Skype Webcast Nithya daszával

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Skype Webcast Nithya daszával 2012.11.11."

Átírás

1 Skype Webcast Nithya daszával A program megkezdése előtt ráhangolódás az eseményre. Mónika megkéri, hogy mindenki hunyja be a szemét, vegyen néhány mély levegőt. Ezt egy rövid ráhangolódó meditáció követi. Namaste! Namaste Dasaji! Mónika a résztvevőkhöz: Köszöntsük őt hangosan! Namaste! Résztvevők: Tapssal üdvözlik a szerzetesnőt. Kezdhetjük a kérdésekkel, vagy szeretnél valamit megosztani előtte? Laci kamerával megmutatja Nithyának a résztvevőket. Elmondja Nithyának, hogy ez előtt a program előtt 3 Egység Meditáció volt felébredettek deekshájával, 300 résztvevő jelenlétével. Nagyon örül annak, hogy az Egység Család növekszik. Dasaji! Láthatnánk téged egy pillanatra a videón, kérlek? Időközben megszakad a kapcsolat, és amíg nincs kapcsolat, Mónika elmondja, hogy érdemes gondolkodni kérdéseken, hiszen kérdéseket tehetünk fel a szerzetesnőnek, aki válaszol a kérdéseinkre, és ez óriási lehetőség és segítség számunkra. Ráadásul, minél több kérdés van, annál tovább lesz velünk Nithya. Bármi, ami érdekel: a folyamattal, az Egyetemmel, a felébredéssel, az Egység Meditációval kapcsolatban, vagy van valamilyen személyes kérdésed, amit szívesen feltennél: nyugodtan kérdezd meg! Sok mindenben segít a válasz biztosan.

2 Kis idő múlva technikailag helyreáll a kapcsolat, és a program tovább folytatódik. Nithyaji nem tudja kamerán megmutatni magát technikai probléma miatt, de reméli, hogy a program végére ez rendeződik, és akkor talán láthatjuk őt. Namaste Nithyaji! Hallasz bennünket? Kedves Dasaji! Kezdjünk előbb a kérdésekkel, vagy előtte esetleg szeretnél valamilyen híreket megosztani velünk? Először a kérdéseket várja, és majd azok után elmondja az Indiából származó friss híreket. (A résztvevőkhöz:) Vannak-e kérdéseitek? Igen, van egy kérdés. Anitától. Hogyan érdemes, hogyan lehet elmélyíteni a folyamatunkat? A második kérdés: mi az Istenfelismerés, és honnan ismerhető fel, hogy az Istenfelismerés állapotában vagyunk? Mi pontosan az Istenfelismerés és hogyan lehet oda eljutni, mit érdemes ezért csinálni? Az állapotunk mélyítése a deekshán keresztül lehetséges. A felébredett emberek deeksháján keresztül, valamint az Egység Meditációkon való részvétellel. Az Egység Meditáció történhet élőben vagy online formában. Amit a felébredésért meg kellett tenned, azt már megtetted. A felébredésed tekintetében semmi nincsen már a te kezeidben. A felébredés megadódik neked. Az Isteni Jelenléted, vagy a te Amma Bhagavanod megadja azt neked. Mindannyiótok, aki itt van, felébredetté fog válni. Ha tenned kell ezért valamit, akkor az semmi más, mint, hogy vegyél részt Egység Meditációkon, és kapjál deekshát felébredettektől. A felébredés és Istenfelismerés a cél. Amikor felébredetté válsz, akkor az Istenfelismerés felé vezető utazásod, utad is automatikusan megkezdődik. Az Isteni adja ezt is neked. És amikor már nincs személy belül, akkor sokkal könnyebb kapcsolódni az Istenihez. Az Istenivel eggyé válsz. Az Istenivel való eggyé válás nem más, mint az Istenfelismerés. Tehát semmit nem kell tenned ezért, automatikusan megtörténik. Az első lépés a felébredés, és mindannyiótoknak fel kell ébrednie. A többi automatikusan követi ezt.

3 A következő kérdés Dasaji: hogyan tudok segíteni olyan családtagomnak, aki sem Egység Meditáción nem vesz részt, sem deekshát nem fogad el? Szándék- deekshát adjál neki. Következő kérdés: A dimenzióváltás megtörténik december én. Ekkor átlépünk a régi korból az új korba, a régi korból az Aranykorba. Mondjuk, hogy a régi korból egy aranykapun áthaladva lépünk át az Aranykorba. Ha ezt a szimbólumot, az aranykapu szimbólumát használjuk, akkor mi ez a kapu? A felébredés az. A régi korból az új korba való átmenetnek a kapuja, az átmenet maga: a felébredés. Következő kérdés: Most már megszűnt ez a felébredettek listája (= nem küldik már Indiából meg a felébredettek nevét). Honnan fogjuk megtudni mi, akik nem tudunk Indiába kimenni idén, hogy elértünk oda? Honnan fogjuk megtudni, hogy felébredettek vagyunk-e, vagy sem? Már vártam ezt a kérdést! ( nevet közben) Nem azt mondom, hogy abszolút ne küldjél semmiféle tapasztalást. Küldhetsz tapasztalásokat, amiken keresztülmész, de ne várd el, hogy leellenőrizzük, hogy felébredett vagy-e, vagy felébredett állapotban vagy. A tapasztalások már csak nekem vannak. Elolvasom őket és élvezni fogom őket. Hogy ha választ vársz tőlem, hogy felébredett vagy-e, vagy sem: akkor azt nem fogod megkapni. Mivel annyira sok-sok, rengeteg megosztás árad befelé, egyszerűen már fizikailag lehetetlen ellenőrizni mindenkit. A felébredés történik, több ezer emberrel történik meg minden nap. Azok az emberek, akik felébredettektől deekshát kapnak és / vagy Egység Meditációkon vesznek részt, azok az emberek a következő napokban, hetekben, hónapokban egészen biztosan felébredetté válnak. Ha te erről megerősítést szeretnél, akkor el kell jönnöd az elmélyítő folyamatra. A felébredés sok emberrel teljesen spontán módon történik. Kapnak egy távdeekshát, és máris felébrednek, hiszen a Jelenség annyira felgyorsult, annyira felerősödött, hogy naponta több ezer emberrel történik meg a felébredés. Hogy ha a személy felébredett, természetes módon nem számít már neki az, nem törődik azzal, hogy felébredette-e

4 vagy sem. Akkor már nincs benne az a sürgetés, hogy meg akarja tudni, hogy felébredette-e vagy sem. Nagyon sok ember válik felébredetté, és nagyon sokan nem is tudják, hogy felébredettek. Egyszerűen csak élvezik a boldog életüket. Nagyon sok ember válik felébredetté, de amit mi szeretnénk az az, hogy legyen szenvedély, pontosabban olyanokra van szükségünk, akiben van szenvedély az iránt, hogy segítsen másnak is felébredetté válni. Felébredett emberként annyit tudsz hozzájárulni az egészhez, hogy adsz deekshát. Ilyen módon sok embernek segítesz abban, hogy felébredetté váljon. Ha nagyon nagy szenvedély van benned, hogy segíts másokat, ha szeretnél szolgálni, és szeretnéd tudni, hogy felébredett vagy-e, vagy meg szeretnéd kapni a felébredésed dátumát: akkor el kell gyere Indiába. Ha nem jössz Indiába, akkor is felébredetté válsz. De akkor mi nem tudjuk visszaigazolni, hogy felébredett vagy-e, vagy sem. Most már szó szerint lehetetlenné válik számunkra, hogy ezt megtegyük. OK? (résztvevőkhöz:) Jó? Tudom, hogy sokatoknak nem jó, de hát ez van. Megkérdezi, hogy mit mondott az imént Mónika a résztvevőknek, így Mónika most neki is elmondja: (Nithyának:) Tudom, hogy a résztvevők közül sokak számára nem épp kellemes ez a válasz, mert látni ezt az arcukon, de hát ez van most. Igen, igen. De mondok én nektek valamit! Nem kell senkinek sem sokáig elkenődnie sokáig, mert már vagy itt (Magyarországon) felébredetté válsz, vagy kijössz Indiába (egy elmélyítő) folyamatra. Ha igazán akarod, akkor az AmmaBhagavanod, a belső vezetőd elhoz téged Indiába. Nagyon sok esetben történt olyan, hogy valakinek nem volt pénze, imádkozott folyamatosan, és megkapta a pénzt. Aki azt mondja, hogy Á! Nem fogok tudni eljönni!, az azt jelenti, hogy nem teszel bele erőfeszítést. Ha erre gondolsz, hogy szeretnél kijutni Indiába, hogy szeretnél egy visszaigazolást kapni a felébredettségeddel kapcsolatban, akkor meg fog történni veled.

5 Ha erről álmodsz, akkor az Istenid valóra fogja neked váltani ezt az álmot. Most már mosolyoghattok! ( ) Van még egy kérdés dasaji. Résztvevő: Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy társadalmi norma, és ezt most nem tartom be, és eltűnt az ezzel kapcsolatos lelkiismeret furdalásom, akkor ez gáz? Ez most jó, vagy nem jó? (A résztvevőhöz:) Mi a konkrét kérdés? Résztvevők hahotáznak. Résztvevő: A lelkiismeret-furdalásom eltűnt bizonyos dolgok iránt, ahol korábban volt. (A résztvevőhöz:) Felébredtél, biztos. Óriási kacagás a háttérben. Mónika lefordítja a kérdést Nithyajinek. Ez fantasztikus! Ez az utazás a felébredés felé! Lehet, hogy már felébredett vagy. De nem tudjuk ezt most leellenőrizni. Újabb kérdés: Van egy fajta statisztika, amit az Egység Egyetem tesz közzé a honlapján az aktuális felébredettségi számadatokkal. A kérdés a következő: most, hogy a vízió megszűnt, meg fog-e maradni ezen számadatok közzé tétele? Igen, igen, igen. Minden hónap 21-én frissítjük az adatokat. A mi víziónk nem csupán ember. A mi víziónk az egész emberiség felébredetté tétele. Tehát nem fogunk megállni itt.

6 Mesélnél-e nekünk december jelentőségéről, az Aranykor kezdetéről, illetve a jövőre vonatkozó tervekről? Azt tudom elmesélni nektek, amit Sri Bhagavan az egyik legutóbbi darshanon mondott. Azt mondta Bhagavan, hogy december 21-étől kezdve naponta fog növekedni azon emberek száma, akik felébredetté válnak. Tehát, ahogyan belépünk az Aranykorba, onnantól kezdve egyre több és több ember válik felébredetté. Mindaz, ami most történik: az az Aranykorban megsokszorozódik. Ezt mondta Bhagavan az egyik darshan alkalmával december 21-gyel, és az azt követő időszakkal kapcsolatban. December 21-én lesz majd egy nagyon-nagyon különleges esemény, amivel kapcsolatban most még nem tudok semmilyen részletet mondani, de hamarosan tájékoztatni foglak erről benneteket. Ez az esemény vagy egy különleges meditáció lesz, vagy valami ilyesmi at illetően majd januárban fogok beszélni. A kérdező hölgy deeksha programokat szokott tartani. Általában nőkkel dolgozik, akiknek nem lehet kisbabájuk, illetve olyan hölgyekkel, akiknek párkapcsolati problémájuk van. Amikor deekshát ad ezeknek a hölgyeknek, akkor általában az ő kettes csakrája fáj. Ez van, hogy eltart 1-2 napig, vagy akár egy hétig is. Mit jelent ez? Ilyenkor átvesz ő is valamit a hölgyek folyamatából, vagy ez az egész az ő folyamatát saját párkapcsolati problémáit - aktiválja? Amit meg kell értened, hogy külső forrásokból nem lehet semmiféle behatás rád. Amikor deeksha adó vagy, tökéletes védelem alatt állsz. Hacsak nem valamilyen nézőpontod van ezt illetően. Hogyha van egy ilyen nézőpontod, vagy ha vannak ilyen gondolataid, van valami ilyen elméleted, hogy te valamilyen energiát átveszel, akkor lehet, hogy megtörténik veled. Nincs mitől félj, teljes védelem alatt állsz. Nyugodtan beszélj velük, dolgozz velük, adjál nekik deekshát: semmiféle bajod nem lesz ettől.

7 Megérteni a csakrákat nagyon nehéz számodra. Mivel a csakrák eléggé misztikusak. A csakrák megértése csak egy nagyon alap szinten lehetséges. Mindenkinek egyedi a folyamata. Ne próbáld ezt megérteni, ne próbálj meg logikus módon gondolkodni és próbálni ezt megoldani! A következő kérdés a november 25-i különleges homával kapcsolatos. Hogyan lehet erre jelentkezni, és hogyan lehet befizetni ennek árát? Intézhetitek Mónikán keresztül. Mivel Mónika jön Indiába. Adjátok neki oda a neveket, a helyet, ahol laktok, a születési dátumot, és a pénzt. Mivel Mónika jön Indiába, majd oda adja nekem. Hogy aznap mit kell tenned, arról küldök majd egy t. Küldök egy t majd az ima menetéről. Következő kérdés: Óvodában dolgozik, és azt veszi észre, hogy nagyon sok gyerek tapasztal felébredett állapotokat az óvodában. Viszont egy idő után ezek az állapotok elmúlnak. A fennálló szervezeti keretek között mit lehet tenni a gyermekekért, a csoportért? A szülők engedélyével adhatsz deekshát a gyermekeknek. Ha a gyermekek az óvodában felébredettektől kaphatnának deekshát, az fantasztikus lenne! Indiában nagyon sok két négy év körüli pici gyermek van, akik már felébredettek. Ausztráliában egy 7 éves kisfiú felébredett. Mindenhol már a gyermekek is nagyon természetes módon felébredetté válnak. Következő kérdés: Elég sok olyan párt ismer a kérdező hölgy, ahol nem jön össze a baba. Mit lehet tenni? Hogyan lehet őket segíteni? Azon kívül, hogy ad nekik deekshát, lehet-e még nekik esetleg pl. valamilyen külön szertartást végezni a gyermekáldásra?

8 Az egyetlen megoldás minden problémára a felébredés. Amikor egy személy felébredetté válik, utána automatikusan minden probléma megoldódik. Talán most azon tűnődsz, hogy hogyan is történik mindez. A felébredés nem más, mint a szenvedéstől való megszabadulás. Hogyan tud mindez abban segíteni, hogy mondjuk, megoldódjon az a probléma, hogy valakinek nem lehet gyermeke, hogy nem tud a gyermek megfoganni? Te most ezt próbálod megérteni a logikus elméddel. Az áldás, a kegyelem területén a logika és az elmélkedés nem működik, nem segítenek. Először is válj felébredetté, és természetesen a rituálé egy csodálatos, nagyon-nagy segítség valamilyen ima megválaszolására, beteljesülésére. Mivel a rituálék direkt módon a tudattalanra vannak hatással. Így a rituálék nagyon-nagyon erős médiumok. Következő kérdés: Van egy 5 év körüli gyermek, aki deekshaadó. Ez a gyermek egyre jobban érzékel, és az álmaiban időnként előjönnek félelmei is. Azt mondja ez a kislány, hogy élete legjobb dolga, hogy deekshaadó és továbbra is deekshát ad minden óvodás társának. Ennek a gyermeknek a szülei is deekshaadók. Hogyan lehet ennek a kislánynak segíteni, ha ennyire kinyílt ez az érzékelése? Lehet, hogy lát vagy érez a gyermek olyan dolgokat, amik félelmet okozhatnak: hogyan lehet neki ebben segíteni? Van ennek a gyermeknek kapcsolata AmmaBhagavannal? Igen. Csak mondjátok meg a gyermeknek, hogy bármikor, amikor ott van a félelem, akkor a gyermek csak hívja meg AmmaBhagavant, kapcsolódjon hozzá, és mondja ezt el neki. Mondja el, hogy ott van a félelem. Ennyi elegendő, a félelem azonnal el fog tűnni. A következő kérdés a Vara Deeksha Malára vonatkozott. Van-e bármilyen új információ ezzel kapcsolatban? Mikor lehet a folyamatot elkezdeni?

9 Mónika a résztvevőknek elmond néhány gondolatot a Vara Deeksha Malával kapcsolatban: ez egy nagyon különleges szertartás, amit 21 / 11 napon keresztül kell végezni. Nagyon sok jótékony hatása van. Indiából indult folyamat, AmmaBhagavan segíti ezt a folyamatot. A Vara Deeksha Mala folyamat kapcsán eldöntheted, hogy 11, vagy 21 napig szeretnéd-e azt csinálni. Ha tizenegy napig csinálod csak, akkor 11- én kezdd el a folyamatot, ha 21 napig, akkor pedig el kell kezdened december elsején. Tehát bármelyiket is választod (11/21 nap), mindenképp úgy kezdd el, hogy december 21-re fejezd be a folyamatot. A Vara Deeksha Mala folyamatot úgy fejezzük be, hogy az Aranygömb jelenlétében meditálunk. Az Aranygömb meditáció majd január 1. után lesz elérhető. Lehet egy szándékkal, egy szándékért az egészet végig csinálni, vagy lehet minden nap más szándék. A trénerek teszik az emberek nyakába a malát. Magát a folyamatot, annak menetét majd en küldi el a dasaji, és az alapján kell majd megcsinálni a Vara Deeksha Malát. Következő kérdés: A felébredés által meggyógyulhatnak-e olyan betegségekből emberek, mely betegségek karmikusak, és esetleg több évtizede fennállnak? Nem mondom azt, hogy minden bizonnyal megtörténik, de vannak esetek, ahol történt ilyen. A következő nem kérdés, hanem egy megosztás volt: Az első Egység Meditáció során egy nagyon érdekes dolog történt a kérdező hölggyel: bevonzotta az Aranygömb, és felvitte magához. Egy hatalmas gyönyörű arany terembe került. Rengeteg felemelkedett mester volt ott. Ott volt Bhagavan és Amma is. Ünnep volt és szeretet, és amit ott érzett a hölgy: csodálatos volt. Egy másik alkalommal szintén látta a hölgy, hogy ugyanebbe a terembe megy be, és ott eggyé vált Ammával, és Bhagavannal. Először megint ünnepeltek, aztán a hölgy érezte azt, hogy ott valamire őt felkészítik. Nem tudta pontosan, hogy mi az, de azt tudta, hogy valamiféle nagyon-nagy szolgálatra készítik fel. Ezt követően pár nap múlva meghalt egy barátjuk, és az ismerős kislánya odament ehhez a hölgyhöz, és azt mondta neki,

10 hogy szeretné, ha a temetésen ő mondaná a búcsúbeszédet el. Ezen a hölgy nagyon meglepődött. Ugyanakkor lelkéből megérezte a hölgy: hogy ez az, itt van. Ez az a szolgálat, amit tennie kell. A beszédhez a családtól segítséget nem kapott, a kislány azt mondta: majd úgyis tudni fogja a hölgy, hogy mit mondjon, megjön majd az információ neki. Aztán egyik nap hajnalban arra kelt, hogy megjött neki a szöveg: felkelt, és gyorsan legépelte. A temetés a novemberi rendezvény hetén volt. A temetésre közel háromszázan jöttek el. A leírt szöveget nem nagyon kellett a hölgynek néznie, mert olyan volt, mintha a hölgyön keresztül beszélt volna valaki. Valahogy mindenki más dimenzióba került, és a résztvevők is megérezték az öröklét lényegét. Az emberek között hihetetlen összekapcsolódás volt. A sírnál állva mindenki szeretet küldve, küldték el a lelket a fénybe. Nagyon nagy csoda történt ott, gyönyörű fénykapuk nyíltak, és a beszédet, a folyamatot végig segítette AmmaBhagavan. A temetés utáni toron mindenki azt mondta a hölgynek, hogy engem te kell, hogy temess. Csodálatos tapasztalás volt ez a temetés, mert csatornává válhatott, és ott volt az alázat. Köszöni Ammának és Bhagavannak ezt az élményt. A kérdések után Nithya mondott el néhány információt számunkra Van ez a különleges elmélyítő folyamat, ami majd november 22-én veszi kezdetét. Magyarországról kb ember jön el erre a folyamatra. Magyarországon eddig 25 embert deklaráltunk felébredettnek. És a következő kb. 20 Indiában megszületik. Így év végére kb. negyven negyvenöt deklarált felébredett lesz Magyarországon. Ennek a 45 embernek el kell majd kezdenie a munkát. Segíteniük kell másokat deeksha adással. Tehát deekshát kell kapnotok felébredettektől, és ahogyan deekshát kaptok, magasabb tudatállapotokba mozdultok el, és végül felébredetté váltok. Aki most az elmélyítő folyamatra eljön, az 100% biztos, hogy felébredetté válik: ezt már előre közlöm veletek. A résztvevők 99%-a a kurzuson felébredetté válik, aki pedig nem válik ott felébredetté, az meg fogja kapni a felébredetté válásának dátumát. Ami egyáltalán nem lesz távoli időpont, néhány hét csupán. Így a kurzus után egy elég szép számú felébredett csapat lesz Magyarországon, de ez még nem elég, persze. A felébredettektől kell majd mindenkinek deekshát kapni, és így mindenkivel megtörténhet a felébredés.

11 Azok válnak a fős hadsereg tagjaivá, akikben ott a vágy, akiben ég a szenvedély arra, hogy segítsenek másokat az ő felébredés folyamatukban. A fős hadsereg, a fő csapat azokból az emberekből áll, akik ott állnak Sri Bhagavan mellett, és terjesztik ezt az áldást. Tehát akik felébredettek, és tele vannak szenvedéllyel az iránt, hogy segítsenek mások felébredésében is, azok válnak a fős sereg tagjaivá. Kérlek, ne gondold azt, hogy te nem tudsz kijönni Indiába! Ha igazán meg szeretnéd osztani a víziót, akkor biztosan képes leszel eljönni ide. Kérlek, értsd meg, hogy az Istenid számára semmi sem lehetetlen! Ha igazán szeretnél, ha ott a vágy, a szenvedély, akkor a saját Isteni Jelenléted kijuttat téged Indiába. Minden a te érdekedben lesz megtervezve. Az egyik itteni tolmács tapasztalását szeretném most megosztani veletek. Ő (hölgy) szeretett volna egy csoportot hozni az országából. Még 4 ember akart jönni, de nem kaptak vízumot. A hölgy imádkozott. Az országban lévő szabályok miatt a vízumot csak 15 nap múlva kaphatták volna meg. A hölgy az ima után azt mondta, hogy: oké, tudom a szabály, de azért hadd menjek. Imádkozott, aztán odament az emberhez, aki a reptéren dolgozott, és aki a vízumot intézte. A hivatalnok azt mondta a hölgynek: már öt napja beadtátok a kérelmet, és mivel szabadságra megyek, kiadom nektek a vízumot most. Tehát a vízumot elvileg 15 nap után kaphatta volna csak meg, ám végül megkapta 5 napon belül. Ha tizenöt napot vártak volna, akkor az már belenyúlt volna a tanfolyam első hetébe, a tanfolyam első hete ráment volna erre. Ez egy csoda. A másik szintén ugyanezzel a tolmáccsal történt. A saját headsetjeiket (fordításhoz használt adó-, és vevő készülékek) kellett magukkal hozni a folyamatra. A csomagok túlságosan nagyok voltak, és elvileg csak 20 kg. engedhető fel a gépre. A tolmács táskája a headsetekkel, mindennel együtt 50 kg volt. Vagyis 30 kg túlsúly volt, aminek díja 700 dollárba került volna. Bár a hölgynél volt ennyi pénz, mégis azt mondta a belső Bhagavanjának: Bhagavan, figyelj! Én csinálom a te munkádat. Az összes headset a te embereidnek kell - akik hozzád jönnek a

12 folyamatodra -, hogy fordíthassak nekik. És nézd meg, most velem akarnak megfizettetni 700 dollárt? A hölgy azt mondta: Miért nem csinálsz valamit, Bhagavan? A reptéren nem engednek be egy nagy hatalmas csomagot, ezért a csoport tagjai próbálták szétosztani több felé, több csomagba tenni a dolgokat. De bárhogy is próbálták, nem tudták a csoport tagjai ezt megoldani. Már eléggé késésben is voltak. Idegesek voltak. Aztán a reptéren a hivatalnok csak annyit mondott nekik: Na, menjetek! Egy dollárt sem kellett fizetniük! A hivatalnok sem igazán tudta, miért mondta ezt. A tolmács hölgy pedig még mindig nem akarja elhinni, hogy ezt a 30 kg-os túlsúlyt úgy tudta a gépre felvinni, hogy nem kellett érte fizetni. Tehát egy olyan csoda történt, hogy nem kellett semmit fizetnie. Tehát mit csinált a hölgy? Csak beszélt belül Bhagavannal, és végül a csoda megtörtént. Az első napon a hölgy odament a dasajihez, megölelte, és azt mondta, hogy a vízum csoda után történt egy másik csoda: a csomag-csoda. Az első volt a vízum csoda, a második pedig a túlsúlyos csomag-csoda. Miért mondtam el mindezt nektek? Azért, mert minden, ami számotokra felfoghatatlan, az megtörténik az Isteni Jelenlétetek által. Csak egyszerűen kapsz pénzt. Kérd meg, és meglátod. Kérjél pénzt, készülj, gyere ki Indiába, válj felébredetté, utána menj haza, és segíts másnak is felébredetté válni! Ha megvan benned a vágy, akkor gyere. Ha pedig van benned egy kicsike kétség, egy kicsike nem, akkor ne vegyél tudomást erről. És én is imádkozom értetek. Ilyen csodálatos áttörések történhetnek akkor, ha imádkoztok. Amint elmeséltem ezt, mindenki elveszett a saját gondolataiban. (Arra mondta mindezt a szerzetesnő, hogy a résztvevők nagyon nagy csöndben voltak, nem örültek a jó hír hallatán, semmit nem reagáltak arra, amit imént mondott Nithyaji). A résztvevők erre hangosan kuncognak. Azt hiszem, mindent elmeséltem nektek.

13 Még egy kérdés a szerzetesnőhöz: Namasthe dasaji! Az elmúlt alkalommal elindítottad azt a folyamatot, hogy imádkozzunk együtt azért, hogy kijussunk együtt Indiába. Én is elkezdtem imádkozni, a 7 nap letelt, és én mind a mai napig imádkozom. És azt hiszem, ez mindaddig így fog történni, amíg nem jutok ki. Ám egyelőre úgy tűnik, hogy erre a novemberi folyamatra nem jutok ki. Ezért az itthon maradók nevében szeretnék kérdezni. Az egyik kérdésem az, hogy mi, akik itthon maradunk: ha azt érezzük, hogy biztosan megtörtént velünk a felébredés, akkor bízhatunk-e ebben az érzésben, bízhatunk-e abban, hogy ha ott ez az érzés, akkor a felébredés megtörtént velünk? Ez az egyik kérdés. A másik kérdésem pedig az, hogy bármilyen szempontból van-e különbség a között, hogy valakinek Indiában beazonosítjátok a felébredését, vagy, ha az illető itthon válik felébredetté, és ez a beazonosítás nem történik meg? Köszönöm. Válasz az első kérdésre: Bízhatsz az érzésben, bízhatsz abban, hogy érzed, de ne mondd ezt másnak. Lehet, hogy ott van ez az érzés, de ne mondd még másoknak. Válasz a második kérdésre: Igen, van különbség. Ha valaki az elmélyítő folyamaton válik felébredetté, akkor az ő felébredettségének szintje sokkal magasabb, mintha valaki otthon, a saját országában, spontán módon válik felébredetté. Illetve, ha a felébredés otthon történik meg veled, akkor lehet, hogy számodra nem tiszta az, ami benned és veled történik. Mert nincs az a háttértudás ott. Lehet, hogy élvezed ezt a felébredés állapotát, de a kifejezése ennek, lehet, hogy nem annyira lehetséges. Azok, akik az elmélyítő folyamaton vesznek részt, különösen azok, akik ezen a különleges elmélyítő folyamaton: ők nagyon tisztán fogják tudni, hogy felébredettek. A másik dolog pedig az, hogy egy mélyebb megértésük lesz a saját felébredettségüket illetően. A harmadik dolog: a kifejeződése a felébredésüknek. És az a szint, amin felébredetté válnak, az sokkal magasabb lesz, mint azok esetében, akik otthon válnak felébredetté. Nagyon-nagyon látható lesz ez. Még egy dolog: november 14-e a hála napja. Aznap reggel, amikor felébredsz, meghívhatod a Jelenlétet, és elmondhatsz egy különleges

14 imát. És fejezd ki a háládat mindazért, amit eddig az életed során kaptál. És fogadj áldást, vegyél áldást a Sri Murthiból (AmmaBhagavan kép). Ez volt az utolsó, amit aznap Nithyaji nekünk mondott, nem volt több kérdés sem. Így a találkozót lezártuk: Nithyaji különlegest áldást küldött minden résztvevőnek, majd az eseményt a felébredettek deekshájával zártuk (mindenki kaphatott kézrátétes deekshát a felébredettektől).

Skype konferencia Nitya daszajivel.

Skype konferencia Nitya daszajivel. Egység Esték II. 2012. március 10. Budapest Skype konferencia Nitya daszajivel. Mónika: Namaste! Nithya: Namaste mindenkinek! Kezdhetjük a kérdéseket. Kérdés1. Az első kérdés a következő: Ki az Antaryamin

Részletesebben

Egység Hírlevél 45. szám

Egység Hírlevél 45. szám Egység Hírlevél 45. szám Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Sri Amma Janmadinája (születésnapja) alkalmából különleges meditáció lesz Sri Amma Bhagavannal augusztus 15-én, magyar idő szerint reggel

Részletesebben

Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal

Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Egység Hírlevél 41. szám Különleges meditáció Sri Amma Bhagavannal Sri Bhagavan születésnapja (Janmadina) alkalmából különleges meditáció lesz Sri AmmaBhagavannal március 7-én, indiai idő szerint délelőtt

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

http://www.onenessuniversity.org/index.php/webcasts/webcast-player

http://www.onenessuniversity.org/index.php/webcasts/webcast-player http://www.onenessuniversity.org/index.php/webcasts/webcast-player Bepillantás a bensőnkbe nkbe Általában az emberek úgy definiálják Istent, mint aki mindenütt jelen van, aki mindentudó, mindenható, és

Részletesebben

E D V I N Írta Korcsmáros András

E D V I N Írta Korcsmáros András E D V I N Írta Korcsmáros András A színen a Fiú, aki egy padon ül, majd előveszi a telefonját. Szia! Én vagy az, Dávid! Most hallasz? Nem? Na és most? Nagyszerű! Minden rendben. Nem, nincs baj. Éppen ebédszünetem

Részletesebben

A tudatosság és a fal

A tudatosság és a fal A tudatosság és a fal Valami nem stimmel a világgal: háborúk, szenvedések, önzés vesz körül bennünket, mikor Jézus azt mondja, hogy az Isten országa közöttetek van. (Lk 17,21) Hol van ez az ország Uram?

Részletesebben

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG)

MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) MIATYÁNK (..., HOGY SZÍVÜNKBEN IS ÉLJEN AZ IMÁDSÁG) Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy Igen? Kérlek, ne zavarj, imádkozom. De te megszólítottál! Én, Téged megszólítottalak? Biztos, hogy nem! Csak imádkozom:

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg!

Az anyagi függetlenség képlete. A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Az anyagi függetlenség képlete A legjobb kérdés: Miért kell, hogy SOK pénzed legyen? Egyáltalán... A sok pénz jó dolog? Vagy rossz? Vizsgáljuk meg! Mi a pénz? A pénz alapvetően ENERGIA. Igaz? Mi az energia?

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Bepillantás a bensőnkbe

Bepillantás a bensőnkbe Bepillantás a bensőnkbe Kérdés: Bhagavan, beszélnél a tehetetlenségről? Azt tapasztalom, hogy amikor a bhakti jógát végezzük, az elme azt mondja, hogy nincs semmi, amit az állapotom érdekében tehetek.

Részletesebben

El camino A zarándokút. 1. állomás

El camino A zarándokút. 1. állomás 1. állomás Ennek a zarándokútnak az alapjai nagyon sok régi katedrális falára fel van vésve, de nem úgy, mint egy labirintus, hanem mint egy egyszerű út. Nincsenek benne kijárat nélküli zsákutcák. Az emberek

Részletesebben

Bepillantás a bensőnkbe

Bepillantás a bensőnkbe Egység Hírlevél 47. szám Bepillantás a bensőnkbe Kérdés: Drága Bhagavan, hogyan lehetnék egy az Istenivel? Hogyan lehetne jobb kapcsolatom vele? Válasz: Mindaddig, amíg nincs nagyon jó kapcsolatod a szüleiddel

Részletesebben

ALAPTANÍTÁSOK. A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata

ALAPTANÍTÁSOK. A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata ALAPTANÍTÁSOK A Szent Szellem ajándékai Ihletettségi ajándékok 2. Nyelvek magyarázata 1Korinthus 14:27-29 Ha valaki nyelveken szól, kettı vagy legfeljebb három legyen, mégpedig egymás után; és egy magyarázza

Részletesebben

ció Sri Amma Bhagavannal

ció Sri Amma Bhagavannal Különleges meditáci ció Sri Amma Bhagavannal Az Egység, június 9-ét, a Kapcsolatok napjaként ünnepli. Június 9-e Sri Amma Bhagavan házassági évfordulója. Ezen a csodálatos alkalmon különleges meditáció

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség

HÁLA KOPOGTATÁS. 1. Egészség HÁLA KOPOGTATÁS 1. Egészség Annak ellenére, hogy nem vagyok annyira egészséges, mint szeretném, teljesen és mélységesen szeretem és elfogadom a testemet így is. Annak ellenére, hogy fizikailag nem vagyok

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

Az én-t az elme hozza létre. Az elme mindent elpusztít, amit megalkot. Ami van, az csak az Isteni.

Az én-t az elme hozza létre. Az elme mindent elpusztít, amit megalkot. Ami van, az csak az Isteni. EGYSÉG HÍRLEVÉL 40. szám Globális lis Felébredés: 2013.. január j 21. Kattints ide a legutóbbi hírekért a Globális Felébredésről! Bepillantás a bensőnkbe Kérdés: Sri Bhagavan, kérlek, segíts nekem az Én

Részletesebben

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos):

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): 4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): A kiutazásban ludas pasijainkról itt írunk, nem a szexben! Két külön dolog, ugyanis nekik nem sok közük volt a mi kinti életünkhöz,

Részletesebben

Feldmár András ÉLETUNALOM, ÉLETTÉR, ÉLETKEDV

Feldmár András ÉLETUNALOM, ÉLETTÉR, ÉLETKEDV Feldmár András ÉLETUNALOM, ÉLETTÉR, ÉLETKEDV A kötet gondozásában közremûködött a Feldmár Intézet. A Feldmár Intézet szellemi mûhely, amely a filozófia, az etika és az interperszonális fenomenológia eszközeivel

Részletesebben

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás

Szita Szilvia - www.magyarora.com 2004. II. Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás I Biztatás, bátorítás Beszédpanelek és mintadialógusok - Ne izgulj, menni / sikerülni fog! - Ne butáskodj, menni / sikerülni fog! - Ne hülyéskedj, menni / sikerülni fog! - Ne félj,

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

yymár meglévő csoport számára:

yymár meglévő csoport számára: 1. HÉT: FILIPPI 1,1 11 Tényleg Krisztushoz tartozom? Kezdjük a beszélgetést azzal, hogy feltesszük valamelyiket a következő kérdések közül a csoportnak: yykezdő csoport számára: Mi indított arra, hogy

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt

Petőcz András. Idegenek. Harminc perccel a háború előtt Petőcz András Idegenek Harminc perccel a háború előtt Peut-être à cause des ombres sur son visage, il avait l air de rire. (Camus) Megyünk anyámmal haza, a plébániára. Szeretek az anyámmal kézen fogva

Részletesebben

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része

Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Én Mária vagyok és el szeretném neked mesélni, hogyan lett a húsvét életemnek egy fontos része Kislányként sok álmom volt. Embereknek szerettem volna segíteni, különösen idős, magányos embereknek. Arrol

Részletesebben

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE

AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE AZ ÚJ CSALÁD MOZGALOM HÍRLEVELE 2. szám - 2014. december Kik az Új Családok? Sokan kérdezik tőlünk mostanában, hogy kik az Új Családok, mi jellemző rájuk, mit tesznek, hogyan élnek? Összegyűjtöttünk néhány

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

magát. Kisvártatva Vakarcs, a kutya is csatlakozott hozzájuk. Kedveskedve hol a Papa, hol meg az unoka lábaira fektette meleg tappancsait.

magát. Kisvártatva Vakarcs, a kutya is csatlakozott hozzájuk. Kedveskedve hol a Papa, hol meg az unoka lábaira fektette meleg tappancsait. Göncölszekér M ári szólt asszonyához Pista, te csak maradj az ágyban, próbálj meg aludni. Ez a szegény lánygyerek folyton köhög. Nem hagy téged aludni. Nem tudsz pihenni. Lehet, hogy a komámnak lesz igaza.

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html )

A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) A kellene átkalibrálása Patagónia, Dél-Amerika - 2012. január 26. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel11_patagonia2-12.html ) Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

Miért tanulod a nyelvtant?

Miért tanulod a nyelvtant? Szilágyi N. Sándor Mi kell a beszédhez? Miért tanulod a nyelvtant? Nyelvtani kiskalauz (Részletek a szerző Ne lógasd a nyelved hiába! c. kötetéből, Anyanyelvápolók Erdélyi Szövetsége, 2000) 2. rész Térjünk

Részletesebben

Indiai titkaim 5 - nagy kupac csomag

Indiai titkaim 5 - nagy kupac csomag 2010 szeptember 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Eljött a nagy nap. 1993. december 13-a, Luca napja. Indulás Indiába

Részletesebben

Mit keresitek az élőt a holtak között

Mit keresitek az élőt a holtak között Isten szeretete csodálatosan ragyogott Jézusból. - Olyan tisztán, hogy emberi életek változtak meg általa. - Akik találkoztak Jézussal, s engedték, hogy megérintse őket az Ő szeretete, azok elkezdtek vágyakozni

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek...

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... A pénz-érzelmekkel kapcsolatos, országosan egyedülálló felmérést kezdeményezte, készítette és a tanulmányt írta 2011 szeptemberében

Részletesebben

válni a helyzet. Kész csoda, hogy ilyen sokáig maradt. Alig ha nem arra az ideje indulni -érzésre várt, amely néhány évenként rendre a hatalmába

válni a helyzet. Kész csoda, hogy ilyen sokáig maradt. Alig ha nem arra az ideje indulni -érzésre várt, amely néhány évenként rendre a hatalmába 2. fejezet Huszonnégy órányi utazás után finoman szólva jólesett feküdnie. A háta hónapok, de talán régebb óta fájt maga sem igazán tudta, mióta. A Kongói Demokratikus Köztársaság Bukavu nevű településén

Részletesebben

(Kivonatok az Egység Egyetemen megtartott Sri Bhagavannal való darshanokból)

(Kivonatok az Egység Egyetemen megtartott Sri Bhagavannal való darshanokból) Bepillantás a bensőnkbe (Kivonatok az Egység Egyetemen megtartott Sri Bhagavannal való darshanokból) Kedves Bhagavan! Sok ember úgy véli, hogy a spiritualitás egyet jelent azzal, hogy le kell mondanunk

Részletesebben

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja

Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Írnod kell kislányom, erre születtél! Írnod kell kislányom, erre születtél! visszhangzik fülemben Édesanyám hangja Tudom Édes, írnom kellene, de bajban vagyok. Talán azt a témát kéne papírra vetnem, amit

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104

EFT Továbbképzés. Biztonságos-e megváltozni? 2011. szeptember 21. 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 EFT Továbbképzés 2011. szeptember 21. Biztonságos-e megváltozni? Human Harmony Életmód Stúdió info@humanharmony.hu 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. 6 www.humanharmony.hu Tel: 270-2281 Fax: 786-6104 Biztonságos-e

Részletesebben

Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24.

Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24. Caramel: Tûrnöm kell 2015. June 24. Nem lenne tanár, és azt is elmondja, miért nem. - Kipróbálná magát külföldön, de imád magyarul énekelni. - Interjú Molnár Ferenc Caramellel cigányságról, kirekesztésrõl,

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Egy TITOK az idegen nyelv tanulásával kapcsolatban Amire senki nem gondol Nagy Erika, 2014 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

1Móz 21,22-34 Ábrahám, Abimélek és a kút

1Móz 21,22-34 Ábrahám, Abimélek és a kút 1 1Móz 21,22-34 Ábrahám, Abimélek és a kút És lőn abban az időben, hogy Abimélek és Pikhól annak hadvezére megszólíták Ábrahámot mondván: Az Isten van te veled mindenben, a mit cselekszel. Mostan azért

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v az Országos Kisebbségi Bizottság 2008. december 16-án, kedden, 11 órakor az Oktatási és Kulturális Minisztérium (Budapest V. Szalay utca 10-14.) 610. számú tárgyalójában megtartott

Részletesebben

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt,

mondott, és nem kimondott gondolataival. Még senki sem tudta így elmondani ezeket, akár burkoltan is, bizony ezek a dalok gyakran kimondják azt, II. fejezet [...] Legyél az esernyőm, Óvj a széltől, és ha mégis elázom, Te legyél az égen a Nap, Te melegíts át, ha néha fázom! Én meg olyan leszek hozzád, mint a gazdájához a véreb Amikor először láttam

Részletesebben

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE Jegyzet Jim Sanders tanításából 2009. július 19. Köszönjük Úr Jézus az áldásokat, amivel megáldottál minket, a gyógyulásokat, amit adtál nekünk, valamint az üdvösséget. Köszönjük

Részletesebben

Csillag-csoport 10 parancsolata

Csillag-csoport 10 parancsolata Csillag-csoport 10 parancsolata 1. Nagyon jól érezd magad mindig, mert ilyen hely nem lesz több a világon. (Panka) 2. Próbálj meg normálisan viselkedni, hogy ne legyenek rád dühösek. (Vince) 3. Kitartóan

Részletesebben

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE

13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE 13 JÓ SZOKÁSOK KIFEJLESZTÉSE Mindegyikünknek kétféle szokásai vannak: jók és rosszak. A jó szokásaink közelebb visznek minket álmaink földjére, és a rosszak távolabb visznek álmaink földjétől. A jó szokások

Részletesebben

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS Magyar vagyok. Természetem komoly, Mint hegedűink első hangjai; Ajkamra fel-felröppen a mosoly, De nevetésem ritkán hallani. Ha az öröm legjobban festi képem: Magas kedvemben

Részletesebben

szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy nem? (Mk.12;14,) A Hang tanítványi közössége munkája.

szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy nem? (Mk.12;14,) A Hang tanítványi közössége munkája. szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy nem? (Mk.12;14,) A Hang tanítványi közössége munkája. 2011 1 Bokor-porta 2011.10.06. Márk, 12, 12-17. 12. és keresték, hogyan fogják meg de féltek a (nép) tömegtől,

Részletesebben

Újjászületés - Beleszületni Isten családjába

Újjászületés - Beleszületni Isten családjába Kenneth E. Hagin Nem az a fontos, hogy melyik gyülekezetbe tartozol, hanem az, hogy melyik családba. Jézus azt tanította, hogy az embernek újjá kell születnie. A következő állítások Jézus szájából származnak:

Részletesebben

IMÁDSÁG MINDENEK ELŐTT

IMÁDSÁG MINDENEK ELŐTT Újpest-Belsőváros 2004. 03. 14. Loránt Gábor IMÁDSÁG MINDENEK ELŐTT Alapige (textus): Neh 1 és Lk 11,1 Lectio: Neh 1 Lk 11,1: Történt egyszer, hogy valahol imádkozott, és mikor befejezte, így szólt hozzá

Részletesebben

Ők ugyanis a sérült gyerekük mellett óvodát működtetnek szintén sérült gyerekek részére.

Ők ugyanis a sérült gyerekük mellett óvodát működtetnek szintén sérült gyerekek részére. Idegesített, hogy nem tudják diagnosztizálni. Hát az orvostudomány nem tud semmit?" Egy család, amelynek tagjai megszakadnak a munkában, elviselik az elviselhetetlent, küzdenek a fogyatékkal, és közben

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 18. napján tartott falugyűlésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 18. napján tartott falugyűlésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. november hó 18. napján tartott falugyűlésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

Szelíd volt-e Jézus és szelídséget hirdetett-e?

Szelíd volt-e Jézus és szelídséget hirdetett-e? Szelíd volt-e Jézus és szelídséget hirdetett-e? Jézust szelídnek tartjuk. Ilyennek mutatja a házasságtörő asszonynak az esete. Meg akarják kövezni, de Jézus megmentette ettől. A keresztfán kéri az Atyát,

Részletesebben

REFORMÁCIÓ. Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország

REFORMÁCIÓ. Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország REFORMÁCIÓ Konferencia 2012 áprils 5-8. Konstanz, Németország Szolgál: Johannes Wöhr apostol info: www.nagykovetseg.com www.fegyvertar.com www.km-null.de Felhasználási feltételek: A blogon található tartalmak

Részletesebben

Az Úr az! Hol van a kutya? Az Úr az!

Az Úr az! Hol van a kutya? Az Úr az! Nézzétek el nekem ezt a képet, de valahogy a ma emberét úgy látom, hogy kezében tart egy okos eszközt, és az a mese kel életre, amikor a fiatalember vagy az a fiatal hölgy találkozik a békával. Ugye megvan

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet!

Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet! Kishegyi Nóra: de tudom, hogy van szeretet! Mivel sem az én szüleim, sem férjem szülei nem álltak olyan jól anyagilag, hogy támogatni tudtak volna új otthonunk megteremtésében, esküvőnk után vidékre kötöztünk

Részletesebben

A Cseppnyi Önbizalom kútja

A Cseppnyi Önbizalom kútja Bertóti Johanna A Cseppnyi Önbizalom kútja Szereplők: Fodor testvérek (kertészlegények) Bodor Magnólia, tündér Kuruzs Ló Utolsó Sárkány Kurta Farkú Malac Félénk Tigris 1 1. jelenet Kert. Csukott szirmú

Részletesebben

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 6. RÉSZ NOÉ ÉS AZ ÖZÖNVÍZ

Bata Mária BIBLIAÓRÁK 6. RÉSZ NOÉ ÉS AZ ÖZÖNVÍZ Bata Mária BIBLIAÓRÁK 6. RÉSZ NOÉ ÉS AZ ÖZÖNVÍZ 2. www.ujteremtes.hu Noé és az özönvíz Az emberek sokasodni kezdtek a föld színén, és leányaik születtek. Látták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy

Részletesebben

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely

Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK. Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak. Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Himmler Zsófia VARJÚFIVÉREK Népmese-dramatizációk gyermekbábcsoportoknak Himmler Zsófia Csemadok Művelődési Intézete, Dunaszerdahely Forrás: Gyurcsó István Alapítvány Füzetek 14., Dunaszerdahely, 1999

Részletesebben

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K!

KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! Gyakran Ismételt Kérdések a Vonzás Törvényéről 2010 KORÓDI SÁNDOR TITKOS GY.I.K! A kiadvány a tartalom módosítása nélkül, és a forrás pontos megjelölésével szabadon terjeszthető.

Részletesebben

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV ALAPÉRZELMEK MIMIKÁVAL: Mennyire ismered a nem verbális jeleket? (teszt) Tárgyalás, beszélgetés közben érdemes ezekre a jelekre is figyelnünk. Végezzétek el a tesztet, és értékeljétek ki az eredményt!

Részletesebben

Örömre ítélve. Már jön is egy hölgy, aki mint egy

Örömre ítélve. Már jön is egy hölgy, aki mint egy Örömre ítélve Fotók: Gál Efraim Ha a drog egy fallal körbezárt város, akkor ki engedélyezi vagy tiltja a kijárást? Vajon ha az embernek több száz kulcsa lenne az örömhöz, bárhova bezárhatnák? Nem tudom.

Részletesebben

A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet

A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet A célom az volt, hogy megszólítsam az egész politikai elitet (Népszava 2009. február 27.) Dobjuk félre a meglévő fogalmakat és határokat, mert nem működnek - mondja Kállai Ernő. A nemzeti és etnikai kisebbségi

Részletesebben

A gyógyíthatatlan gyógyulása

A gyógyíthatatlan gyógyulása Jeremiás és az Ige Lekció: Róm. 4.13-25 2008. nov. 23. Textus: Jer. 30.12-24 Gazdagrét A gyógyíthatatlan gyógyulása Jeremiásnak kezdettől fogva halált, pusztulást, összeomlást kellett hirdetnie Júdának.

Részletesebben

A szabad választás átkalibrálása Dallas, Texas - 2012. március 3. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel12_dallas.html )

A szabad választás átkalibrálása Dallas, Texas - 2012. március 3. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel12_dallas.html ) A szabad választás átkalibrálása Dallas, Texas - 2012. március 3. ( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel12_dallas.html ) Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól! A találkozásaink

Részletesebben

Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb.

Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb. Mennyire vagy NAGY? Pont ennyire: Amekkora korlátokat odateszel magadnak! Igaz? Annyira vagy nagy... Akkora a tered. A hatalmad. Az erőd. Stb. Oké. Játsszunk el ezzel kicsit! Lássuk csak. Hol vagy most?

Részletesebben

TÁRSULATI ÜLÉS jegyzőkönyv

TÁRSULATI ÜLÉS jegyzőkönyv TÁRSULATI ÜLÉS jegyzőkönyv Időpont: 2007. március 23. Helyszín: Csokonai Színház, Nagy Színházterem CSÁNYI JÁNOS BESZÉDE Tisztelettel köszöntöm a társulatot rendkívüli társulati ülésünkön. Külön köszöntöm

Részletesebben

2014. október - november hónap

2014. október - november hónap 2014. október - november hónap Téma: A Lélek gyümölcse 5. hét Szeretet 2014. szeptember 30., kedd Tapasztald meg Isten szeretetét Ige: Drágának tartalak, és becsesnek (Ézsaiás 43,4) Max Lucado: Értékes

Részletesebben

Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest!

Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest! Színbe hozunk! Találd meg magadban Te is az önkéntest! Szia! A Faipari Tudományos Alapítvány saját profiljába vágó önkéntes programot indított ZuzmóKa néven. Az egy éven át tartó rendezvénysorozat önkéntesek

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Gyarmati István nagykövet: Koszovó és az európai biztonságpolitika

Gyarmati István nagykövet: Koszovó és az európai biztonságpolitika Gyarmati István nagykövet: Koszovó és az európai biztonságpolitika (Az előadás 2007. december 14-én hangzott el az MTA Nemzeti Stratégiai Tanulmányok Programbizottsága és az Európa Intézet Budapest által

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 1-19/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y zőkönyv STB/KV-1/2011. STB/KV-2/2010-2014.)

J e g y zőkönyv STB/KV-1/2011. STB/KV-2/2010-2014.) STB/KV-1/2011. STB/KV-2/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottsága Az elmúlt nyolc év kormányzati visszaéléseit vizsgáló albizottságának 2011. június 21-én, kedden 9 órakor

Részletesebben

Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN

Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN 1 Újpest-Belsőváros 2008. 03. 02. Juhász Emília Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN Olvasandó (lectio): 2 Móz 13,1-10 Alapige (textus): 2 Móz 13,8-9 És mondd el fiaidnak azon a napon: Amiatt történik

Részletesebben

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem

Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem Gazdagrét 2012.02.12. Prédikáció Evangélium: Márk 1, 40-45. Kedves Testvéreim! Nem is olyan nagyon régen, talán 15-20 évvel ezelőtt, egyikünknek sem jelenthetett komolyabb problémát az, hogy megértesse

Részletesebben

www.crimsoncircle.com

www.crimsoncircle.com www.crimsoncircle.com Az Új Energiás Tanítók Globális Társasága A közvetítés elhangzott az Insights for the Soul rádió műsorában www.insightsforthesoul.com 2009 November 16-án Előadja Adamus Geoffrey Hoppe

Részletesebben

Test, mint Univerzum. 2013. október 7.

Test, mint Univerzum. 2013. október 7. Test, mint Univerzum 2013. október 7. Üdvözöllek benneteket! Mória vagyok. Egy olyan témát hoztam be nektek, ami a figyelmetek középpontjában van, de talán nem így. Bánjatok a testetekkel úgy, mint egy

Részletesebben

DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET

DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET DÖRNYEI KÁLMÁN: BANKI MESÉK 13-15. FEJEZET 13. Ha megnyerte, nehogy vigye! Egyre kevésbé tudok a küldetésemre koncentrálni. Lehet, hogy az illuzionista megsejtette, hogy a nyomában vagyok, és mindenféle

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az ikrek nevelése R.: - Önt talán azért is érdekli az ikerkutatás, az ikergyerekek világa és élete, mert Ön is egy iker, ikerpár egyik tagja. Önök egypetéjû ikrek, vagy kétpetéjû ikrek? Métneki Júlia,

Részletesebben

Ősi családi kör 2012

Ősi családi kör 2012 Ősi családi kör 2012 Egy ősember(őe) és egy ősasszony(őa) ülnek a tűz mellett és rágcsálnak egy-egy cupákot. ŐA: Jenő te nem fázol? Olyan huzatos ez a barlang. ŐE: Ne morogj! Örülj, hogy fedél van a fejed

Részletesebben

ISTEN IGAZI CSODÁJA. Pasarét, 2014. augusztus 10. (vasárnap) Horváth Géza. Lekció: 2Királyok 4,1-7

ISTEN IGAZI CSODÁJA. Pasarét, 2014. augusztus 10. (vasárnap) Horváth Géza. Lekció: 2Királyok 4,1-7 Pasarét, 2014. augusztus 10. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza ISTEN IGAZI CSODÁJA Lekció: 2Királyok 4,1-7 Alapige: 2Királyok 4,1-2 Egyszer egy prófétatanítvány felesége így kiáltott

Részletesebben

CSILLAGKÖZI BARANGOLÓ. Hogyan legyünk boldogok a Földön?

CSILLAGKÖZI BARANGOLÓ. Hogyan legyünk boldogok a Földön? CSILLAGKÖZI BARANGOLÓ Hogyan legyünk boldogok a Földön? Használati utasítás a földi létezéshez 2015. február 9. Üdvözöllek Benneteket! Népem nagyrabecsülését és tiszteletét hozom nektek. No, hogy vagytok

Részletesebben

JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET

JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET III. évfolyam 1. szám Január, Február, Március Örömöd teljes legyen Jézus Krisztusban! Ujjong Ujjong a szívem neked Istenem, mikor a Bibliát a kezembe veszem, s olvasni

Részletesebben