Sanshui. aroma SPA line

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Sanshui. aroma SPA line"

Átírás

1 Sanshui aroma SPA line

2 Az érzékek harmóniája Ázsiában a test saját energiáinak erősítésére évezredekkel korábban kifejlesztett egységes módszert alkalmaznak. Gyengéd és egységes módszerek által felélesztett és megújított ősi eredetű természetes erők. A Sanshui aroma Spa line tradicionális ázsiai gyógyítók által kidolgozott módszerek és az új aromaterápiás ismeretek kombinációja. Igy létrejött egy teljesen újszerű, fényűzőés exkluzív testápoló sorozat, melynek alapját a finoman összehangolt gyógynövény keverékek, ritka gyökerek, értékes virágok és exotikus gyümölcsök adják. A Sanshui aroma SPA line alapja a tisztán természetes, étherikus olajok keveréke a VITAROME. A speciális ceremónia keretében alkalmazott VITAROME pozitívan hat az érzékekre, elkényezteti a testet, a lelket és a szellemet, életre kelt és újra egyensúlyba hoz. Kellemes jóleső melegség, illatok, hangok, fények és teák oldják az energia blokádokat és a Sanshui kezelésbe beépített tradicionális, ázsiai masszázs technika a harmónia és megnyugvás mély érzését kelti. Az egész szervezet revitalizálódik és új életre kel. Ahhoz, hogy tovább tudj menni, először találd meg önmagad. Lao Tse

3 Az egyéni kezelések esszenciális energiái pozitívan befolyásolják az anyagcserét, az immunrendszert, a szellemi aktivitást, érzékelhető változások és a szervezet öngyógyítása és regenerációja természetes módon erősödik. Az energizáló kezelés kezdetén a vendég a kozmetikussal együtt kijelöli, melyik elem uralja a napi állapotát. Öt színanalizáló kártya alapján kiválasztja az aktuális hangulatnak megfelelő elemet. Három illatból választja ki azt, amelyik kellemesnek és jólesőnek mutatkozik. Egy diagnosztizáló tábla alapján meghatározható az eredmény, hogy melyik elemet kapcsoljuk a Sanshui kezeléshez. A megfelelő illatok, fények, zenei hangulat a tea fajtákkal kiegészítve a test és a lélek egyensúlyát erősítik. A Sanshui-kezelés együttesen minden érzékre hat a különféle síkokon: az elnyűtté vált testet, lelket, és idegeket életre kelti és egyensúlyba hozza. A Sanshui egy rövid szabadság a rohanó hétköznapokban és balzsam a stresszes léleknek. Mind az öt érzék elmerül egy csodálatos, természetes világban.

4 Tűz Erőtlennek, bágyadtnak, fáradtnak érzi magát? A tűz kezelés értékes energiát ajándékoz önnek, erőteljes erő és stimulált frissesség. A tűz elem a napot és mediterrán hangulatot szimbolizálja és a szervezet aktivitását erősíti. A tűz színe a vörös. A gondosan kiválogatott VITAROME kellemes illatos-meleget áraszt, stimulálja az érzékeket és kibontakoztatja a testet és a lelket. A citromfű felélénkít, frissít és fokozza a koncentrálóképességet. A gyömbér ösztönző és erősítő, a fahéj kreativitást fokozó és inspiráló hatású. A tűz kezelés a szoba tűz színű megvilágításával kezdődik. Lüktető vörös - élénkítő és erősítő - hatást gyakorol a vendég szerveire az egész kezelési ceremónia alatt. A háttérben lágy zene szól, amely a tűz elemet támogatja. Aki másokat elismer az egy tanult ember. Aki saját magát elismeri az nagyon okos. Lao Tse

5 A tűz melegséget, erőt, energiát és új életerőt ad. Egy újszerű peeling őrölt bambuszból - meleg olajjal összekeverve - előkészíti a testet a következő ápolásra. A méregtelenítéshez és az idegkilépési pontok stimulálására használt, olajban felmelegített masszázs eszköz az ázsiai gyógynövényekkel töltött vászon - pamacs a STAMPS, biztosítja az optimális energia áramlását. A teljes testmasszázs során szerecsendió, eukaliptusz és kakukkfű keverékéből készült esszenciális olajokkal kényeztetjük a testet. Felélénkít, méregtelenít, és frissít, a szellem és a lélek életre kel és aktívvá válik. A masszázs és az olaj hatására Endorphine hormon szabadul fel, mely a boldogság érzetet fokozza. A vitalizáló kezelés után a vendég rövid ideig még relaxál, mialatt az érzékek a mély koncentrációból lassan felélednek. A Sanshui kényeztető-program végén a kezelésnek megfelelő energia teát adunk. A gyömbérrel és citromfűvel kevert zöld tea stimulál és felmelegít. A vendég friss energiát és erős nyugalmat érez, amely hosszú ideig megmarad, köszönhetően ennek az intenzív kezelésnek.

6 Fém Fáradt, kedvetlen és nyomott hangulatban van? A fém elem feléleszt, életre kelt, energiát ad és életerőt kölcsönöz. A fém elem színe a sárga és a lemenő nap hangulatát valamint az őszt szimbolizálja, mely az érettség, a kiforrottság és a fejlődés időszaka. A világ apró örömei között a művészetet nem könnyű felismerni. Li-Thai-Phe A fém elem kezelés a környezet derűs, sárga színű megvilágításával kezdődik. Az elemhez tartozó zene könnyedséget és derültséget sugároz. A VITAROME grapefruittal, citrommal, vérnaranccsal és bazsalikommal jó kedvet áraszt. Ez egy frissítő gyümölcskoktél, mely egyensúlyba hozza a testet és a lelket, fokozza az életkedvet, az önbizalmat és a sejtregenerációt.

7 Egy újszerű peeling őrölt bambuszból - meleg olajjal összekeverve - előkészíti a testet a következő ápolásra. A méregtelenítéshez és az idegkilépési pontok stimulálására használt olajban felmelegített masszázs eszköz az ázsiai gyógynövényekkel töltött vászon - pamacs a STAMPS, biztosítja az optimális energia áramlását. A teljes testmasszázs során az erősítő hatású Cardamom felhasználásával készült esszenciális olaj keverékkel kényeztetjük a testet. Ez a kombináció pozitívan hat az emésztőrendszerre, alkalmazása során intenzív, aromás meleg járja át a testet. A rozmaring frissítő hatású és pezsdíti a lelket és az érzékeket. A kezelés hatására a vendég boldogságot érez és oldódik a feszültség. Könnyedség tölti el a testet és a lelket. A kezelés végén elfogyasztott vérnarancs és cardamom keverékéből készült tea feléleszti az érzékeket. Az egész szervezet életre kel, a fáradtság nyomtalanul eltűnik. A fém elem életerőt és hosszantartó frissességet ad.

8 Föld Kiegyensúlyozatlannak, ingerültnek érzi magát? A föld elem kezelés kiegyenlítő, stabilizáló és harmonizáló hatású. A test természetes helyreállító ereje a kezelés hatására növekszik. A föld elem színe a barna, mely a nyárutót reprezentálja és az érzelmi központra hat. Ennél a kezelésnél alkalmazott VITAROM szantálfával és ylang-ylanggal energizáló hatású. A levertség és a görcsösség feloldóik. A kinyílt növények érzéki és inspiráló kellemes illata mély elégedettséget boldogságot és kiegyensúlyzottságot áraszt. A föld-kezelés a szoba nyugtató, barna színű megvilágításával kezdődik. Hatására a vendég gyorsan jól és feszültségmentesnek érzi magát. A kísérő zene a tökéletes hangulatot támogatja. Minden lépés, amit megteszünk egy hideg fuvallatot hoz, ami a testünket és a lelkünket felfrissíti. Thich Nhat Hanh

9 A föld harmonikussá, kiegyensúlyozottá tesz és fokozza az ellenállóerőt. Egy újszerű peeling őrölt bambuszból - meleg olajjal összekeverve - előkészíti a testet a következő ápolásra. A méregtelenítéshez és az idegkilépési pontok stimulálására használt olajban felmelegített masszázs eszköz az ázsiai gyógynövényekkel töltött vászon pamacs a STAMPS, biztosítja az optimális energia áramlását. A teljes testmasszázs citronellával és írisszel gazdagított esszenciális olaj keverékkel aktiváló hatású és a fanyar növényi esszencia közvetlenül a test energia központjában fejti ki a hatását. A kezelés végén elfogyasztott zöld tea nagy koncentrációjú szantálfa és írisz virág kivonattal felold. A kezelés kiegyensúlyozó, harmonizáló, stabilizáló és erősítő hatású. A szervezet védekező ereje, a vitalitás és egészség érzése fokozódik.

10 Fa A stressz felőrli a hétköznapjait, elfogy az energiája? Elégedetlen, mert úgy érzi nem értik meg, és egy helyben topog? A fa SANSHUI kezelés állandóságot, nyugalmat és üdítő energiát biztosít. A fa színe a zöld és a tavaszt jelképezi, a felemelkedés és a megújulás szimbóluma. A fa kezelés a környezet zöld színű megvilágításával kezdődik, ez a fény vidám frissességről gondoskodik. A tavasz fuvallata burkolja be testét: a zörejek éledése és az új élet lehelete mélyen a tudatalattira hat. Hallgasd a csendet a zajok között: ez a természet igazi zenéje. Kínai közmondás A speciális VITAROM - melyben a narancs-, a rózsavirág és a mimóza dominál - hatására a szobát a kezelés alatt kellemes virág illat járja át, mely a kiegyensúlyozottság, optimizmus és a vidámság érzését fokozza.

11 Egy újszerű peeling őrölt bambuszból - meleg olajjal összekeverve - előkészíti a testet a következő ápolásra. A méregtelenítéshez és az idegkilépési pontok stimulálására használt olajban felmelegített masszázs eszköz az ázsiai gyógynövényekkel töltött vászon - pamacs a STAMPS, biztosítja az optimális energia áramlását. A masszázshoz alkalmazott rózsából, narancsvirágból és mimózából készült esszenciális olaj nyugtatja a lelket, békét és harmóniát ajándékoz. A felhasznált édeskömény görcsoldó és hatására harmonikus könnyedség járja át a testet. A masszázs táplálja a bőrt és a hatóanyagokat koncentráltan eljuttatja oda, ahol a testnek szüksége van rá. A kezelést rózsával és narancsvirággal kevert zöld tea fogyasztásával zárjuk. Az üdítő energia átjárja a nyugodt és harmonikus testet. A szellem és a lélek megnyugszik, a feszültség feloldódik. A fa energiát ad, megújítja és harmonizálja a testet és a lelket.

12 Víz Szüntelenül elégedetlen, nyugtalan és úgy érzi, hogy ebből az állapotból nincs kiút? A víz elem ellazít és megnyugtat. A kezelés hatására elégedetté és oldottá válik. A víz elem színe a kék, mely a telet és az északi tájak hangulatát szimbolizálja. A víz az életerő és az energia forrása. A víz kezelés kezdetén a környezetet a pozitív energiát sugározó mélykék színnel világítjuk meg. A megfelelő zene a folyó elven hangzása által ellazít és megnyugtat. A kezeléshez alkalmazott jázminból, tárkonyból és neroliból készült esszenciális olaj a VITAROM a testre, a lélekre és az idegekre egyaránt jótékonyan hat. A test és a lélek erősödik, csökken a stressz és a feszültség. A kellemes illattól ellazulva olyan érzés keríti hatalmába, mintha egy felhőn ülve lebegne. Csak egy nyugodt tóban tükröződik vissza a csillagok fénye. Kínai bölcsesség

13 Egy újszerű peeling őrölt bambuszból - meleg olajjal összekeverve - előkészíti a testet a következő ápolásra. A méregtelenítéshez és az idegkilépési pontok stimulálására használt olajban felmelegített masszázs eszköz az ázsiai gyógynövényekkel töltött vászon - pamacs a STAMPS, biztosítja az optimális energia áramlását. A bergamottot, kamillát és ánizst tartalmazó esszenciális olajjal végzett testmasszázs felélénkít és javítja a hangulatot. A víz elégedettséget, életerőt, nyugalmat és biztonságérzetet biztosít. A manuális masszázs, az energizáló olaj és a vitalizáló esszenciák együttes alkalmazása oldja a test és a lélek feszültségét. A befejezésként kínált zöld tea jázminnal és ánizzsal nyugtató és lazító hatású. Relaxál, oldja a feszültséget a vendég megerősödik, a SANSHUI víz kezelés csodálatos belső nyugalma és higgadtsága járja át a testet. Az intenzív kényeztető ápolás hatására a test, a lélek és a szellem szárnyra kel.

14 Sanshui termékek Kabin készítmények: Elektromos aroma kocka 5 elem szobai illatok 5 elem teák 5 elem CD-k Diagnosztizáló korong Gyógynövény masszírozó - STAMP Szamovár Bambus peeling Bázis olaj a peelinghez és a STAMP-hoz Masszázs olaj 5 elem masszázs VITAROME-ok 5 elem színanalizáló kártyák 5 elem analizáló illatok illatminta tartó illatminta Otthoni készítmények Elektromos aroma kocka 5 elem szobai illatok 5 elem teák 5 elem CD-k 5 elem test aroma gélek fürdô - tea tasakok A nyugalom egyensúlyt és könnyedséget ad, az egyensúly és a könnyedség belső békét és lelki nyugalmat. Tschuang-Tse

15 1051 Budapest, Arany jános u. 9. (65-ös csengő) Tel.: , 06/

16 Sanshui aroma SPA line

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal

Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal MARKETING ANYAG Aromaterápiás Kezelés Esszenciális Olajokkal ELÉRHETŐ: 2011 április Aromatic Arc Börápolás Börállapot helyreállítása esszenciális olajokkal A nök naponta néznek szembe stresszes, hosszú

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait.

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait. Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, melyeknek a népszerűsége a világ számos országában fokozódik. Ennek oka részben abban keresendő, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT Egyszerre van itt jelen a nyugalom és a mozgás, a csend és a társasági élet, a fiatalosan vidám és a klasszikus, a modern és az angolosan konzervatív.

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés HÉTFŐ HOLD A folyékony elemekre hat, és azt várja, hogy a vasárnapi gondolatokat átgondoljuk és nyugodtan megfontoljuk. Ilyen nyugodt és harmonikus

Részletesebben

NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK

NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK Nectar Jeges Teák Nectar Life Antisters Gyümölcslevek ANTI-STRESSZ GYÜMÖLCSLEVEK A LEGJOBB SZÖVETSÉGESEK A STRESSZ ÉS A NYOMÁS ELLENI

Részletesebben

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 03. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Az illóolajok növényi részek természetes kivonatai. Sajtolással, lepárlással,

Részletesebben

KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK

KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK Karácsonyfa alakú, üveg gyertyatartó tea mécsessel. A741106 05 515Ft/db+Áfa "Delicius" gyertya szett A791492 602Ft/db+Áfa "Shiva" illatos gyertya,

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Teával a hurkák ellen

Teával a hurkák ellen Teával a hurkák ellen A fűszeres, illatos teakeverékek csökkentik az étvágyat, felpörgetik az anyagcserét és méregtelenítenek A tea fogyasztásától a kötőszövetek is feszesebbé válnak, a bőr tisztább és

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA

NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA ÚJ REGISZTRÁLT TAGOKNAK SZÓLÓ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 2019/C6-8 katalógus-időszak Érvényes: 2019. április 9-től 2019. június 10-ig. 1Regisztrálj törzsvásárlóként

Részletesebben

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK.

A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. A SZÉKES MASSZÍROZÁS SZAKÉRTŐI VAGYUNK. SZOLGÁLTATÁSAINK Irodai masszázs GYORS. KÖNNYŰ. HATÉKONY. A Massage Company irodai székes masszázsa egy különleges hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs, amely alig

Részletesebben

Fedezze fel az AMWAY illatait!

Fedezze fel az AMWAY illatait! Fedezze fel az AMWAY illatait! WISTFUL - Minden napnak megvan a maga pezsgése Felpezsdítő és elragadó nőiesség A szabadság pezsdítő ereje Felpezsdítő és felfrissítő hangulat WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Illatanyag és aroma nettó eladási árak Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár HUF HUF HUF HUF HUF HUF HUF

Illatanyag és aroma nettó eladási árak Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár HUF HUF HUF HUF HUF HUF HUF szám Szauna illatok Gyümölcsös narancs 1450- Ceylon Mango 3 747 6 935 9 885 13 153 35 553 57 155 109 926 1446- Mauritius papaya 3 747 6 935 9 885 13 153 35 553 57 155 109 926 1458- Tutti-Frutti 3 747 6

Részletesebben

AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA

AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA AZ EGYÉNISÉG SZÉPSÉGE ÉS ELEGANCIÁJA A természet és a tudomány legyőzhetetlen párosa Az Isabelle Lancray egy exluzív kozmetikai márka, mely több mint 65 éve fogalom a luxus kategóriájú bőrápolásban. Ötvözi

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével

SPA MENÜ. (A kezelésekhez használt professzionális Kulrand és Ahava termékek megvásárolhatók a wellness recepción.) a természet erejével Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos, hogy

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek

11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek 11. 1. Italok 11. 2. Higiéniai termékek Konyha és üzemeltetés 11 Konyhai és üzemeltetési KiegészítőK I Italok Ásványvíz TheodóRa frissítő, kellemes ízű, természetes ásványvíz Üdítő coca-cola, FaNTa frissítő,

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

A Középpont Feng Shui titkai...

A Középpont Feng Shui titkai... A Középpont Feng Shui titkai... Az igaz ember nem szolgája időnek, helynek, hanem ő maga a dolgok középpontja. (Emerson) Keresd meg lakásod középpontját! Amit ott találsz, tükrözi életed energiáinak képét,

Részletesebben

FLAVIN7 termékek az egészség érdekében

FLAVIN7 termékek az egészség érdekében FLAVIN7 termékek az egészség érdekében FLAVIN7 Szervezetünk egészséges működéséhez szükséges anyagok, melyeket élelmiszerek, táplálék kiegészítők, vitamin készítmények révén kaphatja meg a testünk. Ha

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

Az Önművelés, Tudás Feng Shui titkai...

Az Önművelés, Tudás Feng Shui titkai... Az Önművelés, Tudás Feng Shui titkai... Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat. Az embert nem a születés, a földi rang avatja előkelővé, hanem

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

NATÚRGYANTÁK. Az első 100%-ban természetes minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal

NATÚRGYANTÁK. Az első 100%-ban természetes minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal NATÚRGYANTÁK HIDEGGYANTA SZŐRTELENÍTŐ CSÍKOK Hideggyanta szőrtelenítő csík testre bio méhviasszal és bio Aloe verával Az első 100%-ban természetes, minősített, hipoallergén bio hideggyanta, azonnal használható

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Közzétette: (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Közzétette:  (https://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Az illóolajokról szóló cikkünk második részében az olajak használati módjait vesszük

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA AZ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK SEGÍTSÉGÉVEL

IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA AZ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK SEGÍTSÉGÉVEL IMMUNRENDSZER TÁMOGATÁSA AZ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJOK SEGÍTSÉGÉVEL Kevi Andrea 2018.11.12. Mit tehetünk magunkért? Az egészséges immunrendszer alapkövei: Higiénia Testmozgás Tudatos táplálkozás Pihenés,

Részletesebben

WellStar International Az új piacvezető!

WellStar International Az új piacvezető! WellStar International Az új piacvezető! A legsikeresebb induló network 2004-ben! Dr. KeywanGrashoff WellStar Cégalapító Székhely: Potsdamer Platz, Berlin A. Bazooband G.M.Európa Ch.Wiesner Network President

Részletesebben

MARKETING PRESENTATION

MARKETING PRESENTATION MARKETING PRESENTATION BIOXYGEN ARCTISZTÍTÓ HAB SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: RAGYOGÁS Elérhető: 2012 július 1 BŐRTISZTÍTÁS: NÉLKÜLÖZHETETLEN SZÉPSÉGÁPOLÁSI LÉPÉS A bőrtisztítás hatása: Belső szennyeződésekre. Faggyúmirigyek

Részletesebben

2.7.2.A hét színkontraszt

2.7.2.A hét színkontraszt 2.7.2.A hét színkontraszt Kontrasztról akkor beszélünk, ha két összehasonlítandó színhatás között szembeszökő különbségek, vagy intervallumok állapíthatók meg. Érzékszerveink, csak összehasonlítás útján

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

A masszázsról Indiából Egyiptomban, Kínában és az ókori görögöknél Magyarországon modern tudományos svéd masszázs svéd masszázs

A masszázsról Indiából Egyiptomban, Kínában és az ókori görögöknél Magyarországon modern tudományos svéd masszázs svéd masszázs A masszázsról A masszázs egyike az egyik legősibb fizioterápiás gyógymódoknak. Olyan tevékenység, amelyet valamilyen fizikai fájdalom hatására mindenki ösztönösen alkalmaz. A masszázs az érintésen keresztül

Részletesebben

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD

DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD DR OBERKAMP MÁRIA AZ AYURVÉDA ÉLETMÓD Ayurvéda = Az Élet Bölcsessége Az Ayurvéda célja Az ayurvéda célja, hogy helyreállítsa az élet egyensúlyát a tökéletes elme, test működés és viselkedés révén; Az ayurvéda

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű!

M E G O L D Ó L A P. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Korlátozott terjesztésű! Nemzeti Erőforrás Minisztérium Korlátozott terjesztésű! Érvényességi idő: az írásbeli vizsga befejezésének időpontjáig A minősítő neve: Vízvári László A minősítő beosztása: főigazgató M E G O L D Ó L A

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Kristálysólámpa és Sótégla hatása az emberi szervezetre

Kristálysólámpa és Sótégla hatása az emberi szervezetre Kristálysólámpa és Sótégla hatása az emberi szervezetre Elgondolkozott már azon, hogy miért ajánlják az orvosok légúti- és bőr megbetegedéseknél a tengeri levegőt? Miért hat egészségünkre és közérzetünkre

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

S Z Í N E S JÁ T É K

S Z Í N E S JÁ T É K S Z Í N E S JÁ T É K 3 10 éves gyermekeknek Láttál már SZIVÁRVÁNYT? Ugye milyen szép? Hogyan keletkezik a szivárvány? Süt a nap és esik az eső, vagy eláll az eső és kisüt a nap. A levegőben sok a vízcsepp.

Részletesebben

ILLÓOLAJ Kiszerelés Fogyasztói ár

ILLÓOLAJ Kiszerelés Fogyasztói ár ILLÓOLAJ Kiszerelés Fogyasztói ár BIO Bergamott 5ml 2100 (Citrus bergamia) 10ml 2990 BIO Borsmenta 5ml 1490 (Mentha piperita) 10ml 2200 BIO Citrom 5ml 1290 (Citrus limonum) 10ml 1990 BIO Citromos eukaliptusz

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

J in és Jang a kertben S eng Chi a kertben M érgező nyilat a kertben F eng shui tippek, azaz Jin és Jang megvalósulása a kertben

J in és Jang a kertben S eng Chi a kertben M érgező nyilat a kertben F eng shui tippek, azaz Jin és Jang megvalósulása a kertben J in és Jang a kertben S eng Chi a kertben M érgező nyilat a kertben F eng shui tippek, azaz Jin és Jang megvalósulása a kertben 1 / 7 Az ember és a környezet egyensúlyának megteremtésére törekszik a Feng

Részletesebben

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ Wellness Spa 2009 ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével. Arckezelés MiniSpa

Részletesebben

ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM

ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM Koós Viki (2011) - Minden jog fenntartva 1. oldal 2. NAP A nap mottója: TÖKÉLETES VAGY! Az, hogy milyennek látjuk magunkat, a körülöttünk élők kimondott, vagy kimondatlan

Részletesebben

zentesiszilvi Intimlandia Va l e n ti n A SZERELMESEK ÉS A SZERELEM ÜNNEPÉNEK KATALÓGUSA VALENTIN NAPRA ÉS MINDEN SZERELMES NAPRA

zentesiszilvi Intimlandia Va l e n ti n A SZERELMESEK ÉS A SZERELEM ÜNNEPÉNEK KATALÓGUSA VALENTIN NAPRA ÉS MINDEN SZERELMES NAPRA zentesiszilvi I N T I M I T Á S M Ű V É S Z Va l e n ti n A SZERELMESEK ÉS A SZERELEM ÜNNEPÉNEK KATALÓGUSA VALENTIN NAPRA ÉS MINDEN SZERELMES NAPRA Köszöntelek Intimlandiában, a beteljesült gyönyör országában!

Részletesebben

Szín Szín Hullámhossz (nm) Rezgésszám(billió)

Szín Szín Hullámhossz (nm) Rezgésszám(billió) Színek Németh Gábor Szín Elektromágneses rezgések Szín Hullámhossz (nm) Rezgésszám(billió) Vörös 800-650 400-470 Narancs 640-590 470-520 Sárga 580-550 520-590 Zöld 530-490 590-650 Színek esztétikája Érzéki-optikai

Részletesebben

H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k. A pihenés. oázisa.

H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k. A pihenés. oázisa. H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k A pihenés oázisa Az Ön új kedvenc kikapcsolódása softub HidromAsszázs medencék A SOFTUB medencék azért készültek, hogy Önnek gondtalan pihenést biztosítsanak,

Részletesebben

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok Természetes olajok, teák és növények Gógymódok Figyelem! A felsorolt termékek és alkalmazási módok nem mindenkinél, és nem minden esetben hoznak eredményes változást. Ebben az esetben próbálkozzunk vagy

Részletesebben

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig Argentin Steak Gascogne Steak Pecsenye-grillsteak Pecsenye-grillsteak sómentes Steak Steakbors egész Steakbors roppantott Schweizersteak dekor Szuper GrillCsirke Szuper GrillSertés Fűszerkeverékek gasztro

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

YERBA MATE TEA. A yerba mate 100%-ban természetes, az elkészítése során nem részesül semmilyen vegyszeres kezelésben.

YERBA MATE TEA. A yerba mate 100%-ban természetes, az elkészítése során nem részesül semmilyen vegyszeres kezelésben. YERBA MATE TEA A yerba mate (Ilex Paraguariensis) Dél-Amerika egyes szubtrópusi régióiban őshonos, vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és antioxidánsokban rendkívül gazdag növény. Magas antioxidáns

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

SPA MENÜ a természet erejével

SPA MENÜ a természet erejével Beauty & Spa részlegünkön kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást. Számunkra fontos,

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

Rózsa katalógus Tearózsa hibridek tel

Rózsa katalógus Tearózsa hibridek   tel Rózsa katalógus 2013. Tearózsa hibridek www.rozsa.kereskedes.eu tel. +36 70 311-6255 www.rozsa.kereskedes.eu rozsa@kereskedes.eu Tearózsa hibridek www.rozsa.kereskedes.eu tel.: +36 70 311-6255 Tearózsa

Részletesebben

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed!

Experience hotel service. Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! 1 Az élményturizmus lényegében ezt jelenti legyen élményekkel teli a pihenésed! Mi az az élményturizmus? Nyaralni, túrázni, utazni mindenki másképp szokott. Van, aki spontán indul el, van, aki alaposan

Részletesebben

Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK)

Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK) Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK) ILLATVARÁZS Fedezze fel az érzékek világát Kiszerelés: 15 ml A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE A modern életstílus gyakorta ellehetetleníti azt a becses kapcsolatot, ami a világhoz

Részletesebben

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság

KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT. A szépség nem más, mint magabiztosság A szépség nem más, mint magabiztosság KOZMETIKA NYITVA TARTÁS KEDD, CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT KŐVÁRI JUDIT KOZMETIKUSNÁL 30/656-6563 Szépüljön kedvenc wellness központjában csúcsminőségű biotechnológiai összetevők

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

Beauty & Wellness árlista

Beauty & Wellness árlista Ajándékozzon Párjának wellness kezeléseket! Utalványaink igény szerint összeállíthatóak és megvásárolhatóak! Beauty & Wellness árlista Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Stand: 2010. 12. 05. HHHH superior

Részletesebben

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják.

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. AJÁNLAT! I feel cool Hűsítő Lábápoló Zselé Hűsíti, frissíti a fáradt lábakat. 100 ml 632 6 p 1.650, csak 1.120, LR Health & Beauty Systems Kft. H-1087 Budapest Kerepesi út 27/A Levelezési cím: 1439 Bp.,

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben