H I R D E T M É N Y A TISZÁNTÚLI ELSİ HITELSZÖVETKEZET BETÉT-, HITELTIPUSAI ÉS CÉLRÉSZJEGYEI KAMATOZÁSI FELTÉTELEIRİL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "H I R D E T M É N Y A TISZÁNTÚLI ELSİ HITELSZÖVETKEZET BETÉT-, HITELTIPUSAI ÉS CÉLRÉSZJEGYEI KAMATOZÁSI FELTÉTELEIRİL"

Átírás

1 Debrecen, Simonyi út 20. Cégjegyzékszám: Adószám: H I R D E T M É N Y A TISZÁNTÚLI ELSİ HITELSZÖVETKEZET BETÉT-, HITELTIPUSAI ÉS CÉLRÉSZJEGYEI KAMATOZÁSI FELTÉTELEIRİL É r v é n y e s : augusztus 1 jétıl (Jegybanki alapkamat július 28-tól: 8,50 %.) A/ B E T É T T Í P U S O K I. TERMÉSZETES SZEMÉLY TAGOK SZÁMÁRA BIZTOSÍTOTT BETÉTI KONSTRUKCIÓK 1./ T a k a r é k b e t é t A természetes személy tagok betételhelyezési lehetısége takarékbetét szerzıdés alapján éven belüli, illetve éven túli lejáratra. (Bankszámlával nem rendelkezı ügyfelek esetében.) a./ Lekötési idı nélkül: Éves (változó) kamatláb mértéke: 4,00 % (EBKM: 4,05 %) b./ Az éven belüli lejáratra lekötött betét után - a lekötési idı függvényében - eltérı mértékő kamat jár. Lekötési lehetıségek: 1, 2, 3, 6, 9, 12 hó. Kamatfeltételek : Lekötési idı Éves (fix) kamat (EBKM) 1 hónap 5,50 % ( 5,65 %) 2 hónap 6,00 % ( 6,21 %) 3 hónap 8,00 % ( 8,15 %) 6 hónap 8,50 % ( 8,60 %) 9 hónap 8,50 % ( 8,65 %) 12 hónap 9,25 % ( 9,30 %) A lekötési idı lejártát követıen a betételhelyezı rendelkezéséig, ill. a betét és kamata kifizetéséig a betét után évi 1 % kamatot fizet a hitelszövetkezet. Kamat a lekötési idı elıtti felmondás esetén: évi 4,0 % ; c./ Prémium plusz t a k a r é k b e t é t Futamidı: másfél év, azaz 18 hónap (540 nap) Éves (fix) kamatláb mértéke: 10,25 % (EBKM: 10,45 %/év) (A kamatláb mértéke a futamidı alatt nem változik.) (Kamat 1 millió forintra vetítve a futamidı végén: Ft) Kamat mértéke lekötési idı elıtti felmondás esetén: évi 4,0 % a megszolgált futamidıre.

2 - 2-2./ Lakossági bankszámlabetét A bankszámlatulajdonos részére a le nem kötött összeg után a bankszámla napi átlagos állományára vetítve évi 0,5 % kamatot fizeti a hitelszövetkezet. A bankszámlatulajdonos természetes személy részére a pénzforgalmi bankszámla egyenlegébıl lekötött összeg után kamatot fizeti a hitelszövetkezet. Éven belüli lejáratra lekötött takarékbetét után - a lekötési idı függvényében - eltérı mértékő kamat jár. Lekötési lehetıségek: 1, 2, 3, 6, 9, 12 hó. Kamatfeltételek : Lekötési idı Éves (fix) kamat (EBKM) 1 hónap 5,50 % ( 5,65 %) 2 hónap 6,00 % ( 6,21 %) 3 hónap 8,00 % ( 8,15 %) 6 hónap 8,50 % ( 8,60 %) 9 hónap 8,50 % ( 8,65 %) 12 hónap 9,25 % ( 9,30 %) A Betéttulajdonos a lekötött takarékbetétrıl rendelkezhet oly módon is, hogy - a tıke és kamatösszeg lejáratkor visszavezetésre kerül a bankszámlára; - a tıke és kamat ismételten lekötésre kerül (azonos futamidıre) (ez esetben meg kell adni az újrakötések számát) - a tıke ismételten lekötésre kerül (azonos futamidıre) (ez esetben meg kell adni az újrakötések számát), míg a kamat a bankszámlán kerül jóváírásra). A folyamatos elhelyezéssel nyitott takarékbetét esetén a fordulónapon (lejáratkor) érvényes Hirdetmény szerinti betéti kamatmértékkel kamatozik tovább a lekötött betét. Kamat a lekötési idı elıtti felmondás esetén: évi 4,0 %. Az éven túli lejáratra elhelyezett betét, az óvadékként elhelyezett betét, illetve a nagybetét utáni kamat külön megállapodás alapján kerül meghatározásra. A természetes személyek által elhelyezett betétek kamata után a mindenkor hatályos adótörvényekben meghatározott mértékő kamatadót (jelenleg 20 %) kell fizetni. II. JOGI SZEMÉLYEK, JOGI SZEMÉLYISÉGGEL NEM RENDELKEZİ TÁRSASÁGOK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK BETÉT- ELHELYEZÉSI LEHETİSÉGE 1./ B a n k s z á m l a b e t é t A bankszámlatulajdonos részére a le nem kötött összeg után a bankszámla napi átlagos állományára vetítve évi 0,5 % kamatot fizeti a hitelszövetkezet. (Egyéb feltételek a Bankszámlaszerzıdésben, illetve Üzletszabályzatban.) A bankszámlatulajdonos a számláján lévı le nem kötött pénzeszközeit betétszerzıdés alapján lekötheti. A hitelszövetkezet a betétszerzıdés alapján lekötött pénzeszközök után a lekötési idı és egyéb feltételek függvényében eltérı mértékő kamatot fizet.

3 - 3 - Lekötési lehetıségek: 7 naptól 1 évig terjedıen. Kamatfeltételek: Lekötési idı Éves kamatláb ( EBKM ) 7-14 nap 5,00 % ( 5,15 %) nap 5,25 % ( 5,30 %) 1 hónap 5,50 % ( 5,65 %) 2 hónap 6,00 % ( 6,21 %) 3 hónap 8,00 % ( 8,15 %) 6 hónap 8,50 % ( 8,60 %) 9 hónap 8,50 % ( 8,65 %) 12 hónap 9,25 % ( 9,30 %) A bankszámlával rendelkezı Betéttulajdonos a lekötött betétrıl rendelkezhet oly módon is, hogy - a tıke és kamatösszeg lejáratkor visszavezetésre kerül a bankszámlára; - a tıke és kamat ismételten lekötésre kerül (azonos futamidıre) (ez esetben meg kell adni az újrakötések számát) - a tıke ismételten lekötésre kerül (azonos futamidıre) (ez esetben meg kell adni az újrakötések számát), míg a kamat a bankszámlán kerül jóváírásra). A folyamatos elhelyezéssel nyitott betét esetén a fordulónapon (lejáratkor) érvényes Hirdetmény szerinti betéti kamatmértékkel kamatozik tovább a lekötött betét. A lekötési idı letelte elıtt felmondott betét esetén a hitelszövetkezet csökkentett mértékő kamatot fizet, melynek mértéke évi 4 %. Az éven túli lejáratra elhelyezett betét, az óvadékként elhelyezett betét, illetve a nagybetét utáni kamat külön megállapodás alapján kerül meghatározásra. B/ H I T E L T Í P U S O K, D Í J A K É S J U T A L É K O K 1. ÉVEN BELÜLI ( ESETI RÖVIDLEJÁRATÚ ) H I T E L A hitelszövetkezet elsısorban éven belüli rövidlejáratú, termelést finanszírozó hitelt folyósít. Hitel folyósítására kizárólag hitelszövetkezetnél vezetett pénzforgalmi bankszámlán keresztül kerülhet sor. Az irányadó kamatlábak: Futamidı Éves kamatláb 1 12 hónap 11,00-19,00 % 2. LAKOSSÁGI KÖLCSÖN, ÉVEN TÚLI LEJÁRATÚ HITEL, FAKTOR A hitelszövetkezet a rendelkezésére álló források függvényében folyósít lakossági kölcsönt, ingatlanfedezet mellett nyújtott jelzáloghitelt, folyószámlahitelt, követelést megelılegezı hitelt, valamint éven túli lejáratú (fejlesztési-, forgó-alap feltöltési stb.) hitelt is. A folyósított hitelek kamata a hitel folyósítását lehetıvé tevı források után fizetendı kamatok, egyéb költségek függvényében 11 % és 20 % között kerül meghatározásra. Hitel folyósítására kizárólag hitelszövetkezetnél vezetett pénzforgalmi bankszámlán keresztül kerülhet sor.

4 KÉRELMEK BÍRÁLATÁVAL, A HITEL FOLYÓSÍTÁSÁVAL, RENDELKEZÉS- RE TARTÁSSAL ÉS A HITELSZÁMLA KEZELÉSÉVEL ÖSSZEFÜGGİ DÍJAK, JUTALÉKOK 3.1. Bírálati díj (hitelkérelem befogadási díj): A benyújtott hitel- és prolongálási kérelem elbírálásával kapcsolatos költségek részbeni fedezetére a hiteligénylı bírálati díjat köteles fizetni. A bírálati díj a felajánlott jogi biztosítékok milyenségétıl függıen egyedileg kerül megállapításra. Mértéke: Az igényelt (átütemezni kért) kölcsön 0-6%-a Rendelkezésre tartási jutalék: A hitelfelvevı részére engedélyezett, de az ügyfél által még igénybe nem vett kölcsön után rendelkezésre tartási jutalékot kell fizetni. Mértéke: A rendelkezésre tartott kölcsön után évi 0-4 % Hitelfolyósítási díj: A nem agrárgazdasági célra engedélyezett hitelek után a kölcsön folyósításakor (egyszeri) díjat kell fizetni. A hitelfolyósítási díj az ügyfél minısítésétıl, a kockázatvállalás mértékétıl, a felajánlott jogi biztosítékok milyenségétıl függıen kerül megállapításra. Mértéke: 0 6 % Hitelprolongálási díj: Az átütemezett kölcsön összege után az Adósnak prolongálási díjat kell fizetni. A prolongálási díj az ügyfél minısítésétıl, a kockázatvállalás mértékétıl, a felajánlott jogi biztosítékok milyenségétıl függıen kerül megállapításra. Mértéke: 0 6 % Hitelszámla kezelési, nyilvántartási díj: A folyósított hitel nyilvántartásával, kezelésével összefüggı költségek részbeni fedezetére elıtérı megállapodás kivételével - negyedévente, a negyedéves zárlat keretében hitelszámla T forgalma alapulvételével hitelszámla kezelési díjat kell fizetni. A hitelszámla kezelési díj alapja a hitelszámla napi átlagos állománya. A díj az ügyfél minısítésétıl, a kockázatvállalás mértékétıl, a felajánlott jogi biztosítékok milyenségétıl függıen egyedileg kerül megállapításra. Mértéke: évi 0-2 %. Óvadék mellett nyújtott hitel esetén a díjak, jutalékok a felek megállapodása függvényében a fentiektıl eltérhetnek. C/ E G Y É B V A G Y O N I K A P C S O L A T O K A hitelszövetkezet alapszabálya alapján a tagok egyéb vagyoni kapcsolatot is létesíthetnek. Ennek egyik formája a célrészjegy. A célrészjegy öt évet meghaladó lejáratú vagyoni kapcsolatot keletkeztet. Jegyzésének célja - a kamathozadékon túlmenıen - a hitelszövetkezet szavatoló tıkéjének és ezáltal a hitelszövetkezet mozgásterének növelése. A Hpt. 5. számú melléklete szerint szavatoló tıke részeként a célrészjegy akkor vehetı figyelembe, ha - ténylegesen rendelkezésre áll, és az a hitelszövetkezet számára azonnal, jogvita vagy sortartási kötelezettség nélkül hozzáférhetı, továbbá a hitelszövetkezet mérlegében szerepel; - a célrészjegy nyújtására vonatkozó szerzıdés tartalmazza a kölcsönt nyújtó fél egyetértését arra vonatkozóan, hogy az általa nyújtott kölcsön bevonható a hitelszövetkezet adósságának rendezésébe és a kölcsönt nyújtó követelése a törlesztések sorrendjében a részjegytulajdonosok elıtti legutolsó helyen áll;

5 a kölcsön eredeti futamideje öt évet meghaladó lejáratú, illetve ha a lejárat nincs meghatározva a kölcsön csak a szerzıdésben rögzített, legkevesebb öt év múlva mondható fel; - az alárendelt kölcsöntıke összegének a szavatoló tıkébe történı beszámítását legalább a visszafizetési idıpontot megelızı öt év során évente, fokozatosan csökkenteni kell; - a hitel esetében tıketörlesztés az eredeti lejárat vagy a szerzıdésben kikötött felmondási idı elıtt nem lehetséges. A célrészjegyre - minden megszolgált egész év után - kamat illeti meg a tagot. A kamat mértéke a jegybanki alapkamathoz (annak éves átlagához, (továbbiakban: alapkamat)) igazodik: - a futamidı 5 évet meghaladó idıszakban az alapkamatot annak 2 %-ával meghaladja; - a futamidı 5 éven belüli idıszakában az alapkamattal megegyezı mértékben kerül meghatározásra. A hitelszövetkezet az esedékes kamatot, illetve lejáratkor a jegyzett célrészjegy összegét az esedékesség napján a tag - eltérı rendelkezése hiányában - bankszámláján jóváírja, vagy a hitelszövetkezet pénztárában készpénzben kifizeti. Jegyezhetı címletek: , , , , és Ft. D./ B E T É T B I Z T O S Í T Á S A hitelszövetkezetnél elhelyezett betét(ek) esetében az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) a kártalanításra jogosult személy részére a befagyott betét tıke- és kamat összegét személyenként és hitelintézetenként összevontan legfeljebb ötvenezer euró összeghatárig forintban fizeti ki kártalanításként. A kártalanítás forintösszegét a kártalanítás kezdı idıpontját (1996. évi CXII. törvény 105..(1) megelızı napon érvényes MNB által közzétett hivatalos devizaárfolyam alapján kell meghatározni. A Betétbiztosítási alap a befagyott tıkeösszeg után a még nem tıkésített és ki nem fizetett kamatot a kártalanítás kezdı idıpontjáig legfeljebb az elızı bekezdésben meghatározott összegig a szerzıdés szerinti kamatlábbal, de legfeljebb a kamattérítés idıtartama alatt alkalmazott - az idıvel súlyozott - átlagos jegybanki alapkamatlábbal számítottan téríti meg a kártalanításra jogosult személy részére. A betéti okiraton feltőnıen fel kell tüntetni, hogy az alapjául szolgáló szerzıdés takarékbetét szerzıdés. Az OBA által nyújtott biztosítás - többek között - nem terjed ki A hitelszövetkezet vezetı állású személye, a hitelszövetkezet választott könyvvizsgálója, továbbá a hitelszövetkezetben legalább ötszázalékos tulajdoni hányaddal rendelkezı személy és mindezen személyekkel közös háztartásban élı közeli hozzátartozói, valamint ezen személyek befolyásoló részesedésével mőködı gazdálkodó szervezet [Ptk c) pontja] által elhelyezett betéteire, valamint a felsoroltak külföldi megfelelıinek betéteire. Az OBA által nyújtott biztosítás nem terjed ki továbbá - olyan betétekre, amelyekre a betétes a szerzıdés szerint, a szerzıdéskötés idıpontjában elhelyezett azonos nagyságú és lekötési idejő betétekhez képest jelentısen magasabb kamatot vagy más vagyoni elınyt kap, valamint - olyan betétre, amelyrıl bíróság jogerıs ítélettel megállapította, hogy az abban elhelyezett összeg pénzmosásból származik, valamint az - olyan betétre, amelyet nem euróban vagy az Európai Unió, illetve a Gazdasági Együttmőködési és Fejlesztési Szervezet tagállamának törvényes fizetıeszközében helyeztek el. A betétbiztosítás további feltételeit a többször módosított hitelintézetekrıl és a pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CXII. számú törvény tartalmazza.

6 - 6 - E./ Z Á R A D É K A Hirdetményben foglaltak augusztus 1-jétıl érvényesíthetık. A augusztus 1-je elıtt kötött szerzıdésekre a korábban meghirdetett feltételek az irányadóak. A Hitelszövetkezet a Hirdetményben foglaltak változtatási jogát fenntartja. Egyéb kérdésekben a Hitelintézetekrıl és pénzügyi vállalkozásokról szóló évi CXII. számú törvény, a takarékbetétrıl szóló évi 2. törvényerejő rendelet, egyéb vonatkozó jogszabályok, az Alapszabály, az Üzletszabályzat és egyéb szabályzatok tartalma az irányadó. D e b r e c e n, június 23. Tiszántúli Elsı Hitelszövetkezet Igazgatósága

H I R D E T M É N Y A/ B E T É T T Í P U S O K

H I R D E T M É N Y A/ B E T É T T Í P U S O K - 1-4028 Debrecen, Simonyi út 20. Cégjegyzékszám:09-02-000354 Adószám:11154433-2-09 H I R D E T M É N Y A TISZÁNTÚLI ELSŐ HITELSZÖVETKEZET BETÉT- ÉS HITELTÍPUSAI KAMATOZÁSI FELTÉTELEIRŐL É r v é n y e

Részletesebben

H I R D E T M É N Y A/ B E T É T T Í P U S O K

H I R D E T M É N Y A/ B E T É T T Í P U S O K - 1-4028 Debrecen, Simonyi út 20. Cégjegyzékszám:09-02-000354 Adószám:11154433-2-09 H I R D E T M É N Y A TISZÁNTÚLI ELSŐ HITELSZÖVETKEZET BETÉT- ÉS HITELTÍPUSAI KAMATOZÁSI FELTÉTELEIRŐL É r v é n y e

Részletesebben

H I R D E T M É N Y A/ B E T É T T Í P U S O K

H I R D E T M É N Y A/ B E T É T T Í P U S O K - 1-4028 Debrecen, Simonyi út 20. Cégjegyzékszám:09-02-000354 Adószám:11154433-2-09 H I R D E T M É N Y A TISZÁNTÚLI ELSŐ HITELSZÖVETKEZET BETÉT- ÉS HITELTÍPUSAI KAMATOZÁSI FELTÉTELEIRŐL É r v é n y e

Részletesebben

MEGTAKARÍTÁS HIRDETMÉNY

MEGTAKARÍTÁS HIRDETMÉNY MEGTAKARÍTÁS HIRDETMÉNY Meghirdetve: 2012. december 12. Hatályos: 2012. december 27. 1 I. Lakossági megtakarítások I.1. Látra szóló számlák I.1.1. Látra szóló számlák kamatozása Mecsek lakossági folyószámla

Részletesebben

MEGTAKARÍTÁS KONDÍCIÓS LISTA

MEGTAKARÍTÁS KONDÍCIÓS LISTA MEGTAKARÍTÁS KONDÍCIÓS LISTA Meghirdetve: 2013. április 08. Hatályos: 2013. április 26. 1 I. Lakossági megtakarítások I.1. Látra szóló számlák I.1.1. Látra szóló számlák kamatozása Mecsek lakossági folyószámla

Részletesebben

H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI

H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI Lébény-Kunsziget Takarékszövetkezet 9155 Lébény, Fő út 85. H I R D E T M É N Y LÉBÉNY-KUNSZIGET TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAI Hpt. 279.. 15. bekezdés értelmében tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a hirdetményben

Részletesebben

A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL

A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL I. KÖNYVES BETÉTEK: 1. Kamatozó betétek éves kamat Látra szóló betét /lekötés nélkül / 1 % Iskolai betétlap 2,2 % 3 hónapra 1,2 % 6 hónapra 1,1

Részletesebben

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet 4/2015. sz. igazgatósági Pénzforgalmi Üzletszabályzat S11.sz. melléklete Általános Szerződési Feltételek Fizetési számlához kapcsolódó lekötött betét Hatályos: 2015.július

Részletesebben

A BANKSZÁMLÁRÓL ÉS A PÉNZFORGALMI SZÁMLÁRÓL LEKÖTÖTT BETÉT ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI

A BANKSZÁMLÁRÓL ÉS A PÉNZFORGALMI SZÁMLÁRÓL LEKÖTÖTT BETÉT ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI A BANKSZÁMLÁRÓL ÉS A PÉNZFORGALMI SZÁMLÁRÓL LEKÖTÖTT BETÉT ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. Számlatulajdonosok köre... 3 3. Szerzıdés... 3 4. A Lekötött

Részletesebben

Tiszavasvári Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY

Tiszavasvári Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY Tiszavasvári Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY Betéti Okiratok és számlán belül lekötött betétek Lakossági ügyfelek, Vállalkozók és egyéb szervezetek részére 2 Betéti okiratok Az éves kamat mértéke Betétkönyv

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Érvényes: április 1-tıl visszavonásig

HIRDETMÉNY. Érvényes: április 1-tıl visszavonásig HIRDETMÉNY Az ÁLTALÁNOS HITEL ÉS FINANSZÍROZÁSI ZRt. hivatalos tájékoztatója az ügyfeleknél alkalmazott kondíciókról, kamatokról, díjakról, jutalékokról és a fizetések teljesítési rendjérıl egységes szerkezetben

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2009. június 01. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplı betéti szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

DUNA TAKARÉKSZÖVETKEZET. Kamatjegy betétszerződés

DUNA TAKARÉKSZÖVETKEZET. Kamatjegy betétszerződés DUNA TAKARÉKSZÖVETKEZET Kamatjegy betétszerződés Alulírott Tulajdonos neve: Családi és utónév (szül. név): Állampolgárság: Születési hely, idő: Anyja születési neve: Lakcím: Azonosító okirat száma, típusa:

Részletesebben

TAKARÉKBETÉTKÖNYV ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

TAKARÉKBETÉTKÖNYV ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK TAKARÉKBETÉTKÖNYV ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Meghirdetve: 2013. július 04. Hatályos: 2013. szeptember 02. 1 1. A Takarékbetétkönyv takarékbetét szerződésnek minősül. 2. A Takarékbetétkönyvben takarékbetétet

Részletesebben

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL HIRDETMÉNY DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL Látraszóló számlák kondíciói: Devizanem Éves kamat EBKM EUR 0,00% 0,00% CHF 0,00% 0,00% USD 0,00% 0,00% GBP 0,00% 0,00% Természetes személyek részére nyitott fix kamatozású

Részletesebben

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL I. KÖNYVES BETÉTEK: 1. Kamatozó betétkönyvek éves kamat Látra szóló betét /lekötés nélkül / 0,15 % 3 hónapra 0,15 % 6 hónapra 0,15 % 1 évre lekötött

Részletesebben

Kapcsolódó díjak, jutalékok

Kapcsolódó díjak, jutalékok VI. Tartós megtakarítási betétszámla Éves kamatláb EBKM 1,35 %(éves jóváírással) 1,35% Kapcsolódó díjak, jutalékok Megtakarítási -számla nyitás díja Pénzforgalmi jutalék, zárlati költség Számlakivonat

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2013. november 1. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplő betéti szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

HITEL HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2013. április 1.

HITEL HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2013. április 1. PÁTRIA Takarékszövetkezet TAKARÉKOKOS MEGTAKARÍTÁSI SZÁMLA ÉS HITEL HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2013. április 1. Érvényes: visszavonásig. A 2013. január 1. napján hatályba lépett TakarékOKOS Megtakarítási

Részletesebben

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL I. KÖNYVES BETÉTEK: Érvényes: 2017. 05.30-tól 1. Kamatozó betétkönyvek éves kamat Látra szóló betét /lekötés nélkül / 0,00 % 1 évre lekötött betét

Részletesebben

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE A már nem értékesíthető betéti konstrukciók részben szereplő termékekre új betétlekötési megbízás nem adható. 1. Akciós 0,60%-os uró Betét

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ ÁLTALÁNOS LAKOSSÁGI ÜZLETSZABÁLYZATA MÓDOSÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám: 01-10-041004) ezúton értesíti

Részletesebben

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt.

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. Érvényes: 2014. augusztus 01-jétől Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. HIRDETMÉNY Forintban kezelt megtakarítások 1. Fizetési számlákhoz kapcsolódó lekötések 1.1. Lakossági forint folyószámlán történő

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Kondorosi Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) 1 KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Vállalkozói megtakarítások kondíciói valamint betétbiztosítási feltételei egységes szerkezetben Kiadás időpontja:2016.06.01. Takarékszelvény kamatok esetében

Részletesebben

FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT

FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT FAKTORING ÜZLETSZABÁLYZAT Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. A faktoring fogalma és általános szabályai... 3 3. Faktoring nyújtás feltételrendszere... 4 4. Hatálybalépés... 5 2 1. Bevezetı

Részletesebben

TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZÁMLA ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI

TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZÁMLA ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZÁMLA ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. Számlatulajdonosok köre... 3 3. Szerzıdés... 3 3.1. Szerzıdés megkötése... 3 3.2. A szerzıdés

Részletesebben

Rábaközi Takarékszövetkezet

Rábaközi Takarékszövetkezet Rábaközi Takarékszövetkezet Vállalkozások és egyéni vállalkozók részére vezetett pénzforgalmi számlák és betétszámlák kamatairól, valamint a vonatkozó betétbiztosítási feltételekről Hatályos: 2015. április

Részletesebben

BETÉTI KERETSZERZŐDÉS. lakossági ügyfelek részére fizetési számlához tartozó lekötött betét számlához kapcsolódó betéti műveletek végrehajtásáról

BETÉTI KERETSZERZŐDÉS. lakossági ügyfelek részére fizetési számlához tartozó lekötött betét számlához kapcsolódó betéti műveletek végrehajtásáról III/9./A sz. melléklet BETÉTI KERETSZERZŐDÉS lakossági ügyfelek részére fizetési számlához tartozó lekötött betét számlához kapcsolódó betéti műveletek végrehajtásáról amely létrejött egyrészről a Szendrő

Részletesebben

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL Lakossági számlabetétek I. Lakossági forint számlák látraszóló egyenlegének kamatmértékei Termék megnevezése Éves kamatláb (%) EBKM (%) Fizetési számla 0,00% 0,00% "Sulipersely" számla jegybanki alapkamat

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) 1 KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Vállalkozói megtakarítások kondíciói valamint betétbiztosítási feltételei egységes szerkezetben A kiadás időpontja: 2018.05.04. Hatályos: Takarékszelvény

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2012. december 15. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplő betéti szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke

Részletesebben

Rábaközi Takarékszövetkezet

Rábaközi Takarékszövetkezet Rábaközi Takarékszövetkezet Magánszemélyek által nyitható takarékbetétek, számlabetétek kamatairól, valamint a vonatkozó betétbiztosítási feltételekről Hatályos: 2015. április 1-jétől Kiadás időpontja:

Részletesebben

MELLÉKLETEK. Fizetési számlához kapcsolódó lekötött betét

MELLÉKLETEK. Fizetési számlához kapcsolódó lekötött betét MELLÉKLETEK Általános szerzıdési feltételek XII. 1. sz. melléklete XII. 2. sz. melléklete XII. 3. sz. melléklete XII. 4. sz. melléklete XII. 5. sz. melléklete XII. 6. sz. melléklete XII. 7. sz. melléklete

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Érvényes: január 8. napjától visszavonásig

HIRDETMÉNY. Érvényes: január 8. napjától visszavonásig HIRDETMÉNY Az ÁHF Általános Hitel és Finanszírozási Zrt. hivatalos tájékoztatója az ügyfelekkel megkötött egyedi kölcsönszerzıdések esetén alkalmazott kondíciókról, kamatokról, díjakról, jutalékokról és

Részletesebben

BETÉT HIRDETMÉNYE. Természetes és nem természetes személyek részére. Hatályos: július 12. Meghirdetve: július 11.

BETÉT HIRDETMÉNYE. Természetes és nem természetes személyek részére. Hatályos: július 12. Meghirdetve: július 11. BETÉT HIRDETMÉNYE Természetes és nem természetes személyek részére Meghirdetve: 2017. július 11. Tartalom TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 3 2. TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE... 6 2.1 SZERENCS

Részletesebben

BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY A betétkamat mértékeiről és betétszerződési feltételekről. Hatályos: március 11.

BORSOD TAKARÉK Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY A betétkamat mértékeiről és betétszerződési feltételekről. Hatályos: március 11. HIRDETMÉNY A betétkamat mértékeiről és betétszerződési feltételekről. 2 TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 3 I. TAKARÉKSZELVÉNY... 5 II. MATRAC BETÉTJEGY... 5 III. KAMATJEGY... 5 IV. LETÉTI JEGY...

Részletesebben

Tiszavasvári Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY

Tiszavasvári Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY Tiszavasvári Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY Betéti Okiratok és számlán belül lekötött betétek Lakossági ügyfelek, Vállalkozók és egyéb szervezetek részére 2 Betéti okiratok Az éves kamat mértéke Betétkönyv

Részletesebben

PARTNER SZÁMLAVEZETÉS, MEGTAKARÍTÁS KONDÍCIÓS LISTA

PARTNER SZÁMLAVEZETÉS, MEGTAKARÍTÁS KONDÍCIÓS LISTA PARTNER SZÁMLAVEZETÉS, MEGTAKARÍTÁS KONDÍCIÓS LISTA (változások pirossal kiemelve) Meghirdetve: 2013. december 31. Hatályos: 2014. január 01. 1 I. Partner lakossági folyószámla "Partner" folyószámla Számla

Részletesebben

Gyámhatósági számla Általános Szerződési Feltételei

Gyámhatósági számla Általános Szerződési Feltételei 1/b. számú melléklet Gyámhatósági számla Általános Szerződési Feltételei I. Általános rész 1. A szerződő felek megállapodnak, hogy a Takarékszövetkezet a számlatulajdonos részére Gyámhatósági számlát nyit.

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2013. július 29. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplő betéti szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet 4/2015. sz. igazgatósági Pénzforgalmi Üzletszabályzat S6.sz. melléklete Általános Szerződési Feltételek Matrac betétjegy S6. sz. melléklete A Matrac Betétjegy számlabetét

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2013. május 1. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplő betéti szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 017. október 17. Hatályba lépés: 017. november. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói 1/7 Hirdetmény Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/7 Éves betét kamatláb % EBKM %

Részletesebben

BETÉTI KERETSZERZŐDÉS. Vállalkozói ügyfelek részére lekötött betét számlákhoz kapcsolódó betéti műveletek végrehajtásáról

BETÉTI KERETSZERZŐDÉS. Vállalkozói ügyfelek részére lekötött betét számlákhoz kapcsolódó betéti műveletek végrehajtásáról BETÉTI KERETSZERZŐDÉS 4. sz. függelék Vállalkozói ügyfelek részére lekötött betét számlákhoz kapcsolódó betéti műveletek végrehajtásáról amely létrejött a Főnix Takarékszövetkezet (székhelye:.., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

BETÉT HIRDETMÉNY. VÁLLALKOZÓI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: július 3-tól

BETÉT HIRDETMÉNY. VÁLLALKOZÓI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: július 3-tól BETÉT HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: 2015. július 3-tól Meghirdetés: 2015. június 23. napján Hatályos: 2015. július 3. napjától Jelen Hirdetmény változás közzétételének oka: Tájékoztatjuk

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2014. augusztus 7. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplő betéti szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

56/2016. számú Igazgatósági szabályzat ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZAT. 5. számú melléklet TAKARÉKLEVÉL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

56/2016. számú Igazgatósági szabályzat ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZAT. 5. számú melléklet TAKARÉKLEVÉL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 56/2016. számú Igazgatósági szabályzat ÁLTALÁNOS ÜZLETSZABÁLYZAT 5. számú melléklet TAKARÉKLEVÉL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2016. március hó 21. napjától 2 TAKARÉKLEVÉL Általános szerződési

Részletesebben

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL

Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL Hirdetmény A RAJKA ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET KAMATAIRÓL I. KÖNYVES BETÉTEK: 1. Kamatozó betétkönyvek éves kamat Látra szóló betét /lekötés nélkül / 0,15 % 3 hónapra 0,15 % 6 hónapra 0,15 % 1 évre lekötött

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Lövő és Vidéke Takarékszövetkezetnél január 1. és október 31. között forgalmazott, Betétek és értékpapírok

HIRDETMÉNY. A Jogelőd Lövő és Vidéke Takarékszövetkezetnél január 1. és október 31. között forgalmazott, Betétek és értékpapírok HIRDETMÉNY A Jogelőd Lövő és Vidéke Takarékszövetkezetnél 2017. január 1. és 2017. október 31. között forgalmazott, Betétek és értékpapírok esetében alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2017. november 1.

Részletesebben

TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZERZŐDÉS TAKARÉKSZELVÉNY I

TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZERZŐDÉS TAKARÉKSZELVÉNY I Rétköz Takarékszövetkezet Kirendeltség megnevezése: Amely létrejött egyrészről Név: Születési név: Születési hely: Születési dátum: Anyja neve: Lakcím: TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZERZŐDÉS TAKARÉKSZELVÉNY I

Részletesebben

H I R D E T M É N Y a jogelőd Kondorosi Takarékszövetkezet által ig megkötött szerződések betéti kamatairól

H I R D E T M É N Y a jogelőd Kondorosi Takarékszövetkezet által ig megkötött szerződések betéti kamatairól H I R D E T M É N Y a jogelőd Kondorosi Takarékszövetkezet által 2017.11.30-ig megkötött szerződések betéti kamatairól Érvényes: 2018. június 15-től Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. június

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet VÁLLALKOZÓI HITELEK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2009. június 15. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplı szolgáltatások feltételei az Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2015. április 06. Közzétéve: 2015. április 3. www.egertksz.hu Jelen hirdetményben szereplő betéti szolgáltatások feltételei

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁSOK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2014. június 1. (2. verzió) www.egertksz.hu 2. verzió kiadásának oka: pénzintézeti hibajavítás: a 2014. június 1-től

Részletesebben

Vállalkozói számlavezetés kondíciói

Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1/6 Hirdetmény Vállalkozói számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/6 Éves betét kamatláb % EBKM % Vállalkozói

Részletesebben

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL Lakossági számlabetétek I. Lakossági forint számlák látraszóló egyenlegének kamatmértékei Termék megnevezése Éves kamatláb (%) EBKM (%) Fizetési számla 0,01% 0,01% "Sulipersely" számla jegybanki alapkamat

Részletesebben

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A FORINT BETÉTEK KAMATAIRÓL Lakossági számlabetétek I. Lakossági forint számlák látraszóló egyenlegének kamatmértékei Termék megnevezése Éves kamatláb (%) EBKM (%) Fizetési számla 0,01% 0,01% "Sulipersely" számla jegybanki alapkamat

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai FHB Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2017. október 01. napjától Közzététel napja: 2017. szeptember 29. Az FHB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZÁMLA ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI

TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZÁMLA ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI TAKARÉKSZELVÉNY BETÉTSZÁMLA ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. Számlatulajdonosok köre... 3 3. Szerzıdés... 3 3.1. Szerzıdés megkötése... 3 3.2. A szerzıdés

Részletesebben

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE A már nem értékesíthető betéti konstrukciók részben szereplő termékekre új betétlekötési megbízás nem adható. 1. Standard lekötött forint

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Eger és Környéke Takarékszövetkezet LAKOSSÁGI HITELEK HIRDETMÉNYE ÉRVÉNYBEN: 2009. július 01. www.egertksz.hu Jelen hirdetmény az Eger és Környéke Takarékszövetkezet természetes személy ügyfeleire érvényesek.

Részletesebben

Tartós Befektetési Számla Általános Szerzıdési Feltételei

Tartós Befektetési Számla Általános Szerzıdési Feltételei Tartós Befektetési Számla A Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (székhely: 9224, Rajka, Kossuth Lajos u.37/a., cégjegyzékszám: 08-02-000916, tevékenységi engedély száma: 857/1997./F. számú ÁPTF határozat

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Hatályos: a 2015. február 01-tól folyósított hitelekre. I. Vállalkozói hitelek: (Az egyéb díjakat a III. fejezet tartalmazza részletesen.

HIRDETMÉNY. Hatályos: a 2015. február 01-tól folyósított hitelekre. I. Vállalkozói hitelek: (Az egyéb díjakat a III. fejezet tartalmazza részletesen. HIRDETMÉNY a Kondorosi Takarékszövetkezet hitelezési tevékenysége során alkalmazott kondíciókról (a Hirdetményben szereplı kamat százalékok éves kamatot jelentenek) Hatályos: a 2015. február 01-tól folyósított

Részletesebben

Hirdetmény A lakossági bankszámlák és betétek kamatkondícióiról Érvényes: től. Kényszerhitel kamata Takarék Minimum Számla

Hirdetmény A lakossági bankszámlák és betétek kamatkondícióiról Érvényes: től. Kényszerhitel kamata Takarék Minimum Számla 1. Fizetési számlák Érvényes: új szerződések esetén 2015.08.07-től, meglévő szerződések esetén 2015.10.07-től Kényszerhitel kamata Takarék Minimum Számla 0,01% 0,01% 25 % Gyámhatósági Számla 1,35% 1,37%

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 2015. július 21. Hatályba lépés: 2015. augusztus 12. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Takarék Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. augusztus 01. napjától Közzététel napja: 2018. július 31. A Takarék Kereskedelmi Bank bankszámlák és

Részletesebben

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai

Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Takarék Vállalati forint- és devizabetétek kamatai Hatályos: 2019. augusztus 01. napjától Közzététel napja: 2019. július 31. A Takarék Kereskedelmi Bank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 018. június 15. Hatályba lépés: 018. július. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2011. február 15-től

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2011. február 15-től L-2/2011/H H I R D E T M É N Y a lakossági pénzforgalmi bankszámlák kamatozásáról, a kezeléssel kapcsolatos díjakról, feltételekről valamint a takarékbetétek, betéti okiratok kamatozásairól és feltételeiről

Részletesebben

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL

HIRDETMÉNY A DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL HIRDETMÉNY DEVIZA BETÉTEK KAMATAIRÓL Látraszóló számlák kondíciói: Devizanem EUR 0,001 % 0,001 % CHF 0,001 % 0,001 % USD 0,001 % 0,001 % GBP 0,001 % 0,001 % Természetes személyek részére nyitott fix ozású

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) 1 KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Vállalkozói megtakarítások kondíciói valamint betétbiztosítási feltételei egységes szerkezetben Kiadás időpontja:2015.06.23. Hatályos: 2015.06.24. Indoklás:

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 016. szeptember. Hatályba lépés: 016. szeptember 5. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

Hirdetmény A lakossági bankszámlák és betétek kamatkondícióiról Érvényes: tól. Tétel megnevezése Éves kamat EBKM

Hirdetmény A lakossági bankszámlák és betétek kamatkondícióiról Érvényes: tól. Tétel megnevezése Éves kamat EBKM 1. Fizetési számlák Érvényes: új szerződések esetén 2015.05.08-tól, meglévő szerződések esetén 2015.08.01-től Lakossági forint bankszámla 0,01% 0,01% Gyámhatósági számla 1,50% 1,52% A kamat látra szóló

Részletesebben

Banki kockázatok. Kockázat. Befektetési kockázat: Likviditási kockázat

Banki kockázatok. Kockázat. Befektetési kockázat: Likviditási kockázat Bankrendszer II. Banki kockázatok Kockázat A hitelintézet tevékenysége, a tevékenység tárgya alapján eredendően kockázatos Igen nagy, szerteágazó a pénzügyi szolgáltatások eredményét befolyásoló veszélyforrások

Részletesebben

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet

Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet 4/2015. sz. igazgatósági Pénzforgalmi Üzletszabályzat S3.sz. melléklete Általános Szerződési Feltételek Gyámhatósági takarékbetétkönyv S.3.sz. melléklete 1. A Takarékszövetkezet

Részletesebben

HIRDETMÉNY Érvényes: január 1-től

HIRDETMÉNY Érvényes: január 1-től 4025 Debrecen Petőfi tér. 6. Telefon: 52/417-497, Fax: 52/535-921 Cégjegyzékszám:09-02-000063 HBM Cégb. Ikt.szám: 4894/2012. I. Lakossági betétek kamatkondíciói HIRDETMÉNY Érvényes: 2013. január 1-től

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

A BANKSZÁMLÁRÓL ÉS A PÉNZFORGALMI SZÁMLÁRÓL LEKÖTÖTT BETÉT ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI

A BANKSZÁMLÁRÓL ÉS A PÉNZFORGALMI SZÁMLÁRÓL LEKÖTÖTT BETÉT ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI A BANKSZÁMLÁRÓL ÉS A PÉNZFORGALMI SZÁMLÁRÓL LEKÖTÖTT BETÉT ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. Bevezetı rendelkezések... 3 2. Számlatulajdonosok köre... 3 3. Szerzıdés... 3 4. A Lekötött

Részletesebben

GYÁMHATÓSÁGI FENNTARTÁSOS SZÁMLA Általános Szerződési Feltételek. I. Általános rész. II. Megbízások teljesítése

GYÁMHATÓSÁGI FENNTARTÁSOS SZÁMLA Általános Szerződési Feltételek. I. Általános rész. II. Megbízások teljesítése GYÁMHATÓSÁGI FENNTARTÁSOS SZÁMLA Általános Szerződési Feltételek I. Általános rész 1. Szerződő felek megállapodnak, hogy a Takarékszövetkezet a számlatulajdonos részére Gyámhatósági fenntartásos számlát

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT A LAKOSSÁGI TAKARÉKBETÉTEKRŐL III. 2007. november 1-étől nem értékesített konstrukciókra vonatkozó speciális rendelkezések

ÜZLETSZABÁLYZAT A LAKOSSÁGI TAKARÉKBETÉTEKRŐL III. 2007. november 1-étől nem értékesített konstrukciókra vonatkozó speciális rendelkezések ÜZLETSZABÁLYZAT A LAKOSSÁGI TAKARÉKBETÉTEKRŐL III. 2007. november 1-étől nem értékesített konstrukciókra vonatkozó speciális rendelkezések Érvényes: 2007. november 1-től TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK...3

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK TARTÓS BEFEKTETÉSI BETÉTSZÁMLÁK VEZETÉSÉHEZ A Borotai Takarékszövetkezet (székhelye: 6445. Borota, Dózsa György utca 22., cégjegyzékszáma: 03-02-000162, a továbbiakban:

Részletesebben

Hatályos: napjától a következő Hirdetmény hatályba lépéséig. Betétfedezetes Kölcsön HIRDETMÉNY

Hatályos: napjától a következő Hirdetmény hatályba lépéséig. Betétfedezetes Kölcsön HIRDETMÉNY HIRDETMÉNY A lakossági Ügyfelek részére, magánszemélyek által elhelyezett óvadéki betét fedezete mellett nyújtott forint kölcsön feltételeirıl Közzététel: 2012. március 2. Hatályos: 2012. március 5-tıl

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. 2015. szeptember 03-tól érvényes kamatok. 1.000.000-4.999.999 Ft. 5.000.000-9.999.999 Ft. 1.000.000-1.999.

H I R D E T M É N Y. 2015. szeptember 03-tól érvényes kamatok. 1.000.000-4.999.999 Ft. 5.000.000-9.999.999 Ft. 1.000.000-1.999. LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA / LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA / Látra szóló folyószámla betét kamata : Látra szóló folyószámla-betét Kamat* % EBKM** lekötés nélkül 0,05% 0,05% Fix kamatmértékkel lekötött betétek : Betét

Részletesebben

Tanulmányi előtakarékossági betét megállapodás

Tanulmányi előtakarékossági betét megállapodás 1. számú melléklet Tanulmányi előtakarékossági betét megállapodás Alulírott (családi és utónevét /születési név/)... Születési hely, dátum:......... Lakcím:.... személyi azonosító szám:..... (továbbiakban:

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) 1 KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Lakossági megtakarítások kondíciói valamint betétbiztosítási feltételei egységes szerkezetben A kiadás időpontja: 2019.02.28. Hatályos: 2019.05.01. Indoklás:

Részletesebben

HITELSZERZİDÉS bankszámla-hitelkeret igénybevételéhez

HITELSZERZİDÉS bankszámla-hitelkeret igénybevételéhez 4/4. sz. melléklet Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám: HITELSZERZİDÉS bankszámla-hitelkeret igénybevételéhez A szerzıdı felek : egyrészrıl a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. GRÁNIT Megtakarítási számla Havi számlavezetési díj Éves kamat az egyenleg 500 000 Ft alatti részére (2014. február 19-től) Éves kamat

Részletesebben

MELLÉKLETEK. I. 1/a. sz. melléklete Nagyösszegű készpénzfelvétről Hirdetmény. Általános szerzıdési feltételek

MELLÉKLETEK. I. 1/a. sz. melléklete Nagyösszegű készpénzfelvétről Hirdetmény. Általános szerzıdési feltételek MELLÉKLETEK I. 1. sz. melléklete A számlatulajdonos fizetési számláját érintő pénzforgalmi megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről szóló Hirdetmény I. 1/a. sz. melléklete Nagyösszegű készpénzfelvétről

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A jogelıd Pécel és Vidéke Takarékszövetkezet 2011. december 31. napja elıtt ügyfeleivel megkötött számla- és betétszerzıdésekhez

H I R D E T M É N Y. A jogelıd Pécel és Vidéke Takarékszövetkezet 2011. december 31. napja elıtt ügyfeleivel megkötött számla- és betétszerzıdésekhez A jogelıd Pécel és Vidéke Takarékszövetkezet 2011. december 31. napja elıtt ügyfeleivel megkötött számla- és betétszerzıdésekhez Hatályos: 2012. július 1-jétıl 1. oldal LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA Lekötés nélkül

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY)

KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) 1 KONDÍCIÓS LISTA (HIRDETMÉNY) PASSZÍV ÜZLETÁG Lakossági megtakarítások kondíciói valamint betétbiztosítási feltételei egységes szerkezetben A kiadás időpontja: 2018.05.04. Hatályos: Takarékszelvény kamatok

Részletesebben

H I R D E T M É N Y július 01-től érvényes kamatok Ft Ft Ft

H I R D E T M É N Y július 01-től érvényes kamatok Ft Ft Ft LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA / LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA / Látra szóló folyószámla betét kamata : Látra szóló folyószámla-betét Kamat* % EBKM** lekötés nélkül 0,05% 0,05% Fix kamatmértékkel lekötött betétek : Betét

Részletesebben

H I R D E T M É N Y január 20-tól érvényes kamatok Ft Ft Ft

H I R D E T M É N Y január 20-tól érvényes kamatok Ft Ft Ft 2014. január 20-tól érvényes kamatok LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA / LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA / Látra szóló folyószámla betét kamata : Látra szóló folyószámla-betét Kamat* % EBKM** lekötés nélkül 0,05% 0,05% Fix kamatmértékkel

Részletesebben

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról

HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról Közzététel: 2015. április 30. Hatályba lépés: 2015. május 18. HIRDETMÉNY - a vállalkozói és közszolgálati ügyfélkör forintszámlái tekintetében érvényes betéti kamatokról A Hirdetmény hatálya az Vállalkozói

Részletesebben

Az RVA Új Magyarország mikrohitelek általános feltételei (2009_v2.00) Érvényes: 2009. március 2-tıl visszavonásig.

Az RVA Új Magyarország mikrohitelek általános feltételei (2009_v2.00) Érvényes: 2009. március 2-tıl visszavonásig. Az RVA Új Magyarország mikrohitelek általános feltételei () Érvényes: 2009. március 2-tıl visszavonásig. A jogosultak köre: Azok a devizajogszabályok alapján belföldinek minısülı, a Magyar Köztársaság

Részletesebben

BAKONYVIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET IGAZGATÓSÁGA, KISBÉR V-III/2015/H. VÁLLALKOZÓI H I R D E T M É N Y

BAKONYVIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET IGAZGATÓSÁGA, KISBÉR V-III/2015/H. VÁLLALKOZÓI H I R D E T M É N Y V-III/2015/H. VÁLLALKOZÓI H I R D E T M É N Y a vállalkozók, vállalkozások, egyéb szervezetek pénzforgalmi bankszámla vezetésének, betétek elhelyezésének feltételeiről Érvényes: 2015. december 18.-től

Részletesebben

BETÉT HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

BETÉT HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI ÜGYFELEK RÉSZÉRE BETÉT HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Érvényes: 2015. június 01-től A Takarékszövetkezet jelen Hirdetményben szereplő, változó kamatozású betéti termékei esetében betéti kamatváltozást tesz közzé,

Részletesebben