VÁR RÁD A SZÍN- POMPÁS ŐSZ!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÁR RÁD A SZÍN- POMPÁS ŐSZ!"

Átírás

1 2013/2014 Ősz/Tél VÁR RÁD A SZÍN- POMPÁS ŐSZ! BIZTONSÁG. Minden készen áll télire: MINI szerviz STÍLUS. Klassz, úgy ahogy van: MINI kollekció JÓ A HÓBAN. Be- és kirakodás okosan: MINI szállítórendszerek TAPADÁS. Biztonságos örömszerzés: MINI komplett télikerék-készletek Eredeti MINI tartozékok. Eredeti MINI alkatrészek. MINI szerviz. MINI kollekció. Keep it MINI.

2 Itt a pelyhes fehér hó és a színorgia. Kedves MINI rajongók! Most, hogy ismét vakító fehérség vesz körül minket, a MINI színpompás termékkínálatának igencsak megnő a becsülete. Mindegy, ha csak lógni akarsz egyet, és a pokolba kívánod a hideget, vagy éppen teljes gázzal rohannál a sípályához vagy valamelyik buliba a MINI minden földi jót tartalmazó kínálata bármilyen életstílust képes kiszolgálni. Stílusos elemek és klassz tartozékok összeszedtünk itt neked pár dolgot. Vess rájuk egy pillantást, és tuti, hogy beleesel valamelyikbe. A MINI-dnek nem kell ahhoz guggolgatnia, húzódzkodnia vagy terepfutó-edzéseket végeznie, hogy összekapja magát télire hála az autó fitneszedzőinek, azaz a MINI szerviz szakembereinek, akik gondoskodnak arról, hogy a jégen és havon előforduló sikamlós helyzetekben se csorbuljon a biztonság és romoljon a tapadás. Télikerék-készletek, téli átvizsgálás, jégkaparó és hasonlók ez az alap. Aztán még néhány frankó tartozék, és tökéletesen felkészülten indíthatunk útnak Téged a színpompás téli kalandok felé. A kínálatot itt, valamint a weboldalon találod Jó szórakozást! A MINI csapat Az individualisták, a MINI rajongók és a bohém lelkek itt cserélhetnek eszmét: Téli nyitány. Elkészülni, vigyázz, hó-rukk! Fekete, piros, kék mivel a lejtőkön már javában tart a színorgia, nincs vesztegetni való idő. Ott a helyed neked is, hogy megmutasd, mennyire odavagy a téli örömökért. A móka már a házad előtt, a MINI-dben elkezdődik: az eredeti MINI szállítórendszerrel mindent magaddal vihetsz, ami a sportos szezonkezdethez kell Ft Tetőbox központi zárral. Űrtartalom: 320 liter. Felszereléséhez szükség van az alaptartó-rendszerre Ft Alaptartó-rendszer (tetősínnel), ft Alaptartó-rendszer (tetősín nélkül), Ft Rövid antenna a még sportosabb megjelenésért ft Rossz idő nem létezik legfeljebb csak azoknak az autóknak, amelyekben nincsenek fekete, MINI Cooper S felirattal ellátott, négy évszakos szőnyegek (2 db-os készlet) ft Síléc- és snowboard-tartó, zárható. Két snowboard és kétpár síléc, négy pár síléc és a hozzájuk tartozó botok, vagy hat pár síléc botok nélküli szállításához. Felszereléséhez szükség van az alaptartó-rendszerre.

3 Csapatás a havon. Ó, mily nagy élvezet. FÉNYJELEK. Villants és világíts fényűzően. MINI tulajként valóságos zene lehet a füleidnek, amikor a meteorológus azt mondja, hogy holnap havazásra van kilátás. Naná, hiszen a MINI és a tél régi jó cimborák! A dinamikus elsőkerék-, valamint a különleges ALL4 összkerék-meghajtás garantálják, hogy már a legelső hópehely megjelenésétől kezdve határtalan MINI-s vezetési élményben lehessen részed ft a hótól gyártott MINI modellekhez, Az új, utólagosan beépíthető készletnek köszönhetően könnyedén, gyorsan és kedvező áron válthatsz halogénről xenon fényszórókra. A készlet erőteljesebb, kékesebb színű fényt biztosít, amely a valódi xenon fényszórókéhoz hasonlít ft Csak óvatosan a testtel napközben is. A LED-es MINI nappali menetfények lenyűgözően kevés energiával is beérik, élettartamuk pedig hosszú ft Csemege a szemnek. A 140 mm átmérőjű kiegészítő kerek első fényszórók közvetlenül a hűtőrács előtt figyelnek, és a reflektorral együtt kapcsolódnak fel. Fekete vagy krómozott kivitelben érhetők el ft Szerelés nélkül. 11 darabos készlet a háromajtós MINI-hez, a MINI Clubmanhez, a MINI Countrymanhez és a MINI Pacemanhez ft Szerelés nélkül. 7 darabos készlet a MINI Cabrióhoz, a MINI Coupéhoz és a MINI Roadsterhez. Modern atmoszférát teremtő, a nappaliéhoz hasonló színhőmérsékletű fény az utastérben a MINI LED-es utastéri világításcsomaggal. Az utastéri világításcsomag a tetőbe szerelhető LED-es modulokat, a lábtérbe való LED-es világítótesteket és üdvözlőfényeket tartalmaz. Lenyűgöző hatás rendkívül alacsony energiafogyasztással és ragyogóan hosszú élettartammal.

4 Smink. Mindig jókor jön: ápolás. Hangadó. Hogy mindig képben legyél ft Tükröm, tükröm, mondd meg nékem Nos, kétség nem férhet hozzá, hogy közel s távol a MINI-d a legszebb, amely télen sem rejti véka alá színes egyéniségét. Por, kosz, só le velük! A MINI-d megkönnyebbülten lélegezhet fel, Te pedig nekiláthatsz annak a műveletnek, amellyel hatékonyan őrizheted meg az értékét. Mindehhez a legmegfelelőbb eszközöket a MINI autóápolási termékek adják a kezedbe. E termékekben minden megvan, amivel télen is ragyogóvá teheted autódat, és megvédheted annak felületeit. MINI-det tehát télen is vesd alá alapos szépészeti beavatkozásnak, amely megfelel a gondos autóápolás minden ismérvének. Bővebb információk: ft Szélvédő-jégmentesítő, 500 ml ft Szélvédőtisztító fagyálló adalékkal, 1000 ml. JÓL ÁPOLTSÁG MINDENKOR. A MINI téli autóápoló készlettel*. Tartalma: Szélvédőmosó folyadék fagyálló adalékkal (500 ml) Szélvédő-jégmentesítő (500 ml) Belsőtér-tisztító (250 ml) Jégkaparó Tartótáska ft A telefon-specifikus snap-in médiaadapterek a Bluetooth-csatlakozós mobiltelefon-előkészítés kiegészítő felszerelés megléte esetén érhetők el. A tartókban stabilan és biztonságosan helyezhetők el a különböző gyártóktól származó mobiltelefonok. A középső kartámaszhoz illesztett snap-in adapterek könnyedén cserélhetők. Az eszköz tölti a telefon akkumulátorát, az indukciós antennakapcsolat pedig a kiváló minőségű vételről gondoskodik. A snap-in médiaadapterek lehetővé teszik a telefonon tárolt hangfájlok lejátszását a jármű audiorendszerén keresztül. Hogy mindig tudd, melyik a legmenőbb kalandhelyszín. Az úttérkép-frissítésnek köszönhetően Te és a MINI-d soha nem keveredtek le a jó ösvényről. Tudod, hogy merre van az arra? Az új MINI Portable XL navigációs rendszer majd megmondja neked. Mindegy, hogy lábbusszal mész-e avagy autóval tudni fogod a helyes irányt. Egyetlen úti cél sem foghat ki rajtad. A MINI Portable XL navigációsrendszer-tartóval együtt egy fullos, nagyteljesítményű navigációs készülék lesz a kezed ügyében amely magán viseli a jellegzetes MINI dizájnjegyeket ft MINI Portable XL navigációs rendszer tartó nélkül ft MINI Portable XL navigációs rendszer tartóval, *A MINI autóápolási termékek külön-külön is megvásárolhatók.

5 MINI szerviz. Startengedély megadva. MINI-d biztosít Téged arról, hogy megvan a magához való esze az állapotfüggő szerviz ugyanis folyamatosan ellenőrzi a motorolaj állapotát és az egyéb fontos funkciók működését. Ha a lámpa zölden világít, akkor hajrá, ha viszont sárgára vagy pirosra vált a jelzés, akkor itt az ideje, hogy megejts egy pályakiállást a MINI márkaszerviznél. Magad is meggyőződhetsz róla, hogy egy MINI birtoklása igen gazdaságos dolog, tekintve, hogy a vezetési stílusod határozza meg a szervizelés gyakoriságát A MINI márkaszervizben dolgozó profik pedig gondoskodnak arról, hogy a vezetési élmény soha ne menjen a 100%-os szint alá! Örömszerzés biztonságosan. MINI téli átvizsgálás.. Felkészültél az év zimankós és tocsogós időszakára? Na, azért csak gyere el a MINI téli átvizsgálásra*. Szakembereink leellenőrzik autód üzemi folyadékainak, valamint a legfontosabb alkatrészeinek az állapotát, így biztonságosan vészelheted át a telet. A MINI téli átvizsgálás tartalma: A fékrendszer ellenőrzése A hidraulika-folyadékok szintjének ellenőrzése A külső károsodások felmérése Az erőátviteli-rendszer szíjainak ellenőrzése a kopás és a feszesség szempontjából A keréktárcsák és a gumik állapotának felmérése A világítórendszer ellenőrzése A légkondicionáló/ hűtőrendszer tesztelése ft LÉGY RÉSZE A CSODÁNAK: EREDETI MINI ALKATRÉSZEK. Minden egyes MINI a legelső millimétertől a legutolsóig kiváló minőségű alkotóelemekből épül fel. A fejlesztők sokat törték a fejüket azon, hogy miként lehetne a legjobban közös nevezőre hozni a dizájnt és a funkciót így aztán a Te különleges kis MINI-d jóval több, mint az alkatrészek összessége. A MINI márkaszervizek pont ezért csakis eredeti MINI alkatrészeket használnak fel. Mindennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy MINI-d értéke tartósan megmarad igazi MINI marad, és mint ilyen, határtalan vezetési élményben részesít Téged. Bővebb információk: *A szolgáltatás az összes résztvevő MINI márkaszervizben elérhető.

6 Fedezd fel magad. Forró cuccok a hideg napokra. Mobilitás. Menő MINI stílusban ft Kétszeresen is szuper: kihajtva MINI Wing logóval ellátott klasszikus kalapként, amúgy pedig divatos, MINI feliratos micisapkaként hordhatod. Többféle színben kapható. MINI LIFESTYLE. Izgalmas városlátogatások, kanapén ejtőzéssel és mozizással töltött hétvégék, vagy mókázás a behavazott lejtőkön jöjjön bármi a következő hónapokban: a tél ideális időszak saját magunk felfedezéséhez. A MINI Lifestyle termékek teljes egészében végigkísérnek e folyamaton, minden egyes perchez hozzáadva valami pluszt, kihozva a legtöbbet az adott pillanatból. Külső és belső használtra, baráti ajándékként vagy az élet legfontosabb mozzanataihoz a MINI Lifestyle mindig különleges. Pont, mint a MINI maga. További információk: ft Robusztus, MINI Wing logóval ellátott, keményfedelű iphone tartó iphone 5 készülékekhez ft Kreatív térkihasználás. A MINI válltáska tágas főrekeszének és párnázott laptop-tartójának köszönhetően ideális társ a szabadnapokon ft Táblagép-katasztrófa védelmi rendszer a MINI-től: az ipad 2 és 3 készülékhez való stílusos tokot műselyem béléssel és cipzárral látták el, hogy megvédje ipad készülékedet ft MINI bulldog játékfigura. MINI nyakörvvel, valamint a hátán MINI Wing logóval ellátott kutyadresszel. Plüss. Méret: 48 cm x 32 cm ft Ahogy a nevéből is következik, a MINI víkendtáska tökéletes útitárs a hajtós napok utáni lazítós hétvégi kiruccanások alkalmával ft MINI utazótáska: nagyméretű, fényes felületű, retro utazótáska mindkét oldalán MINI felirattal. Többféle színben kapható.

7 Fekete mágia. A MINI nyújtotta vezetési élmény. Ragaszkodó jellemek. Eredeti MINI komplett télikerék-készletek. Vita nincs, télen téli gumikkal kell járni. Egészen egyszerűen egyetlen ellenérv sem hozható fel a megvásárlásuk ellen, ráadásul az eredeti, komplett MINI téligumi-készletekkel a stílus sem szenved csorbát. NAGYOBB BIZTONSÁG, TÖBB VEZETÉSI ÉLMÉNY. Futófelületük, gumiösszetételük és szerkezetük révén a téli gumiabroncsok már azelőtt a legjobb választást jelentik, mielőtt igazából beköszöntenek a kemény téli mínuszok nem beszélve arról, a legideálisabbak a jégen és havon való közlekedéshez is. Télvíz idején igazi MINI-s vezetési élmény kizárólag a megfelelő téli gumiabroncsokkal érhető el. MINI-DNEK MINDENBŐL CSAKIS A LEGJOBBAT: CSILLAGGAL JELÖLT GUMIABRONCSOK. A MINI téli gumiabroncsokat a vezető gumigyártókkal közösen, kizárólag a MINI modellek számára fejlesztették ki, hogy maradéktalanul biztosítsák a márkára jellemző vezetési élményt és a maximális biztonságot. A gumikat a legkeményebb teszteknek vetették alá nedves és száraz felületű utakon, kanyarokban és nagy sebességű haladásnál. A csillagjelölést csakis a legjobb téli gumiabroncsok kaphatták meg, amelyek megfeleltek a szigorú követelményeknek. Ezt nyújtják neked a csillaggal megjelölt eredeti MINI gumiabroncsok: Tökéletes tapadás és maximális biztonság Optimális illeszkedés az egyes MINI modellekhez és azok menetszabályozó rendszereihez Ideális úttartás, kimagasló iránytartás, kiegyensúlyozott kényelmi jellemzők és különleges MINI hang Tartósság és nagy futásteljesítmény a hosszan tartó vezetési élményért Optimalizált gördülési ellenállás a fokozott üzemanyag-hatékonyság érdekében 7 C alatt unter 7 C unter unter 7 C 7 C unter 7 C akár 40% Téli gumiabroncsok 7 C-on és az alatt A téli gumiabroncsok 7 C alatti hőmérsékleten és száraz úton is nagyobb biztonságot nyújtanak. Kopás Az év hideg hónapjaiban a nyári gumiabroncsok akár 40%-kal is gyorsabban használódnak el, mint a téliek. 1 C alatt akár 50% Nyerő ár Nyerő ár ft ft ft 16 collos acél keréktárcsák 195/60 R16 89 H méretű Bridgestone Blizzak LM 25 I* gumiabroncsokkal. A MINI Countrymanhez és a MINI Pacemanhez (R60/61). 16 collos komplett készlet Single Spoke 122 keréktárcsákkal, valamint 205/60 R16 92 H méretű Bridgestone Blizzak LM 25 I* gumiabroncsokkal. A MINI Countrymanhez és a MINI Pacemanhez (R60/61). 17 collos komplett készlet Double Spoke R124 keréktárcsákkal, valamint 205/55 R17 91 H méretű Pirelli W 210 Sottozero S2* RSC gumiabroncsokkal. A MINI Countrymanhez és a MINI Pacemanhez (R60/61). Üzemanyag-hatékonyság: F, nedves tapadás: E, külső zaj: 2 (71 db). Üzemanyag-hatékonyság: F, nedves tapadás: C, külső zaj: 2 (72 db). darbonként, darabonként, Üzemanyag-hatékonyság: E, nedves tapadás: F, külső zaj: 2 (70 db). darabonként, Fékút nedves felületen. Hideg, csapadékos időjárási körülmények között, téli gumiabroncsok használata esetén a féktáv akár 10%-kal is csökkenhet. Féktávolság havon. Jeges-havas útviszonyok közepette, téli gumik használata esetén a féktávolság akár 50%-kal is kisebb lehet ft ft ft 15 collos acél keréktárcsák 175/65 R15 84 T méretű Pirelli W 190 Snowcontrol* gumiabroncsokkal. Több modellhez is elérhető. 15 collos komplett készlet 5-Star Spool R100 keréktárcsákkal, valamint 175/65 R15 84 T méretű Nokian WR D3* gumiabroncsokkal. Több modellhez is elérhető. 16 collos komplett készlet Bridge Spoke R94 keréktárcsákkal, valamint 195/55 R16 87 H Michelin Primacy Alpin PA3* gumiabroncsokkal. Több modellhez is elérhető. Üzemanyag-hatékonyság: C, nedves tapadás: C, külső zaj: 2 (71 db). Üzemanyag-hatékonyság: E, nedves tapadás: C, külső zaj: 2 (71 db). darabonként, MINI KOMPLETTKERÉK-KONFIGURÁTOR. A weboldalon található komplettkerék-konfigurátor jóvoltából azonnal rápróbálhatod a MINI-dre az általad választott fazont. A választható perspektíva és fényezés valósághű MINI-fílinget eredményez. Nyerő ár Nyerő ár Üzemanyag-hatékonyság: E, nedves tapadás: C, külső zaj: 2 (70 db). darabonként, darabonként,

8 Városi pionír. Az új MINI Paceman. Erőteljes és dinamikus kupés kontúrok, jellegzetesen MINI-s gokart-érzés, exkluzív atmoszféra és sokoldalú belső tér: a MINI-nek megint csak sikerült megalkotnia egy forradalmian új modellt és egyúttal megteremteni egy új szegmenst. Az új MINI Paceman az első olyan Sports Activity Coupé, amely a prémium megjelenést opcionális összkerék-meghajtással és kompakt külső méretekkel ötvözi. Mindennek köszönhetően a modell egy igazi úttörő a városi közlekedésben, egyúttal pedig egy sikkes dizájntermék, hála feltűnő orr-részének, sportosan elegáns profiljának és fekvő elrendezésű hátsó lámpáinak. EXKLUZÍV ATMOSZFÉRA, MAGAS SZINTŰ VARIÁLHATÓSÁG. Fekvő elrendezésű műszerfal, egészen a hátsó ülésekig nyúló, ellipszis formájú ajtóbetétek, MINI középső sín a négyüléses MINI Paceman újszerű belsőtéri dizájnkoncepciójával ejti ámulatba utasait. A MINI Paceman csomagtér-ajtaja szélesre tárul, az alacsony rakodóperem pedig kényelmesen használhatóvá teszi a 330 literes csomagtartót. A hátsó üléstámlák lehajthatók, így a rendelkezésre álló raktér mérete akár 1080 literes is lehet. Személyre szólóan MINI. Valódi egyéniségeknek: EREDETI MINI TARTOZÉKOK. Mindenkinek megvan a maga stílusa a MINI tehát mindenki számára tökéletes választás. Az eredeti MINI tartozékoknak köszönhetően MINI-det valóban a személyes icaroddá teheted: több erő vagy még nagyobb adag stílus, angol előkelőségekhez méltó fellépés, vadítóbb hang, trendiség vagy éppen szupersportosság segítségünkkel mindig megtalálod a módját annak, hogy miként vihetnél még több egyéni színt a MINI-dbe. MINI PACEMAN ÉS MINI COUNTRYMAN: HAGYD MAGAD ELCSÁBÍTANI! Menőzés a városban vagy vadítóan forró izgalom az aszfalton a MINI Paceman és a MINI Countryman kivételesen sok lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy még intenzívebb MINI-s élményt élhess át út közben. Gazdagítsd autód külsejét és utasterét különleges egyéni vonásokkal, nyomulj stílusosan a dögös keréktárcsákkal és bővítsd ki a teret az okos szállítási megoldásokkal. Ezt látnod kell: Ft A praktikus, passzentosan illeszkedő gumiszőnyeg megvédi MINI Pacemaned csomagterét a kosztól. A MINI Countryman és a MINI Paceman modellekhez ft A MINI Championship Edition oldalsó dekorcsíkok hatásosan emelik ki a MINI Countryman és a MIN Paceman ralis karakterét. A zászlódizájnnal, valamint az eredeti MINI Countryman WRC versenyautóról származó 37-es rajtszámmal ellátott díszítőelem karakteres látványt kölcsönöz az autónak. MINI Countryman és MINI Paceman modellekhez.

9 A hármak bandája. A szezon kedvencei. ADAT HOT DOG. EGYMÁSHOZ LÁNCOLVA. DE SZÉP IDŐNK VAN MA! BULLDOG USB-PENDRIVE Ft BRITCAR KULCSKARIKA Ft POP STÍLUSÚ ESERNYŐ Ft MINI.Magyarorszag accessories A QR kódok beolvasásához szükséged van egy, a megfelelő szoftverrel ellátott okostelefonra. A Facebook eléréséhez telepítened kell a telefonodra a Facebook alkalmazást. Az egyes tartozékok beépíthetősége és ára függ az adott modelltől, annak felszereltségétől, valamint az autó gyártásának évétől. Az itt szereplő árak az aktuális devizaárfolyamok szerint változhatnak. Az árak tartalmazzák az áfát, de nem foglalják magukban a beépítés költségeit. Az ajánlatok ig, illetve a készlet erejéig érvényesek. Az ajánlatok csak a résztvevő MINI márkakereskedésekben érhetők el. Az esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Utánnyomás, kivonatolás kizárólag a BMW Vertriebs GmbH, Salzburg írásos engedélyével lehetséges. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Ausztria.

ZIMA VAN. DE EZ KLASSZ. LEHENGERLŐ AJÁNLATOK.

ZIMA VAN. DE EZ KLASSZ. LEHENGERLŐ AJÁNLATOK. ZIMA VAN. DE EZ KLASSZ. LEHENGERLŐ AJÁNLATOK. Ősz/tél 2012/2013 ALKALMI VÉTEL. Aktuális tartozékajánlatok. VALAMI VADSÁG. John Cooper Works Tuning. TETŐTŐL TALPIG. MINI Lifestyle téli trendek. MESÉS. Igazi

Részletesebben

MINI TÉLI KOLLEKCIÓ. EREDETI MINI TARTOZÉKOK ÉS ALKATRÉSZEK, MINI SERVICE. RAGYOGÓ. MINI világítás-megoldások. INDIVIDUAL. Eredeti MINI tartozékok.

MINI TÉLI KOLLEKCIÓ. EREDETI MINI TARTOZÉKOK ÉS ALKATRÉSZEK, MINI SERVICE. RAGYOGÓ. MINI világítás-megoldások. INDIVIDUAL. Eredeti MINI tartozékok. 2016/2017 ŐSZ/TÉL MINI TÉLI KOLLEKCIÓ. INDIVIDUAL. Eredeti MINI tartozékok. TÖKÉLYRE FEJLESZTVE. Eredeti MINI komplett téli kerékkészletek. RAGYOGÓ. MINI világítás-megoldások. TESTRESZABOTT. MINI Service.

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója.

Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója. Eredeti BMW alkatrészek, tartozékok és Lifestyle termékek. 2008 ôsz/tél A vezetés élménye. Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója. Eredeti BMW alkatrészek, tartozékok és BMW Lifestyle termékek.

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT MEGANE DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ!

EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! EXKLUZÍV ELSŐ OSZTÁLYÚ KITŰNŐ ÁRFEKVÉSŰ! GARANTÁLT MINŐSÉGŰ GUMIABRONCS EURÓPAI ELSŐ OSZTÁLYÚ Az új európai gyártású SEBRING gumiabroncsot az egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó gyártja. A minőség a legfontosabb

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS

AVEO TARTOZÉKKATALÓGUS A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

TÉLI ÉLMÉNYEK. BMW TARTOZÉKOK ÉS LIFESTYLE AJÁNDÉKÖTLETEK. Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési élmény.

TÉLI ÉLMÉNYEK. BMW TARTOZÉKOK ÉS LIFESTYLE AJÁNDÉKÖTLETEK. Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési élmény. Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestyle 2011. Karácsony A vezetés élménye TÉLI ÉLMÉNYEK. BMW TARTOZÉKOK ÉS LIFESTYLE AJÁNDÉKÖTLETEK. Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

A MI SZOLGÁLTATÁSAINK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYÉÉRT.

A MI SZOLGÁLTATÁSAINK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYÉÉRT. Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestyle A vezetés élménye A MI SZOLGÁLTATÁSAINK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYÉÉRT. ÚTMUTATÓ A KOMPLETT TÉLI KERÉKKÉSZLETEKHEZ, ÉS SOK MÁS EGYÉB NAGYSZERŰ

Részletesebben

Téli átvizsgálási akció

Téli átvizsgálási akció Téli átvizsgálási akció Fagyálló-ellenőrzés, Gumiabroncsok téli átvizsgálása, nyomásbeállítás Elektromos és biztonsági berendezések átvizsgálása Az ablakmosó folyadék szintjének ellenőrzése Hűtőfolyadékszint-

Részletesebben

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

MINDEN A TÉLRŐL SZÓL.

MINDEN A TÉLRŐL SZÓL. TÉL 2011/2012 Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestyle Tél 2011/2012 A vezetés élménye MINDEN A TÉLRŐL SZÓL. KOMPLETT BMW TÉLIKERÉK-KÉSZLETEK ÉS BMW SZERVIZAJÁNLATOK. Alacsonyabb

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Így igazán szép a tél.

Így igazán szép a tél. Kérjük vegye figyelembe: a prospektus nyomdába adása (07/2017) után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés, valamint a szállítási terjedelem változásának

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS.

BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS. Eredeti BMW tartozékok Műholdas járműkövetés A vezetés élménye BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS. BIZTONSÁG ÖNNEK ÉS AUTÓJÁNAK. Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési élmény. AZ ÉLMÉNY A BIZTONSÁGÉRZET. MŰHOLDAS

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ.

A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ. Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestlye 2012. tavasz A vezetés élménye A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ.

Részletesebben

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 www.light-up.osram.info Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 Az OSRAM fiatalos és egyedi megjelenést ad az Audinak. Kapcsoljon a stílusos megjelenésre és ragyogó megvilágításra az Audi A4

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu T A R T O Z É K O K / F E L S Z E R E L É S E K RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. Mindent megtettünk azért, hogy a jelen kiadvány tartalma tökéletesen

Részletesebben

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central ABT A6 SEDAN / Avant East European Central 300 LE, 600 NM ABT AS6 Az ABT AS6. Csúcsteljesítmény a legfelso kategóriában. Már a futószalagról legördülve is igen mély benyomást kelt az Audi A6. Grandiózus,

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK JEEP WRANGLER E R E D E T I TARTOZÉKOK CSOMAG KIZÁRÓLAG VAGÁNYOKNAK! A Jeep Wrangler az ikonikus stílusnak, a szabadtéri kalandok szimbólumának, a terep képességeknek, a szabadban megélhető szabadságnak

Részletesebben

Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T. Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T

Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T. Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T W169 Q44011171047E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T Q44011171048E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II MO, 88T Q44013171238E 185/65 R15 Pirelli W 190 SNOWCONTROL Serie II

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel PHILIPS mybathroom Falilámpa Seabird króm LED Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel Csobbanjon egyet a Philips mybathroom Seabird fali lámpa által sugárzott meleg fehér fényben. Így a reggeli és

Részletesebben

Évszakváltás a közlekedésben

Évszakváltás a közlekedésben Évszakváltás a közlekedésben A közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ Full-LED hátsó kamionlámpa 2VD / 2VP 012 381-xxx

TERMÉK INFORMÁCIÓ Full-LED hátsó kamionlámpa 2VD / 2VP 012 381-xxx TERMÉK INFORMÁCIÓ Full-LED hátsó kamionlámpa VD / VP 0 8-xxx Minden funkció LED-es, heavy-duty követelményekhez Cserélhető, optika nélküli lámpabura Innovatív dinamikus irányjelző TERMÉKJELLEMZŐK Részletek/előnyök:

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! ű Renault KOLEOS Erős külső, rafinált és kényelmes belső Renault KOLEOS tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! EasyFlex kihajtható

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com

Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com A Tungsram, Európa egyik legmeghatározóbb világítótest márkája, a GE Lighting európai, közel-keleti, afrikai, törökországi, valamint a Global Automotive

Részletesebben

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK TARTOZÉK KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK TOVÁBBI TARTOZÉKKÉNT RENDELHETŐ KERÉKTÁRCSÁK 16" ezüst színű könnyűfém keréktárcsák 17" fekete könnyűfém keréktárcsák

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ LENGÉS- CSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚAK A lengéscsillapítók természetes elhasználódása

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak!

Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! Stílusos kiegészítők Tanácsadóknak! A 2014. augusztusi kampánytól a 2015. júliusi kampányig érvényes. 1. Táska Színe: fekete, cipzárral záródik, van két belső zsebe és egy mobiltartója. A külseje: PVC,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ GUMIABRONCSOK = BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSI KÉNYELEM A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

WH-800 Nokia sztereó fülhallgató /2

WH-800 Nokia sztereó fülhallgató /2 WH-800 Nokia sztereó fülhallgató 9211099/2 2009 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Eredeti Nokia tartozékok (Nokia Original Accessories) logó a Nokia Corporation bejegyzett

Részletesebben

Zoom-zoo. Zoom-zoom. Zoom-zoom GYŐZZE LE A TELET A MAZDA TÉLI AJÁNLATAIVAL

Zoom-zoo. Zoom-zoom. Zoom-zoom GYŐZZE LE A TELET A MAZDA TÉLI AJÁNLATAIVAL GYŐZZE LE A TELET A MAZDA TÉLI AJÁNLATAIVAL Zoom-zoo Zoom-zoom Zoom-zoom FOKOZOTTABB VÉDELEM, MAGASABB ÉRTÉK, TÖBB ÉLMÉNY. SZERETHETI MAZDÁJÁT BÁRKI ANNYIRA, MINT ÖN? MI IGEN. Elköteleztük magunkat, hogy

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL A GUMIABRONCSOK FONTOS BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest között. A gumiabroncsok alig egy képeslapnyi felületen

Részletesebben

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 08 BIZTONSÁG 10 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 12 VÉDELEM 14 MULTIMÉDIA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tmodule RECTANGULAR. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tmodule RECTANGULAR. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tmodule RECTANGULAR LED-modulok bel- és kültéri használatra Tmodule RECTANGULAR: kitûnõ teljesítmény és fényhasznosítás A Tmodule RECTANGULAR

Részletesebben

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ.

A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A nemesacél új generációja: A gazdaságos Viega 1.4521-es Sanpress csœ. Több gazdaságosság a tervezésben és a kalkulációban: Viega 1.4521-es Sanpress csœ. A Viega válasza az ingadozó nemesacél árakra A

Részletesebben

REMEK NYÁRI KILÁTÁSOK.

REMEK NYÁRI KILÁTÁSOK. 2015. tavasz/nyár REMEK NYÁRI KILÁTÁSOK. FŐ A RAGASZKODÁS: MINI komplett nyári kerékkészletek. KÉNYELMES TARTÁSBAN: MINI gyermekülések. VIGYÉL MAGADDAL MINDENT: MINI szállítási rendszerek. CSAK A MÓKA

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** Alfa Romeo GT 2 Optikai tuning Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** A nagyméretű légbeömlőnyílások tovább optimalizálják a motor hűtését. Úgy van felhelyezve és kialakítva, hogy ne akadályozza a légáramlást.

Részletesebben

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK

CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK CITROËN C-CROSSER TARTOZÉKOK STíLUS 04 KÉNyELEM 05 biztonság 06 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 08 védelem 12 MULTIMÉdIA 14 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK 2019 2019 SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS SOLAR Solar Cabin itan Vibro XL 58 Itt minden megtörténhet! Egy szolárium, mely élményt élményre halmoz! Az új generációs

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL A LENGÉSCSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL SEM ELHANYGOLHATÓK. A lengéscsillapítók természetes elhasználódása fokozatos folyamat, melynek során az Ön vezetési stílusa

Részletesebben

Hozd ki a maximumot minden útból

Hozd ki a maximumot minden útból Hozd ki a maximumot minden útból Dinamikus karosszériájával, könnyű vázával és tiszta X- MAX génjeivel ez a nagy teljesítményű, sokoldalú robogó arra készült, hogy izgalmat és élvezetet nyújtson! A nagy

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL A TÉL KÖZELEDTÉNEK ELSŐ JELEIRE (hideg, zord időjárás, nedves, jeges vagy havas talaj) alkalmazkodni kell a megváltozott útviszonyokhoz, és

Részletesebben

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól

Tartozékok. www.kia.com. Eredeti Kia Tartozékok a MOBIS-tól Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban). Helyi feltételek szerint érvényes. www.kia.com Eredeti Kia Tartozékok

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern ülőgarnitúrák TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2018 www.cardo.hu

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást FÜGGÖNYVARRÁS INGYEN! November 1-30-ig! Készüljön a Karácsonyra! % 2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban 2999 Ft / Keresztcsíkos fényáteresztő függöny 140 cm szélességben Az ingyen függönyvarrás tartalmazza

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4 Az élet egy verseny Fiatal vagy és tudod, mit akarsz. Vagy tetszik valami, vagy nem. És kizárt dolog, hogy beérd a második legjobbal. Az első robogód csak egy Aerox lehet. Semmi mással nem éred be. Radikális,

Részletesebben

A vezetés élménye BMW SERVICE HÍREK TÉL 2017/2018. EREDETI BMW ALKATRÉSZEK, BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BMW LIFESTYLE.

A vezetés élménye BMW SERVICE HÍREK TÉL 2017/2018. EREDETI BMW ALKATRÉSZEK, BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BMW LIFESTYLE. A vezetés élménye BMW SERVICE HÍREK TÉL 2017/2018. EREDETI BMW ALKATRÉSZEK, BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK ÉS BMW LIFESTYLE. BMW SERVICE HÍREK Kedves márkabarátok! Amint azzal bizonyára tisztában van, a tél

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron A modell formájában újabb kategóriaelső Yamaha járművet köszönthetünk kimagasló teljesítményű, alaptípusú vízi jármű a legendás WaveRunner funkciókkal, amelyek

Részletesebben

MD-3 Nokia zenei hangszórók

MD-3 Nokia zenei hangszórók MD-3 Nokia zenei hangszórók MAGYAR Az MD-3 sztereó hangszórók kiváló hangminõséget biztosítanak egy kompatibilis Nokia készüléken vagy más audiokészüléken történõ zenevagy rádióhallgatás közben. A hangszórók

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4 Az élet egy verseny A perceket visszaszámolva vártál erre a pillanatra. Végre itt az idő, hogy kigurulj az utcára, és oda menj, ahová csak akarsz. Az Aerox 4 készen áll, hogy megnyissa egy teljesen új

Részletesebben