IMAF - HUNGARY. Tartalom. Legendával edzettünk múlt és a jövõ találkozása. Kanazawák tábora...1.oldal. Jubileumi edzõtábor...2.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IMAF - HUNGARY. Tartalom. Legendával edzettünk... ... múlt és a jövõ találkozása. Kanazawák tábora...1.oldal. Jubileumi edzõtábor...2."

Átírás

1 IMAF - HUNGARY WORLD HEADQUARTERS JAPAN International Martial Arts Federation Ingyenes információs hírmagazinja Legendával edzettünk... Fujiyama, Japan... múlt és a jövõ találkozása Tartalom Kanazawák tábora...1.oldal Jubileumi edzõtábor...2.oldal Az elmúlt hétvégén az IMAF-Hungary karatékái, versenyzõi Zakariás sensei vezetésével részt vettek az SKI-H által szervezett - a sokak által régóta vágyott - edzõtáboron. Az Érden megrendezett edzõtábor vezetõ instruktorai Kancho Hirokazu Kanazawa 10.Dan és sensei Nobuaki Kanazawa 6.Dan mesterek voltak. Számunkra a megjelenés szinte kötelezõ volt, hiszen az idõsebbik Kanazawa az IMAF Karate szekciójának vezetõ instruktora (Hanshi) Hironori Otsuka Jr. és Kazuo Sakai mesterek mellett! H.Kanazawa mester karizmatikus egyénisége és korát meghazudtoló mozgása a gyakorlatok kivitelezése során ámulatba ejtett minket, hiszen sokunknak ez volt az elsõ alkalom, hogy találkoztunk vele, akit évtizedek óta "csak" egy élõ legendaként emlegettünk. Az edzések elsõ részében közösen gyakorolta a - jól felépített - kihon és sanbon kumite alapokat, kiemelve a légzés fontosságát a résztvevõ fõ karatéka, majd a továbbiakban csoport bontásban mester szintû katák (Gangaku Sho) gyakorlása és értelmezése volt az elsajátítandó feladat az itt megjelent ezdõknak és tanítványaiknak. Az ifjabbik Kanazawa ámulatba ejtett - nemcsak - minket bámulatos gyorsaságával és végtelennek tûnõ technikai repertoárjával, mely alapján egyöntetû véleményünk, hogy a késõbbiekben méltó utódja lehet Kancho Kanazawának. Köszönet Lovász Gyurinak és az általa irányított csapatnak a profi szervezésért, és csak ígérni tudjuk nekik, hogy ott leszünk minden hasonló rendezvényen is! Résztvevõk: sensei Zakariás László, sensei Simon Zoltán, sensei Tokaji Sándor, Vigh Gabriella, Magrik Ádám, Csizmadia Beáta, Tóth Gábor, Gál Géza, Csabai Tamás, Tokaji Tamara. Jubileumi ET. Képei...3.oldal 2010.évi programok...4.oldal IMAF EB oldal IMAF EB oldal IMAF EB oldal IMAF klubok, hírek... 8 oldal Az IMAF-HUNGARY információs lapja hivatalos lapterjesztõknél nem kapható. A GENDO 1-2. számai az edzõknél és letölthetõ formátumban szerezhetõ be. Lektorálta: Zakariás László, Kozsuharov Ogjnan Szerkesztette: Tokaji Sándor A cikkek megírásában a tagság vállalt nagy szerepet. Letölthetõ: a oldalról

2 2. Oldal Több hónap szervezõ munka elõzte Aikido - Kozsuharov Ogjnan 5.Dan, meg az idei, tavaszi edzõtábort Iaido - Galyas Gábor és Vagyóczki Tiszaföldváron. Ennek oka az volt, Tamás 4-4.Dan, hogy nem csak a már hagyományos- Karate - Zakariás László 6.Dan. nak mondható IMAF tábornak adtunk A vasárnapi karate edzés elõtt Tótisz helyet, hanem egyúttal 20. éves András tartott egy átfogó gyakorlati és jubileumát is tartot-tuk a shotokan elméleti csikung bemutatót. karate elindulásának kis városunkban. A tábor a már szokásosnak mondható Egy kis történelem: a törökszentmik- övvizsgával zárult, melyet Zakariás lósi karate klub vezetõje - Pintér József sensei a jelenlévõ 5 fõs Dan- - és mi, néhány tanít-ványa má- kollégimmal értékelt az alábbiak jus elsején a helyi Mûvelõdési ház szerint: nagy-termében tagfelvétellel egybekötött bemutatót tartottunk a megjelen- Gyerek I. fokozat: Pókász Bence, Veres teknek. Patrik, Veres Milán, Papp László, A bemutató sikeresnek bizonyult, Balogh Patrik hiszen a jelenlévõkbõl fõ - alakult meg az elsõ csoport. A következõ Gyerek II. fokozat: Ladányi Domonik 4 hónap minden hét szer-dáján autóba ültünk az akkori edzõm és Tóta Gyerek III. fokozat: Kiss László Nándi társammal és 30 km-t utazva mentünk edzést tartani õszétõl Gyerek IV. fokozat: Nyitrai Balázs, megkaptam a klubot és attól a Nyitrai Gergõ pillanattól kezdve terelgetem tanítványaimat az Úton... Gyerek citrom II.: Nyeste Luca, 20 év egyenlege: több ezer tanítvány, Pogonyi Laura, Titkó András barát, rengeteg szép élmény, övvizsgaés verseny eredmény. Felnõtt vizsgázók Az idei tábor a fentiek fényében különlegesre sikerült, hiszen minden 9.kyu: Andor Gergõ, Kákóczi Attila szekció nagyszámban képviseltette magát, meghívásunkat elfogadva itt 8.kyu: Balog Bence, Tari Krisztián volt az elmúlt évtizedek minden instruktora: Pintér József, Tótisz 7.kyu: Hajdú Bence András és Herczeg Iván is. A kora délutáni ünnepélyes megnyitón 6.kyu: Tokaji Tamara, Molnár Mónika megjelent Borza Attila polgármester úr, aki köszöntõ szavaival nyitotta meg Kiemelkedõ teljesítményéért a Dan a hétvégi tábort, majd egy igazán küalábbi karatékáknak: kollégium dupla fokozat adományozott az lönleges esemény-nek adtunk helyet. Kesic Bogdán 7.Danos mesternek 8.Dan fokozatot adományozott Polónyi Attila Gyerek II.fokozat munkásságának elismeréséért az Domány Kinga 8.kyu IMAF szervezete, melyet Zakariás Czecze László 8.kyu László 6.Dan, az IMAF-Hungary Branch direktora adott át. Németh Veronika 7.kyu A tábor további részében szekciónként folytak az edzések, amiket a megjelent mesterek vezet-tek: Képes beszámolónkat a következõ két oldalon tekinthetitek meg!

3 3. Oldal Shiyuza Jubileumi Sato edzõtábor fiatalít! Tiszaföldváron

4 4. Oldal VÁRHATÓ PROGRAMOK: IMAF Hungary: Aug IMAF nyári tábor Mezõkövesd Aug TOKAJI DOJO tábor Bükkszentkereszt Október Európai szeminárium Zwickau Dec IMAF téli tábor Mezõkövesd MKSZ: Szept XII.Budapest Open Budapest Október 16. Tatami Team Kupa Budapest November 06. M. Bajnokság (IP.SH.)Budapest Nov Balaton Kupa Siófok November 13. Csapat MB. Budapest November 27. WKF Diákolimpia Budapest December 04. Avas Kupa Miskolc December 04. Fudokán Mikulás K. Ercsi December 11. Raiker Liga Budapest JKA Hungary (ippon shobu): Július Gasshuku (Tanaka) Budapest Október 02. Atarashi Kupa Szombathely Október 23. Kunmadaras Kupa Tiszafüred AJKA: Június 8-11 WUKO Karate EB. Ausztria Július 29. Nyílt Keleti-Régió Szerencs Október WUKO VB Románia November 18. Európa Kupa Keszthely SKI Hungary:

5 5. Oldal Vendégségben jártunk évvégére összeállt az EB.-re színvonalú szervezéssel zajlott maga kiutazó keret, melynek felkészítését a verseny, talán a bírók képzettsége a klubvezetõk mellett Zakariás sensei és a nem mindig követhetõ egyéni vállalta magára ez év januárjától. szabályrendszer hagyott maga után Többé-kevésbé hiánytalanul ott volt kívánnivalót idõnként, de összeségémindenki a két hetente megtartott ben egy jó színvonalú és eredményes felkészítõ edzéseken az Ogi dojoban, versenyt tudhatunk magunk mögött. vasárnaponként. Ezek a három órás edzések többek között arra is jók EB. végsõ tanulságai, aranyköpései: voltak, hogy egységes csapatként, egymást megismerve utazhattunk ki Zakariás sensei:...ki fogsz kapni, május második hétvégéjén. ki fogsz kapni! A végleges kiutazó csapat 26 fõbõl állt, amibõl 18 fõ versenyzõ volt, 2 Vigh Gabika:..megnézem, hogy van fõ bíró és néhány családtag, felöltözve és megmondom, hogy gépkocsivezetõk. karatézik! Péntek kora reggel indultunk és délután értünk Cottbusba, ahol a Tokaji sensei:..soha nem ünneplünk - szállodai szoba elfoglalása után pálinkával - a tanítványokkal hajnal mindenki egyénileg pihent, 4-ig, ha 10 órakor bunyó van! társasjátékozott vagy készült lélekben a másnapi megmérettetésre. V.né Varró Edit:...de nem tudok Kulturált környezetben, megfelelõ máshova ütni! (Egy KO. után) IMAF Európa Bajnokság - Cottbus, Németország Május Tollár N. Vigh G. Csontos G. Tóth G. Czudar R. Csabai T. Simon Z. Vné Varró E. Orvos A. Gál G. Dobos K. Zakariás L. Tokaji S. Magrik Á. Gál J. Pándi V. Fehér R. Molnár M. Tokaji T.

6 GENDO 6. Oldal IMAF Európa Bajnokság - Cottbus, Németország Május

7 GENDO 7. Oldal Vigh-Simon-Magrik csapat kata Tokaji-Molnár-Németh csapat kata II Egyéni kata Simon Zoltán Vigh Gabriella Magrik Ádám Fehér Rita Csabai Tamás Tokaji Sándor Tokaji Tamara Dobos Katalin Vné Varró Edit I I I I Tollár Nóra Kohon Krisztián Pándi Viktória II II II Egyéni kumite Tokaji Sándor Czudar Richárd Fehér Rita Magrik Ádám Tóth Gábor Molnár Mónika Kohon Krisztián I I I II IMAF Európa Bajnokság - Cottbus, Németország Május

8 8. Oldal Bemutatkozik az Ogi Dojo Budapest belvárosához közel található Ogi sensei edzõterme ös alakulása óta sok vidám és kemény edzés zajlott remek hangulatban a jól felszerelt bár nem túl nagy dojo-ban. Sokan jöttek és sokan el is mentek, ki rövidebb ki hosszabb idõ után, valaki folytatta a harcmûvészeteket (volt aki külföldön) és a tanultakat gyakorolta, mások új kihívások felé fordultak. Mi, akik maradtunk látjuk a fejlõdést és az irányt is, amit a sensei mutat nekünk. Ogi mester (5.dan Aikido, 5.dan Iaido, 4.dan Jodo) 1986-óta gyakorolja a harcmûvészeteket mestere az Iaido-nak Aikido-nak és Jodo-nak sok kíváló mestertõl tanult (Dr. Michael Putz, Ishido Shizufumu, Victor Cook, Tamura Nobuyoshi, Fujita Masatake, Yoshiaki Yokota) személyes példaképe Tamura sensei. Kozsuharov Ogjan sensei az IMAF- Aikido regionális igazgatója, BKF (Bolgár Kendo Szövetség) technikai vezetõje (Iaido, Jodo). Ezeknek a szervezeteknek hosszú ideje a megbecsült tagja. Számos külföldi edzõtábort vezet minden évben Bulgaria-Szófia-Várna, Görögország-Thessaloniki- Athéns, Szerbia-Belgrad amik nagy sikerrel zárulnak, mind a tanítványok, mind a mester részérõl és ebbõl mi is sokat tanulunk, amikor hazaérkezik és meséli a táborban tapasztaltakat. Fontos része az edzõterem életének a kicsik oktatása hisz innen kerültnek a jövõ harcmûvészei ebben segítenek Adamek Zoltán (2.dan) Aikido mester gyerek edzései. Zolit nézve kiváló oktatót kaptunk, aki jól bánik a gyerekekkel, és hûen adja át az Aikido szellemét és a személyes tapasztalatait. Jodo vonalon is színvonalas és kemény edzéseket lehet látogatni. Ormosi Balázs (2.dan Iaido 2.dan Jodo) és Somogyi Tamás (1.dan Jodo) oszlopos tagjai ennek a harcmûvészetnek. Aki lenéz és beáll egy kicsit Jodo-ra megtapasztalhatja milyen szigorú és nehéz helytállni, de megéri, mert a test és a lélek is sokat fejlõdik. Jómagam az Iaido instruktorként tartom a sensei mellett az edzéseket és irányítom az Iaido gyakorlását, amikor Ogi külföldi táborokon vagy egyéb elfoglatságai miatt nem tud jelen lenni. Az elmúlt idõszakban sok idõt fordítottunk az IMAF-ban gyakorolt TOHO IAI és BATTOHO formákra, valamint a MUSO JIKIDEN RYU és MUSO SHINDEN RYU IAIDO folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére. Amennyiben felkeltette az érdeklõdésedet Ogi sensei dojo-ja, ne habozz felkeresni minket, akár ismerkedés vagy egy jó edzés miatt. Nagy Tamás Instruktor Iaido 3.Dan

IMAF - HUNGARY. Gabi Sensei. Békében. Harcos pár. Gyakorlás

IMAF - HUNGARY. Gabi Sensei. Békében. Harcos pár. Gyakorlás IMAF - HUNGARY WORLD HEADQUARTERS JAPAN International Martial Arts Federation Ingyenes információs hírmagazinja Dr.Elisabeth Noiser Iaido 7.Dan Kyoshi volt az IMAF-Hungary vendége októberben... Fujiyama,

Részletesebben

IMAF - HUNGARY. Tartalom. 2010.évi programok...1.oldal. Sikeres edzõtáboron...2.oldal. Mezõkövesd képekben.3.oldal. Egyéb szervezetek...4.

IMAF - HUNGARY. Tartalom. 2010.évi programok...1.oldal. Sikeres edzõtáboron...2.oldal. Mezõkövesd képekben.3.oldal. Egyéb szervezetek...4. IMAF - HUNGARY WORLD HEADQUARTERS JAPAN International Martial Arts Federation Ingyenes információs hírmagazinja Fujiyama, Japan Tartalom 2010.évi programok...1.oldal Sikeres edzõtáboron...2.oldal Mezõkövesd

Részletesebben

TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2015-2016 TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KARATE VERSENYZŐK EREDMÉNYEI 2015-2016 Egy rendkívül sikeres évet hagytak maguk mögé a tárnoki iskolás karatékák: 38 dobogós helyezést

Részletesebben

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Július 16-n Vásárosnaményban a Szilva Termál Hotel adott otthont annak a sportrendezvénynek, melyet Iván János - a területen működő egyik klubvezetőnk - rendezett.

Részletesebben

Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák)

Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák) Időpont Esemény Helyszín Ajánlás Január 7-8. Oliva Seba spanyol mester kumitetábora UTE Színes övesek Január 15. Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák)

Részletesebben

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei Budapest Főnix Kendo és Iaido klub 2013 eseményei és eredményei január Tisza Kupa, Szeged Klubunk három csapattal vett részt a 2013. évi Tisza Kupán. 2. hely: Főnix A csapat Gasparin Szabolcs, Korbély

Részletesebben

IMAF - HUNGARY. Tartalom. Aikido szeminárium Budapesten. Aikido-s szeminárium.1 oldal. Andre Fredrix 8.DAN.2.oldal. WKF bírói képzés...

IMAF - HUNGARY. Tartalom. Aikido szeminárium Budapesten. Aikido-s szeminárium.1 oldal. Andre Fredrix 8.DAN.2.oldal. WKF bírói képzés... IMAF - HUNGARY WORLD HEADQUARTERS JAPAN International Martial Arts Federation Ingyenes információs hírmagazinja Aikido szeminárium Budapesten A magyarországi IMAF aikido szekciója látta vendégül március

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

Versenykiírás. Nyílt Shotokan Ippon Shobu karate verseny.

Versenykiírás. Nyílt Shotokan Ippon Shobu karate verseny. A.J.K.A.-I. Európa Bajnokság 2006. Versenykiírás A verseny neve: A.J.K.A.-I. Európa Bajnokság 2006. A verseny jellege: A verseny időpontja: Nyílt Shotokan Ippon Shobu karate verseny. 2006. november 18-19.,

Részletesebben

JUBILEUMI PÉCSI IPPON SHOBU SHOTOKAN K ARATE KUPA 2015. MÁJUS 2.

JUBILEUMI PÉCSI IPPON SHOBU SHOTOKAN K ARATE KUPA 2015. MÁJUS 2. JUBILEUMI PÉCSI IPPON SHOBU SHOTOKAN K ARATE KUPA 2015 MÁJUS 2 A verseny megnevezése: A verseny célja: A verseny időpontja: A verseny helyszíne: A verseny rendezője: A verseny főszervezője: A verseny főbírója:

Részletesebben

A bíróknak a helyszínen március 16-án 18 órakor kötelező bírói továbbképzés lesz! (Szállás és vacsora biztosított) A verseny után bírói

A bíróknak a helyszínen március 16-án 18 órakor kötelező bírói továbbképzés lesz! (Szállás és vacsora biztosított) A verseny után bírói VERSENYKIÍRÁS A verseny neve: A.J.K.A. I. Nyugati Nyílt Regionális Bajnokság A verseny célja: Versenylehetőség biztosítása az A.J.K.A. I. Shotokan Karate-Do Szövetség magyarországi klubjainak. A verseny

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA XIV. TÖRÖKBÁLINT KUPA 2014.05.04.

EREDMÉNYLISTA XIV. TÖRÖKBÁLINT KUPA 2014.05.04. I. KCS UP FIÚ KATA / 6-7 ÉV I. KCS UP FIÚ KATA / 6-7 ÉV 1 Petlyánszki Patrik BVSC-Zugló Karate Szakosztálya 2 Gróf Richárd Bushido-Viadukt Sportegyesület I. KCS UP FIÚ KIHON IPPON KUMITE / 6-7 ÉV I. KCS

Részletesebben

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői Ismét Nyírmada! 54 fő állt a sorban szombaton reggel, hogy megmutassa tudását. Alapvetően gyerekek vizsgáztak színes csíkokra és övekre október második hétvégéjén, Nyírmadán. Iván János és Király György

Részletesebben

Beszámoló SKS-SKDUN Országos Bajnokság, Eger

Beszámoló SKS-SKDUN Országos Bajnokság, Eger Beszámoló 2015 2015. 01. 17. SKS-SKDUN Országos Bajnokság, Eger A január 17-i Egerben a Pásztorvölgyi iskolában megrendezett magyar bajnokságot a 2014-es esztendő lezárásaként és az idei feladatok jegyében

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. SKS-SKDUN Karate Szövetség Magyar Bajnoksága. Nemes István 5. dan az SKS-SKDUN Karate Szövetség bírói bizottságának elnöke

VERSENYKIÍRÁS. SKS-SKDUN Karate Szövetség Magyar Bajnoksága. Nemes István 5. dan az SKS-SKDUN Karate Szövetség bírói bizottságának elnöke VERSENYKIÍRÁS A verseny elnevezése: A verseny célja: A verseny időpontja: A verseny helyszíne: A verseny rendezője: A verseny főbírája: A verseny fővédnöke: A verseny védnökei: SKS-SKDUN Karate Szövetség

Részletesebben

Shoryumon Dojo Shoryumon Gasshuku 2009, Csopak

Shoryumon Dojo Shoryumon Gasshuku 2009, Csopak JKA Shotokan Karate-do Shoryumon Dojo Shoryumon Gasshuku 2009, Csopak Kedves Dojo látogatók, Csopakon került megrendezésre az évadzáró-nyárindító-multifunkcionálisharcművészképző-túlélőtábor, ahol a karate

Részletesebben

IMAF HUNGARY. Tartalom. AIKIDO Szeminárium Budapesten. Aikido szeminárium...1 oldal. 13+1 kérdés...2.oldal. Szakágaink...3 oldal

IMAF HUNGARY. Tartalom. AIKIDO Szeminárium Budapesten. Aikido szeminárium...1 oldal. 13+1 kérdés...2.oldal. Szakágaink...3 oldal IMAF - HUNGARY WORLD HEADQUARTERS JAPAN International Martial Arts Federation Ingyenes információs hírmagazinja AIKIDO Szeminárium Budapesten Tartalom Aikido szeminárium...1 oldal 13+1 kérdés...2.oldal

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

A szezon utolsó versenye VII. Erzsébet kupa. Írta: Kis Virág május 27. vasárnap, 20:11 -

A szezon utolsó versenye VII. Erzsébet kupa. Írta: Kis Virág május 27. vasárnap, 20:11 - 2018. május 27-én ért nem a Zsongó Lillafüred programját színesítettük, mert Soroksáron a Sportcsarnokban vettünk részt a VII. Erzsébet kupa elnevezésű nemzetközi karate versenyen miskolci és debreceni

Részletesebben

A verseny helye: LÁNG SPORTCSARNOK (lelátós sportcsarnok) Bp. XIII. kerület, Rozsnyai utca 4.

A verseny helye: LÁNG SPORTCSARNOK (lelátós sportcsarnok) Bp. XIII. kerület, Rozsnyai utca 4. A verseny ideje: 2019. December 8. vasárnap kezdés 9.30 A verseny helye: LÁNG SPORTCSARNOK (lelátós sportcsarnok) Bp. XIII. kerület, Rozsnyai utca 4. Igyekszünk lehetőséget biztosítani a megmérettetésre

Részletesebben

XV. SÁRVÁR KUPA EREDMÉNYLISTA

XV. SÁRVÁR KUPA EREDMÉNYLISTA I. KCS UP LEÁNY KATA / 6-7 ÉV I. KCS UP LEÁNY KATA / 6-7 ÉV 1 Pál Alexandra Anna Budoka Shotokan Karate-do Kőszeg 2 Bali Anna Faddi Sportegyesület 3 Takács Nikolett Makita-Hikari Dojo I. KCS UP LEÁNY KIHON

Részletesebben

Mi lehet ez? Gyors hír Törölték az SKIF VB helyszínét. Magyarország pályáz!

Mi lehet ez? Gyors hír Törölték az SKIF VB helyszínét. Magyarország pályáz! SKIF Magyarországi Szövetsége HÍRLEVÉL 2014. tél Mi lehet ez? Ez itt nem egy QR-kód... Murakami sensei közbenjárásával elkészült az SKI MSZ hivatalos bélyegzője. A teljes felirat: Shotokan Karate-Do International

Részletesebben

V. DANÓK PÉTER EMLÉKVERSENY EREDMÉNYLISTA

V. DANÓK PÉTER EMLÉKVERSENY EREDMÉNYLISTA I. KCS HALADÓ LEÁNY KATA / 6-7 ÉV 1 Bedő Anna Pásztói Shotokan Karate Klub 2 Takács Csenge Balassagyarmati Karate Sportegyesület I. KCS HALADÓ LEÁNY KIHON IPPON KUMITE / 6-7 ÉV 1 Bedő Anna Pásztói Shotokan

Részletesebben

E R E D M É N Y L I S T A I. PALÓC KUPA - 2015.10.17. SALGÓTARJÁN

E R E D M É N Y L I S T A I. PALÓC KUPA - 2015.10.17. SALGÓTARJÁN I. KCS UP FIÚ KATA / 6-7 ÉV 1 Gasparics István_Marcell Hinode Sportegyesület 2 Kovács Máté_ Jászberényi SE - JKA Shotokan Karate Szakosztály 3 Kovács Viktor Életforrás-do 4 Strádl Bence Bushido-Viadukt

Részletesebben

Látogatás Normandiában

Látogatás Normandiában Látogatás Normandiában Január utolsó hetében Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán Franciaországba utazott Jean Luc Lemoine mester meghívására, ahol kétnapos nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu kurzust

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE 1 2014/2015. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az általános és középfokú köznevelési intézményekben

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3.

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3. VERSENYKIÍRÁS X. ZEMPLÉN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos karate bajnokság 1. A verseny célja: a bajnoki cím eldöntése, a sportbaráti kapcsolatok mélyítése,

Részletesebben

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3)

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3) Rangsor Egyesület Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA Arany pontok (10) Ezüst pontok (6) Bronz pontok (3) 4. hely pontok (1) Összpontszám 1 I.C. TATAMI 140 120 57 15 332 2 NÓVA 110

Részletesebben

Eredménylista VII. ATARASHII KUPA - 2014-10-19

Eredménylista VII. ATARASHII KUPA - 2014-10-19 Eredménylista VII. ATARASHII KUPA - 2014-10-19 I. KCS UP LEÁNY KATA / 6-7 ÉV 1 Tamás Boglárka Budoka Shotokan Karate-do Kőszeg 2 Gosztom Dóra Tápláni Karate Sportegyesület I. KCS UP LEÁNY KIHON IPPON KUMITE

Részletesebben

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2013 évi RKSZ önvédelmi Magyar Kupa bajnoki címek eldöntése - a 2013. évi verseny évad megnyitása,

Részletesebben

RADAVA 2015 RADAVA Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán

RADAVA 2015 RADAVA Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán RADAVA 2015 A szlovákiai RADAVA adott helyet július elején a szlovákiai nemzetközi tábornak, melyet Harsányi Csaba mester szervezett. Az évek óta jó hangulatban megrendezésre kerülő táborba több országból

Részletesebben

WKF MAGYAR BAJNOKSÁG

WKF MAGYAR BAJNOKSÁG 2019 - WKF MAGYAR BAJNOKSÁG Időpont: 2019. május 25-26. szombat -vasárnap 09:00 Program: Vasárnap Szombat Kadet, Junior, U21 és Felnőtt korosztály, egyéni és csapat Új kategória a Master 30+, 40+, 50+

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS I.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

Sozsin Wado Karate Egyesület. Wado-Kai Karate-Do Vizsgaanyag ( 10. kyu 1. kyu ) Készítette: Bisztrony Csaba 6 dan Kelt: Budapest, június 25.

Sozsin Wado Karate Egyesület. Wado-Kai Karate-Do Vizsgaanyag ( 10. kyu 1. kyu ) Készítette: Bisztrony Csaba 6 dan Kelt: Budapest, június 25. Sozsin Wado Karate Egyesület Wado-Kai Karate-Do Vizsgaanyag ( 10. kyu 1. kyu ) Készítette: Bisztrony Csaba 6 dan Kelt: Budapest, 2017. június 25. 10. Kyu (Fehér öv 1. csík) Kivárási idő: 3 hónap Dachi:

Részletesebben

BUSHIDO KUPA november 21. szombat

BUSHIDO KUPA november 21. szombat 2009-10-22 11:18:35 BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407

Részletesebben

ÖSSZESÍTETT VERSENYNAPTÁR 2016

ÖSSZESÍTETT VERSENYNAPTÁR 2016 Dátum Rendezvény neve Helyszín Rendező Korosztály Szabályrendszer 02.04-07. Korosztályos Európa Ciprus EKF Kadet, junior és U21 02.13-14. Gichin Cup Nemzetközi verseny és tábor Prága, Csehország Cseh JKA

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG

Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 2014-10-04 12:00:00 Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS

Részletesebben

Versenykiírás. Versenyzési lehetőség biztosítása az utánpótlás kategóriák számára.

Versenykiírás. Versenyzési lehetőség biztosítása az utánpótlás kategóriák számára. Versenykiírás A verseny jellege: A verseny célja: Korosztályos utánpótlás verseny Versenyzési lehetőség biztosítása az utánpótlás kategóriák számára. A verseny időpontja: 2018. 05. 06. vasárnap 09:30 A

Részletesebben

I. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt

I. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt I. Kiskun Kupa Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos, nemzetközi, pénzdíjas karatebajnokság Várható összdíjazás: 1,5 millió forint

Részletesebben

A verseny helyszíne VASAS JégCentrum 1046 Budapest, Homoktövis u. 1.

A verseny helyszíne VASAS JégCentrum 1046 Budapest, Homoktövis u. 1. A verseny helyszíne VASAS JégCentrum 1046 Budapest, Homoktövis u. 1. A verseny ideje 2018. december 8. 09.30 Szeminárium 2018. december 7. és 9. Övvizsga 2018. december 9. A verseny védnökei Dr. SZABÓ

Részletesebben

XX.JUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015. MÁJUS 3.

XX.JUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015. MÁJUS 3. XXJUBILEUMI PÉCSI SHOTOKAN KARATE EURÓPA K UPA 2015 MÁJUS 3 A verseny megnevezése: A verseny célja: A verseny időpontja: A verseny helyszíne: A verseny rendezője: A verseny főszervezője: A verseny főbírója:

Részletesebben

10. Kyu (Fehér öv 1. csík) Kivárási idő: 3 hónap

10. Kyu (Fehér öv 1. csík) Kivárási idő: 3 hónap 10. Kyu (Fehér öv 1. csík) Kivárási idő: 3 hónap Dachi: - Musubi dachi (alap állás) - Heisoku dachi (zárt állás) - Shizentai dachi (egy vállszéles állás) Kihon: - Seiken Tsuki / shizentai dachi/ - Uraken

Részletesebben

SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8.

SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8. SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8. Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com XIX. SZÉKI KUPA Verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés )

Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés ) Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés ) Leány gyermek kategória ( 7 nevezés ): I. Hol Anett ( Ju-Jitsu Klub Hetényegyháza ) II. Munkácsi Kitti ( Darányi Dojo Ju-Jitsu Klub Kiskunhalas )

Részletesebben

Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem!

Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! 2015-02-15 12:00:00 Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán!

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET

MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407 E-mail: bushido-se@bushido.hu www.bushido.hu Magyar

Részletesebben

KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Gyermek-Serdülő-Ifjúsági leány Döntő; Ifjúsági fiú-junior fiú-leány kelet-magyarországi Elődöntő 2015/2016-os tanév Szentes 1. A verseny célja - az

Részletesebben

VI. Gankaku - Óbudai Kupa a Dr. Borzási és Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő támogatásával

VI. Gankaku - Óbudai Kupa a Dr. Borzási és Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő támogatásával VI. Gankaku - Óbudai Kupa a Dr. Borzási és Kollégái Fogorvosi és Implantológiai Rendelő támogatásával Budapest Óbuda 2017. december 09. A verseny jellege: A verseny célja: Meghívásos IKGA Goju-kai Karate

Részletesebben

XX. WKF Karate Diákolimpia

XX. WKF Karate Diákolimpia XX. WKF Karate Diákolimpia A verseny jellege: Nyílt WKF egyéni súlycsoportos országos verseny. Nyílt WKF egyéni utánpótlás országos verseny. A verseny célja: A WKF karate népszerűsítése a Diákolimpia versenyrendszerben.

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. 2009. január 17-ént Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet az éves közgyűlését.

Részletesebben

Vizsgaszervező intézmény: Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium (Eger, Rákóczi út 2) tel./fax: (36) , Fax:

Vizsgaszervező intézmény: Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium (Eger, Rákóczi út 2) tel./fax: (36) , Fax: Vizsgaszervező intézmény: Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola és Kollégium (Eger, Rákóczi út 2) tel./fax: (36) 311-211, 515-115 Fax: 515-116 Tisztelt Vizsgázó! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a(z)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel:

Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com Kedves Klubvezetők, Mesterek! Sok szeretettel várunk csapatoddal

Részletesebben

Írta: Kis Virág október 21. vasárnap, 18:18 - Módosítás: október 21. vasárnap, 18:46

Írta: Kis Virág október 21. vasárnap, 18:18 - Módosítás: október 21. vasárnap, 18:46 25. Kodomo kupát 2018. október 14-én rendezték meg a Budapesti Láng Sportcsarnokban, ahol 14 versenyzőnk képviselte egyesületünket, akiket Sensei Pálinkás ndrás, Sensei Kis Virág és Sempai Grudzinski Zsolt

Részletesebben

XXII. WKF Karate Diákolimpia

XXII. WKF Karate Diákolimpia XXII. WKF Karate Diákolimpia A verseny jellege: Nyílt WKF egyéni súlycsoportos országos verseny. Nyílt WKF egyéni utánpótlás országos verseny. A verseny célja: A WKF karate népszerűsítése a Diákolimpia

Részletesebben

2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése

2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése 2005 legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékelése Gúta város önkormányzatának sportbizottsága a 2006 os év januári ülésén határozatot hozott a 2005 - ös év legjobb sportolóinak, csapatainak kiértékeléséről.

Részletesebben

Szakmai továbbképzés I. foglalkozás

Szakmai továbbképzés I. foglalkozás Szakmai továbbképzés 2016. I. foglalkozás Minden évben négy alkalommal kerül megrendezésre szakmai továbbképzésünk, mely az idén 2016. Január 24-n volt a Honvéd Küzdőcentrumban. A rendezvényre alapvetően

Részletesebben

WKF meghívásos, régiós karate verseny

WKF meghívásos, régiós karate verseny 1 WKF meghívásos, régiós karate verseny A verseny rendezője: SAKURA Karate S.E. A verseny célja: a karate sport népszerűsítése, a sportkapcsolatok építése A verseny ideje: 2017. február 25. Szombat A verseny

Részletesebben

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.)

Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) 2008/2009-es tanév Szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak versenye (2009. április 8.) Iskolánk tanulói az országos döntőben az alábbi eredményeket érték el. Fliszár Tímea (12.B osztály)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség 2007. évi I. elnökségi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség 2007. évi I. elnökségi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség 2007. évi I. elnökségi üléséről Az ülés helye: Vonatkerti Gyakorló Általános Iskola, Baja Az ülés ideje: 2007. február 26. hétfő 14.00 Jelenlévők:

Részletesebben

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Január 19-20-n mutatkozott be először Párizsban Vikartóczky Gusztáv mester Hanbojitsu anyagával Philippe Galais mester meghívására. A rendezvényre a váratlan hóesés ellenére

Részletesebben

Ipari - Tokle (10-40, 10-27, 13-33, 15-28)

Ipari - Tokle (10-40, 10-27, 13-33, 15-28) PINGVIN KUPA II. FORDULÓ Lejátszották Karcagon a Pingvin Kupa II. fordulóját is, íme az eredmények: "A" csoport Ipari - Tokle 48-128 (10-40, 10-27, 13-33, 15-28) Kovács Benedek (11/3), Magyar Erik (10),

Részletesebben

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA 0 NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG VERSENY RENDEZŐJE: MAGYAR GOJU-KAI KARATE-DO SZÖVETSÉG VERSENY CÉLJA: A MAGYAR VERSENYZŐK RÉSZÉRE BIZTOSÍTANI A KÜLFÖLDI SPORTOLÓKKAL

Részletesebben

Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola tanulóinak versenyeredményei a 2009/2010. tanévben

Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskola tanulóinak versenyeredményei a 2009/2010. tanévben Név Osztály Verseny Eredmény Felkészítı tanár Erdıs Patrik SZKT országos 102. helyezés Nikovics Tibor Kiss Alex SZKT országos 127. helyezés Nikovics Tibor Séta Péter Föld Napja rajz Különdíj Nikovics Tibor

Részletesebben

KIEMELKEDŐ SPORTEREDMÉNYEK

KIEMELKEDŐ SPORTEREDMÉNYEK KIEMELKEDŐ SPORTEREDMÉNYEK MEGYEI SZINTŰ VERSENYEK: Terematlétika 30 m síkfutás Velekei Bence 4.a 2. hely Sály Péter 7.a 2. hely Tömöttlabdadobás Gerencsér Vivien 8.b Pataki Péter 7.b 5. hely 5-körös futás

Részletesebben

Sikeres asztalitenisz-pályázatok eredményei iskolánkban

Sikeres asztalitenisz-pályázatok eredményei iskolánkban Sikeres asztalitenisz-pályázatok eredményei iskolánkban Iskolánkban két pályázati lehetőség kihasználásának köszönhetően elindult, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, egyre sikeresebb az asztalitenisz

Részletesebben

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. IX. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYIGAZGATÓ Kozák László

Részletesebben

Ifi Eb Grenoble 2017

Ifi Eb Grenoble 2017 Ifi Eb Grenoble 2017 Az Ifi Eb-re történő felkészülés 2016 szeptember végén már elkezdődött. A jelöltek nagyobb részének felkészítését Balogh Ákos a Gószövetség elnöke vezette (Köllner Barnabás, Réti Zoltán,

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA II. PALÓC KUPA

EREDMÉNYLISTA II. PALÓC KUPA I. KCS UP FIÚ KATA / 6-7 ÉV I. KCS UP FIÚ KATA / 6-7 ÉV 1 Trázsi Noel BVSC-Zugló Karate Szakosztálya 2 Szabó Gergő Nippon Sportegyesület 3 László Tamás Jászberényi SE - JKA Shotokan Karate Szakosztály

Részletesebben

Free Fighter Közhasznú Sportegyesület

Free Fighter Közhasznú Sportegyesület Az IBK HUNGARY Free Fighter sportegyesülete által szervezett edzésnap és házibajnokság 2013. március 22-23-24. (P-V) 2013. március 22. (Péntek) 21:00-24:00-ig éjszakai fürdőzés ( kiskorúak szülői felügyelettel

Részletesebben

I. Debrecen Grappling Bajnokság

I. Debrecen Grappling Bajnokság I. Debrecen Grappling Bajnokság G4 Grappling Liga 2013-2014 4. forduló 2014.03.08 Végeredmény Gi Grappling leányok, nők Ifjúsági1 korosztály 48+ kg. 2 versenyző I. Tóth Anett Gracie Barra Orgovány II.

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

Interjú Kiss Csaba (Battodo 4.dan) mesterrel

Interjú Kiss Csaba (Battodo 4.dan) mesterrel Interjú Kiss Csaba (Battodo 4.dan) mesterrel Battodo Hírlevél: Először is gratulálunk a sikeres 4. danos vizsgádhoz. Hallottuk hogy a vizsgabizottság külön dicséretben részesített. Kiss Csaba: Köszönöm,

Részletesebben

21. BUDAPEST OPEN NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG

21. BUDAPEST OPEN NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG 0 Köszöntő! Tisztelt Sportbarátok, Sportolók, Kedves Vendégek! Nagy örömmel értesültem arról, hogy az elmúlt évi 20. jubileumi Budapest Open nemzetközi karate verseny megrendezését követően a versenysorozat

Részletesebben

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team Bemutatkozás A KONTENT-DKSI Cycling Team Az országúti kerékpársport Debrecenben sikeres múltra tekinthet vissza. Számos válogatott szereplés, OB győzelmek, rangos külföldi versenyeken való eredményes részvételek

Részletesebben

Molnár Dániel (4.c.) Erzsébetvárosi SE GOJU_KAI Karate

Molnár Dániel (4.c.) Erzsébetvárosi SE GOJU_KAI Karate Molnár Dániel (4.c.) Erzsébetvárosi SE GOJU_KAI Karate 2004. október 23. Diana Kupa (válogató verseny a 2005. VB-re 1.) Kumite: I.hely 2005. február 5. Országos Bajnokság (válogató verseny a VB-re 2.)

Részletesebben

Versenyek 2012 I. negyedév

Versenyek 2012 I. negyedév Versenyek 2012 I. negyedév 1. A Polgárőrség Biztonságos közlekedés című rajzpályázata (2012. 03.09.) 1.helyezett: Takács Kitti 4.s Különdíj: Kerek Martina és Tóth Szelina 4.s Felkészítő tanáruk: Némethné

Részletesebben

Úszás Diákolimpia V-VI. korcsoport Fiú, Leány A és B kategória Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Döntő eredményei Kazincbarcika, 2012. február 27.

Úszás Diákolimpia V-VI. korcsoport Fiú, Leány A és B kategória Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Döntő eredményei Kazincbarcika, 2012. február 27. Úszás Diákolimpia V-VI. korcsoport Fiú, Leány A és B kategória Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Döntő eredményei Kazincbarcika, 2012. február 27. V-VI. kcs. "B" 100 m fiú gyors 1 Rábai Bence 1994 Bocskai István

Részletesebben

4. MIT MONDOTT FUNAKOSHI MESTER A KARATE CÉLJÁRÓL? A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése.

4. MIT MONDOTT FUNAKOSHI MESTER A KARATE CÉLJÁRÓL? A Karate célja nem a győzelem, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és a jellem fejlesztése. 1. MI A KARATE SZÓ JELENTÉSE? Üres kéz. A fegyvertelen küzdelemre utal. 2. HONNAN SZÁRMAZIK A KARATE? Okinawáról, ami egy Dél-Japán sziget. 3. KI A MODERN KARATE MEGTEREMTŐJE? Gichin Funakoshi (1868-1957).

Részletesebben

VIII. Erzsébet Kupa. Versenykiírás

VIII. Erzsébet Kupa. Versenykiírás VIII. Erzsébet Kupa Versenykiírás A verseny jellege: Gyerek, kadet, junior és felnőtt egyéni utánpótlás és haladó verseny A verseny időpontja: 2019. 04. 27. vasárnap 09:30 A verseny helyszíne: Soroksári

Részletesebben

budomagazin.hu: Sensei Marossy: A karatés más, mint a többi ember

budomagazin.hu: Sensei Marossy: A karatés más, mint a többi ember 2012-06-19 12:00:00 budomagazin.hu: Sensei Marossy: A karatés más, mint a többi ember budomagazin.hu: Sensei Marossy: A karatés más, mint a többi ember Sensei Marossy Károly harca - egyelőre pontozásos

Részletesebben

Jurandori ( egyéni bemutató, 8 kategória, 57 nevezés )

Jurandori ( egyéni bemutató, 8 kategória, 57 nevezés ) Jurandori ( egyéni bemutató, 8 kategória, 57 nevezés ) Leány ifjúsági kategória ( 7 nevezés ): I. Morvai Tímea ( Darányi Dojo Ju-Jitsu Klub Kiskunhalas ) II. Hegedűs Éva ( Tatami Centrum Ju-Jitsu Klub

Részletesebben

Hivatalos Versenykiírás

Hivatalos Versenykiírás Hivatalos Versenykiírás II. Össz Kyokushin Karate Világbajnokság Súlycsoportos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és U-25 Knock-Down Kumite; Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és Felnőtt férfi-női kata

Részletesebben

Az egybeesés természetesen hiányzókkal járt, ennek ellenére komoly mezőnyt vonzott idén is Győr. Láthattuk többek között:

Az egybeesés természetesen hiányzókkal járt, ennek ellenére komoly mezőnyt vonzott idén is Győr. Láthattuk többek között: A győri Aqua Sportközpont immáron nyolcadik alkalommal adott otthont 2017. december 13-16 között egyesületünk szervezésében megrendezett VIII. SCITEC Győr Open nevű úszóversenynek. A 2017-es év legnagyobb

Részletesebben

HAYASHI SHITO-RYU OPEN INTERNATIONAL KARATE CHAMPIONSHIPS

HAYASHI SHITO-RYU OPEN INTERNATIONAL KARATE CHAMPIONSHIPS HAYASHI SHITO-RYU OPEN INTERNATIONAL KARATE CHAMPIONSHIPS A verseny helyszíne A verseny ideje A verseny védnökei BUDAÖRS VÁROSI USZODA SPORTCSARNOK ÉS STRAND (BVUSS) 2040 Budaörs, Hársfa utca 6. 2018.

Részletesebben

Seishin Karate klub Keszegfalva

Seishin Karate klub Keszegfalva Seishin Karate klub Keszegfalva A karate klub 1998.feruárjában kezdte meg működését. Azóta is folyamatosan működik, és folyamatosan nő a látogatottsága. A 2010-es év sikercsapata Alsó sor (balról jobbra):

Részletesebben

SHINBUKAN EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓJA

SHINBUKAN EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓJA SHINBUKAN EGYESÜLET KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓJA 2011. ÉV I. A SHINBUKAN EGYESÜLET BEMUTATÁSA A Shinbukan Egyesület (továbbiakban SBK) 2004. február 01-én alakult. Jelenlegi székhelye: 2045 Törökbálint, Diófa

Részletesebben

X. IJKA Nyílt Országos Karate Stílus Bajnokság

X. IJKA Nyílt Országos Karate Stílus Bajnokság X. IJKA Nyílt Országos Karate Stílus Bajnokság Oroszlány, 2015. október 10. Hivatalos E r e d m é n y j e g y z é k KATA 6-7 éves lány kata 1. Pál Alexandra Budoka SE, Edző: Pál Tibor 2. Németh Júlia Jánossomorjai

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2017 március 3-5. INFO: A Világkupán 8 éves kortól vehetnek részt a nevezők. A FULL A és a Kevert Küzdelem szabályrendszerben csak a már 18. életévüket

Részletesebben

Tanaka Koshiro Budapesten oktatott. Tai jitsu / Nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu

Tanaka Koshiro Budapesten oktatott. Tai jitsu / Nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu Tanaka Koshiro Budapesten oktatott Tanaka Koshiro mester tartott edzést Budapesten, akit az afgán-szovjet háború legkiemelkedőbb közelharc kiképzőjeként tartanak számon. A személyes találkozóra írja Dr.

Részletesebben

KÖRZETI MEZEI FUTÓ DIÁKOLIMPIA. Bíró Eszter Sánta Rubin Helka Tóth Eszter Veres Adél Vígh Zita. Komlósné Oláh Mária Csoma Andrea. 5.a 6.a 5.

KÖRZETI MEZEI FUTÓ DIÁKOLIMPIA. Bíró Eszter Sánta Rubin Helka Tóth Eszter Veres Adél Vígh Zita. Komlósné Oláh Mária Csoma Andrea. 5.a 6.a 5. KÖRZETI MEZEI FUTÓ DIÁKOLIMPIA Bíró Eszter Sánta Rubin Helka Tóth Eszter Veres Adél Vígh Zita 5.a 6.a 5.b 2. III. korcsoport lány csapat Komlósné Oláh Mária Csoma Andrea Galgóczy Olivér Mertinkó Marcell

Részletesebben

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA A verseny célja: - a magyar harcművészek fejlődésének segítése - minél több versenyzési lehetőség biztosítása a versenyzők fejlődésének érdekében - a Kung-Fu és a Wushu köztudatba való bevezetése - a sportág

Részletesebben

Versenyeredmények 2015/2016. Berzsenyi Dániel Gimnázium

Versenyeredmények 2015/2016. Berzsenyi Dániel Gimnázium Versenyeredmények 2015/2016. Berzsenyi Dániel Gimnázium MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Krúdy Gyula országos prózamondó verseny 1. helyezés Pántics Luca 10.E Felkészítő tanár: Horváthné Csoszó Gyöngyi Nagy Kitti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2016/2017 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2016/2017 TANÉV A VERSENY CÉLJA: VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2016/2017 TANÉV - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben