz r

Az Epo-trend Kft. Radcon Fo Radcon F rmula # 7 vízszigetel ő rendsze endsz r Az Epo-trend Kft. bemutatja Radcon Formula # 7 vízszigetelő rendszer Tartalomjegyzék ELSŐ RÉSZ A kivitelezési folyamat (4-8 dia). A kivitelezési folyamat összefoglalása MÁSODIK RÉSZ A kivitelezés részletes

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

MaxBrillance univerzális zsíroldó 5 liter Készült:2012. február 18. Változat: 1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP

MaxBrillance univerzális zsíroldó 5 liter Készült:2012. február 18. Változat: 1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP Készült:2012 február 18 Változat: 10 BIZTONSÁGI ADATLAP MaxBrillance univerzális zsíroldó 5 liter 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint 1 SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Tömítő üvegezéshez Leírás, Alkalmazás, Tesztelés

Tömítő üvegezéshez Leírás, Alkalmazás, Tesztelés TYTAN INDUSTRY O 24 SZILIKON TYTAN INDUSTRY O 24 SZILIKON ABLAK ÉS AJTÓHOZ termék neutrális tömítő üvegezéshez és egyéb időjárásálló alkalmazásokhoz. Nedvesség hatására köt, kemény, tartós tömítést nyújtva

Részletesebben

Papanicolaou B-oldat

Papanicolaou B-oldat Verzió: 01 Kiadás dátuma: 01/01/06 Nyomtatás dátuma: 2006.04.20 1. Vegyianyag neve, gyártó és forgalmazó cég adatai Anyag vagy készítmény neve: Szinonim név: CAS szám: EU szám: Cikkszám: Orange G oldat

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ ÚJ TISZTÍTÓSZER TERMÉKCSALÁDUNKKAL EGYSZERŰEN GONDOSKODHAT KÉSZÜLÉKEIRŐL, HOGY AZOK SOKÁIG HATÉKONYAN MŰKÖDJENEK Főzőlap és rozsdamentes acélfelület tisztítószerek 4

Részletesebben

PCI SCHWIMMBADFUGE Vegyszerálló epoxigyanta fugahabarcs kerámiaburkolatokhoz, a tartós vízterhelésnek kitett terekben

PCI SCHWIMMBADFUGE Vegyszerálló epoxigyanta fugahabarcs kerámiaburkolatokhoz, a tartós vízterhelésnek kitett terekben MŰSZAKI ADATLAP PCI SCHWIMMBADFUGE Vegyszerálló epoxigyanta fugahabarcs kerámiaburkolatokhoz, a tartós vízterhelésnek kitett terekben Termékismertető: 164 PCI-kiadás: 2000. 03 Fordítás-aktualizálás: 2000.

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása.

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása. [Mapei logó] Eco Prim Grip [emblémák] Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú vizesdiszperziós tapadásfokozó

Részletesebben

ÁRLISTA. 3M Pad és Easy Clean

ÁRLISTA. 3M Pad és Easy Clean ÁRLISTA 3M Pad és Easy Clean Nortek Kft. 1047 Budapest, Fóti út 73. Tel: +36 1 788 3607 Mobil: +36 30 419 2055 Fax: +36 1 221 6661 www.nortek.hu nortek@nortek.hu Érvényes: 2009. március 5.-tıl visszavonásig!

Részletesebben

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek bott munkalapok Vörös bükk munkalap Tömör bükk Anyag Felső oldal Alsó oldal tömör bükk olajozott olajozott 30, 40, 50 mm natúr bükk ellenáll a víznek, az olajoknak, a savaknak és a vegyszereknek nagy kopásállóságú

Részletesebben

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú!

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! Építőanyagok 4x4 4 oldal évente 4x - Sopro Technik hírlevél: 4 oldal évente 4x - Sopro Technik FUGÁN A siker a múlik! A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! KÜLÖN A kerámia burkolatok

Részletesebben

Kerapoxy Design 14 ÚJ SZIN

Kerapoxy Design 14 ÚJ SZIN EN 12004 EURÓPAI SZABVÁNYNAK MEGFELELŐEN REAKTÍV GYANTA RAGASZTÓK KERÁMIA BURKOLATOKHOZ EN 13888 EURÓPAI SZABVÁNYNAK MEGFELELŐEN REAKTÍV GYANTAALAPÚ FUGÁZÓ Kerapoxy Design EN 12004 Kétkomponensű, dekoratív,

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

Szálerősített cementhabarcs rugalmas vízszigeteléshez és betonvédelemhez

Szálerősített cementhabarcs rugalmas vízszigeteléshez és betonvédelemhez Construction Termék Adatlap Kiadás dátuma: 2015/09/21 Termékazonosító szám: 02 07 01 01 002 0 000043 Szálerősített cementhabarcs rugalmas vízszigeteléshez és betonvédelemhez Termékleírás A Sikalastic -152

Részletesebben

1. Vegyianyag neve, gyártó / forgalmazó cég adatai. Perjódsav. Reanal Gyógyszer- és Finomvegyszergyár Zrt. 2. Veszélyesség szerinti besorolás

1. Vegyianyag neve, gyártó / forgalmazó cég adatai. Perjódsav. Reanal Gyógyszer- és Finomvegyszergyár Zrt. 2. Veszélyesség szerinti besorolás Verzió: 07 Felülvizsgálva: 2014.02.20 Nyomtatás dátuma: 2014.02.20 1. Vegyianyag neve, gyártó / forgalmazó cég adatai 1.1. Vegyianyag azonosítása Anyag vagy készítmény neve: REACH szám: 05-2115617186-48-000

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés Clin ablaktisztító A Clin ablak-és felülettisztítók a csíkmentesen ragyogás szakértőjeként biztosítják Önnek a hosszantartó csillogást - időigényes és fárasztó tisztítás nélkül. Speciális szórófeje nemcsak

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés Clin ablaktisztító A Clin ablak-és felülettisztítók a csíkmentesen ragyogás szakértőjeként biztosítják Önnek a hosszantartó csillogást - időigényes és fárasztó tisztítás nélkül. Speciális szórófeje nemcsak

Részletesebben

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 Vidítsa fel ügyfeleit Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 és ápolja berendezésüket! A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés: javítja a hatékonyságot, (különösen a hőátadást); megelőzi

Részletesebben

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító

JProducts Limited. ames. Használati utasítás. Ultrahangos tisztító ames JProducts Limited Ultrahangos tisztító Használati utasítás Útmutató: Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Az ultrahangos tisztításegy egyedülálló technológia. Az ultrahang apró buborékok millióit

Részletesebben

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas.

Növeli a nyúlóképességet, a vízállóságot és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást; Csökkenti a vízáteresztı képességet és kiválóan rugalmas. ASOPLAST-MZ Cikkszám: 2 02222 Kötıanyag - Esztrich- és habarcsadalék Jellemzıi: Az ASOPLAST-MZ nem szappanosítható ragasztó adalékanyag; Acetát-, valamint lágyítóanyag-mentes; Nem korrozív; Az ASOPLAST-MZ

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. ápolása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. ápolása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok ápolása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

Liquid tömítőanyagok Liquid ápolószerek

Liquid tömítőanyagok Liquid ápolószerek Liquid ápolószerek Termékprogram Gebo Liquid tömítőanyagok gázcirkókhoz, fűtőberendezésekhez és kazánokhoz Liquid Micro Legfeljebb napi 10 l vízveszteségû gázcirkók tömítésére alkalmas 186. oldal Liquid

Részletesebben

Max. raktárhômérséklet: 25 C

Max. raktárhômérséklet: 25 C Mûszaki Információ Disbon Nr. 204 Disbothan 204 Silikon-Fugendicht 204 Elasztikus szilikonos fugázó szaniterekhez Szaniter és nedves felületek fugázásához Beltéri csomópontok fugázásához Gépjármûvek, lakókocsik,

Részletesebben

Előkevert, puccolán hatású drénhabarcs hagyományos kövezett burkolatok fektetésére szolgáló esztrichek készítéséhez

Előkevert, puccolán hatású drénhabarcs hagyományos kövezett burkolatok fektetésére szolgáló esztrichek készítéséhez Mapedrain Mortar Előkevert, puccolán hatású drénhabarcs hagyományos kövezett burkolatok fektetésére szolgáló esztrichek készítéséhez ALKALMAZÁSI TERÜLET Porfír kockákból készített hagyományos kültéri kövezett

Részletesebben

DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5

DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 MŰSZAKI ADATLAP 10.01.08-HUN DEKORATÍV VAKOLATOK DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 1. Leírás, alkalmazás A DÖRZSÖLT SZILIKONOS VAKOLAT 2.0 és 2.5 szilikonos és egyéb polimer kötések kombinációján

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ!

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ! A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz

Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz Keracolor GG Fokozott terhelhetőségű, polimerrel módosított, cementkötésű fugázóhabarcs 4 15 mm széles fugahézagokhoz MSZ EN 13888 SZERINTI BESOROLÁS A Keracolor GG CG2 osztály szerinti fokozott terhelhetőségű

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 981A Infravörös termométer TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Figyelmeztetés... 2 3. Működési leírás... 3 4. Mérés menete... 3 5. Karbantartás... 4 6. Megjegyzések... 4 7. Tulajdonságok...

Részletesebben

JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója

JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója MŰSZAKI ADATLAP 11.01.08-HUN ÉPÍTŐIPARI RAGASZTÓK EPS RAGASZTÓHABARCS JUBIZOL homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolata és ragasztója 1. Leírás, alkalmazás Az EPS RAGASZTÓHABARCS a JUBIZOL EPS homlokzati

Részletesebben

Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország

Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország Biztonsági adatlap Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy készítmény azonosítása

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető A-Clean Acid Sampon Személygépjármű tisztítás A-Clean Superfoam Bio A-Clean Autosampon Mindenfajta közlekedési eszköz tisztítására alkalmas BIO tisztítószer. Kézi,

Részletesebben

MAESTRO PARKETTA PROGRAM

MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO PARKETTA PROGRAM 1 MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO RÉTEGRENDEK A HIBÁTLAN MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MAESTRO beton alapozó MAESTRO PU alapozó MAESTRO klasszikus parkettaragasztó

Részletesebben

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Az épületek nedvesség elleni védelme kulcsfontosságú az építkezések és a felújítások során. A Weber nemzetközi tapasztalatának

Részletesebben

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, átfesthető, vastagrétegű, poliamiddal térhálósodó epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - általánosan használható, vastagrétegű

Részletesebben