apró betűk helyett - amit a K&H okos plusz számlacsomagokról tudni érdemes

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "apró betűk helyett - amit a K&H okos plusz számlacsomagokról tudni érdemes"

Átírás

1 apró betűk helyett - amit a K&H okos okról tudni érdemes A K&H Bank azért készítette ezt a tájékoztató anyagot, hogy segítsen Önnek kérdések és válaszok formájában érthetőbbé tenni a fontosabb tudnivalókat a K&H okos okkal kapcsolatban. mik a K&H okos ok? A K&H okos ok nem csupán lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó, szükséges szolgáltatásokat tartalmazzák, hanem a legtöbb olyan banki szolgáltatást is, amelyekre Önnek a mindennapi pénzügyei során szüksége lehet. Válasszon K&H okos jaink közül aszerint, milyen szolgáltatásokra van leginkább szüksége pénzügyei intézéséhez: K&H minimum K&H bővített K&H kényelmi kiknek ajánljuk? A K&H okos okat olyan aktív ügyfeleinknek ajánljuk, akik elsődleges bankszámlaként kívánják használni a K&H Banknál vezetett bankszámlájukat, és jövedelmüket erre a bankszámlára szeretnék utaltatni. Ajánljuk továbbá mindazoknak: akik megtakarításaikat is a K&H Banknál helyezik el akiknek házas, illetve élettársa is Bankunknál intézi pénzügyeit, és gyermekük pénzügyeire is figyelmet fordítanak akik a bankszámlán túl más banki és biztosítási termékeket is használnak (pl. folyószámlahitel, hitelkártya, életbiztosítás,) akik számára fontos a csomagdíjba épített szolgáltatások széles köre akik előnyben részesítik a kényelmes és biztonságos elektronikus szolgáltatásokat. K&H e-bank és K&H mobilbank internetbanki megoldásaink, K&H mobilinfo, SMS értesítő szolgáltatásunk akiknek fontos az egyszerű és átlátható díjstruktúra melyek a K&H okos ok előnyei? Számos szolgáltatást már tartalmaz a havi díja, így azok használata után nem kell fizetnie. K&H lakossági bankszámla EBKM: 0,01%. A K&H okos ok mindegyike tartalmazza a biztonságot és kényelmet nyújtó banki alapszolgáltatásokat Ön az alapján választhat K&H okos jaink közül, hogy az alapszolgáltatásokon kívül milyen további kiegészítő szolgáltatásokra van szüksége mindennapi pénzügyei intézéséhez. A K&H okos ok az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított termékek.

2 melyiket válassza a három K&H okos közül? Három különböző közül választhat, aszerint, milyen szolgáltatásokra van leginkább szüksége mindennapi pénzügyei intézése során. A választás megkönnyítéséhez az alábbi táblázatos formában foglaltuk össze a K&H okos ok legfontosabb elemeit. a K&H okos ok (EBKM: 0,01%) legfontosabb szolgáltatásai 1, a megjelölt típusú betéti bankkártya első éves díja 0 forint adott havi periódusban teljesített bankkártyás forint készpénzfelvételek K&H ATM-ből díjkedvezménnyel eseti belföldi forint átutalási megbízás K&H e-bankon vagy mobilbankon keresztül díjkedvezménnyel szolgáltatói díjterhelés (csoportos beszedés) díjkedvezménnyel K&H minimum K&H bővített K&H kényelmi elektronikus dombornyomott dombornyomott (akár (akár érintőkártya, (akár érintőkártya, érintőkártya) kivétel: K&H Visa kivétel: K&H Visa aranykártya) aranykártya) első 2 * első 3 * első 5 * havonta az első 2 havonta az első 2 havonta az első 3 havonta az első 3 havonta az első 5 havonta az első 5 K&H e-bank havi díja 0 forint K&H mobilbank havi díja 0 forint - - K&H mobilinfo havi díja 0 forint *ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megtétele esetén a jogszabályban megjelölt összeg legfeljebb két részletben való felvétele díjmentes. A 0 forintos első éves bankkártya díjat a ban meghatározott kártyatípus esetén biztosítjuk. Amennyiben a hoz kapcsolódó bankkártyát más típusú nem a csomagba tartozó bankkártyára kívánja cserélni, az új kártya után a Hirdetmény szerinti éves díj kerül felszámításra. Természetesen olyan szolgáltatásokat is igénybe vehet, amelyet az Ön által választott K&H okos díja nem tartalmaz. Ezen szolgáltatások után a K&H lakossági bankszámlákra vonatkozó hirdetményi díjtételeket számítjuk fel, amelyekről a K&H bankfiókokban és honlapon kaphat bővebb tájékoztatást. milyen további szolgáltatásokat igényelhet a K&H okos okhoz? Készüljön fel a váratlan kiadásokra és hozza ki a legtöbbet bankkártyás költéseiből! Számos K&H okos mellé igényelhet K&H folyószámlahitelt és K&H hitelkártyát is.

3 a K&H okos okhoz igényelhető további szolgáltatások K&H folyószámlahitelek rendelkezésre tartási jutalék mentesen 1 hitelkártya első éves díja 0 forint K&H minimum K&H bővített - dombornyomott (akár érintőkártya, kivétel: K&H World MasterCard érintő) - K&H kényelmi K&H World MasterCard érintő (beépített utasbiztosítással és Europe Assistance gépjármű és otthon asszisztenciával) - opcionális utasbiztosítás hitelkártyához A további szolgáltatások igénylésének elfogadása minden esetben a Bank által végzett hitelelbírálás függvénye. mit kell tudnia a K&H induló hitelkeretről? A K&H Banknál nem kell hónapokig várni, amíg folyószámla hitelkerethez juthat. A K&H induló hitelkeret bármely K&H okos gal egy időben megigényelhető, és az első beérkező jövedelemutalást követően elérhetővé válik. A rendelkezésre álló hitelkeretet ugyanúgy használhatja, mint a bankszámláján lévő összeget, ahhoz a bankszámlához tartozó K&H bankkártyájával is bármikor hozzáférhet a hét bármely napján, akár hétvégén is. A hirtelen felmerülő, váratlan kiadások miatt többé nem kell aggódnia. A K&H induló hitelkeret előnye, hogy jövedelmet igazoló dokumentáció benyújtására nincs szükség a hitelkeret megállapításához. legfontosabb tudnivalók futamidő 12 hónap és automatikusan megújul hitelösszeg minimum forint maximum forint igénylés bármely K&H okos igénylésével egy időben havonta legalább minimum forint jövedelem érkezik a bankszámlájára 18. életévét betöltött devizabelföldi magánszemély rendelkezik állandó magyarországi lakhellyel folyósítás az első jövedelem beérkezését követő három munkanapon belül törlesztés nincs rendszeres, egyenletes havi törlesztési kötelezettség, mert a bankszámlájára érkező befizetések vagy jóváírások automatikusan a hiteltartozása törlesztésére fordítódnak THM 31,4 38,9% rendelkezésre tartási 0 forint jutalék A rendelkezésre bocsátott hitelkeret összegét a Bank a hitelszerződésben rögzítetteknek megfelelően jogosult módosítani a futamidő alatt. A K&H induló hitelkeret igénylési feltételeiről, használatáról és kondícióiról teljes körű információt a internetes oldalunkon és a bankfiókokban talál.

4 miért érdemes K&H érintő hitelkártyákat választania bankkártyás vásárlásaihoz? A K&H dombornyomott érintő hitelkártyákkal érintéses fizetéssel vásárolhat, így még kényelmesebben és gyorsabban fizethet, ráadásul vásárlásai után pénzvisszatérítést kap. K&H MasterCard érintő hitelkártyával a teljes összeg után 2% visszatérítést adunk, amennyiben az adott elszámolási ciklusban összesen minimum forintot vásárlásra költ, de maximum havi 3000 forintot írunk jóvá a hitelkártyaszámláján. nézzünk egy példát a pénzvisszatérítésre: K&H MasterCard érintő hitelkártyával benzinkúton forint értékben tankol 50 liter üzemanyagot. Az elszámolási ciklus végén 400 forint (2%) visszatérítést írunk jóvá a hitelkártyaszámláján. Példánkban ez Önnek literenként 8 forint kedvezményt jelent. hány kedvezményes ATM készpénzfelvételt vehet igénybe? K&H okos K&H minimum K&H bővített K&H kényelmi igénybe vehető kedvezményes tranzakciók adott havi első készpénzfelvétel bármely belföldi ATM-nél adott havi második készpénzfelvétel adott havi további készpénzfelvétel ek ha a készpénzfelvétel összege a forintot nem haladja meg, akkor díjmentes ha a készpénzfelvétel összege a forintot meghaladja, akkor a felvett összeg forintig eső része díjmentes, a forint feletti része után kizárólag tranzakciós költséget számítunk fel ha az adott havi első készpénzfelvétel összege nem érte el a forintot, akkor a második készpénzfelvétel bármely belföldi ATM-nél díjmentes forintig, figyelembe véve az adott havi első és második készpénzfelvételt is, a forint feletti része után kizárólag tranzakciós költséget számítunk fel ha az adott havi első készpénzfelvétel összege elérte vagy meghaladta a forintot, akkor összeghatár nélkül K&H ATM-ből kizárólag tranzakciós költséget számítunk fel - - a harmadik készpénzfelvétel K&H ATM-ből kizárólag tranzakciós költség felszámítással a harmadik, negyedik és ötödik készpénzfelvétel K&H ATM-ből kizárólag tranzakciós költség felszámításával Az egy összegben felvehető ATM készpénzfelvétel felső összeghatárát a mindenkor hatályos, vonatkozó hirdetmény tartalmazza. milyen feltételekkel igényelhet K&H okos ot? A bankszámlát minden 18. életévét betöltött, természetes személy igényelheti. A bankszámla nyitásának egyéb korlátai nincsenek, és meglévő ügyfeleink is áttérhetnek erre a bankszámlára. Amennyiben Ön már rendelkezik a K&H Banknál valamilyen lakossági bankszámlával, egy egyszerű módosítással igényelheti bármelyik ot. Ez alól kivételt képez a K&H zéró bankszámla, amelynek módosításáról fióki kollégáink készséges tájékoztatást nyújtanak az Ön számára.

5 igényelhetőek-e a K&H okos ok, ha Ön nem kívánja használni az adott csomagban igénybe vehető összes szolgáltatást vagy terméket? A szolgáltatások használata nem kötelező. Csak azokat a hoz tartozó termékeket/szolgáltatásokat kell igénybe vennie, amelyekre Ön ténylegesen igényt tart. Ugyanakkor a díja a ténylegesen igénybe vett szolgáltatásoktól függetlenül változatlan marad. milyen feltételek teljesülése esetén térítjük vissza a havi díjat? Az alábbiakban meghatározott feltételek teljesítése esetén visszatérítjük Önnek K&H okos ja havi díjának felét vagy akár a teljes havi díjat! visszatérítjük a teljes havi csomagdíjat, ha: legfeljebb három részletben beérkezik a bankszámlára a havi belföldi forint jóváírás hirdetményben meghatározott összege, és főtulajdonosként legalább az előírt megtakarítási összeggel rendelkezik Bankunknál visszatérítjük a havi számlavezetési díj 50 százalékát, ha: legfeljebb három részletben beérkezik a bankszámlára a havi belföldi forint jóváírás hirdetmény szerinti összege, vagy főtulajdonosként legalább az előírt megtakarítási összeggel rendelkezik Bankunknál a K&H okos ok díjkedvezményeinek feltételei havi díj mértéke és a K&H minimum díjvisszatérítés feltételei (EBKM: 0,01%) a teljes havi díját visszatérítjük a havi díj 50%- át visszatérítjük díjkedvezmény nélkül K&H bővített K&H kényelmi havi kedvezményes 0 forint 0 forint 0 forint csomag díj feltétel havi jóváírás mindenkori nettó forint forint minimálbér és a megtakarítások összege forint forint forint havi kedvezményes 325 forint 450 forint 750 forint csomag díj feltétel havi jóváírás mindenkori nettó forint forint minimálbér vagy a megtakarítások összege forint forint forint havi csomag díj 650 forint 900 forint forint

6 mit jelent pontosan a jóváírásra és a megtakarítási összegre vonatkozó feltétel? Havonta összesen legalább a fenti táblázatban forintban megadott limithatárnak megfelelő összegű belföldi forint átutalásnak kell jóváírásra kerülnie a bankszámlán bármilyen jogcímen, legfeljebb három részletben. A feltétel teljesítés vizsgálata során a saját számlák közötti átvezetések nem kerülnek figyelembe vételre. A megtakarítási állomány a számlatulajdonos ügyfél által a Banknál vezetett forint és deviza betét-, és bankszámláin elhelyezett megtakarításainak, a K&H befektetési alapokba, valamint a K&H megtakarítási életbiztosításokba befektetett összegek forintra számított összesen egyenlege. A devizában fennálló egyenlegek forintra történő átszámítására a tárgyhónapot megelőző naptári hónap utolsó banki munkanapján érvényes MNB árfolyamon kerül sor. A K&H befektetési alapokba befektetett összeg számítása során a K&H befektetési jegyek bekerülési áron kerülnek értékelésre. A társszámlatulajdonos által elhelyezett megtakarítások nem kerülnek figyelembe vételre mi történik akkor, ha nem teljesülnek a díjvisszatérítés előzőekben felsorolt feltételei? Amennyiben a visszatérítés feltételei nem teljesülnek, úgy a K&H okos ok havi díjából visszatérítés nem jár, de a korábban felsorolt kedvezmények továbbra is megilletik Önt. milyen további szolgáltatásokat vehet igénybe a K&H okos okhoz? kiegészítő élet- és baleset-biztosítási csomagok opcionális éves utasbiztosítás K&H lakossági betéti- vagy hitelkártyájához milyen élet- és baleset-biztosítást választhat a K&H okos okhoz? A K&H okos okhoz normál és bővített élet- és baleset-biztosítási csomagot igényelhet. a kiegészítő életbiztosítási csomagot egyszerűen és gyorsan igényelheti bankszámlanyitáskor, vagy bármikor azt követően nem kell külön biztosítási szerződést kötnie kényelmes a díjfizetés, mert a biztosítási díjat a Bank automatikusan vonja le a bankszámláról a havi csomagdíjjal egyidejűleg élet- és baleset-biztosítási csomagok szolgáltatásai és díjai választható biztosítási csomagok normál bővített biztosítás havi díja 390 forint 990 forint biztosítási csomagban foglalt szolgáltatások összeghatára kockázati életbiztosítás forint forint baleseti halál forint forint baleseti teljes és végleges egészségkárosodás forint forint a biztosítás díját tartalmazza a K&H okos havi díja? A biztosítás díját a havi csomagdíj nem tartalmazza, azt a Bank a havi csomag díjjal együttesen vonja le a bankszámlájáról. Az életbiztosítás havi díja a havi díj visszatérítési feltételek teljesítése esetén sem kerül visszatérítésre. mit kell tudnia a K&H bankkártyához választható utasbiztosításról? K&H lakossági betéti- vagy hitelkártyájához utasbiztosítást is igényelhet. Kényelmes, mert egyszer kell megigényelnie, és egy évig az összes külföldi utazása biztosítva lesz, utazásonként a külföldi tartózkodás első

7 60 napjára. A biztosítás tartalmaz egészségügyi, utazási és jogvédelmi segítségnyújtást és biztosítást, baleset-biztosítást, poggyászbiztosítást és személyi felelősségbiztosítást. Széles és magas biztosítási fedezetek akár nyaralás, akár sportolás az utazás célja, a biztosítás éves díja forint. Az utasbiztosítás díja külön tranzakcióként kerül levonásra a bankszámlájáról, az igénylést követő első munkanapon. főbb szolgáltatások biztosítási összeghatárok baleseti halál forint baleseti állandó (100%-os) egészségkárosodás esetén (25% feletti egészségkárosodás esetén ennek arányos része) forint sürgősségi egészségügyi költségek: - baleset esetén - betegség esetén - betegszállítás, hazaszállítás USD USD limit nélkül sürgősségi fogászati kezelés maximum 2 fogra 200 USD poggyászbiztosítás forint 24 órás segítségnyújtási (assistance) szolgálat díjmentes A K&H okos okról további információért, illetve a biztosítási szolgáltatás igénylésével kapcsolatban forduljon bizalommal több száz tanácsadónkhoz országszerte bankfiókjainkban, vagy látogasson el a oldalra. Figyelmébe ajánljuk az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ honlapját ( ahol hasznos tájékoztatókat, termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program) érhet el. Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja pusztán a figyelem felkeltése. A termékek, szolgáltatások részletes leírását, kondícióit a vonatkozó Szerződés, az Általános szerződési feltételek, valamint a K&H Bank Hirdetményei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a bankfiókokban és a internetes oldalon. A K&H okos okra vonatkozó feltüntetett EBKM értékek és díjak a április 2-án érvényben lévő Természetes személyek számláira, betéteire, pénztári tranzakcióira vonatkozó hirdetmény, a K&H induló hitelkeretre vonatkozó feltüntetett THM értékek és díjak pedig a március 18-án érvényben lévő K&H forint folyószámlahitel kondícióira vonatkozó hirdetmény szerint kerültek megállapításra. A Bank a kondíciók megváltoztatásának jogát fenntartja. A biztosítási szolgáltatást a K&H Biztosító nyújtja, a termék részleteit a vonatkozó biztosítási szerződési feltételek tartalmazzák. Az egyes K&H okos okhoz kapcsolódó kedvezményes bankkártyák és hitelkártyák típusáról és feltételeiről, valamint a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás feltételeiről a vonatkozó és hatályos, a természetes személyek bankszámláira, betétszámláira, lekötött betéteire, valamint pénztári tranzakcióira vonatkozó a természetes személyek részére szóló betéti bankkártya és hitelkártya hirdetményekből tájékozódhat.

apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes

apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes A K&H Bank azért készítette ezt a tájékoztató anyagot, hogy segítsen Önnek kérdések és válaszok formájában érthetőbbé tenni a fontosabb

Részletesebben

apró betűk helyett - amit a K&H okos plusz számlacsomagokról tudni érdemes

apró betűk helyett - amit a K&H okos plusz számlacsomagokról tudni érdemes apró betűk helyett - amit a K&H okos plusz számlacsomagokról tudni érdemes A K&H Bank azért készítette ezt a tájékoztató anyagot, hogy segítsen Önnek kérdések és válaszok formájában érthetőbbé tenni a

Részletesebben

apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes

apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes A K&H Bank azért készítette ezt a tájékoztató anyagot, hogy segítsen Önnek kérdések és válaszok formájában érthetőbbé tenni a fontosabb

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H lakossági hitelkártyákról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H lakossági hitelkártyákról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H lakossági hitelkártyákról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés Díjjegyzék Számlavezető neve: K&H Bank Zrt. Számla megnevezése: K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag HUF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napja Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Közzététel: 2016. december 20. napján Hatályos: 2016. december 21. napjától Igénylés feltétele: Erste EgySzámla Díjcsomagot bármely nagykorú devizabelföldi

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2018. október 1. Közzétéve: 2018. szeptember 28. Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 2 1.1. BANKKÁRTYA

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig A hirdetményben található valamennyi számlacsomagban elhelyezett összeg az OBA által 100 000

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Közzététel: 2018. február 15. napján Hatályos: 2018. április 16. napjától Módosítás oka: A KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2017. évre vonatkozóan megállapított

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Közzététel: 2017. november 30. napján Hatályos: 2017. december 1. napjától Módosítás oka: A Bank a Készpénzbefizetés Erste Bank ATM-nél belföldön díjat forint

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. október 17. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2017. november 20. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: március 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése, fix

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL HATÁLYOS: 2015. ÁPRILIS 01. KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. ÁPRILIS 01. TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAG A Takarék kiváltó számlacsomagra

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék faragó Lakossági Bankszámla 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad

Részletesebben

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai

Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Erste EgySzámla Díjcsomag díjai és jutalékai Közzététel: 2018. december 14. napján Hatályos: 2018. december 15. napjától Módosítás oka: 2019. február 15-től kivezetésre kerül a TeleBank automatán keresztül

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Lakossági Bankszámla + 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad továbbá

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2019. január 1-től visszavonásig Meghirdetve: 2018. december 21-én A kondíciós listában a

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbiak módosultak: Meghirdetésre

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2017. szeptember 29. napján Hatályos: 2017. október 02. napjától Módosítás oka: Módosításra került a TeleBank elérhetősége. A Bank a jelen

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat munkáltatói számlacsomag ajánlat Pedagógusok Szakszervezete tagjai számára. Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít,

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében Készítette: Záhonyi István, Bankkártya.hu portál Az adatok zárásának

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: 2017. március 1-től Az Örkényi Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az hozzáférésről,

Részletesebben

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1.

BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. Érvényben: 2011. június 1-TŐL. Közzététel: 2011. április 1. K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény BETÉTI BANKKÁRTYA ÉS HITELKÁRTYA HIRDETMÉNY TERMÉSZETES SZEMÉLYEK

Részletesebben

FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN HITEL ÉS HITELKÁRTYA TERMÉK-ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 1/6

FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN HITEL ÉS HITELKÁRTYA TERMÉK-ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 1/6 FRIEDRICH WILHELM RAIFFEISEN HITEL ÉS HITELKÁRTYA TERMÉK-ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLA KIEMELT MAGÁNÜGYFELEK RÉSZÉRE 1/6 Betét fedezete mellett nyújtott hitel FEDEZETES TERMÉKEINK Lombard hitel Hitelcél szabad

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. LXXXVII - Kiválóságok Klubja Szolgáltatáscsomag kondíciói. Érvényes: 2015. július 3-ától

KONDÍCIÓS LISTA. LXXXVII - Kiválóságok Klubja Szolgáltatáscsomag kondíciói. Érvényes: 2015. július 3-ától KONDÍCIÓS LISTA A Bank 2014. június 23-ától a Kiválóságok Klubja Szolgáltatáscsomag értékesítét felfüggeszti, a továbbiakban a Kiválóságok Klubja 2 Szolgáltatáscsomag igényelhető. LXXXVII - Kiválóságok

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje 2017.09.12-től 2018.12.12-ig tart 3

Részletesebben

A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár forintot is kaphat! Akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár forintot is kaphat! Akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Zrt. K&H bankszámla mellé most akár 15 000 forintot is kaphat!

Részletesebben

havi 90.000 Ft-os jóváírása estén, egyéb esetben 990 Ft a

havi 90.000 Ft-os jóváírása estén, egyéb esetben 990 Ft a Meghirdetés: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 3. napjától Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. június 29. napján a jelen Hirdetmény módosításra került; - az OBA betétbiztosítással

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbi módosult: Meghirdetésre

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbiak módosultak: Meghosszabbításra

Részletesebben

HIRDETMÉNY CIB CAFÉ HITELKÁRTYÁRA, CIB GOLD HITELKÁRTYÁRA ÉS CIB FOLYÓSZÁMLAHITELRE VONATKOZÓ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY CIB CAFÉ HITELKÁRTYÁRA, CIB GOLD HITELKÁRTYÁRA ÉS CIB FOLYÓSZÁMLAHITELRE VONATKOZÓ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL HIRDETMÉNY CIB CAFÉ HITELKÁRTYÁRA, CIB GOLD HITELKÁRTYÁRA ÉS CIB FOLYÓSZÁMLAHITELRE VONATKOZÓ ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbiak módosultak: A

Részletesebben

ERSTE INDULÓ SZÁMLACSOMAG ÉS ERSTE SZÁMLACSOMAG TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE

ERSTE INDULÓ SZÁMLACSOMAG ÉS ERSTE SZÁMLACSOMAG TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE ERSTE INDULÓ SZÁMLACSOMAG ÉS ERSTE SZÁMLACSOMAG TÁRSADALMI SZERVEZETEK RÉSZÉRE Közzététel: 2018. december 20. napján Hatályos: 2019. január 2. napjától A módosítás oka: A Bank közzéteszi jelen számlacsomag

Részletesebben

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok

Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Lakossági Bankszámlákhoz Kapcsolódó Kedvezményprogramok Az FHB Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy jelen Hirdetményt megelőzően hatályban lévő Hirdetményhez képest az alábbiak módosultak: Meghosszabbításra

Részletesebben

JUBILEUM 2 BETÉT. Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29-től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK. HŰSÉG BETÉT Forintban

JUBILEUM 2 BETÉT. Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29-től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK. HŰSÉG BETÉT Forintban Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK Feltételek: JUBILEUM 2 BETÉT minimum: 50 000 Ft maximum: 500 000 000 Ft nap Jubileum 2 Betétben

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról Havi számlavezetési díj 100 Ft az egyenleg 500 000 Ft alatti részére aktuális MNB jegybanki alap 2,00%

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Helló GRÁNIT betét 2,50% 2,50% 2017.09.12-től

Részletesebben

Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások

Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások Hirdetmény érvényes: 2009.11.09 Budapest Bank Money+ Privát Banki Szolgáltatások MONEY+ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉNEK FELTÉTELEI A Budapest Bank Money+ szolgáltatásait a Budapest Bank Nyrt. ügyfele veheti

Részletesebben

6/2016. számú közvetlen hatályú szabályzat a Szövetkezeti Hitelintézetek és a Takarékbank Zrt. részére. Takarék Alapszámla. KM4.

6/2016. számú közvetlen hatályú szabályzat a Szövetkezeti Hitelintézetek és a Takarékbank Zrt. részére. Takarék Alapszámla. KM4. 6/2016. számú közvetlen hatályú szabályzat a Szövetkezeti Hitelintézetek és a Takarékbank Zrt. részére Takarék Alapszámla KM4. számú melléklet Ügyféltájékoztató és Összehasonlító táblázat a lakossági fizetési

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Nyugat Takarék Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott ról Hatályos: 2017. március 1-től A Téti Takarékszövetkezet által forgalmazott az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj TakarékPont CSAK számla: 18 év feletti korosztály 50 255.- Ft 50 Bankkártya* bankkártya hirdetmény szerint 50/oldal 1.00 5 ezrelék, min. 15 5 ezrelék, min. 20 1 ezrelék, min. 20.00/tranzakció 8 ezrelék

Részletesebben

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról Mecsek_Hirdetmény a 2017.12.01-től érvényes kondícióiról II. Nem forgalmazott lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok Hatályát veszti a 2017.10.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2013.03.15-től

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT Megtakarítási számla Havi számlavezetési díj Éves kamat az egyenleg 500 000 Ft alatti részére (2014. február 19-től) Éves kamat

Részletesebben

NEM FORGALMAZOTT UNICREDIT PARTNER CSOMAGOKRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK

NEM FORGALMAZOTT UNICREDIT PARTNER CSOMAGOKRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK Hatályos: 2018. január 13-tól Közzététel napja: 2018. január 5. A Partner, Partner Plusz, Partner Bónusz, Partner Plusz Extra és Partner Bónusz Extra számlacsomagok 2015. november 1-től nem igényelhetőek.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL

HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY A TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAGRÓL HATÁLYOS: 2015. JÚLIUS 03. napjától KÖZZÉTÉTEL NAPJA: 2015. JÚNIUS 18. TAKARÉK KIVÁLTÓ SZÁMLACSOMAG A Takarék kiváltó számlacsomagra

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: július -től

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: július -től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: 2017. július -től A Kondorosi Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az alapszámlához

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Ajándék betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Ajándék betét

Részletesebben

HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL. A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható.

HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL. A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható. RÉTKÖZ TAKARÉKSZÖVETKEZET KISVÁRDA HIRDETMÉNY AZ ALAP SZÁMLACSOMAGRÓL A termék 2014. július 15-től nem forgalmazható. ÉRVÉNYES: 2014. SZEPTEMBER 05-TŐL 1 Természetes személyek (fogyasztók) részére vezetett

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: 2018. március 29. Hatályos: 2018. március 30-tól A Nyugat Takarék Szövetkezet által forgalmazott Takarék

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL Érvényes: 2011.08.15. Számlavezetés PSZ /A. sz. melléklet: Már nem köthető lakossági forint bankszámlák, bankszámlacsomagok kondíciói PSZ/B. sz.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K H I R D E T M É N Y Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K I. LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA KAMATMÉRTÉKEI: Érvényes: 2014.02.10-től Éves kamatláb 1. Bankszámlabetét kamatmértéke (havi tőkésítéssel) EBKM

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról II. Lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok JUTALÉK MÉRTÉKE Alap számla Elektronikus Internetbank + SMS szolgáltatás + 1 db MC Standard főkártya)* Aktív számla¹ Prémium számla¹ Aranykor számla²

Részletesebben

Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített lakossági bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. november 14. napján Hatályos: 2016. november 15. napjától Tartalom I. fejezet: Nem értékesített Bankszámlák... 1 1. Erste Mester

Részletesebben

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. Helló GRÁNIT betét, 3 hónapra Akció ideje Betét típusa Éves kamat EBKM Helló GRÁNIT

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői:

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői: FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ a 262/2016. (VIII. 31.) sz. kormányrendelet alapján nyújtott Alapszintű fizetési számlával kapcsolatban Hatályos: 2016. október 15-étől A (továbbiakban: Bank) a 262/2016. (VIII.

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2015. október 01. napjától visszavonásig Az itt feltüntetett OBA logó arról ad tájékoztatást, hogy

Részletesebben

Hatályos: április 16. napjától Hirdetmény publikálás napja: április 13.

Hatályos: április 16. napjától Hirdetmény publikálás napja: április 13. 1/19. számú melléklet Takarék Extra Folyószámlahitel és FHB Betétfedezetes Folyószámlahitel termékekhez kapcsolódó költségek, díjak, jutalékok, kamatmértékek A Takarék Extra Folyószámlahitel megnevezése

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról szerződött ( + szerződött Számlafenntartással kapcsolatos díjak Számla nyitási díjak 100 Számlavezetési díjak/hó* Számlavezetési díj esetén 10 Internetbank esetén 25 25 Számlavezetési díj + Internetbank

Részletesebben

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj Hatályos: 2013. október 07. napjától TakarékPont CSAK számla: 18 év feletti korosztály 50 255.- Ft 50 Bankkártya* bankkártya hirdetmény szerint 50/oldal 1.00 5 ezrelék, min. 15 VIBER 5 ezrelék, min. 20

Részletesebben