Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE"

Átírás

1 Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

2 HATÉKONY KÖZSZOLGÁLTATÁS KEVESEBBÉRT Tudjuk, hogy a kiváló közszolgáltatás biztosítása minden környezetben más kihívásokkal jár. Ezért terveztük úgy megoldásainkat, hogy azok egyszerűsítsék a munkáját, csökkentsék a bürokráciát és a költségeket így több időt fordíthat arra, hogy kiváló közszolgáltatást nyújtson. A pénztárcabarát megoldásaink ideértve a nyomtatást, a vetítést és a szkennelést úgy lettek kialakítva, hogy egyszerűségre, gyorsaságra és biztonságra törekedjenek, és előmozdítsák az Ön vállalaton belüli és kívüli együttműködését és kommunikációját. Megbízható technológiáink, amelyeket különböző felhasználókhoz és igényekhez fejlesztettünk ki, mindent biztosítanak, ami szükséges a hatékonyság fokozásához, hiszen segítségükkel a szolgáltatásra koncentrálhat az eljárás helyett.

3 Szerezzen teljes rálátást a pénzügyekre! Tesztelt megoldásaink nem tartalmaznak rejtett költségeket: pontos rálátást biztosítanak az üzemeltetési költségek előnyeire. Maximális értéket nyújtanak az előrelátható nyomtatási költségektől a hosszú élettartamú kellékanyagokon át a stresszmentes megoldásokig, amelyek a költségvetési kereteken belül maradnak. Fordítson több időt a szolgáltatásokra! A megoldásaink egyszerűsítik az időigényes adminisztratív feladatokat úgy, hogy csökkentik az erős munkaterhelést az osztályokon és a szervezetekben. Mivel a megoldásaink kevés beavatkozást igényelnek, és megkönnyítik a távmunkát, segíthetnek javítani mobil munkaerejének hatékonyságát, valamint fejleszteni az Ön által nyújtott közszolgáltatást. Garantálja adatainak biztonságát! A megoldásaink magukban foglalnak biztonságos nyomtatási, szkennelési és tárolási opciókat, amelyek megvédik az érzékeny adatokat, ugyanakkor nem gátolják a termelékenységet. A megoldásainkkal könnyen egyszerűsítheti folyamatait, és bátoríthatja az alkalmazottait, hogy a legjobb gyakorlatokra, az adatbiztonságra és a közigényekre koncentráljanak. Teljesítse a környezetvédelmi célkitűzéseket! Mutasson példát a környezetvédelmi célkitűzések megvalósítása során, és közben takarítson meg pénzt! A csendesebb, hőmentes technológiáinkkal csökkentheti energiafogyasztását, hulladéktermelését és a tároláshoz szükséges helyet, valamint egészségesebb munkakörnyezetet és jövőt teremthet.

4 A SZOLGÁLTATÁSRA, NE AZ ELJÁRÁSRA KONCENTRÁLJON! Érjen el díjnyertes eredményeket! A díjnyertes WorkForce Pro nyomtatóink, amelyek gyorsak, gazdaságosak és környezetbarátak, kiváló minőségű nyomatokat biztosítanak, és kevés beavatkozást igényelnek. Érjen el nagy hatást! A nagy formátumú nyomtatóink kiváló színeket, részleteket és pontosságot nyújtanak geo-mappinghez, CAD-rajzokhoz, feliratokhoz és prezentációkhoz. RECEPCIÓ Őrizze meg bizalmas adatai biztonságát! Takarítson meg időt és pénzt: hozzon létre saját, hamisítás ellen védett CD és DVD lemezeket tárolásra és archiválásra, amelyeket akár 100 évig sem szükséges újraírnia!

5 Működjön együtt hatékonyabban! Egyszerűen használható és gazdaságos az interaktív, ultra rövid vetítési távolságú kivetítőink élénk, természetes képet biztosítanak. Jegyzeteljen, és használja a tartalmakat interaktívan, hogy az értekezletek és workshopok együttműködést eredményezhessenek. TÁRGYALÓ IRODA TÁROLÓHELYISÉG Egyszerűsítse a szkennelést! Nagy sebességű, kétoldalas szkennereink a Document Capture Pro szoftverrel együtt lehetővé teszik, hogy dokumentumait közvetlenül az Ön által kiválasztott adathordozóra szkennelje. Szkennelhet biztonságos, jelszóval védett PDF-fájlba is. Ezek a funkciók növelik a teljesítményt, és megvédik a bizalmas adatokat. Szervezze meg munkaterét! A szervezettség növelése érdekében gyártson különféle típusú szalagokkal és különböző színű szövegekkel ellátott, erős, tartós címkéket! Ideális megoldás eszközök és archívumok kezeléséhez, valamint készletek és dokumentumok kezeléséhez és címkézéséhez.

6 SZEREZZEN TELJES RÁLÁTÁST A PÉNZÜGYEKRE! Nem csak megfizethető technológiát nyújtunk, hanem befektetést is egy pozitív változásba. A hozzáadott érték ott kezdődik, hogy teljes mértékben bízhat minden befektetésében. Biztosnak kell lennie benne, hogy a következő informatikai megoldása hosszú távon sem jár megemelkedett költségekkel, és hogy valódi, mérhető hatékonyságot és megtakarításokat ér el. A nagy teljesítményű, kevés karbantartást igénylő technológiáink bizonyítottan időt és pénzt spórolnak Önnek, a hosszú élettartamú kellékanyagoktól a lecsökkent segítségkérő hívásokig. Csökkentse a nyomtatási költségeket! A WorkForce Pro nyomtatóink segítenek kordában tartani a kiadásokat, miközben az elvárásainak megfelelő kiváló minőséget nyújtanak. Spóroljon akár 50%-ot oldalanként a konkurens színes lézernyomtatókhoz képest! 1 Nyomtasson akár 4,5x többet a WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiánkkal! 2 Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a WorkForce Pro RIPS nyomtatónkkal! 3 Növelje a használat feletti ellenőrzést, hogy csökkenthesse az indokolatlan vagy nem engedélyezett nyomtatási kiadásokat! Akár 50% költségmegtakarítás nyomtatott oldalanként 1

7 Kevesebb fennakadás, fix költség mellett Az Epson Print & Save egy olyan professzionális nyomtatási szolgáltatási csomag, amely nyugalmat biztosít fix havi díjért, amely tartalmazza a kellékanyagokat, a hároméves helyszíni jótállást, valamint a kellékanyagok kezelését. Csökkentse nyomtatási költségeit 15-40%-kal ahhoz képest, mint ha a kellékanyagokat és a karbantartási szolgáltatásokat külön rendelné meg 4. Ellenőrizze a nyomtató- és a kellékanyag-használatot, hogy a kellékanyagok mindig rendelkezésre álljanak. Ösztönözze a költséghatékony együttműködést! Interaktív projektoraink könnyen és költséghatékonyan teremtenek kapcsolatot az alkalmazottai és a különböző helyszínek között. Olcsó árainkkal kiváló minőség, könnyű és rugalmas installáció, valamint folyamatos hozzáadott érték párosul. Kombinálja az interaktív táblák és a papír flipchart-táblák előnyeit az Epson multifunkciós interaktív tárgyalótermi megoldásával! Csökkentse teljes projektorparkja karbantartási szükségleteit az EasyMP alkalmazásunkkal! Teremtsen egy átlagos 1 chipes DLP projektornál háromszor élénkebb színeket nagy hatékonyságú 3LCD technológiánkkal! 5 Kiszervezési megtakarítások! A nagyformátumú nyomtatóink segítségével kevésbé fog függni külső alvállalkozóitól, ha speciális nyomtatási igényei lépnek fel. Nyomtasson A1 formátumban mindössze 28 másodperc alatt SureColor SC-T sorozatunkkal! Nyomtasson légi térképeket, alaprajzokat, nagyméretű CAD-terveket akár 1,5 mm vastagságú táblára! Fedezze fel, mennyit takaríthat meg nyomtatás közben, ha az Epsont választja! Használja a teljes birtoklási költségek kiszámítására szolgáló kalkulátort:

8 FORDÍTSON TÖBB IDŐT A SZOLGÁLTATÁSOKRA! Innovatív megoldásaink időt spórolnak, csökkentik a bürokráciát, és segítenek abban, hogy a szolgáltatás minőségére koncentrálhasson. Ha kevés az adminisztráció, könnyű megtenni azokat az egyszerű lépéseket, amelyek javítják a folyamatok hatékonyságát és csökkentik a terheket. Megbízható megoldásaink, amelyek a hagyományos munkamódszereket áramvonalas digitális munkafolyamattá alakítják, és lehetővé teszik a rugalmas munkavégzést útközben is, segítenek, hogy a lehető legjobban ki tudja elégíteni az ügyfelek igényeit. Szabaduljon meg a problémáktól! A WorkForce Pro nyomatók úgy lettek kialakítva, hogy hatékonyak és megbízhatók legyenek, így folyamatosan rendelkezésre állnak, amikor jó minőségű eredményre van szüksége, az állásidő pedig minimális. Csökkentse a nyomtatókellékek beszerzésére fordított időt a nagy kapacitású tintapatronjainkkal! Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a WorkForce Pro RIPS nyomtatónkkal! 3 Válasszon henger, fixáló vagy átvivő egység nélküli nyomtatót, hiszen ezek kevesebb alkatrésszel rendelkeznek, a kialakításuk robusztus, és rendkívül megbízhatóak! Nyomtasson bárhonnan az okostelefonjáról vagy táblagépéről az Epson Connect szolgáltatással! 6 Akár oldal folyamatos nyomtatása 3

9 Hatékonyabb nyilvántartás Növelje teljesítményét szkennereinkkel, amelyek lehetővé teszik a fontos üzleti dokumentumok gyors beolvasását, megosztását és biztonságos tárolását! A Document Capture Pro megoldás segítségével az információkat kedvére rögzítheti, konvertálhatja és kioszthatja a meglévő dokumentumtároló rendszerének megfelelően. Ossza meg gyorsan a beszkennelt fájlokat a kedvenc felhőalapú szolgáltatásával a Scan-to-Cloud segítségével! 6 Alkotás, együttműködés és megosztás Az EB-1400Wi sorozat tárgyalótermi megoldásai lehetővé teszik, hogy alkalmazottai akár különböző helyszíneken is együtt dolgozzanak. Ösztönözzön együttműködésre a két tollas jegyzeteléssel! Bármekkora teremhez méretezhető, maximum 100 hüvelykes vetítőfelület. Egységesítse kommunikációját a Lync- és Skype-integrációt támogató videokonferenciával! Felügyelje és vezérelje teljes projektorflottáját az Epson EasyMP megoldásunkkal! A helyszínen dolgozó csapat ösztönzése Nyomtasson, szkenneljen, dolgozzon sikeresen a távolból is a könnyen használható nyomtatási megoldásainknak köszönhetően, amelyek kiválóak a helyszínen dolgozó munkatársak számára! Vigye magával bárhova a munkáját, és érjen el jó minőségű eredményt a világ legkisebb és legkönnyebb vezeték nélküli A4 nyomtatójával! 7 A CoverPlus segítségével kiterjesztheti termékjótállását, így még hosszabb nyugalmat élvezhet.

10 GARANTÁLJA ADATAINAK BIZTONSÁGÁT Megoldásainkat úgy fejlesztettük ki, hogy a biztonságot tartottuk szem előtt, és számos olyan funkciót alakítottunk ki, amelyek segítenek bizalmas adatait megőrizni. Bár a hatékony adatmegosztás hozzájárul a jobb szolgáltatásnyújtáshoz, fontos, hogy a személyes, jogi és érzékeny adatokat nagy odafigyeléssel kezeljék. Megbízható megoldásaink segítenek a kockázatkezelésben, miközben lehetővé teszik, hogy a személyzet továbbra is szabadon, osztályokon átnyúlóan dolgozhasson. Védje meg nyomatait! Védje személyes információit, jogi bizonyítékait és az összes érzékeny adatát a WorkForce Pro nyomtatóinkkal és a SureLab digitális fotólabor nyomtatónkkal! Nyomtasson biztonságban a PIN-kód funkció használatával a WorkForce Pro nyomtatóink segítségével! Használja a legújabb biztonsági és titkosítási protokollokat, mint például az IPSEC és IEEE802.1x! Válasszon nyomtatót kedve szerint a nyomtatási feladatokhoz az Print for Enterprise segítségével! A bizalmas anyagokat nyomtassa ki házon belül, hogy elkerülje a lehetséges biztonsági kockázatokat! Nyomtasson DURABrite Ultra tintával kiváló minőségű szöveget és képet, ha a hibalehetőségnek nincs helye! Hozzon létre kiváló minőségű bizonyítékot és profilképeket a SureLab digitális fotólabor nyomtatóval anélkül, kiszervezné a munkát! Akár 100 év biztonságos tárolás

11 Szkennelés, mentés és a biztonság garantálása Szkenneljen és osszon meg fontos dokumentumokat az üzleti szkennereinkkel: biztos lehet benne, hogy információit több szintű biztonság védi. Szkenneljen közvetlenül biztonságos, jelszóval védett PDF-fájlba! Korlátozza a szkennerhez való hozzáférést a kezelőpanel jelszavas védelmével! Határozza meg előre a mentés célmappáját, hogy biztosíthassa a meglévő adatvédelmi irányelveknek való megfelelést! Központosítsa az összes hálózatra kötött szkennerét a Document Capture Pro szoftver segítségével! Védje meg digitális adatait! A nagy mennyiségű dokumentum biztonságos tárolást igényel. Discproducer készülékeink könnyű és megbízható megoldást kínálnak a bizalmas adatok megvédésére. Archiváljon gyorsan nagy mennyiségű adatot, és védje meg az adatvesztéstől és a sérüléstől! Hozzon létre olyan lemezeket, amelyek írás után nem módosíthatók vagy manipulálhatók. Védje meg bizalmas adatait olyan Blu-ray, DVD vagy CD lemezeken, amelyek 100%-ban ellenállnak a vírusoknak! Elég egy archiválás, és meg is nyugodhat: a lemezek újraírására 100 évig nincs szükség.

12 TELJESÍTSE A KÖRNYEZETVÉDELMI CÉLKITŰZÉSEKET! Mutasson példát a környezetvédelmi célkitűzések megvalósítása során, és közben takarítson meg pénzt! A korunkban elvárt átláthatóság miatt alapvető fontosságú, hogy szervezetei jövőbe tekintő környezetvédelmi stratégiát tudjanak felmutatni. A tisztább, csöndesebb és hőmentes technológiáinkkal lecsökkentheti energiafogyasztását, hulladéktermelését, a tároláshoz szükséges helyet és a szállítási költségeket, így pozitív képet alakíthat ki vállalatáról. Tesztelt megoldásainkkal kézben tarthatja hatékonyságát, és biztosítja környezetbarát szemléletét, egészségesebb munkakörnyezetet kialakítva a jelenre és jövőre nézve. Nyomtasson tisztább technológiával! Az új WorkForce Pro nyomtatóink PrecisionCore technológiájának segítségével elérheti környezetvédelmi céljait. A hőmentes technológiánknak köszönhetően csökkentheti a károsanyag kibocsátást és a ventilátor zajszintjét. Csökkentse áramfogyasztását akár 96%-kal a lézernyomtatókhoz és fénymásolókhoz képest! 8 Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a WorkForce Pro RIPS nyomtatóval! 3

13 Tároljon a jövőre gondolva! A Discproducer készülékek jövőbemutató tervezése és fejlesztése hatékony és gazdaságos adattárolást biztosít. Tárolja adatait biztonságosan, és csökkentse az erőforrásigényt, hiszen a CD lemezek esetén 100 évig nincs szükség újraírásra, DVD és Blu-ray lemezek esetén pedig 50 évig! Válassza a gazdaságos Blu-ray technológiát, amely B szintű TÜV-tanúsítványt kapott: ez a legkisebb fogyasztást jelenti az összes hosszútávú adattárolási megoldás közül. Hatékonyságoptimalizálás A könnyű használatra és gyors kezelésre tervezett szkennereinkkel csökkenthető a környezetre gyakorolt hatás. Csökkentse az energiafogyasztást az alvó módot aktiváló ReadyScan technológiával, a bemelegedési idő kiiktatásával. Válassza technológiánkat kompakt kialakításáért, amely kevesebb értékes erőforrást használ fel a gyártás, csomagolás és szállítás során! Válasszon gazdaságos funkciókat! A projektoraink innovatív technológiákkal segítenek elérni környezetvédelmi céljait. Használjon környezetbarát funkciókat, például a gazdaságos módot a lámpa fogyasztásának csökkentésére! Kövesse nyomon minden berendezésének környezetvédelmi hatékonyságát egyetlen helyszínről az EasyMP segítségével! Váltson most! Váltson most a WorkForce Pro tintasugaras sorozat nyomtatóinak használatára, és csökkentse környezetterhelését!

14 Esettanulmány NYOMTATÁSSAL A SZÉNDIOXID-KIBOCSÁTÁS CSÖKKENTÉSÉÉRT A Dumfries és Galloway Skócia egyik önkormányzata a harminckettőből. A lakossága közel fő, az Oktatási Szolgáltatások csapata pedig 104 általános és 16 középiskolát támogat. A csapat ellenőrzi az iskolák építését, fenntartását és működését, valamint fontos szerepet tölt be az iskolák széndioxid-kibocsátásának csökkentésében. Ez egy kiterjedtebb erőfeszítés része, melynek célja, hogy 42%-kal csökkentsék a CO 2 -kibocsátást a skót állami szférában 2020-ig. A nyomtatók 80% -kal kevesebb áramot használnak, mint a hasonló lézernyomtatók. A széndioxid-kibocsátás csökkentése az iskolákban A Dumfries és Galloway támogatja az Ökoiskola Díj elnevezésű nemzetközi programot, amely a környezetvédelmi vezetést, környezetvédelmi fellépést és a fenntartható oktatást jutalmazza az iskolákban. A program hét mutatóval méri teljesítményt, mint például az újrahasznosítás, a hulladékkezelés és az energiatakarékosság. Ráadásul a világhírű Crichton Carbon Centre székhelye is Dumfriesban van. A központ Szénpusztítók nevű kezdeményezésével támogatja az iskolákat, amely átlagban, 13%-kal csökenti a CO 2 kibocsátást azokban az iskolákban, amelyek bevezetik a javasolt környezetvédelmi gyakorlatokat. Skóciának van az egyik leghaladóbb széndioxid-csökkentési programja az egész világon mondja Larann Foss, Dumfries és Galloway tanács iskolarendszerért és IKT-szektorért felelős oktatási tisztviselője. Úgy gondoljuk, sok energiát megtakaríthatunk azzal, ahogy az IT-rendszert használjuk, ezért fogunk össze az Epsonnal, hogy felhívjuk a figyelmet erre a kérdésre. 80%-kos energiamegtakarítás Az Oktatási Szolgáltatások csapata szorosan együttműködik az Epsonnal, amely projektorokkal és interaktív táblákkal szereli fel az iskolákat. Mivel az iskolák egy másik gyártó régebbi típusú multifunkciós nyomtatóit használtak, a csapat megkérdezte az Epsont, hogy ha újabb nyomtatási technológiára váltanak, tudnak-e energiát spórolni. Főként az Epson WorkForce Pro nyomtatóit vettük górcső alá jegyzi meg Larann Foss. A nyomtatók kialakítása környezetbarát szemléletű, a számok pedig lenyűgözőek: a nyomtatók akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hasonló lézernyomtatók. Nagy kapacitású tintapatronokkal vannak felszerelve, és hatékonyan nyomtatnak, így akár 50%-kot is lehet spórolni oldalanként. A készenléti mód energiafogyasztása pedig különösen lenyűgöző. Ezért meg akartuk találni a módját, hogy bevezethessük a WorkForce Pro tintasugaras nyomtatókat az iskoláinkba.

15 A WorkForce Pro termékeket pedállal is lehet működtetni. Körülbelül öt másodpernyi pedálozás szükséges egy oldal kinyomtatásához. Pedállal működtetett nyomtatás A WorkForce Pro nyomtató hatékonyságát az biztosítja, hogy egy dinamóhoz kötött kerékpár hajtásával lehet működtetni. Pár másodpercnyi tekerés elég áramot termel a nyomtató bekapcsolásához, majd körülbelül öt másodpercnyi pedálozás szükséges minden lap nyomtatásához. A biciklinyomtatókat 2015-ben körbeküldtük Dumfries és Galloway minden iskolájába: a középiskolákban pár hetet, míg az általános iskolákban egy hetet maradtak. Az iskolák feladata az volt, hogy a kerékpárokat felhasználják a tanításban. Arra is megkértük őket, hogy írjanak egy jelentést tapasztalatukról a kerékpárok használata kapcsán. Azok az iskolák, amelyek a legjobb elemzést végezték a nyomtatóhasználatuk megváltozásáról, megtarthatták a WorkForce Pro biciklinyomtatót. Hatalmas megtakarítás A project segítségével a diákok szórakoztató módon gondolkozhatnak el azon, hogy a technológia mennyi energiát használ. Ezen felül arra is buzdítja az iskolákat, hogy megvizsgálják a teljes életciklusköltséget, amikor új nyomtatókat vásárolnak. Míg a tanács segít az iskoláknak új hálózati nyomtatókat vásárolni, az iskolák egyedi eszközöket is választhatnak például az igazgatók nyomtatóit, amelyeket az irodájukban használnak. Az önkormányzat szerint amint az iskolák rájönnek, hogy mennyi pénzt és energiát takaríthatnak meg, WorkForce Pro nyomtatók vásárlása mellett döntenek. Miután az iskolák eldöntötték, hogy milyen gyártmányt és melyik modellt választják, további megtakarításokra tehetnek szert a kellékanyagok, mint például a tintapatronok és a papír központi beszerzésével és elosztásával. Tudja meg, mennyit spórolhat! További információkért látogasson el a következő weboldalra:

16 A2754_Public_Admin_Brochure_1HU_05/16 1. További információért látogasson el a weboldalra! 2. BLI által végzett tesztek, 2015 áprilisát megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékkel való összehasonlításban. További információkért látogasson el a weboldalra! 3. Hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a weboldalra! 4. Megtakarítás az olyan árakkal összehasonlítva, amelyek nem foglalják magukban a tartozékokat és a garanciát. 5. A szín élénkségét (színesfény kibocsátás) az IDMS szabványnak megfelelően mérték. A színek fényereje a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a június és május közötti NPD-adatok, illetve a első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a weboldalra! 6. Az Epson iprint vezeték nélküli kapcsolatot igényel. Az Epson Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson Scan-to-Cloud szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a weboldalra! 7. A piacon augusztusban kapható A4-es tintasugaras nyomtatókkal összehasonlítva. A termékek méretei, súlya és műszaki adatai a gyártók weboldalain feltüntetett értékek. 8. BLI által végzett tesztek, 2015 áprilisát megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a weboldalra! További információkért keresse fel az Epson magyarországi képviseletét, vagy látogasson el a webhelyre. Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: +36 (1) A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONY PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KEVESEBB RÁFORDÍTÁSSAL Olyan intelligens nyomtatási, szkennelési és projektormegoldásokat

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONYSÁGRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. A mai felgyorsult, kompetitív üzleti világban Önnek olyan technológiára van szüksége, amely garantálja

Részletesebben

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE LÉPJEN KAPCSOLATBA GYAKRABBAN ÜGYFELEIVEL Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiemelkedő ügyfélszolgálat biztosítása a különböző kiskereskedők

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ?

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Epson üzleti megoldások Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Ismerje meg megoldásainkat Érjen el nagyobb hatékonyságot és interaktivitást az Epson innovatív üzleti megoldásaival. A könnyedén

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA Dolgozzon intelligensebben és együttműködve Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati szervezet

Részletesebben

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója Együttműködés és inspiráció Ez a rövid beüzemelési útmutató végigvezeti Önt az új Epson interaktív megjelenítési

Részletesebben

Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE A BETEGELLÁTÁS SZÁMÁRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. Az Epsonnál tisztában vagyunk azokkal a problémákkal és kihívásokkal, amelyekkel

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe Házimozi projektorok Lépjen az akció sűrűjébe Otthoni szórakozás Típus EB-S05 Natív felbontás SVGA (800 x 600) Natív képarány 4:3 Színesfény-kibocsátás (lumen) 3200 Kontrasztarány 15 000:1 Vetítési arány

Részletesebben

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás WorkForce Pro WF-C869R tintasugaras nyomtató Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás Teljesítmény összhangban a környezettel 84 000 1 oldal megbízható teljesítmény Akár 95%-kal kevesebb energia 2 Bemutatjuk

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

SEFTA-KER KFT. FENNTARTHATÓSÁGI TERV

SEFTA-KER KFT. FENNTARTHATÓSÁGI TERV SEFTA-KER KFT. FENNTARTHATÓSÁGI TERV A Sefta-Ker Kft. felismerve a fenntartható fejlődés jelentőségét, egyúttal mélyítve munkatársainak e szemlélet iránti elkötelezettségét megalkotja fenntarthatósági

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja Be there, be adaptive, sell more A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja a Formula/400 megoldása Leadtől a jutalékig Az eszközfüggetlen, Mobile First platformon kialakított

Részletesebben

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai.

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai. Újrahasznosítási ipar Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai www.lcpackaging.com Kiváló minőség, 100%- os újrahasznosíthatóság 02 A bigbag zsákok vezető szakértője az újrahasznosítási iparágban

Részletesebben

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK TELJES KÖRŰ TEXTILNYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK A SureColor SC-F sorozat a sebességet, az erőt és a termelékenységet ötvözi

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére

A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére Sajtótájékoztató 2010. október 6. A tudás hatalom új generációs oktatás az IP telefónia népszerűsítésére Szekeres Viktor Gloster telekom Kft. Mészáros Attila Cisco Magyarország Kft. Mai témáink Rövid bemutatkozás

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok A mobil eszközök száma világszerte rohamosan növekszik és jelentős kiegészítőjévé, sok esetben helyettesítőjévé vált a hagyományos számítógépeknek.

Részletesebben

ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC LÉNYEGES JELLEMZŐK

ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC LÉNYEGES JELLEMZŐK ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC Takarítson meg energiát és csökkentse a hulladék mennyiségét ezzel a megbízható, kiszámítható nyomtatási költséggel rendelkező és minimális felhasználói beavatkozást

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja TM-T88VI sorozat A POS nyomtatók új generációja Piacvezető megoldások Fedezze fel a legújabb generációs számlanyomtatók választékát a POS nyomtatási megoldások piacvezetőjétől 1. Csúcstechnológiás TM-T88VI

Részletesebben

Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika Raktározás és logisztika Az általánosan használt szállítási címkeméretek elérhetők a TD-4000 és TD- 4100N modelleknél, továbbá a beépített vágóegység használatával egyéni címkék is készíthetők, így rengeteg

Részletesebben

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli Projektor portfólió Belépő szint Standard Kompakt standard Asztalszéli Közeli vetítésű Ultra közeli vetítésű Belépő szint PJ S2240 6 PJ X2240 6 PJ WX2240 6 Közeli vetítésű PJ X4241N 7 PJ WX4241N 7 Asztalszéli

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Hardver üzembe helyezési útmutató

Hardver üzembe helyezési útmutató Kicsomagolás 1. lépés Távolítsa el az összes védő elemet. 2. lépés Lassan csukja le a lapolvasó egységet. Figyelem!; a személyi sérülések elkerülése érdekében pontosan az ábrán bemutatott módon végezze

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Négyfunkciós üzleti tintasugaras nyomtató, amely segít a nyomtatási költségeket akár 50%-kal, az energiafogyasztást pedig akár 80%-kal csökkenteni Értékelés: Még nincs értékelés

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

Vaszary János Általános Iskola és Logopédiai Intézet

Vaszary János Általános Iskola és Logopédiai Intézet Vaszary János Általános Iskola és Logopédiai Intézet Informatikai stratégia Tata, 2011. Informatikai stratégia - 2 - Tartalom 1. Számítógépes hálózatok... - 3-2. Internet kapcsolat... - 3-3. Interaktív

Részletesebben

iért pont Z-ROX? Célkit zésünk Értékeink Társadalmi szerepvállalás

iért pont Z-ROX? Célkit zésünk Értékeink Társadalmi szerepvállalás iroda megoldások kicsiknek és nagyoknak, minden mennyiségben nyomdai és csomagolási megoldások Cégünk a Xerox egyik meghatározó hazai képvisel je, az ISO 9001:2001 min ségirányítási rendszer tanúsítvány

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

SmartStruxure. Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer

SmartStruxure. Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer SmartStruxure Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. > Optimalizálja energiafogyasztását,

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

SCH-ÓZON KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával

SCH-ÓZON KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával SCH-ÓZON KFT. Céges dokumentumok jogszabályi előírások szerinti megsemmisítése garanciával Tegyen meg mindent a bizalmas üzleti információk védelméért és járuljon hozzá a fenntartható fejlődéshez! FENNTARTHATÓ

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól

Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól Átfogó dokumentum kezelési megoldások a HP-tól Perjési Zoltán Technológiai konzulens HP Magyarország 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change

Részletesebben

A számítási felhő világa

A számítási felhő világa A számítási felhő világa Ismerkedés az alapfogalmakkal és egyéb aspektusok 0 Copyright 2012 FUJITSU Számítási felhő - tematika 1. Történeti előzmények 2. A felhő fogalma 3. Szolgáltatások a felhőből 4.

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT KÉNYELEM A SZEMÉLYZET SZÁMÁRA JOBB TERMELÉKENYSÉG ÉVI 30 40% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS A kerámiafűtés fűti a padlót, a gépeket és az embereket. A kerámiafűtés nem fűti túl az épületek magasban lévő részeit;

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS2208 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Az egyedülálló Epson UltraChrome K3 festéktechnológia felülmúlhatatlan minőségű fekete-fehér és színes nyomtatást tesz

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

A Xerox átfogó válasza a kkv-k dokumentumkezelési problémáira 2014/02/11

A Xerox átfogó válasza a kkv-k dokumentumkezelési problémáira 2014/02/11 KKV fókusz az MPS piacon A Xerox átfogó válasza a kkv-k dokumentumkezelési problémáira 2014/02/11 Általános tendenciák Teljes piac Vs Xerox, 2013 YOY Piac Xerox 103.778 db +20% 5.170 db +1,5% +5% Forrás:

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ!

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt:

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Bízzunk a felhőben! Spilák Viktor termékmenedzser KÜRTCloud Felhő kockázatok nélkül. viktor.spilak@kurt.hu 2014. június 18.

Bízzunk a felhőben! Spilák Viktor termékmenedzser KÜRTCloud Felhő kockázatok nélkül. viktor.spilak@kurt.hu 2014. június 18. Bízzunk a felhőben! Spilák Viktor termékmenedzser KÜRTCloud Felhő kockázatok nélkül viktor.spilak@kurt.hu 2014. június 18. Budaörs Miről lesz szó? 1. Felhő, mint új trend 2. Mi a felhő technológia? 3.

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben