Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással"

Átírás

1 RICOH FW770/780 Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

2 Előrelépés a nagyformátumú másolásban A műszaki területen a határidők rendkívül szorosak, a minőségi követelmények pedig egyre magasabbak. Az Ön vállalkozása a dokumentumkezelés élvonalában maradhat a Ricoh újonnan bevezetett FW770 és FW780 modelljeivel. Ezek az analóg A0 méretű fénymásolók nagy sebességet, professzionális minőséget, takarékos helykihasználást és könnyű használatot ötvöznek egyetlen berendezésbe. Az ön munkacsoportjának, tervezőirodájának vagy bérmásoló üzletének konkrét másolási igényeire kialakított FW770/780 berendezések magas minőségű, mégis gazdaságos A0 méretű másolást tesznek lehetővé magas fokú hatékonyság mellett. A mindenki számára könnyű üzemeltetés, a helytakarékos kialakítás, valamint számos hatékonyságot növelő funkció - mint pl. a szinkronizált vágás és többpéldányos másolás - révén a FW770/780 berendezések az ideális nagyformátumú fénymásolók az Ön irodája részére. És természetesen, amint az a Ricoh rendszereitől elvárható, a FW770/780 berendezések tükrözik vállalatunk környezetvédelmi elkötelezettségét kialakításukban, használatukban valamint karbantartásuk terén.

3 A minden igényt kielégítő A0 méretű másoló Az Ön vállalkozásának növekvő nagyformátumú másolási igényeihez kínálja a Ricoh az új FW780 modelljét. Az FW780 nem csak időt és költséget takarít meg, hanem rugalmas papírkezelést és számos sokoldalú funkciót is kínál. Ez az új nagyformátumú megoldás képes a munkacsoport hatékonyságát nagymértékben javítani, a tervezőirodában pedig gördülékeny munkavégzést biztosít. Az eredeti dokumentumok optimális kezelése Régi vagy nem egészen tökéletes eredeti dokumentumok másolása időnként nehézségbe ütközik. Az FW780 segít ezeket a kényes eredeti példányokat gondosan kezelni. Mivel ezeket választhatóan manuálisan vagy automatikusan is be lehet tölteni, az eredeti dokumentumokat semmilyen gyűrődés vagy elhasználódás nem éri. A vastag vagy ragasztott eredeti példányokat a FW770/780 erre a célra kialakított hátsó eredeti dokumentum adagolóján keresztül lehet betölteni, amely megakadályozza a dokumentumok sérülését. Többféle papírtípus Műszaki rajzokat, építészeti tervrajzokat, posztereket és térképeket Ön is nap, mint nap használ és fénymásol. Két automatikus papírtekercs-adagolója segítségével a FW780 tökéletesen alkalmas eltérő papírtípusokra készített dokumentumok kezelésére, illetve ezek másolása nehézség nélkül megoldható. Többpéldányos másolás Amikor egyetlen dokumentumból több másolatra van szüksége, az eredetit nem kell minden alkalommal újra betöltenie. Mostantól időt takaríthat meg, hiszen az FW780 többpéldányos másolat funkciójával minden eredetiből akár 10 másolatot is elkészíthet automatikusan. A másolatok gyűjtőtálcája segít a többpéldányos másolási feladatok könnyebb kezelésében. A 100%-os méretarány-szabályzás pedig biztosítja, hogy a másolatok mindig pontosan megfeleljenek az eredeti dokumentumok méretének. Egyszerű méretre vágás Az FW780 azt is biztosítja, hogy a másolatok a megfelelő méretre legyenek levágva. Egyszerűen helyezze be az eredeti dokumentumot, és a vágást automatikusan elvégzi a szinkronizált vágás funkció. Nincs többé szükség manuális beállításra és vágásra, a másolatok készen állnak, amikor csak Önnek szüksége van rájuk. Egyszerre 10 másolat készíthető elülső kezeléssel az FW780 másolatkiadó-tálcájának köszönhetően. A vastag vagy ragasztott eredeti példányokat a FW780 praktikus hátsó adagolóján keresztül lehet betölteni.

4 Felkészült a jövő A0 méretű kihívásaira Nagy mennyiségű munka és a megnövekedett igények mellett a nagyformátumú másolónak megbízhatónak, sokoldalúnak és felhasználóbarátnak kell lennie. Ezen alapvető előnyöket ötvözve az új FW770 készen áll optimalizálni az Ön irodájának jelenlegi munkafolyamatait. Ezen felül számos opció garantálja, hogy az Ön munkakörnyezete készen áll a jövő igényeivel együtt bővülni és azokkal versenyben maradni. Megbízhatóan magas minőségű másolás Az ügyfelek következetesen magas minőséget követelnek Az új FW770 modellel a Ricoh elsőrendű minőséget nyújt a normál papír alapú széles formátumú másolás terén. A szürkeárnyalatok és vékony vonalak is tökéletesen jönnek vissza, sőt, az elszíneződött diazo dokumentumok is újként jönnek elő az FW770 modell 14 szintű fényerősség-szabályozásának köszönhetően. Optimális helykihasználás A gazdaságos üzemeltetés és kezelhetőség mellett a jó helykihasználás az, amire a legtöbb felhasználónak szüksége van. Az FW770 a piacon lévő legkisebb A0 méretű rendszer optimális kialakítással, amely könnyen hozzáférhető és kezelése is egyszerű. Rugalmas papírkezelés Az FW770 modellel nem jelent gondot az ismeretlen hosszúságú eredetikről a másolat készítése. Egyszerűen betölti az eredeti dokumentumot, majd egyetlen gombnyomással eldöntheti, hogy a gép hol vágja el a papírt a másolat elkészítéséhez. Így a másolatok pontosan a szükséges méretűek lesznek. Kíméletes eredeti kezelés Nagy méretű tervrajzok kezelése és másolása dokumentumbarát és könnyen használható nagyformátumú másolót igényel. A nagy méretű másolások készítésére kialakított FW770 biztosítja, hogy nem kell időt vesztegetnie az eredetik adagolásával. A dokumentumok a nagy méretű eredetiadagoló-tálcájának köszönhetően a legnagyobb méretű másolatok készítése is könnyen megoldható. Felkészülten a jövőre A normál papírra kiváló A0 méretű másolatokat készítő FW770 megfelel minden tervezőiroda alapvető igényeinek, és képes az ön vállalkozásával együtt bővülni. A választható kiegészítők - mint az automatikus papírtekercs adagoló - felszerelésével folyamatos papíradagolás és magasabb fokú termelékenység érhető el. Az FW770 bármikor készen áll az ön irodája bővülő igényeinek megfelelni. Mindkét modell a piacon a legjobb minőséget képviseli. Az FW770/780 opcionális kéttekercses papíradagolója révén egyetlen gombnyomással két papírméret vagy papírtípus közül választhat.

5 Egy erőteljes A0 méretű megoldás A megnövekedett elvárások fényében elengedhetetlen a magas fokú minőség, termelékenység és rugalmasság. Gyorsaságával és minőségével, valamint számos rugalmas és könnyen használható funkciójával az új FW770/780 a legjobb megoldást kínálja a nagyformátumú másolás terén, és így megfelel az Ön tervezőirodája vagy bérmásoló üzlete összes professzionális igényének. Kiváló festékrögzítés A másolással kapcsolatos összes minőségi elvárásnak megfelelve az FW770/780 számos festékfixálási beállítást tesz lehetővé. A megfelelő beállítás kiválasztásával a festéket tökéletesen rögzíti a másolóanyagra, akár sima papírra, pauszpapírra vagy hőálló poliészter filmre másol. Termelékenység felsőfokon A gyors és termelékeny másolást lehetővé tévő FW770/780 modellek ideálisak az Ön nagy mennyiségű munkát bonyolító tervezőirodája vagy bérmásoló üzlete részére. A rövid bemelegedési időnek és a 3,6 méter/perc másolási sebességnek köszönhetően az FW770/780 a másolatokat mindig a kellő időben képes elkészíteni. Kivételes rugalmasság A másolási követelmények legjobb kielégítése érdekében az FW770/780 számos sokoldalú, magas szintű funkciót kínál. Ha egy dokumentumnak csak egy részét kívánja másolni, a Részletmásolás üzemmódban elkerülheti a teljes dokumentum másolását, valamint papírt és időt takaríthat meg. Amikor pedig lyukasztásra van szüksége, a FW770/780 margóbeállítás funkciójával könnyen megváltoztathatja a margókat, így lesz hely a lyukasztás számára a képen vagy a tervrajzon. Kényelmes és egyszerű kezelés A gyors és kényelmes másolás végzésére kialakított FW770/780 modellek egyszerű üzemeltetést és könnyű kezelést kínálnak helytakarékos kialakításban. Továbbá a papírtekercsek egyszerűen kezelhetőek az új papírtekercs adagoló rendszernek köszönhetően, a rutinfeladatok pedig - mint a festékkazetta cseréje - egyszerűen és gond nélkül elvégezhetők. Figyelünk a környezetre A Ricoh környezetvédelmi szemléletének megfelelően az FW770/780 modellek számos festék és papírtakarékos funkcióval, valamint újrafelhasználási lehetőséggel rendelkeznek. Mindkét gép megfelel az Energy Star követelményeknek, ugyanakkor rendelkeznek szerves hulladékok gyűjtésére szolgáló dobbal, energiatakarékos üzemmódban is képesek működni, rendkívül alacsony zajszint mellett. Mint ilyenek, az FW770/780 modellek nem csak kényelmes irodai munkatársak, hanem jelzik a Ricoh környezetvédelmi elkötelezettségét is. A margóbeállítás funkcióval a tervrajzok könnyű tárolását elősegítő margókat alakíthat ki. Az új tekercstartók segítségével a papírtekercsek cseréje csupán gyerekjáték. Az egyértelmű vezérlőpultnak köszönhetően a FW770/780 modellekkel bárki könnyen készíthet másolatokat.

6 RICOH FW770/780 Műszaki adatok FW770 FW780 Általános Konfiguráció: Asztali Önhordó (papírtekercs adagoló egységgel) Másolási eljárás: Elektrosztatikus átviteli rendszer Eredeti dokumentumok mérete: Maximum: 914 mm x 3000 mm Minimum: 210 mm x 297 mm Eredeti vastagsága: Elülső adagoló: µ Hátulsó adagoló: 35 µ... 3 mm 35 µ... 1 mm Másolási méret: Maximum: 914 mm x 3000 mm Minimum: 210 mm x 297 mm Többpéldányos másolás: Max. 10 (A0) Bemelegedési idő: Max. 3 perc Első másolat elkészítési ideje: Max. 21 másodperc (A1) Max. 25 másodperc (A1) Folyamatos másolási sebesség: 3,6 m/perc Másolási sebesség: 2 másolat/perc A0 4 másolat/perc A1 Másolási arány: 1:1 (± 0,5%) Egyéb funkciók: Törlési üzemmód Automatikus indítás Automatikus törlés Beállítások eltárolása Margóbeállítás Részletmásolás Vészleállító-gomb Fixálási hőmérséklet szabályzása Vágáshossz szabályzása Energiaforrás: 220/230/240 V, 50/60 Hz, 7 A Teljesítményfelvétel: Max. 1,4 kw Max. 1,5 kw Méretek (szélesség x mélység x magasság): 1080 x 670 x 1310 mm 1200 x 803 x 1140 mm Tömeg: 76 kg (csak a másoló) Max. 79 kg (csak a másoló) Opciók 2 papírtekercses adagoló egység Gépasztal Kézi papírtekercs-adagoló és vágó Oldalszél-vezető opció ISO9001 Certified JMI-0125 QS Accreditation R009 Accredited by RvA A Ricoh kijelenti, hogy ez a termék megfelel az ENERGY STAR előirásainak az energiafelhasználás hatékonyságát illetően. A Ricoh célja a Föld értékes természeti kincseinek megóvása. Ezt a prospektust környezetbarát papirra nyomtattuk. Minden egyéb márka- és/vagy terméknév a tulajdonosának védjegye. A műszaki adatok és a külső megjelenés előzetes értesítés nélkül változhatnak. Home Page: RICOH EUROPE B.V. Groenelaan 3, P.O. Box 114, 1180 AC Amstelveen, The Netherlands. Phone: +31 (0) Fax: +31 (0) Keresse meg márkakereskedőnket: RICOH HUNGARY KFT H-1139 Budapest, Lomb u. 32 Telefon: (+36-1) Telefax: (+36-1) HUN/RHU - B0801N

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer

Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Rugalmas és kompakt A3-as irodai rendszer Ütőképes irodai eszköz Az üzleti versenyben való helytálláshoz, a sokféle feladat kezeléséhez megfelelő rugalmasságra van szükség. Olyan eszközre, amely a napi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők,

A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők, SI3300 / SI3500 AUTOMATIKUS BORÍTÉKOLÓGÉP A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők, borítékolása egy munkafolyamaton

Részletesebben

ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir2800 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 28 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 28 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir3300 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 33 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 33 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Rugalmas, digitális megoldások

Rugalmas, digitális megoldások Rugalmas, digitális megoldások Digitális kommunikációs központ, amely minden, a dokumentumok feldolgozásával szemben támasztott igényt kielégít Az üzleti világban jelentős időt töltünk fénymásolással,

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B

Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B 2005 TELEFAXOK Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT908HG-B KX FT908HG B Hívófél azonosítás (lista az utolsó 20 bejövô hívás adatairól) Digitális kétirányú kihangosítás Választható magyar/angol nyelvû

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Gyors szárítás alacsonyabb hőfokon a ThermoProtect segítségével

Gyors szárítás alacsonyabb hőfokon a ThermoProtect segítségével Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips DryCare Advanced Hajszárító ThermoProtect, ionos 2200 W Ionos ápolás Dúsító diffúzor HP8232/00 Gyors szárítás alacsonyabb hőfokon a ThermoProtect

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is

Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Kimagasló termelékenység és funkcionalitás, igény szerint színesben is Gazdaságos fekete-fehér és hatékony színes dokumentumok Napjainkban az üzlet világa egyre keményebb, és a résztvevőkre egyre nagyobb

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz

Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Fejlett irodai dokumentumkezelő eszköz Könnyen kezelhető megoldás minden irodába A színvonalas, gördülékeny kommunikáció az üzleti siker titka. Technológiai innovációira és piacvezetőként szerzett sokéves

Részletesebben

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek Panasonic faxok és multifunkciós készülékek KX-FC962HG-T 9,6 kbps modem sebesség Vezetékes és vezetéknélküli (DECT) kézibeszélı 6 db kézibeszélı használatának lehetısége Belsı beszélgetés a kézibeszélık,

Részletesebben

ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség

ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség ir2200 TÖBBCÉLÚ DIGITÁLIS RENDSZER Másolás, nyomtatás, beolvasás és fax funkciók 22 oldalas percenkénti nyomtatási és másolási sebesség percenként 22 oldalas nyomtatási és másolási sebesség többcélú eszköz

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió Termék leírás HT01-es sorozatú Fűtő Termosztát alkalmas Vízfűtő rendszerként működni 3 amper terhelés alatt, valamint 16 amper terhelés alatt Elektromos fűtő rendszerként funkcionál. A termék egyenletes

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

SG-50 Központi Daráló

SG-50 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. Hűtött vágókamra könnyű alacsony hőmérsékleten tartani az alapanyag darálást Álló és forgó kések Keménység:

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Paperfox EVV-3 papír élvédő vágó. Kezelési utasítás

Paperfox EVV-3 papír élvédő vágó. Kezelési utasítás Paperfox EVV-3 papír élvédő vágó Kezelési utasítás Az EVV-3 papír élvédő vágó alkalmazási területe A Paperfox EVV-3 papír élvédő vágót papír alapanyagú élvédők vágására tervezték a műszaki adatok táblázatban

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Flexibilis. Erős. A jövő.

Flexibilis. Erős. A jövő. UNG Flexibilis. Erős. A jövő. Flexibilis. Erős. A jövő. A legkorszerűbb működési rendszer. Minőség mindenek előtt. Nagy teljesítmény. Alacsony energiaigény. Know-how mellékelve. Mindig garantált a tökéletes

Részletesebben

Másoló asztal rendszerek

Másoló asztal rendszerek Másoló asztal rendszerek Modul felépítésű, kényelmes mikrofilm kamerákhoz és könyv szkennerekhez The future of the past. A kiváló digitalizálás a megfelelő másoló asztallal kezdődik Az érzékeny és gyakran

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

Elektromos asztali olajsütők

Elektromos asztali olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése

A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése Lighting A világítástechnika professzionális, energiatakarékos megközelítése MASTER PL-Electronic Bura nélküli energiatakarékos MASTER lámpák tökéletes választás olyan végfelhasználók számára, akik a legjobb

Részletesebben

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS

MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN CleanJar MOSÓ, STERILIZÁLÓ ÉS SZÁRÍTÓ SZÁLLÍTÓSZALAG BERENDEZÉS A berendezést üveg, fém és műanyagkannák, üveg és más tartályok tisztítására és sterilizálására tervezték

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható!

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! CLOSER TO YOU FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! FONA XPan 3D 85x85 mm-es teljes látómező Egyetlen exponálás során a teljes látómezőről (85x85 mm) képet

Részletesebben

Téglavágó, kőzetvágó gépek

Téglavágó, kőzetvágó gépek 200 Téglavágó, kőzetvágó gépek Blokktégla vágására fordítással alkalmas! FTG 400 téglavágógép 350/400 mm A feltüntetett ár tartalmazza a gyémánttárcsát. Vágási mélység (fordítással): Fogadóasztal méretei

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek

Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek Látogasson meg minket a Főnix Csarnokban az 50/A standon, 2012. június 13-15. között! 2012. június 13-15. Főnix Csarnok, Debrecen 50/A stand Forgódugattyús

Részletesebben

Sharp MX-M850. Általános. Másoló

Sharp MX-M850. Általános. Másoló Sharp MX-M850 Nagy termelékenység Oldal/perc: 85 fekete-fehér Papír kapacitás: Std 3000 Max 8050 Kimagasló nyomdai eszköz elsıosztályú megbízhatóság és teljesítmény biztosítására tervezve Széleskörő finisher

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

TELEFAXOK MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK

TELEFAXOK MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK 2006 TELEFAXOK MULTIFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK Hôpapíros telefaxok KX-FT906HG-B/KX-FT936HG-B* KX-FT908HG-B/KX-FT938HG-B* KX FT908HG B KX FT938HG B Hívófél azonosítás (lista az utolsó 20 bejövô hívás adatairól)

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

A másolás folyamata VAGY. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Vezérlőpanel. Dokuadagoló opció. Dokuüveg opció

A másolás folyamata VAGY. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Vezérlőpanel. Dokuadagoló opció. Dokuüveg opció Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 A másolás folyamata Szolgáltatások kezdőlap Munkaállapot Érintőképernyő Start Összes törlése Leállítás. A dokumentumokat nyomtatott oldallal felfelé helyezze a dokuadagoló

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Asztali borítékoló gépek SI 3300/3500. Az o p t i m á l i s f e l a d a t m e g o l d á r a k i al a kí t o t t b o r í t é k o l ó g é p

Asztali borítékoló gépek SI 3300/3500. Az o p t i m á l i s f e l a d a t m e g o l d á r a k i al a kí t o t t b o r í t é k o l ó g é p Asztali borítékoló gépek SI 3300/3500 Az o p t i m á l i s f e l a d a t m e g o l d á r a k i al a kí t o t t b o r í t é k o l ó g é p A postai elıkészítés során ugyazon hatékonysággal dolgoznak mint

Részletesebben

Kompakt, mindent tartalmazó dokumentumkezelő kis irodai környezetbe

Kompakt, mindent tartalmazó dokumentumkezelő kis irodai környezetbe Kompakt, mindent tartalmazó dokumentumkezelő kis irodai környezetbe Intelligens, hatékony partner az irodában Gondolt már arra, irodájában hány készülék van, és ezek mennyi helyet foglalnak? Képzelje el,

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A jól láthatóságra tervezve

A jól láthatóságra tervezve PHILIPS LED kisgömb lámpa (szabályozható) 5W (40W) E27 Meleg fehér szabályozható A jól láthatóságra tervezve A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Nappali és éjszakai fényérzékelő LED-es fényforrás

Nappali és éjszakai fényérzékelő LED-es fényforrás PHILIPS LED Fényforrás 6,5 W (60 W) E27 Hideg fehér Nem szabályozható Nappali és éjszakai fényérzékelő LED-es fényforrás A beépített automatikus fényérzékelővel rendelkező fényforrás automatikusan bekapcsol

Részletesebben

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel

Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel PHILIPS LED Fényforrás 12,5 W 100 W E27 Hideg fehér Nem szabályozható Ragyogó LED megvilágítás kiváló fényminőséggel A Philips LED fényforrások hideg fehér fényt árasztanak, kivételesen hosszú élettartamot

Részletesebben

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó Az Ön versenyképessége érdekében készítettünk egy forradalmian új megoldást az építőipar számára Az új Spectra Precision Laser GL700 sorozatú lézeradót. A GL700 biztosítja

Részletesebben

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft.

KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK. Alba-IdeaKft. KONICAMINOLTA FÉNYMÁSOLÓ BERENDEZÉSEK 215 Alba-IdeaKft. www.albaidea.hu www.konicaminolta.hu Fekete-fehér irodai rendszer bizhub 215 bizhub 215 Minden, amire egy irodában szükség van bizhub 215, fekete-fehér

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

Csomagológép ismertető

Csomagológép ismertető STA65 Csomagológép ismertető TARTALOM: A GÉP LEÍRÁSA ÉS ISMERTETÉSE ALAPRAJZI MÉRETEK TECHNIKAI ADATOK AZ ALAPGÉP ÉS A RENDELHETŐ KIEGÉSZÍTÉSEK Sealed Air Magyarország Kft. H-2367 ÚJHARTYÁN Amerikai u.1.

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó

Kisgépek. Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő. Pelli Profi / Schälfix Pelli KKS-1-3. Schälmeister / paradicsomszeletelő / körcikk vágó Kisgépek Készülékek gyümölcshöz Ananászhámozó/dinnyeszeletelő/kókuszdió törő Eszközök friss zöldség és gyümölcs előkészítéséhez, feldolgozásához Multifunkcionális ananász hámozó és szeletelő eszköz Tiszta,

Részletesebben

Padlótisztítók. A kisméretű vezetőüléses padlótisztító megduplázza a tisztítási eredményt - egy gyalogkíséretű modell áráért

Padlótisztítók. A kisméretű vezetőüléses padlótisztító megduplázza a tisztítási eredményt - egy gyalogkíséretű modell áráért Kompakt méretének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeken is bravúrosan manőverezhető. Csendes üzemmódba állítható, így ultra alacsony zajszinten dolgozik, ami hozzásegít ahhoz, hogy a zajérzékeny

Részletesebben

Gyors tájékoztató. A többcélú adagoló feltöltése. Tálcák feltöltése. 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez.

Gyors tájékoztató. A többcélú adagoló feltöltése. Tálcák feltöltése. 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez. Gyors tájékoztató 2 Igazítsa a helyükre az oldalvezetőket, hogy illeszkedjenek a papír méretéhez. 5 Helyezze be a tálcát. Szükség esetén, a nyomtató kezelőpanelén, a papír menüben állítsa be a betöltöttnek

Részletesebben

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Fast Tool Changer A legnagyobb sebesség élménye Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Váltson elektródákat a forradalmian új Gyors Szerszám Váltóval (FTC - Fast Tool Changer), a világ valóban leggyorsabb

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Digitális másolás DiALTA Di152/Di183. The essentials of imaging. www.minolta.hu. Az idôtakarékos

Digitális másolás DiALTA Di152/Di183. The essentials of imaging. www.minolta.hu. Az idôtakarékos Digitális másolás DiALTA Di152/Di183 www.minolta.hu The essentials of imaging Az idôtakarékos Az iroda multifunkciós központja A Minolta új multifunkciós digitális másológépei, a DiALTA Di152 és a Di183,

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló

Sharp MX-M363N. Általános. Másoló Sharp MX-M363N Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Archiválás Oldal/perc: 36 (fekete-fehér) Papírkapacitás: alapkiépítésben 1100 lap, maximum 5600 lap Csúcsminıségő 1200 x 1200 dpi nyomtatás & színes

Részletesebben

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS IPX4-es szintű vízvédelem. A kezelőgombok speciális kialakításnak köszönhetően nincs vízbeszivárgás.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS IPX4-es szintű vízvédelem. A kezelőgombok speciális kialakításnak köszönhetően nincs vízbeszivárgás. A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. zafír 1 2 3

THE GREEN LIGHT. zafír 1 2 3 117 THE GREEN LIGHT zafír 1 2 3 ISMERTETŐ zafír A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Sealsafe IP 66 védettségű közvilágítási lámpatest maximum 100 W-os (Zafír1), 250 W-os (Zafír2) vagy 600 W-os (Zafír3) fényforrásokhoz.

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben