Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata"

Átírás

1 Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője Az ÁRKÁD Győr 10. születésnap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék") szervezője a ECE Projektmanagement Budapest Kft. (székhely: 1106 Budapest, Örs vezér tere 25./a cégjegyzékszám: , adószám: ), (a továbbiakban: Szervező ). A Játék részletes leírását jelen játékszabályzat (a továbbiakban: Játékszabály ) tartalmazza. II. A Játékban részt vevő személyek 1./ A Játékban részt vehet minden természetes személy, aki betöltötte 18. életévét, és megfelel a Játék valamennyi feltételének (továbbiakban: Játékos ). 2./ A Játékban nem vehetnek részt: 2/ A Játékban nem vehetnek részt: a) a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint az itt felsorolt személyek Ptk évi V. tv 8:1. (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói, b) A szervező által üzemeltetett ÁRKÁD Győr bevásárlóközpontban bérleményt üzemeltető/ szolgáltatást nyujtó cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint ezek Ptk évi V. tv 8:1. (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.. III. A Játék időtartama A Játék 2016 augusztus 25. 9:00 órától november 2. 22:00 óráig tart. IV. A Játék menete, sorsolás A játékban augusztus és november óra között az ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont területén található bármely üzletben történt, minimum Ft összegű, vásárlást igazoló pénztárbizonylattal rendelkező személy vehet részt. (nem adható össze több blokkon, illetve több üzletből származó vásárlás összege!) Közüzemi, illetve banki számlákkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos befizetések nem minősülnek vásárlásnak (telefon, internet, számlavezetés stb.). A Játékosnak a Bevásárlóközpont információs pultjánál le kell pecsételtetnie a pénztárbizonylatot, melynek ellenében egy darab nyereményszelvényt kap. Minden, a fenti kitételeknek megfelelő pénztárbizonylat ellenében adható nyereményszelvény, tehát egy személy akár több nyereményszelvényt is kitölthet, amennyiben felmutatja és lepecsételteti az érvényes pénztárbizonylato(ka)t. (1 darab pénztárbizonylat ellenében 1 darab nyereményszelvény adható ki!). A visszaélések elkerülésének érdekében a játékos köteles igény szerint az ÁRKÁD Győr kollégájának kérésére a vásárlást a termék bemutatásával is igazolni!

2 Nyeremények: 10 db Ft értékű vásárlási utalvány 10 db Ft értékű vásárlási utalvány (fődíjak) További bérlőpartnereink (üzeletek) által felajánlott tárgyi nyeremények és vásárlási utalványok. A nyeremények sorsolása több időpontban történik. A nyerményszelvények közül hetente 1 db Ft értékű vásárlási utalvány kerül kisorolásra, a ki nem húzott szelvényeket elkülönítve tároljuk, a nyertes és a nem nyertes szelvények ismét játszanak a 10 db Ft értékű vásárlási utalvány sorsolásánál. A 10 db Ft értékű vásárlási utalványok sorsolásának időpontjai: Szeptember Szeptember Szeptember Szeptember Szeptember Október Október Október Október November A sorsolás helyszíne: ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont, 9027 Győr Budai út 1. Bevásárlóközpont Igazgatóság A 10 db Ft értékű vásárlási utalványok és az üzletek álal felajánlaott nyermények sorsolásának időpontja: November A sorsolás helyszíne: ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont, 9027 Győr Budai út 1. A szelvény a következőket tartalmazza: játékos neve; lakcím; cím; telefonos elérhetőség (nem kötelező) pénztárbizonylat száma; üzlet megnevezése, ahol a bizonylatot kiállították; vásárlás dátuma; játékos aláírása. A szelvény 2 részből áll: a kérdéseket és személyes adatokat tartalmazó rész sorszámmal ellátva és a sorszámot szintén tartalmazó ellenőrző szelvény.

3 1. Válaszoljon helyesen! Melyik évben nyitotta meg kapuit az Árkád Győr? a, 2006 b, 2008 c, Válaszoljon helyesen! Mi a főnyereménye a születésnapi nyerményjátéknak? a, egzotikus utazás b, gépjármű nyermény c, 10 db Ft értékű vásárlási utalvány 3. Válaszoljon helyesen! Milyen címletekben kapható az ÁRKÁD Győr vásárlási utalvány? (összegek számmal kiírva). A nyereményszelvény a továbbiakban a következőket is tartalmazza: A nyereményjátékban való részvétel feltételei: ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont területén található bármely üzletben történt, minimum Ft összegű, vásárlást igazoló pénztárbizonylattal rendelkező személy vehet részt. (nem adható össze több blokkon, illetve több üzletből származó vásárlás összege!) Közüzemi, illetve banki számlákkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos befizetések nem minősülnek vásárlásnak (telefon, internet, számlavezetés stb.). A Játékosnak a Bevásárlóközpont információs pultjánál le kell pecsételtetnie a pénztárbizonylatot, melynek ellenében egy darab nyereményszelvényt kap. Minden, a fenti kitételeknek megfelelő pénztárbizonylat ellenében adható nyereményszelvény, tehát egy személy akár több nyereményszelvényt is kitölthet, amennyiben felmutatja és lepecsételteti az érvényes pénztárbizonylato(ka)t. (1 darab pénztárbizonylat ellenében 1 darab nyereményszelvény adható ki!). A visszaélések elkerülésének érdekében a játékos köteles igény szerint az ÁRKÁD Győr kollégájának kérésére a vásárlást a termék bemutatásával is igazolni! A fődíjak sorsolásának időpontja November óra. A Játék nyereményei: 10 db Ft értékű és 10 db Ft értékű ÁRKÁD Győr vásárlási utalvány, illetve további üzleteink által felajánlott tárgynyeremények és vásárlási utalványok A nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadása a Szervező által megszabott határidőben megtörténhessen. A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. A játékosok vállalják, hogy a rendezvény időtartama alatt, valamint a díjátadáskor a szervezők róluk felvételeket készíthetnek, és a fotókat, amelyeken felismerhetők és

4 beazonosíthatók az ECE Budapest Kft., ill. az ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont nyomtatott és elektronikus anyagaiban felhasználhatja, továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a bevásárlóközpont adatbázisában rögzítse, és marketing céljaira használja. A játékos a szelvényen aláírásával igazolja, hogy a játékszabályzatot megismerte, tudomásul vette és elfogadta. A sorsolás helyszíne: ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont, 9027 Győr, Budai út 1. A nyereményszelvény kitöltése után a perforációnál leválaszott a kérdéseket és személyes adatait tartalmazó részt az Információspultnál kihelyezett urnába kell elhelyezni. FIGYELEM! Csak a nyomtatott betűkkel, olvashatóan kitöltött szelvényt fogadjuk el. Kérjük, a szelvényről leválasztott ellenőrző szelvényt megőrzni, mivel a nyeremény csak az ellenőrző szelvény felmutatása ellenében vehető át. A játékosok vállalják, hogy a rendezvény időtartama alatt, valamint a díjátadáskor a Szervezők róluk felvételeket készíthetnek, és a fotókat, amelyeken felismerhetők és beazonosíthatók, Szervező, ill. a Bevásárlóközpont nyomtatott és elektronikus anyagaiban felhasználhatja. A Szervező a nyerteseket a sorsolás napját követő 3 munkanapon belül telefonon vagy a nyereményszelvényen megadott elérhetőségek egyikén értesíti. A sorsolások eredménye az összes nyertes szelvény sorszámával a Szervező internetes honlapján ( is közlésre kerül, legkésőbb a sorsolást követő ötödik munkanap órától. A nyertesek személyes adatainak védelme miatt a honlapon a nyertes szelvények sorszámai kerülnek feltüntetésre. A sorsolás közjegyző jelenlétében, a nyilvánosság és a hatósági ellenőrzés teljes körű biztosítása mellett, véletlenszerű, kézi húzásos módszerrel történnek. A nyereményeket azok a Játékosok nyerik meg, akik kisorsolásra kerültek és megfelelnek a jelen Játékszabályban foglalt valamennyi feltételnek, illetve a nyereményszelvényt hiánytalanul töltötték ki és valamennyi kérdésre helyesen válaszoltak. A sorsoláson 3 tartaléknyertes kerül kihúzásra. Amennyiben a kisorsolt nyertesek valamelyike nem felel meg a jelen Játékszabályban foglalt valamennyi feltételnek, továbbá nem tudja vállalni a Szervező által megszabott határidőben történő nyereményátvételt, helyébe automatikusan az első tartaléknyertes lép. Amennyiben ez a Játékos sem felel meg a jelen Játékszabályban foglalt feltételeknek, úgy helyébe a második tartaléknyertes lép, amennyiben a második tartaléknyertes sem felel meg a jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételnek, helyébe a harmadik tartaléknyertes lép. V. Nyeremények A Játék nyereményei: 10 db Ft értékű vásárlási utalvány 10 db Ft értékű vásárlási utalvány (fődíjak) További bérlőpartnereink (üzeletek) által felajánlott tárgyi nyeremények és vásárlási utalványok.

5 A nyereményeket az arra jogosult nyertesek január 30. napjáig jogosultak átvenni. A nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadása határidőben megtörténhessen. A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, hibákért a Szervező felelősséget nem vállal. VI. Adózási kérdések A Szervező kijelenti, hogy a tudásalapú (kvízjáték) nyereményjáték szervezéséből adódó kifizetői adók bevallását és megfizetését vállalja. Az ezeken felül esetlegesen felmerülő kapcsolódó költségek a nyerteseket terhelik (ide tartozik pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazási költség stb.). VII. Adatkezelés A Játékos a nyereményszelvény aláírásával hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatokat a Szervező mint adatkezelő a Játék lebonyolítása céljából, annak lezárultáig díjmentesen felhasználja és kezelje. A játékosok vállalják, hogy a rendezvény időtartama alatt, valamint a díjátadáskor a szervezők róluk felvételeket készíthetnek, és a fotókat, amelyeken felismerhetőek és beazonosíthatóak az ECE Budapest Kft., ill. az ÁRKÁD Győr Bevásárlóközpont a nyereményjátékhoz kapcsolódóan megjelenő nyomtatott és elektronikus anyagaiban díjmentesen, időbeli és térbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket és címüket a bevásárlóközpont adatbázisában rögzítse, és marketingcéljaira használja. A Szervező a személyes adatokat a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Játékos a szelvényen aláírásával igazolja, hogy a játékszabályzatot megismerte, tudomásul vette és elfogadta.

FÓRUM Debrecen Ballagási tablókiállítás és verseny ig A ballagási tablókiállítás hivatalos Játékszabályzata (SZAVAZÓK)

FÓRUM Debrecen Ballagási tablókiállítás és verseny ig A ballagási tablókiállítás hivatalos Játékszabályzata (SZAVAZÓK) FÓRUM Debrecen Ballagási tablókiállítás és verseny 2018.05.07-05.27-ig A ballagási tablókiállítás hivatalos Játékszabályzata (SZAVAZÓK) I. A játék szervezője A Fórum ballagási tablókiállítás elnevezésű

Részletesebben

ÁRKÁD Szeged 2018 Tavaszi Divat

ÁRKÁD Szeged 2018 Tavaszi Divat I. Szervező és Lebonyolító Az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont (üzemeltető: ECE Projektmanagement Budapest Kft, 1106 Budapest, Örs vezér tere 25/A. II. em. adószám: 12144341-2-42 a továbbiakban: Szervező

Részletesebben

A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! Ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! Ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! Ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője A Őszi stílusváltás az ÁRKÁD Győrrel! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője

Részletesebben

Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata ÁRKÁD Szeged Nyári Nyereményjáték 2019 Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata I. A Játék szervezője és lebonyolítója Az ÁRKÁD Szeged Nyári Nyereményjáték 2019 elnevezésű nyereményjáték

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

ÁRKÁD Győr Magic Christmas Service 2018 nyereményjáték Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata

ÁRKÁD Győr Magic Christmas Service 2018 nyereményjáték Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata ÁRKÁD Győr Magic Christmas Service 2018 nyereményjáték Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata I. A Játék szervezője és lebonyolítója Az ÁRKÁD Győr Magic Christmas Service 2018 elnevezésű

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

Nyerj egy vadonatúj Harely-t! nyereményjáték az ÁRKÁD Győr hivatalos részvételi- és játékszabálya

Nyerj egy vadonatúj Harely-t! nyereményjáték az ÁRKÁD Győr hivatalos részvételi- és játékszabálya Nyerj egy vadonatúj Harely-t! nyereményjáték az ÁRKÁD Győr hivatalos részvételi- és játékszabálya I. A Játék szervezője és lebonyolítója A Nyerj egy vadonatúj Harely-t! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték

Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték Hitelbúvár Gyorsteszt Nyereményjáték Játékszabály (Módosítva: 2015. szeptember 9.*) 2015.07.02. Az alábbi játékszabály a Hitelbúvár Gyorsteszt ingyenes Nyereményjáték részvételi feltételeit és a sorsolással

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2018.04.01. 2018.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 2017.02.01. 2017.12.31. TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY 1. A TESCO- GAZPROMNEFT-G-ENERGY játékon való részvétel feltétele minimum 1 db GAZPROMNEFT vagy G-ENERGY típusú motorolaj termék

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata

A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték. Részvételi- és Játékszabályzata A Puttó ráadás akció! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

3300 Eger, Törvényház u. 4. Telefon: 36/515-155; Fax: 36/515-156 www.agriapark.hu

3300 Eger, Törvényház u. 4. Telefon: 36/515-155; Fax: 36/515-156 www.agriapark.hu Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Startolj a nyereményekért elnevezésű 2011. február 7-től 2011. március 11-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1 Az Okoslottó nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

1. A PROMÓCIÓS JÁTÉK SZERVEZŐJE

1. A PROMÓCIÓS JÁTÉK SZERVEZŐJE PROMÓCIÓS JÁTÉKSZABÁLYZAT Az Agria Park Bevásárlóközpont Kaparj és Nyerj elnevezésű 2015. október 12-től 2015. november 20-ig tartó Promóciós játék részvételi- és játékszabályai 1. A PROMÓCIÓS JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGISTER M ELNEVEZÉSŰ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék leírása 1.1. A Pécsi Direkt Kft. (székhely: 1075 Budapest, Károly krt. 3/C, adószám: 11009498-2-44, cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁRKÁD Szeged 2018 Halloween totó nyereményjáték

ÁRKÁD Szeged 2018 Halloween totó nyereményjáték ÁRKÁD Szeged 2018 Halloween totó nyereményjáték I. Szervező és Lebonyolító A Játék Lebonyolítója és Szervezője az ÁRKÁD Szeged Bevásárlóközpont (üzemeltető: ECE Projektmanagement Budapest Kft, 1106 Budapest,

Részletesebben

A játékban történő regisztráció jelen hivatalos Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A játékban történő regisztráció jelen hivatalos Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Háda-1 Kft. által szervezett Nyerd meg TE az 1 Millió Ft-ot vagy a 10 db 100 000 Ft-os VIP vásárlás egyikét! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. Nyerd

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA NOVIS TRADE KFT VEGYEN EGYET NYERJEN EGYET JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a NOVIS TRADE

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. Megújult külső, mindig nyerő tartalom! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) Megújult külső, mindig nyerő

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz A játékra történő jelentkezéssel a játékosok kifejezetten elfogadják, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a következő játékszabályt (a továbbiakban:

Részletesebben

A Háda-1 Kft. által szervezett, Regisztrálj és Nyerj!19 X ft-ot elnevezésű sorsolás játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Háda-1 Kft. által szervezett, Regisztrálj és Nyerj!19 X ft-ot elnevezésű sorsolás játékszabályzata ( Játékszabályzat ) A Háda-1 Kft. által szervezett, Regisztrálj és Nyerj!19 X 100 000 ft-ot elnevezésű sorsolás játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. A Regisztrálj és Nyerj! 19 X 100 000 ft-ot elnevezésű

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

Fórum 10. születésnap nyereményjáték Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Fórum 10. születésnap nyereményjáték Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata Fórum 10. születésnap nyereményjáték Ajándéksorsolás hivatalos részvételi- és játékszabályzata I. A Játék szervezője és lebonyolítója A Fórum 10.születésnap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

VIP Card játék játék- és adatkezelési szabályzat

VIP Card játék játék- és adatkezelési szabályzat VIP Card játék játék- és adatkezelési szabályzat 1. Játék szervezője 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban "Játék, Kampány") szervezője az ÁRKÁD Budapest Örs vezér tere Bevásárlóközpont (üzemeltető: ECE

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

A Válts zöldre, és nyerj! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Válts zöldre, és nyerj! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Válts zöldre, és nyerj! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték SZERVEZŐJE A Válts zöldre, és nyerj! elnevezésű Nyeremény játék (a továbbiakban: Promóció ) szervezője az Aquarius-Aqua

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat

Részvételi és Játékszabályzat Részvételi és Játékszabályzat Az Ooops! Bajkeverők fotó és videó feltöltés nyereményjáték promóciós Játék hivatalos Játékszabálya A promóció a teljes Bajkeverők kampány része 1. A Játék szervezője Az Ooops!

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) A Corvin Plaza által szervezett 2014. évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. A Corvin Plaza Óriási karácsonyi

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Magyar Posta Zrt. Igényeljen ÉnPostám kártyát és nyerjen! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata

A Magyar Posta Zrt. Igényeljen ÉnPostám kártyát és nyerjen! nyereményjáték. Részvételi és Játékszabályzata 1. Általános feltételek A Magyar Posta Zrt. Igényeljen ÉnPostám kártyát és nyerjen! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzata A Magyar Posta Zrt. (a továbbiakban: szervező) által indított Igényeljen

Részletesebben

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018

Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 Nyugdíjbiztosítás nyereményjáték 2018 2018. 11.12. 2018. 12.28. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A BALATON PLAZA NEKÜNK ÜNNEP, NEKED JÁTÉK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A BALATON PLAZA NEKÜNK ÜNNEP, NEKED JÁTÉK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A BALATON PLAZA NEKÜNK ÜNNEP, NEKED JÁTÉK ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel tudomásul veszik és elfogadják a játék

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Men+Care nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

10 éves az S-BUDGET! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

10 éves az S-BUDGET! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 10 éves az S-BUDGET! nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban:

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

Baba Mama expo nyereményjáték 2018

Baba Mama expo nyereményjáték 2018 Baba Mama expo nyereményjáték 2018 2018. 11.16. 2018. 11.18. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám: 01-10-041356;

Részletesebben

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A Mozizz a Corvinban, bulizz a Soundon! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY A Perfekt Petzzz nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLY A Perfekt Petzzz nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLY A Perfekt Petzzz nyereményjátékhoz A játékra történő jelentkezéssel a játékosok kifejezetten elfogadják, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a következő játékszabályt (a továbbiakban: "Játékszabály").

Részletesebben

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője

ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat. 1. A játék szervezője ÁLLATI PÖRGÉS Játékszabályzat 1. A játék szervezője A jelen nyereményjáték (továbbiakban: Nyereményjáték vagy Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11/C.,

Részletesebben

Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat

Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat Gyermelyi Hűségakció 2015 Részvételi- és játékszabályzat 1. Az akció szervezője Gyermelyi Zrt. székhely: 2821 Gyermely, Bajnai u. 1 cégjegyzékszám: 1991. 11-10-001362 adószám: 10467024-4-11 a továbbiakban

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. AsiaCenter Törzsvásárló program, 2009. április-december

Hivatalos játékszabályzat. AsiaCenter Törzsvásárló program, 2009. április-december AsiaCenter Törzsvásárló program, 2009. április-december Az akcióban résztvevő személyek Az akcióban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező, 14. életévét betöltött magyar állampolgár,

Részletesebben

Grillezni főnyeremény nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

Grillezni főnyeremény nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Grillezni főnyeremény nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban:

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték )

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerjen 1 milliót a Multiponttal! (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 79., továbbiakban: Szervező

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

A Corvin Pass használata a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Corvin Pass használata a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. A Corvin Plaza által szervezett 2014. évi, Corvin Pass Pass-olj és nyerj stílustanácsadást Zipyvel elnevezésű ajándéksorsolásos nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. AZ AJÁNDÉKSORSOLÁSOS

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben