zipzáras textilárnyékoló Fixscreen

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "zipzáras textilárnyékoló Fixscreen"

Átírás

1 zipzáras textilárnyékoló Fixscreen

2 AN árnyékolók otthonában FIXscreen külső textilárnyékolók otthonában Rohanó életünk legfontosabb színtere még mindig és egyre inkább az otthonunk. Egy nehéz nap után itt lehetünk végre önmagunk. A meghitt és felejthetetlen pillanatokat megélni igazán jó érzés. A kényelem és biztonság megteremtése mellett ma már egyre tudatosabban alakítjuk környezetünket és hozzuk meg vásárlási döntéseinket. Ha Ön Fixscreent vásárol, akkor a minőségre szavaz és az elegáns, meghitt otthon megteremtése mellett dönt. Nincs több kidobott pénz, vagy felesleges aggodalom, hiszen olyan terméket vásárol, amely hosszútávon biztosítja az Ön kényelmét és elégedettségét. Gyűjtse be az elismerő szavakat, miközben jó ízléséről beszélnek a stílusos árnyékolói láttán. Fedezze fel a minőségi árnyékolók világát Fixscreen árnyékolóval!

3 PREDEX árnyékolók otthonában Otthona kényelmét, komfortját, a Fixscreen biztosítja!

4 Fixscreen, az EXKLUZÍV árnyékoló Fixscreen Magyarországon A több mint éves múltra visszatekintő belga cég fejlesztette ki elsőként a zipzáras elven működő textilárnyékolókat. Így technikailag és minőségileg is piacvezető a zipzáras árnyékolók gyártása terén ban egy magyarországi nagykereskedés elsőként kapta meg a rendszer gyártási jogát, így kiterjedt partnerhálózata révén a megrendeléstől számítva, nagyon rövid időn belül élvezheti mindazt, amit egy igazán különleges árnyékoló nyújtani tud Önnek. A kiváló technikai tulajdonságainak, esztétikus megjelenésének, hihetetlen színválasztékának köszönhetően bármely épülethez kiválóan illeszkedik. Legyen az letisztult, minimalista épület, nyaraló vagy luxusingatlan, akár klasszikus stílusú lakóház, irodaépület, gyár, bevásárlóközpont, sportközpont vagy hangulatos vendéglátó egység, az Atenád Fixscreen tökéletes választás! Élvezze a Fixscreen technológia előnyeit már ma

5 Fixscreen, az EXKLUZÍV ÁRNYÉKOLÓ Miért Fixscreen? A különféle textilcsaládok sajátosságainak köszönhetően a legkívánatosabb árnyékolás érhető el. Akár 22 m 2 egybefüggő felület árnyékolására is alkalmazható 6 méter magasság is elkészíthető, mely elfér egy 15 cm átmérőjű tokszerkezetben 6 méteres szélesség is kivitelezhető, megosztás nélkül Hihetetlenül szélálló szerkezet (Szélcsatornában végzett tesztek során 120 km/h szélben a textil a helyén maradt. Biztonsági tartalék okán a gyár a szélállóságot 80 km/h határozta meg.) Betölti a szúnyogháló funkciót 7 év garancia a zipzáras technológiára 5 év garancia a meghajtásra Nagyon kicsi a helyigénye Külső és vakolható tokos kivitelben is elérhető Klímaberendezése szinte alig fog bekapcsolni, ezáltal jelentős mennyiségű energiát tud megtakarítani Modern és klasszikus épületekhez is tökéletesen illeszkedik Kellemes, barátságos érzést nyújt, mely megváltoztatja környezete hangulatát. és keresse kiemelt viszonteladó partnereinknél különleges árnyékolóinkat...nem lehet olyan távol tőlünk, hogy viszonteladó partnereink ne legyenek Önhöz közel az ország bármely pontján!

6 Fixscreen Technikai adatok Külső és vakolható Fixscreen tokok Külső tokos rendszer Esztétikus kialakítású tokrendszernek köszönhetően dísze lesz épülete homlokzatának. A legoptimálisabb helykihasználás érdekében három tokméretben áll rendelkezésre a szerkezet magasságnak megfelelően. Íves és szögletes tokformában is elérhető. Vakolható tokos rendszer Új építés vagy felújítás esetén alkalmazható kivitel. Egyedi megoldásának köszönhetően a lefutók is elburkolhatók. Amennyiben célunk az, hogy az épület vonalait semmi ne törje meg, Ön megtalálta a tökéletes megoldást. Anyaga: Szinterezés: Eloxált: Fixscreen Fixscreen EVO Fixscreen EVO Fixscreen EVO F EN AW-6063 T micron 20 micron Méretek (mm) Tok: x x x x Záróléc: 25,5 x 34,5 26 x 30 x x 46 Vezetősínek: 34 x 35 x 35 x 35 x Osztott vezetősínek: 68 x 58 x 58 x 38 x Maximum 2500 x x x x x x ,2 m 2 Legfeljebb két mezőre osztva: (csak motoros üzemeltetés) 5000 x x 2700 Sorolható Sorolható Üzemeltetés Kézi Van Van Nincs Nincs Motoros Van Van Van Van Connect&Go Nincs Van Van Van Beépítési módok Külsőtokos beépítés (1-es) Lehetséges Lehetséges Lehetséges Lehetséges Vakolható tokos beépítés (7-es)* Nem Lehetséges Lehetséges Lehetséges Nem Lehetséges Válasszon optimális tokot épületéhez

7 Tokméretek és Beépítési módok 1-es beépítési mód 7-es beépítési mód Az extrudált alumínium tok 3 méretben választható az alábbiak szerint: Square design Fixscreen Fixscreen EVO Fixscreen EVO Fixscreen EVO F Fixscreen EVO vakolható tokos Square Square design design Square design Square design ,5 30 H 2700 mm , ,5 34,5 34,5 34,5 25,5 25,5 25,5 25, Vezetősín Vezetősín (S) Vezetősín (S) (S) Vezetősín (S) Vezetősín (S) Softline Softline design design Softline design Softline design H 2700 H mm 2700 H mm 2700 mm H 2700 mm Softline design Kiemelt vezetősín (D Osztó vezetősín (K) 30 H 2700 mm Kiemelt Kiemelt vezetősín vezetősín Kiemelt (D) vezetősín (D) (D) Kiemelt ve Osztó vezetősín Osztó vezetősín Osztó (K) vezetősín (K) (K) Osztó vezetősín (K) Nyitott oldalú Nyitott oldalú Nyitott oldalú Zárt Zárt Nyitott Zárt oldalú Osztó Osztó Zárt Osztó vezetősín vezetősín (S) (S) vezetősín (S) vezetősín (G) 35 vezetősín (G) vezetősín (G) (S) vezetősín 35(K) vezetősín (K) (G)(K) Osztó vezetősín (K) H 2700 H mm 2700 H mm 2700 mm H 2700 mm az ideális összhang elérése 58 érdekében! 35 Nyitott oldalú vezetősín (S) Zárt vezetősín (G) Osztó vezetősín (K)

8 Fixscreen szerkezetek SZÍNViláGA Válasszon épületéhez illő színeket, a tökéletes harmóniáért! Tokszerkezet színei: Standard RAL színek Strukturált festés Renolit fóliás (fautánzatú színek) Ön tökéletesen élvezheti a kilátást ablakain,

9 Fixscreen TEXTILEK A magas minőségű Fixscreen textilek egyedi anyaguknak köszönhetően tökéletes fényáramlást biztosítanak Önnek a rendkívüli napvédő tulajdonságuk mellett! Választható szövetek: Soltis textilcsalád (alap kivitel) Különböző méretű perforálásnak köszönhetően, az adott árnyékolási és légáteresztési feladatnak legtökéletesebb megoldást választhatjuk. Lehetőség van perforálatlan felületű textil választására is, így teljes fényzárást érhetünk el. Ezt a kivitelt gyakran alkalmazzák belső beépítések esetén. A textilek felülete rugalmas, tűzálló (M1/M2 kategória), UV álló PVC bevonattal van ellátva, mely minden körülmények közt biztosítja a hosszú élettartamot. Sergé szövetek Üvegszál alapanyagú PVC bevonatú textil. Az üvegszál alapanyagnak köszönhetően nem indul bomlásnak, UV és időjárásálló. Felületi struktúrája eltér a Soltis kivitelétől. Tűzállósága M1-es osztály. Szúnyogháló Soltis 86-os textilek az árnyékoláson kívül tökéletesen betöltik a szúnyogháló funkciót is. Lehetőség van klasszikus szürke színű üvegszálas szúnyogháló alkalmazására is, amennyiben csak a bogár és rovarvédelem a cél. míg a kíváncsiskodó szemek kinn maradnak!

10 Fixscreen MŰKÖdtetése Luxus és kényelem a mindennapokban! Fixscreen működtetése történhet kézzel vagy motorosan. Korlátozott mérettartományok közt lehetőség van a kézi hajtókaros kezelésre. Ha Ön igazán luxusra és kényelemre vágyik, döntsön a praktikusabb motoros működtetés mellett. Tapasztalja meg az intelligens vezérlésű, motoros működtetést, melyről nem érdemes lemondani! Vezérléseinkkel, akár távolról, telefonja vagy számítógépe segítségével is irányíthatja árnyékolóit. Irodák, irodaházak épületeinek professzionális árnyékolása Irodájának, munkahelyének kényelme, az Ön egészsége megőrzésének záloga! Ne mondjon le a komfortról, a dizájnról és az egészségről, azaz a hatékony munkavégzés fontos tényezőiről! Segítse elő megfelelő árnyékolókkal az optimális munkakörnyezet kialakítását, válassza a Fixscreent! Ezek a modern árnyékolók használatuk során és a fényszűrésük miatt kellő fényt nyújtanak a munkavégzéshez, nem zavarják a monitor láthatóságát és ezáltal kímélik a szemet!

11 PREDEX Fixscreen a közintéztekben Iskolák, kórházak, hivatalok és egyéb közintézmények hasznos árnyékolója

12 PREDEX Fixscreen a dizájnos otthonért Letisztult, minimalista épületek stílusos árnyékolója Fixscreennel a maximális igényekért! A Fixscreen alkalmazható új épületeknél vagy felújításoknál is, de akár egyedi igények is megvalósíthatók. Modern épületek elengedhetetlen kiegészítője! Működtetés gombnyomásra A Fixscreenek csendes működtetése nem zavarja meg nyugodt pihenését, kikapcsolódását! Szúnyogok elleni védelem Rovarok, bogarak nem jutnak be otthonába, munkahelyére, így élvezheti a nyári friss levegő nyugalmát!

13 Fixscreen NyaralókBan, Luxus épületekben Nyaralók, luxus apartmanok praktikus árnyékolója Szélállóságban verhetetlen, a szakadt vásznak már a múltat képviselik! A szélcsatorna bevizsgálást a Von Karman (Ukkel-Belgium) Intézetben végezték: A tesztek során 120 km/h szélben a textil helyén maradt. Biztonsági tartalékkal a gyár 80 km/h szélállóságot garantál. Energiát, ezáltal pénzt takaríthat meg Fixscreen árnyékolója által! A Fixscreen megvédi bútorait, berendezéseit az erős napsugaraktól és optimális klímát biztosít otthonában. Az ideális árnyékolás jelentős mennyiségű energiamegtakarítást eredményez, mivel nem szükséges a forró napokon a klímát fokozottan működtetni, így pénzt takaríthat meg.

14 PREDEX Fiscreen az üzleti ingatlanokban Vendéglátó egységek esztétikus megjelenése Hangulatos terek, meghitt környezet, barátságos atmoszféra. szavazzon a Fixscreenre és bűvölje el vendégeit! Ipari épületek, gyárak, üzlethelyiségek, bevásárlóközpontok korszerű és elegáns megjelenésű árnyékolója A nagy üvegfelületű épületek lefedésére is alkalmas Fixscreen, célszerű megoldás gyárak, bevásárlóközpont árnyékolására. Engedje szabadjára fantáziáját! Hatalmas, akár 22 m 2 -es felületek árnyékolása is megvalósítható. 6 méter magasság is elkészíthető, mely elfér egy 15 cm átmérőjű tokszerkezetben. 6 méteres szélesség is kivitelezhető, megosztás nélkül.

15 PREDEX Fixscreen sportlétesítményekben Sportközpontok, csarnokok praktikus választása Jöjjön el! Nézze meg! Próbálja ki! Szeressen bele! Rendelje meg! ÉLVEZZE MINDAZT amit a fixscreen nyújt Önnek!

16 Bemutatótermeink: 1044 Budapest, Pintér József utca Budapest, Festetics utca 7-9. Tel.:

TERASZ-, ÉS KERTI ÁRNYÉKOLÓK. ALGARVE és CAMARGUE

TERASZ-, ÉS KERTI ÁRNYÉKOLÓK. ALGARVE és CAMARGUE TERASZ-, ÉS KERTI ÁRNYÉKOLÓK ALGARVE és CAMARGUE terasz-, és kerti árnyékolók otthonában Rohanó életünk legfontosabb színtere még mindig, és egyre inkább az otthonunk. Itt lehetünk egy nehéz nap után végre

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: Több mint 100 éves múltra visszatekintő belga RENSON cég fejlesztette ki elsőként a zipzáras elven működő textilárnyékolókat. A kiváló technikai tulajdonságainak, esztétikus megjelenésének, hihetetlen

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: Több mint 100 éves múltra visszatekintő belga RENSON cég fejlesztette ki elsőként a zipzáras elven működő textilárnyékolókat. A kiváló technikai tulajdonságainak, esztétikus megjelenésének, hihetetlen

Részletesebben

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ LAGUNE

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ LAGUNE TERASZ ÁRNYÉKOLÓ LAGUNE terasz árnyékolók otthonában Rohanó életünk legfontosabb színtere még mindig, és egyre inkább az otthonunk. Itt lehetünk egy nehéz nap után végre önmagunk. A hely, ahol megélni

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: WinScreen Mini

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   WinScreen Mini WinScreen Mini Textilárnyékoló, amely három funkciót hivatott ellátni: szúnyogháló, árnyékoló és kitűnő épületdekoráció egy termékben. Kül- és beltérbe egyaránt szerelhető, köszönhetően a minimális tokméretnek,

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: WinScreen Mini

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:  WinScreen Mini WinScreen Mini Textilárnyékoló, amely három funkciót hivatott ellátni: szúnyogháló, árnyékoló és kitűnő épületdekoráció egy termékben. Kül- és beltérbe egyaránt szerelhető, köszönhetően a minimális tokméretnek,

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: Tel.: +36 27 547 670 Fax: +36 27 547 671 Tel.: +36 27 547 670 Fax: +36 27 547 671 Léc adatok VTSZ 39253000 37 mm műanyag léc Színek: fehér, szürke, krém, bézs, mogyoró, világos faeres Technikai adatok

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: ÉRVÉNYES 2018.04.16-tól, visszavonásig. Léc adatok VTSZ 39253000 37 mm műanyag léc (EK2) Színek: fehér, szürke, krém, bézs, mogyoró, világos faeres Technikai adatok Tekeredési méretek (mm) Tok (mm) Vastagság

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: Gyári szerelőfedeles, hajlított alumínium tokrendszert nyújtunk Önnek, amely széleskörű igények kielégítésére alkalmas, legyen szó külső tokos vagy vakolható tokos megoldásról, alumínium vagy műanyag lamellával.

Részletesebben

Ablak elé szerelhető zsaluziák

Ablak elé szerelhető zsaluziák Ablak elé szerelhető zsaluziák A ROMA zsaluziarendszerek forma- és típusválasztéka részben azonos az ablak elé építhető ROMA redőnyrendszerekkel. A jól megtervezett helykihasználás miatt - a motor a lamellacsomag

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a TÉLIKERT-ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van -

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: A heroal alumínium redőnyrendszer sokoldalúságának köszönhetően kiváló választás, a megbízható, német minőséget kedvelők számára. Az elkészült nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása

Részletesebben

Varinova Plus redőnyök

Varinova Plus redőnyök Varinova Plus redőnyök Alkalmazási terület - Új nyílászáró beépítésekor - Felújítás esetén Termékelőnyök - Optikai védelem - Napsugárzás elleni védelem - Sötétítés - Hangszigetelés és hőszigetelés a páncél

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: Tel.: +36 27 547 670 Fax: +36 27 547 671 Az EXTE Exakt ráépíthető redőnyrendszer, egy biztos megoldás a kényelem és a maximális hőszigetelés kialakítására. A külsőtokos redőnyökkel szemben, ezeket a tokokat

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap.

www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap. redőnyrendszerek www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap.hu - VakolHató tokos redőny és külső tokos redőny kivitelben

Részletesebben

BELSÔ ÁRNYÉKOLÓK SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS

BELSÔ ÁRNYÉKOLÓK SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS Az otthon az a hely, ahol a lelkünk lakik. Személyiségünk öltözteti, ízlésünk alakítja, szívünk tölti meg melegséggel. Ösztönösen a harmóniát keressük benne, azt a lelkiállapotot,

Részletesebben

R-M PLUSZ REDÕNYRENDSZER

R-M PLUSZ REDÕNYRENDSZER R-M PLUSZ R-M PLUSZ EK BEMUTATÁSA Redônyrendszerünk legújabb tagja az R-M Plus fantázia néven forgalomba kerülô intelligens ablakfeletti redônyrendszer. Az R-M Plus redõnyrendszerünket kiváló minôségben

Részletesebben

Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen

Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen TRAV frame Screen TRAV frame SCREEN M_screen-IS Textil homlokzati árnyékoló befogókkal a szúnyogháló rolóhoz az ablak helyzete középen M_screen Textil homlokzati árnyékoló az ablak helyzete középen I_screen-IS

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

Rendszerfelépítés 56 PENTO KR. PENTO KR Hajlított alumínium külsőtokos redőny. 1 nyitott vagy zárt szalagpréselésűalumínium

Rendszerfelépítés 56 PENTO KR. PENTO KR Hajlított alumínium külsőtokos redőny. 1 nyitott vagy zárt szalagpréselésűalumínium 56 PENTO KR Rendszerfelépítés PENTO KR Hajlított alumínium külsőtokos redőny. 1 nyitott vagy zárt szalagpréselésűalumínium 2 3 4 5 6 7 8 felsőrész szalagpréselésűalumínium alsó rész burkolólemez előfúrt

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: SZALAGFÜGGÖNY

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   SZALAGFÜGGÖNY SZALAGFÜGGÖNY A belső textilárnyékolók egyik legnépszerűbb típusa az ismét reneszánszát élő szalagfüggöny. Funkciójukat tekintve, már nem csak árnyékolás és a kíváncsi tekintetek távoltartását szolgálják,

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Felsőtokos redőnyrendszerek és zsaluziák PURO. Termékc s alád

Felsőtokos redőnyrendszerek és zsaluziák PURO. Termékc s alád Felsőtokos redőnyrendszerek és zsaluziák PURO Termékc s alád PURO felsőtokos redőnyrendszer PURO = megtérülő beruházás PURO vakolható előlappal PURO.K klinker homlokzathoz előlap nélkül, belső szerelőnyílással.

Részletesebben

Ráépített redőnyrendszerek - árlista

Ráépített redőnyrendszerek - árlista Ráépített redőnyrendszerek - árlista R E D Ő N Y Ö K K A P U K Z S A L U Z I Á K S Z Ú N Y O G H Á L Ó K T E X T I L Á R N Y É K O L Ó K KARO és RA.2 műanyag duplakamrás ráépített redőnyrendszer Nettó

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu TÉLIKERT árnyékolás A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek

Részletesebben

Vorbaurolladen & -raffstoren. Felsőtokos redőnyrendszerek KARO RA.2

Vorbaurolladen & -raffstoren. Felsőtokos redőnyrendszerek KARO RA.2 Vorbaurolladen & -raffstoren Felsőtokos redőnyrendszerek KARO RA.2 KARO és RA.2 felsőtokos redőnyrendszerek Építkezik vagy felújít? Válassza a KARO vagy RA2 redőnyrendszereket! 2 3 A KARO és RA.2 felsőtokos

Részletesebben

KÜLSÔ ÁRNYÉKOLÓK SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS

KÜLSÔ ÁRNYÉKOLÓK SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS SZEMÉLYRE SZABOTT NAPFOGYATKOZÁS Az otthon az a hely, ahol a lelkünk lakik. Személyiségünk öltözteti, ízlésünk alakítja, szívünk tölti meg melegséggel. Ösztönösen a harmóniát keressük benne, azt a lelkiállapotot,

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -redőny rendszerek- www.kiralyarnyek.uw.hu

gördülékeny árnyékolás -redőny rendszerek- www.kiralyarnyek.uw.hu gördülékeny árnyékolás -redőny rendszerek- A REDŐNY Általános: A redőny egy tradiciónális árnyékolási technika. Egyaránt alkalmazható régi és új családi házak esetében, de alkalmas irodaházak, ipari létesítmények

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

www.schlotterer.hu Zsalugáterek Betörés elleni védelem Felülete nem igényel festést Hosszú élettartam

www.schlotterer.hu Zsalugáterek Betörés elleni védelem Felülete nem igényel festést Hosszú élettartam www.schlotterer.hu Zsalugáterek Betörés elleni védelem Felülete nem igényel festést Hosszú élettartam 3 Biztonsági kérdés: Klasszikus zsalugátereink megoldást nyújtanak. A lakások és házak els számú gyenge

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Otthonunk, munkahelyünk berendezésekor mára már egyre fontosabb szerepet tölt be az árnyékolástechnika. A különböző szerkezetek lehetővé teszik

Otthonunk, munkahelyünk berendezésekor mára már egyre fontosabb szerepet tölt be az árnyékolástechnika. A különböző szerkezetek lehetővé teszik Otthonunk, munkahelyünk berendezésekor mára már egyre fontosabb szerepet tölt be az árnyékolástechnika. A különböző szerkezetek lehetővé teszik számunkra az optimális hő- és fényviszonyokat, valamint segítenek

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

A jól láthatóságra tervezve

A jól láthatóságra tervezve PHILIPS LED kisgömb lámpa (szabályozható) 5W (40W) E27 Meleg fehér szabályozható A jól láthatóságra tervezve A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- Könyökkaros NAPELLENZŐ A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítője lehet családi házak teraszainak, társasházak erkélyinek, de vendéglátóipari

Részletesebben

home pure Élvezze az érdekes látványt a home pure stílus felderítése közben!

home pure Élvezze az érdekes látványt a home pure stílus felderítése közben! home home Ez a stílus szép életteret teremt, és harmonikus, kellemes légkörről gondoskodik. Olyan embereknek szól, akiknek kívánságai és ötletei nagyobb teret követelnek. Mivel még mindig otthon a legjobb.

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: SZÚNYOGHÁLÓ

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:  SZÚNYOGHÁLÓ SZÚNYOGHÁLÓ Szúnyoghálóink széleskörű és legmesszebbmenőbb igények kielégítését szolgálják, legyen szó fix keretes, függőleges és vízszintes mozgatású, vagy esetleg pliszé szúnyoghálóról, amely kitűnő

Részletesebben

mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem

mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem Az ÚJ vezetéknélküli karnismotor mozgásba hozza függönyeit! Elegancia és kényelem Egyszerű működtetés akár mobilról, vagy tabletről Az Irismo vezetéknélküli karnismotorokkal távirányítója vagy okostelefonja

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Íves üvegű, fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe Innovatív, ívelt formájú, teljes felületén

Részletesebben

a z el s ő árnyék o l ó, amely szél á l l ó és véd a r o v a r o k ellen

a z el s ő árnyék o l ó, amely szél á l l ó és véd a r o v a r o k ellen a z el s ő árnyék o l ó, amely szél á l l ó és véd a r o v a r o k ellen f i x s c r e e n f i x s c r e e n 8 5 f i x s c r e e n 1 0 0 f i x s c r e e n 1 5 0 B e v e z e t é s FIXSCREEN RENSON HQ, Waregem

Részletesebben

Redőnyrendszerek Külső- és vakolható tokos megoldások

Redőnyrendszerek Külső- és vakolható tokos megoldások Redőnyrendszerek Külső- és vakolható tokos megoldások Energiatakarékosság az építkezéshez és felújításhoz Minőségi termékek hosszú élettartamú, korrózióálló alumíniumból, Made in Germany Biztonság a rejtett

Részletesebben

Ipari kapuk fontos tulajdonságai. Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft.

Ipari kapuk fontos tulajdonságai. Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft. Ipari kapuk fontos tulajdonságai Fülöp-Mészáros Katalin Hörmann Hungária Kft. Üzletágak Lakossági kapuk Ajtók Ipari kapuk Szerviz Garázskapuk Mellékajtók Meghajtások Bejárati ajtók Tűz- és füstgátló ajtók

Részletesebben

RONDO.2. Rendszerfelépítés RONDO.2. szúnyoghálóval (opci ó) ALUMINO. redőnypáncéllal. szalagpréselésűa lumínium alsórész ( kerek)

RONDO.2. Rendszerfelépítés RONDO.2. szúnyoghálóval (opci ó) ALUMINO. redőnypáncéllal. szalagpréselésűa lumínium alsórész ( kerek) 2 Rendszerfelépítés Alumínium külsőtokos redőny motor ral, integrált szúnyoghálóval (opci ó) és ALUMINO redőnypáncéllal. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 szalagpréselésűa lumínium felsőrész ( kerek) szalagpréselésűa

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web: SÁVROLÓ

2120 Dunakeszi, Pallag utca 47. Tel.: Fax: Web:   SÁVROLÓ E-ail: info@atenad.hu Web: www.atenad.hu SÁVROLÓ Tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi egoldás sokoldalú alkalazhatóságát! A textil felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egyást, így

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint.

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. -ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. 10 Meggyőző minőség Építse be és érezze jól magát! Az Ön előnyei a Cég által... Termék A Cég minden helyzetben a legjobb megoldást kínálja Önnek,

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző-

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- Könyökkaros NAPELLENZŐ A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítője lehet családi házak teraszainak, társasházak erkélyinek, de vendéglátóipari

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Keskeny látszati szélesség GEALAN-LUMAXX. Egyszerűen több fény

Keskeny látszati szélesség GEALAN-LUMAXX. Egyszerűen több fény Keskeny látszati szélesség GEALAN-LUMAXX Egyszerűen több fény Fényt begyűjteni a világos belső terekbe, keskeny keretekkel. Ezzel növekszik az életminöség és a kényelem. 2 ÉREZHETŐEN KISEBB KERETARÁNY

Részletesebben

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 Az épületek védelmi szempontból leggyengébb pont ja a nyílászáró. Igaz ez nem csak a betörésvédelem, de a hővédelem (hőszigetelés) és a zajvédelem (hangszigetelés) vonatkozásában

Részletesebben

HOMLOKZATI ÁRNYÉKOLÓK

HOMLOKZATI ÁRNYÉKOLÓK HOMLOKZATI ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van

Részletesebben

RONDO.P s zalagpréselt» rendszerfelépítés

RONDO.P s zalagpréselt» rendszerfelépítés 14 RONDO.P s zalagpréselt» rendszerfelépítés Alumínium külsőtokos redőny, amely az új, Plattform-Technológia szerint készül. Standard színek redőnytok, vezetősín és záróléc fehér, EV1, RAL-classic. Egyedi

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

- új generációját mutatják be. A sok extra tökéletesen elégedetté tesz!

- új generációját mutatják be. A sok extra tökéletesen elégedetté tesz! A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van - a fény szelíd formája.

Részletesebben

Eléépített redőnyrendszerek - árlista

Eléépített redőnyrendszerek - árlista Eléépített redőnyrendszerek - árlista R E D Ő N Y Ö K K P U K Z S L U Z I Á K S Z Ú N Y O G H Á L Ó K T E X T I L Á R N Y É K O L Ó K PENTO LSSI látszó eléépített redőnyrendszer Nettó árlista ( ) LUMINO

Részletesebben

Külsőtokos redőnyrendszerek

Külsőtokos redőnyrendszerek Külsőtokos redőnyrendszerek Rendkívüli szín- és formagazdagság jellemzi. A felhasznált alapanyag minden esetben kiváló minőségű gondozásmentes alumínium. Már elkészült épület esetén is alkalmazható. Igény

Részletesebben

2 szalagpréselésűalumínium szerelőfedél

2 szalagpréselésűalumínium szerelőfedél 74 Rendszerfelépítés Szalagpréselésű alumínium külsőtokos redőny. 1 szalagpréselésűalumínium tok 2 szalagpréselésűalumínium szerelőfedél 3 kiegészítőtokrögzítés 4 burkolólemez 5 előfúrt vezetősín 6 redőnyprofilok

Részletesebben

2999 Ft / 4999 Ft / Árnyékolás AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! MÁRCIUS. Egyedi akció PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA

2999 Ft / 4999 Ft / Árnyékolás AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! MÁRCIUS. Egyedi akció PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA Dekor függöny keresztcsíkkal 150 cm szélességben 6999,- 5999,- 6999,- 3799 Ft / Fényáteresztő függöny nyomott virágmintával 290 cm magas >> 2017 március 1-től

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

Külsőtokos redőny-, és zsaluzia rendszerek PENTO QUADRO

Külsőtokos redőny-, és zsaluzia rendszerek PENTO QUADRO Külsőtokos redőny-, és zsaluzia rendszerek PENTO QUADRO PENTO és QUADRO redőnyrendszer A két klasszikus forma PENTO Ötszögű tok QUADRO Négyszögű tok 02 03 Ön inkább a klasszikus formákat kedveli? Akkor

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe kívül síküveggel Sima, elegáns külső dizájn üvegből

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Egyéni kívánság szerinti kaput szeretne? A Hörmann-nál jó helyen jár. Nyugodtan válassza ki a felületet, a színt, döntse el, hogy hőszigetelt vagy

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár

Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár PHILIPS LED Spotlámpa (szabályozható) 5 W / 35 W GU5.3 Meleg fehér szabályozható Tartós kialak. kiemelő LED világítás ragyogó, irányított fénysugár A Philips LED spotlámpák fókuszált, ragyogó fénysugarat

Részletesebben

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand.

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. www.variotherm.hu MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Biztosan ismeri azt az érzést,...... amikor az ember egy forró nyári napon belép

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

A kifinomult otthon titka. Nyári Akció Idôtartama: tól ig

A kifinomult otthon titka. Nyári Akció Idôtartama: tól ig A kifinomult otthon titka Nyári Akció Idôtartama: 2018.05.23-tól 2018.08.31-ig Hamarosan elérhetôek egyedi nemesítettfelületkezelt termékeink. Különleges burkolataink a harmónia oázisát teremtik meg, melyek

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók

Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók Novoferm lemezfalcos tűzgátló ajtók TAEA Ei: 30 perc NALSAL Ei: 60 perc Ei: 90 perc Ei30/Ei60/Ei90 perces lemezfacos tűzgátló acél ajtóelemek Kiváló minőség + évtizedes tapasztalat = garantált biztonság!

Részletesebben

Általános információk ISOLINE. 27 x 19 ISOLINE. 25 x 19. RELUXA (hagyományos fejsínnel) ISOLINE ISOLINE ECO ISOLINE LOCO ISOLINE PRIM FARELUXA

Általános információk ISOLINE. 27 x 19 ISOLINE. 25 x 19. RELUXA (hagyományos fejsínnel) ISOLINE ISOLINE ECO ISOLINE LOCO ISOLINE PRIM FARELUXA Általános információk beltéri felhasználásra lamella: 5 mm-es, vagy 16 mm-es méretben alapkivitel: fehér fejsín, záróléc és zsinórzat, lamella színe választható színazonos kivitel: fejsín, záróléc, zsinórzat,

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV 2 www.fakro.hu ENGEDJE BE A FÉNYT OTTHONÁBA BEVILÁGÍTÁSI LEHETŐSÉGEK LAPOSTETŐ ESETÉN TÍPUS F TÍPUS C EF_ EFR Alapvető igényünk, hogy otthonunk valamennyi helyisége

Részletesebben

Szekcionált ipari kapuk.

Szekcionált ipari kapuk. Szekcionált ipari kapuk www.ditec.hu A LISBON szekcionált ipari kapu ideális megoldás az összes ipari igény kielégítéséhez A szekcionált ipari kapuk helyet takarítanak meg a nyílás mindkét oldalán. Az

Részletesebben

Egy rendszer, többféle lehetőség!

Egy rendszer, többféle lehetőség! Egy rendszer, többféle lehetőség! Az új EXTE ELITE XT ráépíthető redőnytok rendszer több éves fejlesztési munka eredménye, amely során sikerült kifejleszteni egy olyan variálható rendszert, amiben ugyanazon

Részletesebben

PERGOPOLIS. Shading Technologies. COMPACT model

PERGOPOLIS. Shading Technologies. COMPACT model PERGOPOLIS COMPACT model Emotion model Az Ön partnere: A Pergopolis ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA vállalkozik minden olyan egyedi elképzelés megvalósítására, amelyet technológia lehetõségei támogatnak. Kérje szakértõnk

Részletesebben

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe 2018.04.03. Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapostetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2 szabványnak megfelelően

Részletesebben

TEXTIL LÉGCSATORNA RENDSZEREK

TEXTIL LÉGCSATORNA RENDSZEREK TEXTIL LÉGCSATORNA RENDSZEREK Korunk egyre szélsőségesebb időjárása és a beruházások folyamatos költségoptimalizálásai érdekében a megrendelők többsége már tudatosabban figyel arra, hogy milyen módon tud

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Klick Klick Klick Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. Előnyök a beépítés során + csavar nélküli szerelés, akusztikus visszajelzéssel

Részletesebben

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapos tetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2:2003 szabványnak megfelelően

Részletesebben