J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról"

Átírás

1 Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatban az illetékesek az alábbi tájékoztatást adták: 3/2009.(I.12.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület a hulladékkezelési közszolgáltatás évi üzemeltetési költségei támogatásának céljára ,- Ft-ot évi költségvetésében tartalékba helyez, melyből a szolgáltató abban az esetben igényelhet az általa benyújtott kérelem alapján kompenzációt, ha a 20 %-osra kalkulált hulladékkezelési díj a kalkulációban szereplő 20 %-hoz képest a díjfizetési időszakban megemelkedik. Határidő: december 31., illetőleg folyamatos Szolgáltató nem igényelt támogatást. 4/2009.(I.12.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az X+ION Kft-vel a Zirc város hulladékkezelési közszolgáltatásának ellátására február 01-jén kötött közszolgáltatási szerződés 13./ pontjában a hatályon kívül került 242/2000.(XII.23.) Kormányrendelet helyett a 64/2008.(III.28.) Kormányrendelet számának és hivatkozott jogszabályhelyének rögzítését kezdeményezi. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jelen határozat X+ION Kft. részére történő eljuttatására és a nevezett szerződő fél egyetértése esetén a módosított szerződés megkötésére. 2./ pont esetében: december 31. A határozat megküldésre került az X+ION Kft. részére. A szerződés-módosítás én aláírásra került.

2 2 124/2009.(VI.25.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi közforgalmú közlekedés évi működtetéséhez ,- Ft összeggel járult hozzá. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi közforgalmú közlekedést január 1. és december 31-ig folyamatosan fenntartja. 3./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a január 1-jétől december 31- ig tartó időszakra a menetrend szerinti autóbuszjárattal történő helyi személyszállítási közszolgáltatási szerződést az autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállításról szóló évi XXXIII. törvény alapján kötötte meg. Határidő: december 31. Határozatban foglaltak végrehajtása megtörtént. 242/2009.(XI.30.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a menetrend szerinti helyi autóbuszközlekedés I-IX. havi üzemeltetési költségeihez ,- Ft összeggel járul hozzá a évi költségvetésében erre a célra elkülönített keret terhére. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az 1./ pontban leírt üzemeltetési hozzájárulás Bakony Volán Zrt. részére történő átadására. Határidő: december 15. Formázott: Felsorolás és számozás A határozat 1./ pontjában megjelölt összeg átadásra került a Bakony Volán Zrt. részére. 243/2009.(XI.30.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Dr. Ferenczy Margit fogszakorvos jelen előterjesztés mellékletét képező kérelmét elfogadja, ennek kapcsán a 01/4384-2/2004. számú, december 27 én kelt megbízási szerződést közös megegyezéssel megszünteti január 30. napjával. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződést megszüntető okirat aláírására. 2./ pont esetében: december 10. A Megszüntető Okirat aláírásra és megküldésre került.

3 3 246/2009.(XI.30.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a számlavezető pénzintézettől, a Zirci Takarékszövetkezettől 50 millió forintos folyószámlahitelt vesz fel. A hitel fedezetéül felajánlott biztosítékok az alábbi hrsz-ú zirci ingatlanok: /1 2358/7 2358/8 2358/9 2358/ / /14 A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a folyószámla-hitelkeret szerződés megkötésére. Határidő: december 7. A folyószámla-hitelkeret szerződés aláírásra került. 248/2009.(XI.30.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 22, 31, 39, 108, 110, 120, 133, 139, 141, 143, 146, 161 és 163 hrsz-ú ingatlanokat a helyben szokásos módon bérbeadásra meghirdeti 2,- Ft/m 2 /év minimális bérleti díjjal határozatlan időre, 3 hónapos felmondási idővel. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban leírt ingatlanokat nyilvános pályázati eljárás során bérbeadásra a helyben szokásos módon meghirdesse, és a pályázati eljárás lefolytatásáról, az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló többször módosított 6/1994.(IV.18.) ÖK. rendelet 8. -a alapján gondoskodjon. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a legkedvezőbb ajánlat tevőjével a bérleti szerződéseket megkösse. 2./ és 3./ pont esetében: folyamatos A képújság hirdetésre két ingatlan bérletére nyújtottak be pályázatot. 251/2009.(XI.30.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a KDOP /B Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastruktúra fejlesztése című felhívásra pályázatot nyújt be a Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde Zirc, Alkotmány u. 12. szám alatti épületében bölcsőde fejlesztésére.

4 4 A fejlesztés költsége (100%) ,- Ft Pályázott támogatás (90%) ,- Ft A saját forrásként évben rendelkezésre áll (10%) ,- Ft A saját forrást az Önkormányzat Képviselő-testülete a évi költségvetésében a Pályázati Tartalék Alap terhére biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására. Határidő: december 1. A pályázat határidőre benyújtásra került, melyet a Közreműködő szervezet nyilvántartásba vett. 253/2009.(XI.30.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, III. Béla utcai 1525/5 hrsz-ú ingatlanból a végleges változási vázrajz szerinti ~ 150 m 2 -t minimum 3.500,- Ft/m 2 + Áfa áron nyilvános pályázati eljárás során értékesítésre a helyben szokásos módon meghirdeti. A pályázati eljárás lefolytatására az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 6/1994.(IV.18.) ÖK. rendelet 8. -a alapján kerül sor. 2./ A képviselő-testület a pályázati eljárás lefolytatása után az 1./ pontban leírt ingatlant telekmegosztással önálló helyrajzi számú ingatlanná alakítja. A telekmegosztás jogerős befejezése után az így kialakított ingatlant a törzsvagyonból kiveszi, egyidejűleg a jelen határozatban leírt feltételekkel ezen feltételeknek a pályázat nyertese általi teljes körű elfogadása esetén részére az előterjesztésben foglalt feltételekkel elidegeníti. 3./ A feltételek pályázat nyertese általi elfogadása esetén az 1./ pontban leírt telekmegosztás jogerős befejezését a végleges adásvételi szerződés feltételeként meghatározva a jogügyletet december 30-ig előszerződésbe kell foglalni azzal, hogy a pályázat nyertesét terheli a telekhatár-rendezéssel kapcsolatos költségek megelőlegezése, valamint az előszerződés és a végleges szerződés ügyvédi díja, földhivatali eljárás díja, és az illetékfizetés. 4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szükséges eljárások lefolytatására. Határidő: 1./ pont esetében: december / - 4./ pont esetében: folyamatos A képújság hirdetésre egy pályázat érkezett a határozatban foglalt értéken. 256/2009.(XII.10.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Önkormányzat és Polgármesteri Hivatal évi közbeszerzési tervével összhangban, a 173/2009.(VII.30.) Kt. számú határozatával jóváhagyott Zirc Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzat III. cím 1. fejezet pontja alapján elrendeli a TIOP / azonosító számú projekt kivitelező kiválasztási közbeszerzési eljárás indítását. Határidő: azonnal A közbeszerzési eljárás Ajánlattételi Felhívása án megjelent.

5 5 257/2009.(XII.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja a Zirc városban élők H1N1 elleni vakcinával történő, igény szerinti térítésmentes oltásának biztosítását, legfeljebb adagig. Az oltóanyaghoz a Zirc városában élők a Zirc Városi Erzsébet Kórház-rendelőintézet kijelölt oltópontján (8420 Zirc, József A. u. 17. Foglalkozás-egészségügyi Szakrendelés) érkezési sorrendben juthatnak hozzá, amennyiben a helyszínen nyilatkoznak arról, hogy más jogcímen ingyenesen a védőoltásra nem jogosultak. 2./ A képviselő-testület az adag oltóanyagkeret ,- Ft, azaz Egymillióhatszázhetvenötezer forint összegű ellenértékét a Polgármesteri Hivatal működési tartalékának terhére biztosítja. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban rögzített cél minél hatékonyabb megvalósulása érdekében a vakcina rendelését, az oltóanyag beadását és a pénzügyi lebonyolítást is magába foglaló - megállapodást kössön Zirc Városi Erzsébet Kórház-rendelőintézet igazgatójával. Határidő: 1./ és 2./ pont esetében: azonnal 3./ pont esetében: december 15. A megállapodás megkötése és a térítésmentes oltóanyag biztosítása megtörtént. 258/2009.(XII.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, Békefi A. utca felújítása, valamint Kossuth L., Reguly A., és Táncsics M. utcák járda felújítása kivitelező kiválasztására kiírt közbeszerzési eljárását eredményesnek minősíti és nyertesének az I. részfeladatra a Hanich-Gép Kft-t (Nagyesztergár, Radnóti u. 79.), II. részfeladatra a Hornyák Szállítási és Szolgáltató Kft-t (Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 12.) választja. A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot az I. részfeladatra a Hornyák Szállítási és Szolgáltató Kft-t (Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 12.) tette. II. részfeladatra nem volt érvényes ajánlat. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pont szerinti döntést a közbeszerzési eljárás eredményhirdetésekor ismertesse az ajánlattevőkkel. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban nyertes vállalkozásokkal a szerződést aláírja. 2./ pont esetében: december / pont esetében: december 22. A közbeszerzési eljárás eredményhirdetése megtörtént. A nyertes vállalkozásokkal a kivitelezői szerződés aláírásra került én.

6 6 259/2009.(XII.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Dr. Csekő Balázs ügyvéd Csávics András képviseletében eljárva tett - jelen előterjesztés 1. számú mellékletét képező - ajánlatát nem fogadja el. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jelen határozat eljuttatására az 1./ pontban hivatkozott jogi képviselő részére. 2./ pont esetében: december 31. A képviselő-testület határozatát megküldtük a jogi képviselő részére. 263/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Zirc évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja. Határidő: azonnal A képviselő-testület határozatát megküldtük az intézmény igazgatója részére. 264/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 0111/3, 0111/4, 0111/5, 0111/6, 0111/7, 0109/1 hrsz-ú gyep-legelő művelési ágú, illetőleg 079/2 hrsz-ú szántó művelési ágú ingatlanok vonatkozásában a Bakony HO-LI Kft-vel, valamint a BAKONY-AGRO Kft-vel június 1-jén kötött bérmunka-szerződés határidejének december 31- ről december 31-re történő módosítására a nevezett cégek által tett - jelen előterjesztés 1. számú mellékletét képező - ajánlatát elfogadja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződésmódosítás jelen előterjesztés 2. számú mellékletében leírtak szerinti megkötésére. 2./ pont esetében: december 31. A határozatban megjelölt két kft-vel a bérmunka-szerződés módosításának aláírása megtörtént. 265/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház fejlesztésére a TIOP 1.2.2/09/1 számú Múzeumok iskolabarát fejlesztése és oktatási-képzési szerepének infrastrukturális erősítése című pályázathoz szükséges pályázati dokumentáció elkészítésével megbízza a GRESS-ING Területfejlesztési Mérnökiroda Kft-t (1055 Budapest, Vajkay u. 1.). Díjazás az árajánlatának megfelelően: ,- Ft + ÁFA a pályázat befogadásakor; nyertes pályázat esetén ,- Ft + ÁFA, ha a pályázat részben vagy egészben nyertesnek bizonyul (sikerdíj).

7 7 2./ A pályázat elkészítésének díját a évi költségvetés pályázati tartalékalap terhére biztosítja a képviselő-testület. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban megjelölt pályázatíróval a megbízási szerződést megkösse. Határidő: azonnal A pályázatíróval a megbízási szerződés megkötésre került. 266/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci Vincze Judo Club (továbbiakban: egyesület) jelen előterjesztés mellékletét képező, eszközfejlesztési hozzájárulást célzó kérelmében foglaltakat az alábbiak szerint támogatja: 95 db edzőszőnyeg (tatami) beszerzéséhez az egyesület részére legfeljebb ,-Ft visszatérítendő támogatást biztosít a működési tartalék terhére a támogatás átadásától számított három év futamidőre, negyedéves törlesztéssel. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jelen előterjesztésben vázolt módszerek alapján a tranzakció lebonyolításának rendjét szabályozó megállapodások megkötésére, a szükséges eljárási cselekmények lefolytatására. 2./ pont esetében: folyamatos A Vincze Judo Club részére a határozatban megjelölt összeg átutalásra került, a tranzakció lebonyolításának rendjét szabályozó megállapodást megkötöttük. 267/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete kinyilvánítja szándékát, hogy csatlakozik a Székesfehérvár Megyei Jogú Város által benyújtott KDOP Közszolgáltatások elérését segítő informatikai rendszerek című pályázat nyertessége esetén az ennek kapcsán kialakításra kerülő ASP központhoz. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a jelen előterjesztés mellékletét képező szándéknyilatkozat és technikai kapcsolattartó kijelölését célzó nyilatkozat megküldésére Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere számára. 2./ pont esetében: január 10. A képviselő-testület határozatát, valamint a szándéknyilatkozatot és a technikai kapcsolattartó kijelöléséről szóló nyilatkozatot megküldtük Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere részére.

8 8 268/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete együttműködik a Veszprém Megyei Önkormányzattal úgy, hogy gondoskodik a Veszprém Megyei Önkormányzat közcélú munkavállalók iránti igényét, lehetőleg az előterjesztés mellékletét képező megállapodásban szabályozottak szerint kielégíteni. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert jelen előterjesztés mellékletét képező megállapodás aláírására. Határidő: 1./ pont esetében: folyamatos 2./ pont esetében: december 31. A képviselő-testület határozatát és a polgármester által aláírt megállapodást megküldtük a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke részére. A megállapodás aláírása az Elnök úr részéről is megtörtént. 270/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza Dr. Katona Péterné, év Zirci Polgára részére. 271/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza Kőrös János, év Zirci Polgára részére.

9 9 272/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza Pék László, év Zirci Polgára részére. 273/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza az Agrofitt Bt. Otthon-Kert Áruház, év Zirci Gazdasági Szervezete részére. 274/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza a Vezír-Hús COOP Kft. dolgozói közössége, év Zirci Gazdasági Szervezete részére.

10 10 275/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza a Bakonyi Természettudományi Múzeum munkatársi közössége, év Zirci Közössége részére. 276/2009.(XII.21.) Kt. számú határozat adományozza a 19. ZIRCI BULI a család és barátság fesztiválja együttműködői, támogatói közössége, év Zirci Közössége részére. Zirc, január 15. Ottó Péter polgármester

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 17- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 17- i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17- i ülésére Tárgy: A Zirc Akliban található egyes önkormányzati ingatlanokra kötött bérmunkaszerződés meghosszabbítása Előadó:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 3.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola "F" épületének energetikai felújítása

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Képviselő-testületének Képviselő-testületének 534/2012. (XI. 21.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 21. napján megtartott ülésének napirendjét az alábbiak

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14-ei ülésére 7. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) Tabányi Pál polgármester

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 118/2013. (IX. 26.) önkormányzati testületi határozat 1. a Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete 2012. évi munkájáról készült beszámolót elfogadja; 2. kötelezi továbbá az intézményvezetőt, hogy

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 10.- i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 10.- i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. december 10.- i ülésére Tárgy: A Zirc - Akliban található egyes önkormányzati ingatlanokra kötött bérmunkaszerződés meghosszabbítása Előadó:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25-i ülésére Tárgy: Zirc, Alkotmány és Állomás utca között megépült gyalog- és kerékpárút telekhatárrendezése Előadó:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 19-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 19-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 164/2013. (XII. 19.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2013. (IV. 4.) önkormányzati rendelet 5. (4) bekezdése értelmében

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én 16,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én 16,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 24 / 2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. október 31-én 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme Jelen vannak: - a képviselő-testület

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 14684-6 / 2018. Javaslat Salgótarján megyei jogú város helyi közösségi autóbusz-közlekedés közszolgáltatás ellátására kiírt pályázat eredményével kapcsolatos

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1572-6/2017. Javaslat a Salgótarján, észak déli irányú kerékpárút III. ütemével érintett 3064/1 hrsz.-ú ingatlanból kialakuló 3064/5-6 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. szeptember 15.-i ülésére Tárgy: A menetrend szerinti helyi autóbusz közlekedés üzemeltetési támogatása Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 08-i, soros, nyilvános ülésén hozott határozat 111/2014. (X.08.) képviselő-testületi határozat Füzesabony Város Önkormányzata megtárgyalta

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

a Képviselő-testület január 25-én tartandó ülésére

a Képviselő-testület január 25-én tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. január 25-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Gödöllő város közigazgatási területén, menetrend szerinti helyi autóbuszközlekedés közszolgáltatási

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1195-3/2017. Javaslat az Új központi temetőnél kialakított járdával érintett ingatlanok önkormányzati tulajdonba vételéhez kapcsolódó döntések meghozatalára

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 18-i rendkívüli

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról

ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 1. változat ELŐTERJESZTÉS nem lakás célú helyiségek bérbeadásáról és hasznosításáról 1. Önkormányzatunk tulajdonát képező nem lakás célú helyiségek bérbeadása pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24. napján tartandó soron következő testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24. napján tartandó soron következő testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24. napján tartandó soron következő testületi ülésére Tárgy: A KDOP-2.1.1/D-12-2012-0040 azonosító jelű, Kerékpáros turisztikai

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról Előterjesztés a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról 1. előterjesztés száma: 245/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztés készítésében közreműködő személy

Részletesebben

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2017. február 7-én megtartott

Részletesebben

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Helvécia Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Helvécia Nagyközség Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező helvéciai 1136.

Részletesebben

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

2018. május 28. testületi ülés

2018. május 28. testületi ülés 2018. május 28. testületi ülés 48/2018. (V. 28.) sz. Kt. határozat Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum által kiírt Magyarországon temetkezési

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. április 27. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 2/2018. (I.18.) az Ózd

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu E L Ő T E R J E S Z T É S, 2014. április hó 08 napján tartott együttes Képviselő-testületi ülésére Tisztelt Képviselő-testületek! Litér Község Önkormányzata Balatonfűzfő Város és Szentkirályszabadja Község

Részletesebben

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 17- i ülésére

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 17- i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. november 17- i ülésére Tárgy: A Zirc-Akliban található egyes önkormányzati ingatlanokra kötött bérmunkaszerződés meghosszabbítása

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 104/2012. (IX. 26.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. szeptember 26-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27-i ülésére Tárgy: A Zirc 542 hrsz-ú Reguly Antal u. 46-72. számú ingatlanok előtti csapadékvíz árok és átereszek

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T 80/2012.(IV.11.) KT. 1./ Dunaföldvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ráthgéber Lászlónének, a DIT Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, mint megbízottnak, a Dunaföldvár Város Önkormányzata,

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. november 29-i ülésére Tárgy: III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény nyílászáró

Részletesebben

Alsónémedi Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Tel: 29/ , fax: 29/

Alsónémedi Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Tel: 29/ , fax: 29/ Alsónémedi Polgármesteri Hivatala 2351 Alsónémedi, Fő út 58. Tel: 29/337-101, fax: 29/337-250 alsonemedi@alsonemedi.hu, www.alsonemedi.hu Szám: 40-179 /2015. ELŐTERJESZTÉS Készült: A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

KIVONAT. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Dorog Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. február 2-án 16/2018.(II.02.) Képviselő-testületi határozat Önkormányzat Képviselő-testülete a 2018. február 2-i rendkívüli Képviselő-testületi ülés napirendi pontjait

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 7-i ülése jegyzőkönyvéből: Felelős: Fehér László polgármester szeptember 7-i ülése könyvéből: 139/2016.(IX.07.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert,

Részletesebben

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 1339/2/A/9 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

2016. december 13-ai rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai

2016. december 13-ai rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai 2016. december 13-ai rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai A Képviselő-testület 5 igen, 0 nem, 0 tartózkodás szavazatarányban az alábbi határozatot hozza: 197/2016. (XII. 13.) számú Képviselő-testületi

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/8/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 31-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. november 23-i ülésére Tanulói laptop program bevezetése

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a polgármestert új eljárás megindítására gumilapos burkolatú játszóudvar kialakítására.

Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete felkéri a polgármestert új eljárás megindítására gumilapos burkolatú játszóudvar kialakítására. 154/2017.(IX.06.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Árubeszerzés a Bölcsőde fejlesztés Dunaföldváron című TOP-1.4.1-15-TL1-2016-00009 azonosítószámú projekt megvalósítása során

Részletesebben

Előterjesztés A települési helyi közösségi közlekedés támogatására vonatkozó pályázat benyújtásáról

Előterjesztés A települési helyi közösségi közlekedés támogatására vonatkozó pályázat benyújtásáról Előterjesztés A települési helyi közösségi közlekedés támogatására vonatkozó pályázat benyújtásáról 1. előterjesztés száma: 158/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Molnár Enikő 3. előterjesztést

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. november 30-i ülése 1. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. november 30-i ülése 1. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. november 30-i ülése 1. számú napirendi pontja Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Előadó: dr. Puskás Imre,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 8. napján tartandó rendkívüli testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 8. napján tartandó rendkívüli testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 8. napján tartandó rendkívüli testületi ülésére Tárgy: A KDOP-2.1.1/D-12-2012-0040 azonosító jelű, Kerékpáros turisztikai

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

11.) Előterjesztés folyószámla-hitel keret igénybevételére. Vicsi László 12.) Előterjesztés fogorvosi praxis előszerződésére vonatkozóan. Vicsi László

11.) Előterjesztés folyószámla-hitel keret igénybevételére. Vicsi László 12.) Előterjesztés fogorvosi praxis előszerződésére vonatkozóan. Vicsi László Pomáz Város Önkormányzata 1/2012. ÖTÜ. Határozati Összesítő Pomáz város Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. 01. 24 -én tartott ülésén hozott határozatairól. 1/2012.(I.24.) sz. Ök. határozat (egyhangúlag)

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-132 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2017. december 13-i ülésére

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2012. május 14-én a Városháza emeleti kistermében 7 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 4. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben