Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetség 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2. EMLÉKEZTETŐ Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesülete

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetség 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2. EMLÉKEZTETŐ Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesülete"

Átírás

1 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetség 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2. Tel: /3394 /Fax: 3142 Honlap: EMLÉKEZTETŐ A megyei Szövetség, Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesülete Ófehértó, a 2012-évet értékelő közgyűlését, án 18 órakor tartotta, az Alkotmány úti Közösségi Házban. Az egyesület OPSZ tagsága, Tanúsítványa száma: 16/0020 Az egyesület létszáma: 26-fő, melyből jelen volt 17-fő polgárőr. Jelen voltak: Sándor Zoltán egyesület Elnök Simon József Ófehértó Polgármestere Szabó Zoltán r.alezredes MRFK. Bűnmegelőzési Osztályvezető Nyíregyháza Nagy István r.alezredes, Rendőrkapitányság Vezető Nyírbátor Varga Zsolt r. szds. Rendőrőrsparancsnok Máriapócs Miklós László r. tzls Körzeti megbízott Bakó Károly ny. r. alezredes, megyei Polgárőr Szövetség szakreferense Nyíregyháza Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök, köszöntötte a megjelenteket, bemutatta a vendégeket.

2 2 Ismertette az előre kiküldött napirendet, melyet egyhangúan megszavaztak. Jegyzőkönyvvezetőt, és két polgárőrt szavaztak meg kézfelemeléssel, hitelesítőknek. Bejelentette, hogy a közgyűlés határozatképes, és az egyesület elnökeként, az 1. napirendben szereplő beszámolót ő tartja meg. 1. Napirend: Beszámoló, egyesület 2012-évi tevékenységéről. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök: Beszámolóját folytatólagosan csatoltam % Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület 4558 Ófehértó Alkotmány út 58 Beszámoló év Az Egyesület személyi állományát tekintve a évet 30 fővel kezdtük. Fegyelmi vétségre az elmúlt évben nem került sor. Egyesületi tevékenységünket a évben is az előző évekhez hasonlóan végeztük. Munkánk során a település bel-, illetve külterületein folyamatos figyelő járőrszolgálatot végeztünk önállóan valamint a Rendőrséggel közösen. Részt vettünk rendezvények biztosításában településünkön, valamint Máriapócs és Nyírbátor területén is. A szolgálatok ellátása az Egyesület részére biztosított szolgálati gk-val, illetve tagjaink saját tulajdonú járművével, valamint a társszervek által (Rendőrség) szolgálat céljára biztosított járműveivel történt. Egyesületünk részt vett a március 15 - i községi ünnepségen, továbbá a hősök emlékművénél koszorút helyeztünk el.

3 május 1-jét megelőző éjszakán az egyesület reggelig tartó figyelő járőrszolgálatot hajtott végre községünkben. Figyelemmel kísértük a Rendőrséggel közösen a település közrendjének alakulását. Szerencsére rendzavarás nem történt. Egyesületünk aktívan részt vett a Fehér Akác napok biztosításában. A két napos rendezvénysorozatban szinte minden polgárőr a legjobb tudása szerint hajtotta végre a reá bízott feladatokat. A Máriapócsi búcsúk alkalmával több esetben segítettük a rendőrség munkáját, közösen biztosítottuk a búcsúk helyszínét ben is hangsúlyos figyelmet fordítottunk a szeptemberi iskolakezdésre. Négy polgárőr két héten keresztül biztosította a gyerekek számára a biztonságos, zavartalan átkelést az úttesten. Ezen kívül szerepet vállaltunk az iskolai és óvodai rendezvények zavartalan lebonyolításában. Szintén a szeptemberi hónapban együttműködési megállapodást írtunk alá az iskolával és az óvodával is. Részt vettünk az őszi közlekedési és közbiztonsági akciósorozatban a Máriapócsi rendőrőrs munkatársaival. A Polgármesteri Hivatallal közösen pályázatot nyújtottunk be Térfigyelő kamerarendszer kiépítésére. A pályázatot megnyertük és kiépítésre került településünkön a térfigyelő kamerarendszer,ami folyamatosan, és eredményesen működik ben is biztosítottuk a halottak napi megemlékezést, és fokozott járőrszolgálatokat szerveztünk a köztemető környékén. Ezen a napon Egyesületünk megemlékezett elhunyt polgárőrtársainkról, s nyughelyüknél koszorúzással és mécses gyújtással róttuk le kegyeletünket. A 2003 évtől működő Áldozatvédelmi iroda a tavalyi évben is nagymértékben segítette az arra rászorulókat. Folyamatos tanácsadással, és segítségnyújtással igyekezett megoldani az arra rászorulók problémáit, közel 19 településen. Az elmúlt évben több alkalommal kiállításokat szervezett, illetve kerekasztal fórumot is tartottunk. Munkánkat nagyban segítette a Megyei RFK Bűnmegelőzési osztálya, valamint a Máriapócsi Rendőrőrs. December hónapban fokozott, 24 órás járőrszolgálatokat szerveztünk. Biztosítottuk a Karácsonyi Forgatag rendezvénysorozatot. Szintén december hónapban lecserélésre kerültek a polgárőr igazolványok. Minden polgárőrnek az illetékes okmányirodában kellett megcsináltatni az új igazolványhoz való fényképes adatlapot. Voltak sajnos olyan polgárőrök, akik erre nem voltak hajlandóak, így ők automatikusan kiestek az egyesületből.

4 4 A 2012-es évben 4079 órát és km-t teljesítettünk járőr- illetve figyelőszolgálatban községünk kűl, és belterületén. Egyesületünk tevékenységének anyagi finanszírozására a következő külső pénzforrásokat használtuk fel: Önkormányzati támogatás: OPSZ pályázat: Ft 1x Ft 1x Ft Továbbra is szívesen fogadjuk, az ehhez hasonló támogatásokat A év teljes pénzügyi elszámolása a Közhasznúsági jelentés elfogadásakor kerül ismertetésre. A közös szolgálat az alábbiak szerint alakult. A rendőrséggel közösen 2014 órában, 3691 Km szolgálatot teljesítettünk. Beszámolóm végén szeretném megköszönni a társszerveinknek (Rendőrség, Katasztrófavédelem), valamint Önkormányzatunk képviselőtestületének, Polgármester úrnak, Polgárőrtársaimnak a évben nyújtott segítségüket és munkájukat. További közös munkánkhoz mindenkinek erőt, egészséget és kitartást kívánok. Az Egyesület Elnöksége a jelen beszámolót 2013 / 1. számú határozatával elfogadásra javasolja a Közgyűlés részére. A 2012 évi beszámolót az Egyesület Közgyűlése a 2013/ 1. számú határozatával elfogadta. Ófehértó Sándor Zoltán egyesület elnök Sándor Zoltán Elnök, levezető elnök, lehetőséget adott a beszámolója véleményezésére: Kérdések, Hozzászólások: Megadta a szót a Polgármesternek. Simon József Ófehértó község Polgármestere. Köszöntötte a jelenlévőket, és külön köszöntötte, hogy a Nyírbátori Rendőrkapitány úr itt van a körükben. Hozzászólásában elmondta, hogy egy picit csökkent a polgárőr egyesület létszáma. Az önkormányzat, a polgárőrség, és a rendőrség jó kapcsolatot ápolnak. Örül a fontos feladatok miatt, pl: az új M-3 as autópálya ideért. Ligettanya is hozzájuk tartozik, gondjuk van vele, de előbb utóbb, reméli, felszámolódik. Pályázatokon részt vettek, kamerákat akarnak a településre. Lesz,7 millióért. Civil szervezetként az egyesület pályázott. További fejlesztéseket irányoztak elő, Ft ért, Infrás kamerákat akarnak. A polgárőrök munkáját köszönte, a rendőrkapitányságét is, a továbbiakban jó együttműködést kívánt. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök, köszönte a Polgármesteri hozzászólást, megadta a szót a Kapitányság Vezetőjének.

5 5 Nagy István rendőr alezredes Nyírbátor város, Rendőrkapitányság Vezetője. Köszöntötte a megjelenteket, öröm végignézni a vegyes korosztályú polgárőrökön, és hogy vannak hölgyek is. A szomszédban a Kapitányság területén Nyírgyulajban lakik. Sokat jár a területen, éjjelenként. Itt mindig lát polgárőröket. Ez a település is hozzá tartozik, és van stabil a polgárőr egyesülete, jó eredményekkel. Örül Szabó Zoltánnak (r. alezredesnek) mert az egyesületnek a megyei Rendőrfőkapitánysághoz is van kötődése. Köszönte, hogy segítették a rendőrök munkáját. A rendőri munka eredményes segítéséért oklevél elismerést adott át: Juhász János elnökhelyettesnek. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök köszönte a Kapitány Úr hozzászólását, megadta a szót a megyei szövetség polgárőr szakreferensének Bakó Károly ny. r. alezredes, polgárőr szakreferens Nyíregyháza A megyei Polgárőr Szövetség képviseletében köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy Somogyi János megyei elnöknek most ugyanilyen éves értekezleten, Nyírbélteken kellene lenni, de a megyei Főkapitány Dr. Tarcsa Csaba rendőr ezredes, a mai nap 16 órakor Nyíregyházára berendelte, mert a fél megye területén elment az áram, a hó helyzet, és a nagy szél miatt. Így Posta József V. régiófelelős megyei elnökségi tag sem maradhat itt az Ófehértói évértékelő közgyűlésen, már innen ment el Nyírbéltekre. Hozzászólását azzal kezdte, hogy tudja, hogy ez az egyesület már 22-éves. Azóta, szinte minden évértékelő értekezletükön jelen volt. Sándor Zoltán elnök beszámolójából kiemelte a 4079 szolgálati óraszámot, és a majdnem 17- ezer kilométer teljesítést a szolgálati kocsival. Ez a 26-fős létszámnak tiszteletre méltó teljesítményére utal. Dicséretes, hogy a jó együttműködésük eredményeképp a Polgármester Úr, a képviselő testülettel szívükön viselték az egyesület működési költségei biztosítását, melyet bizonyít a tavalyi Ft os támogatásuk.

6 6 Eredményesek voltak, az új polgárőr törvénynek megfelelő működés következtében a megyei Szövetség pályázatán két részletben , illetve Ft támogatásban részesültek. A támogatást, a működésük finanszírozására fordították, és már rendben elszámoltak Példamutató, a stratégiai partnerükkel, a rendőrséggel is az együttműködésük, mely alapján közösen rendőrrel 2014 órát szolgáltak, és 3691 Km gépkocsi futást teljesítettek. Valóban ideért nemrég az M-3 as autópálya, amely nagyon fontos, és jó dolog, de jönnek rajta azok is, akik nem mindig jogtisztelő polgárok. Emiatt fokozottan kell az idegenek mozgását figyelemmel kísérni, és erre a lakosság sérülékenyebb, idős, egyedülálló, beteg részét felkészíteni. Szólt arról, hogy a 2012-es év nagy változásokat hozott a polgárőrség életébe. A ével hatályba lépett, évi CLXV tv. az új polgárőr törvény, mely sok feladatot hozott a polgárőrök életébe. Többek között, az OPSZ átalakult köztestületté, így a támogatása már a költségvetésből történik. Ebből kapnak a megyék is, és az egyesületek is pályázaton keresztül, működési támogatásokat. Az új törvény alapján az együttműködési magállapodásokat is meg kellett újítani. Az OPSZ, az ORFK-val a tavaly júniusi országos polgárőr napon, míg az MRFK val a megyei Szövetség, a megyei Polgárőr napon 2012.júlus 14-én Tiszavasváriban írta alá, a megújított megállapodást. Új ismereteket kell elsajátítani, új igazolványokat kell készíteni. Ismertette, hogy a megyei szövetség honlapján rajta van az OPSZ által megjelentetett új Polgárőr Szolgálat Szabályzat, az Etikai Kódex, és a Polgárőr Alapismereti szakjegyzetet. (Ebből vizsga is lesz). A megyei Szövetség én tartotta az évértékelő közgyűlését, ahol a közgyűlésen tiszteletüket tették, a megyei vezetés egy része mellet, Dr. Túrós András OPSZ Elnök, és Dr. Tarcsa Csaba megyei főkapitány Úr is. A főkapitány úr ott kiemelte, hogy a megyei nyomozási munka eredményessége 53 %-os mely jelentős előrelépés volt az előző évihez, és ebben az eredményesség elérésében, a megye polgárőreinek is a munkája benne van, ezért a megyei főkapitány köszönetét tolmácsolta. Felhívta a figyelmet a láthatóság fontosságára, a megyei főkapitány kezdeményezésére, hogy a polgárőr járjon elől jó példával, vállalja fel, hogy szabályosan felszerelt kerékpárral, láthatósági mellénnyel vesz részt a közúti forgalomban, a balesetek megelőzésére. Ezt a kapcsolatai között is terjessze. Felhívta a polgárőrök figyelmet, a stratégiai partnerek közötti együttműködés kölcsönös fontosságára. A 2013 as munkájukhoz eredményeket, és további jó egészséget, kívánt. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök. Köszönte a hozzászólást, megadta a szót az MRFK Bűnmegelőzési Osztály Vezetőjének.

7 7 Szabó Zoltán r.alezredes, bűnmegelőzési Osztályvezető, MRFK Nyíregyháza. A jelenlévők köszöntését követően, a polgármester elismerő szavait köszönte, úgy fogalmazott, hogy ide majdnem hazajön. Itt volt a közreműködésével a megyében az első áldozatvédelmi iroda. Örül, hogy végre rendőrkapitányt is lát itt. Az egyesülettel töretlen a munkakapcsolata, megyei bűnmegelőzési kiállításokat, hozott ide. A megyei prezentációs filmeket is itt forgatták, és itt vannak a filmek szereplői is. Most indítanak egy új sorozatot, a Ne légy áldozat TÁMOP- pályázaton nyert pénzből készítendő 15 kisfilmből, párat megint itt fogatnának. Hírnevét is vinnék a településnek az oktatófilmek, amelyek a bűnmegelőzés területén, minden korosztályhoz szólnának. Nem rég a szép korúaknak rendeztek vetélkedőt az MRFK n. Évi két megyei bűnmegelőző kiállítással jönnek ide. A polgármester Úr segítségét is köszönte, reméli, hogy az egyesület ismét olyan eredményes lesz, mint 2012-ben. Az autópálya itt van, feladat is lett, bűnmegelőző kiadványt készített, melyet a Demecseri egyesülethez vitt ki nemrég először, Az én házam, az én váram címmel. A kiadvány sokszorosítását a gazdasági igazgatóság végzi, de egy pár darabot hozott az egyesületnek. Köszönte a napi szolgálatukat, és az önzetlen segítségüket. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök, köszönte a együttműködésüket, a hozzászólást, megadta a szót a Máriapócsi Rendőrőrs parancsnokának. Varga Zsolt r. szds. Rendőrőrsparancsnok Máriapócs. Az előtte szólók sok mindent elmondtak, ahogy Karcsi Bácsi mondta, inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl, nem indokolt a létszámot nagyon növelni, minőségi polgárőrökre van nagyobb szükség. Ő is sokat itt van, közösen szolgálnak a polgárőrökkel. Tudja, hogy milyen munka van benne az egyesület eredményességében. Ez nem is kevés, ha eszébe jutnak az elfogások. Nemcsak Máriapócson, a búcsúk biztosításában, de Nyírbátorban is segítették a munkájukat. Kánya Zoltán volt kapitányt mindig várták, de nem jött. Nagyon örül, hogy a Kapitányságvezető Úr itt van, megérdemli az egyesület. Pár szám, az őrsi összes bűncselekmény 8%-al nőtt. A járulékos bűncselekmény ruhalopás mellé pluszban került az orgazdaság is. Az Ófehértói évi 80-as átlag, a Kállósemjéni 100-hoz képest nem rossz. A településen átfolyik sok ember, ugyanakkor a betöréses lopások száma 11-ről 3-ra csökkent.

8 8 A garázdaságot jó lenne csökkenteni, mert az itt is nőtt, ő inkább a megelőzésre helyezné a hangsúlyt. A búcsúbiztosításokra is kérte a segítséget, de tapasztalja is, hogy a biztosításba szeretnek is jönni a polgárőrök. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök, köszönte a hozzászólást, és megadta a szót a körzeti megbízottnak. Miklós László rendőr törzszászlós, körzeti megbízott Ófehértó község. A tulajdon elleni szabálysértések, a lopások felderítésében való közreműködésüket köszönte a polgárőröknek. Minden információt köszönt, amit részére eljuttattak. Az együttműködése a polgárőrökkel eddig is jól működött, bízik benne, hogy ezután is így lesz. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök. Köszönte a kmb hozzászólását, megadta a szót az egyesület Elnökhelyettesének. Juhász János egyesület Elnökhelyettes. Köszönte a jó szavakat, az egyesület munkája elismerését, de nem bízzák el magukat. Ugyanolyan lelkesek lesznek, mint eddig. Az információáramlásuk jobb lett. Havonta, az utolsó este összejönnek megbeszélésre a csoportvezetőkkel, az őrsparancsnokkal, és a kmb-t is szeretettel várják. Megbeszélik az eseményeket, és felkészülnek a következő hónap feladataira. Örülnek, mikor az őrsparancsnok ott van. A polgármesternek is köszönte a támogatást, és meghívta egy éjszakai szolgálatra, és a testületi tagokat is. Megköszönte a Kapitány úrnak a részvételét, büszkék lesznek rá. Ugyancsak köszönte az MRFK Bűnügyi Osztály Vezető Szabó Zoltán r. alezredes napi segítségét.2003-óta van áldozatsegítő irodájuk, az iskolában, drogmegelőző kiállításokat, Fórumot szerveznek. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök. Köszönte a helyettese hozzászólását, megadta a szót ismét a Kapitányság vezetőnek. Nagy István r. alezredes Kapitányságvezető Nyírbátor, ismét. Szóba jött, hogy itt van. A vásárosnaményi kapitányságról jött ide Nyírbátorba. Most Nyírbélteken kellett volna mennie, de ide jött. Be szokott ülni a járőrautóba, szereti látni, mivel szembesülnek a rendőrei, milyen események vannak. Itt is természetesen érzi magát, részt vesz a rendőri, és a polgárőr munkában is. Meg szokott éjjel állni a polgárőrök mellett. Örömmel látta éjjelente, itt a polgárőrt. Sándor Zoltán egyesület Elnök levezető elnök, köszönte a Kapitány Úr hozzászólását, azzal, hogy utoljára kapitányságvezető 8-9 éve volt itt, még Fényes László. Bejelentette a 2. Napirendet, melynek szintén ő az előadója. 2.Napirend: 2013 év, Egyesületi Munkatervének ismertetése, elfogadása. Folytatólagosan csatolva. % Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület 4558 Ófehértó Alkotmány út 58. Intézkedési Terv 2013 év

9 9 Közbiztonság javításának polgárőrségi alapelvei: Aktív, látható, kiszámítható és folyamatos polgárőr szolgálattal el kell érni, hogy a település közbiztonsága rövid időn belül érezhetően javuljon. A Polgárőrségnek az alkalomszerű polgárőr szolgálatok helyett kiszámítható, előre tervezett szolgálatot kell szervezni. A polgárőr egyesületnek a bűnmegelőzési szolgálatokat elsősorban a rendőrséggel kell összehangolni, koordinálni. A rendőrséggel, illetve rendőrrel közös szolgálat kapjon prioritást. A településünkön működő településőrökkel, mezőőrökkel, szakmai együttműködést kell kialakítani. Településünkön létrehozunk egy úgynevezett Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A lakosság biztonságérzetének javítására, a kisebb súlyú bűncselekmények, jogsértések megelőzésére, a felderítés segítésére párbeszédet kell folytatni a lakosság képviselőivel és úgynevezett társadalmi információs hálózatot kell kiépíteni. A polgárőrök, polgárőrvezetők nyíltan és bátran, önként vállaljanak felelősséget a település közbiztonságáért. A településen segítsék az etnikai problémák megoldását. RÉSZLETES FELADATOK Az Egyesület Elnöksége tekintse át az egyesület tagságának fizikai és szakmai alkalmasságát, a polgárőrök munkaköri leterheltségét, egészségi állapotukat és ez alapján válasszák ki azokat a polgárőröket, akik hajlandóak és alkalmasak is a fokozottabb igénybevételre. Vállalják a nagyobb megterhelést jelentő, előre tervezett, közterületi polgárőr szolgálatot. Kötelező havi 2 szolgálat. Határidő: Folyamatos Felelős: Elnökség. Az Egyesület Elnöke vegye fel a kapcsolatot a településükön lévő rendőrőrssel, KMB-vel. Ahol ezek nincsenek, a városi, kerületi rendőrkapitánysággal. Tájékoztassa a rendőrség vezetőit a rendelkezésre álló polgárőr létszámról. Kezdeményezze az összehangolt rendőrpolgárőr közös szolgálatvezénylést, illetve rendőri szolgálat mentes időszakokban biztosítsa az önálló polgárőr szolgálatot. Határidő: Folyamatos Felelős: Elnök A koordinált rendőr-polgárőr szolgálattal el kell érni, hogy a település ne maradjon rendőr, illetve polgárőr szolgálat nélkül. Határidő: Folyamatos Felelős: Elnök, Elnökhelyettes. A Polgárőr Egyesület Elnöke vegye fel a kapcsolatot a területükön működő vadőrökkel, mezőőrökkel, közterületen szolgálatot teljesítő településőrökkel, közterületeken működő fegyveres biztonsági őrökkel és alkalmi biztonsági fórumon vitassák meg a helyi közbiztonság, bűnözés, bűnmegelőzés problémáit, az aktuális tennivalókat. A lehetőségekhez képest szervezzenek közös szolgálatot. Határidő: Folyamatos Felelős: Elnök, Elnökhelyettes. A polgárőr egyesület Elnöksége kezdje meg az úgynevezett Minőségi Polgárőrség kialakítását és az OPSZ oktatási programjában meghatározott elemek szerint a minőségi polgárőrök felkészítését. Határidő: Folyamatos. Felelős: Elnök, Elnökhelyettes. Az Egyesület Elnöksége és teljes személyi állománya érezzen egyéni felelősséget a település,

10 10 település rész, lakóterület közbiztonságának alakulásáért, az emberek szubjektív biztonságérzetének javításáért. Határidő: Folyamatos Felelős: Elnökség. A Polgárőrség tagjai lakókörnyezetükben példamutató módon éljenek. Ne tűrjék el a közbiztonsággal, környezetvédelemmel, a normális együttéléssel kapcsolatos visszásságokat, jogsértéseket. Ne tűrjék el a kisebb súlyú jogsértéseket. Kisebb ügyekben is célszerű a polgárőröknek, lehetőségeikhez képest intézkedni, illetve kezdeményezéseket tenni. Határidő: Folyamatos. Felelős: Elnökség. Az intézkedési tervet a Közgyűlés a 2013/2. számú határozatával elfogadásra javasolja Az intézkedési tervet a közgyűlés a 2013/2 számú határozatával elfogadja/elutasítja. Ófehértó március 14. Sándor Zoltán Egyesület Elnöke Bejelentette a 3. Napirendet, az elismerések átadását. 3.Napirend: Elismerések átadása. Sándor Zoltán Egyesület Elnök, a vezetőség nevében tárgyjutalom elismerést adott át: Jécsák Tamás, Juhász Jánosné, polgárőröknek, Forgony János,(hiányzott) és Lovas János (hiányzott) Felkérte a megyei Szövetséget képviselő polgárőr szakreferenst, a megyei Polgárőr Szövetségi elismerések átadására Bakó Károly ny. rendőr alezredes, polgárőr szakreferens, Somogyi János megyei Szövetség Elnöke megbízásából, a megyei Szövetség Elnöksége nevében, eredményes bűnmegelőző tevékenységükért, oklevél, és tárgyjutalom elismerést adott át: Ceglédi András polgárőrnek, Moldván György polgárőrnek,

11 11 Szabó András polgárőrnek. Sándor Zoltán egyesület Elnök, levezető elnök, a jutalmazottak nevében köszönte az elismeréseket, a közgyűlés hivatalos részét bezárta, és vacsorára invitálta a jelenlévőket. Nyíregyháza 2013, Bakó Károly ny. r. alezredes MPSZ polgárőr szakreferense

2011. A KISTELEPÜLÉSEK BIZTONSÁGÁNAK AZ ÉVE!

2011. A KISTELEPÜLÉSEK BIZTONSÁGÁNAK AZ ÉVE! 2011. A KISTELEPÜLÉSEK BIZTONSÁGÁNAK AZ ÉVE! Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően 2010-ben is számos intézkedést és javaslatot tett arra, hogy a polgárőr egyesületek

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2014 Szabó Tiborné Az egyesület elnöke Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Az egyesület jogállása: A polgárőrség önálló civil

Részletesebben

Zsiros János egyesület Elnök, köszöntötte a megjelenteket, bemutatta a vendégeket. A meghívót megkapták, a közgyűlésük határozatképes.

Zsiros János egyesület Elnök, köszöntötte a megjelenteket, bemutatta a vendégeket. A meghívót megkapták, a közgyűlésük határozatképes. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr Szövetség 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2. Tel: 06-42-524-600/3394 /Fax: 3142 Honlap: www.szszbpolgaror.hu Email: info@szszbpolgaror.hu EMLÉKEZTETŐ A Megyei Szövetség

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK VENDÉGEINKET!

ÜDVÖZÖLJÜK VENDÉGEINKET! ÜDVÖZÖLJÜK VENDÉGEINKET! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2. sz. Tel. BM: (03/32) 30-00, 30-01 Városi: (06/42) 524-601 Fax. BM: (03/32) 30-02 Városi: (06/42)

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ 2013. április VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere POLGÁRŐR EGYESÜLET BALATONKENESE-BALATONAKARATTYA 8174. Balatonkenese, Vörösmarty tér 8. e-mail: balatonkenese.polgarorseg@gmail.com Tel.: 06-30-621-58-71 Iktsz: 36/2013/05 Tömör István Balatonkenese Város

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

23. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-i rendes ülésére

23. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-i rendes ülésére 23. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója

Részletesebben

AJKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. 8400, Ajka Rákóczi F. u. 1. : 88/500-980/40-22, fax: 40-84 E-mail: rendorsegajka@freemail.hu

AJKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. 8400, Ajka Rákóczi F. u. 1. : 88/500-980/40-22, fax: 40-84 E-mail: rendorsegajka@freemail.hu AJKAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 8400, Ajka Rákóczi F. u. 1. : 88/500-980/40-22, fax: 40-84 E-mail: rendorsegajka@freemail.hu Ügyszám: 19060/6298-1/2014. ált. Az Ajkai Rendőrkapitányság beszámolója Halimba község

Részletesebben

21. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére

21. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére 21. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére Tárgy: i Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója a 2011. évi tevékenységéről

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ június

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ június VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület!

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY T Á J É K O Z T A T Ó. Tisztelt Képviselőtestület! Ügyszám: 14050/1058/2013. ált. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD KÖZRENDVÉDELMI OSZTÁLY Cím: 7500 Nagyatád Zrínyi u.7. / Pf.:14. Tel :82/553-210 / BM: 03-23/55-11 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu T Á J É K

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselőtestülete

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselőtestülete Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése i X. kerületi Rendőrkapitányság?nnQ < P n i c Vezetője.{""L^l?. * 1102, Harmat u. 6-8. 3 1475, Pf. 31. S 36 (1) 263-7200 /50-100 Főváros

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó SOPRONI RENDŐRKAPITÁNYSÁG V E Z E T Ő J E H-9400 Sopron, Lackner Kristóf utca 5. Telefon/Telefax: 0036-99-314-048 BM Telefon: (21)-46-40, (21)-46-41, BM Telefax: (21)-46-07 E-mail: sopronrk@gyor.police.hu

Részletesebben

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG DOROGI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG DOROGI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG DOROGI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Szám: 11020-462/ /2017.ált. BESZÁMOLÓ Piliscsév település közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről

Részletesebben

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i rendes ülésére

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 26-i rendes ülésére 4. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26-i rendes ülésére Tárgy: A Dombóvári Polgárőr Egyesület beszámolója a 2016. évi

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról Szám: 04030/2379-1 /2011. ált. Tisztelt Képviselő-testület! 1 Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/361-644, BM: 51-10 Fax: 66/361-644, BM: 33/51-01, 33/51-06 Email : gyula..rk@bekes.police.hu.

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot

Részletesebben

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2013. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉNEK ÉRTÉKELÉSE Kiemelt célkitűzések A polgárok szubjektív biztonságérzetét befolyásoló jogsértésekkel szembeni fellépés; Időskorúak

Részletesebben

POLGÁRŐRSÉG dr. Túrós András OPSZ elnök január 5.

POLGÁRŐRSÉG dr. Túrós András OPSZ elnök január 5. POLGÁRŐRSÉG 2011 dr. Túrós András OPSZ elnök 2011. január 5. A Polgárőrség feladatait a mai felkészítő fórumon fogalmazzuk meg, mondjuk el. A 2010. év fantasztikus volt, a polgárőrök felülmúltak mindent!

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1-13/2014. szám J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaja Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 3-án (szerda) 18 00 órai kezdettel megtartott közmeghallgatással egybekötött üléséről. Az

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az Alsóréti Üdülő Egyesület közgyűléséről és a megismételt közgyűléséről

Jegyzőkönyv. Az Alsóréti Üdülő Egyesület közgyűléséről és a megismételt közgyűléséről Jegyzőkönyv Az Alsóréti Üdülő Egyesület közgyűléséről és a megismételt közgyűléséről Készült: 2017. június 25. 10,00 és 10,30 órakor Helyszín: Balatonkenese, Telekom Hotel- Konferenciaterem, Parti sétány

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról

T Á J É K O Z T A T Ó Kétegyháza Nagyközség közrendjéről, közbiztonságáról Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sugárút 51. Pf.:67. Tel: 06-66/361-644 Fax: 06-66/361-644 e-mail: gyula.rk@bekes.police.hu Ügyszám: 04030/2089/2012/ ált. Tisztelt Képviselő-testület! T Á J É

Részletesebben

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 28-i rendes ülésére

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 28-i rendes ülésére 4. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 28-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőr Egyesület beszámolója a 2015. évi tevékenységéről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30- án ( kedden ) 16,30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

CÍM: Javaslat a Soproni Polgárőr Egyesülettel kötendő együttműködési megállapodásra

CÍM: Javaslat a Soproni Polgárőr Egyesülettel kötendő együttműködési megállapodásra Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1.) Ügyiratszám: 41459/2008. CÍM: Javaslat a Soproni Polgárőr Egyesülettel kötendő együttműködési megállapodásra Előterjesztő: Abdai Géza alpolgármester

Részletesebben

- B E S Z Á M O L Ó -

- B E S Z Á M O L Ó - - B E S Z Á M O L Ó - Hajdúhadházi Polgárőr és Tűzoltó Egyesület A Hajdúhadház Város Önkormányzata által 2015. évben nyújtott támogatás felhasználásról Tisztelt Képviselő-testület! A Hajdúhadházi Polgárőr

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető Jegyzőkönyv Készült: 2010.július 29-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

SZENTESI RENDŐRKAPITÁNYSÁG

SZENTESI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Szám: 06050/4825/2013 Ált. SZENTESI RENDŐRKAPITÁNYSÁG 6600 Szentes, Kossuth L. utca 43. Pf.: 42. Telefon: 63/561-311, Fax: 63/561-330 BM telefon: 33/42-80 BM fax: 33/42-49 E-mail: baloghi@csongrad.police.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az Alsóréti Üdülő Egyesület közgyűléséről és a megismételt közgyűléséről

Jegyzőkönyv. Az Alsóréti Üdülő Egyesület közgyűléséről és a megismételt közgyűléséről Jegyzőkönyv Az Alsóréti Üdülő Egyesület közgyűléséről és a megismételt közgyűléséről Készült: 2015. június 28. 10,00 és 10,30 órakor Helyszín: Balatonkenese, Telekom Hotel- Konferenciaterem, Parti sétány

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó A MEZŐZOMBOR POLGÁRŐR EGYESÜLET ÉVI MUNKÁJÁRÓL

B E S Z Á M O L Ó A MEZŐZOMBOR POLGÁRŐR EGYESÜLET ÉVI MUNKÁJÁRÓL B E S Z Á M O L Ó A MEZŐZOMBOR POLGÁRŐR EGYESÜLET 2008. ÉVI MUNKÁJÁRÓL Készítette: Ferenczi István polgárőr vezető Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselőtestület! A szokásos módon és időben kerül

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET szeptember 21-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET szeptember 21-ei ülésére Ferencvárosi Önkormányzat Iktató szám: 199/2011. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. szeptember 21-ei ülésére Tárgy: Ferencvárosi Közbiztonsági Közalapítvány beszámolója Előterjesztő: Készítette: Előzetesen

Részletesebben

TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. B e s z á m o l ó

TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG. B e s z á m o l ó Szám: 19040-938/2012 ált. TAPOLCAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG :8300 Tapolca, Ady Endre utca 2., 8301 Tapolca, Pf.:125. +36/87/412-322, Fax: +36/87/412-322 e-mail: rauszi@veszprem.police.hu Jóváhagyom: Rausz István

Részletesebben

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016.

A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2016. A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 216. Rendőri eljárásban regisztrált 1 ezer lakosra jutó bűncselekmények megoszlása országtérkép A regisztrált összes bűncselekmény számának alakulása

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. A Dunaharaszti Rendőrőrs évi tevékenységéről

B E S Z Á M O L Ó. A Dunaharaszti Rendőrőrs évi tevékenységéről SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG DUNAHARASZTI RENDŐRŐRS 2330 Dunaharaszti, Dózsa György út 24. Telefon/Fax: 06 24 470 007 IRM: 30-082 Mobil: 06 70 338 74-65 Szám: 13130- /2013. ált. Jóváhagyom:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének február 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének február 14-i ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. február 14-i ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója a 2010. évi tevékenységéről Előterjesztő:

Részletesebben

Teljes bevétel tervezete: ,-Ft

Teljes bevétel tervezete: ,-Ft BIATORBÁGYI POLGÁRŐRSÉG ÉS ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLET ALAPÍTVA: 2005 2051 Biatorbágy, Széchenyi utca 2/1. 18724068-1-13 Telefon/fax: 06-23-311-113 / E-mail: police@biatv.hu/ www.biatorbagy-bunmegelozes.hu.

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó RÁBAPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉSÉRE

B E S Z Á M O L Ó RÁBAPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉSÉRE GYŐRI RENDŐRKAPITÁNYSÁG Szám: 08010/13103/2016.ált B E S Z Á M O L Ó RÁBAPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉSÉRE - 2016 - Cím: 9024 Győr, Zrínyi utca 54.; Pf.: 309. 9002 Telefon: (96)

Részletesebben

Rákosmenti Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolója és értékelése

Rákosmenti Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolója és értékelése Rákosmenti Polgárőr Egyesület 2016. évi szakmai beszámolója és értékelése oldal 1 Tartalom Egyesületi adatok Tisztségviselők Közgyűlés, elnökségi ülések Taglétszám alakulása Felszerelés, ruházat Szolgálatellátás

Részletesebben

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET

VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY. Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó

RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY. Jóváhagyom: B E S Z Á M O L Ó Szám: RENDŐRKAPITÁNYSÁG KÖZRENDVÉDELMI ÉS KÖZLEKEDÉSRENDÉSZETI OSZTÁLY KÖRZETI MEGBÍZOTTI ALOSZTÁLY /2011. ált. Jóváhagyom: Regdon László r.alezredes mb. rendőrkapitány B E S Z Á M O L Ó Monoszló község

Részletesebben

Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes február 22.

Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes február 22. Erdélyi Gábor r. alezredes kapitányságvezető-helyettes 217. február 22. Az Egri Rendőrkapitányság megítélése az önkormányzati felmérések alapján 5 5 4 4 3 3 2 2 1 1 3,99 4,18 4,3 214. év 215. év 216. év

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi

Részletesebben

Ügyszám: 14050/2209/2013/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt" Tárgy: Beszámoló Hiv.szám: 985/2013. Ügyintéző: Baranyai Gábor r. őrgy. Tisztelt Jegyző Úr!

Ügyszám: 14050/2209/2013/ált. Kezelési jelzés: Nyílt Tárgy: Beszámoló Hiv.szám: 985/2013. Ügyintéző: Baranyai Gábor r. őrgy. Tisztelt Jegyző Úr! RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 880 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/71-00 / BM: 03-23/27-2 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu Ügyszám: 1050/2209/2013/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt" Tárgy:

Részletesebben

Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról

Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Beszámoló a 35/2013. (V.22.) VM rendelet támogatásával megvalósult beruházásról Pályázó neve: Palotási Polgárőr Egyesület Pályázó címe: 3042 Palotás Kossuth út 1. Ügyfél-azonosító: 1004795335 Támogatási

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 8/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. május 23-án 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen voltak:

Részletesebben

Dr.~!}sztián. SSLi. jegyző l Jf1. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

Dr.~!}sztián. SSLi. jegyző l Jf1. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere SSLi. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére az Alfa Polgárőr Egyesület 2012. évi munkájáról szóló beszámolóról,

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

Üdvözli a megjelenteket Tusjak Tamás a Polgárőrség vezetője

Üdvözli a megjelenteket Tusjak Tamás a Polgárőrség vezetője Üdvözli a megjelenteket Tusjak Tamás a Polgárőrség vezetője A polgárőrség szerepe a közrend biztosításában, a bűncselekmények megelőzésében a tanyás térségben Szarvason. A rendszerváltáskor jelentős gazdasági

Részletesebben

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv

Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. 2008/2. Jegyzőkönyv 2008/2. Jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete 2008/2. Közgyűlésén 2008. június 9-én Helyszín: Érd, Kutyavári u. 11. A 17:30 órára meghirdetett kezdési időpontban nem jelent meg

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén. TAPOLCAFŐI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-én 17.00 órakor tartott ülésén. Jelen vannak:, Patyi

Részletesebben

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.

RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police. RENDŐRKAPITÁNYSÁG NAGYATÁD RENDŐRŐRS CSURGÓ Cím: 8840 Csurgó Petőfi tér 36. Tel.:82/471-004 / BM: 03-23/27-42 E-mail: nagyatadrk@somogy.police.hu Ügyszám: 14050/2017/2014/ált. Kezelési jelzés: "Nyílt"

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-4/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. április 23-án

Részletesebben

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ május

HAVI SZAKMAI BESZÁMOLÓ május VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1608-2/2013. ; 1607-3/2013. 2. a.) a helyi Polgárőrség B E S Z

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Zádori János polgármester Gászné Bősz Bernadett alpolgármester Andrics Aliz. Fűri Ferenc Dr. Hutvágner Rozália László Miklós Tóth Györgyi

JEGYZŐKÖNYV. Zádori János polgármester Gászné Bősz Bernadett alpolgármester Andrics Aliz. Fűri Ferenc Dr. Hutvágner Rozália László Miklós Tóth Györgyi JEGYZŐKÖNYV Készült: Pécsvárad Város Képviselő-testületének 2016. május 23-án tartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak: Meghívottak: Gászné Bősz Bernadett alpolgármester Andrics

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem)

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem) 1 Jegyzőkönyv Készült: Zalacsány Önkormányzat Képviselő-testületének, Almásháza Önkormányzat Képviselő-testületének, Tilaj Önkormányzat Képviselő-testületének és Ligetfalva Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere POLGÁRŐR EGYESÜLET BALATONKENESE-BALATONAKARATTYA 8174. Balatonkenese, Vörösmarty tér. 8. Tel.: 06-30-273-0486 Hiv. szám: 15/2012. Ö. ü. Tömör István Balatonkenese Város polgármestere Balatonkenese 8174.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/468-1/2011/I. Üi.: Dr. Debrey Attila/Kovács Gábor Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: A gyermekek védelmére

Részletesebben

Beszámoló az Oktatási Munka Bizottság 2014. évi munkájáról

Beszámoló az Oktatási Munka Bizottság 2014. évi munkájáról Heves Megyei Polgárör Szervezetek Szövetsége Oktatási Munka Bizottsága Beszámoló az Oktatási Munka Bizottság 2014. évi munkájáról A Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 2013.február 23-án keltezett

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén.

Jegyzőkönyv. Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Jegyzőkönyv Készült a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2018. május 3. napján tartott küldöttgyűlésén. Küldöttgyűlés helye: 4400 Nyíregyháza, István utca 3. Küldöttgyűlés ideje:

Részletesebben

Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/ , BM: Fax: 66/ , BM: 33/

Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/ , BM: Fax: 66/ , BM: 33/ Ügyszám: 04030/ 2159-4/2015.ált. Gyulai Rendőrkapitányság 5700 Gyula, Béke sgt. 51., Pf.: 67; : 66/361-644, BM: 51-00 Fax: 66/361-644, BM: 33/51-01 E-mail : gyula.rk@bekes.police.hu. Jóváhagyom: Gyula,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a térfigyelő kamerarendszer működtetésével kapcsolatos együttműködési megállapodás módosítására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a térfigyelő kamerarendszer működtetésével kapcsolatos együttműködési megállapodás módosítására Polgármestere Ügyszám: 22316-1/2018. Javaslat a térfigyelő kamerarendszer működtetésével kapcsolatos együttműködési megállapodás módosítására Tisztelt Közgyűlés! A térfigyelő kamerarendszer működtetésére

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tapolca Rendőrkapitányság Közrendvédelmi osztályvezető

JEGYZŐKÖNYV. Tapolca Rendőrkapitányság Közrendvédelmi osztályvezető KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 1038-4/2015. JEGYZŐKÖNYV Készlüt: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 27-én 15:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Balatonhenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 342-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 29-én (hétfőn) 10,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Tárgy: A Polgárőr Egyesület elnökének beszámolója az Egyesület évi tevékenységéről.

Tárgy: A Polgárőr Egyesület elnökének beszámolója az Egyesület évi tevékenységéről. ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. MÁRCIUS 24-EI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 780-6/2016/Sz. MELLÉKLETEK SZÁMA: 3 DB I I. NA PIREND Tárgy: A Polgárőr

Részletesebben

M Ó R A H A L M I R E N D Ő R Ő R S

M Ó R A H A L M I R E N D Ő R Ő R S Rendőrkapitányság Szeged M Ó R A H A L M I R E N D Ő R Ő R S : Mórahalom, Kölcsey F. u. 2/b. Pf: 447. 6782. : 06-62-581-040, 562-400/47-80, : 581-041/47-49 Szám: 06010/8794/2014. ált. BORDÁNY KÖZSÉG KÖZRENDJE,

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. április 28-i ülése 3. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. április 28-i ülése 3. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. április 28-i ülése 3. számú napirendi pontja Beszámoló a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 2010. évi tevékenységéről Előadó:

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 209 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 29- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. a mártélyi Polgárőr, Tűz-és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület 2014. január 01.-től december 31.-e között végzett tevékenységéről.

B E S Z Á M O L Ó. a mártélyi Polgárőr, Tűz-és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület 2014. január 01.-től december 31.-e között végzett tevékenységéről. Polgárőr, Tűz- és Vagyonvédelmi Közhasznú Egyesület Mártély 6636. Mártély, Jókai u. 8. sz. Tel/Fax: (62) 228-043 mobil: (30) 621-6296 E-mail: rozsapolgaror@citromail.hu B E S Z Á M O L Ó a mártélyi Polgárőr,

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 80-82. Száma: 1-115/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1.

Részletesebben

Az egyesület teljes létszáma 30 fő, mely 22 rendes és 8 tiszteletbeli tagból áll össze. Február hónapban 2 fő felvételére került sor.

Az egyesület teljes létszáma 30 fő, mely 22 rendes és 8 tiszteletbeli tagból áll össze. Február hónapban 2 fő felvételére került sor. VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. az Országos Polgárőr Szövetség 100x100 biztonság kiemelt bűnmegelőzési mintaprogram végrehajtásáról. 2013. augusztus 21.

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. az Országos Polgárőr Szövetség 100x100 biztonság kiemelt bűnmegelőzési mintaprogram végrehajtásáról. 2013. augusztus 21. VECSÉS TELEPÜLÉSI POLGÁRŐR EGYESÜLET 2220 Vecsés, Fő út 112. Telefon: 06-30-758-5420 E-mail: info@vtpe.hu Bírósági bejegyzés száma: 4PK.60.187/2001 OPSZ tanúsítvány száma: 01/0053 Adószám: 18692512-1-13

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének junius 27-ei ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 61/2018. (VI.27.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi Ügyelet Egészségügyi

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

Beszámoló az Egyeki Polgárőrség 2016-ben végzett munkájáról.

Beszámoló az Egyeki Polgárőrség 2016-ben végzett munkájáról. Beszámoló az Egyeki Polgárőrség 2016-ben végzett munkájáról. 1./ Bevezetés: Minden évben nagy megtiszteltetés számomra, hogy az Egyeki Polgárőr Egyesület Elnökeként beszámolhatok az Egyesület elmúlt évi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Adorjánháza, Csögle, Egeralja községek képviselő-testületei Szám: 989/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja községek képviselő-testületeinek 2013. április 29-én 17 óra 30

Részletesebben

Forrás: ENyÜBS. 18 d 000

Forrás: ENyÜBS. 18 d 000 Összes bűncselekmény 14 kiemelten kezelt bűncselekmény összesen 3 d 25 2 15 1 5 Felderítési eredményesség (%) 1 % 6,6 56,2 58, 51,8 51,5 55,2 56,6 47,4 41,5 26 13 22 255 27 18 23 424 18 915 16 617 14 991

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközség Önkormányzatának hivatalos helyiségében január 16-án. Brunner Istvánné. Sánta Mátyás. Karczagné Nagy Klára

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközség Önkormányzatának hivatalos helyiségében január 16-án. Brunner Istvánné. Sánta Mátyás. Karczagné Nagy Klára JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközség Önkormányzatának hivatalos helyiségében 2017. január 16-án. Jelen vannak : Horváth Sándor elnök Brunner Istvánné Sánta Mátyás Karczagné Nagy Klára Kiss Edit Laczikné

Részletesebben

Tanácsnok ELŐTERJESZTÉS

Tanácsnok ELŐTERJESZTÉS Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Tanácsnok ELŐTERJESZTÉS A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjének kinevezésére Készítette: Oláh Istvánné közrend-és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 2-án ( pénteken ) 8.00 --órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Kaposvár, Fő utca 63- szám alatt 2012. november 8-án 10.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 59/2015. sz. képviselő-testületi határozat: Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Zádori János polgármester. Fűri Ferenc Gászné Bősz Bernadett Dr. Hutvágner Rozália László Miklós Tóth Györgyi

JEGYZŐKÖNYV. Zádori János polgármester. Fűri Ferenc Gászné Bősz Bernadett Dr. Hutvágner Rozália László Miklós Tóth Györgyi JEGYZŐKÖNYV Készült: Pécsvárad Város Képviselő-testületének 2015. május 11-én tartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak: Meghívottak: Benkő László Fűri Ferenc Gászné Bősz Bernadett

Részletesebben

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ A Sárvári Roma Nemzetiségi 2016. május ii-én (szerdán) 14.00 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzői irodájában

Részletesebben

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA AZ ETYEKI POLGÁRŐRSÉG BŰNMEGELŐZÉSI ÉS VAGYONVÉDELMI EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA I. Általános rendelkezések 1. A szervezet neve Etyeki Polgárőrség Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület. 2. A szervezet székhelye:

Részletesebben

A gyermekek közlekedés-biztonságával kapcsolatos ORFK-OBB kampányok, programok

A gyermekek közlekedés-biztonságával kapcsolatos ORFK-OBB kampányok, programok Berzai Zsolt r. őrnagy kiemelt főreferens ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály Autópálya-felügyeletei és Balesetmegelőzési Osztály Tel.: +36-1-443-5690 berzaizs@orfk.police.hu A gyermekek közlekedés-biztonságával

Részletesebben

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján

Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS évi adatai alapján 428 785 Rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények számának és nyomozás-eredményességének alakulása az ENyÜBS 21-216. évi adatai alapján 431 935 451 51 358 81 39 394 267 628 278 263 Bűncselekmények

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám:D-17-16 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 5-én 18 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásról. Ülés helye: Művelődési Ház Doba, Kossuth u.

Részletesebben

Ikt.sz.: 35790/2009., 33809/2009., 33245/2009., 34911/2009., 34913/2009., 35933/2009. Egyes nem önkormányzati szervezetek beszámolói

Ikt.sz.: 35790/2009., 33809/2009., 33245/2009., 34911/2009., 34913/2009., 35933/2009. Egyes nem önkormányzati szervezetek beszámolói Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Címzetes Főjegyzője Ikt.sz.: 35790/2009., 33809/2009., 33245/2009., 34911/2009., 34913/2009., 35933/2009. Tárgy: Egyes nem önkormányzati szervezetek beszámolói Melléklet:

Részletesebben

Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs 4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 7. 52/375-133 IRM tel.: 32/59-07 Fax.: 59-07

Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs 4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 7. 52/375-133 IRM tel.: 32/59-07 Fax.: 59-07 Debreceni Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs 4274 Hosszúpályi, Szabadság tér 7. 52/375-133 IRM tel.: 32/59-07 Fax.: 59-07 Szám: 09010/ /2011. ált. Jóváhagyom: Dr. Uzonyi Attila r. ezredes kapitányságvezető

Részletesebben

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése 2-11/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V HORVÁT KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. november 30-án MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 18/2010. (XI.30.) G2 19/2010. (XI.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben