Jegyzőkönyv. Javaslat a Választási Bizottság évi önkormányzati választás eredményéről szóló beszámolójának elfogadására, megbízólevelek átadása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Javaslat a Választási Bizottság évi önkormányzati választás eredményéről szóló beszámolójának elfogadására, megbízólevelek átadása"

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: október 14-én óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének nyílt ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Kormos Krisztián polgármester Dr Hegedűs Zsuzsanna képviselő Dr Bohus Gábor képviselő Dorkó György képviselő Magyar János képviselő Sági Tibor képviselő Sipos Sarolta képviselő Burkovics Róbert jegyző Jelen vannak továbbá: Mizseiné Bóta Tünde Helyi Választási Bizottság elnöke Gombos Éva pénzügyi irodavezető Kelemenné dr Rédai Ildikó általános hatósági irodavezető Serege Istvánné óvodavezető Nagy Anett intézményvezető Hulitka István Nádasd Kft ügyvezető igazgató Magócs Mónika Szkálosi László Polgármesteri Hivatal 15 fő köztisztviselője Szabóné Nyiri Andrea jegyzőkönyvvezető Köszönti a jelenlévőket. Megállapítja, hogy a mai alakuló ülésen a megválasztott polgármester és a 6 fő képviselő jelen van. Megkéri Mizseiné Bóta Tünde helyi választási bizottság elnökét, hogy ismertesse a évi önkormányzati választás borsodnádasdi eredményét. Javaslat a Választási Bizottság évi önkormányzati választás eredményéről szóló beszámolójának elfogadására, megbízólevelek átadása Mizseiné Bóta Tünde helyi választási bizottság elnöke: Köszönti a megjelenteket. Külön köszönti a polgármestert és a képviselőket október 3- án tartottuk a helyi önkormányzati és kisebbségi képviselő választásokat. Településünkön 6 polgármester és 26 képviselő jelölt kérte a leadott ajánlószelvények alapján a névjegyzékbe történő felvételét. Borsodnádasdon a választásra jogosultak 56,78 %-a járult az urnákhoz és adta le szavazatát, vagyis 1524 fő. A leadott érvényes szavazatok alapján városunk polgármestere az elkövetkezendő négy évben Kormos Krisztián FIDESZ-KDNP jelölt lett, 448 szavazattal. Gratulál megválasztásához, erőt, egészséget és sikereket kíván munkájához. Városunk vezetésében az elkövetkezendő négy évben a polgármestert 6 képviselő fogja segíteni: Sági Tibor független jelölt 636 szavazatot, Dr Hegedűs Zsuzsanna független jelölt 624 szavazatot, Sipos Sarolta független jelölt 432 szavazatot, Magyar János független jelölt 392 szavazatot, Dorkó György FIDESZ-KDNP jelölt 389 szavazatot, Dr Bohus Gábor Ervin független jelölt 346 szavazatot kapott.

2 2 Gratulál a képviselőknek is, munkájukhoz erőt, egészséget kíván. Visszaadja a szót Magyar János korelnöknek. Az önkormányzati képviselők és a polgármester eskütétele Megköszöni a helyi választási bizottság elnökének ismertetőjét. Felhívja a figyelmet arra, hogy a képviselő-társaknak esküt kell tenniük a törvény alapján, ezt követően gyakorolhatják képviselői jogaikat. Megkéri jegyző úr olvasata után a képviselők tegyék meg esküjüket. Az esküt vevő a helyi választási bizottság elnöke. Az Isten engem úgy segéljen! t mindenki saját meggyőződése szerint mondja. Megkér minden képviselőt, álljon fel. Burkovics Róbert jegyző Kéri, hogy a képviselők fennhangon mondják utána az eskü szövegét: Én esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz hű leszek, az Alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom; a tudomásomra jutott titkot megőrzöm, képviselői tisztségemből eredő feladataimat Borsodnádasd település fejlődésének előmozdítása és az Alkotmány érvényesülése érdekében lelkiismeretesen teljesítem. Isten engem, úgy segéljen! Megkéri a választási bizottság elnökét, adja át a képviselőknek a megbízóleveleket, erről a képviselők aláírásukkal rögzítsék az átvételt, és az esküokmányt. A képviselők átvették a megbízóleveket és aláírták az esküokmányt. A polgármester eskü letételére fog sor kerülni. Átadja a szót Burkovics Róbert jegyzőnek. Burkovics Róbert jegyző Megkéri Kormos Krisztián polgármestert, hogy mondja utána az eskü szövegét: Én esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz hű leszek, az Alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom; a tudomásomra jutott titkot megőrzöm, polgármesteri tisztségemből eredő feladataimat Borsodnádasd település fejlődésének előmozdítása és az Alkotmány érvényesülése érdekében lelkiismeretesen teljesítem. Isten engem, úgy segéljen! A polgármester letette az esküt. Megkéri a helyi választási bizottság elnökét, adja át a polgármester megbízólevelét, és a város kulcsát a következő négy évre. Kormos Krisztián polgármester átvette a megbízólevelét és a város kulcsát. Magyar János korelnök Gratulál a polgármester úrnak, örömét fejezi ki annak, hogy négy évig fiatal, agilis, jól felkészült fiatalember vezeti a városunkat. Miután mindenki letette az esküt, a képviselőtestület megalakult. Megállapítja, hogy a képviselő-testület határozatképes. Jegyzőkönyv hitelesítőnek javasolja Sipos Sarolta és Dorkó György képviselőket, egyetért-e a javaslattal a képviselő-testület?

3 3 Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 7 igen, egyhangú szavazattal a javaslatot elfogadta. Ismerteti a további napirendet, melyet elfogadásra javasol. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7 igen szavazattal az alábbi napirendet fogadta el: Napirend: 1) Javaslat a polgármester programjának ismertetésére Előterjesztő: Kormos Krisztián polgármester 2) Javaslat a polgármester illetményének és költségátalányának megállapítására Előterjesztő: Magyar János korelnök 3) Javaslat az önkormányzat és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 21/2006.(XI.30.) önkormányzat rendelet (SZMSZ) módosítására, bizottsági struktúra kialakítására, bizottsági tagok megválasztására Előterjesztő: Kormos Krisztián polgármester 4) Javaslat az alpolgármester megválasztására Előterjesztő: Kormos Krisztián polgármester 5) Javaslat az önkormányzati képviselő a bizottság elnöke és tagja tiszteletdíjáról szóló rendelet elfogadására, az alpolgármester tiszteletdíjának és költségátalányának megállapítására Előterjesztő: Kormos Krisztián polgármester 1) A polgármester programjának ismertetése Nagy szeretettel köszönt mindenkit. Nagyon sokat gondolkodott, mit és hogyan írja össze. Lehet 200 oldalas programismertetőt adni, de úgy gondolja, négy év múlva lesz lényeges, mi az, amit el tudott érni a programban és azok az elképzelések, amelyeket szeretne, hogy megvalósításra kerüljenek, majd a valóságban is megtörténhetnek. Itt van előtte a városkulcs - egy várossal sáfárkodni, várost vezetni nehéz feladat. Ennek a kihívásnak minden erejével azon lesz, hogy eleget tegyen. Ezúttal eltérne a programismertetéstől. Megragadná a lehetőséget és megköszönné azoknak a segítségét, biztatását, akik úgy gondolták, erre a feladatra alkalmas, megköszöni nekik a munkát, azt a sok energiát, amit belefektettek. Úgy gondolja, megpróbál ezzel kellően élni, és bizonyítani, hogy alkalmas erre a feladatra. Nem kevesen vannak ezek, ez önbizalommal tölti el, hogy a választást ilyen mértékben sikerült megnyernie. A város vezetésre a jelen képviselő-testület olyan négy évet kezd majd el, ami mindenképpen a közös együttműködésről, munkáról és azokról a feladatokról kell, hogy szóljon, amit el kell, hogy végezzünk. Meghatározatná, mik ezek a feladatok, a kampánya során ezzel már mindenki találkozott - el kell, hogy kezdjen ezzel foglalkozni. Azt is fontosnak tartja, hogy polgármesterként az itt ülő érdekeit képviselje. Hiszen lehet, hogy pár hónap múlva olyan aktuális probléma lesz, amit nem látunk előre, be kell építeni a döntési mechanizmusba, meg kell tudni oldani, a feladatot el kell végezni. Bizonytalan még előttünk hogy milyen törvényi változások lesznek, amelyek hatással vannak ránk és településünkre, - de bízik benne, hogy FIDESZ-KDNP jelöltjeként meg tudja tartani azt a nexust a kormányzat felé, amit sikerült kialakítani, és amit tud helyben kamatoztatni.

4 4 Pár lényeges dologra szeretne kitérni. Az egyik a szennyvízelvezetés kérdése, amivel sok újdonságot nem árul el, a lakossági fórumon részletesen ismertetésre került - mindenki tudja, hogy ez a település legégetőbb problémája. Ezen el kell kezdeni dolgozni, hogy készek legyünk beadni, ha megnyílik a pályázat és potenciálisan esélyesek legyünk arra, hogy ez a nagy beruházás itt megvalósuljon. A másik fontos dolognak tartja a munkahelyteremtést, hogy a meglévő vállalkozások tudjanak fejlődni, illetve új vállalkozások jöjjenek létre. Nem utolsó sorban mindenképpen szót ejtene az összefogásról - itt Borsodnádasdon a településrészek a természeti adottságoknak köszönhetően, szerteágazóak. Erősíteni szükséges azt, hogy a településrészek összetartozzanak, ez érdekében is meg fog mindent tenni, hogy ne legyen széthúzás. Látható, hogy sok feladat, sok munka, felelősség áll előttünk - hogy fog sikerülni, a választópolgárok négy év múlva ismét megmondják. Meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy ez a négy év sikeres legyen, eredményt hozzon, és ezt ne csak mi, hanem a lakosság is érezze. 2) A polgármester illetményének és költségátalányának megállapítása Átadja a szót Kormos Krisztián polgármester részére. Bejelenti érintettségét, és saját elhatározásából nem kíván részt venni a döntéshozatalban. A határozati javaslat szerint az alapelv, hogy ne legyen több az új polgármester illetménye, mint az előző polgármesteré, ne legyen ebből probléma. Mivel változott az illetményalap összege, 20 eft körüli összeggel emelkedik a polgármester illetménye a korábbihoz képest és a költségtérítését ennyivel javasolja csökkenteni. Mivel az előző polgármesternek a polgármesteri költségtérítése Ft volt, most ez Ft-ra módosuljon. A két javaslat alapján nem lesz több az új polgármester jövedelme, mert az átalakításra került ezt kell elfogadnia a képviselő-testületnek. Ismerteti az első javaslatot, miszerint a polgármester illetményére Ft/hó összeget javasol elfogadásra, egyetért-e ezzel a képviselő-testület? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen szavazattal az alábbi 151/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Polgármester illetményének megállapítása Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Kormos Krisztián polgármester illetményét október 3. hatállyal Ft/hó összegben határozza meg. Ezen összeg a jelenlegi Ft-os illetményalap és a 11,75-ös szorzószám szorzata. Határidő: értelemszerűen Felelős: Burkovics Róbert jegyző A polgármester költségtérítés megállapítása tekintetében Ft-ot javasol elfogadásra, egyetért-e ezzel a képviselő-testület? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen szavazattal az alábbi

5 5 152/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Polgármester költségátalányának elfogadása Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Kormos Krisztián polgármester költségátalányát illetménye 20 %-ában, azaz Ft-ban állapítja meg október 3. hatállyal. Határidő: értelemszerűen Felelős: Burkovics Róbert jegyző Kérdezi, van-e valakinek kérdése, hozzászólása ezzel a napirenddel kapcsolatosan? Kérdés, hozzászólás nem hangzott el. Ezt követően átadja a széket Kormos Krisztián polgármester részére, felkéri cseréljenek helyet, a polgármester úr gyakorolja tovább a testületi ülés levezetését. Eggyel jobbra helyeződött a mai naptól a helye az ülésteremben - ami furcsa és szokatlan a számára, ígéri, próbálja megszokni. A feladat itt áll előttünk, javasolja, haladjunk tovább a napirendi pontok alapján. 5)Javaslat az önkormányzat és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 21/2006.(XI.30.) önkormányzat rendelet (SZMSZ) módosítására, bizottsági struktúra kialakítására, bizottsági tagok megválasztására Jelentős változás történt Borsodnádasdon, az önkormányzat életében, tulajdonképpen az egész országban, jelentősen csökkent a települési képviselők száma ebben a ciklusban. Borsodnádasdon 7 fővel állt fel a települési polgármester és önkormányzati képviselők száma. Ezen struktúrában úgy gondolja, sokkal nagyobb egy képviselő felelőssége, döntésének súlya, ezért mindenképpen szeretné a bizottság folyamatosságát tovább folytatni. A képviselőtestület minden tagja részt vett korábban a képviselő-testületi munkában, nem újdonság ez a feladat. A bizottságok felállásán sokat gondolkodott. A következő javaslatról tájékoztatja a képviselő-testületet, két bizottsági struktúra mellett szeretne a támogatását kérni - hiszen a bizottsági struktúra biztosítja azokat a speciális feladatokat, amiről mindenképpen dönteni kell. Elmondja, hogy a törvény alapján kötelező a Pénzügyi Bizottságot létrehozni, amit javasol 3 fő belső és 2 fő külső taggal, Pénzügyi Bizottság elnevezéssel. A másik bizottságot, Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság néven 4 fő belső és 2 fő külső taggal javasolja felállítani. Úgy gondolja, vannak még pályázatok, nagyon sok minden megvalósult az elmúlt négy évben, de azért vannak olyan dolgok, amiket meg kell, hogy vitassunk, ami egy-egy ilyen bizottság keretében nagyon jól megvalósítható - így nem kerül a képviselő-testület elé egyetlen napirend sem, ami a bizottsági tárgyaláson nem esett volna át. A bizottsági tagokkal és a külsős tagokkal egyetemlegesen mindazt a szemléletet, az egyéni véleményt, amit mindenki önmagában hordoz, így érik meg a döntési folyamatban. Úgy gondolja, kibővítve a bizottságokat külsős tagokkal - a települési önkormányzat bízik abban, hogy jól fog működni, jó döntéseket fog majd hozni. Tulajdonképpen ezért módosítanunk szükséges az SZMSZ-t, erre tenne egyenként javaslatot, amit egyenként kell megszavaznunk - amihez a minősített többség szavazzon úgy, ahogy azt jónak látja ami le van írva a rendelettervezetben, amit megkaptak a képviselők. Előzetesen mindenki hozzájárult ahhoz, hogy a személyi ügyekről nyílt ülésen tárgyaljunk.

6 6 Először ismerteti, hogy az SZMSZ 60. (1) bekezdésében a Városfejlesztési- Üzemeltetési és Gazdálkodási Bizottság (VÜG) szövegrész helyébe Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság szövegrész lép. Kéri, aki ezzel a javaslattal egyetért, kézfeltartással jelezze. A szavazat eredménye: 7 igen, egyhangú szavazat Az SZMSZ a vagyonnyilatkozat nyilvántartására, ellenőrzésére, összeférhetetlenség megállapítására a Pénzügyi Bizottságot jelölte meg, ezt is módosítanunk kell. Javasolja, hogy az SZMSZ 60. (3) bekezdésében a "Pénzügyi Bizottságot" szövegrész helyébe a "Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottságot" szövegrész lépjen. Egyetért a képviselő-testület az elhangzott javaslattal? A szavazat eredménye: 7 igen, egyhangú szavazat Az SZMSZ 3.sz. melléklete helyébe jelen rendelet 1.sz. melléklete lép, ami módosítja a bizottságok listáját - úgy fog módosulni, hogy a Városfejlesztési- Üzemeltetési és Gazdálkodási Bizottság helyébe "Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság" lép. Egyetért-e ezzel a javaslattal a képviselő-testület? A szavazat eredménye 7 igen, egyhangú szavazat. Az SZMSZ 4.sz. melléklete helyébe a jelen 2.sz. melléklete lép, amely a képviselői vagyonnyilatkozat, az összeférhetetlenségi okokkal kapcsolatos hatásköröket a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság hatáskörébe helyez át. Egyetért-e a javaslattal a képviselő-testület? Szavazat eredménye: 7 igen, egyhangú szavazat. Kéri az ismertetett rendelet-tervezet elfogadását összességében, a javaslatokkal együtt fogadja el a képviselő-testület. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: 12/2010. (X.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 21/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelet módosításáról (teljes terjedelmében a jegyzőkönyv mellékletét képezi) Kéri az általa ismertetett bizottsági tagok személyenként kerüljenek elfogadásra. A Pénzügyi Bizottság elnöki posztját korábban Magyar János töltötte be, őt javasolja továbbra is az elnöki poszt betöltésére. Kérdezi Magyar János képviselőt, elfogadja-e a jelölését? Magyar János képviselő: Szívesen elvállalja a feladatot.

7 7 Egyetért-e a képviselő-testület a javaslattal, miszerint Magyar János legyen a Pénzügyi Bizottság elnöke? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen, 1 tartózkodással az alábbi 153/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Pénzügyi Bizottság elnökének megválasztása Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Pénzügyi Bizottság elnökének Magyar János képviselőt választotta. A bizottság belső tagjainak Sipos Sarolta, ezt követően Dorkó György képviselőket javasolja. Kérdezi a jelölteket, elfogadják-e a jelölésüket? Sipos Sarolta és Dorkó György képviselők szívesen elvállalja a feladatot. Van-e valakinek más javaslata erre? Más javaslat nem hangzott el. Ezt követően kérdezi a képviselő-testület, egyetért-e a Pénzügyi Bizottság belső tagjainak személyével? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen, 2 tartózkodással az alábbi 154/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Pénzügyi Bizottság tagjainak megválasztása Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Pénzügyi Bizottság tagjainak Sipos Sarolta és Dorkó György képviselőket választotta. A Pénzügyi Bizottság külső tagjaira Szkálosi László és Mizseiné Bóta Tündét javasolja. A bizottsági tag jelöltek elfogadták a jelölést, hozzájárulnak nyílt ülésen való tárgyaláshoz. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7 igen szavazattal az alábbi 155/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Pénzügyi Bizottság külső tagjainak megválasztása

8 8 Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Pénzügyi Bizottság külső tagjainak Szkálosi László és Mizseiné Bóta Tündét választotta. A Pénzügyi Bizottság felállt az oszlopos tagokkal, és el tudja kezdeni a munkáját - kardinális kérdésekben a képviselő-testület ezen bizottsága olyan munkát fog várhatóan végezni, ami a költségvetési számokban pozitívan fog megnyilvánulni. Kérdezi, van-e valakinek kérdése, hozzászólása ezzel kapcsolatosan? Kérdés, hozzászólás nem hangzott el. Ezt követően a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság elnökének Sági Tibort jelöli, a folytonosságot szükségesnek tartja. Sági Tibor képviselő elfogadja a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság elnöki jelölését. Egyetért-e a képviselő-testület a javaslattal, miszerint Sági Tibor lássa el a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság elnöki tisztét? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen, 1 tartózkodással az alábbi 156/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság elnökének megválasztása Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság elnökének Sági Tibor képviselőt választotta. Javasolja Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság tagjainak dr Hegedűs Zsuzsanna, dr Bohus Gábor és Dorkó György képviselőket. Dr Hegedűs Zsuzsanna, dr Bohus Gábor és Dorkó György képviselők elfogadták a bizottsági tag jelölést. Egyetért-e a képviselő-testület a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság belső tagjainak személyeire tett javaslatával? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 igen, 1 tartózkodással az alábbi 157/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság megválasztása

9 9 Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság tagjainak dr Hegedűs Zsuzsanna, dr Bohus Gábor és Dorkó György képviselőket választotta. Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság külső tagoknak javasolja Magócs Mónika és Kóczián Tamást. A jelöltek elfogadták a jelölést. Egyetért-e a képviselő-testület az elhangzott javaslattal? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta. 158/HÖK/2010. (X.14.) sz. határozat: Tárgy: Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság külső tagjainak megválasztása Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városfejlesztési és Ügyrendi Bizottság külső tagjainak Magócs Mónikát és Kóczián Tamást választotta. Megmódosítottuk az SZMSZ-t, összeállt a bizottsági struktúra, ami bízik abban, hogy eredményesen fog működni, jó munkát kíván mindenkinek. 4) Javaslat az alpolgármester megválasztására Jelen pillanatban erre nem tesz javaslatot, későbbi időpontban fog erre visszatérni, ez majd későbbi döntés lesz. Erről többet nem kíván szólni. 5) Javaslat az önkormányzati képviselő a bizottság elnöke és tagja tiszteletdíjáról szóló rendelet elfogadására, az alpolgármester tiszteletdíjának és költségátalányának megállapítására Nem javasolja az önkormányzati képviselők tiszteletdíjának emelését. Tájékoztatásul elmondja, hogy négy évvel ezelőtti szinten tartjuk a javadalmazásokat, ez valamelyes segítség a város költségvetésének. A képviselők tiszteletdíjának alapmértékét Ft/hó, a bizottság elnöke az alapdíjon felül Ft/hó, a bizottság tagja és a bizottság nem képviselő tagja Ft/hó mértékű javadalmazásban részesüljön. Egyetért-e a képviselő-testület az általa előterjesztettekkel? Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7 igen, egyhangú szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: 13/2010/(X.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzati képviselő, a bizottság elnöke és tagja tiszteletdíjáról

10 10 (teljes terjedelmében a jegyzőkönyv mellékletét képezi) Átadja a szót Burkovics Róbert jegyzőnek. Burkovics Róbert jegyző: Először is gratulál az újonnan megválasztott polgármesternek és a képviselő-testület tagjainak. Arra szeretne rámutatni, hogy lecsökkent a testület létszáma, az egy képviselőre jutó felelősség megnőtt. Azt kéri a képviselő-testülettől, hogy Borsodnádasd és a lakosság érdekében közösen szolgáljuk ezt a települést, közösen vigyük előre a dolgokat és közösen érezzük át annak a felelősségét, amit az elkövetkezendő négy évben tenni fogunk, megtehetünk a településért. Kötelezettségekre hívná fel egyúttal a képviselő-testület figyelmét, 30 napon belül vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettsége van az újonnan megválasztott polgármesternek, illetve képviselő-testület tagjainak. Amennyiben ezt a kötelességet elmulasztják, a jogszabály nevesíti a szankciókat. Kiosztásra került a vagyonnyilat-garnitúra és a tájékoztató mindenkinek, kéri a határidő betartását. Továbbá arra is felhívja a figyelmet, hogy amennyiben bárkivel kapcsolatban összeférhetetlenségi ok áll fenn, azt is 30 napon belül szüntesse meg. Mindenképpen eredményes és jó munkát kíván végezetül mindenkinek. Bízik az eredményes, jó munkában. Köszöni az érdeklődőknek, hogy eljöttek, megtiszteltek minket ezzel. Más javaslat, hozzászólás nem hangzott el, az ülést bezárta. K.m.f. Kormos Krisztián polgármester Burkovics Róbert jegyző Sipos Sarolta jegyzőkönyv- hitelesítő Dorkó György jegyzőkönyv-hitelesítő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 80. /2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 4. napján 09.00

Részletesebben

/2014. ikt.sz. 1/2014.

/2014. ikt.sz. 1/2014. Füzesgyarmati Roma Nemzetiségi Önkormányzat K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Tel: 66/491-058, fax: 66/491-361. -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: D-20-11 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Oroszi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án 17 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Ülés helye: Képviselő-testület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 271.020-18/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 2. napján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. október 22-én 16,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testület alakuló ülésén megjelenteket.

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testület alakuló ülésén megjelenteket. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 KISBERZSENY Szám: 129-34/2014/Tv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én (kedd) 9,00 órai kezdettel

Részletesebben

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht Német Nemzetiségi Önkormányzat Levelezési cím: 3535 Miskolc, Bartók Béla út 54 Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Másolat Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2006. október 6-án megtartott ünnepélyes alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106-10/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 17-én 11.00 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 4. Alpolgármester megválasztása és eskütétele (titkos szavazással) 5. Bizottságok megválasztása valamint az SZMSZ módosítására felkérés

Jegyzőkönyv. 4. Alpolgármester megválasztása és eskütétele (titkos szavazással) 5. Bizottságok megválasztása valamint az SZMSZ módosítására felkérés Jegyzőkönyv amely készült Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat 2006. október 16-án megtartott Alakuló Képviselő-testületi ülésén Az ülés helye: Nagykovácsi, Öreg Iskola Az ülés kezdete: 18.00 óra Jelen

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 16/2014. számú JEGYZŐ KÖNYVE

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 16/2014. számú JEGYZŐ KÖNYVE Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. számú JEGYZŐ KÖNYVE Készült: 2014. október 21-én 17 00 órai kezdettel megtartott alakuló képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Közösségi Ház

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. január 6-án, 14.00 15.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testületének rövid úton összehívott, n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

Olvasásra olvasásra olvasásra

Olvasásra olvasásra olvasásra Apaj Község Önkormányzata 2345. Apaj, Fõ tér 2. Jegyzõkönyv Készült Apaj Község Képviselõ-testületének 2010. október 14-én megtartott ALAKULÓ ülésérõl Hozott határozatok: 89/2010.(X.14.) Kt.számú határozat

Részletesebben

RÁBATAMÁSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK SZEPTEMBER 13. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

RÁBATAMÁSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK SZEPTEMBER 13. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV RÁBATAMÁSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. SZEPTEMBER 13. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL 1. Választás eredményének ismertetése 2. Polgármester esküje 3. Polgármester tiszteletdíjának,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: D/17-11 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 16-án 17 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Ülés helye: Képviselő-testület hivatala 8482

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

JEGYZŐKÖNYV. Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. október 31-én megtartott alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Gratulál a polgármesternek és a képviselő-testület tagjainak, részükre a megbízóleveleket átadja.

Gratulál a polgármesternek és a képviselő-testület tagjainak, részükre a megbízóleveleket átadja. 11. számú Jegyzőkönyv Készült a Balatonszentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 19-én 14,00 órakor a Községháza dísztermében (Balatonszentgyörgy, Berzsenyi D. u. 91.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Képviselő-testület október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Képviselő-testület október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Képviselő-testület 2014. október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 104. 114. (X. 16.) számú határozatokat 9. számú rendelet 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 22-én megtartott. alakuló ülés jegyzőkönyvéhez

KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 22-én megtartott. alakuló ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 22-én megtartott alakuló ülés jegyzőkönyvéhez 109/2014.(X.22.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 110/2014.(X.22.)

Részletesebben

Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Szám: V/105-23/2014. Készült: 2 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 105-9/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 5/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 20-án

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3.), 2013. május 09. 16.00 órától 16.30 óráig a Képviselő-testület nyílt

Részletesebben

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről.

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 22-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Szám: 1/1337-2/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. október 22-én 17.00 órai kezdettel tartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Ambrus Tibor polgármester, Balogh

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 8/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mérges Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 8-án 9. 00 órakor a mérgesi

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Közösségi színtér tanácskozó terme, Tárnokréti

A képviselő-testületi ülés helye: Közösségi színtér tanácskozó terme, Tárnokréti Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-10/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. október 11-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 192-12/2014. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 138-8/2014/Np. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 17-én (péntek) 14,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 180 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Alakuló ülés. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a javasolt napirendet elfogadta.

Alakuló ülés. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a javasolt napirendet elfogadta. Alakuló ülés Szabó Tibor korelnök: Köszönti az alakuló ülésen megjelenteket. Megállapítja a határozatképességet Ismerteti az ülés meghívó szerinti javasolt napirendjét. 1./ Választási Bizottság tájékoztatója

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2014. október 22-én 9:00 órakor megtartott alakuló üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2014. október 22-én 9:00 órakor megtartott alakuló üléséről. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 20-37 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:A Képviselő-testület 2014. október 22-én 9:00 órakor megtartott alakuló üléséről. Jelen voltak: Mlinkó

Részletesebben

Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198.

Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198. Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198. Szám: Svh/79-10/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án (hétfőn)

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal az

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal az Készült: 2012. május 10-én, 14.00 16.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének rövid úton összehívott n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D

J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A P I R E N D Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u.59. 10/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én 17. 00 órakor a Bezi

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez 161/2014.(X.21.) sz. önk.hat. 18/2014.(X.29.) önk.rend. 162/2014.(X.21.) sz. önk.hat. Napirendek

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. december 11-én 08.00 órától 09.30 óráig a Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének nyílt ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében (3671 Borsodnádasd,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A választás eredményéről szóló tájékoztató elfogadása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A választás eredményéről szóló tájékoztató elfogadása 1 Községi Önkormányzat Nemeskér 7-1/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 27/2014.(X.23.) 28/2014.(X.23.) 29/2014.(X. 23.) 30/2014.(X.23.) 31/2014.(X.23.) 32/2014.(X. 23.) 33/2014.(X.

Részletesebben

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének október 6-án (szerdán) 17 órai kezdettel megtartott ALAKULÓ üléséről készült JEGYZŐKÖNYV

Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének október 6-án (szerdán) 17 órai kezdettel megtartott ALAKULÓ üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 6-án (szerdán) 17 órai kezdettel megtartott ALAKULÓ üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Hozott határozatok: 153-155/2010. (X. 6.) Perkáta,

Részletesebben

BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE ALAKULÓ NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE ALAKULÓ NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Szám: 01-96/2010-8 BELOIANNISZ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE ALAKULÓ NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 2010. október 13. 9. számú jegyzőkönyv N a p i r e n d i p o n t o k : 1. A HVB elnökének tájékoztatója

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 14- én megtartott alakuló üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 14- én megtartott alakuló üléséről Jegyzőkönyv Készült Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14- én megtartott alakuló üléséről Jelen vannak: csatolt jelenléti ív szerint Jelen vannak Képviselő-testület tagjai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester Sipos Sarolta képviselő Sági Tibor képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester Sipos Sarolta képviselő Sági Tibor képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2013. október 18. 15.00 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről. Helye: Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal B ép. félemeleti tanácskozó terem Mezőkövesd,

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T : 1. A Helyi Választási Bizottság tájékoztatója az időközi polgármester választás eredményéről, a megbízólevél átadása

T Á R G Y S O R O Z A T : 1. A Helyi Választási Bizottság tájékoztatója az időközi polgármester választás eredményéről, a megbízólevél átadása Iktatószám: 610/21/2013. Tuzsér Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 20-án megtartott ülésének Határozatok tárgykódjai: 155:B10; 156:B12; 157:A3; 158:A2. a.) jegyzőkönyve, b.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Dr. Hegedűs Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Dr. Hegedűs Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. szeptember 30. 16.30 órától 17.00 óráig a Képviselő-testület

Részletesebben

1.) napirend A Választási Bizottság elnökének tájékoztatója a választás eredményéről Ea.: Kovács Tamásné a HVB elnöke

1.) napirend A Választási Bizottság elnökének tájékoztatója a választás eredményéről Ea.: Kovács Tamásné a HVB elnöke J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Vámoscsalád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 22-én 19 órakor a Vámoscsaládi Kultúrház klubhelyiségében megtartott ünnepélyes alakuló üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2013. október 31. 15.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. Jegyzőkönyv Készült Gilvánfa Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Községháza Gilvánfa Az ülés ideje: 2014. október 22., 08.00 óra

Részletesebben

2 Jegyzőkönyv Készült, Apaj Község Képviselő-testületének október 12-én megtartott alakuló üléséről. Ülés helye: Apaj Község Polgármesteri Hivat

2 Jegyzőkönyv Készült, Apaj Község Képviselő-testületének október 12-én megtartott alakuló üléséről. Ülés helye: Apaj Község Polgármesteri Hivat Apaj Község Polgármesteri Hivatal 2345. Apaj, Fő tér 2. Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Képviselő-testületének 2006. október 12-én megtartott alakuló üléséről Hozott határozatok: 54/2006.(10.12.) 55/2006.(10.12.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. július 13-án 09:00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 13. Mindszentkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 13. Mindszentkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének Szám: 789-13/2017/K 8282 Mindszentkálla, Petőfi utca 13. Mindszentkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 11. napján megtartott rendkívüli testületi ülése 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Döbörhegy Községi Önkormányzat Képviselő testületének október 15-én megtartott a l a k u l ó ü l é s é r ő l.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Döbörhegy Községi Önkormányzat Képviselő testületének október 15-én megtartott a l a k u l ó ü l é s é r ő l. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Döbörhegy Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2010. október 15-én megtartott a l a k u l ó ü l é s é r ő l. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal. Jelen vannak: Bartók

Részletesebben

1. Javaslat vis maior tartalék címén támogatási igény benyújtására Előterjesztő: Papp Anna polgármester

1. Javaslat vis maior tartalék címén támogatási igény benyújtására Előterjesztő: Papp Anna polgármester Készült: 2010. július 13-án, megtartott Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselőtestületének nyílt ülésén - a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Papp Anna polgármester Kormos Krisztián alpolgármester

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:a Harkány Város Önkormányzat október 14-én órai kezdettel megtartott alakuló képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:a Harkány Város Önkormányzat október 14-én órai kezdettel megtartott alakuló képviselő-testületi üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:a Harkány Város Önkormányzat 2010. október 14-én 17.00 órai kezdettel megtartott alakuló képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Dr.Vida Ernő korelnök:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2018. október 11. 08.00 órától 08.30 óráig a Képviselőtestület rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 1/3/3/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 11-én (hétfőn) 18.00 órai kezdettel tartott a l a k u l ó üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről

Ikt.szám: 946-1/2014. JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 17-én órai kezdettel tartott alakuló üléséről Ikt.szám: 946-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Vajta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 16 30 órai kezdettel tartott alakuló üléséről A testületi ülésen meghozott száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6. M E G H Í V Ó

Bucsa Község Önkormányzata Bucsa, Kossuth tér 6.   M E G H Í V Ó Bucsa Község Önkormányzata 5527. Bucsa, Kossuth tér 6. E-mail: bucsa@bucsa.hu M E G H Í V Ó nyilvános alakuló ülését 2014. október 20-án (hétfőn) 15 00 órára összehívom, melyre tisztelettel meghívom. Az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme

JEGYZŐKÖNYV. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-i alakuló üléséről Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Cserkút község Önkormányzata 2014. október 21.-én megtartott alakuló üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Cserkút község Önkormányzata 2014. október 21.-én megtartott alakuló üléséről. Cserkút község Önkormányzata J e g y z ő k ö n y v Készült Cserkút község Önkormányzata 2014. október 21.-én megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat könyvtára Jelen voltak: Hagenthurn

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Dozmat Község képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló ülésén DOZMAT KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSE JEGYZŐKÖNYV Készült: Dozmat Község képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló ülésén Helye: Dozmati Faluház Jelen vannak: Horváth Ádám Csongor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. október 20-án 14,00 órakor a művelődési ház nagytermében megtartott képviselő-testület alakuló üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Tisztelettel köszöntöm a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V VAJSZLÓ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 7838 VAJSZLÓ, SZÉCHENYI U. 13. 73/485-141. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vajszló Nagyközség Önkormányzata testületének 2013. március 14-én 17 00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének október 13 -án megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének október 13 -án megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. október 13 -án megtartott alakuló üléséről. Határozat száma Tárgy 73/2010.(X.13.) Szavazatszámláló bizottság létrehozása az alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 97/2014. (XI.3.) önkormányzati határozata az ülés napirendjéről:

JEGYZŐKÖNYV. Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 97/2014. (XI.3.) önkormányzati határozata az ülés napirendjéről: ! 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 3.-án a Községházán 13 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Tamás Csaba polgármester, Antalné

Részletesebben

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü.

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 13- án 17.00 órai kezdettel megtartott testületi ülésén, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó

Részletesebben

/ sz. példány

/ sz. példány Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. Készült: 2 példányban 9395-28/2018. 2 sz. példány JEGYZŐKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. szeptember

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 17-én (Péntek) 16:00 órai kezdettel megtartott ALAKULÓ képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2014. október 17. Határozat:

Részletesebben

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 6-án tartott alakuló üléséről.

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 6-án tartott alakuló üléséről. Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 6-án tartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Véh László polgármester Fődiné Hrombola

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kenézlő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 14-én 14 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kenézlő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 14-én 14 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Kenézlő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 506-9/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kenézlő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14-én 14 órai kezdettel megtartott alakuló

Részletesebben

A kiadott napirendi pontokhoz képest módosító javaslatot tett az alábbiak szerint:

A kiadott napirendi pontokhoz képest módosító javaslatot tett az alábbiak szerint: Jegyzőkönyv Készült: 2008. május 14-én 16.00-17.00 óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésén. Jelen vannak: Magyar János, Neuwirth László, Dorkó György, Pallagi Ákos, Sági Tibor,

Részletesebben

F O R G A T Ó K Ö N Y V

F O R G A T Ó K Ö N Y V F O R G A T Ó K Ö N Y V Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 13-ai alakuló testületi ülésére Az alakuló üléssel kapcsolatban az alábbi jogszabályok irányadóak: o a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Staszner Csabáné polgármester, Kanyó Gyula, Kanyó Géza, Kövi Pál (korelnök), képviselők, Eszterbauer Erzsébet jegyző.

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Staszner Csabáné polgármester, Kanyó Gyula, Kanyó Géza, Kövi Pál (korelnök), képviselők, Eszterbauer Erzsébet jegyző. ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Rétalap Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én 17.00 órakor kezdődő alakuló, nyilvános testületi ülésén, Rétalapon, az Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 21-én 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott alakuló képviselő-testületi

Részletesebben

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián.

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. október 21-én 9 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. február 27. 16.00 órától 17.30 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 12-én (kedd) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/ Szám: 1-14/2010. JEGYZŐKÖNYV

Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/ Szám: 1-14/2010. JEGYZŐKÖNYV Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-14/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült 2010. október 06-án 17 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott

Részletesebben

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.szám:42-46/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: : a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. október 27-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott alakuló ülésén. Jelen vannak: Gyöngyösi Sándorné,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 11-én megtartott alakuló ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült a Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 11-én megtartott alakuló ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 11-én megtartott alakuló ülésén. Lázár József korelnök köszöntötte a dömsödi lakosoktól 2006. október

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének október 12 -én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének október 12 -én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2006. október 12 -én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma Tárgy 50/2006.(10.12.) Polgármester illetményének megállapítása.

Részletesebben

Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő- testületének október 18-án tartott nyilvános ülésének:

Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő- testületének október 18-án tartott nyilvános ülésének: Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete ÖKÖRITÓFÜLPÖS 970-14- /1//2010 Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő- testületének 2010. október 18-án tartott nyilvános ülésének: a./

Részletesebben

2014. OKTÓBER 30. NAPJÁN

2014. OKTÓBER 30. NAPJÁN JEGYZŐKÖNYV NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. OKTÓBER 30. NAPJÁN MEGTARTOTT ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL Az ülés alkalmával a képviselő-testület az alábbi határozatokat fogadta el: 62/2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Németh Erzsébet polgármester. Makidáné Fűzi Katalin képviselő Ottlakán Roland Olivér körjegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Németh Erzsébet polgármester. Makidáné Fűzi Katalin képviselő Ottlakán Roland Olivér körjegyző Magyarkeresztúr Önkormányzat Képviselő-testülete 9346. Magyarkeresztúr, Kossuth u. 42. 11/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2010. október 14.-én (csütörtökön) 20.00 órakor megtartott nyilvános a l a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Papp Kriszina jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Papp Kriszina jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2010. október 15-én a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselőtestületének a Hubertus Bt. Vendégházában megtartott ünnepi, alakuló ülésén. Jelen vannak: Lombár Gábor polgármester

Részletesebben

Készült: Iszkáz Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án (hétfő) 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános, alakuló üléséről.

Készült: Iszkáz Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án (hétfő) 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános, alakuló üléséről. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8493 ISZKÁZ Szám: 24-20/2014/Iszk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Iszkáz Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 20-án (hétfő) 17,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 33-80/2014. NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 20-án, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében megtartott ülésén.

Részletesebben

Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2800/2014/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2800/2014/A JEGYZŐKÖNYV Ászár Község Képviselő-testülete Ikt. sz.: 2800/2014/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzata Képviselő-testületének alakuló ülésén 2014. október 22. napján 16.00 órakor, a Közösségi Ház Dísztermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20. napján 16.00 órakor megtartott alakuló üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 J e g y z ő k ö n y v Készült: Rudabánya Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 21-én, 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Szobota Lajos polgármester, Veres

Részletesebben

Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Petőfi S. u /2014. Jegyzőkönyv

Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Petőfi S. u /2014. Jegyzőkönyv Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Petőfi S. u. 12. 21./2014. Jegyzőkönyv Készült: Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. október 27-én 17.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület október 12-i ALAKULÓ üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület október 12-i ALAKULÓ üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: 2006. október 12-i ALAKULÓ üléséről Jelen vannak: 1./ Tóth Ferencné polgármester 2./ dr. Berecz Botond képviselő 3./ Dudás Béla képviselő 4./ Kárpáti Hajnalka képviselő 5./ dr. Milvius

Részletesebben