Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!"

Átírás

1 Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói számlára. Válasszon kedvezményes munkáltatói számlacsomagjaink közül Akár több mint megtakarítás az itt dolgozók számára! Az alábbi termékek és szolgáltatások igénybevételével a következő megtakarítások érhetőek el: Lakáshitel: Lakástakarék: Személyi kölcsön: OTP Travel: Nem tudja, melyik számlacsomag kínálja Önnek a legmegfelelőbb lehetőségeket? Minden korosztályt és igényt szem előtt tartva összegyűjtöttük a különböző folyószámlatípusok előnyeit, kedvezményeit, így egyszerűen kiválaszthatja, hogy melyik igazodik leginkább bankolási szokásaihoz!

2 Jump Számlacsomag díj: 242 Ft 94 Ft A pályakezdő (18 és 28 év közötti) fiatalok részére létrehozott számlacsomag ötvözi a Junior számlák kedvezményeit az elektronikus számlák kényelmével, és emellett számos OTP Banki és csoporttagi kedvezményt kínál. Díjmentes: 1 db bankkártya a számlanyitást követő 1. évben díjmentes (éves díj): OTPdirekt szolgáltatások (kivéve OTPdirekt Bróker) havi díja: Virtuális MasterCard bankkártya (webkártya) az internetes vásárlások biztonságáért: Eseti forint átutalás OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül bankon belül saját számlák között vagy kártyafedezet biztosítására: Folyószámlahitel-keret beállítás: : Kedvezményes: Kedvezményes számlavezetés.* Eseti forint átutalás OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül bankon kívül belföldre, illetve bankon belül nem saját számlák között. Havonta a 2. után minden további csoportos beszedési megbízás. Amex Blue vagy MasterCard Klasszik hitelkártya 50%-os éves díjkedvezménnyel igényelhető. * A Munkáltatói Jump Számlacsomag 242 Ft-os havi díja 187 Ft-ra csökkenthető, ha lemond a kivonat postai kiküldéséről és azt kizárólag elektronikus úton (honlapon vagy OTPdirekt-en) keresztül éri el. Sőt, ha használja a számláját, és az adott hónapban Ön által kezdeményezett terhelési tranzakciók összege az ATM készpénz felvétel összegének kivételével eléri a ot, akkor további 50%-os számlavezetési díjkedvezményt biztosítunk, így mindössze havi 121 Ft-ért, a papírkivonat lemondása esetén pedig csak havi 94 Ft-ért veheti igénybe a számlacsomag nyújtotta kedvezményeket.

3 Tempó Számlacsomag díj: 37 Ha komplex banki szolgáltatásokat kíván igénybe venni, a jövedelem jóváírások fogadásától és a közüzemi díjszámlák kiegyenlítésétől, a bankkártyával történő vásárláson és hitelfelvételi lehetőségen keresztül, a megtakarítások kezeléséig. Díjmentes: Számlavezetés*: 1 db bankkártya a számlanyitást követő 1. évben díjmentes (éves díj): OTPdirekt szolgáltatások (kivéve OTPdirekt Bróker) havi díja**: Junior Számlacsomagonként havonta 1 átutalás meghatározott összegig: Eseti vagy rendszeres átutalás OTP Takarékszámlára (saját számlák között): A csoportos beszedési megbízásokhoz igényelhető limitfigyelési szolgáltatás: Kedvezményes: Havonta a 4. után minden további csoportos beszedési megbízás. Deviza számla 50%-os számlavezetési díjkedvezménnyel. Amex Blue vagy MasterCard Klasszik hitelkártya 50%-os éves díjkedvezménnyel igényelhető. * A Munkáltatói Tempó Számlacsomag 37-os havi számlavezetési díja 313 Ft-ra csökkenthető, ha lemond a kivonat postai úton történő kiküldéséről és azt kizárólag elektronikus úton (honlapon vagy OTPdirekt-en) keresztül éri el. Sőt, ha használja a számláját, és az adott hónapban az Ön által kezdeményezett terhelési tranzakciók összege az ATM készpénz felvétel összegének kivételével eléri a ot, akkor díjmentes számlavezetés mellett veheti igénybe a számlacsomag nyújtotta kedvezményeket. ** Az OTPdirekt szolgáltatások havi díja 106 Ft, mely 56 Ft-ra csökkenthető, amennyiben a Szerződő fél az internetes szolgáltatás számlakörében kezelt valamennyi számla tekintetében kivéve az értékpapír és hitelkártya számlát lemond a számlakivonat postai kiküldéséről. Az alap havi díj nem kerül felszámításra a díjmentes számlavezetéshez meghatározott feltételek teljesülése esetén.

4 Net Számlacsomag díj: 578 Ft 264 Ft Ha Ön szívesen intézi bankügyeit telefonon vagy interneten, akkor Önnek a Net Számlacsomagot ajánljuk, mely kényelmes és korszerű lehetőségeket biztosít Önnek, hiszen mindennapi pénzügyeit az OTP Bank fiókjainak felkeresése nélkül intézheti. Díjmentes: 1 db bankkártya a számlanyitást követő 1. évben díjmentes (éves díj): Az OTPdirekt szolgáltatások (kivéve OTPdirekt Bróker) havi díja: Virtuális MasterCard bankkártya (webkártya) az internetes vásárlások biztonságáért: Eseti forint átutalás elektronikus úton bankon belül saját számlák között vagy kártyafedezet biztosítására: Folyószámlahitel-keretbeállítás: Kedvezményes: Kedvezményes számlavezetés.* Eseti forint átutalás elektronikus úton bankon kívül belföldre, illetve bankon belül nem saját számlák között. Havonta a 3. után minden további csoportos beszedési megbízás. Deviza számla 50%-os számlavezetési díjkedvezménnyel. Amex Blue vagy MasterCard Klasszik hitelkártya 50%-os éves díjkedvezménnyel. * A Munkáltatói Net Számlacsomag 578 Ft-os havi díja 527 Ft-ra csökkenthető, ha lemond a kivonat postai úton történő kiküldéséről és azt kizárólag elektronikus úton (OTPdirekt-en) keresztül éri el. Sőt, ha használja a számláját, és az adott hónapban Ön által kezdeményezett terhelési tranzakciók összege az ATM készpénz felvétel összegének kivételével eléri a ot, további 50%-os számlavezetési díjkedvezményt biztosítunk, így mindössze havi 289 Ft-ért, Zöld kivonat igénylése esetén 264 Ft-ért veheti igénybe a számlacsomag nyújtotta kedvezményeket.? A virtuális MasterCard típusú bankkártya (webkártya) egy elkülönített számlához kapcsolódik, teljesen elválasztva attól a számlától, amelyre jövedelmét utaltatja vagy melyen megtakarításait kezeli. A webkártya számlán Önnek nem szükséges pénzt tartania, hiszen akár az elhatározott vásárlás előtt néhány perccel is tetszőleges összeggel, 7x24 órán át feltöltheti az OTPdirekt szolgáltatások használatával. Így a számlán csak akkor lesz fedezet, ha Ön tényleg vásárolni akar és ezért adja meg kártyaszámát az interneten.

5 Prémium Plusz Számlacsomag díj: 1086 Ft 50 Csomagdíj ellenében számos díjmentes terméket és szolgáltatást vehet igénybe, személyes céljaihoz igazodó különböző megtakarítási és befektetési lehetőségek közül választhat. Multipont MasterCard Klubkártya igénylése esetén a pontgyűjtő programon túl részese lehet az exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket kínáló Klub Programnak. Díjmentes: 1 db bankkártya a számlanyitást követő 1. évben díjmentes (éves díj): Az OTPdirekt szolgáltatások (kivéve OTPdirekt Bróker) havi díjmentesek, sőt az sms üzenetekért sem kell fizetni: Virtuális MasterCard bankkártya (webkártya) az internetes vásárlások biztonságáért: A deviza- és a megtakarítási számla számlavezetés: Eseti forint átutalás elektronikus úton bankon belül saját számlák között vagy kártyafedezet biztosítására: Eseti vagy rendszeres átutalás OTP Takarékszámlára (saját számlák között): Rendszeres átutalás forintban vagy devizában bankon belül saját számlák között: Junior Számlacsomagonként havonta 1 átutalás meghatározott összeghatárig: Folyószámlahitel-keret beállítás: Kedvezményes: Kedvezményes számlavezetés feltétele:* Ha Ön 35 év feletti: a havi vizsgálatot megelőző 3 hónapból legalább 2 hónapban a megtakarításainak napi záró egyenlegének átlaga haladja meg az ot, vagy 3 hónapból legalább 2 hónapban minimum nettó jövedelem érkezzen a számlájára. Ha Ön 35 év alatti: a havi vizsgálatot megelőző 3 hónapból legalább 2 hónapban a megtakarításainak napi záró egyenlegének átlaga haladja meg a ot, vagy 3 hónapból legalább 2 hónapban minimum nettó jövedelem érkezzen a számlájára. Valamennyi csoportos beszedési megbízás. Eseti forint átutalás elektronikus úton bankon kívül belföldre, illetve bankon belül nem saját számlák között. Értékpapír számlavezetés. Első évben éves díjmentes az Amex Gold vagy MasterCard Arany hitelkártya, a 2. évtől 50%-os kedvezmény a hitelkártya éves díjából. * A feltételek teljesülése esetén a kedvezményes havi díj 1086 Ft, mely - ha lemond a kivonat postai úton történő kiküldéséről és azt kizárólag elektronikus úton (OTPdirekt-en) keresztül éri el, Ft-ra csökkenthető. Sőt, ha az adott hónapban az Ön által kezdeményezett terhelési tranzakciók összege az ATM készpénz felvétel kivételével eléri a ot, akkor további 50%-os számlavezetési díjkedvezményt adunk, így Ön már 543 Ft-os havi díj mellett, a papírkivonat lemondása esetén pedig havi 50-ért veheti igénybe a számlacsomag nyújtotta kedvezményeket.

6 Prémium kiszolgálás: Prémium Plusz számlacsomaggal rendelkező ügyfelünkként, kijelölt prémium kiszolgálást végző bankfiókjainkban, diszkrét környezetben, kiemelt odafigyeléssel és szakértelemmel várjuk Önt. Elsőbbségi ügyintézést kínálunk a prémium kiszolgálást nyújtó bankfiókjainkban, valamint a Prémium Vonalon keresztül, így szakértő segítséggel tesszük lehetővé a kényelmes és gyors bankolást személyesen és telefonon egyaránt, időpontfoglalás lehetőségével is. A prémium vagyontervezés keretében egy személyre szabott, az Ön megtakarítási és befektetési szokásait figyelembe vevő rövid, közép- és hosszú távú befektetési céloknak megfelelő termékeket egyaránt tartalmazó portfoliót ajánlunk figyelmébe. Prémium ügyfeleink számára, külföldi alapokkal bővített termékkínálatunk segítségével szélesebb diverzifikáció válik lehetővé. Válassza a Multipont MasterCard Klub bankkártyát számlacsomagjához, így az OTP Klub tagsággal számos banki és partneri kedvezményből válogathat, valamint kártyás vásárlásai révén bankkártyája az adott évben éves díjmentes lehet. Amennyiben már ügyfelünk, és rendelkezik Lakossági Forint folyószámlával vagy Elektronikus Számlacsomaggal, a számlavezetési díj- és egyéb munkáltatói kedvezményeket egyszerűen és gyorsan, a vonatkozó szerződés kiegészítés aláírásával igénybe veheti.

7 Forint folyószámla Munkáltatói Elektronikus Számlacsomag díj: 356 Ft 15 A Munkáltatói Forint folyószámla 356 Ft-os havi díja 303 Ft-ra csökkenthető, ha lemond a kivonat postai úton történő kiküldéséről és azt kizárólag elektronikus úton (honlapon vagy OTPdirekt-en) keresztül éri el. Sőt, ha használja a számláját, és az adott hónapban az Ön által kezdeményezett terhelési tranzakciók összege az ATM készpénz felvétel összegének kivételével eléri a ot, akkor 178 Ft-ért, zöld kivonat igénylése esetén 152 Ft-ért veheti igénybe a számlacsomag nyújtotta kedvezményeket. díj: 1483 Ft 706 Ft A Munkáltatói Elektronikus Számlacsomag 1483 Ft-os havi díja 1412 Ft-ra csökkenthető, ha lemond a kivonat postai úton történő kiküldéséről és azt kizárólag elektronikus úton (OTPdirekt-en) keresztül éri el. Sőt, ha használja a számláját, és az adott hónapban az Ön által kezdeményezett terhelési tranzakciók összege az ATM készpénz felvétel összegének kivételével eléri a ot, akkor 742 Ft-ért, zöld kivonat igénylése esetén 706 Ft-ért veheti igénybe a számlacsomag nyújtotta kedvezményeket.

8 További kedvezmények A Dolgos betét kizárólag a cég alkalmazottai számára, a munkáltatói csomag részeként elérhető jegybank alapkamathoz kötött betétlekötési lehetőség, mely OTPdirekt-en keresztül köthető le. Díjmentesen évente 1 alkalommal értékben OTP Travel utazási utalvány igényelhető. Sajátkártya igénylése esetén a képelhelyezés díjmentes. Díjmentesen vagy kedvezményesen nyitható lakástakarékszámla. Kedvezményes lakás és jelzálogtípusú hitel igénylési lehetőség. Személyi kölcsön kamatkedvezmény. Havonta 2 alkalommal díjmentesen vehető fel készpénz, az erre vonatkozó nyilatkozat megléte esetén.* Ingatlan alapú hitelek hitelkiváltásra is * A részletes feltételeket a mindenkor hatályos, A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló évi LXXXV. törvény 36/A -a alapján biztosított díjmentes készpénzfelvételről szóló hirdetmény tartalmazza. A kiadványban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. Jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A tájékoztatás nem teljes körű. A bankszámla csomagok, pénzügyi termékek, szolgáltatások részletes leírásáról, illetve további feltételeiről tájékozódjon a bankfiókokban és a honlapunkon ( található vonatkozó üzletszabályzatokból, hirdetményekből és kondíciós listákból. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Felkeltettük érdeklődését? /20/30/

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat munkáltatói számlacsomag ajánlat Pedagógusok Szakszervezete tagjai számára. Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít,

Részletesebben

OTP Munkáltatói Platina ajánlat a Vasutasok Szakszervezete tagjai számára

OTP Munkáltatói Platina ajánlat a Vasutasok Szakszervezete tagjai számára OTP Munkáltatói Platina ajánlat a Vasutasok Szakszervezete tagjai számára Platina ajánlat Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat a VSZ tagok számára Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely

Részletesebben

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Munkástanácsok Szakszervezeti tagok számára Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely számos kedvezménye mellett egyszerűbbé, kényelmesebbé

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Szegedi Tudományegyetem munkavállalói számára. Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely számos kedvezménye mellett egyszerűbbé, kényelmesebbé

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Arany ajánlatról. Érvényes: 2015. július 22-től

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Arany ajánlatról. Érvényes: 2015. július 22-től Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az OTP Munkavállalói ajánlatról. Hatályos: március 27-től I. OTP MUNKAVÁLLALÓI AJÁNLAT ALAPJÁT KÉPEZŐ FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK

HIRDETMÉNY. az OTP Munkavállalói ajánlatról. Hatályos: március 27-től I. OTP MUNKAVÁLLALÓI AJÁNLAT ALAPJÁT KÉPEZŐ FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető lakossági bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget:

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget: Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Platina ajánlatról. Érvényes: március 27-től

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Platina ajánlatról. Érvényes: március 27-től Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget:

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget: Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: március 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése, fix

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2016. december 9. napja Hatályos: 2016. december 12. napjától visszavonásig 1. oldal I. Bázis Számla 1. SZÁMLAVEZETÉS

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2019. augusztus 23. napja Hatályos: 2019. szeptember 01. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a II.7.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2016. december 9. napja Hatályos: 2016. december 12. napjától visszavonásig 1. oldal I. Bázis Számla 1. SZÁMLAVEZETÉS

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2017. február 14. napja Hatályos: 2017. március 1. napjától visszavonásig 1. oldal I. Bázis Számla 1. SZÁMLAVEZETÉS

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2019. július 24. napja Hatályos: 2019. augusztus 1. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a Junior számlához

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2019. augusztus 02. napja Hatályos: 2019. augusztus 02. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a Pénzügyi

Részletesebben

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2017. április 13. napja Hatályos: 2017. április 17. napjától visszavonásig A hirdetmény módosítását az alábbiak indokolják:

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2017. november 20. napja Hatályos: 2017. november 20. napjától visszavonásig A hirdetmény módosítását egy új, értékpapír

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2018. október 30. napja Hatályos: 2018. november 05. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a kizárólag

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2018. november 19. napja Hatályos: 2018. december 17. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását az OTPay szolgáltatás

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2018. december 17. napja Hatályos: 2019. január 01. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a pénzügyi tranzakciós

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2019. február 14. napja Hatályos: 2019. március 01. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását az egyes akciósan

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: december 12-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2019. március 01. napja Hatályos: 2019. május 01. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását az akciósan meghirdetett

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2018. augusztus 15. napja Hatályos: 2018. augusztus 15. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a díjak minimum

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól

HIRDETMÉNY. a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól HIRDETMÉNY a Lakossági Bázis Számla és Junior Számla kamatairól és díjairól Közzététel: 2018. szeptember 07. napja Hatályos: 2018. szeptember 17. napjától visszavonásig A Hirdetmény módosítását a Minimum

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 15-től visszavonásig, legkésőbb március 1-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: november 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: szeptember 1-től I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat

Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Platina ajánlat Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Magyar Autóklub tagjai számára. Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít,

Részletesebben

Az OTP Bank ajánlata. A Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére

Az OTP Bank ajánlata. A Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére Az OTP Bank ajánlata A Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére Budapest, 2016. február Vállalkozói és Lakossági Szolgáltatások Vállalkozói számlavezetés Ajánlat Vállalkozások részére 2 E-számlacsomag Kiemelt,

Részletesebben

Az OTP Bank ajánlata. A Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére

Az OTP Bank ajánlata. A Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére Az OTP Bank ajánlata A Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére Budapest, 2016. február Vállalkozói és Lakossági Szolgáltatások Ajánlat Magánszemélyek részére Lakossági Számlavezetés Platina ajánlat 2 Jelen

Részletesebben

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak.

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT. a lakossági bankszámlákról és a Folyószámlahitelről. IV. rész

ÜZLETSZABÁLYZAT. a lakossági bankszámlákról és a Folyószámlahitelről. IV. rész ÜZLETSZABÁLYZAT a lakossági bankszámlákról és a Folyószámlahitelről IV. rész A már nem értékesített bankszámlákra vonatkozó Speciális rendelkezések (Lakossági Forint folyószámla, Lakossági Elektronikus

Részletesebben

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak.

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

Díjjegyzék. Bázis számla HUF Junior Számla ajánlat (18 év felettieknek)

Díjjegyzék. Bázis számla HUF Junior Számla ajánlat (18 év felettieknek) Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Bázis számla HUF Junior Számla ajánlat (18 év felettieknek) Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Bázis számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Bázis számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Bázis számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2019. január 1-től visszavonásig Meghirdetve: 2018. december 21-én A kondíciós listában a

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Grátisz számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Dátum: / 9

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Dátum: / 9 Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. szeptember 1-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015.

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (14-18 éves korig) HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (14-18 éves korig) HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Junior számla (14-18 éves korig) HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y -------------------------------------------------------------------- Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y (Forintban végzett műveletek) FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉS KONDÍCIÓI Lakosság és

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Privát Banki számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Privát Banki számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.08.02 Privát Banki számla HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

1. Havidíj. OTP BANK Nyrt.

1. Havidíj. OTP BANK Nyrt. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő Fél által igénybe vett szolgáltatások

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira Érvényes: 2016. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

I. OTPdirekt díjak. 1. Havidíj. OTP BANK Nyrt.

I. OTPdirekt díjak. 1. Havidíj. OTP BANK Nyrt. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (7-14 év között) HUF Dátum: / 7

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Junior számla (7-14 év között) HUF Dátum: / 7 Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Junior számla (7-14 év között) HUF Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: május 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: május 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. június 30-ig SMS szolgáltatás igénylése a szerződéskötés alapfeltétele START 4 és START 5

Részletesebben

Prémium Vonal: +36 1 366 6333 +36 40 366 333 www.otpbank.hu/premium. Prémium szolgáltatások

Prémium Vonal: +36 1 366 6333 +36 40 366 333 www.otpbank.hu/premium. Prémium szolgáltatások Prémium Vonal: +36 1 366 6333 +36 40 366 333 www.otpbank.hu/premium Prémium szolgáltatások OTP Prémium szolgáltatások az Ön kényelméért Úgy érzi, hogy a megszokott banki ügyintézésnél többre vágyik? Elsőbbségi

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: 2018. március 29. Hatályos: 2018. március 30-tól A Nyugat Takarék Szövetkezet által forgalmazott Takarék

Részletesebben

Munkáltatói Platina ajánlat

Munkáltatói Platina ajánlat Munkáltatói Platina ajánlat Platina ajánlat Kedvezményes munkáltatói számlacsomag ajánlat Igényeljen OTP Munkáltatói számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít, sőt

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében Készítette: Záhonyi István, Bankkártya.hu portál Az adatok zárásának

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT. a lakossági bankszámlákról és a Folyószámlahitelről. III. rész. A már nem értékesített termékekre vonatkozó Speciális rendelkezések

ÜZLETSZABÁLYZAT. a lakossági bankszámlákról és a Folyószámlahitelről. III. rész. A már nem értékesített termékekre vonatkozó Speciális rendelkezések ÜZLETSZABÁLYZAT a lakossági bankszámlákról és a Folyószámlahitelről III. rész A már nem értékesített termékekre vonatkozó Speciális rendelkezések Engedélyszám: 983/1997/F. ÁPTF határozat (1997. november

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21.

Díjjegyzék. Általános számlaszolgáltatások. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória. Dátum: október 21. Díjjegyzék Számlavezető neve: Sberbank Magyarország Zrt. Számla megnevezése: Fair számlacsomag 2. kategória Dátum: 2019. október 21. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági számlakezelési jutalékok és díjak

Hirdetmény Lakossági számlakezelési jutalékok és díjak 1/d.sz. melléklet Érvényes: 215. április 1. Hirdetmény Lakossági számlakezelési jutalékok és díjak Induló betét minimális összege Számlanyítási díj Meghatalmazott, kedvezményezett bejelentése törlése,

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. szeptember 30-ig 1) Szerződéskötési feltételek ek részére:

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Közzététel: január 31. Hatályos: 2019.

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Közzététel: január 31. Hatályos: 2019. Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: 2019. január 31. Hatályos: 2019. február 1-től A Nyugat Takarék Szövetkezet által forgalmazott Takarék

Részletesebben

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: március 1-től

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: március 1-től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: A Fókusz Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az alapszámlához való hozzáférésről,

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: január 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: január 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. február 28-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. november 30-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napja Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: március 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: március 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. április 30-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: decemberr 28. Hatályos: 2019.

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: decemberr 28. Hatályos: 2019. Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: 2018. decemberr 28. A Fókusz Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla az alapszámlához

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2017. szeptember 29. napján Hatályos: 2017. október 02. napjától Módosítás oka: Módosításra került a TeleBank elérhetősége. A Bank a jelen

Részletesebben

apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes

apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes apró betűk helyett - amit a K&H prémium számlacsomagról tudni érdemes A K&H Bank azért készítette ezt a tájékoztató anyagot, hogy segítsen Önnek kérdések és válaszok formájában érthetőbbé tenni a fontosabb

Részletesebben

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ügyféltájékoztató A PÁTRIA ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ismerjük a megoldást, válasszon! Mire használható? Mennyi? Otthonteremtési állami kamattámogatott

Részletesebben

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak.

2) Az OTPdirekt szolgáltatás(ok) havidíjának számlázási időszaka: a tárgyhónap 1-től a tárgyhó utolsó napjáig terjedő időszak. I. OTPdirekt díjak 1. Havidíj OTPdirekt szolgáltatások Kondíciós Lista 1) Az OTP Bank Nyrt. az OTPdirekt szolgáltatások igénybevételéért OTPdirekt szerződésenként havidíjat számít fel. A havidíj a Szerződő

Részletesebben

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: január 01-től Közzététel: december 29.

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: január 01-től Közzététel: december 29. Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: 2018. január 01-től Közzé: 2017. december 29. A PÁTRIA Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla

Részletesebben

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ismerjük a megoldást, válasszon! Fiatalok, valamint a több gyermekes

Részletesebben

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj Hatályos: 2013. október 07. napjától TakarékPont CSAK számla: 18 év feletti korosztály 50 255.- Ft 50 Bankkártya* bankkártya hirdetmény szerint 50/oldal 1.00 5 ezrelék, min. 15 VIBER 5 ezrelék, min. 20

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: március 1-től Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott ról Hatályos: 2017. március 1-től A Téti Takarékszövetkezet által forgalmazott az alapszámlához való hozzáférésről, az alapszámla jellemzőiről és díjazásáról

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Lakossági devizaszámla USD Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Lakossági devizaszámla USD Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Lakossági devizaszámla USD Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: október 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: október 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START U termékcsalád módozataira Érvényes: 2017. szeptember 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2017. október 31-ig SMS szolgáltatás igénylése

Részletesebben

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj

Számlanyitási díj Számlán tartandó minimum összeg Havi számlavezetési díj TakarékPont CSAK számla: 18 év feletti korosztály 50 255.- Ft 50 Bankkártya* bankkártya hirdetmény szerint 50/oldal 1.00 5 ezrelék, min. 15 5 ezrelék, min. 20 1 ezrelék, min. 20.00/tranzakció 8 ezrelék

Részletesebben