TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. generáció. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. generáció. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24"

Átírás

1 TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. generáció Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24

2 KÖRNYEZETSZENNYEZÉS OKOZTA PROBLÉMÁK PARAZITÁK MIKOROORGANIZMUSOK BAKTÉRIUM Mindannyian szeretjük a friss gyümölcsöket és zöldségeket, azonban érdemes tudni, hogy ha a mikroszkóp alatt vizsgáljuk a felületüket, betegségeket okozó baktériumokat, mikroorganizmusokat és egyéb kártékony, láthatatlan kórokozókat találhatunk. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24

3 KÖRNYEZETSZENNYEZÉS OKOZTA PROBLÉMÁK Akut és krónikus mérgezés Daganatos megbetegedések Átadás a következő generációnak Betegségek és fertőzések Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24

4 KÖRNYEZETSZENNYEZÉS OKOZTA PROBLÉMÁK A civilizáció ugrásszerű fejlődése szinte maradéktalanul kielégíti anyagi szükségleteinket, ugyanakkor számos veszélyt is tartogat egészségünk számára. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Naponta fogyasztott élelmiszereink: a zöldségek, gyümölcsök, rizs, hús, sőt a tenger gyümölcsei is rengeteg növényvédőszert, vegyi fertőtlenítőt és egyéb egészségre ártalmas anyagot tartalmaznak. Habár ezek kártékony hatása szervezetünkre rövid távon kimutathatatlan, hosszú távon mégis gyengítik immunrendszerünket és egészségünket, sőt a kellemetlen következményeket még az utánunk következő generációnak is átadhatjuk A felújított lakásban terjengő formaldehidszag, a konyhai- és evőeszközökön, gyermekek tejes üvegében, játékain burjánzó baktériumok mind aláássák szervezetünk ellenállóképességét. A kérdés az, mit tehetünk mi, hogy javítsunk saját körülményeinken?

5 KÖRNYEZETSZENNYEZÉS OKOZTA PROBLÉMÁK Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24. Az agráriparban növényvédőszereket használnak a kártevők megfékezésére, a növények védelmére és növekedésük szabályozására fajta növényvédőszert regisztráltak világszerte, azonban mindössze 300 fajta vegyszert használnak általában. További három földszennyeződés például a biológiai eredetű szennyeződések, a városi (ember általi hulladékok, valamint orvosi egységek maradványai, melyek nagyszámú patogént (kórós) anyagot tartalmaznak.

6 MI AZ ÓZON (O 3 )? Az ózon egy erősen oxidatív gáz, mely eggyel több aktív oxigén atomot tartalmaz, mint az élethez szükséges oxigén. Az ózon megsemmisíti a baktériumok, vírusok és egyéb mikroorganizmusok biológiai szerkezetét, így semlegesíti azokat, fertőtlenít, valamint tisztítja és frissen tartja a levegőt. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24.

7 AZ ÉLELMISZEREK FERTŐTLENÍTÉSE A TIENS 2. generációs DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék által kibocsátott ózon vízzel reakcióba lépve ózonizált vizet kapunk, amely nagyon erős sterilizáló hatású, teljesen fertőtleníti az ételek felszínét, így biztonsággal fogyaszthatóvá, használhatóvá válnak. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24.

8 KELLEMES KÖRNYEZET A kellemetlen szagokat elsősorban az ammónia, metán és metil-szulfid okozza. A TIENS 2. generációs DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék ózónt bocsát ki, amely oxigenizálja ezek alkotóelemeit, így azok nem lesznek kártékonyak és a kellemetlen szagokat felváltja a kellemes, friss levegő. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24.

9 MIRE HASZNÁLHATJUK AZ ÓZONT? Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24. Elpusztítja a baktériumokat és eltávolítja a gyümölcsök, zöldségek felszínére tapadt növényvédőszereket, valamint a hormonmaradványokat a húsokban, így javítja minőségüket, ízüket és meghosszabbítja frissességüket. Tisztítja és oxigénnel dúsítja a vizet, ami ezáltal könnyebben felhasználhatóvá válik a szervezet számára. Az ózonnal kezelt víz segít enyhíteni az olyan bőrproblémákat, mint a gombás fertőzés. Tisztítja a levegőt, megfékezi a káros baktériumok, gombák és az atkák elszaporodását. Sterilizálja az evőeszközöket, üvegeket, törölközőket és ruhaneműket. Semlegesíti (és nem csak elfedi!) az olyan kellemetlen (szerves és szervetlen) szagokat is, mint például a háziállatok szaga vagy cigarettafüst.

10 Az egészséges élet védelmezője & Természetes sterilizáló TIENS DICHO GYÜMÖLCS- & ZÖLDSÉGTISZTÍTÓ NATURAL O 3 Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24.

11 Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24. Változtasd meg az életkörülményeidet!

12 TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. generáció Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Nagy mennyiségű ózon kibocsátásával, a TIENS 2. generációs DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék készen áll a kártékony organizmusok megfékezésére, így biztonságosan fogyasztható élelmiszereket tehetünk az asztalra. Sőt, az élet számos egyéb területén is használhatjuk, védve egészségünket és egy jobb életminőséget biztosítva önmagunk és családunk számára.

13 AZ EGÉSZSÉGES ÉLET VÉDELMEZŐJE Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Fejlett technológia, kiváló minőségű elektronikai alkatrészek, kitűnő tervezés jellemzi a DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készüléket, amely folyamatos és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, emelt szintű ózonkibocsátást produkál, ezáltal hatékonyan lép fel a szennyezett levegő és a különböző baktériumok szaporodása ellen mind otthonunkban, mind a munkahelyünkön. Az ózon eltávolítja a gyümölcsök és zöldségek felszínére tapadt növényvédőszereket, így meghosszabbítja frissességüket. Emellett: elpusztítja a baktériumokat, méreganyagokat, anti-korrodáló hatással bír, frissességet biztosít környezetünk számára és tisztítja a vizet.

14 TERMÉSZETES GOMBAÖLŐ HATÁS Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Az ózont erős oxidatív hatóanyagként tartják számon, amely oxidációs folyamatai révén megsemmisíti a baktériumok, vírusok és egyéb mikroorganizmusok biológiai szerkezetét. A harmadik oxigénatom eredményezi a gáz magas reaktivitását, melynek révén könnyen reagál a különböző szennyeződések, szagok, baktériumok, vírusok, gombák és a penész részecskéire. Az ózon 50-szer erősebb és 3000-szer gyorsabb baktericid hatással rendelkezik a klórnál*. Az ózon már kis koncentrációban is képes elpusztítani az atkákat és megakadályozni további szaporodásukat. *

15 TERMÉSZETES GOMBAÖLŐ HATÁS Az ózon képes megbontani az oldószerekben, szerves lakkokban, ragasztókban, stb. található széngyűrűket. Semlegesíti kellemetlen szagukat és káros hatásukat az emberi és állati szervezetre. Az ózon vízben oldott állapotban még hatékonyabban sterilizál. Az ózonnal kezelt víz, élelmiszerek és eszközök teljes mértékben megszabadulnak a rájuk tapadt kártékony organizmusoktól. Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24.

16 A TIENS Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. Generáció INNOVATÍV MEGOLDÁSAI Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Modern kivitelezés Letisztult design, fekete-fehér fedőlap, nagy LCD kijelzővel. Érintő kontroll tervezés Pont érintős kontroll rendszer, nagy méretű LCD kijelző négy funkcióval (gyümölcs, zöldség, pohár és hús). Elég egy másodpercre megnyomni a megfelelő helyen az indításhoz vagy a megállításhoz - egyszerű kezelhetőség. A rendszer 2 perc használat után önállóan áttér energiatakarékos üzemmódba, az LCD kijelző pedig kikapcsol. Falra szerelhető design és újonnan hozzáadott konzol A készülék falra szerelve helytakarékosabb és sokkal kreatívabb megoldást jelent. A plusz konzol pedig több beállítási lehetőséget biztosít.

17 A TIENS Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. Generáció INNOVATÍV MEGOLDÁSAI Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Magasabb ózonkibocsátás Upgraded Az új generációs DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító foam stone készülék képes megduplázni az egységenkénti ózónkibocsátást, ezáltal növelni a sterilizálás hatékonyságát. Továbbfejlesztett Higher habkő releasing rate A nagyobb habkő több ózón of ozone kibocsátására képes adott időn belül, amely egy gyorsabb és kiegyensúlyozottabb fertőtlenítést eredményez. Rejtett tároló hely, vízhatlan fedéllel Rejtett tároló hely, vízhatlan fedéllel a tökéletes megoldás - minden szükséges kiegészítőt elrejthetünk benne. Energiatakarékos és könnyű Az új generációs DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék környezetbarát, hiszen mindössze 15 W-tal működik. Súlya csupán 1,2 kg.

18 TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék 2. generáció Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 A készülék előnyei: o Fertőtleníti a gyümölcsöket és zöldségeket elpusztítja a baktériumokat; o Hosszantartó frissesség; o Eltávolítja a növényvédőszereket a gyümölcsök és zöldségek felületéről; o Javítja az élelmiszerek minőségét és ízét, amely fontos egészségünk számára.

19 TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék összehasolítása hasonló készülékekkel KÉP NÉV TELJESÍTMÉNY JELLEMZŐK SÚLY DESIGN FM W Csak percalapú beállítás; nincs egyéb 1,5 kg - funkció GL W Csak percalapú beállítás; nincs egyéb 1,7 kg - funkció ZY-H W Csak programozható időzítő; nincs kijelző 1,5 kg + Csak GL W programozható időzítő; nincs kijelző 4,5 kg - TIENS DiCHO Gyümölcs- és zöldségtisztító készülék Nagy LCD kijelző, felhasználó barát; 15 W 1,2 kg Programozható időzítő, időtartam beállítási lehetőség +

20 Tiens Zalaegerszeg, Bíró Márton út 24 Változtass! Face without make-up leads to free life Jobb életminőség!

Az egészséges élet innen kezdődik

Az egészséges élet innen kezdődik Az egészséges élet innen kezdődik Természetes baktériumölő hatóanyag Az ózont (O 3 ) erős oxidáló hatóanyagként tartják számon. Oxidációs folyamatai révén, amelyek a sejtek membránját pusztítják, megsemmisíti

Részletesebben

Plazma elektron spray ionizáló rendszer

Plazma elektron spray ionizáló rendszer Plazma elektron spray ionizáló rendszer tartalom Ismertetés 2... Fő funkciók 5... Jellemzők 7... Üzemmódok és alkalmazás 9... Tesztek és tanúsítványok 10... Technikai adatok 12... Csomagolás 13... 1. Ismertetés

Részletesebben

Ozonegenerator Room 100

Ozonegenerator Room 100 Léghigiéniai megoldások Ozonegenerator Room 100 Használati útmutató HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, mielőtt használatba veszi ózongenerátorát! A készülék időszakos

Részletesebben

Lakossági ózongenerátorok

Lakossági ózongenerátorok Lakossági ózongenerátorok AQUTOS ózonos-víz előállító mikrogenerátor. A legkompaktabb ózongenerátor. A generátort könnyen, szerszám nélkül lehet a vízhálózathoz csatlakoztatni, használata, működtetése

Részletesebben

Nagytisztaságú ózonos víz felhasználása a szőlőültetvényekben

Nagytisztaságú ózonos víz felhasználása a szőlőültetvényekben kft Nagytisztaságú ózonos víz felhasználása a szőlőültetvényekben Az ieog ( indirekt Elektrolízises Ózon Generátor ) ózonvizes technológia előnyei a hagyományos korona kisüléses ózongenerátor rendszerekkel

Részletesebben

Használati útmutató FIGYELEM! AZ ÓZONKEZELÉS

Használati útmutató FIGYELEM! AZ ÓZONKEZELÉS Ózongenerátor Használati útmutató Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, mielőtt használatba veszi ózongenerátorát! A készülék időszakos (nem folyamatos) ózonkezelésre lett kifejlesztve,

Részletesebben

A vízminőség új dimenziója

A vízminőség új dimenziója VariTab A vízminőség új dimenziója Újdonság Az uszoda felhőtlen élvezete Kétrétegű tabletta a gyors és hosszú távú fertőtlenítésre Eljött az ideje a medencevíz kezelés alapjaiban új módszerének. A BAYROL

Részletesebben

Mi az ÓZON és hogyan hat?

Mi az ÓZON és hogyan hat? Mi az ÓZON és hogyan hat? Az ÓZON egy háromatomos oxigén molekula. Az ÓZON, kémiailag nagyon aktív instabil gáz. Ha baktériummal, vagy szagmolekulával találkozik, azonnal kölcsönhatásba lép azokkal. Ez

Részletesebben

A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen

A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen A természetes megoldás asztma, allergia, penész és szennyezett levegő ellen A probléma a belélegzett levegővel kezdődik, még a saját otthonában is! Időnk mintegy 90 %-át valahol belső térben töltjük, ahol

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Léghigiéniai megoldások

Léghigiéniai megoldások Léghigiéniai megoldások OZONEGENERATOR Chrome 28000 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, mielőtt használatba veszi ózongenerátorát! A készülék időszakos (nem folyamatos)

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

-pl. baktériumok és gombák toxinjai, mérgező növények, mérgező állati termékek, növényvédő szerek, különböző szennyező anyagok

-pl. baktériumok és gombák toxinjai, mérgező növények, mérgező állati termékek, növényvédő szerek, különböző szennyező anyagok ÉLELEM ÚTJÁN TERJEDŐ MEGBETEGEDÉSEK = elfogyasztott ételben, italban levő mérgező hatású anyag (mikroorganizmus, mérgező növény, vegyi anyag) okoz Jellemzői: rövid lappangási idő heveny, robbanásszerű

Részletesebben

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS

BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS BELTÉRI TISZTÍTÓ BERENDEZÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK o A gépet kizárólag szakképzett személy használhatja. o Figyelmesen olvassa el a jelen használati utasítást; az itt leírt eljárások

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901

AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 AEROGUARD 4S INNOVATÍV SZUPER CSENDES A LEGJOBB A KATEGÓRIÁJÁBAN ALAPÍTVA 1901 120 60 30 KETTŐS KIJELZŐ & VISIOLIGHT TM Az Aeroguard 4S kettős kijelzője révén minden érték látható. Az aktuális üzemmód

Részletesebben

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta!bármikor!bárhol!

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta!bármikor!bárhol! TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék Használja naponta!bármikor!bárhol! Az ön bioelektromos állapota kiegyensúlyozott? Ellenőrizze, hogy tapasztal-e hasonló tüneteket: Alacsony vagy magas vérnyomás, folyamatos

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

A klórozás hatása a vizek mikrobaközösségeire. Készítette: Vincze Ildikó Környezettan BSc Témavezető: dr. Makk Judit Mikrobiológia Tanszék

A klórozás hatása a vizek mikrobaközösségeire. Készítette: Vincze Ildikó Környezettan BSc Témavezető: dr. Makk Judit Mikrobiológia Tanszék A klórozás hatása a vizek mikrobaközösségeire Készítette: Vincze Ildikó Környezettan BSc Témavezető: dr. Makk Judit Mikrobiológia Tanszék A víz Az élet alapja, tápanyagforrás Az ivóvíz nélkülözhetetlen

Részletesebben

> A beltéri levegő minőségének fontossága

> A beltéri levegő minőségének fontossága Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Eurocucina kiállításon bemutatott, beépített lámpával ellátott Bellaria légtisztító a mai naptól elérhető. Ezzel a fontos fejlesztéssel a Falmec folytatja

Részletesebben

Nkd aqua ZÉRÓBaktérium vízszűrő kulacs. Vízszűrő kulacsok legújabb generációja : egészséges, BIZTONSÁGOS és ízletes víz bármilyen forrásból *

Nkd aqua ZÉRÓBaktérium vízszűrő kulacs. Vízszűrő kulacsok legújabb generációja : egészséges, BIZTONSÁGOS és ízletes víz bármilyen forrásból * Nkd aqua ZÉRÓBaktérium vízszűrő kulacs Vízszűrő kulacsok legújabb generációja : egészséges, BIZTONSÁGOS és ízletes víz bármilyen forrásból * A szűrő a NASA űrprogramokra kifejlesztett technológiát tartalmazza,

Részletesebben

A csapvíz is lehet egészséges és jóízű?

A csapvíz is lehet egészséges és jóízű? A csapvíz is lehet egészséges és jóízű? Dr. Radnai Ferenc 2/14/2014 1 Szennyezők a fogyasztási helyen A szennyezők forrása Elégtelen tisztítás Másodlagos szennyezés Szennyezők típusa Oldott anyagok Biológiai

Részletesebben

UV LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER

UV LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER UV LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ RENDSZER A lakástól, a munkahelyen és életünk minden területén át a központi légellátó rendszerekig mindenhová ahol tiszta, fertőzésmentes levegőre van szükség. Kizárólagos magyarországi

Részletesebben

UV LEVEGŐSTERILIZÁLÓ RENDSZER

UV LEVEGŐSTERILIZÁLÓ RENDSZER UV LEVEGŐSTERILIZÁLÓ RENDSZER A lakástól, a munkahelyen és életünk minden területén át a központi légellátó rendszerekig mindenhová ahol tiszta, fertőzésmentes levegőre van szükség. Kizárólagos magyarországi

Részletesebben

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek

Hűtőkészülékek. Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek Hűtőkészülékek 2008 E g y a j t ó s h ű t ő s z e k r é n y e k MP 13 SA Energiaosztály A 40 dba 0,4 kwh 130 l Méret: 84,5 x 54,5 x 55,8 cm MP 16 SA Energiaosztály A 40 dba 0,45 kwh 102

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

ÉLELMISZER- BIZTONSÁGI

ÉLELMISZER- BIZTONSÁGI K ÉLELMISZER- BIZTONSÁGI I S K O O S TUDTAD? Az ételmérgezés minden olyan megbetegedés köznyelvi elnevezése, melyet az elfogyasztott élelmiszerben levő, szemmel nem látható, apró baktériumok, vírusok,

Részletesebben

Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét

Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét 4,18 EER Daiseikai: A tökéletes válasz a szakértőktől érkezik! Toshiba 30 éve tanulmányoz, tervez és gyárt innovatív légkondicionáló rendszereket, aminek eredményeképpen

Részletesebben

espring. Tiszta víz az egészséges életért

espring. Tiszta víz az egészséges életért espring. Tiszta víz az egészséges életért Az espring Víztisztító Rendszer a víz ízét, illatát és tisztaságát nagy mértékben képes javítani. Mindannyian tudjuk, hogy a víz nélkülözhetetlen az élethez. De

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett A/A ENERGIAOSZTÁLY Jó hír a pénztárcájának! Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és

Részletesebben

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat.

A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. A Bosch VitaFresh rendszere frissen tartja ételeit. És megőrzi az értékes vitaminokat. Bosch NoFrost készülékek VitaFresh funkcióval tökéletesítve. www.bosch-home.com/hu *Háztartási nagykészülékek Forrás:

Részletesebben

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ

TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ TISZTÍTÓSZEREK HÁZTARTÁSI GÉPEIHEZ ÚJ TISZTÍTÓSZER TERMÉKCSALÁDUNKKAL EGYSZERŰEN GONDOSKODHAT KÉSZÜLÉKEIRŐL, HOGY AZOK SOKÁIG HATÉKONYAN MŰKÖDJENEK Főzőlap és rozsdamentes acélfelület tisztítószerek 4

Részletesebben

A projekt rövidítve: NANOSTER A projekt időtartama: 2009. október 2012. december

A projekt rövidítve: NANOSTER A projekt időtartama: 2009. október 2012. december A projekt címe: Egészségre ártalmatlan sterilizáló rendszer kifejlesztése A projekt rövidítve: NANOSTER A projekt időtartama: 2009. október 2012. december A konzorcium vezetője: A konzorcium tagjai: A

Részletesebben

GYVGH-2122 HÁZTARTÁSI FERTŐTLENÍTŐ KÉSZÜLÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉRJÜK HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A HASZNÁLATI UTASÍTÁST!

GYVGH-2122 HÁZTARTÁSI FERTŐTLENÍTŐ KÉSZÜLÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉRJÜK HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A HASZNÁLATI UTASÍTÁST! GYVGH-2122 HÁZTARTÁSI FERTŐTLENÍTŐ KÉSZÜLÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉRJÜK HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A HASZNÁLATI UTASÍTÁST! Személyes tárgyaink és a mindennapokban használatos eszközeink ideális

Részletesebben

3M Novec tisztító aeroszolok

3M Novec tisztító aeroszolok 3M Novec tisztító aeroszolok Megbízható tisztítás Közös jellemzők Széleskörű felhasználási terület Enyhe felületi szennyeződések esetére Közepesen erős felületi szennyeződések esetére Erőteljes felületi

Részletesebben

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával!

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával! Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben Bevált minôség a legtöbb extrával! Most Swarovski fülbevalót adunk ajándékba Fisher klímaberendezés vásárlása esetén! Költséghatékony

Részletesebben

BIOSAND MACSKA ALMOK

BIOSAND MACSKA ALMOK BIOSAND MACSKA ALMOK BioSand illatosított, csomósodó macska alom, kiszerelések: 5kg, 10kg A BioSand csomósodó illatosított alom 100% természetes, prémium minőségű bentonitból készült, amely csomósodik,

Részletesebben

Légkondicionálók 2002

Légkondicionálók 2002 Légkondicionálók 00 www.panasonic.hu Tiszta, friss levegô Új, még szebb forma A Panasonic légkondicionálók nemcsak kellemes közérzetet, de egészséges környezetet is biztosítanak a felhasználók számára.

Részletesebben

Ultraviola cipő fertőtlenítő. Használati utasítás. H-2151 Fót József Attila u. 45. www.mediped.hu

Ultraviola cipő fertőtlenítő. Használati utasítás. H-2151 Fót József Attila u. 45. www.mediped.hu Ultraviola cipő fertőtlenítő H-2151 Fót József Attila u. 45. www.mediped.hu Használati utasítás FONTOS BI TONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK Mielőtt használnál ezt az elektromos készüléket, különösen, ha gyerek is

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus Közel 100 termékből álló teljes körű professzionális-ipari és háztartási termékcsaládunk gyártását legkorszerűbb környezetkímélő üzemünkben végezzük

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁG ÉS ÉLELMISZERIPAR

MEZŐGAZDASÁG ÉS ÉLELMISZERIPAR MEZŐGAZDASÁG ÉS ÉLELMISZERIPAR KIK VAGYUNK? MI A CÉLUNK? PARTNEREK. A célunk egyszerű: a természettel összhangban lévő, környezetbarát és - fenntartható technológiánk segítségével szolgálni a közösségünket

Részletesebben

A közeljövő feladatai az ivóvíztisztítás területén

A közeljövő feladatai az ivóvíztisztítás területén A közeljövő feladatai az ivóvíztisztítás területén Licskó István (BME VKKT) Laky Dóra Sonia AL Heboos (BME VKKT) Czégény Ildikó (TRV ZRt.) Mivel foglalkoznak külföldön? On-line monitoring (adat kezelés,

Részletesebben

Fordított ozmózis. Az ozmózis. A fordított ozmózis. Idézet a Wikipédiából, a szabad lexikonból:

Fordított ozmózis. Az ozmózis. A fordított ozmózis. Idézet a Wikipédiából, a szabad lexikonból: Fordított ozmózis Idézet a Wikipédiából, a szabad lexikonból: A fordított ozmózis során ha egy hígabb oldattól féligáteresztő és mechanikailag szilárd membránnal elválasztott tömény vizes oldatra az ozmózisnyomásnál

Részletesebben

Az élelmiszerek tartósítása. Dr. Buzás Gizella Áruismeret bolti eladóknak című könyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

Az élelmiszerek tartósítása. Dr. Buzás Gizella Áruismeret bolti eladóknak című könyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde Az élelmiszerek tartósítása Dr. Buzás Gizella Áruismeret bolti eladóknak című könyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde https://prezi.com/vht6rdoxwqf_/azelelmiszerek-valtozasa-es-a-tartositasieljarasok/

Részletesebben

LAJOS ZOLTÁN DUO-BAKT ÁLLATORVOSI OS MIKROBIOLÓGIAI O LABORATÓRIUM. (Kómár emléknap, 2012.09.15. Budapest MÁOK Pest megye)

LAJOS ZOLTÁN DUO-BAKT ÁLLATORVOSI OS MIKROBIOLÓGIAI O LABORATÓRIUM. (Kómár emléknap, 2012.09.15. Budapest MÁOK Pest megye) MACSKÁK FELSŐ Ő LÉGÚTI BAKTERIÁLIS MEGBETEGEDÉSEI LAJOS ZOLTÁN DUO-BAKT ÁLLATORVOSI OS MIKROBIOLÓGIAI O LABORATÓRIUM (Kómár emléknap, 2012.09.15. Budapest MÁOK Pest megye) RHINITISEK, RHINOSINUSITISEK

Részletesebben

Probiotkius környezetstabilizáló termék

Probiotkius környezetstabilizáló termék ProBio Fürdőtisztító A ProBio Fürdőtisztító nagy hatékonyságú folyékony halmazállapotú ökológiai termék, ami vizes helyiségek takarításához lett kifejlesztve. Nem tartalmaz mesterséges alkotórészeket,

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Intelligens választás a víztisztító rendszerek között

Intelligens választás a víztisztító rendszerek között Intelligens választás a víztisztító rendszerek között A Z E G É S Z S É G A L A P J A A T I S Z T A V Í Z A VÍZFOGYASZTÁS EGÉSZSÉGRE GYAKOROLT HATÁSA A legfontosabb tápanyag Mennyi vízre van szükségünk?

Részletesebben

KÖRNYZETVÉDELMI MŰVELETEK ÉS TECHNOLÓGIÁK I. 1. Előadás

KÖRNYZETVÉDELMI MŰVELETEK ÉS TECHNOLÓGIÁK I. 1. Előadás KÖRNYZETVÉDELMI MŰVELETEK ÉS TECHNOLÓGIÁK I. 1. Előadás Víztisztítási technológiák Bodáné Kendrovics Rita Óbudai Egyetem. RKK. 2010. Vízfelhasználások Közműolló VÍZFORRÁSOK Felszíni és felszín alatti vizek

Részletesebben

Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget

Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget Vitathatatlan előnyök teszik a különbséget Letisztult dizájn A freeair 100 készülék kicsi, szinte zajtalan, feltűnés mentes és könnyen integrálható, köszönhetően az egyéni előlapnak egyedi dizájn minden

Részletesebben

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz. 2. Jobb vízminőség. 3. Bizonyított teljesítmény. 4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia espring Az espring Víztisztító rendszer széntömb-szűrőt használ, hogy ivóvizünkből eltávolítsa a makrorészecskéket és több mint 140 szennyező anyagot. A lámpa ibolyán túli fénye elpusztítja ugyanakkor

Részletesebben

VIII. TOLLFORGATÓ TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY SZÖVEGÉRTÉS 4. OSZTÁLY

VIII. TOLLFORGATÓ TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY SZÖVEGÉRTÉS 4. OSZTÁLY Monorierdei Fekete István Általános Iskola 223 Monorierdő, Szabadság u. 43. Tel./Fax: 06-29-49-3 www.fekete-merdo.sulinet.hu VIII. TOLLFORGATÓ. forduló VIII. TOLLFORGATÓ TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY SZÖVEGÉRTÉS

Részletesebben

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban

AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban AZ RO (fordított ozmózis) víztisztítóinkról általánosságban A fordított ozmózis technológiával működő VÍZTISZTÍTÓK, a mosogatópultba könnyen beépíthetőek, használatuk kényelmes, mert a normál ivóvízhálózatra

Részletesebben

Lakossági légkondicionálók

Lakossági légkondicionálók Lakossági légkondicionálók 2017 FUNKCIÓK STYLIST ARTCOOL ATHENA SILENCE PLUS SILENCE COMFORT Aktív energiaszabályozás Energiafogyasztás kijelző Wifi (előkészítés) (előkészítés) Négyirányú légterelés (előkészítés)

Részletesebben

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN RotaBlanch FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS A NEAEN RotaBlanch forgó dob előfőző-berendezést zöldségek, gyümölcsök, saláták, tészták és tengeri ételek konzerválás és fagyasztás

Részletesebben

Bevezető A Választás szabadsága!!!

Bevezető A Választás szabadsága!!! 2016/1 Bevezető 1998-ban a gyárunkban egy elképzelés alapján méretre gyártottak egy munkapultot egy beépíthető mosdóval a megrendelő egyéni igényei szerint Az elképzelés valósággá válása előre vetítette

Részletesebben

A 2K fertőtlenítő rendszer

A 2K fertőtlenítő rendszer A 2K fertőtlenítő rendszer A Kärcher kidolgozott praktikus rendszermegoldást kínál istállók, fejőállások, tejkamrák, mezőgazdasági épületek és gépek tisztítására és fertőtlenítésére Célcsoportok Sertéshízlaldák

Részletesebben

Fenntartható kistelepülések KOMPOSZTÁLÁSI ALAPISMERETEK

Fenntartható kistelepülések KOMPOSZTÁLÁSI ALAPISMERETEK Fenntartható kistelepülések KOMPOSZTÁLÁSI ALAPISMERETEK Táltoskert Biokertészet Életfa Környezetvédő Szövetség Csathó Tibor - 2014 Fenntarthatóság EU stratégiák A Földet unokáinktól kaptuk kölcsön! Körfolyamatok

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Diamonds are forever

Diamonds are forever Diamonds are forever egyesíti a fürdőmedence klasszikus vízkezelésének tisztaságát és higiéniáját a klórmentesen kezelt víz kellemes érzésével. Az innovatív AQUA DIAMANTE szóda eljárás gyémánt elektródákkal

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

2018 Diversey, Inc. All Rights Reserved hu 10/18

2018 Diversey, Inc. All Rights Reserved hu 10/18 A Diversey piacvezető az okos és fenntartható tisztítási- és higiéniai megoldások területén. Az új technológia-alapú szolgáltatások és rendszerek integrálása révén megoldásaink magasabb szintre emelik

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Vízszennyezésnek nevezünk minden olyan hatást, amely felszíni és felszín alatti vizeink minőségét úgy változtatja meg, hogy a víz alkalmassága emberi

Vízszennyezésnek nevezünk minden olyan hatást, amely felszíni és felszín alatti vizeink minőségét úgy változtatja meg, hogy a víz alkalmassága emberi VÍZSZENNYEZÉS Vízszennyezésnek nevezünk minden olyan hatást, amely felszíni és felszín alatti vizeink minőségét úgy változtatja meg, hogy a víz alkalmassága emberi használatra és a benne zajló természetes

Részletesebben

Lifestraw Asztali Víztisztító Használati útmutató. Javítva: 2014. december 7.

Lifestraw Asztali Víztisztító Használati útmutató. Javítva: 2014. december 7. Lifestraw Asztali Víztisztító Használati útmutató Javítva: 2014. december 7. Tartalomjegyzék Összeszerelés Működési elv Hogyan használjuk a Lifestraw asztali vízszűrőt? A asztali Műanyag fedő Előszűrő

Részletesebben

HE mg Ózongenerátor HASZNÁLATI UTASÍTÁS

HE mg Ózongenerátor HASZNÁLATI UTASÍTÁS HE-145 5000mg Ózongenerátor HASZNÁLATI UTASÍTÁS Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, mielőtt használatba veszi ózongenerátorát! A készülék időszakos (nem folyamatos) ózonkezelésre lett

Részletesebben

TA R T SU K M E G A V I L ÁG OT JÓ I L L ATÁ B A N! B E M U TAT K O Z Á S Az amerikai LLC cég FRESH PRODUCTS innovatív szagtalanító és légfrissítő termékcsaládot Európában FRE PRO néven forgalmazzuk. A

Részletesebben

A levegő Szerkesztette: Vizkievicz András

A levegő Szerkesztette: Vizkievicz András A levegő Szerkesztette: Vizkievicz András A levegő a Földet körülvevő gázok keveréke. Tiszta állapotban színtelen, szagtalan. Erősen lehűtve cseppfolyósítható. A cseppfolyós levegő világoskék folyadék,

Részletesebben

Az élelmiszeripar és az egészségmegőrzés lehetséges kapcsolódási pontjai

Az élelmiszeripar és az egészségmegőrzés lehetséges kapcsolódási pontjai Nestlé MDOSZ pályázat, 2005. III. helyezett Az élelmiszeripar és az egészségmegőrzés lehetséges kapcsolódási pontjai Miháldy Kinga Országos Élelmiszer-biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet A csomagolás

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Légszennyezés. Molnár Kata Környezettan BSc

Légszennyezés. Molnár Kata Környezettan BSc Légszennyezés Molnár Kata Környezettan BSc Száraz levegőösszetétele: oxigén és nitrogén (99 %) argon (1%) széndioxid, héliumot, nyomgázok A tiszta levegő nem tartalmaz káros mennyiségben vegyi anyagokat!

Részletesebben

Életünk és a víz. Kiss Miklós www.vizinform.hu. Kiss Miklós 1

Életünk és a víz. Kiss Miklós www.vizinform.hu. Kiss Miklós 1 Életünk és a víz Kiss Miklós www.vizinform.hu Kiss Miklós 1 Víz,ha csak életünkhöz lenne szükséges rádde magad vagy az élet! Nincs arra szó, mily fenséges enyhülést ad csodás üdeséged. Hajdan volt erőnk,

Részletesebben

DIGITÁLIS ALKOHOLSZONDA

DIGITÁLIS ALKOHOLSZONDA DIGITÁLIS ALKOHOLSZONDA (1) LCD kijelző (2) Bekapcsoló gomb (3) Leheletérzékelő szonda (4) Elemtartó Tulajdonságok 1. Digitális alkohol teszt hangjelzéssel 2. Tartomány: 0.00-0.19% BAC & 0.0-1.9g/l (or

Részletesebben

IX. Belső levegő minőség alapfogalmak

IX. Belső levegő minőség alapfogalmak IX. Belső levegő minőség alapfogalmak Belső levegő minőség Indoor Air Quality Raumluftqualität (BLM) (IAQ) Fanger Fitzner Seppänen (Technical University of Denmark) (Technische Universität Berlin) (Helsinki

Részletesebben

1.Gyakorlat. Bodáné Kendrovics Rita főiskolai adjunktus

1.Gyakorlat. Bodáné Kendrovics Rita főiskolai adjunktus Vízminőség-védelem 1.Gyakorlat Vízminősítés, s, vízminv zminőség Bodáné Kendrovics Rita főiskolai adjunktus BMF-RKK KörnyezetmK rnyezetmérnöki Intézet Vízminőség: A víz v z fizikai, kémiai, k biológiai

Részletesebben

Morzsák a Közép-Dunántúl sikeres mezőgazdasági és élelmiszeripari projektjeiből

Morzsák a Közép-Dunántúl sikeres mezőgazdasági és élelmiszeripari projektjeiből NO-BLE Ideas Budapest, 2014.03.10. Morzsák a Közép-Dunántúl sikeres mezőgazdasági és élelmiszeripari projektjeiből Dr. Szépvölgyi Ákos Mikrobiológiai oltókultúra Az Elmolight Bt. az alternatív növénytápláláshoz

Részletesebben

Vízkezelések hatása a baktériumközösségek összetételére tiszta vizű rendszerekben- az ivóvíz

Vízkezelések hatása a baktériumközösségek összetételére tiszta vizű rendszerekben- az ivóvíz Vízkezelések hatása a baktériumközösségek összetételére tiszta vizű rendszerekben- az ivóvíz Készítette: Korányi Erika Környezettan Alapszakos Hallgató Témavezető: Majorosné Dr. Tóth Erika Mikrobiológia

Részletesebben

G L O B A L W A R M I N

G L O B A L W A R M I N G L O B A L W A R M I N Az üvegházhatás és a globális felmelegedés Az utóbbi kétszáz évben a légkör egyre többet szenved az emberi tevékenység okozta zavaró következményektől. Az utóbbi évtizedek fő változása

Részletesebben

Örömmel mutatjuk be az. ecobug GDII. innovatív automata zsíroldó adagoló rendszert.

Örömmel mutatjuk be az. ecobug GDII. innovatív automata zsíroldó adagoló rendszert. Örömmel mutatjuk be az ecobug GDII innovatív automata zsíroldó adagoló rendszert. Hotelek, bárok, éttermek, konyhák figyelem! Az ecobug GDII (Grease Degrader) rendszer egy hatalmas előrelépés a zsíroldó

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MIKROBIOLÓGIA

ÁLTALÁNOS MIKROBIOLÓGIA ÁLTALÁNOS MIKROBIOLÓGIA Előadótanár: dr. György Éva, docens, Sapientia EMTE, Csíkszereda, Műszaki és Természettudományi Kar, Élelmiszeripari tanszék Gyakorlatvezető: Benedek Klára, benedekklara@ms.sapientia.ro

Részletesebben

Dabason 10 helyszínen található szelektív hulladékgyűjtő sziget:

Dabason 10 helyszínen található szelektív hulladékgyűjtő sziget: Dabason 10 helyszínen található szelektív hulladékgyűjtő sziget: 1. Örkényi út Buszforduló (Gyón) 2. Vasút út Halász Jenő u. (Gyón) 3. Szőlő u. Iskola előtt (Gyón) 4. Szent István út Halász Kúria környéke

Részletesebben

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1

Vidítsa fel ügyfeleit. Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 Vidítsa fel ügyfeleit Climalife Új Frionett termékskála- www.climalife.dehon.com 1 és ápolja berendezésüket! A rendszeres tisztítás és fertőtlenítés: javítja a hatékonyságot, (különösen a hőátadást); megelőzi

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

A projekt rövidítve: NANOSTER A projekt idıtartama: 2009. október 2012. december

A projekt rövidítve: NANOSTER A projekt idıtartama: 2009. október 2012. december A projekt címe: Egészségre ártalmatlan sterilizáló rendszer kifejlesztése A projekt rövidítve: NANOSTER A projekt idıtartama: 2009. október 2012. december A konzorcium vezetıje: A konzorcium tagjai: A

Részletesebben

Osztott rendszerû klímaberendezések

Osztott rendszerû klímaberendezések Osztott rendszerû klímaberendezések INNOVATION IS LIFE A HISENSE Air-Conditioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója. Éves szinten több millió darab légkondicionáló

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

A tiszta siker. Új generációs biológiai tisztítás. Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül. Karbantartási termékek a ház körül

A tiszta siker. Új generációs biológiai tisztítás. Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül. Karbantartási termékek a ház körül TISZTÍT MEGELŐZ ELTÁVOLÍT TISZTÍT MEGELŐZ ELTÁVOLÍT A tiszta siker Karbantartási termékek a ház körül Új generációs biológiai tisztítás Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül Legfontosabb tudnivalók

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

KEIM Biosil. Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez

KEIM Biosil. Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez Univerzális beltéri falfesték az egészséges élethez Szilikát plusz a jobb életminőségért: Egészség és környezet mindenek felett áll Korábbiakkal ellentétben manapság időnk 90%-át zárt helyiségekben töltjük.

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

Herceg Esterházy Miklós Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium TANMENET. 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem modul

Herceg Esterházy Miklós Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium TANMENET. 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem modul Herceg Esterházy Miklós Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium TANMENET a 10044-12 Élelmiszer, fogyasztóvédelem modul általános élelmiszerismeretek, fogyasztóvédelem tantárgyból a TÁMOP-2.2.5.A-12/1-2012-0038

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Takarítási megoldások a nem takarító személyzet részére Ápolók, egészségügyi asszisztensek, műtősegédek, műtőasszisztensek

Takarítási megoldások a nem takarító személyzet részére Ápolók, egészségügyi asszisztensek, műtősegédek, műtőasszisztensek Takarítási megoldások a nem takarító személyzet részére Ápolók, egészségügyi asszisztensek, műtősegédek, műtőasszisztensek Ki takarítja a kezelő asztalt? Ki takarítja a kezelő asztalt? o Ápolók o Egészségügyi

Részletesebben

HIGIÉNIAI AUDITÁLÁS. etterembiztonsagert.hu. étterem I hotel I közétkeztetés I catering

HIGIÉNIAI AUDITÁLÁS. etterembiztonsagert.hu. étterem I hotel I közétkeztetés I catering HIGIÉNIAI AUDITÁLÁS etterembiztonsagert.hu étterem I hotel I közétkeztetés I catering NYUGTALANÍTÓ KÉRDÉSEK Biztonságos az étel, amit a szolgáltató kínál Önnek? BIZTONSÁGBAN VAN? Élelmiszerbiztonsági előírásoknak

Részletesebben

Légtisztító 2006 06/02/2007 1

Légtisztító 2006 06/02/2007 1 06/02/2007 1 A probléma: 1 EFA: European Federation of Allergy and Airway Diseases Patients Association 2 EAACI: European Academy of Allergology and Clinical Immunology Organisation Több, mint 80 millió

Részletesebben

NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ

NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ Food Processing Equipment NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ A NEAEN VarioT kapartfalú hőcserélő professzionális, a lehető legjobb megoldást jelenti különböző gyártási folyamatokban. A termék tulajdonságaitól,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben